Melyek a legjobb kriptovaluták 2021-ben?

A legjobb kriptovaluták 2021-ben

Át akarja hagyni az olvasást, és eljut a legjobb választásunkhoz? A legjobb kriptovaluta a kereskedelemhez Bitcoin vagy Ethereum.

2021-ben tervezi a kriptovaluták kereskedelmét? Több mint 6000 kriptovaluta eszközzel 2021-ben a kereskedelem szempontjából legfontosabb kriptovaluták kiválasztása nem könnyű feladat. Ne félj, mi a Trading Education-nél összeállítottunk egy listát a 10 legjobb kriptovalutáról, amelyekkel 2021-ben kereskedni lehet

Ha azt tervezi, hogy 2021-ben megkezdi a kriptopiac kereskedését, jó hírünk van az Ön számára! Sok kriptográfiai elemző szerint 2021 lesz a legjobb év a kriptovaluták kereskedésére.

A kriptovaluták piaca a digitális platformok gyors fejlődésével már jó ideje érdeklődést mutat. A kriptopénzek kereskedelme érdekes eredményeket hozott a hagyományos eszközökkel, például árukkal és részvényekkel való kereskedéshez képest.

Ezért állítottuk össze az Ön számára a 2021-es év kereskedelmére szolgáló legjobb kriptók listáját.


Tehát minden további nélkül …

A top 10 legjobb kriptovaluta 2021-ben:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Fodrozódás

4. Litecoin

5.. IOTA

6.. Gondolatjel

7. Cardano

8.. Ethereum Classic

9.. Csillag

10.. Neo

Melyek a legjobb kriptovaluták 2021-ben?

Abban az esetben, ha valaki kereskedést tervez, a kriptovaluták mindenképpen a legjobb tojások a kosárban. Mivel a piacon nagyszámú, körülbelül 1000 különféle érme van, így az amatőrök kissé zavarba ejthetik, ha az értékeik elköltéséhez megfelelő pénznemet választanak.

Itt van egy áttekintés a 10 legfontosabb kriptovaluta közül, amelyek fontolóra vehetik a 2021-es kereskedést:

1. Bitcoin (BTC)

A Bitcoin a kriptóérmék aranyaként szerepel, bár 2020 márciusában jelentős csapáson ment keresztül a világjárvány kitörése miatt, ami érménként 4000 dolláros veszteséget eredményezett. A Bitcoin, mint általában, gyors helyreállítási arányt mutatott, az érme ára 16000 dollár volt, a piaci kapitalizációt pedig 199,62 milliárd dollár, amely a becslések szerint szintén növekedni fog.

A Bitcoin piacainak megugrására vonatkozó előrejelzések azt jósolják, hogy az árak felfordulása akár 100,00 dollárt is elérhet, mivel 2021 véget ér. A Citibank jelezte, hogy a piaci értékek akár 300 000 dollárig is elérték a grafikonokat, ami 15-szer nagyobb, mint a jelenlegi érték.

Mi vezérli a Bitcoin árát?

1. tényező: Kereslet és kínálat

2. tényező: Piaci verseny

3. tényező: A Bitcoin szabályozása és elfogadása

További információ: Mi fogja vezetni a Bitcoin árát 2021-ben?

2. Ethereum (ETH)

Az Ethereum a második helyen áll a kriptovaluták listáján, szilárd piaci alapokkal. Az utóbbi időben az Ethereum költségei ingadoztak, az ár 579 dollár volt 2020 utolsó negyedévéhez képest.

Az Ethereum 2.0-ra való felminősítés decentralizáltabb keretrendszerekkel a legmeggyőzőbb ok az Ethereum kereskedésére. Az Ethereum kereskedésének legfontosabb előnyei közé tartozik a második legfolyékonyabb és legdinamikusabb pénznem, a hozzáértő és okos szerződés fenntartása, valamint a decentralizált hordozható alkalmazások, a dApps figyelembevétele.

Mi hajtja az Ethereum árát?

1. tényező: Követelések a fejlesztőktől

2. tényező: Az Ethereum, a Bitcoin és az Ethereum Classic háromszögű választottbírósága

3. tényező: A bányászat jövedelmezősége

Bővebben: Mi fogja vezetni az Ethereum árát 2021-ben?

3. Ripple (XRP)

Ez az érme jelentős előnyei közé tartozik a hihetetlenül alacsony konverziós skála és az azonnali értesítési rendszer a cserék számára, a nemzeti bankot elkerülő hitelesítési folyamat miatt. Hasonlóképpen, a Ripple az adminisztrációit használja a bankok és más monetáris alapítványok segítésére, ami következésképpen növeli megbízhatóságát.

A legjobb és ideális lehetőség a Ripple megvásárlására jelenleg, miközben a költségek még mindig nagyon alacsonyak és ésszerűek, különösen a ma elérhető különböző érmékkel ellentétben: 0,637 USD. Abban az esetben, ha megfontolja a vásárlást a bázison, és a legmagasabb színvonalon értékesíti, akkor a választás nagyon egyszerű.

Mi hajtja a Ripple árát?

1. tényező: Technológia

2. tényező: A Hyper Drift

3. tényező: A hullámzás birtokosai

Bővebben: Mi fogja vezetni a Ripple XRP árat 2021-ben?

4. Litecoin (LTC)

Növekedett a Litecoin ára, és a közelmúltban ígéretes javulást mutatott. A Litecoin teljes piaci csúcsát 8 710 194 1949 dollárra emelik 66 245 618 LTC-vel. Az elmúlt 24 órában történt fejlődés azt mutatja, hogy 17 177 612 073 dollár értékű LTC-t váltottak. Az LTC költség potenciálisan nő, és becslései szerint az év végére eléri a 230 dollárt.

Annyit várnak a Litecoin-tól, hogy ez ma a világ hetedik legnagyobb digitális pénze. Ennek oka az az oka, hogy megváltoztatták technológiájukat.

A Litecoin saját elismerését azért hajtotta végre, mert tájékoztat a bizalmas tranzakciókról, és a kopaszthatóság kérdése elhasználódik. Ez hatalmas ugrás volt abban, hogy a Litecoin-nak saját személyisége legyen. Ez a fajta bizalmas tranzakció megoldja azt a problémát, hogy mit használtak a nagy terméknek vagy a terméknek, ami jellemző volt a nyílt blokkláncokban.

Által tett nyilatkozatban Oracletime, a Litecoin megléte a Bitcoinhoz képest sok néző figyelmét felkelti. Az előrejelzésük 2021 végére a Litecoin esetében 1000 dollár, de akár 2000 dollárra is felmehet.

Az Investingpr egy másik előrejelzése szerint több kereskedő kereskedhet a Litecoin-nal, csak azért, mert a Bitcoin helyett más lehetőségeket akarnak felfedezni, hogy ezzel csökkenthető legyen a kockázat.

Mi vezérli a Litecoin árát?

1. tényező: Versenyképes érmék

2. tényező: Az örökbefogadás növekedése

3. faktor: Post Covid – 19 válság

4. tényező: A kockázat étvágya

További információ: Mi vezet a Litecoin árához 2021-ben?

5. IOTA (MIOTA)

Figyelembe véve az IOTA piaci kapitalizációjának múltját, piaci értéke mindig csökkent 2020-ig; ez a kriptovaluta 2020 végére javítani és növelni kezdte a vagyonát. Az IOTA 2020-ra 446 millió dolláros piaci felső határral lépett be, és 2020 végén ez az érme 2020. december 19-én már meghaladta a 900 millió dollárt, és több mint 100% -ot nyert, bár az út sziklás és nehézségekkel teli volt.

Az érme eltér az IoT-t használó technológiájuktól. Az IOTA, mint az összes többi kriptovaluta, most is egy hatalmas Head készítését célozhatja meg & Váll hármas alja, a jobb vállával mindent kiad a következő két évben. Ez az érme ismét emelkedhet, és megszerezheti a piaci felső határt, de egyelőre az IOTA ára 37 cent alatt maradhat, de a mintázatának megerősítése után visszatérhet, mint a 2017-es kriptográfban.

Abban az időben 2017-ben az összes altcoin közül az IOTA hatalmas mennyiségű piaci sapkát és mennyiséget gyűjtött össze, amely segített az érmének piacának növelésében és értékének egyttes emelkedésében, minden idők legmagasabb szintjére, MIOTA tokenenként több mint 5 USD.

Mi vezérli az IOTA árát?

1. tényező: A média figyelme

2. tényező: Vállalati partnerségek

Bővebben: Mi vezet az IOTA árához 2021-ben?

6. Dash (DASH)

Magyarázat arra, hogy miért sok technikai szerető helyezi el az erőforrásokat az érmében, az megkülönbözteti portfólióikat, és támogató eszköznek tekinthető a Bitcoin, a létrehozó kriptográfia ellen..

2021 nagyon eredményes év lehet a Dash kereskedői számára, mivel a befektetők megerősített partnerséget létesítenek a fizetési rendszer szolgáltatóival. A Dash egy megvalósíthatóbb és praktikusabb pénznem, több funkcionalitást kínál, és ezért könnyen elkölthető.

A kötőjel kiemelkedő tulajdonságai a következők

 • Spork
 • Lánczár
 • PrivateSend protokoll
 • InstSend Protokoll

Ezek a kiemelések segíthetnek a tülekedő érmének, sokkal értebb 2000 dollár költséget szerezni. Abban az esetben, ha a gyakorlati kriptográfia törekszik 2021-re, a költségek akár szemléltető lépést is láthatnak.

Mi hajtja a Dash árát?

1. tényező: Versenyképes él

2. tényező: elfogadási árak

Bővebben: Mi fogja vezetni a DASH árát 2021-ben?

7. Cardano (ADA)

A Cardano ADA érmének számos olyan attribútuma van, amely a következő években jelentős kereskedési kedv lehet. A kriptovaluta külön körvonalazza a funkcionalitást, például fizetési módokat és szavazási eszközöket az ADA birtokosai számára. A Cardano megkönnyíti a felhasználók számára a biztonság fenntartását azáltal, hogy tranzakcióellenőrzést hoz létre a blokkláncon. A Cardano számos pénznemben tárolható és cserélhető, és meglehetősen decentralizált megközelítéssel rendelkezik. A Cardanonak van egy natív pénztárcája, amelyet Daedalusnak hívnak, amely segíti a felhasználókat a befektetések megtartásában és a kereskedelem eszközeként szolgál. Ez a felhasználók számára is előnyös, ha jutalmakat ad nekik, és a tulajdonosok érméket szerezhetnek.

A Cardano kiemelkedő jellemzői a kriptopénzek ligájában:

 • Haladó csapat a fejlesztésekhez és fejlesztésekhez
 • Korlátlan méretezhetőség biztosításának lehetősége
 • Gyors és olcsó tranzakciós rendszerek
 • Decentralizált alkalmazások

Mi vezérli a Cardano árát?

Faktor: 1 Decentralizáció

Faktor: 2 DApps száma

Bővebben: Mi fogja vezetni a Cardano árát 2021-ben?

8. Ethereum Classic (ETC)

Az Ethereum Classic kereskedése meglehetősen érthetetlen lehet a nevezett online előrejelző szolgáltatás óta "Hosszú előrejelzés ”azt jósolja, hogy az Ethereum Classic továbbra is küzdhet 2020-ban, és 8,44 dolláros áron tartják számon..

Ez 30% -kal nagyobb lenne, mint a korábbi árértékek. A becslések szerint azonban az ETC végső árértéke 5,62 USD körül lehet.

Mi hajtja az Ethereum Classic árát

1. faktor: Az Ethereum Classic elfogadása

2. tényező: Hálózatok támadása

Bővebben: Mi fogja vezetni az Ethereum Classic árát 2021-ben?

9. Csillag (XLM)

A Stellar és az IBM társulása és széles körű használata a Csendes-óceán déli részén, ahol ma már a kiskereskedelemben a vonalas részletek 60% -áért felelős, megéri az XLM-et. A rövidebb időszakban a Stellar Lumens csökkenő görbe értéke 2,28 százalékkal esett október 27-én, hétfőn. Az XLM az elsődleges jelentős ellenzéki szint alá, 0,0815 dollárra süllyedt a napon belüli, 0,0798 dolláros mélypontra. Utána a Stellar most visszatért a $ 0,0815-ig, a $ 0,8226-ig. A következő figyelemre méltó akadály mértéke 0,083 USD.

Mi vezérli a Csillag árát?

1. tényező: A társadalom hatása

2. tényező: Piaci verseny

3. tényező: Örökbefogadási árak

Bővebben: Mi fogja vezetni a csillagos árat 2021-ben?

10. Neo (NEO)

A NEO kapacitása meglehetősen lenyűgöző, mivel megkülönböztető tulajdonságai miatt kiemelkedik a piacon a többi kriptovalutával összehasonlítva. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos kriptográfiai eszközt rögzítsenek, fogyasszanak, értékesítsenek, továbbítsanak és cseréljenek. A NEO kizárólag annyit tesz, hogy lehetővé teszi a felhasználóinak, hogy fizikai eszközeiket összekapcsolják a hálózat digitális avatarjaival. A NEO értéke szempontjából azonban kissé megkérdőjelezhető.

Egyelőre abban kell reménykednie, hogy megfontolja a kiszámíthatatlanságot, mivel a sebezhetőség magában foglalja a kriptovaluta jövőjét. Közép- és hosszú távon a helyzet meglehetősen ortodox lehet, mert a kínai kormány megkezdi a digitális pénzformák teljes visszaszorítását, és ebben az esetben azt kell remélnie, hogy a NEO értéke súlyos válságon megy keresztül.

Mi hajtja a NEO árát?

1. tényező: Versenytársak

2. tényező: A média figyelme

Bővebben: Mi fogja vezetni a NEO árát 2021-ben?

Kezdje el kereskedni a legjobb 10 kriptovalutát

Az eToro a kriptovaluták keverékét kínálja kereskedés céljából. A kereskedők diverzifikált portfóliót hozhatnak létre a legnépszerűbb 14 érmével. Néhány közülük a Bitcoin, a Ripple és az Ethereum, de ezen kívül az EOS, az Iota, a Tron és a Tezos. Az eToro webhely és a sokoldalú alkalmazás szinte megkülönböztethetetlen, csábítóan elterjedt és egyszerűen felfedezhető. A kereskedők észrevehetik, mit csinálnak a színpadon mások, és követhetik azoknak a személyeknek a javaslatait, akik lehetővé teszik, hogy lemásolják a cseréjüket.

eToro – A legjobb kriptovaluta platform

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

 • A 2021-ben folytatott kereskedelem alapvető kriptovalutái jelenleg virágzik.
 • A legjobb kriptovaluták 2021-ben a kereskedelemhez: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, IOTA, DASH, Cardano, Ethereum Classic, Stellar és NEO.
 • A Bitcoin kiemelkedik a piacon, mint az elsődleges kriptovaluta.
 • Az Ethereum szilárd keretet hoz létre a kereskedelemhez.
 • Ideális vásárlási és kereskedési lehetőség a Ripple XRP.
 • A Litecoin újra egészséges versenyt folytat a Bitcoinnal.
 • Az IOTA a technológiai fejlődéssel is foglalkozik.
 • A DASH exkluzív tulajdonságai jó választássá teszik.
 • A Cardano ADA szintén bevált produktív kereskedési eszköz.
 • Az Ethereum Classic továbbra is életképes lehetőség a kereskedés számára.
 • A Stellar életképes kereskedési opcióként is tartja pozícióját.
 • A NEO a következő kortárs kriptovaluta a kereskedéshez.

Az összes forgalomban lévő valuta között természetesen a Bitcoin nyilvánvalóan kiemelkedő érméként uralkodott a piacokon, ez egyértelműen nem az egyetlen valuta, amelynek hatékony megtérülési rátája van. Az XRP 2021-re vonatkozó előrejelzései szerint a kriptovaluták a kereskedők érdeklődési körévé válnak, és szándékosan új grafikonok készülnek ezen érdekes beruházások eredményeként..

A 2021-ben kereskedelemben lévő másik vezető kriptovaluta a Ripple, az Ethereum, a Litecoin és az IOTA.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector