Melyek azok a 10 digitális érme, amelyek 2021-ben felrobbanhatnak?

A legjobb digitális érmék 2021-ben

A digitális érmék nagyjából 2021-ben kezdődtek úgy, mint 2017-ben; a befektető közösség nagy figyelme mellett és drasztikus növekedéssel, különösen január első hetében.

Bár jelenleg egy csökkenő időszakon mennek keresztül, korrekciók zajlanak, a kriptográfia rajongói úgy vélik, hogy 2021 valóban izgalmas év lesz a digitális érmék számára.

A kriptovaluták árának relatív növekedése arra késztette a befektetőket, hogy különböző előrejelzéseket készítsenek áraikról, néhányan megemlítik a meteorikus dimenziókat is.

A kriptovaluták közül azonban egyesek mindig jobban teljesítenek, mint mások. Itt, a Trading Educationnél kiválasztottuk az első 10 digitális érmét, amelyek 2021-ben fel fognak robbanni.

A 2021-ben figyelembe veendő legjobb digitális érmék:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Ethereum (ETH)
 3. Litecoin (LTC)
 4. Ripple (XRP)
 5. TRON (TRX)
 6. Bitcoin Cash (BCH)
 7. Cardano (ADA)
 8. Tezos (XTZ)
 9. IOTA (MIOTA)
 10. Csillag (XLM)


Összeállítottuk az Ön számára 2021 legjobb digitális érméinek listáját.

Tehát minden további nélkül …

1. Bitcoin (BTC)

A Bitcoin soha nem maradhat el, ha a kriptográfiai eszközökről beszélünk. Az egész 2009-ben kezdődött a Bitcoinnal, amikor Satoshi Nakamoto úgy döntött, hogy elindítja. A Bitcoin szinonimája a kriptovalutáknak, és sok vita tárgya arról, hogy a jövőben méltó versenytársa lehet-e a fiat pénznemeknek.

Létezése során a Bitcoin gyakori hullámvölgyeket tapasztalt, ami természeténél fogva ingataggá tette. 2017-ben a Bitcoin majdnem elérte a 20 000 dollárt, hogy 2018 januárjától februárig elveszítse akkor az érték 65% -át. Ezért a kritikusok méltatlannak minősítették egy hosszú távú befektetéshez, mivel hihetetlenül ingatag.

A 2020-as év azonban bebizonyította, hogy a Bitcoin befektetés a nagy pénzügyi intézmények számára is. 2020 arra az évre fog emlékezni, amikor a Paypal kriptográfiai szolgáltatásokat indított el a platformján, és amikor a Microstrategy úgy döntött, hogy 1,3 milliárd dollár tartalékeszközt átutal a Bitcoin-ra. Ez még a Bitcoin árának is lendületet adott, 2021 január 8-án a rekord 41 941 dollár felé tolta el.

"A Bitcoin szintetikus gyógyszeripari minőségű arany. Ez az arany összes előnye, de többet nem lehet belőle előállítani," – mondta Michael Saylor, a Microstrategy vezérigazgatója a CNBC-nek adott interjú során.

2021-ben az elemzők úgy vélik, hogy a Bitcoin ára valószínűleg valóban felrobban.

2020 novemberében Thomas Fitzpatrick, a Citibank elemzője azt jósolta, hogy a Bitcoin 2021 decemberéig elérheti a 318 000 dolláros óriási árat, a Coindesk. Fitzpatrick a Bitcoint úgy írta le "pontosan olyan dolog, amely fenntartja a hosszú távú trendet".

Hogy a Bitcoin elérheti-e a 318 000 dollárt, senki sem tudja biztosan, de figyelembe véve a közelmúltbeli növekedést, egészen az 50 000 dolláros Bitcoinig ismét bebizonyosodott, hogyan tud mindenkit meglepni.

2. Ethereum (ETH)

Az Ethereum a Bitcoin után a második. Az Ethereum a történelem során ismert volt a Bitcoin iránti korrelációról. A legutóbbi kriptobulla-futás is ezt bizonyította. Amikor a Bitcoin nemrégiben elért minden idők legmagasabb szintjét, az Ethereum 2034 január 10-én 1346 dollár felé is eljutott, ami nem volt messze a 2018. január 13-án elért 1432 dolláros csúcsértéktől..

Az Ethereumot a Vitalik Buterin indította el 2015-ben. Az Ethereum egy decentralizált, nyílt forráskódú blokklánc. Ethereu egyedisége a blockchain intelligens szerződéses platform koncepcióján áll. Az intelligens szerződések alapvetően számítógépes alkalmazások, amelyek automatikusan végrehajtják az interneten a különböző felek közötti megállapodás eléréséhez szükséges intézkedéseket.

Az Ethereum ára jelenleg 1058 dollár. Az Ethereum blokkláncát jobban elfogadják, és bár ez megtörténik majd 2021-ben, várhatóan még nagyobb áremelkedés lehet az Ethereum számára.

A Digitalcoin azt jósolja, hogy az Ethereum 2021 áprilisában elérheti a 3479 dollárt. A Blocktown Capital ügyvezető partnere, James Todaro még pozitívabb megközelítéssel rendelkezik, amely szerint az Ethereum 2021-ben akár 9000 dollárra is felmegy..

3. Litecoin (LTC)

2011-ben Charle Lee a Bitcoin fejlesztése mellett döntött, de ehelyett egy teljesen új villát hozott létre, Litecoin néven. Blokkláncát hívják "Scrypt", és kifinomultabb, mint a hagyományos, mivel hatékonyabb és gyorsabbá teszi a tranzakciókat.

A Litecoin minden idők legmagasabb pontja 2018. december 19-én volt, amikor elérte a 360 dollárt. A Litecoin valószínűleg nem a legmagasabb növekedésű digitális érme, de mindig büszkén maradt a legjobb 10 között. 2020 decemberében és 2021 januárjában tulajdonképpen röviden megfordította a Ripple-t (XRP), ezzel a Coinmarketcap listáján a 4. helyet szerezte meg..

A Litecoin tranzakciói 130 000-re rúgtak, miután a játék elindította az első decentralizált Litecoin-alapú RPG fantáziajátékot, a LiteBringer-t, ahol minden játékos lépése tranzakció, amely valójában hihetetlenül előnyös volt az egész blokklánc számára.

Elemzők úgy vélik, hogy a Litecoin ára 2021-ben emelkedhet. A Coinswitch szerint a Litecoin 2021-ben akár 600 dollárt is elérhet.

4. Ripple (XRP)

Kétségtelen, hogy a Ripple az egyik legelismertebb kriptovaluta és a kriptovilág másik szinonimája.

A Ripple-t alternatív pénzügyi fizetési rendszerként tervezték. Célja a határokon átnyúló fizetések megváltoztatása és elősegítése. 2020-ban a Ripple pozitívuma a blockchain bővítése volt. Háromszáz szolgáltató 40 országban használta, köztük a Banco Santander, az American Express, a JP Morgan és a HSBC Holdings.

A Ripple számára azonban a 2020-as év nem volt a legjobb. A Ripple hatalmas árveszteséget szenvedett, amikor az amerikai Securities and Exchange Commission SEC azzal vádolta Ripple-t, hogy nem regisztrált értékpapírokat adott el, miközben az XRP-jét világszerte értékesítette befektetőknek..

Abban a pillanatban, amikor a SEC kijelentette ebben a kérdésben, sok kriptotőzsde elkezdte kivezetni a Ripple-t platformjaikról, ami drasztikus árcsökkenést okozott az XRP számára – 72% -ot 35 napon belül.

A Ripple 2018. január 4-én érte el csúcspontját, 3,84 dolláron. Jelenleg a Ripple ára 0,28 dollár. A Ripple ára azonban függhet attól, hogy a Ripple megnyeri-e az ügyet a SEC-vel. Az előrejelzők azonban optimisták. A Digitalcoin azt jósolja, hogy a Ripple ára 2021 áprilisáig elérheti a 0,90 dollárt.

5. TRON (TRX)

A TRON az Ethereum hálózatán indult azzal a céllal, hogy forradalmasítsa a szórakoztatóipart és demokratizálja a tartalomalkotást. Justin Sun alapította 2017-ben, majd 2018-ban a TRON teljesen függetlenné vált attól, hogy az Ethereum protokollját egy autonóm peer-to-peer hálózatra helyezze át.

A TRON alapvetően egy tartalommegosztó platform, ahol a tartalmat létrehozó és megosztó felhasználók jutalmat kapnak a TRX tokennel. A TRON olyan rangos vállalatokkal áll partnerségben, mint a Samsung, az oBike, a Baidu és a Baofeng.

2020 jó év volt a TRON számára, mivel a Tron dApp tranzakcióinak volumene még az Ethereumét is meghaladta. Tekintettel arra, hogy 2020-ban a platform elindította a TRON 4.0 Great Voyage protokollfrissítést, az adatvédelmi funkciók bevezetése az intelligens szerződésekbe több okot ad arra, hogy azt mondjuk, hogy a TRON 2021-ben új árrekordokat érhet el.

A TRON 2018. január 5-én elérte minden idők legmagasabb szintjét, 0,231 dollárt. A Trading Beasts előrejelzése szerint a Tron 2021 decemberéig elérheti a 0,047-es szintet is.

6. Bitcoin Cash (BCH)

A Bitcoin Cash egy peer to peer készpénzrendszer, azzal a céllal, hogy az online fizetések fő blokkláncává váljon. 2017-ben aggodalom merült fel a Bitcoin skálázhatósága miatt. Ennek eredményeként létrejött egy új kemény villa Bitcoin Cash néven, amelyet szószólói a Bitcoin projekt valódi folytatásának tartanak, mint peer-to-peer elektronikus készpénzt. A Bitcoin Cash-t azzal a céllal hozták létre, hogy több tranzakciót kezeljen, mint őse – a Bitcoin.

A Bitcoin Cash 2017. december 20-án elérte minden idők legmagasabb szintjét, 4355 dollárt. Az altcoin 2021-ben elég jól indult, kereskedése 2021 január 10-én 627 dollár volt. Az elemzők bizakodóak a Bitcoin Cash árának előrejelzésében 2021-ben. A Longforecast előrejelzése szerint hogy a Bitcoin Cash ára 2021 áprilisáig elérheti az 1028 dollárt is.

7. Cardano (ADA)

A Cardano kétségtelenül az egyik legrelevánsabb kriptovaluta. A Cardanót az Ethereum jótevője, Charles Hoskinson fejlesztette ki. Egyébként a Cardano Proof-Of-Stake (PoS) blokklánc platformként ismert.

2020-ban a Cardano ára stabil volt. A Cardano azonban 2021-t pozitívan kezdte, egészen január 7-ig 0,33 dollárig. A Cardano mindenkori csúcsát, 1,33 dollárt 2018. január 4-én jegyezték fel.

2021-ben elemzők úgy vélik, hogy a Cardano ára növekedhet, bár növekedése a skálázhatósági megoldás – a Hydra kiadásától függ -, amely várhatóan másodpercenként több mint 1 millió tranzakció feldolgozásában segít..

Jelenleg egy Cardano 0,29 dollárba kerül. A kriptográfusok szerint a Cardano ára 2021-ben növekedhet.

A Cryptobriefing szerint a Cardano jelenleg stabil támaszon áll, mielőtt 2021-ben fellendülne. Előrejelzéseik szerint a Cardano 2021-ben elérheti a 2,00 dolláros határt..

8. Tezos (XTZ)

A Tezos egy nyílt forráskódú blokklánc, amelyet on-line irányítás jellemez, ahol minden résztvevő szavazhat, hogy bármilyen döntést hozzon a hálózat változásairól. 2017-ben a Tezos 232 millió dolláros ICO-t gyűjtött, ami pozitív hírnevet adott ennek a kriptovalutának.

Amint a Decentralized Finance (DeFi) folyamatosan bővül, fennáll annak a lehetősége, hogy a Tezos ára 2021-ben emelkedhet. Az Elevated Returns pénzügyi csoport a Tezos-t választotta blockchain platformnak, hogy 1,6 milliárd dolláros tokenizált eszközöket kínáljon ingatlanbefektetőknek..

Ráadásul 2020 kiváló év volt a Tezos számára, mivel az érme augusztus 13-án elérte mindenkori csúcsát, 4,44 dollárt..

Az elemzők úgy vélik, hogy ahogy a DeFi 2021-ben folyamatosan növekszik, a Tezos is növekedni fog. A Previzionibitcoin előrejelzése szerint a Tezos 2021 decemberére elérheti a 9,63 dolláros szintet.

befektetni a tezókba

9. IOTA (MIOTA)

Az IOTA egy nyílt forráskódú platform, amelyet a tárgyak internetének (IoT) eszközei közötti tranzakciók feldolgozására terveztek. Az IOTA blokklánca egyedülálló, mivel egy irányított aciklusos grafikon (DAG) modellt használ, ahol a tranzakciók elhelyezkednek és összekapcsolódnak az úgynevezett weben. "Gubanc".

Az IOTA partnerséget épített ki az autóipar, a gyártás és a biztosítási piac szereplőivel, ami 2021-ben árnövekedéshez vezethet.

Az IOTA 2017. december 19-én elérte mindenkori csúcsát, az 5,69 dollárt. 2020-ban az IOTA ára stabil volt. Az IOTA ára azonban 2020 novembere óta konszolidálódik. Az elemzők bizakodóak az IOTA 2021-es árával kapcsolatban. A Digitalcoin előrejelzése szerint az IOTA 2021 decemberében akár 1,05 dollárt is elérhet..

10. Csillag (XLM)

A Stellar egy másik fizetési hálózat, amely lehetővé teszi. A Stellar Jed McCaleb terméke volt, aki 2013-ban otthagyta a Ripple-t a vállalat jövőbeli irányával kapcsolatos nézeteltérések miatt. Joyce Kim ügyvédjével együtt új fizetési hálózatot hoztak létre Stellar néven.

A Stellar lehetővé teszi a határokon átnyúló tranzakciókat bármely devizapár között, és a kriptopénzek és a hagyományos pénzügyek közötti szakadék áthidalására hozták létre. A Stellar 2018. január 4-én elérte minden idők legmagasabb szintjét, a 0,93 dollárt.

A Stellar partnerséget épített ki az IBM-mel, a Deloitte-val, a Stripe-vel, amely digitális fizetési vasúttá kíván válni. A Stellar tranzakciós költségei alacsonyak – csupán egy fillér töredéke.

Ezeket a partnerségeket figyelembe véve, mivel a Stellar bővíti hálózatát, ára várhatóan 2021-ben is növekedni fog. 2021-ben az elemzők optimistán hisznek abban, hogy a Stellar új ármagasságot érhet el. 2021 áprilisára a Digitalcoin azt jósolja, hogy a Stellar elérheti a 0,82 dolláros határt.

eToro – Vásárolja meg a legjobb digitális érméket jutalék nélkül

A kezdők és a tapasztalt befektetők számára is az eToro továbbra is a világ egyik legfontosabb platformja, amely kriptovalutákba fektet be. Az eToro az összes többi szolgáltatás közül kettővel kiemelkedik: "Másolás kereskedés" funkció és az a tény, hogy ez egy könnyen használható platform.

A platform lehetőséget nyújt digitális érmék és CFD-k vásárlására 90-ig+ kriptovaluták. A kripto kereskedők diverzifikált portfóliót építhetnek a legnépszerűbb digitális érmékkel.

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

 • A kriptovaluták 2021-ben kezdődtek a befektetői közösség nagy figyelme és a drasztikus növekedés miatt, különösen január első hetében.
 • A top 10 érme, amely 2021-ben felrobban, a Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, TRON, Bitcoin Cash, Cardano, Tezos, IOTA Stellar.
 • A Bitcoin soha nem maradhat el, ha a kriptovalutákról beszélünk. Az egész 2009-ben kezdődött a Bitcoinnal, amikor Satoshi Nakamoto úgy döntött, hogy elindítja.
 • A Bitcoin 2021 január 8-án elérte mindenkori csúcsát, 41 941 dollárt, amikor az intézményi befektetők korábban 2020-ban kezdték el befektetni.
 • Thomas Fitzpatrick, a Citibank elemzője úgy véli, hogy a Bitcoin 2021 decemberére elérheti a 318 000 dolláros óriási árat.
 • Az Ethereum ára jelenleg 1058 dollár. Mivel blokkláncát jobban elfogadják, majd 2021-ben még nagyobb áremelkedés lehet az Ethereum számára.
 • James Todaro, a Blocktown Capital ügyvezető partnere pozitívabban gondolkodik, és előrejelzi, hogy az Ethereum 2021-ben 9000 dollárra emelkedik.
 • A Coinswitch szerint a Litecoin 2021-ben akár 600 dollárt is elérhet.
 • 2020 jó év volt a TRON számára, mivel a Tron dApp tranzakcióinak volumene még az Ethereumét is meghaladta.
 • A Cryptobriefing szerint a Cardano jelenleg stabil támaszon áll, mielőtt 2021-ben fellendülne. Előrejelzéseik szerint a Cardano 2021-ben elérheti a 2,00 dolláros határt..
 • A Digitalcoin előrejelzése szerint az IOTA 2021 decemberében akár 1,05 dollárt is elérhet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector