Mi a 10 legnépszerűbb kriptovaluta az Egyesült Királyságban?

Az Egyesült Királyság legnépszerűbb kriptovalutáit keresi? Olvass tovább. Megmagyarázzuk, melyek a 10 legnépszerűbb kriptó, és hogyan kezdheti meg a kriptovaluta kereskedelmét az Egyesült Királyságban.

Adatai szerint a Pénzügyi Magatartási Hatóság (FCA) körül 2,6 millió ember kriptovalutát vásároltak az Egyesült Királyságban. Ez a felnőtt lakosság majdnem 4% -a – egy olyan statisztika, amely Nagy-Britanniát szilárdan a világ 10 legnagyobb kriptográfia-barát országa közé sorolja.

És ez nem az egyetlen „top 10”, ami érdekel. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, melyek az Egyesült Királyság 10 legnépszerűbb kriptovaluta. Több mint egy évtizede a Bitcoin bevezetése óta ezek az érmék egyre több befektetőt csábítanak a virtuális eszközök világába. Ez azt jelenti, hogy ha már kereste a következő brit befektetési lehetőséget, akkor jó társaságban lesz. De miért pont ilyen népszerűek?

Olvassa el, hogy megtudja, miért döntött olyan sok brit kereskedő, hogy ezeket a kriptovalutákat felvegye portfóliójába. Akár a legjobb 2021-es brit befektetésekre vágyik, akár csak a kriptovaluta trendekkel akar lépést tartani, az Egyesült Királyság 10 legnépszerűbb kriptovaluta listáján talál valami érdekeset..

A 10 legnépszerűbb kriptovaluta az Egyesült Királyságban

1. Bitcoin (BTC)


A Bitcoin a „kriptopénzek királyaként” ismert – és jó okkal. Amióta a titokzatos Satoshi Nakamoto 2009-ben elindította, megtartotta koronáját a világ legnépszerűbb kriptovalutájaként. Ez azt jelenti, hogy ez a legjobb választás az Egyesült Királyság kriptovaluta befektetőinek.

Az írás idején a Bitcoin a piaci kapitalizáció 302 165 391 228 dollár és 16 299 dollár. Minden Bitcoin token egy néven ismert eljárással jön létre bányászati – az a kifejezés, amely leírja, hogy a kereskedők hogyan adhatnak tranzakciókat a blokklánchoz. Ez az a használatával működik munkabiztos algoritmus. Az új Bitcoin létrehozása előtt a kereskedőnek meg kell oldania egy számítási feladványt az egyes tranzakciók ellenőrzéséhez. Ha helyesen oldják meg, akkor jutalomként bizonyos számú Bitcoin-t kapnak.

De a bányászat nem az egyetlen módja a Bitcoin megszerzésének az Egyesült Királyságban. Egyszerűen vásárolhat Bitcoin-t fiat pénzzel (GBP) olyan kriptovaluta tőzsdéken, mint például a több eszközből álló bróker eToro. Bizonyos videojátékokkal akár Bitcoinot is kereshet!

Az egyik fő oka annak, hogy a Bitcoin az Egyesült Királyság legnépszerűbb kriptovaluta, egyszerűen az a tény, hogy „először jutott oda”. A világ első kriptovalutájaként jobban megalapozott, mint sok altcoinok (alternatív kriptók), amelyek azóta megjelentek a piacon.

Miután tanulmányt szervezett az év elején, az FCA megállapította, hogy a Bitcoin messze a legelismertebb kriptográfia az Egyesült Királyságban. A válaszadók 78% -a hallott már a Bitcoinról, míg a második legelterjedtebb kriptográfia csak 22% -a – A Facebook mérlege. Ez egy hatalmas ugrás, amely azt mutatja, hogy a Bitcoin sokkal sikeresebben lépett be a köztudatba, mint versenytársai.

Egy másik ok, amiért a Bitcoin olyan népszerű az Egyesült Királyságban, az a tény, hogy röviddel a Globális pénzügyi válság a 2007-8. Q1 és 2009 második negyedéve között az Egyesült Királyság gazdasága több mint 6% -kal zsugorodott, ami sok ember bizalmatlanságát okozta a központi irányító testületekben és a nagy pénzügyi intézményekben, például a bankokban és a hitelezőkben. Amikor a Bitcoin 2009-ben a helyszínre érkezett, a kriptovaluta hirtelen életképes alternatívának tűnt az ágazat központosítása előtt.

Fontolgatná a Vásárlást BTC, a legnépszerűbb kriptográfia az Egyesült Királyságban?

2. Ethereum (ETH)

Az Ethereum a világ második legnagyobb kriptovaluta, jelenlegi piaci felső határa 51 507 291 691 dollár és 454 dollár. Az FCA adatai szerint ez a negyedik legelterjedtebb kriptográfia az Egyesült Királyságban, mivel válaszadóik 17% -a jelentette, hogy hallott már róla.

Az Ethereum egy blockchain platform, amely használja okos szerződések tranzakciók végrehajtására. Az intelligens szerződések automatikus szerződések, amelyek kódolják a megállapodás konkrét feltételeit, például az árat, amelyet fizet, és annak, akinek fizet. A Bitcoin-bányászathoz hasonlóan ez is hihetetlenül átláthatóvá teszi a fizetési rendszert, és azt is jelenti, hogy az embereknek nem kell külső szervezeteken, például bankokon keresztül menni.

Amióta az Ethereum egy ICO (Initial Coin Offering) 2014-ben szilárd favorit volt a Bitcoin mögött, és teljesítménye folyamatosan emelkedett. A koronavírus-járvány formájában bekövetkezett, az egész iparra kiterjedő visszaesés ellenére is erős maradt 2020 folyamán. Valójában sok befektető úgy gondolja, hogy az Ethereum hamarosan megelőzi a Bitcoint, mint a világ legnépszerűbb kriptovalutáját.

Ethereum vs. Bitcoin: Jobb befektetés az Ethereum, mint a Bitcoin?

A kriptovaluta árát piaci határa közvetlenül befolyásolja. A „piaci sapka” kifejezés a piaci kapitalizáció rövidítése. Ez egy eszköz – ebben az esetben a kriptovaluta – teljes piaci értékére vonatkozik. A kriptovaluták híresen ingadozóak, ezért a piaci sapka gyorsan megváltozhat. (Vessen egy pillantást az idei évre: a teljes kriptovaluta-piaci felső korlát augusztusban elérte a 380 milliárd dollárt, ami április óta csaknem 180 milliárd dolláros megtérülést jelentett).

Kiszámíthatja a kriptovaluta piaci felső korlátját a következő összeg felhasználásával: a forgalomban lévő érmék vagy zsetonok teljes száma x az egyes érmék aktuális ára. Ez azt jelenti, hogy az Ethereum piaci sapkájának növekedésével az ára is emelkedni fog. Mivel az Ethereum iránti kereslet folyamatosan nő, mind az Egyesült Királyságban, mind a világ többi részén, egyes szakértők úgy vélik, hogy az elkövetkező néhány évben elérheti a 30 000 dolláros árakat.

3. Bitcoin Cash (BCH)

Figyelembe véve a Bitcoin népszerűségét, nem meglepő, hogy az Egyesült Királyság harmadik legnépszerűbb kriptovaluta a Bitcoin Cash. Ezt a kriptovalutát 2017-ben indították el, miután aggályok merültek fel a végtelen számú zsetonnal rendelkező Bitcoin (más néven „Bitcoin Core”) skálázhatósága miatt. Ez egy peer-to-peer elektronikus fizetési rendszer, amely gyorsan elfoglalta helyét a világ öt legnagyobb kriptovaluta között, és most 4 630 146 203 dolláros piaci felső határral büszkélkedhet..

Manapság sokan úgy vélik, hogy a Bitcoin Cash a legzavaróbb versenytársa a Bitcoin-nak, és a Core-ról Cash-re ugrott a hajó. Roger Ver, a korai Bitcoin kiemelkedő befektetője most már határozottan népszerűsíti a Bitcoin Cash-t. 2018 decemberében elmondta a Független hogy a kriptovaluta „egyszerűen jobban működik”, részben annak köszönhetően, hogy sokkal alacsonyabb tranzakciós díja van, mint a Bitcoin.

Az Egyesült Királyságban egy James Howell nevű walesi informatikai szakember is büszke támogatója a Bitcoin Cash-nek. Howell 2013-ban került a hírekbe, miután véletlenül eldobott egy számítógépes merevlemezt, amely 4 millió font értékű Bitcoint tárolt. A mai érték szerint ez megdöbbentő 50 millió fontot érne – annak ellenére, hogy a Bitcoin Core korai alkalmazója, BCH-ra is átállt, azt állítva, hogy sokkal alkalmasabb napi tranzakciókra..

Mivel ezek az érvek egyre elterjedtebbek, sokan, akik a 2021. évi kriptovaluta-előrejelzéseket keresik, úgy vélik, hogy a BCH hamarosan még népszerűbb lesz az Egyesült Királyságban. Az FCA tanulmánya szerint az Egyesült Királyságban a válaszadók 20% -a hallott már a Bitcoin Cash-ről. Beállítható-e ez a szám az elkövetkező években?

4. Litecoin (LTC)

Az első, 2011-ben piacra dobott Litecoin a világ egyik első altcoinja volt. Úgy tervezték, hogy a Bitcoin olcsóbb és gyorsabb alternatívája legyen, mindössze 2,5 percet vesz igénybe egy új blokk feldolgozása, szemben a 10 perccel. Ez a sebesség részben annak köszönhető, hogy az Egyesült Királyság 10 legnépszerűbb kriptovalutájának listáján az első 5 helyen maradt, annak ellenére, hogy a világ többi részén a 9. helyet foglalja el.

A Litecoin platform további előnye, hogy akár 84 millió érmét is képes támogatni. A Bitcoins maximális mennyisége „csak” 21 millió, így a Litecoin sokkal skálázhatóbb. A múltban is látványos növekedést mutat. Noha ez aligha a legdurranóbb kriptográfia (ára 70 dollár alatt van), 2017-ben több mint 8000% -kal nőtt. Ráadásul nemrégiben új növekedést ért el az év elején.

A szerepjáték megjelenése LiteBringer, amely a Litecoin blokkláncon fut, megnövelte a Litecoin tranzakciók számát. A Litecoin Alapítvány szerint a tranzakciók volumene megháromszorozódott a megjelenést követő héten, az összes tranzakció 75% -át most a játék okozta.

Ha a kriptovaluta-kereskedelmet az Egyesült Királyságban kívánja elindítani, okos lépés lehet a Litecoin teljesítményének nyomon követése. Mivel csak most kerül a világ 10 legnagyobb kriptovaluta listájára, néhány befektető figyelmen kívül hagyhatja – de a legújabb fejleményei miatt a radarra kell helyeznie.

5. Dash (DASH)

A Dash a kriptovalutát mindennap jobban használhatóvá akarja tenni. 2014-ben kezdte az életet Xcoin néven, mielőtt a Darkcoin-ba morfondírozott volna. A portmanteau ’Dash’ márkanév arra törekedett, hogy megerősítse a kriptográfia lényegét – digitális készpénz.

Jelenleg a Dash piaci felső határa 777 955 628 dollár, ára 79 dollár. Lehet, hogy ez a világ 28. legnagyobb kriptovaluta, de praktikussága és lehetőségei miatt méltó hely az Egyesült Királyság tíz legnépszerűbb kriptovalutájának listáján..

A Litecoinhoz és a Bitcoin Cash-hez hasonlóan a Dash-t is azért hozták létre, hogy megoldja a Bitcoin technológiáját sújtó problémákat. Ide tartozik a lassú sebesség, a magas tranzakciós díjak és a sok tranzakció egyszerre történő feldolgozásának képtelensége.

Mindezek a tényezők miatt a Bitcoin alkalmatlan a napi fizetések kezelésére. A Dash alapítóinak célja a digitális készpénz valóra váltása, azonnali átutalásokkal és nagyon alacsony díjakkal (0,10 USD). Ha arra kíváncsi, hogy „a Dash jó befektetés-e?”, Akkor érdekelheti, hogy online kereskedők ezrei fogadják el a Dash fizetéseit az Egyesült Királyságban. Még több Dash ATM is található a londoni bevásárlóközpontokban!

6. Csillag (XLM)

A Stellart 2014-ben indította Jed McCaleb, a Ripple egyik társalapítója. Ez egy nyílt forráskódú decentralizált fizetési hálózat, amelyet megjelenése előtt eredetileg „The Secret Bitcoin Project” néven emlegettek.

A Stellar anyanyelvét az Lumen. Akárcsak az Ether az Ethereumot, a Ripple XRP pedig a RippleNet-et, a Lumen a Stellar hálózatot és annak minden funkcióját. Számos lenyűgöző valós alkalmazással rendelkezik, amelyek a megjelenése óta eltelt években nagy teljesítményű partnerségeket kötöttek. Ezek közé tartozik a Deloitte Digital Bank nevű, határokon átnyúló fizetési alkalmazás létrehozása, a Deloitte együttműködésével; fizetési rendszer az IBM-nel, és különféle fizetési startupok bevonása a világ minden tájára.

Közelebb van a Stellar az Egyesült Királyság befektetőihez is. Ez az egyre növekvő keresletnek köszönhető decentralizált finanszírozás (DeFi) szolgáltatások, amelyek kitöltésére a Stella – és a partnerségi körével létrehozott termékek – ideális helyen vannak.

7. Ripple (XRP)

A Ripple mindig is erős választás volt azoknak a kereskedőknek, akik az Egyesült Királyság legnépszerűbb kriptovalutáit keresik. A natív pénzneme, a Ripple XRP a 2012-es megjelenése óta folyamatosan jól teljesített!

Az XRP jelenleg a világ negyedik legnagyobb kriptovaluta, 12 393 914 767 dolláros piaci felső korláttal és mindössze 0,27 dolláros árral. Alacsony ára vonzotta a befektetőket a világ minden tájáról, de van egy másik kulcsfontosságú oka is annak, hogy az Egyesült Királyság befektetői fontolóra vehetik az XRP hozzáadását portfóliójukba.

A teljesen decentralizált kriptovalutákkal ellentétben a Ripple különféle nagy intézményekkel áll kapcsolatban. Ennek eredetileg az volt a célja, hogy megkönnyítse a bankok és más nagyvállalkozások számára a határokon átnyúló fizetések valós idejű küldését.

A Ripple-be történő befektetés előnyei és hátrányai: milliomos készítő lesz-e?

Mivel olyan nagyvállalatok támogatják, mint a J.P Morgan és a Santander, sok kriptográfiai szakértő úgy véli, hogy a Ripple nagyobb eséllyel viseli el azokat a kormányzati szabályozásokat, amelyek bevezethetők a kriptovaluták használatának és értékesítésének ellenőrzésére a közeljövőben.

8. Tezos (XTZ)

Hosszú értékvesztés után a Tezos végre visszamászhat arra a népszerűségi szintre, amelyet a bevezetéskor élvezett. Amikor a blockchain hálózat 2017-ben az ICO-n keresztül megnyílt, hihetetlen 232 millió dollárt gyűjtött össze – ez egy olyan beruházás, amely akkoriban világrekordokat döntött! És a Tezos az elmúlt évek sziklás teljesítménye ellenére az Egyesült Királyság kereskedői számára továbbra is az egyik legfontosabb kriptovaluta volt.

A kriptográfia magas pontszámot kapott az ellenőrzések során, amelyekből kiderült, hogy a Tezosé on-chain kormányzás a modell azt jelenti, hogy jól védett az olyan kérdések ellen, mint az „önző sütés” (más néven „önző bányászat”) és a lánc átszervezések. Ez a biztonsági szint lehet az oka annak, hogy a Tezos továbbra is az egyik legnépszerűbb kriptovaluta az Egyesült Királyságban.

Ha olyan kriptovaluta-trendek után kutat, amelyek potenciális befektetési lehetőségekké válhatnak, tartsa szemmel a Tezos-t a következő néhány hónapban. Az Elevated Returns (ER) pénzügyi csoport nemrégiben választotta ki, hogy tokenizált felajánlásokat fogadjon ingatlanbefektetőknek. Ahogy növekszik a kereslet a DeFi iránt, ez azt jelentheti, hogy a Tezos jobb dolgok felé tart, mivel az Egyesült Királyság kereskedői 2021-re számítanak.

befektetni a tezókba

9. Cardano (ADA)

Jelenleg a világ tíz legnagyobb kriptovaluta listájának kilencedik helyén a Cardano a tét igazolása blockchain platform. A Cardano piaci értéke 3 192 136 362 dollár volt, amelyet az Ethereum egyik társalapítója alapított. Indítása óta az Egyesült Királyságban népszerű kriptovaluta.

Cardano anyanyelvét a ADA, amelyet a határokon átnyúló digitális pénzeszközök küldésére és fogadására használnak. Az Ethereumhoz hasonlóan intelligens szerződéseket is használ – azonban az egyik oka annak, hogy a Cardano annyira népszerű az Egyesült Királyságban, az a tény, hogy az Ethereumot és a Bitcoin-t is meghiúsító néhány probléma megoldására tervezték.

Harmadik generációs kriptopénzként a Cardano láthatta, hogy versenytársai hova botlottak, és ennek megfelelően javította saját kínálatát. Emiatt sok brit kereskedő a Cardanót sokkal erősebb befektetésnek tekinti. Lehet, hogy egyelőre kevésbé van megalapozva, de hosszú távon sikerülhet ott, ahol az első generációs ajánlatok kudarcot vallanak. Az idő múlásával ez bekerült az Egyesült Királyság tíz legnépszerűbb kriptovaluta közé.

10. IOTA (MIOTA)

Az Egyesült Királyság legnépszerűbb kriptovalutáinak listáján az utolsó kriptográfia az IOTA. Ez a nyílt forrásból származó főkönyv 2015-ben indult, hogy megkönnyítse a számítógépek közötti tranzakciókat a Tárgyak internete hálózat. Piaci felső határa jelenleg 703 892 418 dollár, ára pedig 0,25 dollár.

Az IOTA a tranzakciók ellenőrzésére használt munkabiztosítási algoritmus azt jelenti, hogy nincsenek benne transzfer díjak. Ez óriási előnyt jelent az IoT-iparban élők számára, amelyet hagyományosan magas tranzakciós díjak sújtottak. Az IOTA azonban számos olyan hackelési kísérletet szenvedett el, amelyek jelentős leállást okoztak az elmúlt években.

Bár ez nem rázta meg túlságosan népszerűségét az Egyesült Királyságban, ez a kriptográfia talán jobban megfelel azoknak a tapasztalt befektetőknek, akik gyakorlott kereskedési stratégiát dolgoztak ki és robusztus kockázatkezeléssel rendelkeznek.

Készen áll a kriptovaluta kereskedelmére az Egyesült Királyságban?

Az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb kriptovaluta kereskedésének megkezdéséhez első lépésként jó hírű brit brókert kell találnia.

A több eszközből álló bróker platform eToro felajánlja az összes kriptovalutát, amely szerepel ebben a listában. Az FCA által teljes körűen szabályozott, a CopyTrader népszerű funkciójának köszönhetően kiváló választás a kriptovaluta kezdők számára. Ez lehetővé teszi, hogy valós időben figyelhesse más kereskedők befektetési döntéseit, és automatikusan másolja stratégiájukat.

Összességében a Copy Trading a eToro ideális azok számára, akik népszerű kriptókkal akarnak kereskedni, de nincsenek ismereteik vagy tapasztalataik a kereskedelem működéséről.

Ha készen áll az Egyesült Királyság legnépszerűbb kriptovalutáinak kereskedésére, javasoljuk az eToro felfedezését. A Az Egyesült Királyság legjobb brókere lehetővé teszi, hogy befektessen kriptovalutákba, valamint kereskedjen fiat-kriptó és kripto-keresztező párokba.

Mire vársz még? Fedezze fel az eToro online kereskedési platformját, vegye figyelembe a kockázatokat, és kezdje el a legnépszerűbb kriptók kereskedését ma!

eToro – Vásárolja meg az Egyesült Királyság legjobb kriptovalutáit

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

Fontos megjegyezni, hogy az Egyesült Királyság legnépszerűbb kriptovalutái sem garantáltan nyereséget hoznak Önnek. Mindig végezze el az átvilágítást, mielőtt az Egyesült Királyságban kereskedne kriptovalutával.

Főbb pontok

 • Körülbelül 2 millió ember rendelkezik kriptovalutával az Egyesült Királyságban
 • A Bitcoin az Egyesült Királyság legnépszerűbb kriptovaluta
 • Az FCA szerint a válaszadók 78% -a hallott már a Bitcoin-ról
 • A decentralizált valuta iránti kereslet a pénzügyi válság után növekedett
 • Az FCA válaszadóinak 17% -a hallott már az Ethereumról
 • Sok befektető úgy véli, hogy a Bitcoin Cash jobb, mint a Bitcoin Core
 • A LiteBringer megjelenése növelte a Litecoin népszerűségét az Egyesült Királyságban
 • Dash ATM-ek jelentek meg a londoni bevásárlóközpontokban
 • Az Egyesült Királyságban növekszik a decentralizált pénzügyi szolgáltatások iránti igény
 • A nagy jelentőségű partnerségek növelhetik a kriptopénz népszerűségét
 • A harmadik generációs kriptopénzek javíthatják a korai kínálatot

További irodalom:

A 10 legfontosabb kriptovaluta 2021-ben

Bitcoin árjóslás: Mennyit ér a Bitcoin 2021-ben és azon túl?

A legnépszerűbb kriptovaluták az Egyesült Államokban

Kriptovaluták, amelyeket meg kell nézni és elkerülni

Hogyan lehet kereskedni a kriptovalutával 100 dollárral

A legfontosabb kriptovaluták, a Bitcoin kivételével

Reméljük, hogy ez a cikk segített megérteni, hogy az Egyesült Királyság 10 legnépszerűbb kriptovaluta miért érdemelte ki hírnevét. A Bitcoin uralkodásától a nagy altcoinok megjelenéséig ezek a kriptovaluták az egész Egyesült Királyságban növelik a portfóliókat. Melyiket válassza?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector