Mi a kriptovaluták jövője – Fektessen be kriptovalutákba?

A kriptovaluták lehetnek a befektetés jövője

A kriptopénz egy kriptográfiával védett digitális vagy szintetikus pénznem, amely gyakorlatilag lehetetlenné teszi a hamisítást vagy a replikációt. A legtöbb kriptovaluta decentralizált blokklánc-alapú hálózat – elosztott könyvtár, amelyet egy különálló számítási hálózaton keresztül hajtanak végre. A kriptovalutáknak általában nincs átfogó tekintélyük, ami technikailag immunitást nyújt a beavatkozásokkal szemben.

A kriptovaluták iránti kereslet erőteljesen megnőtt, és fokozatosan mozog az egész világon. A lakossági befektetők kivételével 2020 olyan év volt, amikor a nagy pénzügyi intézmények nagy összegeket fektettek a kriptovalutába. Ezért egyre elfogadottabbá válnak, és egyes befektetők már az infláció elleni fedezetként és értékraktárként tekintenek rá, amely potenciálisan felválthatja az aranyat.

A másik oldalon vannak olyan országok, ahol a kriptovaluták teljes mértékben tiltottak; ezért bármilyen titkosítási tevékenység törvénytelen. Azt, hogy mi lesz a kriptovaluták jövője, az alábbiakban tárgyaljuk.


Mi a Bitcoin jövője, mint a kriptopénzek vezetője?

Mint fent említettük, 2020 kiváló év volt a Bitcoin számára, mivel sok intézményi befektető nagy összegeket fektetett be. A Paypal emellett kriptográfiai szolgáltatásokat is indított 2020-ban, ami a kriptovaluták történelmi évét jelöli.

A Bitcoin mindenkori ármozgásai. Forrás: Coinmarketcap.

A Microstrategy 1,3 milliárd dollárt fektetett be a bitcoinba, a Grayscale pedig óriási 13 milliárd dollár értékű kriptográfiai eszközt tett kezelésbe 2020-ban.

A Ruffer Investment következett 744 millió dollárral; Stone Ridge 115 millió dollárral; Massachusetts Mutual 100 millió dolláros befektetéssel a Bitcoin-ban és a Square-en 50 millió dollárral.

Mivel a kriptográfia intézményesítése 2020-ban kezdődött, amikor a fent említett vállalatok befektettek a Bitcoin-ba, a kriptográfusok és a befektetők úgy vélik, hogy a Bitcoin jövője ígéretes.

A Microstrategy vezérigazgatója Michael Saylor szorgalmazta a Bitcoin kriptovezér szerepét, és értékraktárnak tekintette, amely a közeljövőben helyettesítheti az aranyat.

Továbbá egy másikban Twitter-bejegyzés, a Bitcoinot „monetáris hálózatnak” nevezte.

Korábban a CNBC egyik interjújában Saylor rámutatott, hogy a jövőben más prominens vállalatoknak kell befektetniük a Bitcoin-ba.

“Az Apple-nek, az Amazon-nak, a Google-nak és a Facebook-nak mind csatlakoztatnia kell termékeit, és minden nagy készpénz-egyenleggel rendelkező vállalatnak át kell alakítania kincstárát Bitcoin-ba, ha fizetőképes és releváns akar maradni.”.

Egyes szakértők azt állítják, hogy a feltörekvő piacnak még hosszú utat kell megtennie érése előtt, amit történelmileg a sima volatilitás és likviditás szemléltet. Míg mások azt sugallják, hogy az algoritmus hiánya a kulcsfontosságú tényező a Bitcoin érzékelt igényében, mind most, mind a jövőben.

Tim Draper, a Draper Associates alapítója azonban rámutatott, hogy a közeljövőben az emberek ugyanúgy használhatják a kriptovalutákat, mint most a dollárt.

„Azt hiszem, sok [Bitcoin-hoz kapcsolódó] technológia kerül előtérbe. Kis időbe telik, mire az emberek elkezdik használni őket … Ez abban a tartományban lesz [2022 és 2023] között, amikor az emberek ugyanolyan könnyedén el tudják majd költeni és befektetni, mint most dollárt ”- mondta Draper..

“Amint ez megtörténik, óriási változás következik be, mert ki akarja megtartani a politikai pénzeket, ha meg lehet ragaszkodni az igazi kriptopénzekhez?” – tette hozzá tovább.

Draper ismert arról is, hogy pontosan megjósolta a Bitcoin árát 2017-ben. Ő is megjósolta Bitcoin árának előrejelzését 2022-re és 2023-ra.

“2022 végére vagy 2023 elejére kiállok 250 000 dolláros becslésem mellett.” Semmi sem stabil, amíg az egyik technológia nem váltja fel a másikat “- mondta Draper

Továbbá, a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk és a Twitter vezérigazgatója, Jack Dorsey hozzáadta a #bitcoin-ot Twitter bio. Ez a lépés kripto rajongókat és elemzőket gondolt a Bitcoin jövőjére.

Figyelembe véve a fenti szavakat, a vezető vállalatok által készített előrejelzéseket és befektetéseket, a Bitcoin jövője fényesnek tűnik, és a Bitcoin valóban növelheti kulcsfontosságú szerepét a pénzügyi világban. A Paypal már integrálódott, de ha az Amazon-hoz hasonló vállalatok úgy döntenek, hogy részt vesznek a Bitcoin-ban, akkor a dolgok drasztikusan, pozitív módon változnak.

Fontolgatná a befektetést a kriptopiac?

Hol tart a kriptopénz?

Az olyan kriptovaluták, mint a Bitcoin és az Ethereum, erőteljesen növekedtek. A lakossági és intézményi befektetők érdeklődése a digitális valuták iránt az elmúlt hónapokban jelentősen megnőtt. Azóta sok olyan korai játékos próbálkozott nyereséggel, "kriptovaluta őrület" egy kisebb közösséget hagyott maga után. Mégis vannak okok arra gondolni, hogy még van némi harc a kriptovaluták áttöréséért.

A 2020-as évet általában gyümölcsöző évként jellemzik a főbb kriptovaluták esetében. A Bitcoin mellett az Ethereum is növekedést ért el. Mivel az Ethereum vezető szerepet tölt be a decentralizált pénzügyekben (DeFi), kiváló lehetőségei vannak arra, hogy a jövőben még nagyobb befolyással bírjon a pénzügyi világban. A DeFi 2020-ban emelkedő tendenciát mutat, és a jövőben várhatóan tovább bővül, az Ethereum vezető szerepet tölt be.

Ahogy a kriptovalutáknak sok támogatója van, ellenfeleik is vannak, de általában egyre elfogadhatóbbak a befektetők számára. Néhányan még figyelembe is veszik őket "90-es évek internet", ami azt jelenti, hogy a jövőben a fiat pénznemek igazi versenytársává válhatnak.

A Cryptocurrency elmegy?

Bár a kriptopénzeknek vannak kritikusai, akik hívják őket "Buborék", várhatóan nem fognak elmúlni az átélt fejlődéssel. Nem valószínű, hogy az ilyen eszközöket már figyelembe vették "monetáris hálózatok" és olyan platformok integrálják, mint a Paypal, megszűnik.

Fektessen be kriptovalutákba?

Bölcs dolog lehet a kriptovalutákba történő befektetését ugyanúgy kezelni, mint bármely más kockázatos befektetést. A kriptovalutáknak nincs benne rejlő értéke, csak az, amit a vevő hajlandó fizetni értük. Ez különösen kiszolgáltatottá teszi a nagyobb áreltolódásokkal szemben.

Ha nem tudja kezelni ezt a bizonytalanságot, jobb lehet, ha máshol folytatja az igényeinek megfelelő beruházásokat. Míg a Bitcoin mint befektetés véleménye továbbra is mélyen polarizálódik – a támogatók azt javasolják, hogy kicsi a kínálatuk és egyre növekvő felhasználásuk legyen értékteremtésként, és az ellenzők ezt egy újabb spekulatív buboréknak tekintik.

A bizonytalanságok miatt a kriptovalutáknak számos előnye van, amelyek jövedelmezőbbé teszik a pénzpiacokat.

Mivel a Bitcoin által vezetett kriptovaluták valóban kezdtek intézményesülni, akkor valószínű, hogy a kriptovalutákba történő befektetés szándékos lépés lehet. Meg kell jegyezni, hogy a Bitcoin felső határa 21 millió BTC. Jelenleg több mint 18 millió BTC van forgalomban. Ha figyelembe vesszük a „kereslet és kínálat” szabályt, akkor amikor a Bitcoin piaci felső határa a nagy kereslet miatt megközelíti a határát, akkor az ára a közeljövőben az egekbe szökhet..

3 ok, amiért a kriptopénzek lehetnek a befektetés jövője

1. Magas nyereség a befektetésből

Megalakulásuk óta nőtt a kriptovaluták sikere. A néhány év során kibővültek, bár még mindig frissek voltak a piacon. Más portfóliókkal ellentétben a kriptográfia jövedelmezőbb. Például a Bitcoin 300% -kal nőtt 2020-ban.

A virtuális valutákba történő befektetés kockázatos, és sok befektető elzárkózhat ettől volatilis jellege miatt. Ha hatékonyan szeretne befektetni a digitális eszközökbe, akkor átfogó ipari kutatás után világos tervvel kell rendelkeznie.

2. Kiemelkedő likviditás

A nagy likviditású befektetők és a kriptovaluták likvid eszközök. Könnyű megvásárolni őket, amikor csak akarja, egy kriptovaluta tőzsdén keresztül. Ezért gyors és kényelmes egy kriptovaluta adás-vétele. A magas árlendülésről néhány perc múlva számolni lehet. Emellett kriptovalutákat is vásárolhat kripto cserék és számszerűsített árfolyamon könnyen eladhatja.

3. A befektetés kényelmes

A befektetéshez idő, elkötelezettség és tőke szükséges. A kriptovaluták sokkal egyszerűbbek és könnyebben kezelhetők, ellentétben a hagyományos alternatívákkal. Mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrálnia kell magát a kriptográfiai cserébe, és az érméit egy kriptotárcában tárolja. Ezután továbbra is kényelmesen figyelheti digitális eszközeit.

Végső soron személyes preferenciát jelent, hogy az emberek bizonyos feltételek alapján részt vesznek a kriptovalutákban. A kockázatvállalók nagy nyereséget produkálnak a monetáris piacon, mivel különböző tulajdonságokra támaszkodnak.

Ugyanez történik a kriptovaluta befektetésekkel is; ha több devizába fektet be, akkor nagy hozamot érhet el. A szakértõ szakemberek általában diverzifikálódnak a nagyobb kockázatok kiküszöbölése érdekében. Bár ez kockázatosnak tűnhet, a magas likviditás és a diszkrét ügyletek pénzügyi szabadságot adnak Önnek.

eToro – A legjobb kriptovaluta platform

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Olvass tovább:

Hogyan lehet befektetni a kriptovalutába 2021-ben

A 20 legnépszerűbb kriptovaluta 2021-ben

7 kriptovaluta-előrejelzés 2021-re, amellyel mindenki egyetértene

5 ok, amiért a Bitcoin megkétszerezheti a pénzét 2021-ben

Főbb pontok

  • A kriptopénz egy kriptográfiával védett digitális vagy szintetikus pénznem, amely gyakorlatilag lehetetlenné teszi a hamisítást vagy a replikációt.
  • A kriptovaluták egyre elfogadottabbá válnak, és egyes befektetők már az infláció elleni fedezetként és értékraktárként tekintenek rá, amely a jövőben potenciálisan felválthatja az aranyat.
  • 2020 történelmi év volt a Bitcoin számára, mivel a Paypal platformján integrálta a kriptovaluta szolgáltatást.
  • A Microstrategy 1,3 milliárd dollárt fektetett be, a Grayscale pedig 2020-ban óriási 13 milliárd dollár értékű kriptográfiai eszközt bonyolított le.
  • Mivel a kriptográfia intézményesítése 2020-ban kezdődött, amikor a fent említett vállalatok befektettek a Bitcoin-ba, a kriptográfusok és a befektetők úgy vélik, hogy a Bitcoin jövője ígéretes.
  • Michael Saylor a Microstrategy CNBC vezérigazgatójának adott interjújában rámutatott, hogy a jövőben más prominens vállalatoknak is befektetniük kell a Bitcoin-ba. “Az Apple-nek, az Amazon-nak, a Google-nak és a Facebook-nak mind csatlakoztatnia kell termékeit” – mondta.
  • Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója és Jack Dorsey, a Twitter vezérigazgatója hozzáadta a #bitcoin-ot Twitter-életrajzához. Ez a lépés kripto rajongókat és elemzőket gondolt a Bitcoin jövőjére.
  • A Paypal már integrálódott, de ha az Amazon-hoz hasonló vállalatok úgy döntenek, hogy részt vesznek a Bitcoin-ban, akkor a dolgok drasztikusan, pozitív módon változnak.
  • Az Ethereum, mint a decentralizált pénzügyek vezetője, nagy potenciállal rendelkezik a jövőben még nagyobb befolyásra a pénzügyi világban. A DeFi 2020-ban emelkedő tendenciát mutat, és a jövőben várhatóan tovább bővül, az Ethereum vezető szerepet tölt be.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector