Mennyit érne ma, ha 1000 dollárt fektetne be a legjobb öt kriptovalutába egy évvel ezelőtt?

Ha egy évvel ezelőtt 1000 dollárt fektetett be a top 5 kriptovalutába, akkor most mennyi lenne?

Az elmúlt 12 hónap során gyakorlatilag az összes kriptovaluta drágult. Annak ellenére, hogy a bitcoin a leghíresebb kriptovaluta, valójában a legrosszabbul teljesítette az emelkedést domináló öt nagy valuta közül. Mint ilyen, ez felveti a kérdést, "Mennyit tenne ma, ha mindössze 1 éve 1000 dollárt fektetne be az első öt kriptovaluta közé?" Nos, a srácok itt vannak A tarka bolond nemrég tette fel ugyanezt a kérdést. Íme, mit találtak…

Először is, melyik öt kriptovalutát fogjuk megvizsgálni?

Ma megvizsgáljuk az öt legnagyobb kriptovalutát, amelyek legalább az elmúlt 12 hónapban forgalmazhatók voltak. Ezek a következők:

1. Bitcoin


bitcoin logó

A Bitcoin volt az első kriptovaluta, és ez az, amelyről még mindig a legtöbb vita folyik. Körülbelül nyolc éve létezik, és hosszú távon továbbra is a legértékesebb kriptovaluta. Valójában annyira sikeres volt, hogy rengeteg más kriptovaluta elágazott tőle (nevezetesen a Bitcoin Cash).

2. Hullám

hullámzó logó

Ha nem sokat tud a Ripple-ről, akkor meg kell tanulnia, hogy nem fizetési pénznemként lett kialakítva. Ehelyett a Ripple-nél az a fő hangsúly, hogy gyorsabb és megfizethetőbb módszert teremtsen a bankok számára a pénzátutalások végrehajtására az egész világon. Hihetetlen sikert aratott az elmúlt 12 hónapban, számos nagy banki névvel, például MoneyGram International és American Express partneri kapcsolatokkal.

Lehet, hogy tetszene neked is: 4 nagyvállalat fogadások a Bitcoin Tech-re

3. Ethereum

ethereum logó

A Ripple-hez hasonlóan az Ethereumot sem tervezték fizetési megoldásként a fogyasztók számára. Ehelyett üzleti használatra készült. A mai napig több mint 200 szervezet teszteli az Ethereumot, hogy megtudja, miként jár az ára.

4. Csillag

csillag logó

A Stellar nem látott semmit, csak a csillagok emelkedését az elmúlt mintegy évben, mivel számos nagyvállalat, például az IBM felkeltette a figyelmet. Ez a kriptovaluta szintén nem a fogyasztókat célozza meg, hanem a vállalati ügyfeleket. Legfőbb eladási pontja, hogy mindössze néhány másodperces tranzakció-feldolgozási időt és hihetetlenül alacsony díjakat kínál.

5. Litecoin

litecoin logó

Miután 2011-ben elzárkózott a bitcointól, a Litecoin hosszú ideje érett és hihetetlenül erős kriptovalutaként fejlődött egyedül. Fizetési pénznemként is használható, és számos egyedi előnyt kínál a bitcoinhoz képest. Ez magában foglalja az alacsonyabb feldolgozási díjakat és a rövidebb tranzakciós időket.

Ne hagyja ki: A Crypto Kings szerencsés történetei

Szóval, mennyire teljesítettek ezek a valuták az elmúlt 12 hónapban?

Április 13-tól itt nézzük meg a nagy öt egyedi kriptovaluta teljesítményét.

Kriptovaluta ár 2018. április 13-án Ár 2017. április 13-án% változás
Bitcoin (BTC-USD) 8074,00 USD + 753,76 USD 1177,30 USD 650%
Ethereum (ETH-USD) 510,88 USD 48,50 USD 953%
Ripple (XRP-USD) 0,6632 USD 0,0335 USD 1,880%
Litecoin (LTC-USD) 130,16 USD 11,61 USD 1,021%
Csillag (XLM-USD) 0,2574 dollár 0,00325 USD 7,820%

Adatforrás: www.investing.com. Az árak 2018. április 13-án, EDT 10: 30-kor.

Érdemes megemlíteni, hogy van néhány más kriptovaluta, amelyek ennél nagyobb növekedést mutattak. 12 hónappal ezelőtt azonban nem voltak elérhetőek kereskedésre. Ide tartozik a Bitcoin Cash, a Cardano és az EOS. Talán ha ezt megnézzük 12 hónap múlva, akkor ez a három bekerül az első ötbe.

Tehát mennyit érne egy 5000 dolláros befektetés ma?

Ha 1000 dollárt fektetett be az első öt kriptovaluta mindegyikébe, akkor a mai teljes érték óriási 128 240 dollárt érne. Tehát, hogy világos legyek, ez a teljes megtérülést meghaladja a kezdeti tőkebefektetés 25-szeresét. Ennél is lenyűgözőbb az a tény, hogy ezek a kriptovaluták jelenleg még a csúcson sincsenek. 2018-ban mindannyian zuhanni kezdtek az értékükbe, ami azt jelentette, hogy a teljes beruházásod most közelebb ér a 200 000 dollárhoz.

Ne feledje továbbá, hogy szigorúan ennyit érnének, ha 12 hónappal ezelőtt egyszer vásárolna és ma értékesítené. Beszámoltak arról, hogy ennél sokkal többet keresnek a kisebb befektetésekből azáltal, hogy magas és mélypontokon áthaladó valutákat adhatnak és adhatnak.

Mit fog tartani a következő 12 hónap?

Nos, ez a millió font kérdés. Lehetetlen megmondani, mi fog történni a kriptovaluta piacon. Utólag belegondolva, mindenki, akinek fél agya van, mindössze 12 rövid hónappal ezelőtt igénybe vette volna az egész életre szóló megtakarítását, és annyi kriptovalutába merítette volna, amennyit csak talál. Ez természetesen annak tudása, amit most tudnak. Valójában épp ez az, amit rengeteg ember tett 2017 utolsó szakaszában, és csak akkor égett meg, ha sok deviza értéke gyorsan csökkent.

Arról azonban nincs semmi mondanivaló, hogy a következő 12 hónapban nem láthatunk ugyanolyan lenyűgöző eredményeket. De bölcs lenne felismerni, hogy lehet, hogy nem ugyanaz az öt pénznem teljesít ilyen jól. Amint értékesebbé válnak, egyre nagyobb és nagyobb növekedésekre van szükség ahhoz, hogy azonos megtérülési szintet érjenek el. Valójában nem reális feltételezni, hogy a Stellar további 7000% -os növekedést fog elérni, mivel ez értékesebbé válna, mint az összes többi kriptovaluta együttvéve!

Az emberek ezt is olvassák: 10 mítosz a kriptovalutáról és a blokkláncról

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector