Mi a Tezos XTZ, és érdemes-e 2021-ben befektetni a Tezosba?

Befektetés a Tezosba 2021-ben Megmagyarázva

Mi az a Tezos (XTZ)? Megéri-e befektetni az XTZ-be 2021-ben? Felépül-e a kriptovaluta piac a jelenleg zajló világjárványból? Vajon a Tezos megelőzi-e azokat a titkosító óriásokat, mint a Bitcoin, az Ethereum és a Ripple? Olvassa tovább, hogy többet megtudjon a kriptovaluta kereskedelemről és a blockchain technológiáról.

Mielőtt befektetésként tekintenénk a Tezosra, válaszoljunk egy másik alapvető kérdésre: “Mi a Tezos?”

Mi az a Tezos?

A Tezos egy negyedik generációs blokklánc-alapú platform, amelyet határokon átnyúló fizetések, intelligens szerződések és decentralizált alkalmazások végrehajtására használnak..

Az a tény, hogy a Tezos az nyílt forráskódú decentralizált hálózat, amely számos funkciót tesz lehetővé a Tezos egyik fő előnye, amely világszerte vonzza a kutatókat, fejlesztőket és kereskedőket.


Nemcsak decentralizált jellege teszi egyedivé a Tezos-t. A Tezos egy on-chain irányítási modellen alapul, ami azt jelenti, hogy a felhasználók részt vehetnek a döntéshozatal ökoszisztémájában és megkönnyíthetik az automatikus változásokat anélkül, hogy kockáztatnák a kemény villák előfordulását..

Ettől a Tezos is az egyik legdemokratikusabb blockchain platform a kriptovaluta szektorban.

Amint a fejlesztők kijelentették: „A Tezos alapvetően más megközelítést alkalmaz, azáltal, hogy irányítási szabályokat hoz létre az érdekeltek számára a protokollfrissítések jóváhagyására, amelyeket azután automatikusan telepítenek a hálózatra. Amikor egy fejlesztő protokollfrissítést javasol, csatolhat egy számlát, amelyet ki kell fizetnie a címére a frissítés jóváhagyása és beépítése után. “

Itt kell megjegyeznünk, hogy a Tezos továbbfejlesztett tétbiztosítási konszenzusos mechanizmust alkalmaz, ami azt jelenti, hogy a felhasználók drága berendezések vagy műszaki ismeretek nélkül tudják megerősíteni a tranzakciókat; más szavakkal, a bányászat szükségessége teljesen megszűnik.

Valójában, A Tezos és felhasználóbarát tétje az XTZ népszerűségéhez vezetett és árának növekedése 2019-ben és 2020-ban. Ha hiszed, ha nem, a Tezos ára 2019 októbere és 2020 februárja között megháromszorozódott!

A Tezos története

A Tezos – a legkorszerűbb kriptovaluta, amelyet érdemes megnézni 2021-ben – viharos kezdettel indult. A Tezos-t 2014-ben Arthur és Kathleen Breitman javasolta, LM fedőnév alatt a blockchain technológia egyik fő hátrányára irányul: a hírhedt, villára épülő kormányzási modell.

Három évvel később a Tezos Alapítvány elindította az eddigi egyik legimpozánsabb érmeajánlatot (ICO), és kevesebb mint két hét alatt sikerült összegyűjteni 232 millió dollárt.

Az ígéretes kezdés ellenére a Tezost különféle késések, házi drámák és perek zavarták. Még, a hálózatnak sikerült helyreállítania arculatát, és 2018-ban indult.

Miután szilárdabb jelenlétet teremtett a kriptopiacon, a Tezos két protokollmódosítást hajtott végre (Athén és Babilon), hogy hatékonyabbá tegye a tétet és az intelligens szerződés-fejlesztést.

Továbbá, A Tezos elkezdte megosztani a támogatásokat és a képzési lehetőségeket, hogy vonzza a kutatókat és a kriptográfusokat is.

Ígéretes tulajdonságai és közösségi média képe miatt a Tezos különböző vezető szervezetekkel dolgozik a tőkepiacok digitalizálásának támogatásában, beleértve ingatlan. Például a Tezos együttműködik a tZero és az Alliance Investments céggel az Egyesült Királyságban lévő ingatlanok jelképezése érdekében, valamint a németországi Fundament Csoporttal a digitális ingatlan kötvények fokozása érdekében.

Hogyan működik a Tezos?

mi a tezos

Tehát hogyan működik pontosan a Tezos? Mint fentebb említettük, a Tezos egy nyílt forráskódú platform digitális eszközök, intelligens szerződések és dApps számára. De mi teszi egyedivé?

A platform intelligens szerződések anyanyelvét Michelsonnak hívják. Sokan Michelsont rendkívül biztonságos nyelvnek tartják, mivel formális ellenőrzést és rugalmasságot nyújt egyszerre. Itt meg kell jegyeznünk, hogy ez a hivatalos ellenőrzési mechanizmus létfontosságú a valós körülmények között, mint például a valós értékű eszközök és a kölcsönök tokenizálása.

A Tezos fentebb kifejtett on-chain irányítása egy másik egyedülálló funkció. Az on-chain kormányzás azt jelenti, hogy a protokollmódosításokat a felhasználók szavazzák meg; jóváhagyás esetén automatikusan végrehajtják őket önmódosítással, elkerülve a kemény villák előfordulását.

Pontosabban, amikor egy fejlesztő frissítést javasol, a protokoll a tesztelendő közösséghez kerül. A tesztelési időszak után a felhasználók szavazhatnak a frissítésről; ha a felhasználók többsége jóváhagyja, a frissítést egy hot swap néven ismert protokollon keresztül integrálják.

Valójában a Tezos egészének egyedülálló építészete van. A Tezos moduláris stílusú blokklánc-hálózattal rendelkezik, amely bizonyos szabályok alapján megváltoztathatja önmagát; az úgynevezett hálózati héjat használja az önmódosítás lehetővé tételéhez. Általában a blokklánc három rétegből áll: hálózat, tranzakció és konszenzus. A Tezos hálózati héja megkönnyíti a kommunikációt e rétegek között, és lehetővé teszi a felhasználók számára a demokratikus részvételt.

A Tezos egyben az első kriptovaluta, amely népszerűsítette a tészta sütés folyamatát. Itt kell megjegyeznünk, hogy a Tezos ötvözi a hagyományos tétbiztosítás és a felhatalmazott tétbiztosítás legjobb tulajdonságait, így az elegendő pénzeszközökkel és technikai ismeretekkel nem rendelkező emberek részt vehetnek más ügynökök átruházásával vagy más (validátor) megszerzésével, hogy megerősítsék számukra a tranzakciókat.

Egyes adatok szerint, évente 5,61% -os megtérülést lehet elérni az érintett Tezóknál.

Itt kell megemlítenünk azt is, hogy a rendszer lehetővé teszi, hogy két számlatípuson működjön: implicit és eredetű számlákon. Az implicit fiókok a mindennapi felhasználók számára készültek, míg a létrehozott fiókok a fejlesztők számára.

Érdekes módon 2020 márciusában a Tezos (egy fejlődő hálózat lévén) megvalósította a Carthage nevű protokollt, amely lehetővé tette a fejlesztők számára, hogy összetettebb alkalmazásokat futtassanak.

Mi az XTZ?

A Tezos a natív XTZ tokennel van társítva, amely tezzie vagy tez néven ismert. Mint fentebb kifejtettük, az XTZ-ket nem bányásszák, mivel a Tezos a tét igazolásának mechanizmusát használja, és a felhasználók ösztönzőket kapnak az alapvető fejlesztési folyamatban való részvételre.

Bár a Tezos sokkal több, mint egy kriptovaluta – mivel az XTZ-t főként a blokklánc futtatására használják, egyre nagyobb az érdeklődés az XTZ iránt mind a kereskedők, mind a befektetők részéről.

Példaként, jelenleg a Tezosnak több mint 400 aktív pékje van, és a tét aránya csaknem 80%. Az ilyen érdeklődés teret enged az XTZ-nek a növekedéshez és a versenyhez.

Bár igaz, hogy az XTZ tokenek még mindig friss bejegyzések, az XTZ jelentős növekedést tapasztalt 2019-ben és 2020-ban. A Tezosnak sikerült felépülnie a koronavírus által kiváltott bearish piacról, és a piaci felső korlátok között az egyik legfontosabb kriptó lett..

Ne feledje, hogy az írás idején egy XTZ 2,19 dolláron kereskedik, az árak várhatóan tovább emelkednek.

És képzeld csak! Amint arról beszámolt Forbes, Lehet, hogy a Tezos jó úton halad a Bitcoin összetörésére.

Fontolgatná a befektetést Tezos XTZ?

befektetni a tezókba

Érdemes-e 2021-ben befektetni a Tezosba??

Természetesen! 1 645 701 484 dolláros piaci felső határral a Tezos – jelenleg a 19. helyen állth a kriptográfiai szektorban (a CoinMarketCap) – mindenképpen érdemes megnézni 2021-ben.

tezos történelmi árdiagram

Azok a befektetők, akik hisznek a Tezos által kínált demokratikus mechanizmusban és innovatív technológiában, különösen vonzónak érzik magukat az XTZ-től.

Sokan azt állítják, hogy a Tezos más platformokat fog megelőzni a dApps és az intelligens szerződések telepítéséhez, beleértve az intelligens szerződések királyaként gyakran emlegetett Ethereumot is.

Nem meglepő, hogy növekszik az érdeklődés az XTZ iránt; mint fentebb említettük, a Tezos részesedése csaknem 80% -os, több mint 13 000 delegátorral és 400 validátorral rendelkezik szerte a világon.

Ráadásul, mivel sok szakértő úgy véli, hogy a tétbiztosítási kriptovaluta projektek a következő kriptopullás piacot fogják okozni, a Tezos pénzügyi fejlődése továbbra is növekszik népszerűségében.

Míg az XTZ jelenleg 2,19 dolláron forog, ami nem igazán hasonlítható össze a Bitcoinnal, az XTZ ára hosszú távon tovább nőhet. Például a 2020-as fekete csütörtök óta a Tezosnak sikerült felépülnie és 2,00 dollár felett maradt.

Ez azt mondta, amikor megvizsgáljuk a Tezost és annak befektetési potenciálját, ne felejtsük el, hogy minden befektetés az Ön által érdekelt eszköz kockázat-haszon profiljára esik.

Különösen a kriptopénzek lehetnek nagyon kockázatosak, ezért soha ne fektessen be többet, mint amennyit elveszíthet.

Mennyit ér a tezosz?

Ha úgy dönt, hogy megvásárolja az XTZ-t, akkor megkérdezheti: “Mennyit fog érni a Tezos?”

Noha az árjóslások erősen spekulatívak, a Tezos on-chain és demokratikus kormányzásának köszönhetően sok szakértő bullish trendre számít. Ha a Tezos magasabb mélypontokat mutat és pozitív lendületet mutat, egy bullish trend kirobbanhat és nagy árréshez vezethet.

A technikai elemzés és a korábbi adatok alapján várható, hogy a Tezos 2021-ben 4,30 dollárt érhet el.

Továbbá a WalletInvestor szerint az XTZ értéke 7,03 dollár lehet 2025-ben. A CryptoGround azt is állítja, hogy a Tezos jó hosszú távú befektetés; a forrás szerint az XTZ 2025-ben eléri a 9,01 dollárt.

Más szélsőségesebb előrejelzések, például a CryptoCoinSociety által biztosítottak, azt állítják, hogy a Tezos 2025-re eléri a 24,06 dollárt.

Noha senki nem tudja megjósolni, hogy a globális gazdaság miként fog kilábalni a folyamatban lévő járványból, az XTZ-be történő befektetés jó hozamot eredményezhet 2021-es évet meghaladóan is.

Kellene nekem Invest Tezosban?

befektessen a tezókba

A Tezos más előnyeivel más kriptovalutákkal szemben, mint például az automatikus változtatások és az elérhető sütés, a Tezosba történő befektetés jó befektetés lehet az Ön számára.

Ennek ellenére, bár a Tezos egy érme, amelyet érdemes megnézni, mindig emlékezzen arra, hogy a kriptovalutába történő befektetés kockázatos vállalkozás lehet.

Ez nem azt jelenti, hogy az XTZ kereskedése 2021-ben rossz ötlet: ez csak azt jelenti, hogy saját kutatásokat kell végeznie, és elemeznie kell az XTZ kockázat / haszon arányát annak eldöntésére, hogy a jutalmak lehetőség szerint meghaladják-e a lehetséges kockázatokat.

Ha úgy dönt, hogy felveszi az XTZ-t portfóliójába, akkor örömmel fogja tudni, hogy eToro, vásárolhat és adhat kriptovalutákat, és kereskedhet CFD-kkel, akár 90+ kriptopárig.

Készen áll a befektetések megkezdésére Tezos XTZ?

befektetni a tezókba

Kinek érdemes megfontolnia az XTZ hozzáadását portfólióihoz 2021-ben?

Különböző egyedi tulajdonságokkal és növekedési potenciállal nem kétséges, hogy az XTZ befektetése növekszik. A Tezos népszerű eszköz a befektetők körében, akik hosszú távon hisznek az XTZ-ben, valamint a napi kereskedők, akik profitálni akarnak a volatilitásból és diverzifikálják portfólióikat a kockázatok csökkentése érdekében..

A Tezos szintén népszerű választás a kriptográfia rajongói körében, akik úgy vélik, hogy a Tezos sokkal közelebb áll Satoshi filozófiájához a decentralizáció és a demokratikus elvek tekintetében.

Ne felejtsük el, hogy a Bitcoin rejtélyes alkotója, Satoshi a pénzügyi szolgáltatásokat az élet minden területén elérhető emberek számára kívánta elérhetővé tenni, és felszámolni a központi bankok és költséges harmadik felek szükségességét.

Természetesen a vállalatok is érdeklődnek az XTZ iránt. Például a Tezost nagyra értékelik a főbb pénzügyi intézmények, például a Dalam Capital, az Enable Future, a BTG Pactual és a Alliance Investments. Úgy van! WStratégiai beruházások terén a Tezos innovatív és önszabályozó blokkláncának köszönhetően sok támogatást nyert.

Végül a kriptovaluta-befektetés nem gyorsan meggazdagodó rendszer, ezért magának kell eldöntenie, hogy befektetnie kell-e a Tezosba és annak rendkívül demokratikus önszabályozó mechanizmusába.

Főbb pontok

  • A Tezos egy innovatív és biztonságos önmódosító blockchain platform, amelyet elsősorban intelligens szerződések és dApps fejlesztésére terveztek.
  • A Tezos 2018-ban indult nagy sikerű ICO után, amelyet különböző házon belüli drámák és perek követtek.
  • A hullámvölgyei és a folyamatos pandémia által kiváltott bearish piac ellenére is, A Tezosnak sikerült a kriptovaluta piac egyik vezető projektjeként megalapozódnia.
  • A Tezos egyedülálló, mivel demokratikus on-chain irányítással rendelkezik, és bányászat helyett sütésre támaszkodik. Ezen felül egy biztonságos programozási nyelvet használ, amely garantálja a hivatalos ellenőrzést.
  • Az XTZ a Tezos natív tokenje, jelenleg 2,19 dollárért kereskedik (2020. december 14-én)..
  • Val vel piaci felső határa 1 645 701 484 USD, A Tezos vonzó befektetési lehetőség mind a kezdők, mind a tapasztalt befektetők, valamint a nagy pénzintézetek számára.
  • Valójában sok pénzügyi szakértő úgy véli, hogy a Tezos hosszú távon tovább fog növekedni, és 2025-re új csúcsokat fog elérni.

eToro – A legjobb bróker a Tezos XTZ vásárlásához

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Ha tetszett olvasni cikkünket Mi a Tezos (XTZ), és érdemes-e 2021-ben befektetni a Tezosba?? kérjük, ossza meg mindazokkal, akiket érdekelhet a kriptovaluta befektetés is.

GYIK

Biztonságos befektetés-e a Tezos??

Igen, a Tezos biztonságos befektetés. A Tezos decentralizált blokkláncot használ, így nincs olyan központi adatbázis, amelyet feltörhetnének. Ezen felül a Tezos új nyelvet és kriptográfiai titkosítást használ, biztosítva mind a formális ellenőrzést, mind a biztonságot. Ha a hackerek valaha is megtalálják a hálózathoz való hozzáférés módját, a módosítások nem hajthatók végre az érintettek konszenzusa nélkül, ami rendkívül biztonságosvá teszi a Tezost. Ennek ellenére a kriptovaluta befektetés kockázatos lehet, ezért mindig körültekintően járjon el.

Névtelen a Tezos?

A Tezos egy viszonylag új kriptovaluta, amely még mindig fejlődik a magánélet és a tömeges elfogadás szempontjából. Eddig a Tezos magánszférája ugyanolyan szintű, mint az Ethereum és a Bitcoin: bár névtelenek, a digitális lábnyom továbbra is jelen van. Másrészt megbízható cserékre van szükség az Ismerd meg az ügyfeledet és a Pénzmosás Elleni előírások betartásához, így azoknak a felhasználóknak, akik kereskedni akarnak az XTZ-vel, személyes adatokat kell megadniuk. Ennek ellenére a Tezos bejelentette az új bevezetésének terveit Zcash adatvédelmi funkciói a következő hónapokban, ami a jövőben befolyásolhatja névtelenségét.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector