Mi a Blockchain technológia jövője?

A blockchain technológia forradalmával a blockchain kritikus finanszírozási forrásként való használata eléggé szükséges. Ezek a szempontok vezetnek a gyakori és gyakran feltett kérdéshez: mi a blokklánc-technológia jövője?

A blockchain technológia jövője kétségtelenül egy közös, decentralizáltabb, rendkívül gyors és olcsó módszer létrehozásáról szól, amely kielégíti a jövő pénzügyi igényeit. Az alapvető cél a határokon átnyúló fizetések megkönnyítése, amelyek kielégítik a mai globális világ igényeit.

Most, hogy világszerte mintegy 42 millió digitális pénztárcát használnak, a jövőbeli pénzügyi forrásoknak olyan platformokat kell biztosítaniuk az emberek számára, amelyek megkönnyítik a kriptovaluták cseréjét a különböző típusú blokkláncok között. A Blockchain technológia jövője megfelelő intézkedések és szabványok kidolgozásában rejlik annak biztosítására, hogy a tranzakciós költségek kevesebb, mint egy százalékra csökkennek. A leendő vállalkozás valós idejű fizetést és egyszerű cseremódszereket követel meg, amelyeket bárki és mindenki, bármikor használhat.

Meg kell említeni, hogy bár a blockchain technológia jövője kiemelkedően sok gyümölcsös előnnyel jár, az olyan forradalmak, mint a blockchain, mindig jelentős ellenállással és akadályokkal szembesülnek.

Miért a Blockchain az új világ??


Mivel az emberek többet fektetnek a digitális pénznemekbe, a Glassnode és Bitinfo feltárja, hogy jelentős növekedés tapasztalható a digitális tranzakciókban, csak 2020-ban naponta átlagosan csaknem 700 ezer és egymillió tranzakció történt.

2016-ban Fehér Erzsébet alapított A Fehér Társaság, hogy megfeleljen a piac fényűző piaci igényeinek egy olyan platformmal, amely a digitális valuta felhasználásával foglalkozott. Az emberek konstruktívabb cserealkat keresnek. A Bitcoin és más kriptovaluták egyre gyakoribbak.

Úgy találják, hogy az embereket érdekli a kriptopénzek birtoklása. Megfigyelték, hogy a bitcoin felhasználóinak száma jelentősen megnőtt az elmúlt évtizedben. Ról ről Az amerikaiak 11% -a saját bitcoinokkal, ami azt jelenti, hogy az államban jelenleg csaknem 30 millió bitcoin kereskedik.

A blockchain technológia forradalmával és a kriptovaluták gyakori használatának növekedésével fennáll annak a lehetősége, hogy a blockchain hamarosan alapvető szükséglet lesz. A nemzetközi iparágakat és üzleti szervezeteket átalakítja a blokklánc-technológia. A blokkmegoldások kielégítik a jövőbeli vállalkozások minden alapvető igényét, például több fél hozzáférése az adatokhoz, az adatok érvényesítésének biztosítása és egy hatékony központosított rendszer.

A Blockchain Trilemma

A blokklánc-technológia fejlődése megszülte a blokklánc-trilemmát. Megfigyelték, hogy a blokklánc-hálózatok kompromisszumot jelentenek a biztonság, a decentralizáció és a skálázhatóság között. A blokklánc-technológia jövőjét e három jellemző egyensúlyában tartja. A blockchain technológia fejlődése olyan hálózati szolgáltató kiépítését szorgalmazza, amely megkönnyíti mindhárom alapvető üzleti csereigényt. A jövőbeli blockchain technológiák célja a blockchain trilemma megoldása, hogy stabilabb és praktikusabb keretet hozzanak létre.

Üzleti menedzsment és blokklánc

A blockchain technológia legjobban várt jövője várhatóan az üzleti technológiák fejlesztése lesz. A globális üzleti eljárások várhatóan elfogadják az intelligens üzleti menedzsment és a biztonság blokkláncát. Úgy tartják 2030-ra; a világ egy teljesen új szakaszban lenne, jobb életszínvonal mellett, mindez a blockchain technológia fejlődésének tulajdonítható.

A világkereskedelem valószínűleg a jövőben kihasználja a blokkláncot, mivel a kaotikus és széttagolt üzleti kapcsolat megoldására való törekvés nagyon fontos. A blokklánc révén várhatóan megszakításgátló rendszert fejlesztenek ki, amely zökkenőmentesebb üzleti megoldásokat biztosít.

A vállalkozások és a szervezetek által a blokklánc-technológiából származó fő előnyök az alábbiak szerint foglalhatók össze:

Hatékony ellátási lánc menedzsment

Feljegyzik, hogy a jelentős vállalkozások termékeinek mintegy 10% -a része a szürke piacnak, és több millió dolláros ellátási láncot képvisel. A Blockchain célja ezen üzleti változások egyszerűsítése és a széttöredezett rendszer nagyobb hatékonyságának megteremtése. A Blockchain magas átláthatósági rátát ígér, amely lehetővé teszi az üzletfejlesztési csapatok számára, hogy könnyebben rendelkezzenek részletesebb terméktörténeti dokumentációval.

A blockchain technológia használatával integrált keretrendszer működhet valós idejű jelentések rögzítésére; ezek a jelentések az ellátási lánc menedzsmentjétől a készleten át a nyugták kezdetéig változhatnak. Az elosztott főkönyv problémamentesebb lehet, és pontosabb és időszerűbb adatbázisokat biztosíthat. A blockchain technológia jövője az emberi tévedések felszámolása szempontjából szebbé teszi a hagyományos nyilvántartást és a dokumentumok naprakészen tartását..

Ellenőrzés és minőségbiztosítás

A minőségbiztosítási protokollok nagyon nagy kihívást jelenthetnek a tranzakciók pontos nyilvántartásának elkészítése szempontjából. A blockchain technológia lehetővé teszi a problémák azonosítását a termékek gyártása és forgalmazása során.

A legfejlettebb blokklánc követési integrációi páratlan lehetőségeket kínálhatnak a hatékonyság megalapozására. A Blockchain megkönnyíti az állandó nyilvántartások létrehozását, amelyek lehetővé teszik, hogy a pénzügyi auditok pontosabbak legyenek a külső partnerek és a vállalkozók számára.

A blockchain legizgalmasabb tulajdonsága a könyvelési megoldások automatizálása lehet. Jelenleg több blockchain platform biztosítja az automatizált napi számviteli igényeket, és várhatóan hamarosan további fejlesztéseket fognak formázni.

Intelligens szerződések

A blokklánc-technológia által hozott előnyös módosítás az okos szerződések. Több frissítéssel az intelligens szerződések várhatóan intelligensebb kivégzéseket fognak elérni. A legfontosabb kihívások, amelyekkel a mai értékesítési műveletek szembesültek, az a képesség, hogy egyszerre több ügyletet kezeljenek.

A Blockchain technológia intelligensebb megközelítést nyújt a lejárati dátum, a feliratok és az automatikus megújítás követelményeinek teljesítéséhez. A Blockchain több digitalizált és továbbfejlesztett szerződés-vázlatot hozott létre, amelyeket biztonságos kódolási protokollok támogatnak. Az intelligens szerződések lenyűgöző tulajdonságai közé tartozik a nyomon követhető végrehajtások, amelyeket a testreszabott peer-to-peer hálózaton bárki nyomon követhet.

Fizethetőbb és hatékonyabb tranzakciók

Amikor a hagyományos hitelkártyák a tranzakciók során a fizetések két-öt százalékát számolják fel, a digitális pénztárcák mentesek e drága díjaktól. A nemzetközi üzleti szervezetek most megfizethetőbb és biztonságosabb módszereket követelnek a fizetési eljárások feldolgozásához. A blokklánc által biztosított automatizálási és átláthatósági ráta hasznosabb az üzleti vállalkozások számára, mivel megszűnnek a fizetésekhez szükséges közvetítők meglétének követelményei..

A blokklánc ritkán tölt fel egy százaléknál többet, és egyes integrációkban egyáltalán nincsenek díjak. A határokon átnyúló fizetések javultak, mivel a blockchain tovább fejleszti technológiáját. A blokkláncok költsége és sebessége problémamentessé tette a fizetési eljárásokat. Ily módon a blokklánc jövőjének a fizetési folyamatok megkönnyítésében kell lennie, hogy jobban összpontosíthasson más potenciális szektorokra.

Átalakulások az iparágakban a Blockchain által

Számos üzleti ipar átalakul a blokklánc révén. A blokklánc-technológia jövője e jövőbeli iparágak támogatásában rejlik. Néhány példa a híres kezdeményezésekre, amelyek a blokkláncot beépítik a keretrendszerükbe, a következők:

Nordea

A Nordea vállalkozást hozott létre, hogy kapcsolatot teremtsen a nagy európai bankok és a kis- vagy középvállalkozások között. A Nordea biztosítja a kisvállalkozások számára, hogy nemzetközi platformokon kereskedjenek.

TÖRLÉS

Az INBLOCK azon dolgozik, hogy olyan módosításokat hozzon létre a blockchain technológiában, amelyek segítenek a blockchain hiányosságainak kiküszöbölésében. A tranzakciók gyorsabbá, kényelmesebbé és biztonságosabbá tételével az INBLOCK az IBM LinuxONE-val együttműködve megkönnyíti a blokklánc-technológiát.

Kroger

Az egyik legnagyobb élelmiszerbolt-kereskedő, a Kroger megkezdte a blokklánc integrálását olyan modulok telepítésével, amelyek támogatják az élelmiszerek nyomon követhetőségét. A kiskereskedők most az élelmiszer-ellátást a farmoktól a blokkláncot alkalmazó élelmiszerboltok polcaiig vezethetik. A blokklánc megkönnyíti a folyamatokat azáltal, hogy meghatározza, mely termékeket kell kihúzni a polcokról, és mely termékek biztonságosak a végfelhasználók számára.

NuArca

A NuArca egy korszerűbb szavazási módszert vezet be a blokklánc-technológia integrálásával. Az ilyen típusú blokklánc-megoldások névtelen integrációkat és átlátszóságot biztosítanak Önnek a szavazási folyamat során. Ez egy olyan rendszert vezet be, amely lehetővé teszi az üzleti szervezetek számára, hogy proxy szavazási ciklusokat hozzanak létre, és elősegítsék a döntéshozatal folyamatát.

Legfontosabb alkalmazások a való világban

A blockchain egyre gyakoribb a való világban. A blockchain technológia jövője a gyakorlati alkalmazásokban rejlik. Jim Bassinggame kijelentette, hogy a blockchain technológia az bizalom jövője. A biztosítótársaságok általában blokkláncot használnak a többoldalú biztosítási szerződések megkötésére. Alapján Dataverisity, az előrejelzések szerint a biztosítási ágazat blokkláncának piaca 2023-ig 65 millió dollárról 1,4 milliárd dollárra emelkedhet. Ennek a piacnak a CAGR várhatóan 85 százalékkal fog növekedni.

A blockchain néhány gyakorlati alkalmazása a következő:

  • A személyes adatok védelme.
  • Pénzügyi szolgáltatások: A pénzügyi szolgáltatások hatékonyabbak a blokklánc használatával. A pénzügyi eljárások integrálása érdekében elengedhetetlen egy olyan decentralizált rendszer, mint a blokklánc, hogy megfeleljen a jövőbeli pénzügyi igények követelményeinek.
  • Identitáskezelés: A blockchain technológia nagyon hatékony módszert kínál az identitáskezelésre.
  • Bizalom: A Blockchain megbízhatóbb munkavégzési formát biztosít egy üzleti vállalat érdekelt felei számára.
  • Intelligens szerződések: Amint arról korábban tárgyaltunk, az intelligens szerződések a blockchain egyik legátfogóbb jellemzője.
  • Biztonságos: A Blockchain technológia jelentősen mentes a csalásoktól, és segít a lopások azonosításában, ha vannak ilyenek.
  • Csökkentett költségek: A költségek jelentős ütemben történő csökkentése az emelkedő inflációs blokklánccal a pénzmegőrzés egyik legkedvezőbb módjának bizonyulhat.

Jövőbeli jóslatok

Úgy tűnik, hogy a blokklánc jövője nagyon proaktív. Úgy gondolják, hogy a blokklánc átveheti a hagyományos bankrendszert. Az előrejelzések szerint tehát a blockchain technológia jövője nagyon fényes lesz. Néhány kritikus előrejelzés, amelyet az elemzők tettek, a következők:

1. jóslat: Kripto kormányok

Úgy gondolják, hogy 2030-ig a legtöbb kormány várhatóan virtuális pénznemeket vagy digitális platformokat hoz létre a valuták cseréjére.

Jóslás 2: billió dolláros protokollok

A Web 3.0 korszakával és a csúcsminőségű vállalatok versenyzésével a gazdaságok felett uralkodnak, ezért azt várják, hogy több billió dolláros kriptográfus lehet, nem pedig billió dolláros vállalat. A gazdaság új korszakát a blockchain irányíthatja.

Jóslás 3: Gyakori blokklánc platformok

Az identitásmegoldások lesznek az "gyilkos alkalmazások" a blockchain számára. Egy decentralizált rendszer támogatja a blokklánc technológiát, hogy megbirkózzon az identitáskezelési problémákkal, így mindenki számára elérhetőbbé válik a blokklánc.

Jóslás 4: A világkereskedelmet működtető kriptopénzek

A blokklánc integrálásával a globális ellátásmenedzsmentbe a blokkláncok várhatóan a közeljövőben uralkodnak a világkereskedelem felett is.

Bővebben: Mi a legjobb kriptovaluta 2021-ben?

5. jóslat: Fenntarthatóság és blokklánc

A blokkláncot sok örökös probléma megoldásának tekintik. Úgy gondolják, hogy a blokklánc áthidalhatja a szegénység szakadékát, ami új világrendet hozhat.

Melyek a Blockchain jövőjével kapcsolatos leggyakoribb kérdések?

A blockchain technológia jövője természetesen kérdéses. A blockchain technológia jövőjét még a kezdeti összeesküvéseken való túljutás után is újabb kihívások borítják. Néhány kérdés a következő:

  • Mi van, ha a blockchain nem képes megbirkózni a küzdelmekkel?
  • Miért nem integrálja a bankrendszer még mindig a blokkláncokat?
  • A bankok a blokklánc-technológia részei lesznek??
  • A szabályozók a fedélzeten lesznek?

Ezekre a kérdésekre valahogy megválaszolták. Úgy gondolják, hogy a pragmatikus kormányzási modellek megjelenésével a blockchain valószínűleg a jövőben jeleskedik.

Lényeg: Mi a Blockchain technológia jövője?

A blockchain technológia jövője minden valószínűség szerint fényes lesz. A blockchain funkcióinak köszönhetően egyre népszerűbb és egyre inkább alkalmazzák. Bár vannak olyan szkeptikusok, akik kétségbe vonják a blokklánc penetrációját a valós életben való megvalósításában, a potenciál mégis nagy.

eToro – A legjobb kriptovaluta platform

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

  • A blokklánc-technológia és a digitális pénztárcák forradalmának egyre gyakoribbá válásával az előrejelzések szerint a blokklánc-technológia jövője élénk lesz.
  • A blockchain technológia napról napra válik a szabványossá, és rögzítik, hogy naponta csaknem 700 millió kriptotranzakciót hajtanak végre.
  • A blockchain technológia fejlődése olyan hálózati szolgáltató kiépítését szorgalmazza, amely megkönnyíti mindhárom alapvető üzleti csereigényt; biztonság, méretezhetőség és decentralizáció.
  • Az üzleti menedzsment fokozható azáltal, hogy olyan blokkláncokkal rendelkezik, amelyeknek előnyei vannak, például az egyszerű auditálás, az ellátási lánc hatékony kezelése és a gyors tranzakciók.
  • Az előrejelzések szerint a jövő iparai és kormányai integrálódnak a blokklánc technológiákkal.
  • A Blockchain magas átláthatósági rátát ígér, amely lehetővé teszi az üzletfejlesztési csapatok számára, hogy könnyebben rendelkezzenek részletesebb terméktörténeti dokumentációval.
  • A fő előnyök, amelyeket a vállalkozások és szervezetek a blokklánc-technológiából kapnak; hatékony ellátási lánc menedzsment, audit és minőségbiztosítás, intelligens szerződések, valamint megfizethetőbb és hatékonyabb tranzakciók.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector