Mi a NEO? Kezdő útmutató a NEO-hoz és tippek a NEO-ba történő befektetéshez

A NEO úgy látja, hogy a "gyorsan növekszik és fejlődik" hálózat, amely arra törekszik, hogy a digitális gazdaság alapjává váljon, amelyben a digitalizált vásárlások, azonosságok és tulajdonságok összeérnek.

Gyakran Kína első nyilvános blokkláncaként emlegetik, amikor 2014 februárjában kezdetben Antshares néven indították el. Később, 2017-ben NEO névre keresztelték, nyílt forráskódú platformként, amely intelligens szerződéseket tesz lehetővé a felhasználók számára. Amellett, hogy világszerte olyan fejlesztői csoportot hoz létre, akik innovatív hálózati technológiát építenek és csökkentik a belépés akadályait, a projekt mögött álló csapat EcoBoost kampányt indít, hogy a blokkláncukon lévő egyének autonóm alkalmazásokat és intelligens szerződéseket hozzanak létre..

Mi a NEO?

A NEO a NEO hálózat natív tokenje. Amikor eredetileg Antshare néven ismerték még 2014-ben, Da Hongfei és Erik Zhang ötlete merült fel. Három évvel később NEO névre keresztelték. A NEO célja eredeti tervezetében egy „új gazdaság” felépítése volt, amely magában foglalja az intelligens szerződések felhasználását a digitális ingatlanok hatékony és pontos kiosztására..

A digitális érme először 2018 januárjában érte el csúcsárát, szembeszökő áron, 196,85 dollárban, miután átruházta a NEO-ra. Abban az időben a piaci kapitalizáció szempontjából a legjobb 20 érme közé került.


Az egyik szempont, amely a NEO-t kezdetben annyira egyedivé tette, az a lenyűgöző beépítő megoldás volt, amely megvalósíthatóvá teszi a C # és más programozási nyelvek programozását és fejlesztését. Ez a funkció lehetővé teszi az alkalmazások és szerződések egyszerű elkészítését, különösen külső fejlesztők számára.

Ma, mivel gyorsan a világ egyik legelterjedtebb kriptopénzévé vált, néha Kína Ethereumjának is nevezik. A NEO fejlesztőcsapata szintén Ázsiában található, ami a NEO mint Kína Ethereum tekintélyének kialakulásához vezetett..

Hol kezdődött minden?

A NEO története kezdetben 2014 elején kezdődött, amikor egy konferencia, amelyre a Microsoft kínai székhelyű irodáiban került sor, elindította az úgynevezett Antshares nevet. Az Antshares-t a kínai székhelyű Onchain fejlesztette ki, Kína első nyílt forráskódú blockchain projektjeként. Az Onchain akkoriban már jól ismert név volt a blokklánc-iparban, mivel ezek szolgáltatták a platformot a blokklánc-technológiához Kína magán- és kormányzati területén.

Antshares és Onchain

Mint fent említettük, a hálózatot eredetileg Antshares néven indították el. Szinte hirtelen exponenciálisan bővült, és az Ethereum közvetlen riválisává vált. Fontos szem előtt tartani, hogy az Onchain és az Antshares is ugyanazon embercsoport tulajdonosa, azonban külön finanszírozzák őket. Az Onchain-t központosított és szabályozott tőke finanszírozza és támogatja, míg az Antshares-t teljes egészében közösségi finanszírozással látják el, ezáltal megkülönböztetve őket.

Az Antshare ICO

Az Antshares finanszírozásának megkezdésének módja egy ICO vagy Initial Coin Offering. Ez egy tömeges eladás volt, amelyet a projekt finanszírozására használtak. Ezt az ICO-t követően 2015-ben magánpénzek kezdtek beáramlani az Antshares fejlesztésébe, pontosabban az ANT néven ismert digitális eszközbe. Egy évvel később az állami szektor bekapcsolódott, és saját beruházásaikkal járult hozzá az Antshare-hoz. Mind az állami, mind a magánfinanszírozás előnyeinek kihasználása az Antshare termelésének további termelési szint felé vezetése volt.

Az Antshare fejlesztése során az Onchain együttműködést alakított ki a Hyperledgerrel és a Microsofttal, hogy felgyorsítsa a NEO növekedését és a szükséges irányba tolja a projektet. Az Antshares-t 2017 júniusában hivatalosan is átnevezték a NEO-ba, a csábító „Wake up, NEO” jelszóval.

NEO (NEO) Market Cap, Forrás: CoinMarketCap

Szkeptikusok a NEO-n

A NEO-ba történő befektetés mérlegelésekor minimális a szorongás. Fontos azonban megjegyezni őket. A verseny ezek közé tartozik. Tekintettel arra, hogy Kína Ethereum néven ismeretes, kétségtelen, hogy az ETH az egyik legnagyobb digitális versenytársa lesz. Ennek a hatalmas riválisnak a felvétele, a már elkötelezett felhasználói bázissal és a NEO-szikrákkal kapcsolatos több éves tapasztalattal, aggasztja a NEO-rajongókat. Azonban hébe-hóba mindig akad rivalizálás, és kétségtelen, hogy a NEO hálózat kihasználhatja előnyeit, hogy bárkit is legyőzhessen az útján. Esetleg a blockchain intelligens szerződések és a dApps kezének megszerzésével a túlélésért folytatott harc biztosan csökken.

Ráadásul a jogszabályok sok befektetőt félelemtől el is fordítottak. Mindennek le kell fordítania magát a gyökérláncra. Bár sok lehet, valószínűbb, hogy nem lesznek tovább gyökérláncok, ahogy ez lehet. Magánszemélyek és cégek választhatnak egyet, majd felhasználhatják. Sajnos ez azt jelenti, hogy ha a cégek úgy döntenek, hogy nem kamatoztatják, akkor a NEO figyelmen kívül hagyható.

Miért kell befektetni a NEO-ba?

A NEO-ba történő befektetésnek számos előnye és hátránya van. Íme néhány közülük.

1. Intelligens szerződések

Az intelligens szerződések használata felgyorsítja a digitális szerződések használatát. A feltételeket és a megállapodásokat sokkal könnyebb módon és rövidebb idő alatt be lehet programozni a szerződésbe. Az intelligens szerződések elősegítik a megbízhatóságot és a hatékonyságot. Több programozási nyelven írhatók a NEO blokkláncon létrehozott intelligens szerződések, amelyek teret engednek egy szélesebb fejlesztői közösségnek és a NEO hálózat átfogó fejlődésének.

2. Digitális identitás

A NEO előnye, hogy blokkolja a digitális identitásokat a platformján. Ez nagy előny azoknak a vállalkozásoknak és egyéni fogyasztóknak, akik el akarják rejteni identitásukat a tranzakciók feldolgozása közben.

Ezt a képességet olyan védelmi mechanizmusok teszik lehetővé, mint a kétfaktoros hitelesítés, az arcfelismerés, az ujjlenyomat, a hangfelismerés vagy az SMS az üzleti vagy személyes adatok védelmére a NEO hálózaton. A kétfaktoros hitelesítés, amelyet manapság sok ismert alkalmazás lát, olyan módon működik, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók több rendszeren is érvényesítsék bejelentkezéseiket.

Ez korlátozza a hackerek azon képességét, hogy jogosulatlanul hozzáférjenek az információikhoz. Tipikus biometrikus adatok, amelyek növelik az online adatok védelmét, az arcfelismerés, az ujjlenyomatok és a beszédfelismerés.

3. Az energiahatékony konszenzus mechanizmusa

A NEO egyedi típusú konszenzusos protokollt használ, amelyet Delegált Bizánci Hibatűrési Rendszernek vagy más néven dBFT-nek neveznek. Ezt az Ethereum Proof of Work Consensus Protocol továbbfejlesztett változatának ismerik el, inspirációja alapján. A dBFT egyik legfontosabb jellemzője az energiahatékonysága. Sokkal energiatakarékosabb, mint bármely más régebbi konszenzusos struktúra, és úgy tűnik, hogy a NEO előnyben részesíti ezt a szempontot.

4. Könnyebb a fejlesztők számára

A platform kivételesnek bizonyult a különféle programozási nyelvek beépítésével. Ez nem csak a fejlesztőket vonzza, de a Python és a Go támogatásával hamarosan a kártyákon a NEO olyan nyelveken írható, mint a C + és a Java. Ez egyszerűbbé teszi, hogy egyre több blockchain fejlesztő ugráljon a sávba. Ez az Ethereumhoz képest könnyebb hozzáférést biztosít az intelligens szerződések megkötéséhez a NEO-n, mind a felhasználók, mind a fejlesztők számára.

A NEO árának megírásának pillanatában 22,30 dollár van. Jelenlegi piaci korlátja 1,57 milliárd dollár.

A CoinSwitch szerint a NEO lehet az egyik legszélesebb körben használt kriptovaluta, és 2023 végére elérheti az 437 dolláros, 2025-ben pedig 533 dolláros árat..

Hogyan lehet befektetni a NEO-ba?

A NEO-ba való befektetés manapság egyáltalán nem nehéz, tekintve, hogy a NEO szerepel a legtöbb kriptotőzsdén. A befektetéshez először létre kell hoznia egy fiókot, hogy hozzáférhessen ezekhez a webhelyekhez.

A regisztrációhoz igazolás céljából azonosításra van szükség, ezt ne feledje. Miután befejezte a regisztrációját, finanszírozhatja azt fiat pénznemmel, majd megvásárolhatja a kiválasztott NEO összeget.

Tehát hol kezdjük? A NEO-ba kriptográfiai cserékkel lehet befektetni. eToro a legjobb hely, ahol NEO-t vásárolhat. A platform olcsó és barátságos rendszert kínál a titkosítási élmény javítása érdekében.

Tippek a NEO-ba történő befektetés előtt

1. Használjon biztonságos kriptotárcát

A kriptovalutát általában pénztárcákban tárolják. A pénztárca alapvetően egy olyan szoftveralkalmazás, amely magán- és nyilvános kulcsokat tartalmaz, amelyek összekapcsolják Önt azzal a blokklánccal, ahol a kriptovaluta él, vagy esetenként egy mikrohardver egységgel. Lehetővé teszik a blokklánc számára, hogy hozzáférjen a nyilvános kulcsához (amely címként funkcionál) és a magánkulcsához (amelyet csak Ön ismer). Az eToro piacra dobta hiteles pénztárcáját eToroX ahol biztonságosan tárolhatja érméit.

2. Eleinte ne adj mindent belőle

Sok hetes alapos tanulmányozás után úgy érezheti, hogy szinte mindent tud a kriptográfia kereskedéséről. Igen, talán sokat tudsz, de ez nem jelenti azt, hogy vakon kellene pazarolnod. A homályosság hallgatólagos, mint minden megtakarítás, és a NEO befektetéseivel ugyanaz. A digitális pénznem folyamatosan változik, és nagyon óvatosan kell lépkednie. Rendkívül nagy kockázatokkal jár, amelyek biztosítják, hogy vagy nagyot nyer, vagy elveszíti a teljes befektetését. Annak érdekében, hogy lássa, hogyan alakulnak a dolgok, először költsön el kis összegeket, mielőtt növelné kiadásait.

3. Tartson hosszú távú perspektívát

Okos nézni a NEO-pontok leplezését, hacsak nem valaki, akit vonz a napi kereskedés és csábít a gyors cserék adrenalinja. Ez az alternatíva kockázatkerülőbb, ezért érdemes megszokni a piacot, különösen a kezdők számára. Sokkal könnyebbé teszi számodra a magas árnövekedést. A NEO-ra vonatkozó optimista előrejelzésekkel érdemes lehet némi türelemmel és kitartással rendelkezni bármilyen magasabb arány mellett.

4. Legyen naprakész

Hiba, ha minden megérzésed az érmék árára helyezi. Jelenleg a kriptovaluta ára csak akkor érvényes, ha figyelembe vette a jelenlegi forgalomban lévő tőkét. Ha a NEO megvásárlását fontolgatja, vegye figyelembe a vásárolt teljes piaci sapka összegét, próbáljon nemcsak az árra koncentrálni. Legyen naprakész a legfrissebb hírekkel, különösen a pénzügyi területen. Bár a kriptovaluták függetlenek, a világ különböző eseményei befolyásolhatják az árukat.

5. Adótörvények vonatkozhatnak az Ön NEO-jára

2014-ben az IRS közleményt adott ki, amelyben azt állította, hogy a kriptovaluták tulajdon, nem pedig adótevékenység céljából tőke. Adóval tartozna, függetlenül attól, hogy eldobta vagy megvásárolta-e a NEO-t, ha egy tőzsdén beváltotta vagy árukat és szolgáltatásokat vásárolt, akkor a felfedezett (például a NEO eladási árával) magasabb, mint az az ár, amelyen a kriptovalutát vásárolta. Bizonyos rövid vagy hosszú távú kamatlábak esetén adóköteles tőkenyereséghez juthat. Annak biztosítása érdekében, hogy a szabályok jobb oldalán maradjon, tartsa szoros ellenőrzés alatt a kriptovaluta tevékenységeit.

Összefoglalva: a NEO olyan funkciókat kínál, amelyek eredményesnek bizonyulnak az intelligens szerződések felépítésében és a vásárlások fejlesztésében. A NEO úttörő technológiái és stratégiája az intelligens szerződésekhez olyan intelligens gazdaság előmozdítását célozza, amely megalapozza a kriptovaluta közösség potenciális fejlődését.

Kezdjen el befektetni a NEO-ba az eToróval

Ha úgy gondolja, hogy a NEO a megfelelő lehetőség és hasznos kiegészítő portfóliójához, eToro felhasználóbarát és olcsó kereskedési webhelyet kínál, amely kiemelkedő titkosítási élményt nyújt, függetlenül attól, hogy Ön tapasztalt befektető vagy lelkes kezdő.

eToro – A legjobb bróker a NEO vásárlásához

etoro bróker

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

  • A NEO úgy látja, hogy a "gyorsan növekszik és fejlődik" hálózat, amely az internet következő évtizedének bázisává kíván válni.
  • A NEO eredetileg Antshares néven volt ismert, és Da Hongfei és Erik Zhang fejlesztette ki 2014-ben.
  • A NEO egy lenyűgöző megvalósítási megoldással rendelkezik, amely lehetővé teszi a C # és más programozási nyelvek programozását és fejlesztését.
  • Az Onchain kezdeményezte a Hyperledger és a Microsoft együttműködését, hogy 2016-ban elkészítsék a kezdeti fehér lapot.
  • Az okos szerződések, a digitális identitás, a kínai kormány támogatása a NEO számos előnye.
  • Az előrejelzések szerint a NEO 2023 végére elérheti az USD 437 USD-t, 2025-re pedig az 533 USD árat..
  • Legyen naprakész a piaci trendekkel, és ne engedje el az adószabályokat és a jogi kötelezettségeket, amikor befektet a NEO-ba.

Ha a NEO-ra való befektetésen gondolkodik, ne feledje, hogy hihetetlenül nagy a kockázat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector