Mi a legjobb kriptovaluta befektetés 2021 során?

5 kriptovaluta, amelyet érdemes figyelembe venni

Át akarja hagyni az olvasást, és eljut a legjobb választásunkhoz? A legjobb kriptovaluta 2021-ben befektetni Bitcoin vagy Ethereum.

Míg a Bitcoin a vezető a piaci kapitalizáció és a napi volumen szempontjából, ez még nem a kriptovaluta utolsó szava. A Bitcoin sikerével rengeteg altcoin jött létre, ami megnehezítette a befektetők számára a legjobb kiválasztását. Valójában a kriptovaluta piacot jelenleg több mint 7000 érme árasztja el.

Ha nem tudja, melyik érme a legjobb az Ön befektetési portfóliójához, megmutatjuk a legfontosabb 2021-es kriptovalutákat. Itt csak néhányat kell figyelembe venni:

  • Bitcoin (BTC-USD)
  • Ethereum (ETH-USD)
  • Cardano (ADA-USD)
  • Ripple (XRP-USD)
  • Dogecoin (DOGE-USD)

Ha befektetési portfólióját szeretné kibővíteni egy darab kriptotortával, úgy gondoljuk, hogy a következő lehetőségek lesznek a legmegfelelőbbek.


A legfontosabb kriptovaluta 2021-re: Bitcoin (BTC-USD)

A Bitcoin vitathatatlanul jelenleg a kriptopiac szabványa. Ennek jó oka van. Minden idők legmagasabb, 58 332,36 dolláros árával és 1 billió dollárt meghaladó piaci korlátjával a Bitcoin lehetetlenné teszi a többi kriptovaluta lépést tartását. A blockchain vezetője a 2009-es megalakulása óta uralja a piacot.

Míg a Bitcoinnak kevés göröngyös útja volt az út során, az ára továbbra is emelkedik, így még csábítóbb lehetőség az új befektetők számára. 2021 már ígéretes évnek tűnik a Bitcoin számára, amelynek ára az elmúlt évhez képest történelmi emelkedő tendenciát mutat.

Tavaly december végére a Bitcoin minden idők legmagasabb árfolyama, 29111 dollár volt. Alig két hónappal később ez az ár megduplázódott, hogy meghaladja az 50 000 dolláros határt. Ennél az aránynál egyértelmű, hogy a többi kriptovalutának még hosszú utat kell megtennie ahhoz, hogy elérjék azokat a mérföldköveket, amelyeket a Bitcoin elért.

Ilyen külsõ piaci korlát és napi nagyjából 105 milliárd dolláros volumen mellett sok kriptográfiai szakember kétségtelenül be fogja önteni pénzét a Bitcoin-ba. Már az üzleti világ ismert közéleti személyiségei, vállalatok és intézmények dollármilliárdos befektetéssel melegítik a Bitcoin-ot.

Tehát, ha olyan kriptovalutát keres, amibe befektethet, amiben emberek milliói bíznak, akkor nem szeretne túlmutatni a Bitcoin-on. A mostanában magas ár és a túlzsúfoltság miatt azonban hosszú időbe telhet, mire virágzásnak indulhat. Tehát, ha nem hosszú távon gondolkodik ebben, fontolja meg egyéb lehetőségeinket.

Ethereum (ETH-USD)

Míg az Ethereum ötször kisebb piaci tőkével büszkélkedhet, mint a Bitcoin, az idén mindig a legígéretesebb kriptovalutának dicsérték. Ez világszerte a második legnagyobb kriptovaluta, mind piaci korlát, mind napi mennyiség szerint. Az Ethereum előnye abban rejlik, hogy a kiemelkedő technológiára összpontosít, és nem csupán digitális eszköz.

A Bitcointól eltérően az Ethereum sokkal több, mint pusztán egy kriptovaluta. Ez egy olyan platform, ahol más fejlesztők létrehozhatják saját digitális eszközeiket az Ethereum technológiája segítségével, például intelligens szerződéseket. A Decentralizált Pénzügyek (DeFi) elfogadása az Ethereumot forró tortává tette a kriptopiacon.

Bár az Ethereum jelenlegi ára lényegesen alacsonyabb a Bitcoin árához képest, gyorsan emelkedik és egyre több befektető figyelmét hívja fel rá. Az Ethereum már eddig is minden idők legmagasabb árát, 2 036,55 dollárt érte el. Ez jelentős megugrást jelent, tekintve, hogy tavaly december végére csak alig haladta meg a 700 dolláros határt. Ez azt jelenti, hogy az ár kevesebb mint két hónap alatt több mint kétszeresére nőtt.

Tehát, bár az Ethereum jelentősen fiatalabb a Bitcoinnál, néhány dolog miatt jobb kriptovaluta. Kezdetnek vészesen gyors az adás-vétel. Egy tranzakció, amely 15 percet vehet igénybe a Bitcoinnal, csak 15 másodpercet vesz igénybe az Ethereumnál. Ez ideális lehetőség a valós idejű használatra ahelyett, hogy pusztán értékraktár lenne.

A Crypto szakértői szerint az Ethereuim-et érdemes megvásárolni 2021-ben. A digitális eszköz várhatóan még tovább növekszik ebben az évben. Ez azt jelenti, hogy több mainstream befektető figyelmét fogja felhívni, és hamarosan az Ethereum bandwagon nyüzsög a sikeres befektetőktől.

Cardano (ADA-USD)

Az alig három évvel ezelőtt alapított Cardano a világ legnagyobb harmadik generációs kriptovalutája lett. Ez a legjobb megoldás azoknak a befektetőknek, akik 2021-ben rengeteg növekedési potenciállal rendelkező fiatal kriptot keresnek.

A CoinDesk adatai szerint a Cardano 29,21 milliárd dolláros piaci felső határt élvez, mindenkor magas 1,20 dolláros árral. Ez lényegesen alacsonyabb a két lehetőségünkhöz képest. Valójában olyan kicsi, hogy már nagyon kevesen tudnak róla. Bármennyire is ez leválhat vörös zászlóként, valójában a nagy lehetőségek jele.

Az ADA büszke a blokklánc-ipar legizgalmasabb technológiai fejlődésére. Először is tétbiztosító rendszeren fut, ami azt jelenti, hogy hatékonyabb, mint a munkavégzés igazolásának alternatívái. A tét igazolása alapvetően azt jelenti, hogy minél több ADA van, annál nagyobb a bányászati ​​erő.

Az Ethereumhoz hasonlóan az ADA is nagyban támaszkodik az intelligens szerződésekre a fizetések egyszerű kezeléséhez és a tranzakciók nyomon követéséhez. Ez a Bitcoin és az Ethereum ötletes kombinációját alkotja. Tehát, bár az ADA-nak még sok munkája van, mielőtt elérheti a Bitcoin és az Ethereum ligáját, nagyszerű befektetést jelent a korai alkalmazók számára.

Cordanónak csak három év kellett ahhoz, hogy elérje a 10 milliárd dolláros piaci kapitalizációt. Ez sokkal hamarabb megtörtént, mint amennyire a Bitcoin kellett, hogy elérje ugyanezt. Ez azt jelenti, hogy a Cardano gyorsan felveszi a lendületet, és hamarosan a befektetők elkezdik felhalmozni.

4. Ripple (XRP-USD)

A 2012-ben alapított Ripple XRP-je egyszerű tétet jelent azoknak a befektetőknek, akik 2021-ben kezdenek vásárolni. A szakértők szerint az érme idén megduplázhatja az értékét. Az XRP már elérte a 3 dolláros határt, amelynek elérése érdekében a többi kriptovaluta nagy része küzd.

Körülbelül 24 milliárd dolláros piaci felső hatállyal az XRP feliratkozik egy kissé eltérő működési formára. Ahelyett, hogy közösségi irányítású lenne, mint a Bitcoin, az XRP központosított, és csak az alkotója, a Ripple Labs bányásztatja, ellenőrzi és adminisztrálja..

Ez lehetővé teszi az alkotók számára az irányítást a politikák felett, valamint a kereskedelem gyors lebonyolításának és az általános bankokkal való tárgyalások lehetőségének. Ezt a megközelítést azonban sok kritika érte, mivel úgy tűnik, hogy eltér a kriptopénz lényegétől; decentralizálás.

Kijelentkezés: Ripple Price Prediction

Ennek ellenére az XRP rengeteg potenciált mutatott és jó befektetésnek ígérkezik 2021-ben. Ezt most egyes pénzügyi intézmények a SWIFT hálózat helyett használják, valós életben alkalmazva és széles körben alkalmazva.

Az érme lendületet vett 2017-ben, amikor 36 000% -kal nőtt. Vagyis az árát a 2017 eleji semmiből 2,4 dollárra emelte az év decemberében.

5. Dogecoin (DOGE-USD)

A Dogecoin viccnek indult. Erről szól majd bárki, aki elég régóta van a kriptopiacon. A poén azonban csak ennyire tarthat. A Dogecoin valójában egy elég komoly befektetés azoknak a kereskedőknek, akik csak nedvesítik a lábukat.

Kiderült, hogy a Dózse-mém kezdeti viralitása utat nyitott a Dogecoin számára egy olyan piacon, ahol az óriások, mint a Bitcoin, már magasodtak. Körülbelül 7 milliárd dolláros piaci sapkával és minden idők legmagasabb árával, 0,087 dollárral a DOGE lassú, de egyenletes növekedésnek van kitéve. A mém népszerűségén kívül a Dogecoin fő vonzereje abból adódik, hogy ára folyamatosan növekszik.

Tehát, ha most fektet be, akkor magasabb profitlehetőségeknek van kitéve, mint más érmék. Valójában, mint sok más kriptovaluta, a Dogecoin is nyereségesen kezdi meg 2021-et. Az olyan üzleti guruk jóváhagyásai, mint a Tesla Elon Musk, az egekbe szöktették a Dogecoin értékét, így az egyik leggyorsabban növekvő kriptovaluta.

Úgy tűnik, hogy az új népszerűség jól működött a DOGE számára, mivel több befektető halmozódik fel. Mivel azonban viszonylag fiatal kriptovaluta, a Dogecoin még mindig nagyon ingatag. Ezért azt tanácsoljuk, hogy csak rövid időre fektessen be ebbe, és nyereségét azonnal vegye fel, amint bejön.

Az érme valószínűleg 2021-ben folyamatosan emelkedni fog, és az év végére hamarosan elérheti az 1 dolláros határt. Ez mindaddig, amíg folyamatosan növekszik felhasználói bázisa, fenntartja az internet népszerűségét, és világszerte jobban elterjedt.

2021-ben megvásárolható kriptopénz kiválasztásakor figyelembe veendő tényezők

Mint minden befektetési szektorban, a kriptovaluta piac is rendkívül dinamikus. Az állandó árváltozás, a piaci korlátozás és az elfogadás ellenére azonban van néhány tényező, amelyek figyelembevételével különbséget jelenthetnek a nyereségesség és a veszteség között.

Nézzük meg gyorsan ezeket a tényezőket.

Piac tőkésítés

A kriptovaluta által ellenőrzött piac mérete utalhat a likviditására. Minél magasabb a piaci felső korlát, annál biztonságosabb befektetni. A magasabb piaci korlát általában magasabb bevezetési arányt jelent, és azt, hogy többen fektetnek be az adott kriptovalutába.

Tehát, ha a piaci korlát számít a befektetési portfólióban, javasoljuk, hogy fektessen be a Bitcoinba és az Ethereumba.

Örökbefogadási arány

Ha a kriptovalutát széles körben használják a valós tranzakciókban, ez azt jelenti, hogy megbízható és több profitlehetőséggel rendelkezik. Tehát, ha törődik a mainstream elfogadással, érdemes olyan kriptovalutákra összpontosítani, mint például a Bitcoin, amelyeket ma már széles körben használnak a vállalkozásokban, a biztosításokban és a befektetésekben.

Spekulatív befektetések lévén azonban hihetőbb áttöréseket lehet találni olyan újabb érmékkel, mint a Dogecoin és a Cardano.

Technológia

Egyes kriptovalutáknál magasabb lehet az általános elfogadhatóság irigylésre méltó piaci felső korlátokkal, de nem rendelkeznek megfelelő technológiával az egyedi befektetési igényekhez. Ezért fontos, hogy mielőtt egy érmét választana befektetni, győződjön meg arról, hogy rendelkezik-e a keresett tulajdonságokkal.

Például az Ethereum és a Ripple gyorsan növekedett az új technológiákra összpontosítva, amelyeket más kriptovaluták nem kutattak. Tehát előfordulhat, hogy ezek megfelelőbbek, mint a Bitcoin, mert rendelkeznek olyan technológiákkal, amelyek segítik a befektetések táplálását.

Biztonság

A blockchain technológia fő vonzereje az anonimitás, amelyet a felhasználók számára kínál. Ez azt jelenti, hogy névtelenül üzletel, és élvezi a decentralizált finanszírozás szabadságát. Más biztonsági funkciók, például az Ethereum által kínált intelligens szerződések biztosítják a tranzakciók biztonságosabb és csalásmentes működését.

Mivel nagyon kockázatos befektetésről van szó, logikus, hogy a jobb biztonsági tulajdonságokkal rendelkező kriptovalutákat veszi figyelembe.

Ne hagyja ki: Crypto Predictions for 2021: Where to Invest

Hogyan lehet befektetni a kriptovalutába 2021-ben

A kriptovaluta piac sokat változott. A befektetőknek most más okai vannak a befektetésre, mint három-négy évvel ezelőtt. Bár a kriptovalutába való befektetésnek különböző módjai vannak, a legelterjedtebb és legbiztonságosabb a tőzsde használata.

Ezek olyan platformok, amelyek lehetővé teszik a kriptopénzek adásvételét kis díj ellenében. Mindössze annyit kell tennie, hogy hozzon létre egy fiókot, figyelje a piaci trendeket, és döntse el, hogy vásárolni vagy eladni akar-e.

Ha még új vagy, akkor javasoljuk, hogy működjön együtt egy olyan szakértővel, aki ismeri a kriptopiacot. Egyébként íme néhány tipp, amelyek segíthetnek önállóan eligazodni a piacon.

Tippek a jövedelmező kriptovaluta befektetéshez:

  • Használjon fedezeti kereskedést – Ez egyfajta kereskedés, amely lehetővé teszi a nyereség elérését a piaci helyzet ellenére. Ez azt jelenti, hogy ha ár is csökken, akkor is pénzt kereshet.
  • Stabil a piac – Mielőtt bármilyen tőzsdére regisztrálna, győződjön meg arról, hogy megérti a piaci trendeket és azt, hogy mit kell tennie a profit érdekében. Ismételten, ha elsőre minden idegennek tűnik, nyugodtan dolgozzon szakértővel.
  • Diverzifikálja kockázatait – Ne tegye az összes pénzét egy kriptovalutába. Fektessen be több lehetőségbe. Így még akkor is pénzt keres, ha egyes kriptók ára leesik.
  • A legtöbb kriptovalutát tárcában tárolja – Ez hasznos lehet kibertámadás esetén. Győződjön meg arról is, hogy a jelszava erős és biztonságos helyen van-e tárolva.

eToro – A legjobb platform a kriptók vásárlásához

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Következtetés

A piacon lévő sok kriptovaluta miatt elsöprő lehet, amikor a legjobb befektetési lehetőségeket választják. A fenti lehetőségeknek képesnek kell lenniük arra, hogy lendületet adjon befektetési portfóliódnak. Javasoljuk, hogy fektessen be több lehetőségbe a kockázatok minimalizálása érdekében, még akkor is, ha a piac nem mutat jól.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector