Mi az a TRON? Kezdő útmutató a TRON-hoz és tippek a TRX-be történő befektetéshez

A TRON azóta az egyik legszókimondóbb nyomon követést követi a területen, amióta 2017-ben csatlakozott a kriptopiachoz. A piaci értéket tekintve ez az érme kihasználta ezt a kölcsönös érdeklődést és speciális technológiai jellemzőit, hogy az egyik legkiemelkedőbb kriptovaluta legyen..

A TRON további érdekes szempontot ad a kriptopiachoz – a játék- és szerencsejáték-iparban is felhasználásra szánják, azzal a céllal, hogy legális szerencsejáték típusú blokklánc-alapú játékokat fejlesszen ki és bővítsen..

2017-ben a pekingi alapú kriptovaluta platformot a TRON Alapítvány hozta létre, és eredetileg Justin Sun alapította.

A Sun egy kínai vállalkozás tulajdonosa, aki már a PEIWO, a Pacific Rim élő közvetítésre összpontosító mobil okostelefon-alkalmazásának agyaként is ismert.

Kétségtelen, hogy a TRON előtt egy fényes jövő áll, mint az egyik újabb kriptó, így ha befektetés felé nézel, fel kell tenned magadnak néhány kérdést. Itt van néhány fontos információ, amelyet tudnia kell a TRON-ról.


Mi az a TRON?

A TRON egy blockchain alapú operációs rendszer, amelyben decentralizált alkalmazásokat lehet fejleszteni, és a médiatartalmak megoszthatók. Magát a TRX tokent használják az ilyen működési eszköz jellemzőihez való hozzáférés megszerzésére. Ezért a token elsődleges célja a TRON hálózaton való használat. Mivel tőzsdén adható és adható el, virtuális pénznemként is meghatározható.

A TRON segíti a Dapp fejlesztőket, az Ethereumhoz hasonlóan, a bonyolult protokollok felépítésében és használatában intelligens szerződéseken keresztül, amelyek a natív blokkláncban találhatók. A hálózatot ma leginkább feldolgozási arányai és karizmatikus vezérigazgatója ismeri el. A platform kifejezetten másodpercenként 2000 tranzakcióra képes. A legjobb az egészben, hogy nulla feldolgozási költség van a TRON-on. Pillanatok alatt egymillió dollár értékű TRX-t küldhet a világ egy másik helyére, és nem fizet egyetlen centet sem.

A BitTorrent megvásárlása, majd egy token kiadása a TRON protokollon valószínűleg a TRON Base legsikeresebb akciója volt. Ez lehetővé tette a projekt számára, hogy több millió peer-to-peer alkalmazás fájl-megosztó felhasználó számára hirdesse szolgáltatásait.

Úgy tűnt, hogy a globális hálózat gondolata egészen a közelmúltig nem fog megvalósulni. A világ számítási teljesítménye még nem volt megfelelő. Ennek ellenére a blokklánc-hálózatok nyitott létezése éppen ilyen küldetéshez nyújt előnyt. A TRON éppen ezt a funkciót kívánja megragadni.

Hol kezdődött minden?

A decentralizált blokklánc-technológiájáról ismert Tron 2017-ben indult. Nonprofit szervezetként indult, a Tron Alapítványt eredetileg Justin Sun alapította. Az ötlet az volt, hogy felülírja a többi kriptovalutát a decentralizált internet és az elérhetőség szempontjából.

Justin Sun már a blockchain szektor ismert személyisége volt, a Forbes „China 30 under 30” címkéjével. Emellett Sun Tron létrehozása előtt a Ripple főképviselője volt, és segített neki egy nagyobb személyi hálózat létrehozásában, amely előnyt adott neki a Tron létrehozásában..

Tron hatalmas ICO-val kezdte, nagyjából 70 millió dollárt gyűjtött, ahol az érmék hozzávetőlegesen 0,0019 dolláros piaci értéket értek el. Ez lehetővé tette a befektetők számára, hogy kereskedjenek a TRX egyéb zsetonjaival, és a Tron Alapítvány számára nagy lendületet biztosított a kezdeti bevezetés során.

Amikor először indult 2017-ben, a Tron megvásárolta a BitTorrent-et is, amely egy nagy lépés a szórakoztatóiparban, megszülve a ma ismert legnagyobb fájlmegosztó platformot. Összességében elmondható, hogy a Tron fő célja, hogy hozzáférhetőséget biztosítson az ingyenes és könnyű tartalomhoz és tárhelyhez az interneten, és lehetővé tegye a hatalom és az irányítást a tartalomkészítők számára, ahelyett, hogy korlátozott rugalmassággal rendelkezne a nagy platformok, például a YouTube tulajdonjoga felett. A platform többek között olyan tartalomalkotókat támogat, mint művészek, zenészek, filmkészítők és újságírók. Ma a Tron piaci kapitalizációja nagyjából 2,4 milliárd dollár, és az eddigi tíz kriptovaluta között van.

Szkeptikusok a TRON-on

A TRON-nak önmagában valutaként vannak hullámvölgyei, de ez nem újdonság a kriptográfiai világban. A legnagyobb kérdés azonban az, hogy annyi spekuláció zajlik az érmével kapcsolatban, hogy a valódi TRON platform még nem teljesen használható.

A valóságban a TRON folyóiratában javasolt gyártási időkeret nagyon hosszú, ami végső soron azt jelenti, hogy nem látjuk, hogy a projekt a közeljövőben bármikor megvalósul. Tehát csak annyit tehetünk, hogy megvásároljuk a TRON-t és hasonlóan eladjuk, mint minden más kriptot.

Miért érdemes befektetni a TRON-ba?

A Tron egy decentralizált blokklánc-rendszer, amely egészen más, a szórakoztatásra fókuszálva. A felhasználók képesek olyan tartalmak létrehozására és megosztására, mint videók, képek, bejegyzések stb. A TRON platformon. A TRX érme ebben az esetben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a platformhoz, és kihasználhassák annak rendkívüli jellemzőit. Ráadásul a digitális érme még mindig megéri az értékét, és más devizákkal lehet kereskedni különböző kereskedési platformokon.

Az egyik legvonzóbb jellemző, amellyel büszke, az alacsony tranzakciós díjak. Ez annak köszönhető, hogy a Tronnál a tranzakciós díjak meghatározó tényezői a sávszélesség és az energia. A legtöbb esetben ez az érték rendkívül alacsony, és így vonzza a befektetőket és a kereskedőket, hogy kézbe vegyék az érmét.

A Tron nemcsak az ilyen alacsony költségekkel jár együtt, hanem a sebessége is ingyenes. A Tron másodpercenként akár 25 000 tranzakciót is képes feldolgozni, ami jóval több, mint amire a Bitcoin vagy az Ethereum képes. Az EOS-hoz hasonlóan a Tron rendelkezik DPOS-szal (Delegated Proof-of-Stake), amely lehetővé teszi az érme számára, hogy annyi tranzakciót szinte pillanatok alatt feldolgozzon.

A TRON keretrendszerének egyik legfontosabb jellemzője a szórakoztatóiparra való összpontosítás. Célja, hogy alacsony költségekkel és sokkal könnyebb folyamatban lehetővé tegye a tartalom internet-kiosztását. Megkönnyíti azoknak a tartalomalkotóknak a munkáját, akik teljes tulajdonjoggal szeretnék közzétenni munkájukat, valamint azoknak a tartalomnézőknek, akik könnyű és hozzáférhető módot keresnek a videók és képek megtalálásához a szórakozás egyéb formái mellett.

A TRON következő néhány évét tekintve biztosan vannak jobb kilátások a TRX érmék árának emelkedésére, amint a projekt fejlődni kezd. Például a TradingBeasts előrejelzése szerint a Tron 0,13 dolláros ára 2021 végére várható, és 0,30 dollár 2022-re várható..

TRX Price Prediction 2021 and Beyond Forrás: Capital.com

Hogyan lehet befektetni a TRON-ba?

Ezt a forradalmi jelzőt egyszerűen elérni és kézbe venni. A dolgok előnyös oldalán a TRON létezik a legtöbb kriptovaluta tőzsdén. Csak annyit kell tennie, hogy létrehoz egy számlát az egyik ilyen tőzsdén, és a TRON-ot fiat pénznemben vásárolja meg.

Miután megvásárolta az érméket, elő kell választania egy pénztárcát, és el kell tárolnia őket. A pénztárcák kicsi hardvereszközök vagy szoftverplatformok, ahol az egyének tárolják a titkosítást. Ideális esetben, ha TRX-be kíván befektetni, akkor azt szeretné, ha pénztárcája támogatná a TRON-hálózatot.

Tippek a TRON-ba történő befektetés előtt

1. Tárolja TRX-jét biztonságos pénztárcában

Mint fent említettük, a digitális pénztárcák lényegében apró hardvereszközök, vagy egyes esetekben olyan szoftverplatformok, mint például egy alkalmazás, ahol a befektetők és a kereskedők megőrzik kriptovalutáikat..

Célszerű pénztárcát szerezni azoknak, akik nagy összegek befektetését tervezik. Minden pénztárcának saját magánkulcsai lesznek, amelyekhez csak a biztonsága érdekében férhet hozzá. Érdemes biztonságban tartania a magánkulcsokat, és biztosíthat olyan biztonsági szolgáltatásokat, mint a PIN-kód és a többszörös aláírás, vagy a két fél hitelesítése.

2. Fektessen be annyit, amennyit megengedhet magának a veszteségnek

Általában körültekintő a TRON-ba történő kezdeti befektetését meglehetősen kicsi szinten tartani, figyelembe véve annak rövid történetét és továbbra is rendkívül ingatag magatartását. A tapasztalt befektetők tőkéjüknek csak egy számjegyű részét vállalták a TRON-ban, miközben az egyenleget kevésbé kockázatos értékpapírokban tartották. És őrizze meg befektetési fegyelmét, a spekulációk és az előrejelzések közepette, a vásárlás éppen akkor volt várható, mint elméletileg, hogy kudarcot vall, és nem ragadja el az óriási fellendülés ígérete..

3. Gondolkodjon hosszú távon

Okos, ha hosszú távon nézi a TRX megszakítását, hacsak nem tervezi, hogy belevágna a napi kereskedésbe. Ez kevesebb kockázatot jelent, ami megkönnyíti számodra a nagy értékű növekedést. A TRON-ra vonatkozó optimista előrejelzésekkel érdemes lehet megszerezni a türelmet bármilyen magasabb díj ellenében.

4. Legyen naprakész

Az egyik fő kriptokereskedési stratégia az, hogy figyeljen a mintákra és a jelekre. A jelek közlik Önnel, hogy jó alkalom lehet a befektetésre. A piaci dinamika segíthet azonosítani a TRX sikerét a közeljövőben és az idő múlásával. Még mindig jó szem előtt tartani a külső hatásokat. Vannak bizonyos mutatók, amelyek befolyásolják a TRX árait is. Itt figyelembe lehet venni a Covid-19-et. Noha a kriptopiac 2020 márciusában esett, a világ hírneve azonnal visszafelé emelkedett, mivel sokan féltek a felszámolási alapokból származó inflációs veszélyektől.

5. Jogi előírások

Az új törvények az összetett jelentési eljárások valószínűsége mellett az adókötelezettségeket is érintik. Az Egyesült Államok ingatlanokról szóló döntése azt jelenti, hogy az Ön bevételeit tőkenyereség-adónak (15 százalék) tekintik, nem pedig rendszeres jövedelemadónak (legfeljebb 25 százalék). A kriptovaluta-adózás feltételei eltérőek a régiókban, és sokan alkalmazkodni tudnak, ha reagálnak a változó keresletre.

Sőt, a TRON-nak sikerül folyamatosan átjutnia a kriptográf-címsorokon. Ez a projekt továbbra is megragadja a kriptot fogyasztók ötletességét és szívét szerte a világon, kezdve a vezérigazgatótól, aki Warren Buffettel ebédel, és egy új DeFi platform bemutatásáig. Nagyon jó most látni, hogy mi következik ennek az innovatív fejlesztői csapatnak az ujja.

Bővebben: Mi fogja vezetni a Tron árat 2021-ben?

eToro – A TRON megvásárlásának legjobb platformja

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

  • A TRON egy blockchain alapú operációs rendszer, amelyben decentralizált alkalmazásokat lehet fejleszteni, és a médiatartalmak megoszthatók.
  • 2017-ben a pekingi alapú kriptovaluta platformot a TRON Alapítvány hozta létre, és eredetileg Justin Sun alapította.
  • A TRON segíti a Dapp fejlesztőket, az Ethereumhoz hasonlóan, a natív blokkláncon található intelligens szerződések révén komplex protokollok felépítésében és használatában..
  • A TRON méretezhető és gyors blokkláncának köszönhetően piacvezető érme, amely lehetővé teszi a tranzakciók magasabb termékét lényegesen kevesebb idő alatt.
  • Az írás idején a TRON ára 0,053 dollár, piaci korlátja pedig 3,7 milliárd dollár.
  • A piaci értéket tekintve ez az érme felhasználta ezt a kölcsönös érdeklődést és különleges technológiai jellemzőit, hogy az egyik legkiemelkedőbb kriptovaluta legyen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector