Melyik a legtöbb 10 alulértékelt kriptovaluta?

Alulértékelt kriptovaluták & Hogyan vásárolhatom meg őket

A leginkább alulértékelt kriptovalutákat keresi portfóliójához 2021-ben? Olvassa el útmutatónkat a legtöbb 10 alulértékelt kriptóért, amelyet 2021-ben vásárolhat meg.

Tehát minden további nélkül …

A legtöbb 10 alulértékelt kriptovaluta 2021-ben:

1. Ethereum

2. Binance érme


3. Cardano

4. Bitcoin

5.. Bitcoin Cash

6.. EOS

7. IOTA

8.. Tezos

9.. Zcash

10.. Gondolatjel

Mik azok az alulértékelt kriptovaluták?

Alulértékelt kriptovaluták azok, amelyek nem nyújtanak semmi újat, vagy egyszerűen nem lehet valódi játékváltóként forgalmazni. Vannak, akik soha nem mondják, hogy fenék, és homályban maradnak a kriptográfiai közösségben.

De miért alulértékelik ennyi kriptovalutát? Miért szeretik a kereskedők inkább jól teljesítő és népszerű érméket vásárolni??

Nos, leegyszerűsítve: az értékes érmék azok, amelyek megfelelő fejlődéssel, erős közösséggel és pozitív piaci hangulattal rendelkeznek. Ahhoz, hogy népszerűvé váljon, a kriptovalutának innovatív platformon kell alapulnia, rendszeres frissítésekkel és ígéretes termékmegvalósítással. Emellett pozitív marketingképnek és erős közösségnek kell támogatnia a piac meghódítását.

A kriptopénzipar gyors ütemben fejlődik, több mint 7000 kriptó létezik. A kriptovalutáktól kezdve a blokklánc fejlesztőkig a kriptovaluták egyre több embert vonzanak a világ minden tájáról.

A blockchain technológia viszont képes új gazdasági világot létrehozni. Itt kell megjegyeznünk, hogy a blockchain technológiának a pénzügyi szektoron túlmutató alkalmazásai vannak, és felhasználható olyan területek fejlesztésére, mint az orvostudomány, a játék és a szavazás.

Ugyanakkor a kriptovaluta befektetéseket továbbra is mítoszok és tévhitek borítják, ami alulértékeli. Még 2021-ben sem sokan értik a decentralizált pénzügyi rendszerek potenciálját a fizetések biztonságosabbá, olcsóbbá és gyorsabbá tételében; egyesek még gyorsan modern szeszélynek is nevezik őket.

Az egyre növekvő számú digitális eszköz több üzemanyagot ad a tűzbe, így sok kriptó kevésbé teljesít. És ha figyelembe vesszük a piac nagy volatilitását, akkor nem csodálkozhatunk azon, hogy egyes befektetők távol maradnak a kriptovaluta kereskedelemtől és annak kiszámíthatatlan jellegétől.

Ennek ellenére vannak olyan népszerű kriptók, amelyek potenciáljuk és árnövekedésük ellenére is alulértékeltek. Mbármely elemző úgy véli, hogy a listán szereplő néhány kriptográfiai eszköz jóval erősebb, mint más befektetések.

10 alulértékelt kriptovaluta 2021-ben

Íme egy pillantás a 10 legfontosabb, alulértékelt kriptovalutára, amelyeket figyelembe kell venni 2021-ben:

1. Ethereum – ETH

ethereum árdiagram

Habár az Ethereum (ETH) a piaci részesedés és az elfogadás szerint a második legnagyobb érme, meglepődhet, hogy az ETH drámaian alulértékelt.

Az Ethereum egy decentralizált, nyílt forráskódú blokklánc-alapú platform, amelyet nemcsak a határokon átnyúló fizetésekhez használnak, hanem intelligens szerződések és decentralizált alkalmazások (dApps) fejlesztéséhez. Valójában, Az Ethereumot gyakran nevezik okos szerződések királya.

Az Ethereum emellett számos ERC-20 token, köztük a Binance Coin és a BAT, valamint a blockchain játékok, például a CryptoKitties kezdeti fejlesztését is javította..

Ráadásul az Ethereum mögött álló csapat – látomásos Vitalik Buterin felelősséggel – lenyűgöző támogatással rendelkezik az egész kriptográfiai közösségben, amely tényező tovább ösztönzi a piaci hangulatot.

A váltás a Ethereum 2.0 a tétbiztosítási mechanizmusával (megjelent 2020. december 1-jén) szintén izgatottságot váltott ki a kriptovaluta-rajongók és a befektetők körében, és valahogyan repülhet az ETH-árak.

Ugyanakkor egyes szakértők szerint a DeFi hagyományos fizetési és pénzügyi intézmények vonzereje még mindig korlátozott; mások szerint az Ethereum néhány versenytársa jobb kilátásokkal rendelkezik.

Az EOS például egyszerűbb programozási nyelvet kínál, ami fontos szempont, amely vonzhatja a befektetőket.

Alulértékelik-e az Ethereum 2021-ben? Az igazság az, hogy a kihívások ellenére az ETH várhatóan növekedni fog és el fog érni 872 dollár ez év végéig, amint arról a Wallet Investor beszámolt.

2. Binance érme – BNB

binance érme diagram

A Binance Coin – a Binance ökoszisztéma őshonos jelzője – egy másik alulértékelt érme, amelyet érdemes figyelembe venni 2021-ben.

A Binance Coin (BNB) eredetileg az Ethereum blokkláncon indult, de a saját blokkláncához, a Binance Chain-hoz költözött. Noha a Binance Chain nem támogatja az intelligens szerződéseket, az az igazság, hogy a Binance Coin az egyik legnépszerűbb érme 2021-ben.

A Binance egyedülálló leégési politikája – visszakapni és elégetni a BNB zsetonokat annak érdekében, hogy csökkentse a BNB teljes kínálatát, amíg 100 millió érme nem marad – biztosítja folyamatos növekedését.

Ráadásul a népszerű Binance tőzsde egyike a világon a legmagasabb kereskedési volumenű kriptotőzsdének, ami még tovább tolja a BNB használatát.

És képzeld csak? A Binance sokkal több: van a Binance Academy, a Binance Cloud, a Binance Research és még sok más részleg, amelyek célja a felhasználók és pénzügyi döntéseik támogatása.

Ennek ellenére egyesek a Binance Coin-t tartják a A DeFi alulmarad a kriptográfiai szektorban, mivel képe valahogyan a Binance-ra korlátozódik, és egyedül nem tud repülni.

Vajon a Binance Coin 2021-ben alulértékelt érme marad-e? Az adatok szerint a BNB ára ez év végéig meghaladhatja a 100 dollárt.

3. Cardano – ADA

kardán árdiagram

A Cardano, az Ethereum egyik fő versenytársa, hogy az intelligens szerződések vezetője legyen, egy innovatív blockchain platform.

Pontosabban: Cardano a kétrétegű blokklánc és tétbiztos algoritmus a skálázhatóság és az energiahatékonyság javítása érdekében. Ráadásul a Cardano támogatja a demokratikus kormányzás alapelveit, hogy elősegítse az időbeli frissítéseket.

A Cardano jelzője, az ADA valójában annak biztosítására irányult, hogy a felhasználók részt vehessenek a Cardano működésében és szavazhassanak. Nem meglepő, hogy 2017-ben Cardano hatalmas, csaknem 450% -os növekedést ért el.

Bár a Cardanót többek között kereskedők, mezőgazdasági vállalatok és oktatási platformok is használhatják, sokan azt állítják, hogy a Cardano még mindig nagyon alulértékelt.

A Weiss Crypto Ratings szerint a Cardano az egyik legértéktelenebb érme 2021-ben – a jelenlegi árak továbbra is 60% -kal alacsonyabbak a mindenkori csúcson.

Mégis, egyes szakértők, például az Adam Web, azt állítják, hogy Cardano jövője fényes, és az ADA elérheti az idén 2,5 dollárt, és az elkövetkező években érménként 10 dollárt érhet el.

4. Bitcoin – BTC

Várjon! Mit?! Bitcoin? Igen, tudjuk. Népszerűsége ellenére, Bitcoin – a legrégebbi és legnagyobb érme piaci kapitalizáció és kereskedési volumen szempontjából – a kriptovaluta-kereskedelem világának egyik legértéktelenebb kriptója.

A Bitcoinnak azonban nincs szüksége bevezetésre! A Satoshi Nakamoto titokzatos alakja által 2009-ben indított Bitcoin immár több mint egy évtizede uralja a kriptopénz világát..

A fejlesztők, kereskedők és pénzügyi szakértők gyakran nevezik a Bitcoint az aranystandardnak a kriptográfiai befektetések világában. A BTC megkönnyíti a határokon átnyúló tranzakciókat, és biztosítja az átláthatóságot és a hozzáférhetőséget.

A fiat pénznemektől és a hagyományos fizetési módoktól eltérően a Bitcoin decentralizált, így nincs szükség harmadik felekre és költséges díjakra.

Sőt, a Bitcoin több ezer altcoin létrehozásához és a pénzügyi szektor teljes átalakulásához vezetett.

Mégis, a Bitcoin-nak vannak hátrányai. A Bitcoin befektetéssé vált napi pénznem helyett.

Egyesek azt állítják, hogy az A Bitcoin méretezhetőségi problémái és nem hatékony energiafogyasztása miatt alulértékelt érme lesz 2021-ben. Hiszed vagy sem, adat azt mutatják, hogy a Bitcoin több energiát fogyaszt, mint egész Svájc.

De hé! A Bitcoin itt marad, és még van hely a befektetésekre. A Bitcoin elért csúcspontja meghaladta a 40 000 dollárt, az árak várhatóan még tovább emelkednek.

5. Bitcoin Cash – BCH

bitcoin készpénzár-diagram

A 2017-ben a Bitcoin kemény elágazásaként létrehozott Bitcoin Cash nagy népszerűségre tett szert. A Bitcoin Cash a méretezhetőség és a feldolgozási idő javítása érdekében 1 MB-ról 8 MB-ra, majd tovább 32 MB-ra növelte a blokkok méretét.

A megnövelt feldolgozási idő lehetővé teszi különösen a kriptók és a Bitcoin Cash számára, hogy versenyezzenek a hagyományos fizetési módokkal, mint pl Vízum, és elkezdik használni mindennapi tranzakciókhoz és online vásárlásokhoz.

Potenciális és prominens hívei miatt, mint Roger Ver – gyakran emlegetik a Bitcoin jézusa – A Bitcoin Cash fő vonzerőt nyert, ami szintén az árak emelkedéséhez vezetett.

Ennek ellenére a Bitcoin Cash gyakran alulértékelt. Bizonyos értelemben a Bitcoin gyakran árnyékot vet a Bitcoin Cash-re, és a kriptovaluta közösségen kívül sokan nincsenek tisztában a Bitcoin villáival.

Ne feledje, hogy a Bitcoin Cash különféle villákon ment keresztül, mint például a Bitcoin Cash ABC és a Bitcoin Cash SV.

Ennek ellenére, bár a Bitcoin Cashnek vannak márkajelzési problémái, sokan arra számítanak, hogy ez az alulértékelt érme 2021-ben növekedni fog, Dotcom internetes vállalkozó tweetelt: > nagyszerű eszköz tárolására. Bitcoin Cash > nagyszerű a fizetésekhez. Bitcoin Cash ma 310 dolláron. 3000 dollár + jövőre számítok. Miért? Egyre több eladó fogadja el a kriptot. Az árusok alacsony díjakat és gyors tranzakciókat szeretnének. Bika vagyok a [Bitcoin Bash] -on. ”

6. EOS

eos árdiagram

Egy másik alulértékelt érme, amelyet 2021-ben vásárolhat, az EOS.

Bár az EOS kezdete lenyűgöző volt, hatalmas reklámkampánnyal, amely az EOS gyűjtéséhez vezetett példátlan 185 millió dolláros ETH az első érmékajánlat (ICO) token eladásának első öt napján, Az EOS alulértékelt.

Az EOS az intelligens szerződések és a dApps decentralizált platformja, amelyet gyakran emlegetnek az Ethereum gyilkos.

Az EOS csapatának nagy tervei vannak és azt állítják, hogy az EOS méretezhető, rugalmas és használható. Az egyik legismertebb szolgáltatás az EOS horizontális méretezhetőség, amely lehetővé teszi a tranzakciók és szerződések párhuzamos végrehajtását.

Az alapító, Dan Larimer, beépítette az innovatív, delegált tét-igazolási konszenzusos protokollt is annak biztosítása érdekében, hogy a rendszer kevesebb energiát használjon és kevésbé legyen központosítva.

Amint a folyóiratukban kifejtették: „Az EOS.IO szoftver bevált koncepciókkal és bevált gyakorlatokkal szerzett tapasztalatok alapján készült, és a blokklánc-technológia alapvető előrelépéseit képviseli. A szoftver egy globálisan méretezhető blokklánc-társadalom holisztikus tervének része, amelyben a decentralizált alkalmazások egyszerűen telepíthetők és irányíthatók."

Annak ellenére, hogy képes és képes működtetni a vállalati és ipari szintű decentralizált alkalmazásokat, az EOS továbbra is alulértékelt, és továbbra is alacsonyabb áron kereskedik fő versenytársához, az Ethereumhoz képest

fektessen be az eos-ba

7. IOTA – MIOTA

iota árdiagram

Az IOTA egy másik olyan eszköz, amelyet érdemes megnézni 2021-ben. Az IOTA egy decentralizált főkönyv, amely tranzakciókat hajt végre az eszközök között a tárgyak internete (IoT) ökoszisztémájában..

Ez azért forradalmi, mert az adatok szerint, milliárdnyi eszköz csatlakozott az internethez 2020-ig, és képesek voltak adatokat és fizetést cserélni, teljesen új szintre emelve az interoperabilitást.

A tranzakciókat a Decentralized Acyclic Graph (DAG), a Tangle nevű csomópontok rendszerén keresztül erősítik meg, amelyben minden új tranzakció két előzőt igazol..

Az IOTA különböző autógyártókkal, ellátási láncokkal és e-egészségüggyel kapcsolatos partnerekkel dolgozik.

Ahogy Tobias Schmailzl, a Blackpin vezérigazgatója elmondta: „Az IOTA, mint technológiai partner, számunkra teljesen értelmes. Decentralizált fizetési rendszerével és az elosztott főkönyvi technológián alapuló egyéb funkciókkal (hasonlóan a Blockchainhez) ez a technológia rendelkezik a hosszú távú stratégiai partnerség legjobb előfeltételeivel. Végül is az IOTA az optimális megoldás az emberek és a gépek közötti biztonságos kommunikációra és fizetésre az (I) IoT-kérdések összefüggésében. “

Az IOTA lehetőségeinek ellenére vannak hibái. Még egy adathalász támadás célpontjává is vált, amely lopást eredményezett 3,94 millió dolláros MIOTA-érme.

Mindazonáltal, ez az alulértékelt érme lassan a javulás jeleit mutatja. 2020-ban a MIOTA 446 millió dolláros piaci kapitalizációval indult, 2020 decemberében pedig 900 millió dollárt ért el (több mint 100% -os nyereség).

8. Tezos – XTZ

tezos árdiagram

A Tezos egy másik ígéretes hálózat, de alulértékelt kriptográfia, összekapcsolva egy tez nevű tokennel. A Tezos egy blokklánc-hálózat, amely innovatív tétbiztosítási mechanizmust, önmódosító protokollt és demokratikus kormányzást használ.

Valójában az XTZ demokratikus jellege (hagyja, hogy a résztvevők szavazzanak és döntsenek a fejlesztésről) az egyik legcsábítóbb jellemzője.

Itt kell megjegyeznünk, hogy a sütés fontos folyamat a Tezos ökoszisztémában. A sütés a Tezos tranzakciók érvényesítésének folyamata, ami döntő fontosságú a tét igazolásának mechanizmusában.

Nem meglepő, hogy a Tezos 2017-es indulása után sikeres ICO-val rendelkezett. Körülbelül 232 millió dollárt keresett. Sikeres kezdetét azonban számos késés, házon belüli dráma és jogi problémák követték.

Ez az XTZ-árak alulértékeléséhez vezetett.

Jó hír, hogy az XTZ ára 2019 októbere és 2020 februárja között megháromszorozódott, és ismét felhívta magára a figyelmet. Tehát, ha hajlandó fogadni a Tezos-ra 2021-ben, itt olvashat bővebben a befektetési lehetőségeiről.

befektetni a tezókba

9. Zcash – ZEC

zcash árdiagram

Noha a Zcash egy népszerű titkosítási hálózat, amelynek célja a nagyobb magánélet biztosítása, a Zcash még mindig alulértékelt. Valójában Tyler Winklevoss egyszer azt mondta, hogy a Zcash az egyik legértéktelenebb kriptó (miután Bittrex bejelentette Zcash, Monero és Dash kivezetésének tervét).

Tyler tweetelt: „A Zcash jelenleg a legkevésbé alulértékelt kriptográfia. Ez magánélethez juttatja a pénzt, amely a szabad és nyitott társadalom alapvető építőköve. Büszke arra, hogy a Gemini támogatja az új projektet az NYDFS (a New York-i Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériuma) jóváhagyásával. ”

De mi az a Zcash? A Zcash egy decentralizált blokklánc, amely hasonló a Bitcoin-hez: tartalmaz egy nyílt forráskódú kódot, de több adatvédelmet és helyettesíthetőséget biztosít. Vegye figyelembe, hogy a helyettesíthetőség olyan kifejezés, amely arra utal, hogy az egyik eszköz könnyen helyettesíthető egy másik eszközzel.

A Zcash kétféle tranzakciót kínál: átlátszó tranzakciókat, amelyek nyilvánosá teszik az adatokat, és magánügyleteket, amelyek nem fednek fel semmilyen információt.

Sok oka van annak, amiért névtelenségre törekszik, olyan okok, amelyek egyáltalán nem kapcsolódnak a Sötét Webhez: egy vállalat megpróbálhatja megvédeni üzleti titkait a versenytársaktól, vagy egy pár megpróbálhat felnőtt játékokat vásárolni..

Fontossága, de ellentmondásos képe miatt a Zcash továbbra is alulértékelt érme a vásárláshoz.

Mégis az árjóslatok szerint a Zcash fényes jövővel rendelkezik. Szakértők itt: A Trading Beasts állítása szerint a ZEC 2021-ben 70 dollárról 2023-ban 100 dollárra nő. Más, bullish jóslatok – mint például a Coin Liker – azt mutatják, hogy Zcash 2025-ben 1444 dollárt érhet el.

10. Dash

Végül, de nem utolsósorban beszéljünk a Dash-ről – egy másik alulértékelt tokenről a listán. A Dash egy nyílt forráskódú blokklánc, amely gyors, határokon átnyúló fizetést kínál.

Dash, akinek a neve a kifejezésből származik „Digitális készpénz”, 2014-ben villaként indult Litecoin. A Dash különböző újításokkal kapott lendületet, például kétlépcsős hálózata ösztönzött csomópontokkal és opcionális adatvédelemmel a tranzakciókhoz.

Webhelye szerint a Dash célja, hogy „a világ legfelhasználóbarátabb és méretezhetőbb fizetésre összpontosító kriptovaluta legyen”, amelyet egyszerre terveztek magánszemélyek, kereskedők és intézmények számára..

Bár a Dash különféle funkciókkal rendelkezik, mint például a ChainLock a biztonság érdekében, az InstantSend az azonnali tranzakciók javítása érdekében, és a CoinJoin az adatvédelem növelése érdekében, ez az érme már régóta a befektetők radara alatt van.

Mégis, korlátozott mennyiségű 18 millió érme és az állandó frissítések elősegíthetik a szűkösséget és a Dash-t. Tudjon meg többet itt!

Miért vásároljak alulértékelt kriptovalutákat 2021-ben??

A kriptovalutákba történő befektetés olyan pénzügyi vállalkozás, amelyet érdemes megfontolni. Végül is a kriptók és a blokklánc-technológiák célja a hagyományos pénzügyi tranzakciók javítása és cseréje.

Hogyan? Mint fentebb említettük, a kriptók decentralizáltak. Nem kell bankoknak vagy harmadik feleknek felszámítania az összeget csak a befizetéshez vagy a pénz tárolásához. Valljuk be: ez elegendő ahhoz, hogy a kriptókba – még azokba is, amelyek alulfizetettek – érdemes befektetni.

Valójában, ha egy alulértékelt, nagy potenciállal rendelkező és lenyűgöző mögöttes technológiával rendelkező érmét aluláraznak, ez valódi alku is lehet. Amikor egy alulértékelt érme megkapja lendületét és drágulását, a kereskedők megkezdhetik az értékesítést és potenciálisan 2021 után is profitot termelhetnek.

Végül, de nem utolsósorban, sok kriptográfiai befektető alulértékelt kriptovalutákat keres csak azért, mert tudják, hogy a kriptográfia nagyszerű módja portfólióik diverzifikálásának és a kockázatok csökkentésének.

Ne feledje azonban, hogy csak az elveszített pénzt fektessen be. Mindig végezze el a kutatását, és vegye figyelembe annak az eszköznek a haszon / kockázat arányát, amelybe hajlandó befektetni.

Hogyan vásárolhatok alulértékelt kriptókat?

alulértékelt kriptovalutákkal kereskednek

Míg az alulértékelt kriptovaluták megvásárlása végül nyereséges pénzügyi törekvés lehet, az alulértékelt érmék megfontolása megfontolandó lehet nehéz, különösen a jelenleg zajló koronavírus-járvány idején.

Őszintén szólva sok tudást és tapasztalatot igényel egy alulértékelt és alulértékelt, sok potenciállal rendelkező kriptó megtalálásához 2021-ben!

Mivel a rejtjelezési árak főként a technológiai újításokon, a keresleten és kínálaton, valamint a piaci hangulaton alapulnak, a kereskedőknek sokat kell befektetniük a kereskedelem oktatásába. A mutatók tanulmányozása és a hírek követése szintén kulcsfontosságú lehet a befektetők számára a sikeres ügyletek megtalálásában.

És még egy dolog! Még akkor is, ha a kriptográfiai szektor hype elragadja Önt, mindig tisztában kell lennie a kriptovaluta-csalásokkal és csalásokkal, különösen, ha új és mikrokapcsos tokenekről van szó..

„De mi van a kriptográfia gyakorlati oldalával?” – kérdezheti most. Nos, különböző lehetőségei vannak az alulértékelt kriptókba való befektetésre. Először is, kriptókat pénztárcában vásárolhat és tárolhat, fenntartva a tulajdonjogot. A kriptotőzsdék, például az eToro, kiváló hely lehet digitális eszközök vásárlására és eladására.

Mielőtt azonban alulértékelt kriptókat vásárolna, ne felejtse el, hogy a kriptókat az egész világon eltérően szabályozzák. Tehát győződjön meg arról, hogy ismeri a szabályozást, valamint az adózást abban az országban, amelyben tartózkodik.

Végül, függetlenül attól, hogy egy alulértékelt vagy egy jól ismert kriptovalutába fektet be, fontos az egészséges kereskedési szokások és fegyelem kialakítása. Példaként említhetem, hogy a kereskedés közbeni érzelmek kezelése kulcsfontosságú tényező, amely elősegítheti a sikert és a felszámolást félelem, kapzsiság, eufória vagy túlzott önbizalom.

eToro – A legjobb kriptovaluta platform mind kereskedők, mind befektetők számára

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

  • A kriptovaluta és a blokklánc-technológia világa gyors ütemben fejlődik, nap mint nap egyre több altcoin jelenik meg.
  • Bár a kriptovalutákat még mindig félreértik, a kriptók vásárlása nagyszerű módja a portfólió diverzifikálásának, potenciális profitszerzésnek és csatlakozásnak az új gazdasági világ, amelyet a blockchain technológia létrehozni készül.
  • Míg sok befektető inkább ismert kriptókat vásárol, az alulértékelt érméket is érdemes megfontolni. Valójában néhány alul- és alulértékelt eszköz lenyűgöző újításokat kínál, de egyszerűen nem forgalmazzák őket megfelelően.
  • Néhány alulértékelt érme, amelyet érdemes figyelembe venni 2021-ben: Ethereum, Binance Coin, Bitcoin, Bitcoin Cash, Tezos, EOS, MIOTA, Zcash, DASH és Cardano.
  • Ha új érmékről van szó, mindig ügyeljen a titkosítási csalásokra, és ügyeljen arra, hogy betartsa a székhelye szerinti ország által előírt kriptográfiai szabályozásokat.
  • Ahhoz, hogy egy alulértékelt kriptot 2021-ben érdemes megfontolni, először is befektetnie kell a megfelelő kereskedelemre, oktatásra és érzelmi önkontrollra..

Ha tetszik a cikkünk A legtöbb 10 alulértékelt kriptovaluta, Ezután kérjük, ossza meg másokkal, akik érdeklődnek a kriptovaluta befektetés iránt.

További irodalom:

A legnépszerűbb kriptovaluták és kihívásaik

Hogyan lehet kereskedni a kriptovalutával 100 dollárral

A 10 legfontosabb kriptovaluta, a Bitcoin kivételével

Az 5 legnépszerűbb kriptovaluta az USA-ban

Melyek a legjobb 9 altcoin, amelyet 2021-ben kell befektetni??

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector