Melyek a TRON kereskedelem előnyei?

A Tron kereskedelem lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy a TRON tulajdonjogának átvétele nélkül spekuláljanak arról, hogy emelkedik vagy csökken-e a TRX ára..

A Tron (TRX) egy blokklánc hálózat, amelyet a szórakoztatás közös világának alapjaként vezettek be. A Justin Sun polarizáló személyisége által alapított Tron azt tervezi, hogy növelje a decentralizált digitális média iránti igényt azáltal, hogy platformot kínál a médiatartalmak egyszerű megosztására és közzétételére..

Alapértelmezés szerint a blockchain magában foglalja az infrastruktúrát, hogy névtelenül és ellenőrizhetően kiküszöbölje a közvetítőt a tranzakciókból. Tron helyzetében az volt a koncepció, hogy a tartalomkészítők és a tartalomfelhasználók között kiküszöböljék az interaktív szórakoztató világban működő harmadik fél közvetítőit..

Miért cseréljük ki a TRON-ot?

A TRX érmével való kereskedésnek ma számos előnye van. Mint az egyik legnépszerűbb kriptovaluta, az alábbiakban felsorolt ​​számos ok közül néhány annak tulajdonítható, hogy erős digitális pénzérme jó hírnévnek örvend, amelyre a közeljövőben számíthatunk.


A TRON-nal való kereskedés lehetővé teszi tapasztalt kereskedők számára, hogy tétjeiket a kriptopiacon tegyék le, függetlenül attól, hogy birtokolnak-e bármilyen TRX-et vagy sem. A kereskedési terv nagy része a feltételes tényezők előzetes elemzése, amelyek befolyásolhatják az Ön választását. Vessünk egy pillantást néhányukra.

Kép forrása: stormgain.com

Szeretné tudni, hogy milyen előnyökkel járhat a TRX kereskedésével? Ezt sokféle módon teheti meg. Annak biztosítása érdekében, hogy érdeklődése megfeleljen a lehető legjobb információknak, gondosan elmagyarázzuk Önnek a TRON kereskedésének előnyeit.

A TRON kereskedelem előnyei:

 1. Tőkeáttétel CFD-k révén
 2. Hosszú, vagy rövid
 3. Jogi adókedvezmények
 4. Minimalista kereskedés és alacsonyabb az infláció kockázata
 5. TRON piaci elérhetőség
 6. TRON volatilitás
 7. Fokozott likviditás

1. Tőkeáttétel CFD-k révén

A CFD-k TRON-on történő értékesítésének egyik előnye a magasabb tőkeáttétel közelsége. Ne feledje, hogy ez vonatkozik az áringadozások fogadására a TRON-ban, és nem a tényleges TRON-érmék befektetésére és megvásárlására szokásos tőzsdei platformokon keresztül. A CFD-k csak a TRON árát követik nyomon, és a CFD-ket forgalmazó kereskedők tulajdonképpen nem birtokolnak egyetlen TRON-t sem.

Tron CFD-k vásárlásakor nem igazán van TRX tulajdonosa, így profitot is termel, ha a TRON ára emelkedik, és veszít, ha a TRON ára csökken. A CFD-k árréssel (tőkeáttétellel) kereskednek, ami azt jelenti, hogy a kereskedő csak a tényleges vásárlási mennyiség egy részét költi el, és az egyenleget ténylegesen kölcsönveszi a tőzsdéről. Ez az összes nyereség és veszteség növekedését eredményezi, ahol például egy kisebb áremelkedés nagy nyereséget eredményez, amikor CFD-t vásárol a fedezeten.

Fontos, hogy ne felejtse el biztosítani, hogy befektetőként megfelelő kockázatkezelési stratégiát alkalmazzon, amelynek megfelelő óvintézkedéseket kell bevezetnie. Ha nem óvatos, a tőkeáttétel növelheti nyereségét, miközben megduplázhatja veszteségeit is. Ennek azonban nagy hatása lehet a befektető végeredményére, ezért tekinthető a tőkeáttétel a TRX-kereskedelem kiemelkedő előnyének.

2. Hosszú vagy rövid

A TRX-érmék kereskedése azt jelenti, hogy ki kell választania egy adott időpontot, amikor ténylegesen kereskedni fog az érmékkel. Mint például a részvény ára, a TRON is tartalmaz értéket. Ez azt jelenti, hogy bevételre tehet szert a TRX érmeiről, miután a piaci ár emelkedett, és profitálhat a TRON-ból.

Ha TRX pénznemet vásárol, és arra számít, hogy az ár emelkedni fog, ez az úgynevezett hosszú futás. Másrészt, ha tárgyal a TRON árával, és kihasználja az egyszerre csökkenő és emelkedő árfolyamokat, akkor ez az úgynevezett alacsony.

Több olyan tőzsde létezik, ahol lehetőséget kapsz arra, hogy a TRX-szel hosszú vagy rövidebb távot lépj be. Emelkedő vagy csökkenő tendencia ugyanakkor megjósolható. A legtöbb platformon, ahol árrés-kereskedést folytathat, mindig lehetősége lesz hosszúra vagy rövidre menni.

Olvassa el még: Mi vezeti a TRX árát 2021-ben?

3. Jogi adókedvezmények

Hatalmas adókedvezményeket jelentene a virtuális valutaügyletek esetében az a lehetőség, hogy fogadások és CFD-kereskedelem terjesztésre kerülne a TRON-on. Ebben az esetben, ha a TRON kereskedését tervezi, akkor CGT vagy tőkenyereség-adó alá tartozik. Az Egyesült Államok néhány évvel ezelőtt döntött a tulajdonról, ami azt jelenti, hogy jövedelmét ma a tőkenyereség (15%) adójának tekintik, nem pedig a normál jövedelemadónak (25%)..

Az elterjedt fogadással azonban kizárja az adókötelezettséget a számításból, mivel valójában nem rendelkezik TRON-érmékkel, hanem inkább fogadást tesz az érme árjóslataira és piaci trendjeire..

Egy másik forgatókönyv szerint, amikor az adókötelezettségek minimalizálására kerül sor a TRON kereskedésekor, a különbözetre vonatkozó szerződés vagy CFD szintén elszámoltatható a CGT felé, de sokkal alacsonyabb árfolyamon. Ezzel fedezheti kockázatait a CGT-kötelezettségből származó bevételeivel szemben, ami a CFD-ket hasznossá teszi a fedezeti ügyleteknél. Fontos szem előtt tartani, hogy ha tapasztalatot szeretne szerezni a TRON-nal CFD-kről, akkor fontos, hogy előzetesen tapasztalatokat szerezzen a teljes TRON-kereskedelemről.

4. Minimalista kereskedés és alacsonyabb az infláció kockázata

Ha hagyományos tőzsdén vagy tőzsdén jegyzett társaság részvényeit akarja megvásárolni, olyan átfogó eljárások vannak érvényben, amelyek tanúsítványok vagy garanciavállalások megadását követelik meg, amelyek jelzik a részvények kereskedésének és vásárlásának képességét. A legtöbb esetben egy brókeren keresztül megy részvény vagy kötvény cseréjére. A TRON megvásárlása azonban egyre könnyebb.

Szó szerint vásárol vagy ad el TRX-t online platform tőzsdékről, amelyek csak számla létrehozását igénylik, és miután befejezte a kereskedést, egyszerűen elhelyezheti a TRX-t az online pénztárcájában. Soha nem volt ilyen egyszerű a TRX kereskedelme. Ráadásul a TRX transzferek is azonnaliak.

Ellentétben más hagyományos devizákkal, amelyeket központosított hatóságok, például bankok és / vagy kormányok szabályoznak, a TRON, mint kriptovaluta, nem hajlamos az inflációra. A TRX blokkláncának hátterében álló technológia végtelen, és nem kell aggódnia annak hosszú távú értékhiánya miatt.

5. TRON piacra jutás

A TRX kereskedés másik előnye, hogy bármikor hozzáférhet és érmékkel kereskedhet, amikor csak akar, bárhol. A TRX kereskedés piaca nyitott és folyamatosan elérhető. A nap 24 órájában, a hét minden napján. Ez annak tulajdonítható, hogy a szokásos részvénypiacokkal ellentétben nincs központosított piacigazgatás, amely átvenné a piaci órák szabályozását. A TRX ügyletek világszerte közvetlenül a vevő és az eladó között valósulhatnak meg, anélkül, hogy bróker vagy közvetítő késleltetné a csere folyamatát.

6. TRON volatilitás

A TRON 9,5-szer kiszámíthatatlanabb, mint a Dow Jones Industrial Average (DOW), és a volatilitás 6,65. Körülbelül 56% -a még kevésbé ingatag, mint a TRON mind a részvények, mind a portfóliók esetében. A TRON előző havi szokásos hozamának szórása meghaladja az 56% -ot mind a globális részvények, mind a portfóliók esetében a teljes részvénypiachoz viszonyítva.

7. Fokozott likviditás

Az érmék likviditása összefügg azzal a képességével, hogy gyorsan és hatékonyan lehet kereskedni egy másik valuta ellen, azonban nincs hatással az érme piaci árára. A likviditás fontos mérési érték, ha különböző kriptóérméket nézünk, mert fokozott rendelkezésre állást, rövidebb átfutási időket és fokozott pontosságot biztosít a tudományos teszteléshez.

2020 szeptemberében a TRON elindította likviditási bányaprojektjét, a SUN-t. 17 órán belül a zárolt SUN összesített összege meghaladta az 1,5 milliárd TRX-et, vagyis 180 millió dollárt. A szélesebb piaci visszaesés ellenére az óriási kereslet 0,87 százalékos TRX áremelkedéshez vezetett, ami meghaladja a figyelemre méltó.

Általánosságban elmondható, hogy mivel a kereskedések számos piacon vannak elosztva, a TRON piacot illikvidnek nevezik, ami azt jelenti, hogy a viszonylag kis ügyletek elsöprő hatással lesznek a piaci árakra, ami ingatag TRX igényeket eredményez.

Ne hagyja ki: Tron Price Prediction

Vásároljak vagy cseréljek TRON-t?

Mielőtt szilárd befektetési döntést hozna, figyelembe kell venni a TRON vásárlása és kereskedése közötti különbségeket. A CFD-k használata megkönnyítené az életképesség meghatározását, miközben alacsonyabb kockázati küszöbök mellett befektetnek a TRX-be. Bármilyen szempontnak, például a likviditásnak, a kitett tőkeáttételnek és a rendelkezésre álló piacra jutásnak, mindnek döntése előtt kell állnia, mielőtt a játékba kerülne.

Ha többet szeretne megtudni a TRON-ról, nézze meg ezt a TRON útmutatót.

Érdekes lehet a TRON megvásárlása, ha…

 • Szeretné teljes mértékben tulajdonosa lenni a megvásárolt TRON összegnek
 • Örömmel fizet előre az eszköz teljes értékét
 • Nem bánja, ha bármilyen nyereség után tőkenyereség-adót fizet
 • Nem bánja, hogy vételre vagy eladásra vár egy cserefiókra
 • Nem bánja a bevezető korlátokat vagy a maximális betéteket
 • Rendkívül jó, ha további díjakat fizet a betétekért vagy a felvételekért

Érdekes lehet a TRON kereskedése, ha…

 • Spekulálni akar a TRON árával anélkül, hogy birtokolná
 • Kihasználni szeretné pozícióját, hogy csak a költségek egy részét tegye előre
 • Kihasználni kívánja a TRON-nal történő spread-fogadások vagy CFD-kereskedelem adózási előnyeit
 • Azonnal el akarja kezdeni a kereskedést
 • Nem szereti a maximális betéti korlátokat
 • Nem szereti a betéteket vagy a felvételi díjakat fizetni

eToro – a TRON legjobb brókere

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok:

 • A TRON kereskedelem előnyei közé tartozik a megnövekedett likviditás, a minimálisra csökkentett adóköltségek, a tőkeáttétel alatti kitettség, a TRON volatilitása, a minimalista kereskedelem és az infláció alacsonyabb kockázata, a TRON piaci elérhetősége, valamint a lehetőség, hogy hosszú vagy rövidre menjen..

 • A Tron (TRX) egy blokklánc hálózat, amelyet a szórakoztatás közös világának alapjaként vezettek be.

 • A kereskedelem arról szól, hogy megpróbálja meghatározni, hogy a TRX ára nő vagy csökken-e.

 • A TRON 9,5-szer kiszámíthatatlanabb, mint a DOW (Dow Jones ipari átlag)

 • A TRON piac általában nyitva áll az Ön rendelkezésére álló kereskedésre a nap 24 órájában, a hét minden napján.

 • Más hagyományos pénznemektől eltérően, amelyeket központosított hatóságok, például bankok és / vagy kormányok szabályoznak, a TRON mint kriptovaluta nem hajlamos az inflációra.

Check out: Mennyit ér a TRON 2021-ben és azon túl?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector