Melyek a 15 legjobb kriptovaluta 2021 márciusában?

Contents

A hónapban vásárolható legjobb kriptovaluták: 2021. március

Mi a legjobb kriptovaluta a hónapban? A legjobb 15 kriptovalutát keresi 2021 márciusában? Téged fedeztek!

A fiatal kriptovaluta-piac nagyon gyorsan változik. Hetekkel vagy akár napokkal később a kriptovaluta értéke drámaian megváltozhat.

Az egyik hónapban megvásárolható jó kriptovaluták értéke a következőben zuhanhat, és ennek az ellenkezője is lehetséges. Az az érme, amelyet mindenki feltüzelt, egyik napról a másikra lényegtelenné válhat, és az emlékeink hátuljába kerül.

Szóval, mi a legfontosabb kriptovaluta 2021 márciusára? Összeállítottunk egy listát, amelyben megvizsgálja 15 lehetőséget és magyarázza el, miért ők a legjobbak, amiket kézbe vehet.

Ha gyorsan és egyszerűen meg akar merülni a kriptovaluta piacon, nézze meg eToro Exchange!


Mindig mindig a következő feltörekvő kriptográfia után kell néznie.

A 15 legjobb kriptovaluta 2021 márciusában:

 1. Ethereum (ETH)
 2. Bitcoin (BTC)
 3. Binance érme (BNB)
 4. Dash (DASH)
 5. Zcash (ZEC)
 6. Tezos (XTZ)
 7. Ripple (XRP)
 8. Cardano (ADA)
 9. Litecoin (LTC)
 10. Bitcoin Cash (BCH)
 11. Csillag (XLM)
 12. Neo (NEO)
 13. EOS (EOS)
 14. TRON (TRX)
 15. IOTA (MIOTA)

Val vel már több mint 7000 kriptovaluta van a piacon, a vásárláshoz a legjobb kriptovaluták kiválasztása nem könnyű dolog.

Ne félj, mi a Trading Education-nél felsoroltuk a legjobb kriptovalutákat ebben a hónapban.

Minden hónapban frissítést adunk a legjobb vásárolni kívánt kriptovalutákról. Tehát feltétlenül jelölje be ezt az oldalt könyvjelzővel! Mindig itt találja a legnépszerűbb kriptovalutákat!

Emlékezik! Bár ezek lehetnek a legfontosabb digitális érmék, amelyek fontolóra vehetik a 2021 márciusi vásárlást, a kriptovaluták még mindig nagyon ingatag eszközök, és nem alkalmasak minden befektető számára!

Győződjön meg róla, hogy megérti az ezzel járó kockázatokat!

(Ráadásul a végén van egy pár extra kriptó, amelyekre figyelhetsz!)

A legjobb kriptovaluták 2021 márciusában:

1. Ethereum (ETH) – Útban érménként 2 754,80 dollárért márciusban?

Az Ethereum ellopja a szakértők legjobb helyét a legjobb kriptovaluta számára 2021 márciusában! Az Ethereum a legerősebb nyereséget látta (a Bitcoinon kívül, akihez egy pillanat alatt eljutunk!), És ez nagy valószínűséggel az Ethereum nem érte el teljes potenciálját még.

Valóban, Az Ethereumot akár hatalmasan alulértékelik is, egyre nyilvánvalóbbá válik, minél jobban megnézi, mi vár 2021-re.

Először is, az Ethereum továbbra is az intelligens szerződések, a decentralizált alkalmazások és a király ERC-20 tokenek, amelyből sok más népszerű kriptovaluta készült (ezek az Ethereum blokkláncon találhatók). Ezáltal az Ethereum messze az egyik legjobb kriptovaluta.

Ami tovább vezet minket a DeFi fellendüléséhez. A DeFi a „Decentralized Finance” rövidítése, és ez egy módja a kereskedők közvetlen összekapcsolásának harmadik fél, például bróker használata nélkül.. Az Ethereum hálózatra épül a legtöbb DeFi alkalmazás.

Mindez az Ethereum hálózaton zajló tevékenység megmutatja, mennyire hasznos a szélesebb kriptovaluta közösség számára, és ahogy a DeFi növekszik, minden bizonnyal átütő hatással lesz az Ethereumra.

Aztán másodszor, és talán még ennél is fontosabb Ethereum 2.0, a várva várt lépés a tét igazolására. Most meg kell említeni, hogy erre több szakaszban kerül majd sor, a folyamat 2020 decemberében kezdődik.

Tehát valószínűleg nem látunk semmi jelentőset márciusban, de jó ötlet lehet megvásárolni és tartani az Ethereumot, amíg nem.

Végül, de nem utolsósorban ne feledkezzünk meg erről A Bitcoin drámai drágulása az Ethereumot fogja leginkább érinteni. Látja, sok kriptokereskedő kezdi a Bitcoint, és az Ethereum általában az, amit legközelebb vásárolnak.

És ez valószínűleg azt jelenti, hogy a Bitcoin körüli minden izgalom mellett új kereskedők áradnak be, akik elkezdik felvásárolni, és miután megízlelik a kriptot, akkor valószínűleg fel fogják zabálni az Ethereumot.

Ha úgy érzi, hogy az Ethereum továbbra is az intelligens szerződések és a decentralizált alkalmazások királya, akkor az Ethereum lehet a legjobb kriptovaluta, amelyet most vásárolhat.

Az Ethereum 2021-re vonatkozó jóslatai jól mutatnak. A Gazdasági Előrejelzési Ügynökség azt jósolja, hogy az Ethereum elérheti érménként akár 2277 dollár, vagy alacsonyabb 1313 dollár 2021 márciusában.

Ezen túl azt is megjósolják, hogy 2021 decemberére, Az Ethereum elérheti az alacsonyabb 1.850 dolláros és a legmagasabb 4500 dolláros szintet. Érdekes megemlíteni, hogy a két lehetőség közül a legalacsonyabb is az Ethereum jelenlegi árának növekedése.

previsioni bitcoin sokkal optimistább márciusra, ezt megjósolva Az Ethereum érménként elérheti a 2 754,80 dollárt!

Itt olvashatja el az Ethereumról szóló cikkünket.

Fontolgatta-e a vásárlást Ethereum (ETH)?

2. Bitcoin (BTC) – Úton van, hogy elérje az év végéig a 100 ezer dollárt?

Ha meglepődik, hogy a Bitcoin nem találta el 2021 márciusi első helyünket, akkor ne! Ne feledje, hogy a legjobb kriptovalutákat vizsgáljuk, nem pedig a legdrágább kriptovalutákat!

És véleményünk szerint az Ethereum valamivel jobb vétel ebben a hónapban. Kifejezetten megvizsgáljuk a márciusi kínálatot.

Az, hogy egy kriptovaluta a legértékesebb és legismertebb, még nem jelenti azt, hogy a legtöbb profitot fogja nyújtani.

Amit igazán keresni szeretne, azok a kriptopénzek, amelyek a legtöbb lehetőséget nyújtják, és amelyek volatilitása elégséges anélkül, hogy túl kockázatos lenne.

Most egy csodálatos január és február után, Úgy tűnik, hogy a Bitcoin új támogatási és ellenállási pontokat talált – 40 000 és 50 000 dollárt. És még nem láttuk, hogy a Bitcoin képes-e ezen túljutni, és eljutni-e ahhoz az aranyponthoz, amelyről mindannyian álmodunk.

Nem meglepő, hogy a Bitcoin előrejelzései 2021-re néha kissé őrültek lehetnek. 2020 márciusában Anthony Pompliano, a Morgan Creek Digital alapítója és partnere, megjósolta 2021 decemberére a Bitcoin értéke 100 000 dollár lesz!

Gov Capital reálisabb jóslatot tett, hisz abban a ’lehető legjobb ár-előrejelzés a Bitcoin számára 2021 végére 67 947 dollár, ami még mindig istentelen emelkedés.

A BTC ár 2021 februárjában kezdett őrülni, amikor a Tesla 1,5 milliárd dollárt vásárolt Bitcoin-ban és elkezdte elfogadni a BTC-t termékei ellenértékeként. A Bitcoin ára a hír után érménként 56 000 dollárra emelkedett.

Kezdett látszani, hogy valóra váltak Pompliano jóslatai a 100 ezer dollárt elérő Bitcoinról!

Bár sokan úgy érzik, hogy a Bitcoin határozott vétel, erre emlékeznie kell mindig fennáll annak a lehetősége, hogy az ár ismét lezuhanhat. Tehát készülj fel erre a lehetőségre!

A legfontosabb dolog, amit a kriptográf kereskedőknek keresniük kell, az az, hogy a Bitcoin újra el tudja-e érni azt az 50 ezer dolláros pontot, és elmegy rajta. Ha ez megtörténik, ez egy határozott vétel lesz sok kereskedő számára, de senki sem tudja megmondani, hogy az ár valószínűleg hol áll meg ezután.

Talán a legjobb kereskedési ötlet a Bitcoin számára jelenleg az, hogy 40 ezer dollárt vásárol, és körülbelül 50 ezer dollárt ad el. De ne felejtse el felkészülni a Bitcoin árbalesetének lehetőségére!

Itt olvashatja el a Bitcoinról szóló cikkünket.

Fontolgatta-e a vásárlást Bitcoin (BTC)?

3. Binancia érme (BNB) – 2021 eddigi legnagyobb nyeresége?

A Binance Coin előtt 2021-ben tökéletes vihar támad, és március úgy tűnik, hogy talán a legjobb idő ennek a hajónak a fedélzetére szállni, amikor fel nem fedett vizeken séta.

Miért?

Nos, ha a Bitcoin 2021-ben valóban többet ér el, akkor a Binance Exchange – a világ legnagyobb kriptopénz-tőzsdéje jelentős különbséggel – nagy figyelmet fog kapni, és nagyon hasznos lesz a kriptográfiai kereskedők számára néhány Binance Coin hever.

Bár valóban nincs semmi technikailag érdekes ebben az érmében, ehelyett például a Tether, ez egy használati érme. Célja, hogy a kedvezmény, ha a Binance Exchange érméjét díjak megfizetésére használja.

Mindaddig, amíg a Binance Coin továbbra is aktívan használatos a Binance Exchange-en, mindig jó hangerővel rendelkezik. És ez a kereskedési volumen ad hatalmas növekedést a Binance számára.

Ha bármelyik diagramot megnézzük, akkor az összefüggés elég egyértelmű; a nagy kereskedési volumen a BNB árának még nagyobb emelkedését eredményezi, és 2021 februárja sem volt kivétel.

Valójában, egy februári egy hét alatt a Binance Coin értéke akár 102% -kal is növekedett, és felemelkedve piaci átmenetileg a 3. legnagyobb kriptovaluta lett. (Cardano váltotta fel éppen a hónap végén).

Csak arra kell figyelni, ha a Binance Exchange valaha is tervezi az érme által kínált kedvezmény csökkentését. De 2019 óta úgy tűnik, hogy nem szándékoznak ezt megtenni.

A Gazdasági Előrejelzési Ügynökség azt jósolja, hogy a Binance Coin elérheti érménként 217 dollár és 335 dollár közötti csúcspont 2021 márciusában.

Közben Gov Capital megjósolja, hogy a BNB eléri 2021 végére 347,42 USD, öt év alatt 504,99 USD.

Ha olyan kriptovalutát keres, amely olcsóbbá teszi a Binance Exchange használatát, vagy egyszerűen profitál a Binance összes súlyos kereskedelméből, akkor a Binance Coin a legjobb kriptovaluta, amelyet 2021 márciusában vásárolhat meg. A Binance érme lehet az egyik legjobb kriptovaluták most vásárolni.

Itt olvashatja el a Binance Coinról szóló cikkünket.

Fontolgatta-e a vásárlást Binance (BNB)?

4. Dash (DASH) – A frissítések 489 dollárra emelhetik ezt a titkosítást?

Míg mindenki az Ethereum 2.0-ról beszélt, keveset vették észre, hogy a Dash lehet, hogy csak eggyel feljebb emeli őket.

A Dash leginkább arról ismert, hogyPrivát küldés’Funkció, amely képes küldjön tranzakciókat névtelenül, de újabban a Dash új verziójának, a Dash Platform, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy decentralizált alkalmazásokat hozzanak létre a Dash hálózat tetején, az Ethereumhoz hasonló módon.

De ez még nem minden. Annak biztosítására, hogy ezek a DApps-ek ne zavarják a mindennapi tranzakciók küldését, hozzáadnak egy második réteget a DApps-hez. (Ugye, ez egy kicsit nem úgy hangzik, mint a Cardano?)

Állítólag a frissítés is a sebesség és a biztonság javítása a DashPay alkalmazásban is.

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a Dash a Litecoin elágazásával jött létre, amely technikailag több szempontból is fejlettebb, mint a Bitcoin.

Mintha Dash csak körülnézett volna, mit csinál mindenki más a kriptográfiai közösségben, és ellopta minden legjobb ötletét! (Nincs semmi baj, ha mindez működik!)

Ezen túlmenően a Dash egyike azon kevés kriptovalutáknak, amelyek valóban feltörik a harmadik világot és elérik a bankot, amit sok kriptopénz kívánt, hogy megtehessék.

A jelenlegi állapotában, A kötőjel különösen népszerű Latin-Amerikában, ahol Venezuela az egyik legfontosabb forrása.

Mindez azt jelentheti, hogy a Dash nagyjából készen áll arra, hogy a világűrbe vezető útra induljon az indítópulton, ezért néz ki 2021 márciusa a korai vásárlás legjobb pillanatának.

2020 februárja volt a legnehezebb, amit 2017 óta láthattunk a Dash-nál, rengeteg értéket szerzett, majd szép részét elveszítette. A CoinMarketCap adatai szerint a Dash a piaci részesedés szerint a 24. legnagyobb.

2021 márciusára, Kereskedelmi állatok azt jósolja a Dash maximális ára 235,40 dollár, a minimum pedig 160,07 dollár lesz.

Mivel a Dash már a Trading Beasts által megjósolt maximális érték felett kereskedik, ez az előrejelzés túl konzervatív lehet.

A Gazdasági Előrejelzési Ügynökség sokkal több potenciált lát márciusban, megjósolva, hogy a Dash eléri Legmagasabb szinten 489 dollár, legalacsonyabban pedig 180 dollár.

Ha a Dash márciusban kiadja az új frissítést, akkor ez az előrejelzés jobban megfelelhet a valóságnak.

A kriptokereskedők számára, akik azt kérdezik, hogy jelenleg mi a legjobb kriptovaluta, amibe befektetni lehet, Gondolatjel több szempontból is meglehetősen jó lehetőség lehet.

Itt olvashatja el a Dash árjóslatokról szóló cikkünket.

Fontolgatta-e a vásárlást Dash (DASH)?

5. Zcash (ZEC) – Néhány hónappal ezelőtti félidő a Holdra lőhet!

Csakúgy, mint a Dash, a Zcash is egy másik érme, amelynek középpontjában a magánélet és az anonimitás áll.

Mi teszi a Zcash-t kiemelkedővé 2021 márciusának nagyszerű vásárlásaként, minden bizonnyal az adatvédelmi érméken, csak most mentek keresztül felére 2020 novemberében, és így a bányászott blokkonkénti jutalom felére csökkent.

Tehát csak idő kérdése, amíg nem látunk ebből valami cselekvést, csakúgy, mint korábban a Bitcoin esetében.

Jegyezd fel, ha bármilyen robbanást látunk Zcash-tól, akkor valószínűleg az év későbbi szakasza lesz, a márciusi vásárlás tökéletes időzítést eredményez. (Jelenleg csak a CoinMarketCap-on található az 51. szám, ami megkönnyíti a válogatást.)

Azok számára, akik a Zcash működésével kíváncsiak, a zk-SNARK nulla tudásbiztos technológiát használja, amely egy módszer a tranzakciók ellenőrzésére anélkül, hogy bármilyen érzékeny információt elárulna.

A „nulla tudás” azt jelenti, hogy a tranzakció jóváhagyásához semmit sem kell tudniuk rólad, megakadályozva az információszivárgást.

Egy másik nagyon jó dolog, amelyet tudnia kell a Zcash-ról, ami éretté teszi a robbanást, az árnyékolt tranzakciós protokolljuk, amely fokozza a platformon a kommunikációt.

Az egyetlen fő gond a Zcash körül, hogy számos kriptovaluta-tőzsde kezdi kivonni a magánélet pénzérméit, a legismertebb lény Bittrex (A Dash és a Monero is érintett), ezért vigyázzon, hol tervezi a Zcash vásárlását.

Tehát, ha úgy érzi, hogy a titoktartásnak és a biztonságnak kell lennie a kriptovaluta elsődleges tényezőinek, akkor a Zcash lehet a legjobb kriptovaluta, amelyet vásárolhat 2021 márciusában.

A Gazdasági Előrejelzési Ügynökség azt jósolja, hogy 2021 márciusára Zcash eléri a legalacsonyabb 93 dollár és a legmagasabb 204 dollár között érménként.

Kereskedelmi állatok nem annyira optimista, jóslatot ad A legmagasabb 138,79 dollár, a legalacsonyabb pedig 94,37 dollár.

Ez teljesen várható, mivel a Zcash felezéséből eredő áremelkedés valószínűleg csak néhány hónap múlva várható, ami alacsony áraikat elég vonzóvá teszi.

Olvassa el a Zcashról szóló cikkünket itt.

Fontolgatta-e a vásárlást Zcash (ZEC)?

6. Tezos (XTZ) – A márciusi 40,19% -os növekedés?

Tökéletes vásárlási lehetőség itt! Február végén a Tezos rengeteg értéket kezdett elveszteni, miközben más altcoinok emelkedtek. Benson Toti szerint valójában a Coinjournal, A Tezos értékének akár 30% -át is elveszítette egy nap alatt.

A Tezost a kriptovaluta legokosabb emberei – férj és feleség Arthur és Kathleen Breitman – tervezik, és sok ígéretet tartogat.

Azok, akik tudnak a Tezosról, tudják, hogy az egyik legnagyobb ICO-val rendelkezett, 232 millió dollárt gyűjtött Bitcoinban és Etherben. De A Tezos elsődleges eladási pontja, hogy rendkívül rugalmasan fejlesztették ki.

A Tezos a „kormányzásra” összpontosít. Alapvetően ez azt jelenti, hogy úgy gondolják, hogy egy erős, decentralizált döntéshozatali folyamat révén erősebbé válhatnak, mint az összes többi kriptovaluta.

Elméletileg képesek lesznek alkalmazkodni minden változáshoz, és beépíteni vagy elvetni azt, ami működik és nem működik. Rendkívül fontos emlékezni arra, hogy mit gondolunk ma innovatívnak, nem biztos, hogy holnap lesz, és a kriptovaluta nem mentes ettől.

A kemény február ellenére a Tezos kilátásai továbbra is nagyon jóak, sokan még mindig az év további növekedését jósolják.

És visszatekintve a közelmúlt történetére, 2020 is jó év volt a Tezos számára. A Tezos iránti kereslet növekedett, ami az XTZ árának növekedését okozta, sőt elérte azt mindenkori csúcs, 4,44 USD 2020 augusztusában.

Ha a Bitcoin értékének megugrásának elképzelései megvalósulnak, és valóban növeli az altcoinok értékét, a Tezos nagy növekedést tapasztalhat, és a márciusi befektetés nagyszerű ötlet lehet.

Alapján Wallet Investor, az ára A Tezos egy év alatt elérheti az 5,96 dollárt, öt év alatt pedig akár 11,55 dollárt is elérhet.

Közben, Digitalcoin azt jósolja, hogy 2021 márciusáig, A Tezos átlagosan 4,60 dolláros árat fog elérni, ami 40,19% -os növekedést jelent.

Ha úgy gondolja, hogy a decentralizált döntéshozatalra összpontosító kriptovaluta az út, akkor a Tezos lehet az egyik legfontosabb kriptovaluta, amelyet 2021 márciusában vásárolhat meg..

Itt olvashatja el a Tezosról szóló cikkünket.

Fontolgatta-e a vásárlást Tezos (XTZ)?

befektetni a tezókba

7. Ripple (XRP) – A SEC-per ellenére is növekszik!

2020. december 24-én a SEC (az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelet) megteremtette a legjobb esélyt arra, hogy hosszú, hosszú időn belül pozíciót nyisson a Ripple-nél..

Lényegében, a SEC bíróság elé állítja a Ripple-t, mert úgy vélik, hogy az XRP valójában értékpapír, nem pedig kriptovaluta, ezért a kiskereskedőktől eddig összegyűjtött összes pénz illegálisvá tétele (mivel nem volt bejegyezve).

A bukás előtt úgy tűnt, hogy a Ripple nagyon jó kapcsolatban áll a SEC-vel, hiába más kriptovaluták, amelyek vagy nem szeretik, hogy ilyen közel kerülnek a szabályozókhoz, vagy inspirálónak találta, hogy megpróbáltak velük dolgozni.

De sajnos, a kapcsolatuk hallgatólagos közelsége ellenére a SEC továbbra is a Ripple után indult, amely bizonyára sok embert megzavart a Ripple Labs tetején.

Mindenesetre, bár kívülről nézve ez a helyzet elég aggasztónak tűnik (sok tőzsde átmenetileg abbahagyta az XRP kínálatát az Egyesült Államokban), sokan úgy vélik, hogy a SEC túllépett és elég rosszul állt ebben, mivel rengeteg bizonyíték van Ripple javára. (További információ a kriptográf szabályozásról a cikk végén!)

Tehát a végén, nagyon valószínű, hogy a Ripple nyeri az ügyet, ami valószínűleg javítani fogja az árakat. Természetesen ezt senki sem tudja garantálni. Mindig fennáll annak a lehetősége, hogy az amerikai jogrendszer piszkosul játsszon, és példát akarjon tenni a Ripple-re.

Február végén úgy tűnik, hogy a Ripple talpra áll, még a dollárral szemben is erősebbnek látszik, mint a rossz hír előtt volt. Egyelőre azok számára, akik már tartják a Ripple-t, okos lenne egy kicsit tovább kapaszkodni.

Azok számára, akik nem sokat tudnak a Ripple-ről, ez sokkal több, mint pusztán egy kriptovaluta, ez egy csere Ez lehetővé teszi, hogy mindenféle pénzeszközt gyorsabban és határokon átnyúlóan továbbítson, mint a hagyományos bankok és intézmények.

Annyira egyedivé teszi, hogy küldhet valakinek például brit fontban fizetett összeget, amelyet a Ripple XRP-vé alakítana át, és amikor eléri a címzettet, akkor az ő pénznemében lehet, mondjuk euróban.

A Gazdasági Előrejelzési Ügynökség azt jósolja Az XRP eléri a minimum 0,27 dollárt, a maximum 0,50 dollárt, ami valójában növekedés a néhány hónappal ezelőttihez képest, amikor a SEC beléjük süllyesztette a fogait, és hamarosan egy feltörekvő trendet láthatunk.

Városi távirat egészen más képet fest abban, hogy ezt hiszi A Ripple 2021 márciusában 0,98 dollárnál kezdődik, és 1,22 dolláros csúcsot érhet el. Ilyen magasságok csak akkor lesznek lehetségesek, ha erős felfelé irányuló trend zajlik.

Ha úgy érzi, hogy a kriptovaluta csak a bankok támogatásával járhat sikerrel, akkor valószínűleg a Ripple lesz a legjobb kriptovaluta 2021 márciusában. A dráma ellenére a Ripple továbbra is az egyik legjobb kriptovaluta, amelyet vásárolni lehet..

Itt olvashatja el a Ripple árpredikcióról szóló cikkünket.

Fontolgatta-e a vásárlást Ripple (XRP)?

8. Cardano (ADA) – A bikák szerint 4,22 dollár lehetséges ebben a hónapban!

Cardano alattomosan belépett a A 3. kriptovaluta első helye piaci kapitalizáció szerint Néhányan azt mondják, hogy végre eljött az ideje, hogy elismerjék őket.

Más érmékkel összehasonlítva, azok a kevesek egyike, amelyek szép stabilitást és növekedést mutatnak a hónap második felében, végül 2017 óta először törte át az 1 dolláros korlátot, és még nem látszik, hogy elkészültek volna.

A Cardano kiemelkedik ouroboros blokklánca miatt. Röviden, Cardano technikailag igen két blokklánc, az egyik az alapvető tranzakciók kezelésére, a másik pedig az intelligens szerződések kezelésére.

Ez az ötletes ötlet megakadályozza a Cardano hálózat túlterhelését túl sok tranzakcióval, aminek elméletileg gyorsabbá kell tennie és meg kell akadályoznia a méretezhetőség problémáit.

Alapján Capital.com, lassú alacsony januári időszak után, A Cardano akár 329% -kal is emelkedett. Összességében 2020-ra a Cardano 200% -kal drágult!

A Gazdasági Előrejelzési Ügynökség azt jósolja, hogy 2021 márciusában, A Cardano 0,92 dolláros mélypontot és 2,36 dolláros csúcsot fog elérni (elég nagy rés, ami némi volatilitásra utal).

Míg previsioni bitcoin még inkább bullish, hisz ebben Az ADA érménként elérheti a 4,22 USD-t. Ne feledje, hogy a Cardano jelenleg 1 dollár körül mozog, és így a 4 dollár hatalmas növekedést jelent!

Ha úgy gondolja, hogy a Cardano a legjobb kriptográfia a kriptovaluta problémáinak gyors és skálázható megoldására, akkor ez lehet az egyik legfontosabb kriptovaluta.

Itt olvassa el a Cardanóról szóló cikkünket.

Fontolgatta-e a vásárlást Cardano (ADA)?

9. Litecoin (LTC) – 2021 decemberéig 360 dollár keres lehetőséget!

Valamikor a Litecoin nagy hír volt, és az egyik legnépszerűbb kriptovaluta volt, de ahogy egyre több kriptó robbant be a színre, lassan háttérbe szorult, de ez nem azt jelenti, hogy már nem érdemes megvenni!

Még mindig rengeteg lehetőség kínálkozik a Litecoin profitálására. Ez még mindig a háztartási név és az egyik vezető kriptovaluta, amelyet ma meg kell vásárolni.

Nem is beszélve, ez az A piaci kapitalizáció szerint a 8. legnagyobb kriptovaluta és a múltja hosszabb, mint a legtöbb kriptovalutaé, ami megbízhatóbbá és megbízhatóbbá teszi. Talán ez az egyik legbiztonságosabb altcoin.

A Litecoin valóban a legjobb fedezet lehet a Bitcoin ellen, nagyjából ugyanolyan funkcionalitást kínál, de valamivel jobb funkciókkal, beleértve az alacsonyabb díjakat, a jobb biztonságot, a gyorsabb tranzakciós sebességet és a valaha létrehozható 84 millió érmés sapkát (a Bitcoinénak négyszerese).

Connor Sephton szerint Currency.com, mint sok más kriptovaluta, a Litecoin is nagyon értékes értéket vesztett 2020 márciusa körül, de aztán növekedett 57,2%.

Aztán 2020 decemberében kezdtünk látni valódi mozgást a Litecoin-tól, és 2021. február kezdte el elérni azt a szintet, amelyet 2018 márciusa óta nem láttak. Tehát egy emelkedő trend csúcsán állhatunk.

Kereskedelmi állatok’A 2021 márciusára vonatkozó Litecoin-árjóslatok jó történetet mesélnek. Azt jósolják, hogy a Litecoin eléri a maximális ára 187,26 USD és minimális ára 127,33 USD 2021 márciusában. És Coinpedia megjósolja, hogy a Litecoin elérheti a 360 dollárt 2021 decemberéig.

Ha még mindig rajongsz a régi iskola, az első blokkon található altcoinokért, akkor a Litecoin lehet a legjobb kriptovaluta 2021 márciusában.

Olvassa el a Litecoinról szóló cikkünket itt.

Fontolgatta-e a vásárlást Litecoin (LTC)?

10. Bitcoin Cash (BCH) – A Scalenet frissítése júliusig 952 dolláros árhoz vezet?

Viszonylag rövid idő alatt a Bitcoin Cash az 5. és 12. közé csúszott a piaci kapitalizáció szempontjából. De ez a kriptokereskedők hasznára válhat!

Akárcsak Dash, A Bitcoin Cash néhány új frissítéssel érkezik akár ebben az évben, akár 2022-ben, amelyek növelhetik az értékét, vagyis a mostani vásárlás jó ötlet lehet.

Alapján GlobeNewswire, az elsődleges frissítés, amelyről tudunk, a a „Scalenet” bevezetése, amely állítólag 256 MB méretű blokkokat képes előállítani. Elméletileg ennek drámai módon meg kell gyorsítania a tranzakcióidőt.

És egy másik nagyszerű frissítés a „kettős kiadások igazolásainak” bevezetése, ez a szolgáltatás a csomópontokhoz és a pénztárcákhoz egyaránt hozzáadódik. Céljuk, hogy növeljék a nulla bizalom biztonságát a Bitcoin Cash hálózaton.

A Bitcoin Cash talán a legjobb alternatíva azok számára, akik nem biztosak a Bitcoin-ban; olyan emberek, akik inkább visszatérnének a Bitcoin szokásaihoz, de nem olyan szélsőségesek, mint a Bitcoin SV támogatói (sok ellenségeskedés van ezek között a csoportok között!).

Alapján A Gazdasági Előrejelzési Ügynökség, A Bitcoin Cash érménként 760 dollárt érhet 2021 végére. Kifejezetten márciusra alacsony számot jósolnak 299 dollár 581 dolláros csúcsra.

Érdekes módon a Gazdasági Előrejelző Ügynökség előrejelzéseit tekintve úgy tűnik, hogy szerintük az ár meg fog történni 2021 közepe táján a legmagasabb, júliusig a legmagasabb 952 dollár, mielőtt az év vége felé ismét visszaesésnek indulna.

Ez arra utalhat, hogy érdemes lehet most megvásárolni a Bitcoin Cash-t azzal a céllal, hogy nyáron értékesítsék.

Kereskedelmi állatok megjósolják, hogy 2021 márciusára arra számítanak maximális ára 530,655 dollár és minimális ára 360,846 dollár.

Ha a Bitcoin megfelelő alternatíváját keresi, akkor a Bitcoin Cash lehet az egyik legjobb kriptovaluta 2021-ben.

Itt olvashatja el a Bitcoin Cash-ről szóló cikkünket.

Fontolgatta-e a vásárlást Bitcoin Cash (BCH)?

11. Csillag (XLM) – Egy kriptográfia létrehozása Ukrajna számára 0,55 dollárra tehet bennünket!

A Csillag sorsa Ripple-hez kötődni látszik. A Stellar akkor jelent meg, amikor a Ripple társalapítója, Jed McCaleb (egyben az Mt. Gox alapítója) felállította a Stellart Joyce Kim-lel, miután nem értett egyet a Ripple irányával és távozásával..

Azóta a kettő rivális.

Műszakilag nagyon hasonlóak, és mindkettő határokon átnyúló transzferek biztosítását tűzi ki célul (Lumens vagy XLM, Stellar esetében). De itt a hasonlóságok többnyire véget érnek.

A Stellar decentralizált cserét is biztosít ahol különféle eszközökkel lehet kereskedni, fizetési alkalmazások, amelyek a devizaalapú tokent használják, és létrehoztak egy szolgáltatás mikrofizetésekhez amelyek felhasználhatók az emberek online megtippelésére.

Bár ez minden rendben van, az igazi ok, amiért izgatottak vagyunk a Csillagok miatt, az a 2021 januárjában bejelentették, hogy Ukrajna a Stellar blokklánc-technológiájának használatát tervezi a jegybanki digitális valuta fejlesztése (CBDC).

Sok ország vizsgálja egy ilyen digitális valuta létrehozásának lehetőségét (Kína már előrébb jár ebben a játékban), ha ez jól megy Ukrajnával, láthattuk, hogy a Stellart más központi bankok használják jobban más CBDC-k létrehozására. Egyelőre azonban nem vagyunk egészen biztosak abban, hogy mikor kezdődik ez a projekt.

Visszatérve a Stellar és a Ripple kapcsolatához, a Stellar lehet a legjobb fedezeti ügylet azok számára, akik alternatívát keresnek, különösen az érintett amerikai kereskedők.

Azoknak a kereskedőknek, akik már kialakítottak egy pozíciót az XRP-nél, fontolóra kell venniük néhány Stellarba történő befektetést is. A SEC helyzete valószínűleg egy ideig elhúzódik, amíg valamiféle megoldást nem látunk.

Ez negatívan befolyásolhatja a Ripple-t abban az időszakban, vagy csak sokáig tarthat, kevés aktivitással. A Stellar egyértelműen a lehető legjobb alternatíva. Bár az ár még nem emelkedik, jó alkalom lehet a részvételre.

previsioni bitcoin jó felfelé irányuló mozgást jósol Érménként 0,55 USD 2021 márciusában, míg A Gazdasági Előrejelzési Ügynökség közötti becslések A legalacsonyabb 0,24 dollár, a legmagasabbnál 0,44 dollár.

Olvassa el a Stellarról szóló cikkünket itt.

Fontolgatta-e a vásárlást Csillag (XLM)?

12. Neo (NEO) – Az Preview5 frissítés 63,25 dollárra tehet minket?

Sokan elfelejtették azt az erőt, amelyet Neo valaha gyakorolt. 2017-ben, a legutóbbi kriptovaluta-fellendülés idején, Neo alacsonyan 0,14 dollárról majdnem 200 dollárra esett érménként!

El tudnád képzelni, hogy ilyen korán bekapcsolódj? Nos, lehetséges, ha a történelem valóban megismétli önmagát. Mivel talán éppen egy újabb kriptográfiai fellendülésen vagyunk, Neo lehet, hogy csak egy új lemezt készít.

Szabályozóbarátnak tervezték, Neo felhasználható különféle eszközök tokenizálására. Központosítottabb megközelítést is kínálnak, eltérően más kriptóktól, amelyek megpróbálják ezt elkerülni.

Sokan úgy vélték, hogy miután Kína szigorúbb szabályozást jelentett be a kriptovalutáról, és kifejlesztette saját digitális pénznemét (DCEP), a Kínában gyártott kriptókat vagy leállítják, vagy el kell hagyniuk (például a TRON áttelepült San Franciscóba).

Ez a hír sok kriptográf kereskedőt kételkedett abban, hogy kapcsolatba lépjenek Neóval, hátha leállítják. De nem tették. De valójában nem ez volt a helyzet, Neo a szabályozásra való összpontosítása megmentette őket.

Az is meglehetősen valószínű, hogy a kínai kormány látta, hogy Neo nem próbálja pótolni a renminbi-t (Kína pénzneme) és az a tény is vonzó volt, hogy centralizáltak voltak a decentralizáltakkal szemben, mint a legtöbb kriptó mivel stabilabbnak lehetne felfogni.

Neo úgy számlázta magát növekvő ökoszisztéma, amelynek célja nemcsak az intelligens szerződések fejlesztésének vezetője, hanem az internet és a láncok közötti átjárhatóság következő generációjának alapja. Céljai nem azonosak a Bitcoinéval, hogy tisztán digitális készpénz legyen.

Neo azon képessége, hogy szorosan együttműködjön a kínai kormánnyal, valószínűleg ezt jelenti monopóliumuk lesz az DApps és az intelligens szerződések felett az országban, míg az olyan nagyobb halak, mint az Ethereum, küzdhetnek a szabályozással.

A Neo 2021 márciusi izgatottságának legnagyobb oka a Előnézet5, amely először engedélyezi az orákulum használatát a blokkláncon. Ez hatalmas lendületet jelent intelligens szerződéses képességeikben.

Liteforex megjósolja, hogy Neo eléri érménként 15 dolláros mélypont és 19 dolláros csúcs 2021 márciusában, de valószínűleg mindkét előrejelzés túl alacsony.

Közben, A Gazdasági Előrejelzési Ügynökség megjósolja legalacsonyabb 25,16 dollár és legmagasabb 63,25 dollár, ami ésszerűbb lehet.

Ha úgy gondolja, hogy a Neo képes átalakítani a kriptovaluta befektetés jövőjét, akkor ez lehet a titkosítás az Ön számára.

Olvassa el a Neo árjóslatokról szóló cikkünket itt.

Fontolgatta-e a vásárlást Neo (NEO)?

13. EOS (EOS) – A szimmetrikus háromszög megtörése 480% -os növekedést eredményezhet!

Az ’Ethereum Killer’ bosszút áll! 2020 nagyon jó év volt az EOS számára, és 2021 márciusa folytatja ezt a pozitív tendenciát, a február végi árugrás következtében.

Az EOS igazi versenyző az Ethereum trónról való letörésére, mint az intelligens szerződések és a decentralizált alkalmazások királya. Természetesen a kriptográf kereskedőknek el kell fogadniuk, hogy ez elég versenyképes iparág.

Azt állítja, hogy nagyjából ugyanazokat a dolgokat hajtja végre, mint az Ethereum, de jobb, hatékonyabb és felhasználóbarátabb módon.

PrimeXBT nagyon érdekes okot ad a kriptokereskedőknek arra, hogy 2021 márciusában az EOS-val szeretnének kereskedni. Rámutatnak arra az EOS létének nagy részében hatalmas szimmetrikus háromszöget alkot.

Általában amikor ilyen minták jelennek meg a diagramokon, és a csúcsok és mélypontok egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ez azt jelenti, hogy egy nagy kitörés lehet a láthatáron.

A PrimeXBT úgy véli, hogy ha az EOS kitörhet ebből a háromszögből, arra számítanak, hogy ez akár 480% -ra is emelkedhet! Ez akár tokenenként 160 dolláros csúcsot is jelenthet.

De vegye figyelembe, hogy ilyen kitörés ebben az évben nem történhet meg, és ráadásul, az ilyen minták ellenkező hatást is eredményezhetnek, ahol az ár drámai módon csökken.

Más árjóslatok is meglehetősen pozitívak az EOS számára. 3Commas EOS-t ad magas 6,05 dolláros és alacsony 5,56 dolláros becslés 2021 márciusára, mindkettő magasabb, mint a jelenlegi ár.

Ha az Ethereum alternatíváját keresi, akkor az EOS az egyik legjobb kriptovaluta lehet, amelyet érdemes megvásárolni 2021 márciusában.

Olvassa el az EOS-ról szóló cikkünket itt.

Fontolgatta-e a vásárlást EOS (EOS)?

14. TRON (TRX) – A DeFi-be költözés nagy változásokat jelenthet!

A TRON 2021 februárjában érdekelte a kriptokereskedőket, amikor bejelentette, hogy a hackathon esemény ötödik évét ünnepelte San Franciscóban, a „Nagy Voyage: TRON 2021 Global DeFi Hackathon” néven.

Bár az esemény rendkívül érdekes azoknak a fejlesztőknek, akik érdemes a TRON tetejére építeni (amely a Solidity-t, az Ethereum programozási nyelvét használja), az esemény elsősorban a TRON DeFi képességei iránti érdeklődés felkeltése és növelik ökoszisztémájukat.

Eddig az Ethereum által dominált piac volt, és a TRON lehet, hogy csak a lehető legjobb ellenfél lehet ennek az uralomnak a megtámadására.

Míg a regisztrációs folyamat februárban kezdődött, márciusban előszűrésre kerül sor, és izgalmas új projektek energiát juttathatnak a TRON-ba, amely jelenleg a piaci felső határt tekintve a 24. helyen áll.

Azok számára, akik nem ismerik túl jól a TRON-ot, elsődleges céljuk az internet decentralizálása és a tartalomalkotók hatalmának visszaadása, távol a kiadóktól és olyan platformoktól, mint a Facebook, és gondoskodjon a nyereség egyenletesebb elosztásáról. Az Ethereumon kezdve néhány évvel ezelőtt átköltözött a mainnetbe.

2021 márciusára, Kereskedelmi állatok megjósolni a TRON-nak maximális ára 0,07 USD és minimális ára 0,05 USD.

A Gazdasági Előrejelzési Ügynökség úgy tűnik, nagyobb volatilitást javasol, amely nagyobb távolságot ad a lehetséges magasságok és mélypontok között. Becslések szerint A legalacsonyabb 0,32 dollár, a legmagasabbnál 0,62 dollár.

És végül, previsioni bitcoin elvárja minimum 0,07 USD 2021 márciusára.

Olvassa el a Tronról szóló cikkünket itt.

Fontolgatta-e a vásárlást TRON (TRX)?

15. IOTA (MIOTA) – A Chrysalis frissítés 1,67 dollárra tehet bennünket ebben a hónapban?

Az IOTA vegyes diózsák, egyesek imádják, mások megvetik. A gondolat nagyon jó; a dolgok internetét felhasználva létrehoz egy olyan ökoszisztémát, ahol a gépek mikroszámlákat tudnak fizetni a szolgáltatásokért. Zseni!

Az internethez több milliárd eszköz és szolgáltatás kapcsolódik, ami azt jelenti, hogy az IOTA lehetőségei több mint lenyűgözőek.

De az IOTA-k közvetlen aciklusos gráf (DAG) szerkezet, az úgynevezett Tangle, egyesek számára problémás. A DAG-ok valójában már jó ideje léteznek, és a kriptográfiai közösségben sokan nem érzik úgy, hogy olyan hatékonyak, mint a blockchain technológia. Számukra úgy érzi, mintha hátralépnének.

Ezen a vitán kívül létfontosságú oka van annak, hogy a márciusi IOTA iránt érdeklődjünk, és ennek hívják Báb, „Az IOTA hálózat történetének legnagyobb frissítése”.

Míg a frissítés 1. részére még 2020 júniusában került sor, várhatóan a 2. rész ebben az évben elkészül, és megköveteli az IOTA-felhasználóktól, hogy a tokenek egyik hálózatról a másikra költözzenek.

A frissítés állítólag hatalmas, és állítólag javítani fogja a teljesítményt, a stabilitást, a megbízhatóságot és a biztonságot.

Ezen felül azt is célul tűzik ki, hogy „a protokoll egzotikus aspektusait helyettesítsék bevett szabványokkal”, ami segít a fejlesztőknek az IOTA hatékonyabb használatában.

Tehát, ha minden sikerül, akkor tapasztalhatunk némi javulást az IOTA értékében.

A Gazdasági Előrejelzési Ügynökség azt jósolja, hogy 2021 márciusában, Az IOTA 0,83 dolláros mélypontot és 1,86 dolláros csúcsot fog elérni. Míg Digitalcoin megjósolja, hogy az IOTA eléri 1,67 USD 2021. márciusra.

Ha Ön is úgy gondolja, hogy a MIOTA sokkal többet kínál, mint más piacvezetők, mint például a Bitcoin és az Ethereum, akkor a MIOTA a megfelelő eszköz a portfólióhoz.

Itt olvassa el az IOTA-ról szóló cikkünket.

Fontolgatta-e a vásárlást IOTA (MIOTA)?

Egyéb kriptók radarunkon 2021 márciusára

A Trading Education-nél szívesen figyelünk olyan feltörekvő kriptopénzekre, amelyeket a legtöbb ember valószínűleg még nem észlelt.

Általában azt javasoljuk, hogy tartsa távol a hallatlan kriptókat, amíg valamilyen ígéretet nem mutatnak a csalások vagy szerencsétlen helyzetek elkerülése érdekében (például amikor a kriptográfia túl ingatag, vagy nincsenek valós jelei annak, hogy nyereséget tudnának elérni – „zombi érme”).

De mindenképpen figyelemmel kell kísérnie a következő kriptókat, amint létrejönnek. Lehet, hogy ezek a legjobb kriptovaluták a következő hónapokban a következő hónapokban!

Vagy ha nem sikerül, megtudjuk, miért, és megtanuljuk kerülni a hasonló kriptókat (bármennyire sajtosnak tűnik, mindig a tanulás a legfontosabb!).

Ebben a hónapban elsősorban arra koncentrálunk DeFi érmék akik valóban igazolták magukat 2020-ban, de talán még mindig szükségük van egy kicsit több időre, mielőtt elérnék a mainstreamet. Jelenleg ezek a legolcsóbb kriptovaluták.

Aave

Ez a DeFi érme lehetővé teszi az emberek számára, hogy kriptot kölcsönözzenek és kölcsönözzenek könnyedén egymástól.

Val vel vagyoni vagy hitelminősítési besorolás nem jár, olyan irányítást ad mind a hitelfelvevőnek, mind a hitelezőnek, ahogyan a tipikus hiteleket a vállalatok soha nem ajánlanák fel. Aave-nél csak a hitelező és a hitelfelvevő van.

Ez lehetővé teszi, hogy profitáljon a kriptográfia kölcsönadásából, miközben azt tartja, hogy egy kis érdeklődésre számítson az oldalon.

Az Aave egyik legmenőbb tulajdonsága (ami finnül „kísértetet” jelent) az a „gyorshitelek” opció, amelyek gyors kölcsönök, amelyeket ugyanabban a tranzakcióban kell visszafizetni, időt és pénzt takarít meg a díjakon.

Ezen felül a hitelezők is válassza ki, milyen kamatot kívánnak alkalmazni a hitelre is, még nagyobb irányítást biztosítva számukra. És a volatilitás elkerülése érdekében a felhasználók a kölcsönvett eszközt egy stablecoinba is áthelyezhetik.

Aave a közelmúltban egy frissítésen is átesett, és egyre inkább lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részt vegyenek az irányításban, ami kiváló módja a platform decentralizált megtartásának..

Uniswap

Íme egy példa arra, hogy sokak szerint a pénzügyek jövője lesz. Az Uniswap egy „Decentralizált csere” (vagy DEX) amely az Ethereum blokkláncon működik.

Mint minden decentralizált, az Uniswap sem egyetlen hatóság tulajdonában van, sem nem ellenőrzése alatt áll, és kétrétegű blokkláncot használ a tranzakciók kezelésére is.

Az Uniswap-on, ingyen felsorolhatja a tokeneket, és a felhasználóknak nem kell átadniuk a kriptójukat a platformnak a kereskedéshez, lehetővé téve számukra, hogy kontroll alatt maradjanak.

A 2018-as indulás óta az Uniswap most van az egyik legnagyobb DeFi-érme és az egyik legnagyobb tőzsde. 2020-ban, 58 milliárd dolláros kereskedés ment keresztül a platformon.

Celsius

A Celsius egy fintech platform hitelezés, megtakarítások és fizetések a felhasználók közösségére összpontosítva, nem közvetítők, ösztönözve a közösség használatát a platformon.

Elsősorban egy mobilalkalmazáson keresztül működik, ahol a felhasználók jutalmat szerezhetnek a birtokukban lévő érmékről, készpénzt vehetnek fel eszközeik megtartása mellett, vagy egyszerűen fizethetnek és utalhatnak pénzt.

Kiegyensúlyozó

Az Uniswaphoz hasonlóan a Balancer is egy másik decentralizált csere, amely közvetítő nélkül működik az Ethereum blokkláncon.

A Balancer lehetővé teszi a felhasználók számára saját egyéni készleteket hozhatnak létre, lehetővé téve sok más kriptó számára, hogy saját projektjeiket sokkal könnyebben elkészíthessék, és rohanhatunk az érme felé, amikor újabb új projektek jelennek meg.

Következtetés: Melyik kriptovalutát vegyem 2021 márciusára?

Összességében elmondható, hogy 2021 márciusa remek időnek tűnik okos befektetésekre a kriptovalutában. Különböző okokból, láthatunk néhány kriptót, amelyek új magasságokba jutnak.

Amit látunk, az a két legnagyobb érme, A Bitcoin és az Ethereum egyaránt úgy néz ki, mintha pontokban lennének, amelyek robbanás előtt állnak.

Pénz ömlik a Bitcoin-ba, amely valószínűleg az altcoinokba táplálkozik, és az Ethereum a legalkalmasabb arra, hogy kihasználja ezt a beáramlást.

Hasonlóképpen, A Binance Coin úgy tűnik, hogy ennek a csepegtető befektetésnek is profitálhat, lehetővé teszi ezen érmék nagy részének adásvételét.

És akkor megvan nagyszámú érme, amely új frissítéseket bocsát ki, beleértve az IOTA, a Dash, a Neo és a Bitcoin Cash.

Természetesen meg kell várnunk, és megnézzük, hogy ezek a frissítések jelentenek-e valódi értéket a felhasználók számára, de maga a tény, hogy vannak frissítések, javíthatja az árakat.

Egyéb nagyszerű hírek közé tartozik Zcash felezését, ami a legértékesebb magánélet érmévé teheti, és akkor van Ripple és Tezos, amelyek elméletileg sokkal jobban kellene, mint ők.

És akkor vannak olyan kriptóink, amelyek teljesen új módszerekkel bővülnek, például a Stellar Ukrajnával dolgozik egy új digitális valuta létrehozása érdekében, és a TRON inkább a DeFi-be költözik.

Tehát, amit 2021 márciusában nézhetünk rengeteg érme, amelynek valóban sokkal többet kellene érnie, mint amennyi, és csak idő kérdése, hogy az emberek megfelelően kezdjenek értéket tulajdonítani nekik, és az egekbe szökjenek.

Mindazonáltal szem előtt tartva, a legjobb kriptovaluták listáján jelenleg nem minden érme lő ki! Ki tudja, mi fog történni a következő hetekben és hónapokban.

És természetesen ne feledje figyelje a növekvő DeFi közösségre is!

Aggódnom kellene a SEC miatt?

Valószínűleg nem. Természetesen érthető lenne egy kicsit aggódni, ha befektett a Ripple-be, de a Ripple ellen elég gyenge az eset.

Az igazi aggodalom az, hogy a SEC és más szabályozók a világ minden tájáról továbbra is megpróbálják akadályozni más kriptovaluták fejlődését, azzal, hogy megpróbálják őket beilleszteni elképzeléseikbe, hogy miknek kellene lenniük, ahelyett, hogy elismernék, hogy a kriptopénz új piac.

De talán ez csak bosszúság marad. Végül a SEC ereje semmit sem változtatott a Ripple-nel.

A vásárlási lehetőség megteremtésén kívül (alig több, mint egy kisebb mélyedés, ha megnézzük a diagramokat) megmutatták, hogy milyen messze vannak a kriptovaluta megértésétől.

Ez a megértés hiánya sajnos még mindig mélyen bele van ágyazva abba, hogy hány legfőbb politikai szereplő gondolkodik, és ez a kriptográfiai közösségben sokaknak migrént okoz.

Az amerikai pénzügyminiszter, Janet Yellen, megtestesíti ezt a kérdést, hisz a Bitcoin „nem hatékony”, a hálózat működtetéséhez szükséges energia mennyiségére hivatkozva (és nem bővítve tovább a témát).

Azt is „félti”, hogy a Bitcoint elsősorban „tiltott finanszírozásra” használják, ez a kifejezés túlzottan kihasználja a szemét. Ahogyan sok kriptográfus elmondja, sokkal több illegális fizetés történik fizikai készpénzzel, mint a Bitcoin esetében, ami nyomon követhető.

Tehát 2021-ben még mindig olyan emberekkel van dolgunk, akik nem értik, mi is valójában a kriptográfia, és úgy tűnik, hogy nagyjából ugyanolyan gondolkodásmóddal rendelkeznek, mint 10 évvel azelőtt a politikusok.

Bármennyire furcsán hangzik, pontosan ezért nem kell aggódnunk miattuk, mert a történelemkönyvekben ők lesznek bolondok.

A kriptográfiai közösségnek előre kell szántania, és kevesebb időt kell töltenie az olyan üres megjegyzések miatt, amelyekről tudják, hogy helytelenek.

Vajon jó ötlet-e befektetni a stabil termékekbe??

Nagyon sok kérdést kapunk itt-ott a stabil gyógyszerekről, és úgy döntöttünk, hogy ebben a hónapban felvázoljuk a velük kapcsolatos álláspontunkat.

Soha nem fogod látni őket a listáinkon, és ennek konkrét oka van – nem úgy tervezték őket, hogy nyereségesek legyenek.

Várj, mi az a stabil asztal?

A stabil pénznemek olyan kriptovaluták, amelyeket megterveztek nem hogy ingatag. Jellemzően valami lényegesen kevésbé ingatag értékhez vannak kötve.

Sok kereskedő állókészleteket használ, különösen azokat, amelyek hasonlóak az amerikai dollárhoz Tether és USD érme, hogy valamiben stabilabban tárolják az értéket, amikor abbahagyják a kereskedést.

Például egy kriptokereskedő esetleg kereskedhet a Bitcoin-nal, és amikor befejezték a napot, használjon kriptográfia-tőzsdét, hogy nyereségét egy stabilpénzbe tegye, arra az esetre, ha a Bitcoin-tartályok értéke az éjszaka folyamán, amikor nem keresik.

Ami a stabil állományokba történő befektetést illeti, valószínűleg nem hoz valódi profitot, mert nem volatilisak. Nincs sok vásárlás, és nincs sok magas. Lehet, hogy csak forex kereskedel.

A legismertebb stabilpénz a Tether (USDT), amely az amerikai dollárhoz van kötve. Elég sikeres volt, és hosszú ideig a harmadik legnagyobb kriptovaluta volt a piaci korlát szerint a CoinMarketCap-on.

E siker ellenére, javasoljuk, hogy legyen óvatos a Tether kereskedésekor. Ennek oka a kirobbanó botrányok és a Bitfinex kriptovaluta tőzsde (akiknek ugyanaz az anyavállalata).

Hosszú történet rövid, A Tetheret és a Bitfinexet több per is sújtotta hogy azzal vádolják őket, hogy megkísérelték manipulálni a Bitcoin árát.

Úgy gondolják, hogy mindez akkor kezdődött, amikor a A Bitfinex tőzsdéjét feltörték, majd kölcsönvették a pénzt Tethertől (kb. 900 millió dollár), amely állítólag minden USDT-t egy USD-vel támogat.

Azáltal, hogy kölcsönadták USD-jüket, már nem voltak fizetőképesek, ami összeomolhatta volna a Tether-et és sok kereskedő millióit veszthette volna el.

A botrányok akkorák, hogy egyesek úgy vélik, hogy a Tether-nek még köze lehet a Bitcoin árának 2017-es csúcsához, mivel úgy gondolják, hogy a Tethert a Bitcoin árának mesterséges szivattyúzására használták fel, hogy megpróbálják helyrehozni a veszteségeket.

Ha stabil pénzt akarsz használni, akkor valószínűleg a Dai (DAI) a legjobb, a legkevésbé ingadozó.

És ha a kriptovaluta-tőzsde helyett CFD brókert használ, akkor nem kell aggódnia emiatt.

Főbb pontok

Ha emlékszik valamire, amit 2021 márciusában figyelembe kell venni a legfőbb kriptovaluták közül, tegye meg ezeket a legfontosabb pontokat.

 • Az Ethereum jelenleg az egyik legjobb kriptovaluta. Szakértők szerint 2021 végére 3850 dolláros csúcsot érhet el.
 • A Bitcoin, az Ethereum és a Binance Coin az első három helyet foglalja el. Ezeknek az óriásoknak a kioldásához nagyon sok kell!
 • Vigyázzon a DeFi Aave, Uniswap, Celsius és Balancer érmékre. Komoly játékváltók lehetnek a közeljövőben.
 • A legjobb 15 legjobb közül sok kriptovaluták 2021 márciusára folyamatban vannak. Az új frissítések és funkciók nagymértékben javíthatják a titkosítás értékét … ha működnek!

eToro – A legjobb kriptovaluta platform

Most már tudja a legjobb 15 kriptovalutát, amelyet 2021 márciusára vásárolhat meg!

Ha inspirációt érez a kriptopénzek vásárlásának megkezdéséhez, akkor örömmel tudhatja, hogy az eToro lehetőséget kínál arra, hogy kriptovalutákat és CFD-ket vásároljon akár 90+ kriptovaluta párok. A kripto kereskedők diverzifikált portfóliót építhetnek a legnépszerűbb érmékkel.

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

A legnépszerűbb kriptovaluták 2021 márciusában – Infographic

legjobb kriptovaluták infographic vásárlásához

Ha tetszett olvasni a Mik azok top 15 legjobb kriptovaluta 2021 márciusában, kérjük, ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy ez is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector