Megmagyarázva: Hogyan lehet pénzt keresni a kriptókból, és profitálni a kriptovaluta piacokból

Az elmúlt évtized során a kriptovaluta piac messze a legjobban teljesítő eszközök. A Bitcoin 9 000 000% -os növekedést tapasztalt, és az évtized legjobb befektetésének minősítették – ezt kell tudnia.

Noha a fejlesztés még csak a kezdeti szakaszban van, a kriptovalutákat a befektetés és a pénzhasználat alternatívájának tekintik. Függetlenül attól, hogy megszüntetik az akadályokat az átutalásuk során, vagy a profitszerzés lehetősége miatt, az emberek olyan eszközként tekintenek rájuk, amelybe érdemes befektetni.

A Paypal azon döntése, hogy kriptográfiai szolgáltatásokat kínál azáltal, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára a kriptopénzek adásvételét, megnövelte a kriptopénzek tekintélyét, és megmutatta, hogy ezeket már nem lehet természetesnek venni.

De mit jelent a kriptovaluta befektetés? Hogyan lehet befektetni a kriptovalutákba? Kockázatos, vagy most érdemes befektetnie? Ezekre a kérdésekre nem csak alább talál választ.

A Trading Educationnél megvizsgáltuk a kriptopiac fejlődését, és ezt megtudtuk.

Mi a kriptovaluta befektetés?


A kriptopénzek digitális eszközök vagy digitális pénz. A kriptovalutákba történő befektetés azt jelenti, hogy megvásárolják az egyik kriptovalutát, például a Bitcoin vagy az Ethereum, fiat pénznem, például amerikai dollár vagy EURO használatával.

Abban a pillanatban, amikor kriptovalutát vásárol, kriptopénz-tulajdonos vagy. Befektethet egy vagy több kriptovalutába, a választásától függően, és addig tarthatja kriptovalutáit, ameddig csak akarja.

Hogyan fektessek be a kriptopénzekbe?

Különféle módon lehet befektetni a kriptovalutákba, de a legnépszerűbb a kriptovaluta-tőzsdén keresztül. Brókerek, mint pl eToro kriptovaluta befektetési lehetőségeket kínálnak.

Néhány legnépszerűbb kriptovaluta-tőzsde, ahol megkezdheti befektetését, a Binance, Coinbase, Kraken, KuCoin, Bittrex, eToro stb..

Hogyan választhatom ki, hogy melyik kriptovalutát vegyem meg?

Nincs szigorú szabály a megvásárolni kívánt kriptovaluta kiválasztására. Vannak, akik inkább egy érmébe fektetnek be, míg mások többet.

Az a tendencia, hogy többet kell befektetni a Bitcoin-ba vagy más elismert kriptovalutákba. De sok esetben éppen az új kriptovaluták hatalmas növekedést mutatnak, magas megtérülés mellett. Szerint Coinmarketcap, jelenleg 7509 kriptovaluta van. Az érme megvásárlásakor a fő tényezők a piaci kapitalizáció, a likviditás és a kereskedelem volumene.

Készen áll a merülésre kriptopiac?

Kockázatos a befektetés a kriptovaluta piacon?

Bármely eszközbe történő befektetéskor mindig fennáll a kockázat. A Bitcoin 2009-ben indult, így ez rájön, hogy a kriptopénzek újak, és sokan még mindig nem értik egyértelműen, hogy mik is.

A kriptovaluták természetüknél fogva ingadozóak, ezért sok lehetőség nyílik a profitszerzésre. Ha röviden elemezzük a Bitcoin árának történetét, arra a következtetésre jutunk, hogy a befektetők több profitot értek el, mint amennyit vesztettek a Bitcoin 11 éves fennállása alatt.

bitcoin árdiagram

Forrás: coinmarketcap.com

Amikor a Bitcoin 2009-ben elindult, annak semmilyen értéke nem volt. A Bitcoin először 2010 júliusában érte el a 0,0009 dollár értéket. Azóta a Bitcoin ára hirtelen emelkedést és zuhanást tapasztalt, mígnem 2017. december 18-án elérte minden idők legmagasabb értékét, Bitcoinonként 20 089 dollárt..

Ez az ár azonban nem tartott sokáig, mert legfeljebb 2018 novemberében esett 3500 dollár alá. Azóta a Bitcoin ára ismét hullámvölgyeket élt meg, és most alig több mint 13 000 dollár körül mozog.

2019 decemberében Bloomberg arra a következtetésre jutott, hogy az évtized során a Bitcoin 9 000 000% -os növekedést tapasztalt, így minden versenytárs a porban maradt. Ez a tény azt jelzi, hogy a HODLers, vagyis azok, akik a Bitcoin kezdeteiben fektettek be, és türelmük volt befektetéseiket az árváltozások során megtartani, most óriási profitot élveznek. Sőt, 2019-ben is CNN a Bitcoint az évtized legjobb befektetésének értékelte.

Meddig kell befektetnem a kriptopiacba?

Mint korábban említettük, ebben az esetben sincs külön szabály arra vonatkozóan, hogy meddig tarthatja befektetését a kriptovalutákban. Ez megérzésétől, tapasztalatától és türelmétől függ.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy a fenti számok azt mutatják, hogy azok kaptak a legjobban, akiknek türelme volt évek óta befektetéseket tartani.

Olvass tovább:

Milyen top 10 kriptovalutát kell befektetni 2021-ben?

A legfontosabb kriptovaluták, a Bitcoin kivételével

Hogyan profitálhat a kriptovaluta piacról

Különböző módon lehet profitálni a kriptopénzek piacán, és a leggyakoribb módszerek a hosszú távú befektetés vagy más néven HODLing, napi kereskedés, CFD kereskedés, tét és bányászat..

Olvass tovább:

Hogyan lehet kereskedni a kriptovalutával

Cryptocurrency Trading Exchange vagy Cryptocurrency CFD?

A legjobb 2021-es piacok: minden, amit tudnia kell!

Hogyan profitálhat a kripto volatilitásból?

A kriptopénzek volatilisek, ami azt jelenti, hogy az áruk gyakran változik bizonyos időszakokon belül. Ezért azért is jövedelmezőek, mert mindig lehetősége lesz megvásárolni kedvenc kriptovalutáját, ha alacsony az ára, és eladni, amikor az ára emelkedik.

Készen áll a merülésre kriptopiac?

Hogyan profitálhatok a kripto arbitrázsból

A különböző kriptovaluta-tőzsdék kissé eltérő árakat kínálnak a kriptovalutákhoz. A kripto arbitrázs azt jelenti, hogy megvásárolhat egy kriptovalutát egy tőzsdén, majd átruházhatja és eladhatja egy másik tőzsdén, amelynek ugyanabban a kriptovalutában abban az pillanatban magasabb az ára..

Meg kell azonban jegyezni, hogy ezt a folyamatot nagyon gyorsan kell elvégezni, mert a kriptovaluták ingatagak, és az árak gyorsan változnak. Általában azoknak, akik a kriptográf arbitrázst gyakorolják, különböző eszközök segítik a pontosságot.

Mi a kriptovaluta jövője?

Csecsemőkorukban a kriptovaluták nagy szkepticizmussal találkoztak. Bár még mindig vannak szkeptikusok a kriptovalutákkal kapcsolatban, jövőjük most fényesebbnek tűnik, mint valaha. Mivel a Paypal végül integrálta a kriptovalutákat a platformjába, a Bitcoin ára felfelé indult, és jelenleg alig meghaladja a 13 000 dollárt, ami 2018 óta a legmagasabb árat jelöli.

A Paypal kivételével, aki kalandjait a kriptográfia világában kezdte, a 2020-as év kivételes volt a kriptopénzek számára, tekintve, hogy sok más dolog is előnyükre történt. A MicroStrategy, amely a világ legnagyobb üzleti intelligencia-vállalata, 425 millió dollárt vásárolt Bitcoin-ban. A Square szintén 50 millió dollárt, a Stone Ridge pedig 110 millió dollárt vásárolt Bitcoin-ban.

Sőt, a DBS Bank, amely Szingapúr legnagyobb bankja, szintén követte, elindítva a névre keresztelt kriptovaluta-tőzsdét "DBS Digital Exchange," amely lehetővé teszi a Bitcoin, a Bitcoin Cash, az Ethereum és a Ripple kereskedését.

Mindezek az események fokozták a kriptovaluták tekintélyét, és szakértők azt jósolják, hogy a Bitcoin hamarosan megdönti 2017-es rekordját amikor elérte a 20 000 dollárt. Azt azonban el kell mondani, hogy a szakértők az áremelkedést jósolják, különböző számokat adva meg, de senki sem tudja pontosan, hogy meddig megy a Bitcoin ára.

Olvass tovább:

Bitcoin árjóslás: Mennyit ér a Bitcoin 2021-ben és azon túl?

A legjobb 9 Bitcoin befektető

Hullámár-előrejelzések: Mennyit ér a hullámzás 2021-ben és azon túl?

Hol tudhatok meg többet a befektetésről a kriptovaluta piacon?

Itt, a Trading Education-nál megtanítjuk, hogyan kell befektetni a kriptovalutákba. Tanfolyamainkon megtanulhatja a kriptovalutákba történő befektetés leghatékonyabb módszereit.

A Trading Education technikai elemzéseket, kereskedési eszközöket, gazdasági naptárat, piaci adatokat, piaci áttekintést, fejlett valós idejű diagramokat stb.

A Trading Education-en is megtalálható a kereskedés világával kapcsolatos cikkek sora és számos más nagyon értékes szolgáltatás, például "Keresse meg a brókert", ahol megtalálhatja a lakóhelyének legjobban megfelelő közvetítői tevékenységét.

Miért kellene kereskednie kriptovalutákkal az eToróval?

Az eToro a világ vezető társadalmi kereskedelmi platformja. Az eToro ismert "Másolás kereskedés" funkció, ahol lemásolhatja kedvenc kereskedőjét. Az eToro-val kereskedhető top 5 kriptovaluta a Bitcoin, az Ethereum, a Bitcoin Cash, a Ripple és a Dash, amelyeket még sok más követ.

eToro – A legjobb kriptovaluta kereskedési platform

etoro bróker

Az eToro sok éven át megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A lakossági befektetői számlák 75% -a pénzt veszít, amikor CFD-vel kereskedik ezzel a szolgáltatóval.

Elkezdheti építeni titkosítási portfólió az eToro-n, és valós idejű betekintést kap, így beállíthatja a stop loss stratégiát és a profit paramétereket. Az eToro másik nagyszerű tulajdonsága, hogy virtuális portfóliójának köszönhetően 100 000 dollárral gyakorolhatja a kereskedést.

Az eToro teljes mértékben szabályozott, és most megkezdheti kriptovaluta-befektetését a Paypal-szal, vagy bármely birtokában lévő hitelkártyával. A platform felhasználóbarát, és eToro mindig azon dolgozik, hogy a kriptopénz-kereskedelem szórakoztató és vonzó legyen.

Az eToro további kiváló előnye, hogy birtokában van annak pénztárca, ahol a vásárlás után tárolhatja kriptovalutáit. Az eToro pénztárca több mint 120 kriptovalutát támogat.

Főbb pontok

  • A kriptovaluták digitális eszközök, amelyeket megvásárolhat olyan fiat pénznemekkel, mint az amerikai dollár vagy az EURO.
  • A kriptopénzek kriptovalutákon keresztül vásárolhatók meg.
  • Bármely kriptovalutába befektethet, választásától függően.
  • A Bitcoin először 2010 júliusában érte el a 0,0009 dollár értéket, és az évtized alatt 9 000 000% -os növekedést tapasztalt.
  • A Bitcoin a CNN szerint az évtized legjobb befektetésének számít.
  • A HODLing, a napi kereskedés, a CFD kereskedés, a tét és a bányászat a leggyakoribb módszer a pénzkeresésre a kriptopénzekből
  • A Paypal bejelentése, hogy kriptográfiai szolgáltatásokat kínál, lendületet adott a kriptovalutáknak, felfelé tolva az árat.
  • A Microstrategy, a Square és a Stone Ridge jelentős befektetéseket eszközölt a Bitcoin-ban, amely szintén kulcsfontosságú szerepet játszott, és nagyobb elismerést adott a kriptovalutáknak..
  • A DBS Bank is részese lett ennek a hullámnak, elindítva a kriptográfiát "DBS Digital Exchange."
  • A kriptovaluta jövője fényes, és a szakértők azt jósolják, hogy a Bitcoin hamarosan megdönti a 2017 decemberében felállított 20 000 dolláros rekordját, új ármagasságok elérésével..

Soha nem késő befektetni a kriptovaluta piacra. Val vel eToro, elkezdheti vásárolni és eladni több mint 90 kriptovaluta kriptóit vagy kereskedni CFD-ket.

Érdemes megfontolni a kriptopiacba történő befektetést.

Boldog befektetés!

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector