Mi az 5 legnépszerűbb kriptovaluta az USA-ban?

Amerika legnépszerűbb kriptói

Át akarja hagyni az olvasást, és eljut a legjobb választásunkhoz? A legjobb és legnépszerűbb kriptokurrén az USA-ban Bitcoin vagy Ethereum.

Kíváncsi vagy, hogy mely kriptovaluták vannak a legnépszerűbb listákon az USA-ban? Jó helyen jársz. Olvassa el, és fedezze fel az USA 5 legnépszerűbb kriptovalutáját, és hogyan változik az észak-amerikai piac.

Az Egyesült Királyság után az Egyesült Államokban található a világon a legtöbb digitális pénzváltás – 27. A virtuális eszközök iránti étvágy országszerte erős, és ez nem mutatja a lassulás jeleit. Valójában a világ legtitkosítottabb városai közül néhány megtalálható Amerikában, San Franciscótól Jacksonville-ig (FL).

De melyik kriptovalutákat részesíti előnyben Amerika? A nagy nevektől, például a Bitcoin-tól kezdve altcoinok Lenyűgöző növekedéssel megnézzük azokat a kriptókat, amelyek mozgásban tartják az észak-amerikai piacot.

Ezért állítottuk össze az USA 2021-es legjobb kriptóinak listáját.


Tehát minden további nélkül …

Az Egyesült Államok 20 legnépszerűbb kriptovaluta 2021-ben:

1. Bitcoin (BTC)

2. Ethereum (ETH)

3. Bitcoin Cash (BCH)

4. Ripple (XRP)

5.. Litecoin (LTC)

Akár a következő befektetési lehetőségét keresi, akár csak lépést akar tartani az USA kriptovaluta trendjeivel, olvassa el a további információkat.

Mi az 5 legnépszerűbb kriptovaluta az USA-ban?

1. Bitcoin (BTC)

A Bitcoin mindig is a legnépszerűbb kriptovaluta volt az USA-ban és a globális piacon. A Bitcoin 2009-es indulása óta a világ legnépszerűbb kriptovalutája. A digitális eszközt „a kriptopénz királyának” tartják, és ez volt az első kísérlet a globális fizetések decentralizálására.

Ahelyett, hogy központi tartalék bocsátaná ki, a Bitcoin egy úgynevezett folyamat útján jön létre bányászati. A Bitcoin-bányászok tranzakciókat dolgoznak fel a blokklánc-hálózaton belül, nyitott nyilvántartást készítve minden előforduló tranzakcióról. Ez segít fenntartani az átláthatóságot az online pénzügyek világában, és ez egy fő oka annak, hogy a Bitcoin olyan népszerűvé vált az Egyesült Államokban (és másutt).

Mennyit ér meg a Bitcoin 2021-ben és azon túl?

A 2007–2008 közötti globális pénzügyi válság után, amely egybeesett az Egyesült Államok ingatlan-összeomlásával, a pénzügyi vállalatokkal szembeni bizalmatlanság minden idők csúcspontja volt. Írja be a Bitcoin-t, amely a következő évben került piacra, és teljesen elkülönül a központosított szervezetektől, például a bankoktól és a hitelnyújtóktól.

Az első valós Bitcoin tranzakció 2010-ben történt, amikor egy floridai szoftverfejlesztő két pizzát vásárolt 10 000 BTC-ért. Ha ezt összehasonlítjuk a Bitcoin mai értékével, akkor ezek a pizzák megdöbbentő 320 millió dollárt érnének! Az esemény annyira ikonikus a kriptográfusok körében, hogy május 22-e hivatalosan is „Bitcoin Pizza Day”, ahol a befektetőket arra ösztönzik, hogy ünnepeljenek pizzát vásárolva saját kriptotartalékaikkal..

Tíz évvel a tranzakció után Harris Poll nemrégiben végzett felmérése azt találta Az amerikaiak 5% -a rendelkezik Bitcoin-nal. Körülbelül 16 millió embernek sikerül! Figyelembe véve a Bitcoin pénztárcák számát 42 millió körül, ez arra utal, hogy a Bitcoin felhasználók jelentős százaléka az Egyesült Államokban él.

Fontolgatná az USA legnépszerűbb kriptovalutájának megvásárlását??

2. Ethereum (ETH)

Az USA második legnépszerűbb kriptovalutája az Ethereum – egy blockchain platform, amely használja okos szerződések digitális tranzakciók végrehajtására. Natív devizája Ether (ETH) néven ismert, jelenlegi piaci felső határa 51 507 291 691 USD.

Az intelligens szerződés egy olyan automatikus szerződés, amelyben kódolják a megállapodás konkrét feltételeit – például azt az összeget, amelyet Ön vállalt, hogy valakinek fizet egy adott szolgáltatásért. Csakúgy, mint a Bitcoin, ennek is az egyik fő előnye, hogy lehetővé teszi az emberek számára, hogy online tranzakciókat hajtsanak végre anélkül, hogy külső bankon vagy hitelezőn kellene keresztülmenniük.

De az Ethereum előnyei nem érnek véget ezzel. Valójában az Egyesült Államokban sokan úgy vélik, hogy a blokklánc-hálózat előkészítheti az utat egy újfajta internet számára, lehetővé téve számunkra, hogy biztonságos és teljesen decentralizált módon kezeljük a pénzünket – sőt potenciálisan szavazzunk is..

Az Ethereum jobb befektetés, mint a Bitcoin?

Korai jelzést láttunk erről még 2020 márciusában, amikor bejelentették, hogy a CONA Services (Coke One North America) az Ethereum blokkláncot fogja használni az decentralizált finanszírozás (DeFi).

A CONA Services az Egyesült Államok 12 legnagyobb coca-cola palackozó üzemének technológiai partnere. Tranzakciókat hajtott végre az Ethereum platformon annak érdekében, hogy növelje az átláthatóságot az egész ellátási láncban, és a próba eredményeit várhatóan 2020. negyedik negyedévében hozzák nyilvánosságra..

3. Bitcoin Cash (BCH)

Az eredetileg 2017-ben indított Bitcoin Cash egy peer-to-peer elektronikus készpénzrendszer. A Bitcoin skálázható villájaként hozták létre, miután a kriptográfiai befektetők aggályokat vetettek fel maga a Bitcoin skálázhatósága miatt. Ez most a világ ötödik legnagyobb kriptovaluta, piaci korlátja 4 630 146 203 dollár.

2020 novemberében egy Bitcoin Cash kemény villa bekövetkezik. Ez egy olyan folyamat, amelynek során a Bitcoin Cash hálózat két külön blokkláncra oszlik. A Bitcoin Cash indítása még 2017-ben maga volt a villa, mivel az új blokklánc elágazott az eredeti Bitcoin platformtól.

Bár a Bitcoin Cash megosztja a hasonlóságokat a Bitcoinnal, végül a platform legnagyobb problémáinak megoldására hozták létre. Míg a Bitcoin képes kezelni az 1 MB-os blokkméretet, a Bitcoin Cash ezt a blokkméretet 8 MB-ra növelte. A Bitcoin Cash másodpercenként sokkal több tranzakciót is képes feldolgozni. A Bitcoin másodpercenként csak 7 tranzakciót képes feldolgozni, ami rendkívül kevésbé hatékony, mint a többi általános fizetési szolgáltatás (például a VISA képes megdöbbentő 65 000-et feldolgozni másodpercenként).

Az Egyesült Államokban és Dél-Amerikában jelenleg körülbelül 716 különböző tégla és habarcs vállalkozás működik, amelyek elfogadják a fizetést BCH. A honlap szerint Bitcoin.com, világszerte 4392 ilyen vállalkozás működik, ami azt jelenti, hogy több mint 16% -uk Amerikában található. Ez azt mutatja, hogy a Bitcoin Cash mindenképpen az egyik legnépszerűbb kriptovaluta az Egyesült Államokban.

4. Ripple (XRP)

Az Ethereumhoz hasonlóan a Ripple a platformja (RippleNet) és a virtuális pénzneme (Ripple XRP) neve. Az írás idején az XRP a világ negyedik legnagyobb kriptovaluta, és vonzóan alacsony, mindössze 0,31 dolláros áron.

A Ripple már az egyik legnépszerűbb kriptovaluta az Egyesült Államokban, de szerint iparági jóslatok, a közeljövőben még népszerűbbé válhat. A CryptoWhale néven ismert kriptovaluta-elemző azt jósolta, hogy amint az Egyesült Államok konszenzusra jut a kriptopénz szabályozásában, megugrik a Ripple iránti kereslet.

A Ripple-be történő befektetés előnyei és hátrányai: milliomos készítő lesz-e?

CryptoWhale azt mondta: „Az egyetlen projekt a teljes piacon, amely a Crypto Regulations-t szorgalmazza, az XRP. Tudják, hogy ha ezeket a szabályokat hozzáadják, az szinte minden más altcoinot teljesen megsemmisít, és az egekbe szökik az XRP kereslete. ”

Mivel a RippleNet-et úgy tervezték, hogy megkönnyítse a bankok és más vállalkozások számára a globális fizetések valós idejű, valós idejű küldését XRP mint univerzális pénznem, a Ripple már jó pozícióban van a pénzügyi intézményben. Míg egyesek kritizálták azt a tényt, hogy központosítottabb, mint az olyan ajánlatok, mint a Bitcoin, ez lehet a siker oka. Ahogy a CryptoWhale rámutat, a Ripple évek óta „csendben dolgozik a kormányzati szervekkel a megfelelés biztosítása érdekében” – és amikor az amerikai szabályozásokat érvényre juttatják, képes lesz teljes mértékben kihasználni.

5. Litecoin (LTC)

A Litecoin egy Bitcoin spin-off, amelyet 2011-ben indítottak el, így a világ egyik legkorábbi altcoinja. Litecoin a világ tizenkettedik legnagyobb kripto – és ez az USA 5 legnépszerűbb kriptovalutájának egyike.

A Bitcoin Cash-hez hasonlóan a Litecoin is azért jött létre, hogy megoldja néhány olyan problémát, amely az embereket aggasztotta a Bitcoin körül. Például, míg a Bitcoin 10 percet vesz igénybe egy új blokk hozzáadásához a blokklánchoz, a Litecoin mindössze 2 és fél percet vesz igénybe, és alacsonyabb tranzakciós díjakkal rendelkezik.

A kriptovaluta nemrégiben profitált a szerepjáték (RPG) megjelenéséből is LiteBringer, amely a Litecoin blokkláncon fut. A játék annyira népszerű, hogy a Litecoin Alapítvány szerint a Litecoin tranzakciók száma több mint megháromszorozódott a megjelenését követő héten! Ez azt jelenti, hogy az összes tranzakció 75% -át a LiteBringer vezérli.

Blockchain és a játékipar | Maradj a játék előtt

A jelenlegi becslések szerint 155 millió amerikai játszik rendszeresen videojátékokat, nem meglepő, hogy a Litecoin az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb kriptovaluta.

Melyek a legfontosabb kriptopénz-trendek az Egyesült Államokban?

kriptovaluták az USA-ban

Nem véletlen, hogy az USA 5 legnépszerűbb kriptovalutája közül 3 Bitcoin technológián alapul (Bitcoin, Bitcoin Cash és Litecoin). Az elemző cég jelentése szerint Láncelemzés, Észak-Amerika – amely a kriptovaluta piac harmadik legaktívabb országa, Nyugat-Európa és Kelet-Ázsia után – mindenekelőtt a Bitcoin kriptókat részesíti előnyben.

A jelentés azt állította, hogy ez a kegyelmi szint „aránytalan” volt más országokkal összehasonlítva. Kutatásának részeként a Chainalysis elemezte, hogy a kriptográfia különböző kategóriái mennyire népszerűek a világ legfontosabb régióiban. Ezt úgy tették, hogy a kriptovalutákat Bitcoins-ra (BTC) osztották fel, stabil állományok, és altcoinokat, mielőtt meghatároznák, hogy a regionális tevékenység hány százaléka érinti az egyes kategóriákat. A következőket fedezték fel:

 • Kelet-Ázsia: 51% BTC, 33% stablecoins, 16% altcoins
 • Nyugat-Európa: 66% BTC, 21% stablecoins, 12% altcoins
 • Észak-Amerika: 72% BTC, 17% stablecoins, 11% altcoins
 • Kelet-Európa: 57% BTC, 30% stablecoins, 13% altcoins
 • Közép- és Dél-Ázsia: 53% BTC, 35% stablecoins, 12% altcoins
 • Latin-Amerika: 63% BTC, 26% stablecoins, 11% altcoins
 • Közel-Kelet: 54% BTC, 33% stablecoins, 14% altcoins
 • Afrika: 69% BTC, 21% stablecoins, 10% altcoins

Mint láthatjuk, az olyan Bitcoin-valuták, mint a Bitcoin Cash és a Litecoin, Észak-Amerika kriptotevékenységének legnagyobb százalékát veszik fel. Az Egyesült Államok előnyben részesíti a BTC-t észrevehetően, mint bármely más régió, Afrika a második legmagasabb, 69%. Miért kedvez tehát az USA a Bitcoin devizáknak??

→ Kattintson ide egy jobb titkosítási portfólió létrehozásának megkezdéséhez 100 dollárral.

USA Cryptocuurency kereskedési stratégia

Amerika a Bitcoin előnyben részesítését a kereskedési stratégiának köszönheti. A jelentés azt is megállapította, hogy az amerikai befektetők sokkal nagyobb valószínűséggel alkalmaznak hosszú távú befektetési stratégiákat, mint más régiókban, és az eszközeik vásárlását és tartását választják, szemben a gyors kereskedéssel..

Például 2019 júliusa és 2020 júniusa között a kereskedelem intenzitása Kelet-Ázsiában csaknem kétszerese volt Észak-Amerikának. Ha az amerikai befektetők inkább a hosszú játékot játsszák, a BTC és a hozzá tartozó kriptók sokkal ésszerűbb befektetéseket tehetnek, mint néhány kevésbé ismert altcoin. Lehet, hogy híresen ingatagak, de különösen a Bitcoin és a Bitcoin Cash erősen megvédte piaci pozícióit az évek során.

Nem csak ez, de gyorsan felépültek az alacsony növekedés vagy az áresés időszakaiból. 2020 március végén a Bitcoin árfolyama 4721 dollárra zuhant, mivel a koronavírus-járvány zűrzavarba sodorta a piacot. Júniusra és júliusra azonban az ár 9 000 dollárra, majd 2021 elején bitcoinonként 41 000 dollárra tért vissza. Mivel ezek a balesetek általában rövid ideig tartanak, a Bitcoin jól alkalmazható hosszú távú stratégiával rendelkező befektetők számára amelyek a kriptográfia hosszabb ideig tartó megtartására támaszkodnak.

Fektessen be az USA legnépszerűbb kriptovalutáiba

Akár tapasztalt kereskedő, akár csak most indul, kétségtelen, hogy az USA 5 legnépszerűbb kriptovaluta potenciálisan erősen kiegészíti portfólióját. Reméljük, hogy ez a cikk megmutatta, miért választott annyi amerikai befektetni ezekbe a kriptókba – és ha úgy gondolja, hogy eljött az ideje a kereskedés megkezdésének is, a következő lépés egy jó nevű amerikai bróker megtalálása.

A több eszközből álló brókercég eToro lehetőséget ad arra, hogy többet fektessen be 90 kriptovaluta, beleértve az 5-öt, amelyet felvettünk ebbe a listába. Az eToro irodái az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában találhatók. A Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) által teljesen szabályozott, megbízható választás azok számára, akik az USA legnépszerűbb kriptovalutáiba kívánnak befektetni..

eToro – Vásárolja meg a legnépszerűbb digitális érméket az USA-ban

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

 • Az öt legnépszerűbb kriptovaluta az USA-ban: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin és Ripple
 • 27 digitális pénzváltót tartanak nyilván az USA-ban
 • San Francisco és Jacksonville a világ két legrejtjelezőbb barát városa
 • A Bitcoin az Egyesült Államok (és a világ többi része) legnépszerűbb kriptovaluta
 • Az amerikaiak 5% -a jelenleg a Bitcoin tulajdonosa
 • 716 vállalkozás kínál BCH fizetést az Egyesült Államokban és Dél-Amerikában együtt
 • A Ripple amerikai kriptovaluta-szabályozással kapcsolatos kampánya növelheti népszerűségét
 • Az USA legnépszerűbb kriptovalutái a Bitcoin technológiára épülnek
 • Az amerikai kriptovaluta-tevékenység 72% -a a BTC-t érinti
 • Úgy tűnik, hogy az amerikai befektetők inkább a kriptovalutát tartják, szemben a magas frekvenciájú kereskedésekkel

Kriptopénz az Egyesült Államokban – GYIK

Legális kriptovaluta az USA-ban?

A Bitcoin-t 2020 februárjában hivatalosan legalizálták az Egyesült Államokban. Ez azonban nem tekinthető törvényes fizetőeszköznek, és nem ingatlan, hanem pénznem formájában adózik..

Hol kaphatok kriptovalutát az USA-ban?

Az eToro bróker biztonságos és jó hírű módszer a kriptovaluta kereskedelmének megkezdésére az Egyesült Államokban. Irodái vannak az Egyesült Államokban, és a Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) szabályozza. Használata eToro, több mint 90 különböző kriptovalutához férhet hozzá.

Ki szabályozza a Bitcoin-t az Egyesült Államokban?

Bár a Bitcoin jogilag nem minősül pénznek, a Pénzügyi Bűnözés Elleni Hálózat (FinCEN) pénzátadónak ismerte el a kriptográfiai tőzsdéket, és úgy véli, hogy a zsetonok „értékkel helyettesítik a valutát”.

Az Amazon USA elfogadja-e a Bitcoin-t?

Jelenleg az Amazon USA hivatalosan nem fogadja el a termékekért a Bitcoin fizetéseket. Lehetséges azonban az Amazon ajándékkártyáinak fizetése a Bitcoin segítségével.

Hogyan konvertálhatom a Bitcoin dollárra?

Átalakíthatja a Bitcoine-ját dollárra, ha kriptovaluta tőzsdén, például eToro-ban értékesíti. Egyszerűen adja el kriptográfiáját dollárért, és fizesse át bankszámlájára.

A kriptovaluta jó befektetés?

Az kriptovalutába történő befektetés az Egyesült Államokban általában magas kockázatú befektetésnek számít. Ennek oka, hogy az olyan eszközök értéke, mint a Bitcoin, hihetetlenül ingadozó lehet. Fontos, hogy végezze el a megfelelő gondosságot és határozott kockázatkezelési stratégiát alkalmazzon, mielőtt befektetni kezdene az Egyesült Államok kriptovalutájába..

Legális-e a Bitcoin adásvétele az Egyesült Államokban??

A Bitcoin adás-vétele az Egyesült Államokban legális – mindaddig, amíg szabályozott cserén megy keresztül. Ha megpróbál kereskedni a Bitcoinnal anélkül, hogy tőzsdén keresztül menne, akkor technikailag bűncselekményt követett el. Ez azért van, mert a Bitcoin adóként tulajdonként adózik, nem pedig pénznemként. Ahogy egy ingatlanügynökön keresztül menne át otthonának eladásához, át kell mennie a szabályozott kriptográfia hogy eladja Bitcoinját az Egyesült Államokban.

Reméljük, hogy cikkünk Az 5 legnépszerűbb kriptovaluta az USA-ban volt hasznos neked és spórolt egy kis időt kutatásában.

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van, és a múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeni eredményeket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector