Mi a legjobb befektetési kriptovaluta 2021-ben?

Át akarja hagyni az olvasást, és eljut a legjobb választásunkhoz? A legjobb kriptovaluta 2021-ben befektetni Bitcoin vagy Ethereum.

A kriptovaluta nagyobb befektetői érdeklődést váltott ki, mint a történelem bármely más pénzügyi eszköze. Amikor a Bitcoin először elindult 2009-ben, a kialakulóban lévő digitális valutát potenciális játékváltónak tekintették a pénzügyi világban, és alapul szolgáló blokklánc-technológiája megígérte, hogy forradalmasítani fogja a tranzakciók feldolgozását.

Bár a digitális lehet, hogy nem váltotta fel a hagyományos fiat pénznemet, amint azt egyes iparági bennfentesek megjósolták, népszerűsége kereskedési eszközként exponenciálisan nőtt a megalakulása óta eltelt években. A Bitcoin kiderült, hogy csak a jéghegy csúcsa, és 2021-ig belépve szó szerint több ezer kriptovaluta létezik – egyre több feltörekvő van, és mindegyik azt ígéri, hogy a blokklánc képességét a következő szintre emeli.

Az egyik napról a másikra elért hatalmas nyereség túlzottak lehetnek, de megfelelő oktatási erőforrások és ésszerű befektetések mellett a kriptovaluta hozzáadása 2021-es kereskedelmi portfóliójához nagyon jövedelmezőnek bizonyulhat.

Lehet, hogy egy ideje fontolgatja a kriptográfiaba történő befektetést, de nem volt benne biztos, hogy mikor volt a legjobb idő a piacra lépéshez, vagy melyik tokent volt a legjobb megvásárolni.

A következő útmutató ad néhány javaslatot a 2021-ben befektetni kívánt legfontosabb kriptovalutára, valamint néhány tippet a siker esélyeinek maximalizálására.


Az alábbiakban áttekintjük az első hét kriptót, amelyek jó lehetőségeket kínálnak 2021-ben.

 1. Bitcoin
 2. Ethereum
 3. Fodrozódás
 4. Bitcoin Cash
 5. Cardano
 6. Litecoin
 7. EOS

A folyamat felgyorsítása érdekében áttekintettük a piac 7 legjobb kriptovalutáját, és összeállítottunk egy átfogó listát arról, hogy mire kell figyelni a végső döntés meghozatalakor..

Mi a legjobb kriptovaluta 2021-ben befektetni? Hol lehet befektetni

Ha belegondol, hova fektessen be 2021-ben, a digitális érmék lehetnek a legjobb és legjövedelmezőbb lehetőség az Ön számára. Valójában a piac több mint 5000 különféle kriptovalutával rendelkezik, és a kezdők számára elsöprő lehet, hogy elhatározzák magukat.

Vessen egy pillantást ezekre a legfontosabb kriptovalutákra, amelyekbe befektethet az idei évben, és induljon el a 2021-es évből a helyes úton.

1. Bitcoin – BTC

A Bitcoin az a jelző, amely az egészet elindította. A létező, széles körben ismert kriptovaluta, ez a legnagyobb a piaci kapitalizáció, a kereskedési volumen és az érték tekintetében is. 2009-ben a színre törve a Bitcoin bevezette a világot a blockchain technológiába. Természetesen ez a jeles történelem mind nagyon lenyűgöző – de hogyan minősül a kriptovaluták között 2021-ben befektetni?

Gyakran „digitális aranynak” titulált sok befektető úgy véli, hogy a Bitcoin egy évtizeden belül valóban megelőzi az aranyat a piaci kapitalizáció szempontjából. Megalakulása óta valóban meteorikus értéknövekedés tapasztalható, de újabban a Bitcoin nyereségének legnagyobb része volatilitása, nem pedig a következetes növekedés volt. Annak ellenére, hogy 2020 márciusában csökkent az érték, a Bitcoin azóta lenyűgözően helyreállt, és az érték megírásakor 44 000 dollár körül mozog. A jövőre nézve a szakértők nagyjából egyöntetűen gondolják a jövőbeli növekedést.

Tekintettel a rugalmasságára és a piacon az első számú kriptovaluta státuszára, a szakértők nagy dolgokat jósolnak a Bitcoin számára – sokan továbbra is azt jósolják, hogy a token a következő tíz évben egymillió dollárt fog elérni. Természetesen minden vad spekulációt mindig körültekintően kell megközelíteni, de bárkit is kérdezne, 2021 jó évnek tűnik az eredeti kriptovaluta számára.

Bitcoin árjóslás

2. Ethereum – ETH

Az Ethereum megjelenése 2015-ben újból felgyújtotta a kriptovaluta trendet, és hatalmas előrelépés volt a blokklánc-technológia minden, de korlátlan lehetőségének bemutatásában. Gyakran a kriptovaluta második generációjának tekintve az Etherum piaci kapitalizációja az írás idején megközelítette a lenyűgöző 128 milliárd dollárt, a natív Ether token értéke 2045 elején 1145 dollár volt..

Egyes kereskedők Ether-t „a következő” Bitcoin-ként emlegették, de fontos megjegyezni, hogy a BTC még mindig sokkal, de sokkal nagyobb, mint az Ethereum. Ez utóbbi 2021-es potenciális növekedését két fő tényező vezérli. Először is, a kriptovaluta-piaci hangulat általában közvetlenül vagy közvetve kapcsolódik a Bitcoin-hoz, mivel az eredeti kriptopénz valódi mutatónak tekinthető a tágabb ipar számára.

A második tényező az Ethereum blokklánchoz kapcsolódik – amelyet nemrégiben frissítettek az Ethereum 2.0 kiadásával. Ez a többlépcsős fejlesztés a hálózat méretezhetőségével és biztonságával kapcsolatos problémák megoldására törekszik, és potenciálisan hatalmas hasznot hozhat az Ethereum számára.

Az Etheruemet ezért nem a Bitcoin befektetési alternatívájának kell tekinteni, hanem egy diverzifikált kriptográfiai portfólió kiegészítésére. Az Ethereum is nagyobb volatilitást tapasztal, mint a BTC, ezért népszerű deviza a nappali kereskedők körében. Mindenesetre az Ethereum 2.0 bevezetésével a jövő fényesnek tűnik az éter kriptovalutának, és minden bizonnyal versenyzőnek kell lennie a legjobb kriptovaluta számára, amely 2021-ben befektethet.

Ethereum árjóslás

3. Ripple – XRP

A Ripple egy másik fő kriptovaluta, amely eltérést jelent a decentralizációra, mint kulcsértékesítési pontra összpontosítva, amint azt a Bitcoin és az Ethereum is látja. A Ripple valójában a technológia mögött álló vállalatra utal, amely egy fizetési hálózatból – a Ripplenetből – és a saját, XRP néven ismert kriptovaluta tokenből áll. Első pillantásra úgy tűnhet, hogy ez ellentmond a blockchain legnagyobb előnyének – biztonságos, decentralizált jellege -, de sok befektető úgy látja, hogy ez a Ripple a siker kulcsa, és az XRP megírásakor a negyedik legnagyobb kriptovaluta volt a piaci kapitalizáció szempontjából , megközelíti a 13 milliárd dollárt.

A Ripple a gyors, olcsó tranzakciók megkönnyítésére összpontosított, azzal a céllal, hogy felhívja a bankokat és a pénzintézeteket, akik bankközi és határokon átnyúló átutalásokat kívánnak végrehajtani. A fizetési rendszer már elnyerte néhány nagy bank, köztük a spanyol multinacionális Santander támogatását, ami minden bizonnyal hitelessé teszi a technológia jövőbeli potenciálját, mint mainstream pénzügyi platform.

De vajon a Ripple valószínűleg a 2021-re tartó kriptovaluta a legfelsőbb? Az XRP egyik legnagyobb eladási pontja a token viszonylag alacsony költsége – 2021 elején körülbelül 0,30 USD. Ez nagyszerű befektetés azok számára, akik óriási tőke vállalása nélkül szeretnének belépni a kriptopiacra. Ezenkívül a világ legnagyobb pénzügyi intézményei további támogatásának lehetősége azt jelenti, hogy a Ripple potenciális hajtóereje a hosszú távú növekedésnek, amely más kriptóktól hiányozhat.

Hullámár-előrejelzés

4. Bitcoin Cash – BCH

A Bitcoin Cash 2017 augusztusában jött létre a Bitcoin blokkláncában lévő kemény villa eredményeként. Hatékonyan hozták létre az eredeti kriptovaluta méretezhetőségi problémáinak kezelésére, és gyorsan elnyerte számos prominens kriptovaluta adat és csereprogram támogatását. Ennek eredményeként, viszonylag rövid fennállása alatt, már sikerült a piac egyik legnagyobb kriptovalutájaként meghatároznia magát – a piaci kapitalizáció alapján következetesen a tíz legjobb között, amely az írás idején körülbelül 9 milliárd dollár volt..

A Bitcoin Cash értékét befolyásoló tényezők hasonlóak a legtöbb altcoinhoz: a pénzügyi intézmények tudatossága, a kereslet és természetesen a korreláció a Bitcoin-nal. A Bitcoin Cashnek azonban bizonyos előnyei vannak az előddel szemben – sokkal gyorsabban és olcsóbban képes feldolgozni a tranzakciókat.

Egyes befektetők aggályokat vetettek fel azzal kapcsolatban, hogy a Bitcoin Cash blokkok létrehozásának sebessége kevésbé biztonságos rendszert jelent, de az általános egyetértés szerint az előnyök felülmúlják a hátrányokat ebben a tekintetben.

A Bitcoin Cash értéke 2020 eleje óta csökkent, amikor elérte a 9 milliárd dolláros piaci felső határt, és a token ára 500 dollár körül volt. Ez a csökkenés azonban azt jelenti, hogy 2021 jó alkalom lehet a Bitcoin Cash megfontolására.

Még várni kell arra, hogy a Bitcoin Cash bekerüljön-e a 2021-ben figyelembe veendő legjobb kriptovaluták közé, de mindenképpen figyelemmel kell kísérni.

Bitcoin Cash Price Prediction

5. Cardano – ADA

A Cardano viszonylag új a kriptográfia területén, amelyet 2017-ben fejlesztettek ki. De annak ellenére, hogy viszonylag későn érkezett, ez az altcoin valami egészen újat hoz a blokklánc világába, és még egy harmadik generációs kriptopénznek is nevezték.

A Cardanót az teszi különlegessé, hogy ez a világ első, szakértők által felülvizsgált blokklánca – amelynek fejlesztési szakaszában a világ különböző intézményeinek vezető tudományos elméi vizsgálták meg protokolljait. A Cardano egyedülálló kétrétegű architektúrával rendelkezik, amely megkönnyíti a potenciális kemény villák megjelenését a jövőben, és javítja hosszú távú skálázhatóságát, összehasonlítva a második generációs kriptovalutákkal.

A Cardanót és natív jelszavát, az ADA-t Charles Hoskinson, az Ethereum volt társalapítója hozta létre – ami a kezdetektől fogva bizonyos törzskönyveket ad a kriptovalutának. Néhány kiemelkedő iparági név is nagy előrejelzéseket tett a Cardano-ra vonatkozóan. Mit várhatunk tehát Cardanótól 2021-ben?

A Cardano értéke továbbra is feltűnően alacsony, mindössze 0,16 dollár volt az írás idején – ez növekedés a 2017. októberi 0,02 dollárhoz képest, de messze elmarad a Cardano 2018 januárjában megszokott 1,33 dolláros csúcsától..

A CoinSwitch, a DigitalCoinPrice és a CoinFan szakértői mind a Cardano növekedését jósolják – de ezek időnként és a növekedés üteménként változnak. Mint ilyen, Cordanót érdemes körültekintően megközelíteni. Előfordulhat, hogy 2021-ben a legjobb kriptovaluta, de a befektetőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bármilyen jelentős áremelkedés egy kicsit tovább tarthat, mire megnyilvánul.

Cardano árjóslás

6. Litecoin – LTC

A Litecoin-t híresen a Bitcoin aranyának nevezik ezüstnek. 2011-ben hozták létre, és valójában a meglévő Bitcoin blokklánc mintájára építettek, az eredeti kód javításával javították a méretezhetőséget és csökkentették a blokkok létrehozásának idejét. Leegyszerűsítve: a Litecoin-t olyan érmének hozták létre, amely elődjénél jobban megfelel a mindennapi digitális tranzakcióknak.

A képlet minden bizonnyal ígéretesnek bizonyult – a Litecoin a piaci kapitalizációt tekintve folyamatosan az első tíz kriptovaluta közé tartozik, és bevezetése óta lenyűgöző növekedést mutat. A 2021 elején 150 dollár körüli értékre becsült Litecoin még mindig jóval elmarad a Bitcoin jelképes értékétől, de az előbbi skálázhatósága és kiváló feldolgozási sebessége hatalmas potenciált kölcsönöz neki, mivel a világ továbbra is magáévá teszi a digitális tranzakciók gondolatát.

Ami a Litecoin-t 2021-ben a legfontosabb kriptovaluta, a legtöbb szakértő egyetértene abban, hogy az altcoin minden bizonnyal figyelhető. Valójában a CoinSwitch azt jósolta, hogy a Litecoin ára 600 dollárra emelkedhet – ami növekedést jelenthet az érmébe, amelybe a következő évben befektetni lehet.

Litecoin árjóslás

7. EOS

Az EOS egy másik nagy altcoin, amely hatékonyan vette át a jelét az Ethereumtól, egy gyors blokkláncra összpontosítva, amely támogatja a decentralizált alkalmazások fejlesztését. Az EOS fejlesztői azt állítják, hogy platformjuk a Bitcoin és az Ethereum legjobb tulajdonságainak kombinációját kínálja – légzáró biztonság és programozási sokoldalúság. Ezenkívül az EOS a piac egyik legskálázhatóbb kriptovalutájának ígérkezik.

Mindez nagyon lenyűgözően hangzik, de természetesen az EOS lehetőségei hasonló tényezőkön nyugszanak, mint az összes kriptóé – ideértve a Bitcoin iránti piaci hangulatot és a blockchain technológia általános elterjedését. Az EOS puszta sokoldalúsága azt jelenti, hogy mindig van érdeklődés és annak lehetősége, hogy értéke az egekbe szökhet. Jelenleg az EOS piaci kapitalizációja körülbelül 2,6 milliárd dollár, és folyamatosan a legjobban teljesítő kriptovaluták közé tartozik. xxx

Az EOS turbulens első néhány évet tapasztalt, de 2020-ban erőteljesen helyreállt, az árak tokenenként 2,43 dollár alacsony és 5,47 dollár között ingadoztak. Sőt, a bizonytalan kezdet ellenére az EOS 240% -os megtérülést biztosított a korai befektetők számára – ami azt mutatja, hogy nagyon komoly potenciállal rendelkezik befektetési lehetőségként. Mint ilyen, az EOS-nak feltétlenül a radarján kell lennie, mint a legfontosabb kriptovaluta, amelyet 2021-ben meg kell nézni.

EOS árjóslás

fektessen be az eos-ba

Egyéb szempontok, amelyeket figyelembe kell venni 2021-ben befektetendő kriptó kiválasztásakor

A kriptovaluta köztudottan gyors iramú és számtalan tényező befolyásolja, vagyis a változás gyorsan és gyakran történik. Ha komolyan gondolja, hogy a legjobb kriptovalutát választja-e 2021-ben befektetni, akkor természetesen meg kell ismerkednie a fő versenyzőkkel. Néhány általánosabb szempontot azonban figyelembe kell venni a beruházások megtervezésekor.

1. Nézzen a piacra

A kriptopénzpiac volatilitása teszi olyan jó lehetőséggé a kereskedők és a befektetők számára, de a volatilitás magában hordozza a kockázat kockázatát is. Az egyes tokenek lehetőségeinek felmérése előtt mindig vegye figyelembe az érme piacát.

Mint már említettük, a Bitcoin gyakran kulcsfontosságú mutatója a piaci hangulatnak általában, és ez gyakran jó kiindulópont lehet. De meg kell vizsgálnia azt is, hogy az érme ára hogyan mozog az elmúlt hónapok során, és megbízható technikai elemzést kell készítenie, hogy lássa, hogyan mozog a jövőben.

Természetesen a piacra nézés csak egy szempont – ez csak annyit tud mondani Önnek, és minden hozzáértő befektetőnek keresztre kell mutatnia eredményeit más információs folyamokkal, hogy azonosítsa a 2021-ben befektethető legjobb kriptókat.

2. Mit kínál a projekt?

Amint ebből a cikkből következtetni fog, minden kriptovaluta felajánlja, hogy valami mást hoz a piacra. Amikor egy új projekt bejön a kriptovaluta térbe, óhatatlanul sok a hype – ez önmagában természetesen befektetési lehetőségekhez vezethet, de fontos meghatározni, hogy ezek közül melyik nyújt fenntartható nyereséget.

A befektetésre szánt kriptovaluták igazolható tapasztalattal rendelkeznek, jó ármozgást mutatnak legalább 2 év alatt, és ideális esetben partnerségekkel vagy jóváhagyásokkal rendelkeznek jól megalapozott, nem kriptográfiai intézményektől.

3. Vegye figyelembe az információ forrását

Amikor 2021-ben befektetési kriptovalutákat keres – vagy bármilyen pénzügyi eszközt -, akkor az információ a legnagyobb szövetségese.

Bárki, aki ismeri a kriptovalutát és a blokkláncot, tudja, hogy a technológia körül nagy a hype és a spekuláció – a fejlesztők meglehetősen ambiciózus követeléseket tesznek rendszereikkel kapcsolatban. Noha ez fontos szempont lehet egy jelző növekedési potenciáljának vizsgálata során, fontos, hogy diverzifikálja a kutatási anyagokat annak biztosítása érdekében, hogy rendelkezzen a legfrissebb, elfogulatlan információkkal.

4. Előretekintés

Számos kriptovaluta létezik, amelyek nagy dolgokra készen állnak, ha továbbra is átterjednek a mainstream használatra – különösen azok, amelyeket a bevált bankok és pénzügyi intézmények támogattak.

A blokklánc potenciális alkalmazásai izgalmas befektetési lehetőségsé teszik a kriptográfiát, ezért fontos, hogy mindig hosszú távú stratégiát vegyen figyelembe. Amint a kriptográfia új generációi megpróbálják megoldani a technológia hiányosságait, nő annak esélye, hogy a mindennapi tranzakciók valódi alternatívájaként használják őket. A legfőbb kriptovaluta mindig az lesz, amely valamilyen szinten vonzza a mainstream iparágakat.

Hogyan lehet befektetni a kriptovalutába 2021-ben

Ma minden eddiginél több lehetőség kínálkozik a pénzügyi eszközök kereskedelmére és befektetéseire, és a kriptovaluta hatalmas vonzerőt mutatott mind a tapasztalt, mind a kezdő befektetők számára. Ha komolyan gondolja, hogy kriptovalutákat szeretne befektetni 2021-ben, akkor meg kell találnia egy olyan platformot, amely hozzáférést biztosít a piacokhoz.

Szerencsére nincs hiány olyan neves kereskedési platformokban, amelyek lehetővé teszik, hogy egyetlen gombnyomással vásároljon és adjon el kriptovalutákat. A népszerű kiskereskedelmi közvetítői szolgáltatások, például az eToro elérhetősége azt jelenti, hogy még soha nem volt ilyen egyszerű idő a kriptográfiai befektetések megkezdéséhez.

Miután meghatározta a legjobb kriptókat, amelyeket 2021-ben befektethet, akkor meg kell nyitnia egy ilyen kereskedési számlát. A legtöbb esetben ez eltart néhány pillanatig, és szinte azonnal készen áll a kereskedésre. A kriptográfia-kereskedelem mellett a legtöbb brókerplatform rengeteg elemzést és piaci információt is kínál, ezért mindenképpen használja az összes rendelkezésére álló eszközt.

eToro – A legjobb kriptovaluta platform mind kereskedők, mind befektetők számára

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Tippek a sikeres befektetéshez

Végül a kriptovalutába történő befektetés sok hasonlóságot mutat bármely más pénzügyi eszközzel, legyen szó forexről, részvényekről vagy indexekről. Ezért nem lesz meglepetés, hogy a hagyományos befektetők által a megtérülés maximalizálása érdekében alkalmazott eszközök sokak számára alkalmazhatók azokra is, akik kriptovalutákkal szeretnének kereskedni.

Az egyik legszélesebb körben alkalmazott eszköz a fedezeti ügylet. Ez tulajdonképpen egy brókercégtől vesz fel pénzeszközöket kereskedési pozícióba történő belépéshez, fedezetként felhasználva az alkusz-számláján lévő pénzeszközöket. A fedezeti kereskedelem nem csak lehetővé teszi a befektetők számára, hogy profitáljanak, függetlenül attól, hogy a piac felfelé vagy lefelé halad-e, hanem azt is, hogy a kereskedő sokkal nagyobb piaci kitettséget szerezzen, és növelje a potenciális hozamot. A legtöbb bróker fedezeti számlákat kínál, de a fedezeti szorzó a nyitott számla típusától függően változhat.

A kezdő kereskedőknek azonban tisztában kell lenniük azzal, hogy a tőkeáttétel használata a fedezeti számlán szintén növelheti a potenciális veszteségeket. Ha a kereskedésed rossz irányba indul, a fedezethívás megkövetelheti a brókertől, hogy előzetes beleegyezés nélkül zárja be a pozíciót.

Következtetés

2021-ben ezekbe a kriptovalutákba történő befektetés egy megfontolásra érdemes ötlet, a potenciál mindannyiuk számára eltérő mértékben ígéretes.

A kriptovaluták továbbra is jelentős lehetőségek az elkötelezett befektetők számára, és ha nyitott, elemző gondolkodással közelítünk a piachoz, nincs ok arra, hogy a legnépszerűbb kriptovaluta-válogatások nem hozhatnak fantasztikus hozamot az elkövetkező évben.

Összefoglalva, itt van néhány emlékezetes dolog, amikor 2021-ben kiválasztották a legfontosabb kriptókat:

 • 2021 nagy lehetőségeket rejt magában a kriptopénzekbe való befektetéshez 2021-ben
 • A Bitcoin továbbra is a 2021-ben befektetésre kerülő legfontosabb kriptovaluták között van, néhány előrejelzés szerint az árak 120 000 dollárt fognak elérni
 • A decentralizált finanszírozás növekedése ösztönzi az olyan kriptók iránti érdeklődést, mint az Ethereum és a Ripple
 • Érdemes időt fordítani arra, hogy stratégiát alakítson ki a céljai alapján
 • A tapasztalt kereskedőknek figyelembe kell venniük a tőkeáttételes kereskedést a megtérülés maximalizálásának egyik módjaként
 • Egyes tokenek jobban megfelelnek a hosszú távú befektetési stratégiáknak
 • Keresse meg a kriptovaluták és a bevált pénzügyi szereplők közötti potenciális partnerségeket
 • A rövid távú kriptovaluta stratégiák a gyorsabb ügyletek köré összpontosulnak, profitálva a gyors áringadozásokból

GYIK

Jó-e 2021-ben befektetni a kriptovalutába??

Sok iparági szereplő 2021-ben erős évet vár a kriptovalutákra – sőt, egyesek úgy gondolják, hogy ez lehet a legjobb év. Az eszköz jellege azonban azt jelenti, hogy mindig van kockázat a befektetéssel kapcsolatban, és a profit semmiképpen sem garantált. Azonban javíthatja esélyeit, ha gondosan kutatja a 2021-ben befektetésre szánt legfontosabb kriptovalutákat.

Hogyan lehet megtalálni a legjobb kriptovalutákat, amelyekbe befektetni lehet?

Amikor az információkba való befektetéshez a legjobb kriptovalutákat keresik, az király. Minél több elemzést és piaci adatot talál, annál jobb. A kriptovaluta izgalmas befektetési lehetőséget kínál, de nagyon fontos, hogy kellő gondossággal végezzen minden olyan kriptovalutát, amely érdekli Önt.

A Bitcoin továbbra is a legfontosabb kriptovaluta, amelyet 2021-ben kell befektetni??

A Bitcoin annyi mainstream ismertséggel rendelkezik, hogy a szót gyakran a kriptopénz szinonimájának tekintik. Annak ellenére, hogy ez messze a legnagyobb jelző a piacon, sok szakértő jelentős növekedést jósol az eredeti kriptovaluta előtt. Természetesen az előrejelzések hatóköre változó, de egyesek azt feltételezik, hogy a Bitcoin ára 2021-ben 120 000 dollárt érhet el. Mint ilyen, továbbra is a legfontosabb kriptovaluta minden portfólió számára.

Hol lehet kereskedni kriptovalutákkal?

Ha még nem ismeri a kriptovaluta kereskedelmet, akkor meg kell találnia egy brókert vagy tőzsdét, amely lehetővé teszi a piacokra való belépést. Ajánljuk eToro kezdő befektetők számára, mivel rengeteg tanulási eszközt kínál, valamint egy CopyTrader funkciót, amely lehetővé teszi a kereskedők befektetőinek megfigyelését és stratégiáik automatikus másolását.

Mi a legjobb kriptovaluta 2021-ben befektetésre??

Számos érme pályázik a legjobb kriptovaluta címre, amelybe 2021-ben lehet befektetni. Például a Bitcoin, a Ripple, a Litecoin és az Etheruem egyaránt potenciális növekedést jelent. A sikeres portfólió kulcsa azonban a diverzifikáció – ezért jobb, ha megtalálja a legfőbb kriptókat, amelyekbe befektethet, ahelyett, hogy reményeit egyetlen jelzőhöz kötné.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector