Mely kriptovaluták teljesítenek a legjobban 2021-ben?

A kriptográfiai szakértők szerint a Bitcoin, a Cardano és az Ethereum a legjobban teljesítő kriptovaluta 2021-ben.

Mivel a Bitcoin elért minden idők legmagasabb szintjére, 2020 a kriptovaluta piac számára kiemelkedő volt. Úgy gondoljuk azonban, hogy 2021 2021-re még jobb lesz. A globális piacok hatalmasat szenvedtek a világjárvány idején, ami arra késztette az embereket, hogy a kriptopénzek felé forduljanak biztonságos menedékhelyként. Noha a gazdasági összeomlás javult és javulni fog 2021-ben is, úgy gondoljuk, hogy a kriptopiac egyelőre elegendő bullish lendülettel rendelkezik ahhoz, hogy fenntartsa önmagát, és még az új év felé is boldoguljon..

2020 – Az az év, amikor a kriptovaluta piacok ragyogtak

2020 a kriptovalutákra emlékezetes év volt. A 2018-as medveciklus és a 2019-es konszolidáció után az üzlet ezúttal gyorsan felgyorsult. A globális kriptopiac 193 milliárd dollárról 566 milliárd dollárra robbant. A közel 300% -os emelkedés mögött három fő tényező állt.

  • Először is, amint azt már említettük, az emberek hajlamosak úgy tekinteni a kriptovalutákra, mint egy biztonságos menedék eszközre. Ez hozzájárult ahhoz, hogy a gazdasági összeomlás közepette hatalmas értékelést és hitelességet szerezzen.
  • Az első pontot meghosszabbítva az intézményi befektetők úgy döntöttek, hogy többet befektetnek a kriptopénzekbe vagyonuk biztosítása és gyarapítása érdekében.
  • A DeFi forradalom soha nem látott használati eseteket és hasznosságot hozott a rejtjelezési ökoszisztémába.

Tehát miután ezt elmondtuk, nézzünk meg öt kriptovalutát, amelyek várhatóan 2021-ben folytatják felfelé irányuló lendületüket.


5 legjobban teljesítő kriptovaluta 2021-ben:

1. Bitcoin

2. Cardano

3. Ethereum

4. Tezos

5.. Binance érme

# 1 Bitcoin 2021-ben fog uralkodni

A Bitcoin jelenleg hivatalosan feltérképezetlen területen tartózkodik. A sajtóidőszakban a Bitcoin meghaladta a 22 500 dolláros szintet, és jó úton halad a 30 000 dollár felé.

Itt van az ijesztő rész.

Még a legkonzervatívabb elemzők is azt jósolják, hogy a BTC 2021-ben eléri a legalább 30 000 dollárt. Az optimistábbak azt remélik, hogy a BTC 2021 végéig eléri a 100 000 dollárt. Ettől függetlenül ez azt jelenti, hogy a BTC-nek feltétlenül a bevásárló listája tetején kell lennie. épp most. Mivel az intézmények idővel hatalmas blokkokat vásárolnak fel a BTC-n, ez a közelgő „kínálati összeomlás” fontos tényező lesz, mivel a vezető kriptovaluta iránti kereslet átmegy a tetőn.

Bővebben: Bitcoin árelemzése 2021-re (mélyreható áttekintés)

# 2 Cardano sötét ló a játékban

Az elmúlt évben hatalmas igény mutatkozott a DeFi alkalmazások iránt, ami jelentős megterhelést okozott az Ethereum blokkláncnak. Mint ilyen, a fejlesztők mindig az Ethereum alternatíváját keresik. A Cardano lehet egy lehetséges megoldás.

A Cardano jelenleg a „Goguen” elnevezésű harmadik fejlesztési szakaszába lép. Ebben a szakaszban a Cardano aktívan foglalkozik az intelligens szerződés-integrációval és a decentralizációval. Ebben a szakaszban az ADA-szerződések bizonyos feltételeket támogatnak, például arra késztetik a felhasználókat, hogy a szerződés teljesítéséhez egy meghatározott időre tokenek legyenek.

Az ADA 0,032 dollárról 0,17 dollárra emelkedett, felfelé haladva >500% 2020-ig. Ha Cardano meglovagolja a DeFi lendületét, akár 1 dollárt is elérhet.

# 3 Ethereum erős 2021 lesz

Az Ethereum folytatja a 2020-as emelkedését 2021-ig, főként az Ethereum 2.0 frissítés és a DeFi platform vezetőjeként. Azonban egy másik fő tényező, amelynek növelnie kellene az ETH árát, az intézményi érdek. Valójában a chicagói árutőzsde (CME) csoport bejelentette, hogy intézményi befektetőinek kínálja az ETH határidős ügyleteket. Ezt 2021 februárjában indítják el. Ez 1000 dollárra emelheti az ETH-t.

# 4 Tezos egy másik nagyszerű DeFi alternatíva

A Tezos teljes dollár értéket kapott 2020-ban, miután 1,34 dollárról 2,33 dollárra emelkedett. A delegált tét-igazolás (DPoS) algoritmust használja, amely sokkal skálázhatóbb és rugalmasabb lehet. Ezzel együtt a Tezos a közelmúltban 75% -kal csökkentette az intelligens szerződéses gázdíjait a Delphi frissítés révén. Ezzel DeFi-barátabbá és csábítóbbá kell tenni a fejlesztők számára.

# 5 Binance érme válhat a kriptotér leggyakrabban használt érméjévé

A Binance Coin több mint kétszeresére nőtt 2020 folyamán, 13,60 dollárról 30,50 dollárra emelkedett. Arra számíthatunk, hogy az ár jelentősen emelkedni fog 2021-ben egy egyszerű okból – a Binance-hez való társulásból.

A Binance az egyik legnépszerűbb tőzsde a világon. Az elmúlt 24 órában a Binance megdöbbentő 12 milliárd dolláros kereskedési volumenet ért el. Amint a kripttér nagyobb lesz, a Binance hatalmas új felhasználók beáramlását fogja tapasztalni, ami a BNB használatát is a tetőn terelné. Ez azt jelenti, hogy a BNB éppen egy 2021-es szörnyűséggel rendelkezhet. Figyelje ezt az érmét.

Olvass tovább:

Mi a legjobb befektetési kriptovaluta 2021-ben?

Cryptocurrencies vásárolni, nézni és elkerülni

Mi a 10 legnépszerűbb kriptovaluta az Egyesült Királyságban?

eToro – A legjobb kriptovaluta platform mind kereskedők, mind befektetők számára

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector