Mi a Binance Coin és a Binance Coin jó befektetés?

Megéri-e befektetni a Binance Coin-ba (BNB) 2021-ben??

Mi az a Binance Coin & A Binance Coin jó befektetés? | Bevezetés

Mi a Binance érme?

Hogyan működik a Binance Coin?

Érdemes-e 2021-ben befektetni a BNB-be??

Mennyire teljesített a Binance Coin?


A Binance Coin továbbra is nagy növekedési potenciállal rendelkezik

Befektetnék-e a BNB-be?

Hogyan fektethetek be a BNB-be?

Hol lehet kereskedni Binance érmével?

Mi az a Binance Coin & A Binance Coin jó befektetés? | Főbb pontok

GYIK

Mi az a Binance Coin & A Binance Coin jó befektetés? | Bevezetés

A Binance Coin (BNB) felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy mi a Binance Coin? Kíváncsi arra, hogy a Binance Coin jó befektetés? Semmi gond! Mi, a Trading Education, itt vagyunk, hogy eligazítsuk Önt a kriptovaluta-kereskedelem sikeréhez vezető úton.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy valójában mi a Binance Coin, a Binance Coin befektetésének csínját-bínját, a BNB működését, valamint azt is, hogy potenciálisan hogyan profitálhat a kereskedés vagy a BNB használata.

Ha gyorsan és egyszerűen szeretne befektetni a BNB-be, nézze meg eToro Exchange!

Mi a Binance érme?

A Binance Coin (BNB) a rendkívül népszerű kriptovaluta a jól ismert Binance tőzsde hozta létre. A BNB tokenek felhasználhatók a tőzsdei díjak kifizetésére és a kriptók kereskedésére is.

Ne felejtsük el, hogy a Binance az messze a legnagyobb kriptovaluta-tőzsde a világon, készítette: Changpeng Zhao. Emellett a legtöbb kriptot kínálják a kriptopároknak, és napi kereskedési volumenük 1,5 milliárd dollár.

A BNB története több mint kíváncsi. Binance Coin volt 2017. július 25-én tették először hozzáférhetővé a nyilvánosság számára és rendelkezik a BNB ticker szimbólum. Érdekes módon a BNB az Ethereum blokkláncon indult, mint ERC-20 token.

A Binance Coin első kezdeti érmeajánlatában (ICO) három héten belül 15 milliót gyűjtöttek. Azóta a BNB az Ethereum blokkláncról a saját Binance blokkláncára lépett.

Azt is meg kell jegyeznünk, hogy a Binance Coin felső határa 200 millió. Ez azt jelenti, hogy végül a Binance Coin térfogata meghaladja a Bitcoint, ami megkönnyíti a kereskedelmet.

A cikk írásakor 144 406 561 forgalomban van, a piaci kapitalizáció pedig 51,08 milliárd dollár a CoinMarketCap szerint – ezzel a 9. legnagyobb kriptovaluta.

Miért nőtt a BNB ára 300% -kal 2021-ben??

Miért nyert azonban ekkora értéket a BNB 2021 első két hónapjában? Egyszerűen azért, mert a Binance az egyik legnépszerűbb kriptotőzsde a világon. Mivel a kriptográfia forgalma összességében nőtt, a Binance-nek sikerült pénzt keresnie. rengeteg pénzt ebből az akcióból.

A kriptográfiai szakértők úgy gondolják, hogy a Binance Coin értéke továbbra is emelkedhet, esetleg meghaladja a Bitcoin árát. A Binance Coin azonban nem váltja fel a Bitcoint a globális digitális valuta vezetőjeként. A BNB valószínűleg az egyik legnagyobb nyertes lesz 2021-ben, különösen, ha a kriptopiac tovább emelkedik.

Bővebben: Mennyit ér a BNB 2021-ben és azon túl?

Binance-érme: 2021-es legfelsőbb segédjelző?

Bár sokan úgy gondolják, hogy a Binance Coin jó befektetés és az egyik legbiztonságosabb kriptovaluta (főleg relatív stabilitása miatt), ezt senki sem tudja biztosan kijelenteni. Így rajtad múlik, hogy megéri-e a BNB-be történő befektetés 2021-ben.

Ennek ellenére a BNB a 2021 egyik legfontosabb segédprogram-tokenje. Elsősorban a Binance kriptovaluta tőzsdén történő díjak fizetésére szolgál., a tőzsdén Binance Coin-ban fizetett díjakkal, amelyek kedvezményben részesülnek.

Érdekes módon a BNB-vel fizethető különféle tőzsdei díjak tartalmazzák a tranzakciós díjakat, az új zsetonok szavazási díjait, jutalékokat és az új eszközök bevezetésének díjait is..

A BNB-be történő befektetés talán legvonzóbb szempontja, hogy azok a kereskedők, akik a Binance Coin-nal kereskednek a Binance tőzsdén, 25% kedvezmény. 2017-ben ez a kedvezmény még nagyobb volt, 50%.

Meg kell állapodnunk abban, hogy ez a megközelítés nagyon okos módja annak, hogy a kereskedők bizonyos értelemben visszatérjenek a platformra, A Binance Coin olyan, mint egy kedvezménykupon.

Érdemes azonban elgondolkodni azon, hogy ezt a kedvezményt meddig nyújtják tovább. A jövőben tovább csökkenhet, vagy akár le is állhat.

Valójában szerintük fehér papír, 2019-ben A Binance-nek ezt a kedvezményt ismét felére kellett volna állítania, 12,5% -ra, de ez eddig nem történt meg.

Úgy gondolják, hogy a Binance nem csökkentette a 25% -os kedvezményt, mert népszerűek és jóhiszeműek szeretnének maradni kereskedőikkel. Egyelőre azonban érdemes erre figyelni a jövőben.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy fehér könyvük arra is rámutat, hogy a 4. évben, amely 2021 lenne, a kedvezmény tovább csökken, 6,75% -ra.

Ha ez megtörténik, akkor a Binance Coin iránti érdeklődés leállhat – kivéve, ha a Binance mögött álló fejlesztők más okot kínálnak a BNB kereskedésére vagy tartására.

A Binance Coin-nak van a legjobb felhasználási esete?

A BNB-ről mint segédprogram-tokenről azt is meg kell említenünk, hogy néhány szakértő megjegyzést fűzött ahhoz, hogy a Binance Coin miként rendelkezik az egyik legjobb felhasználói esettel a kriptopénz világában.

Más érmékhez képest valódi oka van a BNB használatának; elősegítheti a körülötte lévő közösséget is. Ezt ne felejtsük el A Binance Coin értékét a tőzsde biztosítja, amelynek nyilvános címe van.

Sok kriptovalutából ez hiányzik. Valójában sokan azt ígérik, hogy idővel megtesznek dolgokat, vagy hogy az emberek képesek lesznek intelligens szerződéseket használni. Ritkán kínálnak olyan kézzelfogható funkciókat, amelyeket ma is használhatnak. Emiatt a használati érmék valóban népszerűvé válhatnak.

Fent említett, A BNB-nek többféle esete van, ideértve a tranzakciók megkönnyítését, a tranzakciós díjak fizetését a tőzsdén, a befizetéseket, a vendéglátási szolgáltatások kifizetését stb..

Hogyan működik a Binance Coin?

binance érme egy laptop előtt, diagram

Technikai szempontból nincs semmi különösebb a Binance Coin-ban. Ennek ellenére van néhány fontos tudnivaló a Binance Coin-ról.

Mint korábban említettük, a BNB az Ethereum blokkláncon jött létre, de átkerült a saját blokklánc Binance Chainjába.

Érdekes módon ez a blokklánc használja a Tendermint bizánci hibatűrő konszenzus mechanizmusa és három különböző típusú csomópontja van:

  1. Validator csomópontok, amelyek ellenőrzik a tranzakciókat
  2. Tanúi csomópontok, amelyek tanúi a folyamatnak és a tranzakciók közvetítésének
  3. A szervezetek tulajdonában lévő gyorsító csomópontok, amelyek felgyorsítják a folyamatot

Ne feledje, hogy a díjakat az összes érvényesítő között felosztják.

Ahogy a BNB volt az Ethereum blokkláncra épült, feltételezhető, hogy a mögötte álló technológia nagy része nagyon hasonló. Miután a Binance átállt a saját blokkláncukra, jelentősebb különbségek lehetnek.

Az egyik legfontosabb különbség az Ethereummal szemben az A Binance Coin nem támogatható okos szerződések, bár a BNB „gázként” használható a Binance blokkláncon, ami hasonlóság.

Azt is meg kell említeni, hogy a A Binance Coin hálózat központosított, ami mindig kedvezőtlen lesz néhány kriptovaluta rajongó számára. Egyszerűen azért, mert a decentralizáció a kriptovaluták egyik fő előnye a fiat pénzzel szemben!

Ez azt jelenti, hogy más központosított érmékhez képest a Binance Coin sokkal jobb képet mutat. A tőzsdének sok pénzügyi háttere van, ami fokozhatja a BNB használatát.

A BNB néhány előnye a gyors tranzakciók, a zökkenőmentes tapasztalatok és a magas biztonság.

A biztonságról szólva meg kell jegyeznünk, hogy mivel a BNB-t leginkább a Binance ökoszisztémában használják, igazolt számlára lesz szükség. Ezért a BNB – összehasonlítva az olyan magánérmékkel, mint a Monero – korlátozza az anonimitást és digitális lábnyomot hagy maga után.

Fontolgatta-e a Vásárlást BNB?

Érmeégetés

A technikai tényezőkről beszélve talán az érmeégetés a Binance Coin legfigyelemreméltóbb aspektusa.

A kriptovaluták mesterséges szűkössége miatt a BNB-gyártók megtalálták a módját annak biztosítására, hogy az eszköz értéke folyamatosan emelkedjen: A BNB tokenek az égésnek nevezett folyamaton keresztül kerülnek eltávolításra.

Más szavakkal, a Binance tönkreteszi az érméket az úgynevezett „égésnek”. Ezt említi a Binance fehér könyv.

Az égetés a pénzverés ellentéte. Minden negyedévben (3 hónapban) a Binance azt tervezi, hogy megsemmisíti a Binance érmét a Binance kereskedési platformon folytatott kereskedési volumennek megfelelően.

Minden tranzakció naplózásra kerül a Binance blokkláncon. A Binance intelligens szerződéssel hajtja végre ezt az írást. Lehetetlen visszaadni az érméket, miután megsemmisültek.

Végül 100 millió érme megsemmisítését tervezik, ami 100 millió életben marad amikor eléri a 200 milliós felső határt. Ha marad 100 millió, leállnak.

Hogy Binance égést hajtson végre, nyereségük 20% -át fel kell használniuk a BNB visszavásárlásához.

A csapat mögött A Binance a teljes ellátás körülbelül 40% -át birtokolja, az égetés pedig a Binance csapatának a munkájáért való jutalma.

Érdekes módon a Binance 10 alkalmazottjából körülbelül 9-en kapják fizetésük egy részét a BNB-ben.

Ebből az következik, hogy a a kínálat felfújás helyett leereszt. A kereslet és kínálat görbéjének eltolódása az érme árát idővel felfelé emelheti.

Ez hasonló a részvényekhez, amikor a vállalatok visszavásárolják készleteiket az eredeti befektetőktől. Ez egyenértékű az osztalék kiosztásával.

Tudjon meg többet a Binance égési folyamatáról és arról, hogy ezek az égések mikor következtek be a Binance webhely.

Annak tudatában, hogy mikor következik be az érmeégetés, A kereskedők potenciálisan tudhatják, mikor kell eladni az érmét, mert az érmék számának csökkentése növeli a BNB értékét, nyereséget adva nekik.

Érdemes-e 2021-ben befektetni a BNB-be??

Az 51,08 milliárd dollár feletti piaci sapkával és különféle előnyökkel 2021-ben a BNB-be történő befektetés mindenképpen megéri.

Ne felejtsük el, hogy a BNB az egyik legfontosabb segédjelző, és számos előnnyel rendelkezik más digitális érmékkel szemben.

Ugyanakkor emlékezzen arra A BNB egy olyan eszköz, amely nagy kockázattal és magas hozamú befektetési aránnyal rendelkezik.

Így, ha úgy dönt, hogy befektet a BNB-be, mindig végezze el a kutatását és óvatosan haladjon tovább.

A Binance érme nem túl ingatag

Ha úgy dönt, hogy vállalja a kockázatot, és befektet a BNB-be, ne felejtse el ezt, ahogy korábban említettük, A Binance Coin egy viszonylag biztonságos érme. Nincs olyan volatilitása, mint más kriptovalutáknak.

azonban, A Binance Coin technikailag nem stablecoin, bár meglehetősen stabil. A Binance Coin pontosabban a segédprogram token.

Emiatt nehezebb lehet megtalálni a kulcsfontosságú belépési és kilépési pontokat, és profitálni a volatilitásból.

Azonban még mindig lehet hasznos, ha a BNB-t kereskedőként tartják, mint valahol, ahol értéket adnak, amikor a kriptopiac csökken.

Érdemes megjegyezni, hogy gyakran a kereskedők készpénzt vesznek ki a kriptográfiájukból, amikor befejezték a kereskedést, vagy amikor a piac túl instabil. Azonban a fiat-val történő beváltás problémája az, hogy költséges lehet és időbe telik. A Binance Coin használatával a kereskedők ideiglenesen ott tárolhatják pénzeszközeiket, amíg biztonságossá válik a kereskedelem.

Ha hosszú kereskedést szeretne folytatni a Binance Coin-nal, a Binance tőzsdének boldogulnia kell, hogy profitot termeljen. Ha nem, akkor negatívan befolyásolhatja a valutát.

Ideális esetben azt akarja, hogy a BNB stabil maradjon és ne mozogjon túl sokat, ha kedvezményként szeretné használni a Binance tőzsdén vagy stabil helyként a kriptó tárolásához ingadozó időkben..

Mennyire teljesített a Binance Coin?

binance érme diagram

A Binance Coin a nyitása óta nagyon jól teljesített: többnyire lassan kezdett, de később, 2019-2020-ban sokat emelkedett.

2018 kiábrándító vége után, A Binance Coin 15% -kal drágult február végén 2020.

Ban ben 2020 februárjában a Binance Coin ára 57% -kal nőtt és tovább emelkedett márciusban, ahol 55% -kal nőtt. Ezek nagyon nagy mozgások, az biztos!

2020 második negyedévére az árak statikusabbak voltak, az árcsökkenés és az óriási emelkedés mellett.

Áprilisban a Binance Coin egy bizonyos ideig mozgott, de 17-ig az ár ismét felemelkedett, és továbbra is felfelé haladt. 25% -kal magasabbra zárta a hónapot.

2021 februárjában a BNB ára 200% -kal emelkedett, érménként rekordmagasra, 336 dollárra.

Eddig úgy tűnik, hogy a Binance Coin folytathatja ezt a trendet. Természetesen ezt senki sem tudja garantálni, és egyesek úgy vélik jelentős árkorrekció léphet fel.

Olyan események, amelyek befolyásolták a Binance Coin árát

„Mi befolyásolta akkor a BNB árát?” – kérdezheti. Általában véve, amikor a legtöbb kriptovaluta csökken, a Binance Coin felmegy, bár ez egyszerűen általánosítás és nem mindig fog megtörténni.

Emlékeztetjük, hogy 2019 májusában a A bankcsere nagyszabású biztonsági megsértés áldozata lett és elveszett 40 millió dollár Bitcoin-ban.

Természetes feltételezni, hogy a hack negatív hatással volt a Binance Coin-ra, de valójában csekély hatása volt.

A Binance azt állította, hogy az összes felhasználó pénzét visszatérítik; azonban kérdésessé teszi; mennyire biztonságos a Binance tőzsde és mennyire biztonságos a Binance Coin a lopás ellen?

Nos, úgy tűnik, hogy a Binance tőzsde teljesítménye egyszerűen túl jó ahhoz, hogy negatív sajtó, például a hack befolyásolja.

Valójában, 2020 júniusában a Binance kereskedési volumene meghaladta a 60 milliárd dollárt.

A Binance Coin körüli összes hír azonban nem rózsás. Vannak olyan fejlemények a munkákban, amelyek valószínűleg negatívan befolyásolják az érmét.

Egy példa: a webhely forgalmának több mint 15% -a az Egyesült Államokból származik, sokkal több, mint bármely más nemzet. Az amerikai forgalom négyszer nagyobb, mint a második helyen, Indiában.

Ennek ellenére a Binance állítólag egy új, az USA szabályozásnak megfelelő platformot hoz létre az amerikai kereskedők számára. Ezen a ponton azonban senki sem tudja, hogy fog kinézni ez, és hogy ez magában foglalja-e a Binance érmét, vagy sem.

Nagyon is lehetséges, hogy az amerikai törvények miatt, amikor a Binance tőzsde új amerikai verziója elindul, Előfordulhat, hogy a BNB nem áll rendelkezésre kereskedésre, mert értékpapírnak fogják tekinteni.

Ráadásul, ha vannak hírek a Binance tőzsdéről vagy a Changpeng Zhao-ról, az befolyásolhatja a Binance Coin értékét.

Vegye figyelembe, hogy Changpeng Zhao köztudottan nagyon befolyásos a kriptovaluta világban. A Binance előtt Zhao is dolgozott OKCoin. A Binance ICO után azonban lemondott az érme feletti ellenőrzésről egy új vezérigazgatónak.

A Binance Coin továbbra is nagy növekedési potenciállal rendelkezik

Amint a kriptopénzpiac tovább fejlődik, a Binance-hez hasonló vezető kriptotőzsdék növekedni tudnak. Ha a bejelentés szerint az elkövetkező években intézményi befektetők és nagy bankok lépnek be a kriptopénzek piacára, ez a bejárat fokozott keresletet okozna a Binance Coin vásárlói oldalán.

További tényező, hogy a Binance megígérte, hogy a nyereség mintegy 20% -át felhasználja a Binance Coin mintegy 50% -os egységének visszavásárlására.. Ennek a jövőben is nagy lendületet kell adnia az áraknak, ha a Binance teljesíti ígéretét!

Végül ne felejtsük el, hogy a digitális pénznemek általában a bika és a medve ciklusait követik, ezért mindig figyelni kell a technikai mutatókra, az alapokra, a kriptográfiai hírekre és a piaci hangulatra.

Mennyit ér majd a BNB?

Bár senki sem tud pontos előrejelzéseket tenni, érdemes tudni, hogy a BNB mennyit fog érni 2021-ben.

Erős támogatói közösség és pozitív piaci kép birtokában a BNB értéke növekedhet.

A Wallet Investor például azt állítja, hogy a BNB 2021-ben 77,31% -kal fog növekedni.

A Gov Capital 207 végére 727,53 dolláros előrejelzett árat ad, ami azt jelenti, hogy ha valaki most 100 dollárt fektet be, akkor 2021 decemberében 141,34 dollárt nyer.

A Digital Coin Price azt is megjósolja, hogy a BNB új csúcsokat ér el és érménként több mint 600 dollárt fog elérni 2022-ben.

Befektetnék-e a BNB-be?

Figyelembe véve pozitív jövőjét és előnyeit más kriptovalutákkal szemben, a BNB remek lehetőségeket kínál a befektetők számára.

De csak azért, mert lehet, ez nem azt jelenti, hogy befektetnie kellene a Binance Coin-ba. Ne feledje, hogy nincs 100% -osan jövedelmező befektetés.

Mielőtt számlát nyitna és bármilyen eszközbe fektetne, fontolja meg annak kockázat-hozam kompromisszumát, és döntsön a siker kockázatkezelési stratégiájáról.

Hogyan fektethetek be a BNB-be?

Ha úgy dönt, hogy befektet a BNB-be, könnyű megtalálni a Binance Coin vásárlásának helyét.

Különböző módon lehet rövid vagy hosszú távon befektetni a BNB-be, kriptovaluta-csereplatformokkal, mint eToro hogy a legbiztonságosabb hely a kriptográfia befektetésére.

Természetesen a Binance Coin kereskedők befektetési lehetőségként vásárolják meg a BNB-t, ha úgy gondolják, hogy az ár valószínűleg emelkedni fog a jelenlegi árfolyamtól.

Hol lehet kereskedni Binance érmével?

Most többet tud a Binance Coin-ról és a Binance Coin-befektetés összes aspektusáról. Tehát, ha fontolóra veszi a Binance Coin kereskedését, akkor a Trading Education-nál javasoljuk a szabályozott cserék használatát, mint pl eToro.

eToro – A Binance Coin BNB legjobb brókere

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Tanuljon meg kereskedni a bináris érmével az eToróval

Szeretne mélyebben megosztani a Binance Coin világában, és megtanulni, hogyan kell kereskedni a kriptovalutákkal? Ezután iratkozzon fel eToro.

Legyen Ön tapasztalt kriptográfiai befektető, vagy megtegye az első lépéseket ebben a szektorban, a Binance Coin potenciálisan erős versenyző a befektetési portfólió számára. A BNB befektetői diverzifikált portfóliót is létrehozhatnak a legnépszerűbb érmékkel.

Reméljük, hogy ez az útmutató segített demisztifikálni az Ön számára ezt a fő kriptot. Ha inspirációt érez a befektetéshez BNB, vagy ez a cikk némi extra betekintést nyújtott a meglévő befektetési ismereteibe, örömmel tudhatja ezt eToro lehetővé teszi a kriptográfiai eszközökbe és CFD-be való befektetést akár 90-ig+ kriptovaluták.

Mi az a Binance Coin & A Binance Coin jó befektetés | Főbb pontok

  • A Binance Coin az egyik legfontosabb segédjelző, amelyet a jól ismert Binance Exchange hozott létre.
  • A Binance Coin eredetileg az Ethereum blokkláncon jött létre, de később saját blokkláncához, a Binance Chain-hez költözött.
  • A BNB Coin a Binance Coin szimbóluma.
  • A BNB tokenek rendszeresen megsemmisülnek vagy elégetésre kerülnek annak biztosítása érdekében, hogy a BNB értéke folyamatosan növekedjen.
  • A BNB lenyűgöző növekedést tapasztalt, és bizonyos árjóslatok szerint figyelemre méltó jövőbeli potenciállal rendelkezik.
  • Ha úgy dönt, hogy befektet a BNB-be, a Trading Education munkatársai útmutatást nyújtanak Önnek az utazáshoz, és segítenek regisztrálni egy olyan neves brókerhez, mint az eToro.

Befektetne-e a BNB-be 2021-ben??

Ha tetszett olvasni "Mi a Binance Coin és a Binance Coin jó befektetés? Megéri-e befektetni a Binance Coin-ba (BNB) 2021-ben??" kérjük, ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy ez is érdekes lehet.

GYIK

A Binance jó hírű?

Igen, a Binance az egyik legelismertebb és leggyorsabban növekvő kriptotőzsde. A 2017-ben létrehozott Binance olyan kriptográfiává nőtte ki magát, amely több mint száz kriptovalutát kínál vásárlásra és kereskedésre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector