Litecoin árelemzés 2021-re (mélyreható áttekintés)

LTC-előrejelzés 2021-re

Megosztjuk a csúcsot A szakértők 2021-es előrejelzései a Litecoinról.

Olvassa el Litecoin LTC árelemzésünket 2021-ben

A Litecoin MIT diplomás és a Google korábbi mérnöke, Charlie Lee által kifejlesztett Litecoin eredetileg ezüstnek nevezték a Bitcoin aranyát, és igyekezett orvosolni az eredeti kriptovaluta észlelhető méretezhetőségét és funkcionalitási hibáit, a Scrypt felhasználásával a munkaprogram bizonyítékaként, és sokkal gyorsabb blokk létrehozását idő, valamint a Litecoin tokenek teljes kínálatának jóval magasabb felső határa.

Úgy tűnik, hogy a képlet sikeres volt. Míg a Litecoin a jelképes érték tekintetében még mindig messze van az elődjétől, az altcoin jól és valóban megalapozta az iparágat, és az írás idején a piaci kapitalizáció szerint az ötödik legnagyobb kriptovaluta volt, amely meghaladta a 10,3 milliárd dollárt.

Előretekintve a Litecoin érdekes lehetőséget kínál a befektetők számára. A kissé gyenge 2020-as év után – még a COVID-19-járvány tényezőinek figyelembevételével is – az altcoin értéke novemberben megugrott, és úgy tűnik, hogy a bikafutás 2021-ig folytatódik. Természetesen a legtöbb kriptovaluta késő szerencsét tapasztal, de a A Litecoin ára nagyjából megháromszorozódott tavaly szeptember és december között.


Tehát meddig számíthatunk arra, hogy ez a futás tartson? A 2021-re vonatkozó Litecoin árelemzésünk célja, hogy rávilágítson az altcoin legújabb vagyonára, és megtudja, mit jósolnak az iparág vezető elemzői az elkövetkező évre.

Ha gyorsan és egyszerűen szeretne LTC-t vásárolni, nézze meg eToro Exchange!

Tartalom

Litecoin – áttekintés

A Litecoin ármozgásának története

Litecoin árelemzés 2020

A szakértők 2021-es előrejelzései a Litecoinról

A Litecoin árát befolyásoló tényezők

Litecoin árelemzés 2021-re

Fektessen be a Litecoinba 2021-ben?

Litecoin árelemzése 2021: Következtetés

Litecoin árelemzés 2021 – GYIK

Litecoin – áttekintés

Annak felmérése érdekében, hogy a Litecoin jó befektetés-e, a 2021-re vonatkozó megbízható Litecoin-árelemzésnek áttekintéssel kell kezdenie a kriptopénz mögött rejlő technológiát, és hogy miben különbözik a piac többi fő érméjétől.

A Litecoin 2011-ben indult, Charlie “Satoshi Lite” Lee volt Google mérnök tervezte. Mr. Lee maga volt a megosztó személyiség a kriptovaluta térben – további ismertségre tett szert, amikor eladta Litecoin-állományát, amikor az árak a csúcson voltak. Lee kijelentette, hogy a lépést az esetleges összeférhetetlenség enyhítésére tették. Mindig azt is hangsúlyozta, hogy a Litecoin soha nem volt hivatott versenyezni a Bitcoinnal, ehelyett peer-to-peer fizetési rendszerként kellett használni kis léptékű tranzakciókhoz – ezt a tényezőt minden Litecoin 2021-re vonatkozó árelemzésnek figyelembe kell vennie.

A Litecoin kódja közvetlenül a Bitcoin kódjától származik, így elkerülhetetlenül sok hasonlóság van a két kriptovaluta között. Az egyik figyelemre méltó hasonlóság, hogy mindkettő a Proof of Work protokollt használja, vagyis a BTC és az LTC bányászata – legalábbis a felszínen – nagyon hasonló. Azonban ahol a Bitcoin az SHA-256 algoritmusra támaszkodik, a Litecoin a legújabb fejlesztésű Scrypt algoritmust használja. Egy másik lényeges különbség a Litecoin és a Bitcoin között a blokkok létrehozásának ideje. A Litecoin mindössze 2,5 percet vesz igénybe egy blokk előállításához – lényegesen gyorsabban, mint a Bitcoin blokklánc tíz perce. A Litecoin összesen 84 millió érmét is befogadhat, szemben a Bitcoin 21 milliós felső határával.

Tehát a Litecoin nagyobb számú érmét képes előállítani, mint a Bitcoin, és a tranzakció sebessége gyorsabb, ami papíron szilárd előnyt kell, hogy nyújtson. Ezek a tényezők azonban nagyrészt pszichológiai jellegűek, amikor a befektetésekről van szó, és érték- vagy használhatósági előnyökkel jár a való világban. Fontos azonban megjegyezni ezeket a különbségeket a 2021-re vonatkozó Litecoin árelemzésünk során, mivel ezek megértése kulcsfontosságú a BTC és az LTC ármozgásai közötti kapcsolat azonosításához..

A Litecoin ármozgásának története

Ami a Litecoin 2021-re vonatkozó árelemzését illeti, az egyetlen konkrét információ, amelyet felül kell vizsgálnunk, a token korábbi ármozgása. Ezt megnézve néha képet alkothatunk arról, hogy a Litecoin hogyan reagál bizonyos piaci nyomásokra, és reális előrejelzést kezd kialakítani árnövekedési potenciáljáról..

Mint a legtöbb kriptovaluta, a Litecoin is nagyon keveset kezdett az életébe. Valójában 2011 és 2013 között nagyon kevés volt a mozgás, és a legérdekesebb dolog ebben az időszakban az volt, amikor az LTC paritást ért el az amerikai dollárral. 2013-ig azonban a Litecoin – és általában a kriptopénz – valóban megkezdte a közéleti képzelet megragadását, és ugyanezen év novemberében a Litecoin ára hirtelen meghaladta a 38 dollárt. Ez azonban rövid életű jelenség volt, és az LTC 2014 folyamán elhúzódó hanyatlásnak indult, az év végére 3 dollár alá süllyedt. 2015-től kezdve nagyon kevés izgalom volt a Litecoin-nál, és az árak 2 dollár alatti mélységről 2017 márciusáig fokozatosan kúsztak fel valahol a 4 dolláros jel körül..

Ez az év jó volt a Litecoin számára. Az árak az év első felében folyamatosan emelkedtek, és augusztusra az LTC tokenenként több mint 72 dolláros árfolyamon kereskedett. Novemberben volt azonban az, amikor a dolgok valóban érdekessé váltak. 90 dollár körüli szintre emelkedett, az LTC hirtelen megugrott és decemberre elérte a 237 dollárt. Ez számos tényező kombinációjának volt köszönhető, többek között óhatatlanul a Bitcoin növekedésének, a Litecoin befektetőinek megértésének fokozásának és Charlie Lee megnövekedett média jelenlétének.

Természetesen ez a példátlan tüske nagy figyelmet keltett, és bár az LTC ára hamarosan jelentősen visszaesett – 2018 márciusára 12 dollár körüli szintre esett, augusztusig pedig ismét 33 dollárra esett vissza – az LTC a 2017-es csúcs óta folyamatosan jóval magasabb áron kereskedett . A dolgok 2019 elején alacsony mélypontot értek el, az LTC 30 dollár körül mozgott, de egy bika júniusban az árak 133 dollárra emelkedett. A Litecoin ezután tovább csökkent, és az év végére 42 dollárig esett.

Mivel történelmének két jelentős növekedése 2020-ig vezet, sok befektető úgy gondolja, hogy hasonló mozgásokra számíthatunk a jövőben. Természetesen a 2020-as árakat hatalmas mértékben befolyásolta a COVID-19 járvány, de amint a Litecoin 2021-re vonatkozó árelemzésének következő szakaszában látni fogjuk, az LTC valamivel más tapasztalattal rendelkezett a válságról, mint sok más kriptovaluta.

litecoin árdiagram

Litecoin árelemzés 2020

A COVID-19 járvány enyhén szólva is váratlan esemény volt a pénzügyi piacok számára. Mint ilyen, alig tudjuk felhasználni az elmúlt tizenkét hónap árteljesítményét a Litecoin árelemzésének elkészítéséhez 2021-re vonatkozóan. Ugyanakkor még mindig fontos megvizsgálni, hogy az altcoin miként bírta a vihart, valamint a válság kezdete óta történő fellendülését.

A Litecoin 2020-ban alacsony mélyponton kezdte. A token januárban 68 dolláros csúcson kereskedett, majd folyamatosan csökkent, amíg márciusban elérte a kétéves mélypontot, 39 dollárt. Itt azonban kissé érdekessé válnak a dolgok, mivel a Litecoin már áprilisban felfelé haladt a pályán, míg a legtöbb más kriptovaluta még mindig a COVID-19 világjárvány piacokra gyakorolt ​​hatásaitól függött. Az árak augusztusig, bár közvetve, 63 dollárra emelkedtek, majd a következő hónapban visszaestek 45 dollárra. Októbertől azonban a Litecoin lenyűgözően növekszik, és az árak decemberre 129 dollárra emelkedtek – ez az áremelkedés minden bizonnyal befektetői érdeklődést váltott ki, amikor 2021-re haladunk..

Fontolgatná a befektetést Litecoin?

A szakértők 2021-es előrejelzései a Litecoinról

Ahhoz, hogy 2021-re elkészüljön egy Litecoin árelemzés, amelyet érdemes elolvasni, fontos, hogy a lehető legtöbb forrásból szerezzen információkat. Ezt szem előtt tartva, a következőkben néhány kulcsfontosságú kriptográfiai szereplő véleménye arról szól, hogy mit éreznek a közeljövőben a Litecoin árával kapcsolatban.

John McAfee

John McAfee az alternatív piacok jelentős befektetője és a kriptovaluták gátlástalan híve. Mint ilyen, az ő előrejelzései, elemzései és befektetései gyakran befolyásolják a valós kriptokriptovalutákat.

Noha McAfee úr nem készített teljes Litecoin árelemzést 2021-re vonatkozóan, idézik, aki szerint a Litecoin értéke nem növekedett úgy, mint amilyennek kellett volna lennie. Azt a merész állítást is állította, hogy a Litecoin képes teljesíteni a Bitcoint az értéknövelés terén. Mr McAfee korábban előrejelzéseket tett a Bitcoinról, amelyek kitörtek, így minden esély megvan rá, hogy érdemes meghallgatni a Litecoin kapcsán.

Tung György

George Tung elismert kriptovaluta-elemző, aki elég merész Litecoin árelemzést készített 2021-re. Úgy véli, hogy a Litecoin árának nagyon is valós esélye van arra, hogy 2021 végére elérje az 1500 dollárt – ami több mint 800% -os növekedést jelentene az ár az írás idején. Kétségtelen, hogy ez a legoptimistább kilátás, amelyet a Litecoin esetében találtunk, de George Tungot számos alkalommal dicsérték a meglátásaiért.

Dan Gambardello

Dan Gambardello a kriptovaluták másik lelkes promótere, és gyakran bullish a Bitcoin-on és a Litecoin-on. Gambardello azon kevesek közé tartozott, akik pontosan megjósolták a Litecoin meteorikus emelkedését majdnem 250 dollárra 2017-ben. Sőt, akkor tette ezt a hívást, amikor a token még mindig 5 dollár alatt volt. Előretekintve Gambardello szintén nagyon optimista volt a 2021-re vonatkozó Litecoin-árelemzésével kapcsolatban – úgy véli, hogy a Litecoin ára 2021-ig eléri az 1000 dollárt.

Charlie Lee

El kell ismerni, hogy ez kissé elfogult forrás, de Charlie Lee, a Litecoin készítője nemrégiben visszatért a kritikusokhoz a decemberi bikafutást követően. Lee elmondta, hogy az LTC minden tőzsdén magas likviditással rendelkezik, és rámutatott, hogy hamarosan 350 millió PayPal-felhasználóhoz fog hozzáférni, és továbbra is teljesíti az alacsony díjak és a gyors tranzakciók ígéretét. Szívesen rámutatott arra is, hogy az LTC blokklánc kilenc évet élvezett, nulla állásidő nélkül. Az az álláspont, hogy a Litecoin megérdemli a közelmúltbeli áremelkedését, és továbbra is rendelkezik valós valós alkalmazással, amely pozitívan befolyásolhatja az árak előrehaladását.

Ryan Selkis

Természetesen nem mindenki dühöng a Litecoinban és Ryan Selkis, a Messari vezérigazgatója nem húzott ütést a 2021-es Litecoin árelemzésének bemutatásakor. Nem tartotta vissza magát, az LTC-t „s ** halomként” jellemezte. * ”- folytatva azt az állítást, hogy a Litecoin alig több, mint a Bitcoin teszthálózata. Erre a következtetésre jutott, mivel a Litecoin blokklánc tesztelte azokat a nagy frissítéseket, mint a SegWit, a villám és az oldalsó láncok, mielőtt azokat kihelyezték volna a BTC hálózatra..

A Litecoin árát befolyásoló tényezők

1. Bitcoin

A Bitcoin árának mindig bekapcsoló hatása van a kriptovaluta piac többi részében. A BTC nemcsak messze a legnagyobb kriptovaluta, hanem egyfajta tartalék valutaként is működik számos nagyszabású tőzsdén történő kriptográfia kereskedelmében. Mint ilyen, a BTC ára fő mutató a kriptopiac egészségi állapotára nézve. Egy másik tényező, amely miatt a Bitcoin releváns a Litecoin 2021-re vonatkozó árelemzésében, az, hogy mind a BTC, mind az LTC hasonló valós alkalmazásokkal rendelkezik.

Annak ellenére, hogy Charlie Lee ragaszkodott ahhoz, hogy a Litecoin célja nem az volt, hogy versenyezzen az előddel, a Bitcoin bármilyen behatolása révén a kisebb tranzakciók esetében életképes peer-to-peer fizetési mód lesz, ez gyakorlati értelemben csökkentheti az LTC értékét, ami viszont hatással lesz az árnövekedés lehetősége.

2. A kriptovalutával kapcsolatos előírások

Aki komolyan foglalkozik a kriptovalutába történő befektetéssel, lépést kell tartania a világ legújabb szabályozási változásaival. Sehol sem volt ez nyilvánvalóbb, mint a Ripple-t 2020 decemberében sújtó SEC-határozattal, ahol az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdei Bizottsága úgy döntött, hogy a Ripple hálózat natív tokenje, az XRP, inkább forgalomképes értékpapír volt, mint valuta.

Ez a változás azonnal hatással volt arra, hogyan lehet az XRP-vel kereskedni az Egyesült Államokban, és látta, hogy a token ára néhány nap alatt csaknem 50% -kal esett vissza. Ennek a 2021-re vonatkozó Litecoin-árelemzésnek a figyelembe vétele szempontjából különös jelentőséggel bírnak a közelgő uniós szabályozási változások, amelyeket 2020 vége felé vázoltak fel, és amelyeknek bizonyos mértékig – a következő 12 hónapban – életbe kell lépniük..

3. Kiskereskedelmi támogatás

A Litecoin-t azért hozták létre, hogy alternatív peer-to-peer fizetési platformot kínáljon kisebb tranzakciókhoz. Természetesen ennek a szándéknak a megvalósulásához a Litecoin-nak megfelelő támogatást kell kapnia a világ minden tájáról származó kiskereskedelmi és kereskedelmi üzletektől.

A 2021-es Litecoin árelemzésünk fontos fejleménye az volt, hogy a PayPal felvette az LTC-t a támogatott kriptók listájába. Mint Charlie Lee megjegyezte, ez azt jelenti, hogy további 350 millió ember könnyedén vásárolhat és költhet Litecoin-t a népszerű fizetési platformon keresztül.

4. Vevői igény

Bármely pénzügyi eszköz árát a kereslet és kínálat szabja meg – és ez alól a kriptovaluta sem kivétel. Noha a befektetők nagyon vegyes véleményekkel rendelkeznek a Litecoin kapcsán, számos kiemelkedő támogatója van az iparban, és a közelmúltban bebizonyította, hogy rengeteg kereslet van ott.

Az LTC 2020 decemberében tapasztalt jelentős növekedése rengeteg befektetői érdeklődést vonz majd, és minden esély megvan arra, hogy a Litecoin a kereslet további növekedését tapasztalja ennek hátterében, miközben tovább haladunk 2021-ben..

További információ: Mi vezet a Litecoin árához 2021-ben?

Litecoin árelemzés 2021-re

2021-re vonatkozó Litecoin-árelemzés nem tudja megmondani, hogy az altcoin hogyan fog teljesíteni a következő évben. Még a múltbeli teljesítmény sem ad sok előrelépést, mivel a Litecoin, mint bármely más nagy kripto, rövid, meredek áremelkedéseket tapasztalt, amelyeket sok elemző vesztett, hogy bármilyen pontossággal megjósolhasson.

Ha például a TradingBeasts technikai elemzését nézzük, láthatjuk, hogy a 2021-re vonatkozó Litecoin-árelemzésük korlátozott tartományú: Az év első három hónapjának átlagára alig változik, de a platform előrejelzése szerint az LTC folyamatosan emelkedni fog 143 dollár és 165 dollár körül 2021 végére.

Bár az idő megmutatja, mennyire pontos ez a jóslat, egyértelmű, hogy látni kell, hogy ez a pálya nem egyezik meg a Litecoin történelmi ármozgásával. Várhatunk tehát LTC-áremelkedést valamikor 2021-ben? Nos, a DigitalCoinPrice éppen ezt javasolta. A helyszín elemzői úgy vélik, hogy az altcoin csak januárban 26% -kal emelkedik, és nyár elejére 220 dollárt tör meg. Elemzése szerint a Litecoin decemberben 217 dollár körül zárja az évet.

Fektessen be a Litecoinba 2021-ben?

befektetés a litecoinba

Számos kriptográfiai szakértő fenntartásokkal élt a Litecoin 2020-ig tartó szakasza kapcsán, és több hiteles platform és iparági hang is azt jósolta, hogy az altcoin valószínűleg nem fog jól teljesíteni a közeljövőben. Azonban, amint láttuk, az LTC ára 2020 végén megugrott, ami újbóli érdeklődést váltott ki a befektetők iránt.

Míg a Litecoinnak még mindig vannak hátrányai, végül a legtöbb platform a következő tizenkét hónap növekedését jósolja. Mennyi növekedés változik platformonként, de a 2021-re vonatkozó Litecoin árelemzésünk úgy véli, hogy az LTC jó befektetés lehet, ha kezeli az elvárásait.

Természetesen a token négy számjegyűre osztható, amint egyes szakértők spekuláltak, de a komoly befektetőknek összhangba kell hozniuk elvárásaikat az olyan platformok előrejelzéseivel, mint a TradingBeasts és a DigitalCoinPrice, az LTC pedig kicsi, de fenntartható nyereséget produkál a következő 12 hónapban.

Készen áll a befektetésre Litecoin?

Litecoin árelemzése 2021: Következtetés

A Litecoin nagyon bullish véget ért 2020-ig, sok jó hírű kriptográfiai elemzőt arra kényszerítve, hogy 2021-ben értékeljék újra az LTC-re vonatkozó előrejelzéseiket. A következő 12 hónap várhatóan nagyon pozitív lesz a kriptopiacok szempontjából, és a Litecoin megmutatta, hogy még mindig nagyon fent van a nagy játékosok. Noha a 2021-es évre vonatkozó Litecoin-árelemzésünket csak útmutatóként, és nem a független kutatás helyettesítésére kell felhasználni, azt tapasztaltuk, hogy minden ok megvan arra, hogy a következő évben növekedést várjunk a Litecoin-tól.

Ha az altcoinba kíván befektetni, akkor tanácsos lenne gyorsan cselekedni, mivel a legtöbb elemző azt spekulálja, hogy a legjelentősebb LTC árnövekedés 2021 első felében következik be. Azonban, mint mindig, a kriptovaluták is nagyon kiszámíthatatlanok és csak diverzifikált portfólió részeként szabad befektetnie a Litecoinba.

eToro – az LTC legjobb brókere

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Litecoin árelemzés 2021 – GYIK

Folyamatosan emelkedik-e a Litecoin 2021-ben??

A Litecoin látványos árnövekedést tapasztalt 2020 decemberében, és ez januárig is folytatódott. A 2021-re vonatkozó Litecoin-árelemzésünk később megállapította, hogy sok elemző átértékelte az LTC lehetőségeit a következő évre, sokan az eredetileg vártnál erősebb növekedést jósoltak. Hogy meddig fog tartani a Litecoin bikafutása, az még várat magára, de minden esély megvan arra, hogy az altcoin 2021-ben jól teljesítsen.

Hogyan fog teljesíteni a Litecoin 2021-ben?

Végeztünk egy Litecoin-árelemzést 2021-re, és megállapítottuk, hogy néhány oka van feltételezni, hogy a jövő év pozitív lesz az altcoin számára. Bár az árak nem érhetik el a BTC-nél tapasztalt óriási számokat, a hozzáértő befektetők azt tapasztalhatják, hogy az LTC hozzáadása portfólióikhoz érdemes lépés.

Mit jósolnak a szakértők a Litecoin számára 2021-ben?

A szakértői vélemények kissé megoszlanak a 2021-re vonatkozó Litecoin-árelemzés kapcsán. Az általános egyetértés azonban az, hogy az LTC meglehetősen következetesen fog növekedni. Míg George Tung elemző kissé optimista lehet az 1500 dolláros előrejelzésével, sok jó hírű platform szerint az LTC nagyon hihető 200 dollárt – 220 dollárt ér el 2021 decemberéig.

Most jó alkalom befektetni a Litecoinba?

A 2021-re vonatkozó Litecoin-árelemzésünk megjegyezte, hogy az altcoin az elmúlt hónapokban változó vagyont váltott ki, sok szakértő 2021 első felében hatalmas növekedést jósolt. Mint ilyen, a befektetőknek, akik LTC-t szeretnének felvenni portfóliójukba, valószínűleg hamarabb meg kellene vizsgálniuk a mozgást, mintsem majd később.

Hol lehet Litecoin-t vásárolni?

Ha a 2021-re vonatkozó Litecoin árelemzésünk felkeltette az érdeklődését, de nem biztos abban, hogy hol vásárolhat kriptovalutát, akkor ajánlunk egy jó hírű kereskedési platformot, például az eTorót, ahol nemcsak a kriptopiacokhoz, hanem a forex és egyéb pénzügyi eszközök. Rengeteg tananyag is rendelkezésre áll azok számára, akik újak a kereskedelemben és a befektetésben.

A Litecoin jobb befektetés, mint a Bitcoin?

A Litecoin-t „ezüstként” fejlesztették ki a Bitcoin „aranyához”. Míg ez utóbbi a piaci sapkát és az érme értékét tekintve sokkal-sokkal nagyobb kriptovaluta, az LTC-t nem szabad elvetni. Végül is viszonylag alacsony ár azt jelenti, hogy a befektetők több zsetont szerezhetnek kisebb pénzügyi elkötelezettség mellett. Sőt, sok befektető inkább a HODL-t választja a BTC-vel, ami az LTC-t jó alternatívává teszi a rövidebb befektetési stratégiáknak.

További információ a Litecoinról:

Mi a Litecoin és érdemes-e 2021-ben befektetni az LTC-be??

A Litecoin jó befektetés, és befektetnem kellene-e a Litecoinba?

A Litecoin vásárlása – Kezdő útmutató 2021

A Litecoinba történő befektetés előnyei és hátrányai, milliomos készítő lesz-e?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector