Mi a Litecoin és érdemes-e 2021-ben befektetni az LTC-be?

Litecoin Investing in 2021 magyarázata

Mi a Litecoin és érdemes-e 2021-ben befektetni a Litecoin-ba??

Mi az a Litecoin (LTC)? Ésszerű befektetés volt-e az LTC 2020-ban – komor év a befektetők és a gazdaságok világszerte? Érdemes 2021-ben befektetni a Litecoinba? Az LTC kriptovaluta, amely itt marad?

Ma bemutatjuk a Litecoin-t. Megpróbálunk választ adni a következő kérdésekre is: Mi az a Litecoin? Az LTC jó befektetés? ” és „Be kell-e fektetnem a Litecoinba 2021-ben?”

Tehát, ha többet szeretne megtudni a kriptovaluta szektorról és néhány fontosabb szereplőről, amelyekbe érdemes befektetni, olvassa tovább.

Mi az a Litecoin?

A Litecoin a piaci kapitalizáció szerint az egyik legfontosabb kriptovaluta, jelenleg az 5. helyen áll CoinMarketCap.


A Litecoin a Bitcoin villájaként jött létre skálázhatóságának és sebességének javítása érdekében. Valójában a Litecoin a Bitcoin egyik legnépszerűbb elágazása, amely a technikai elemzések és a korábbi adatok alapján 2021 után is sokáig marad..

Pontosabban: a Litecoin-t 2011-ben a Google egykori alkalmazottja, Charlie Lee hozta létre, ami szintén olyan tényező, amely hitelességet kölcsönöz a Litecoin-nak.. Lee felismerte a kriptovaluta lehetőségét a Bitcoinon belül – akkoriban úttörő eszköz volt -, de a pénzátutalásokat és a mindennapi fizetéseket hatékonyabbá akarta tenni nagyobb blokkok és alacsonyabb tranzakciós díjak felajánlásával.

Csakúgy, mint a többi kriptovaluta, a Litecoin is egy decentralizált platform, ami azt jelenti, hogy megszűnik a közvetítők és a központi bankok iránti igény. Tény, hogy több mint 5000 kriptovaluta létezik, sok befektető és blokklánc-rajongó úgy véli, hogy a blokklánc-technológia a banki tevékenység jövője – azzal, hogy a Litecoin fontos szereplő!

Mi az LTC?

Az LTC a Litecoin ticker szimbóluma. Ne feledje, hogy a litecoinokat nem a kormányok vásárolják meg, hanem bányásszák és szabadon engedik az MIT / X11 alatt..

Jó hír, hogy ez a népszerű érme szinte minden tőzsdén megtalálható, és befektetésre, kereskedésre, áruvásárlásra és mindennapi tranzakciókra használható..

Ezenkívül az innovatív technológiák, mint például a Villámhálózat és az Atomcsere, fokozzák az azonnali globális pénzügyi elszámolást és a blokkok közötti kereskedelmet.

Azok számára, akik újak a kriptovaluták és a blockchain technológiák területén, meg kell jegyeznünk Atomcsere intelligens szerződésekként definiálják, amelyek lehetővé teszik az egyik kriptovaluta cseréjét egy másikra. A Villámhálózat, másrészt egy második réteg technológiának definiálják, amely mikrofizetési csatornákat használ a tranzakciók hatékonyabbá tételéhez.

Hogyan működik a Litecoin?

A Litecoin egy egyenrangú kriptovaluta, amely hasonlóan működik, mint a Bitcoin. A Litecoin lehetővé teszi az emberek számára, hogy transzfereket küldjenek és mindennapi fizetéseket hajtsanak végre a határokon túl gyors és alacsony tranzakciós díjak mellett.

A Bitcoinhoz képest (gyakran értékraktárnak tekintik), A Litecoin az előnyben részesített választás kis vásárlások esetén, az Atomcsere-technológia pedig a határokon átnyúló további transzfereket elősegítő fő tényező.

A Litecoinról, gyors tranzakcióiról és alacsony költségeiről szólva meg kell jegyeznünk, hogy a Litecoin képes feldolgozni 56 tranzakció másodpercenként. Ezzel szemben a Bitcoin másodpercenként csak 7 tranzakciót képes feldolgozni.

A Litecoin emellett csekély díjakat is kínál más fizetési rendszerekhez, például a PayPalhoz képest.

Mint fentebb említettük, a Litecoin nem támaszkodik központi bankokra vagy hatóságokra, ezért a Litecoins-t nem kormány bocsátja ki. Litecoinokat (LTC) bányásznak helyette.

Azok számára, akik újak a kriptovaluta szektorban és a blokklánc technológiákban, meg kell említenünk, hogy a bányászatot a tranzakciók feldolgozásának folyamataként és a blokklánc digitális főkönyvéhez hozzáadott adatblokkok létrehozásaként definiáljuk.. A bányászat az a tényleges folyamat, amely kiküszöböli a harmadik felek szükségességét.

Korlátozott mennyiségben van 84 érme, négyszer nagyobb, mint a Bitcoin – forgalomban 66 032 586 litecoin (2020. december 7-én).

Jó hír, hogy a Bitcointal összehasonlítva a Litecoin egy hozzáférhetőbb és energiatakarékos bányászati ​​algoritmust használ, Scrypt néven. Ne feledje, hogy a Scrypt egy intenzív memóriaalgoritmus, amely megköveteli a számítások egymást követő végrehajtását. Demokratikusabb és hozzáférhetőbb – az alkalmazás-specifikus integrált áramkörök megakadályozása a bányászat monopolizálása érdekében – Az LTC bányászat újabb bányászokat és befektetőket vonzhat.

Egy másik jelentős különbség a Litecoin és a Bitcoin között az a tény, hogy a Litecoin 2,5 percenként generál blokkokat, szemben a Bitcoin 10 percével (blokkonként 12,5 litecoin keletkezik).

Mit jelent mindez a valós körülmények között? Képzelje el, hogy Bob az Egyesült Királyságban pénzt akar küldeni az ausztráliai Sarah-nak. Ha Bob bankba megy, az átutalása sok időt, pénzt és papírmunkát igényel. Ha úgy dönt, hogy inkább a Litecoin-t használja, elkerülheti ezeket a kérdéseket; csak 2,5 percet vesz igénybe, mire Sarah megkapja a pénzét. Ez az idő szükséges a bányászok számára, hogy a tranzakciót jogszerűnek ellenőrizzék.

Fontolgatná a befektetést Litecoin?

Érdemes-e 2021-ben befektetni a Litecoinba??

Tekintettel arra a tényre, hogy a Litecoin a piaci kapitalizáció szerint az ötödik kriptovaluta, úgy gondoljuk, hogy 2021-ben a Litecoinba történő befektetés megéri.

Sok befektető azt állítja, hogy a Litecoin 2021-ben érdemes megfontolni, ragaszkodva ahhoz, hogy ára hosszú távon tovább növekedhet.

Az adatok azt mutatják, hogy az LTC-nek is van némi jelentős emelkedő potenciálja: mindaddig, amíg a jelző továbbra is magasabb mélypontokat mutat óránként, a bika futása is tovább fog növekedni.

litecoin pricechart

Bár a Litecoin jelenleg 84,57 dolláron kereskedik, 24 órás kereskedési volumene 3 413 410 775 dollár – ami nem igazán hasonlítható össze a Bitcoinnal – a Litecoin jelentős növekedési potenciállal rendelkezik.

Valójában a Litecoin több mint 70% -os növekedést látott 2020 fekete csütörtökje óta, és sikerült felépülnie a folyamatos koronavírus-járványból.

Sőt, mivel a Litecoin maximális készlete 84 millió, szűkössége az LTC-t biztonságos kikötővé teszi az értékcsökkenés és az infláció ellen, és elősegítheti, hogy a hosszú távú befektetők számára értékraktárrá váljon, különösen viharos gazdasági időkben.

Mindazonáltal, amikor úgy dönt, hogy befektet a kriptovalutákba, mindig tartsa szem előtt, hogy a kriptográfiai befektetések kockázatosak lehetnek. Soha ne fektessen be többet, mint amennyit megengedhet magának a veszteségnek. Ez nem azt jelenti, hogy az LTC-be történő befektetés 2021-ben rossz ötlet: csak azt mutatja, hogy figyelembe kell venni az LTC kockázat-haszon arányát.

Mennyit ér a Litecoin?

Mivel a piaci kapitalizáció szempontjából az egyik legtöbbet forgalmazott érme, megkérdezheti: “Mennyit fog érni a Litecoin?”

A konszolidációs folyamat ellenére, amellyel az LTC mostanában szembesül – az árak közel sem olyan lenyűgözőek, mint a néhány évvel ezelőtti kriptobuborék-hype során -, bullish trend várható. Szakértők azt jósolják, hogy a Litecoin az elkövetkező években új csúcsokat érhet el.

A Litecoin a fentiek szerint magasabb mélységeket mutat, pozitív lendületet és hangulatot mutat; amint azt a MACD (mozgó átlag konvergencia / divergencia) mutató jelzi, hamarosan bullish kitörés történhet.

Ha ez a bullish kitörés bekövetkezik, az LTC hatalmas mértékben nőhet.

A Capital szerint az LTC jelenlegi ára vonzó belépési pont azok számára, akik 2021 folyamán szeretnék hodlni az LTC-t – a Litecoin árjóslásaival 2021-re 87 és 107 dollár között, amelyek a 0,382 és a 0,5 Fibonacci kiterjesztés szintjei.

A Cryptoground.com szerint az LTC 2024 végéig 347,8 dolláron fog kereskedni.

Dan Gambardello, a Crypto Capital Venture alapítója viszont azt állítja, hogy lesz egy „Hatalmas futás 1000 dollár + -ig”.

Néhány szélsőségesebb jóslat szerint, mint például a PrimeXBT által, az LTC 2023 júniusáig elérheti a 10 000 dollárt.

A Crypto Research Report Group ugyanakkor azt kéri, hogy a Litecoin 2025-ben érje el az 1200 dollárt, 2030-ban pedig a lehetséges 2250 dolláros csúcsot.

Mi fogja befolyásolni az LTC-t 2021-ben és azon túl?

Bár az árjóslatok továbbra is spekulatívak, különböző tényezők befolyásolják a kriptovaluta és az LTC befektetéseket, beleértve a technológiát, a keresletet és kínálatot, a szabályozásokat és a piaci hangulatot.

Az egyik legbefolyásosabb tényező a Litecoin kapcsolata a Bitcoinnal. Valójában az LTC – az egyik első kriptó, amely integrálta a SegWit-et – gyakran a BTC tesztterme.

Itt kell megjegyeznünk, hogy a SegWith olyan technológia, amelynek célja a tranzakciók két szegmensre bontása és a feloldó aláírás hozzáadása egy másik struktúrához a hatékonyság javítása érdekében.

Tehát, ha a befektetők a Litecoin tech-alapú jövőjére fogadnak, akkor az árak tovább nőhetnek, és még abban is segíthetnek, hogy az LTC az egyik vezető kriptóvá váljon.

Példaként, sok pénzintézet már elfogadta az LTC-t. A Litecoin Alapítvány felvásárolta A német WEG Bank 9,9% -a segíteni az LTC-t abban, hogy a mainstream banki tevékenység részévé váljon, áthidalva a kripto és a hagyományos pénzügyek közötti szakadékot.

Az Atari játékóriás 2020 májusában is együttműködött az LTC-vel. És mint tudjuk, a blockchain technológia jelenti a játék jövőjét!

Ráadásul a Litecoin mostantól WhatsApp-on keresztül is elküldhető és fogadható a Lite.IM bot segítségével, ami fokozhatja a tömeges alkalmazást.

Ne feledje, hogy bár a sötét webben kriptovalutákat használtak, mára egyre legitimebbek és a legális üzletek a Litecoin-t fogadják el törvényes fizetőeszközként.

Befektetnék-e az LTC-be?

befektetés a litecoinba

Az LTC különböző előnyeivel a BTC-vel szemben, például rövidebb blokk-generációs idők, digitális szűkösség és alacsony tranzakciós díjak (0,001-ről 0,0001 LTC / kb-ra csökkentve), a Litecoinba történő befektetés jó befektetés lehet az Ön számára.

Ennek ellenére a kriptók nagyon ingatagak, és az LTC-be történő befektetés kockázatos lehet, különösen a zűrzavar idején. Ráadásul mindig fennáll a pénztárcák tömeges kalózkodásának kockázata, ezért az egész LTC-t kockáztathatja anélkül, hogy visszaadná őket..

De itt van egy apróság: befektetés az LTC-be nem kell bonyolultnak lennie. Csak annyit kell tennie, hogy saját kutatásokat végez, és saját maga döntsön, ha a jutalom meghaladja a lehetséges kockázatokat.

Bár senki sem tudja, hogyan fog kilábalni a világgazdaság a világjárványból, az LTC-be történő befektetés magas hozamot eredményezhet az elkövetkező években. Hiszed vagy sem, a statisztikák szerint 2017. december 18-án a Litecoin elérte a 360,93 dollárt, ami hihetetlen több mint 8200% -os növekedést jelentett a 2016-os 4,40 dolláros árhoz képest.

Kinek érdemes megfontolnia a Litecoin hozzáadását portfólióihoz 2021-ben?

Az LTC befektetési potenciálja miatt 2021-ben egyre több kezdő és tapasztalt befektető hajlandó hozzáadni a Litecoin-t portfóliójához.

Valójában az adatok szerint, A Litecoin több mint 100 000 aktív címmel rendelkezik, 24 óránként több mint 40 000 tranzakcióval.

Az LTC-be történő befektetés nagyszerű lehetőség:

 • Kriptovaluta-napi kereskedők: Nagy, 24 órás kereskedési volumen mellett egyértelműen az LTC a kívánt eszköz a kriptovaluta-napi kereskedők között, akik rövid távon hisznek az LTC-ben.
 • Kripto befektetők: A Litecoin hosszú távú potenciálja alapján az LTC-be történő befektetés vonzó lehetőség a befektetők és még a kriptobálnák számára is.
 • Forex kereskedők: Tekintettel a koronavírus-járvány gazdaságokra és fiat devizákra gyakorolt ​​hatására, sok forex kereskedő az LTC-befektetéshez fordulhat, mert a kriptopénzeket gyakran biztonságos menedéknek tekintik a gazdasági zűrzavar idején..
 • Blockchain-rajongók: Erős fejlesztő csapatával az LTC-t sok blockchain-rajongó kedveli, akik úgy vélik, hogy a blockchain technológia használata átalakíthatja a decentralizált pénzügyek jövőjét.
 • Pénzügyi intézmények és kereskedők: Amint fentebb említettük, egyre több nagy intézmény és kiskereskedő áll a Litecoin társaságában partnerségben a kriptopénzek és a valós körülmények közötti szakadék áthidalása érdekében.

Végül, de nem utolsósorban, az LTC-be történő befektetés okos módszer a portfólió diverzifikálására, ami remek technika a pénzügyi kockázatok csökkentésére különböző eszközökbe történő befektetéssel.

Készen áll a befektetésre Litecoin?

Érdemes 2021-ben befektetni? | Végső szavak

Lenyűgöző technológiájával, a Bitcoin-hoz fűződő nyilvánvaló kapcsolatával és növekedési potenciáljával arra a következtetésre juthatunk, hogy az LTC itt van, hogy 2021 után is sokáig maradjon.

Noha rajtad múlik, hogy 2021-ben befektet-e az LTC-be, ne felejtsük el, hogy egyes szakértők úgy vélik, hogy új csúcsokat érhet el és a közeljövőben még 10 000 dollárt is elért.

Most, amikor többet tud az LTC-ről, maga döntheti el, hogy megéri-e az LTC-be történő befektetés.

eToro – Vásároljon LTC-t 0% jutalékkal

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

 • A CoinMarketCap beszámolója szerint a Litecoin a piac felső határa alapján a 10 legfontosabb kriptó közé tartozik.
 • A Litecoin egy decentralizált peer-to-peer hálózat, amely lehetővé teszi a határokon átnyúló tranzakciók és mindennapi vásárlások végrehajtását.
 • Az LTC a Litecoin ticker szimbóluma.
 • Egy LTC jelenleg 84,57 dolláron kereskedik.
 • A technológiai és alapvető elemzési adatok alapján az LTC nyereséges befektetéssé válhat jóval 2021 után.
 • Számos szakértő úgy véli, hogy az LTC tovább fog növekedni, és az elkövetkező években akár 10 000 dollárt is elérhet.
 • Kapcsolata a BTC-vel, az erőteljes fejlődés és a digitális hiány miatt vonzó befektetéssé teszi a Litecoin-t mind a napi kereskedők, mind a befektetők, mindennapi felhasználók és a blockchain-rajongók számára.

Ha tetszett a cikkünk Mi az a Litecoin (LTC) & Érdemes 2021-ben befektetni a Litecoinba?, kérjük, ossza meg mindazokkal, akiket érdekel a kriptovaluta befektetés és az altcoin kereskedelem.

GYIK

Okos-e befektetni a Litecoinba?

Igen, a szakértők azt állítják, hogy okos most befektetni a Litecoinba. Különböző technikai jelek és alapvetések alapján a Litecoin bekerül a bika emelkedő trendjébe. Tekintettel arra a jelentős megtérülésre, amelyet a Litecoin az elkövetkező években előidézhet, okos az LTC befektetésének kitenni magát. Ennek ellenére soha ne becsülje alá a kriptopiac volatilitását.

Lehet-e a Litecoin jobb befektetés, mint a Bitcoin 2021-ben?

Bár a Litecoin-t gyakran hasonlítják a Bitcoin-hoz, technikai értelemben a Litecoin-nak gyorsabb tranzakciós ideje és alacsonyabb díjai vannak az LTC vételére és eladására, ami 2021-ben jobb befektetéssé teheti. Ez azt jelenti, hogy a Bitcoin még mindig az 1. helyet foglalja el az elfogadás és a piaci felső korlát tekintetében, elemzők azt állítják, hogy a BTC 2021-ben 50 ezer dollárt érhet el.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector