Melyek azok a 10 altcoin, amelyek felrobbanhatnak 2021-ben?

A legjobb 10 altcoin, amelyet 2021-ben kell befektetni

A közelmúltban zajló kriptográf boomon biztosan kíváncsi arra, hogy mik a legjobb altcoinok, amelyeket 2021-ben lehet befektetni. Mivel már több mint 7000 kriptovalutát feltaláltak, a 2021-ben befektetésre szánt legjobb Altcoins kiválasztása nem egyszerű. Ne félj, mi a Trading Education-nél felsoroltuk a legfontosabb altcoinokat, amelyeket figyelembe kell venni 2021-ben.

A kriptopénzek 2021 elején különös figyelmet kapnak, mivel bikafutáson esnek át. A Bitcoin a vezető, és két héten belül 20 000 dollárról 30 000 dollárra nőtt a legnagyobb figyelem, ami története során még soha nem fordult elő.

A Twitteren rengeteg nyüzsgés hallatszik a kriptográfusok és elemzők részéről, akiket kissé meglepetten kaptak el, a kriptovaluták nemrégiben tapasztalt növekedése miatt. Bár azt kell mondanunk, hogy nagyjából megjósolták.

Ha gyorsan és egyszerűen meg akar merülni a kriptopiacon, nézze meg eToro Exchange!

Itt, a Trading Education-nél szorosan követtük nyomon mindazt, ami a kriptovilágban történt 2020-ban, érdekes év volt, de 2021 várhatóan még izgalmasabb lesz.


Annak ellenére, hogy a Bitcoin nagy figyelmet kap, elemzők úgy vélik, hogy az altcoinok értéke jelentősen növekedhet 2021-ben. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb 10 altcoint, amelyet érdemes figyelembe venni ebben az évben.

Ezt is szem előtt kell tartania A legjobb Altcoins vásárlása nem elegendő ahhoz, hogy sikeres kriptokereskedő legyen.

A 2010-ben felrobbanó 10 legjobb altcoin:

1. Ethereum

2. Litecoin

3. Bitcoin Cash

4. Fodrozódás

5.. IOTA

6.. Cardano

7. Tezos

8.. GONDOLATJEL

9.. TRON

10.. NEO

Melyek a 10 legjobb altcoin 2021-ben felrobbannak?

Ez a lista mindig változni fog, mivel az Altcoins jön és megy. Nem minden Altcoins állja ki az idő próbáját, bár 2021-ben határozottan vannak olyanok, amelyeket ismerni fog.

Itt van egy pillantás a 10 legfontosabb 20221-es Altcoinnak:

1. Ethereum (ETH)

ethereum árdiagram

Az Vitalik Butterin által 2013-ban alapított Ethereum a Bitcoin után a második legnagyobb kriptovaluta. Az Ethereumot decentralizált alkalmazások (dApps) jelképezik. Ezért az Ethereum nem csak digitális pénznem, hanem a blokkláncát is széles körben alkalmazzák. A Microsoft nemrégiben elfogadta az Ethereum blokkláncát játékdíjak ami nagy hír volt az ETH és a blockchain technológiájának támogatói számára.

Az Ethereum január 4-én meghaladta az 1000 dolláros határt, és elérte a legmagasabb szintet 2018. február 2-a óta. Az Ethereum írásakor az ár 1041 dollár.

Jelenleg a legkiemelkedőbb dApps fut az Ethereum blokkláncon, például Aragon, Auger, MakerDAO, gnosis stb..

Az Ethereum 2.0 bevezetését követően, és mivel a blokklánc-technológiáját alkalmazzák, még több elemző úgy véli, hogy az Ethereum új magasságokat érhet el 2021-ben. Twitter és elmondása szerint fennáll annak a lehetősége, hogy az Ethereum 2021 végéig 6000 dollárra mehet.

2. Litecoin (LTC)

litecoin árdiagram

A Litecoin a piaci kapitalizáció szerint az ötödik legnagyobb kriptovaluta. Charlee Lee alapította 2011-ben. Lee szeretett volna néhány fejlesztést végrehajtani a Bitcoin-ban, de ehelyett új kemény villát készített, másolta a Bitcoin kódját és néhány változtatást hajtott végre, így létrehozott egy új altecint Litecoin néven..

A Proof of Work (PoW) mechanizmus használata A Litecoin hasonló a Bitcoin-hoz, mivel célja, hogy a jövőben a fiat alternatív pénznemévé váljon. A Litecoin előnye van a Bitcoinhoz képest, mivel gyorsabb és hatékonyabb „scrypt” nevű blokkláncot használ.

A Litecoin 2017. december 19-én elérte a legmagasabb értéket, 360 dollárt. A Bitcoin áremelkedését követően a Litecoin árfolyama a jelenlegi decemberihez képest több mint kétszeresére nőtt, 153 dolláron áll.

Ezenkívül a Litecoin a közelmúltban rövid időre megdöntötte a Ripple-t (XRP) a negyedik legnagyobb rejtjelként a Ripple – SEC között. Cointelegraph.

A Litecoin ára várhatóan 2021-ben nő. A Longforecast előrejelzése szerint a Litecoin 2061 novemberéig 496 dollárra emelkedhet. A kriptográfiai elemzők ezt valóban konzervatív jóslatnak tartják, mivel az ár még magasabbra is emelkedhet.

Fontolgatta-e a befektetést Litecoin?

3. Bitcoin Cash (BCH)

bitcoin készpénzár-diagram

A Bitcoin Cash egy másik altcoin, amelyre 2021-ben oda kell figyelni. A Bitcoin Cash-t 2017-ben hozták létre, amikor elszakadt a Bitcoin-tól, tehát a Bitcoin újabb villája. 2020-ban a Bitcoin Cash lassan, mindössze 42% -os hozamot produkált. De a másik oldalon az altcoin stabilitást mutatott, mivel az ára nem csökkent hatalmasat.

Jelenleg a Bitcoin Cash ára 422 dolláron áll. Mivel van egy bullish kripto ökoszisztéma, a Bitcoin Cash várhatóan 2021-ben folyamatosan emelkedni fog. A Walletinvestor szerint a Bitcoin Cash ára az év végére 498 dollárra emelkedhet. Figyelembe véve, hogy ez az árjóslás nem áll túl messze a jelenlegi ártól, azt mondhatjuk, hogy ez jó stabil növekedés lenne az altcoin számára.

Fontolgatta-e a befektetést Bitcoin Cash?

4. Ripple (XRP)

hullámzó árdiagram

A Ripple 2012-ben indult azzal a céllal, hogy forradalmasítsa a pénzügyi rendszert azáltal, hogy a valutákat összekapcsolja a globális fizetési hálózat, a RippleNet tranzakcióiban. A fő pénzintézetek akadályként tekintenek a valutaváltási folyamatra, és a Ripple nagyszerű alternatíva, mivel nem használja ezt a folyamatot.

A Ripple felgyorsíthatja az összes határokon átnyúló tranzakciót a valuták között, ideértve a fiatot és a kriptovalutát is.

A Ripple 2018. január 7-én elérte minden idők legmagasabb szintjét, a 3,40 dollárt. Bár a Ripple egész fennállása alatt olyan altcoin volt, amely jelentős nyereséget hozott a befektetőknek, 2020 nem volt olyan kedves az XRP számára.

A Ripple-nek jó időszakai voltak 2020-ban. Csak novemberben 126% -os növekedést tapasztalt, és minden rendben volt az altcoin számára, amíg a The Securities and Exchange Commission (SEC) nyilvánosságra hozta a Ripple elleni panaszát, és illegális értékpapír-kibocsátással vádolta meg a céget XRP értékesítés formájában.

A hír után a Ripple elvesztette támogatását, és számos tőzsdén kezdett tőzsdén nem részesülni. Ára a bejelentést követően 24 órán belül 42% -ot zuhant. A Ripple arra törekedett, hogy a Coinmarketcap Ethereummal versenyző listáján a második kriptovaluta legyen, de az állítások miatt most az ötödik helyre csúszott.

Jelenleg a Ripple ára 0,22 dolláron áll. Bár az altcoin jelenleg nem megy túl jól, ha a Ripple megnyeri az esetet a SEC-vel, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy a dolgok más fordulatot vehetnek, és az ára ismét felfelé emelkedhet..

5. IOTA (MIOTA)

iota árdiagram

Az IOTA az egyik legígéretesebb altcoin. A blokklánca nem hasonlít a hagyományoshoz. Az IOTA irányított aciklusos gráf (DAG) modellt használ. Ezen a modellen keresztül ahelyett, hogy egy tranzakciót egy lánc blokkjába helyeznének, helyüket és összekapcsolják egy Tangle nevű hálóban..

Ez a rendszer sokkal gyorsabb és hatékonyabb, ami valójában az jellemzi az IOTA-t, és ami a dolgok internetét (IoT) illeti, az IOTA a vezető.

2020-ban az IOTA nem mutatott figyelemre méltó növekedést. Jelenleg az IOTA ára 0,35 dolláron áll. Az ár azonban 2020 novembere óta konszolidálódik, lassú, de folyamatos emelkedéssel.

2021-ben az elemzők úgy vélik, hogy az IOTA ára emelkedhet. A Digitalcoin optimistán jósolja, hogy az IOTA ára 2021 decemberére elérheti az 1,05 dollárt.

6. Cardano (ADA)

kardán árdiagram

A Cardano az egyik legkiválóbb kriptovaluta. A Coinmarketcap listán a hetedik helyet foglalja el. A Cardanót 2017-ben indította az Ethereum társalapítója, Charles Hoskinson. Míg a Bitcoin a munka bizonyítását (PoW) használja, a Cardano a Proof of Stake (PoS) technológiát használja, amelyet sokan jobbnak tartanak, mivel hatékonyabb.

A Cardano ára stabil volt 2020-ban, jelentős növekedés és csökkenés nélkül. De az altcoin ára 2021 januárjában kezdett növekedni. Jelenleg a Cardano ára 0,26 dolláron áll. A kriptoelemzők úgy vélik, hogy a Cardano ára jelentősen emelkedhet 2021-ben.

Alapján Cryptobriefing A Cardano jelenleg stabil támogatást élvez 2021-es esetleges emelkedése előtt, kitörve „a 2020 novemberében kezdődött elhúzódó konszolidációs időszakból”. Előrejelzésük szerint Cardano 2021-ben elérheti a 2,00 dolláros határt.

7. Tezos (XTZ)

tezos árdiagram

A Tezos egy másik altcoin, amelyet 2021-ben kell keresnie. 2018-ban alapították, és ez egy nyílt forráskódú blokklánc. A Tezos-t saját láncolatú irányítása jellemzi, ahol az összes érdekelt fél szavazhat a javasolt frissítésekre a hálózaton.

A Tezos hírneve nőtt, amikor sikeresen összegyűjtött 232 millió dollárt az ICO-ban, ami akkoriban hatalmas ajánlat volt.

2020 nem volt rossz év a Tezos számára. Az altcoin elérte mindenkori csúcsát, 4,44 dollárt ugyanezen év augusztus 13-án. Akkor a Tezosnak árcsökkenése volt.

De ahogy a Bitcoin továbbra is felfelé halad, az altcoinok többsége is követi, beleértve a Tezókat is. Ez a lendület a Tezost 2,30 dolláros határon túllépte, és jelenleg a Tezos 2,36 dolláron áll.

2021-ben a legtöbb előrejelző azt jósolja, hogy a Tezos jelentősen drágulhat. A Previsionibitcoin előrejelzése szerint a Tezos 2021 decemberére elérheti a 9,63 dolláros határt.

befektetni a tezókba

8. DASH (DASH)

kötőjel árdiagram

A Dash egy másik Bitcoin-villa, amelyet 2014-ben indítottak. A DASH-t masternodes működteti, amelyek a decentralizált autonóm szervezetet (DAO) létrehozó felhasználók részhalmaza..

A DASH néven indult "Xcoin" írta Evan Duffield, de akkor pump and dump spekulációknak vetették alá. Később az altcoin DASH néven váltotta át magát, majd már nem használták a sötét piacokon.

A DASH minden idők legmagasabb szintjét, 1493 dollárt érte el 2017. december 20-án. 2020-ban a DASH a 100 dolláros jel körül mozgott, és jelenleg ára 90,63 dollár..

A DASH nem nagyon kezdte 2021-t, mivel január 1-jén kivonták a Bittrex tőzsdéről, aminek következtében milliókat töröltek el a piacáról. A Digitalcoin azonban azt jósolja, hogy a DASH már 2021 márciusában elérheti a 265,79 dollárt.

9. TRON (TRX)

tron árdiagram

A Tront 2017-ben Justin Sun alapította. Ez egy blokklánc-alapú decentralizált rendszer. A natív kriptovaluta a TRX. 2018-ban a Tron teljesen függetlenné vált, amikor az Ethereum tetején lévő ERC-20 tokenről az önálló peer-to-peer hálózattá vált..

A TRON minden idők legmagasabb szintjét, 2018. január 5-én elérte, 0,231 dollárra. Az írás pillanatában a TRON 0,029 dolláron áll.

A TRON-nak nagyon sok lehetősége van a jövőben, mivel blokkláncát nagyra értékelik. Nemrégiben a BitGo elindult a Bitcoin és az Ethereum csomagolva volt a Tron’s Blockchain-en. 2021-ben a Tron várhatóan növekedni fog. A Trading Beasts előrejelzése szerint a Tron 2021 decemberére elérheti a 0,047-et.

10. NEO (NEO)

neo árdiagram

Da HongFei és Erik Zhang alapította 2014-ben a NEO egy nyílt forráskódú, decentralizált blokklánc-alkalmazás, amelynek célja az intelligens szerződések felhasználása és a digitális eszközök kezelése.

A NEO egy decentralizált bizánci hibatűrő (dBFT) konszenzusos mechanizmuson fut, amelyet nagyra értékelnek, mivel másodpercenként akár 10 000 tranzakciót is képes feldolgozni.

A NEO 2018. január 15-én elérte minden idők legmagasabb szintjét, 198,38 dollárt. Jelenleg a NEO ára 17,86 dolláron áll. Elemzők úgy vélik, hogy 2021-ben a NEO ára emelkedhet. A Liteforex szerint a NEO elérheti az 54,31 dollárt 2021-ben. Figyelembe véve a NEO platform skálázhatóságában rejlő potenciált, azt mondhatnánk, hogy a NEO a befektetők számára lehet, hogy 2021-ben éppen a megfelelő választás.

Kezdjen el befektetni az Altcoins-ba az eToróval

Ha egyszerű módszert szeretne befektetni kriptovalutákba, fontolja meg az eToro-val történő befektetést.

Az eToro elindította professzionális kriptovaluta-cseréjét eToroX, amely támogatja az összes fent említett altkót és még sok mást.

eToro – Vásárolja meg 2021-ben a legjobb altcoinokat jutalék nélkül

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

 • A legutóbbi Bitcoin bikafuttatással az altcoinok is nyomon követték az árakat.
 • Elemzők úgy vélik, hogy 2021 az altcoinok éve lehet.
 • Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, NEO, Tron, IOTA, Tezos, Cardano és Ripple; Ezek a 2021-es Altcoinnal kapcsolatosan.
 • Az Ivan On Tech szerint az Ethereum 2021 végéig 6000 dollárra tehető.
 • A Litecoin a piac felső határa szerint az ötödik legnagyobb kriptovaluta, és 2021-ben az ára akár 496 dollárra is emelkedhet a Longforecast szerint.
 • A Ripple elvesztette támogatását, és számos tőzsde tőzsdei listájára kezdett kerülni a The Securities and Exchange Commission (SEC) állításai közepette az értékpapírok illegális kibocsátásáról az XRP értékesítése formájában..
 • Ha azonban a Ripple megnyeri az esetet a SEC-vel, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy a dolgok más fordulatot vehetnek, és az ára ismét felfelé emelkedhet.
 • Az IOTA az egyik legígéretesebb altcoin. A blokklánca nem hasonlít a hagyományoshoz, mivel az IOTA irányított aciklusos gráf (DAG) modellt használ.
 • A Digitalcoin azt jósolja, hogy az IOTA ára 2021 decemberére elérheti az 1,05 dollárt.
 • A Tron teljesen függetlenné vált 2018-ban, amikor az Ethereum tetején lévő ERC-20 tokenről egy önálló peer-to-peer hálózatra váltotta a protokollját.
 • A Trading Beasts előrejelzése szerint a Tron 2021 decemberére elérheti a 0,047-et.

Ez volt az a 10 altcoin-választásunk, amelyet 2021-ben itt fektettünk be a Trading Education-be. Ha hasznosnak találta ezt a cikket, kérjük, ossza meg, mert lehet, hogy valaki más szeretne profitálni belőle.

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van

A kereskedelem elemzése nem megbízható mutató a jelenlegi vagy a jövőbeli teljesítményre nézve, mivel a körülmények idővel változhatnak. Mielőtt bármilyen befektetési döntést meghozna, tanácsot kell kérnie független pénzügyi tanácsadóktól.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector