Mi az EOS? Kezdő útmutató az EOS-hoz és tippek az EOS-ba történő befektetéshez

Ennek az új és továbbfejlesztett platformnak az a képessége, hogy platformot kínál a decentralizált alkalmazásokhoz (dApps). Eddig az EOS piaci korlátja 4,3 milliárd dollár. Az EOS a decentralizált, blokkláncos technológiák élvonalába kerülve lehetővé teszi a kereskedelmi méretű dApps fejlesztését, fejlesztését és előállítását a platformján. Bár sok más kriptóhoz hasonlóan, az EOS megkísérli kezelni azokat a gyakori problémákat, amelyeket más érmék nem tudtak megoldani, például a sebességet, a méretezhetőséget és a rugalmasságot..

Mi az EOS?

Van az EOSIO hálózat, és ott van a natív érme, az EOS. Az EOS egyfajta blokklánc-technológia, amely büszke a decentralizált operációs rendszerére. Ez a decentralizált blokklánc célja, hogy az ügyleteket sokkal gyorsabb ütemben dolgozza fel tranzakciós díjak nélkül, az intelligens szerződések fejlesztésével együtt. Ez előnyt jelentene az EOS számára a blockchain technológiában, mivel sok más intelligens szerződéssel rendelkező hálózat célja a tranzakciók felgyorsítása, például az Ethereum (amely másodpercenként csak 15 tranzakciót képes feldolgozni).

Az EOS mögötti keretrendszer működőképes rendszerként kíván működni, egyedülálló modern funkciókkal, például felhőalapú tárolással, felhasználói felismeréssel és szerver-tárolással. Ezek a szolgáltatások a keretrendszer többi részével együtt feltételezhetően megkönnyítik és támogatják a dApps fejlesztését, hozzáférhetővé és korszerűsítve azokat. A dApps egy modern mechanizmus, amelyet sok blokklánc használ a tranzakciók végrehajtásának megkönnyítésére.

Hol kezdődött minden?

A block.one nevű szervezet eredetileg megalapította az EOS-t, de Dan Larrimer ötletgazdája. De az egész a whitepaper 2017-es megjelenésével kezdődött. A whitepaper ismertette ígéretét egy olyan egyedi decentralizált platform felé, amelynek sebessége egyedülálló, amely másodpercenként több ezer tranzakció feldolgozását teszi lehetővé..


Ráadásul az újság arra a tervre összpontosított, hogy az EOS első számú operációs rendszer legyen a decentralizált alkalmazások számára, amelyek olyan szempontokat tartalmaznak, mint a szerver-tárhely, az integrált felhasználói hitelesítés és a felhőtárolás.

Az EOS eredetileg 2018 júniusában indult el, egy blockchain alapú nyílt forráskódú szoftver, amely rekordgyors, egy éves ICO-val indult, amely 2017 júniusában kezdődött. Az ICO időtartama alatt nagyjából egymilliárd érme került kiosztásra ERC- 20 érme. Az EOS szoftvert kezelő cég a Block.one, amelynek irodái világszerte Hongkongban és Los Angelesben találhatók, hogy csak néhányat említsünk. Jelenleg a Block.one birtokolja az EOS érmék 10% -át.

Fontolgatná a befektetést EOS?

fektessen be az eos-ba

Szkeptikusok az EOS-on

Az EOS mögött álló főbb aggályok között szerepel a verseny és a központosítás. Az EOS-on kívül az EOS-nak számos versenytársa van. Néhány közülük a NEO, az RChain és a Rootstock RSK. Ez azt jelenti, hogy az EOS-nak folyamatosan javulást és elkötelezettséget kell mutatnia fejlesztése iránt, hogy megőrizze helyét a piacon.

Ezen túlmenően, bár az EOS konszenzusos algoritmusa nagy előnyt jelent, egyesek számára félelmet kelt, hogy az EOS valójában centralizáltabb lehet, mint amilyennek látszik. Mivel az EOS kormányzása adott pillanatban 21 blokkgyártót foglal magában, és az alkotókra az érdekeltek alapján szavaznak, ez a demokratikus kormányzási rendszer jellemzőit mutatja, fokozva az aggodalmakat. Továbbá az a tény, hogy a teljes csomópont működtetése nélkül az emberek nem képesek ellenőrizni vagy ellenőrizni a hálózati rendszert, ezért felveti ezeket a decentralizációs aggályokat.

Ezen aggodalmak ellenére az EOS továbbra is a piac egyik legerősebb szereplője, a dApps és a blockchain intelligens szerződések egy ígéretes hálózatot ösztönöznek, sok jövedelmező tervvel a jövőben.

További információ: Mi vezet az EOS árához 2021-ben?

Miért érdemes befektetni az EOS-ba?

Kétségtelen, hogy nehéz a piacon található összes kriptovaluta közül választani. Nagyon sok potenciál rejlik az egyes blokkláncokból, és nehéz felmérni, hogy melyik érdemes befektetni, és melyiknek kellene hátat fordítania.

miért kellene befektetnie az EOS-ba?

1. Méretezhetőség

Az EOS felhasználóbarátabb és méretezhetőbb, webes eszközkészlettel van ellátva az interfészek fejlesztéséhez és az önleíró interfészekhez. Ez együtt jár az ipari méretű dApps fejlesztésével, ellentétben bármely más jelenlegi kriptovalutával.

2. Ingyenes tranzakciók

Sok blokklánc megköveteli, hogy díjat fizessen a tranzakciók feldolgozása érdekében. Az EOS azonban a dApp fejlesztők által nyújtott és számlázott szolgáltatásokon alapuló blokk-gyártó modellt használja annak eldöntésére, hogy miként számolhatók el a fizetések.

3. Konszenzus algoritmus

Ellentétben más kriptovalutákkal, amelyek elsősorban a tét igazolását használják, az EOS a Delegált tét igazolása (DPOS) protokollt használja. Az alkotókra folyamatosan a tanúcsomópont-hálózat szavaz, amely abból áll, hogy a dApp egyének a számítási erőre kapják jelzőiket. A tanúi csomópontok egyszerűen érdekeltek abban, hogy megszerezzék a legjobb potenciális blokk-fejlesztőket, tulajdonítva a kriptográfia decentralizációs alapjait.

4. dApps

Mivel ezt a témát megérintették, ez az EOS egyik legelőnyösebb aspektusa. A kriptovaluta lehetőséget kínál a dApps fejlesztésére, vagyis bárki létrehozhat egyet, és hagyhatja, hogy a blockchain platformon fusson. Az EOS-ban az a jó, hogy nincs szükség intelligens szerződésekre a dApps működéséhez, ehelyett a dApp tranzakciók működtetik őket, dinamikusabbnak és hatékonyabbnak bizonyulva.

EOS (EOS) árjóslás 2020-tól 2027-ig. Forrás: DigitalCoin

A CoinSwitch EOS-előrejelzése előrejelzi, hogy az érme hosszú távon folyamatosan növekedhet. Ezzel azt jósolják, hogy 2025-ben az EOS ára 106,77 dollár körül mozoghat, ami bullish és magabiztos prognózist jelent.

További információ: Mennyit ér az EOS 2021-ben és azon túl?

Hogyan lehet befektetni az EOS-ba?

A folyamat általában hasonló az egyes kriptovalutáknál, és az első lépés mindig egy csereplatform keresése lesz, ahol tokeneket vásárolhat az EOS számára. Ez magában foglalja a fiók létrehozását, amelynek azonosításához igazolás szükséges. Ezután az érméket egy pénztárcában kell tárolnia. Ezt a pénztárcát fogják használni az összes EOS-token tárolásához, és minden pénztárcának lesz egy magánkulcsa, amelyhez csak Ön férhet hozzá.

Döntő fontosságú megjegyezni, hogy az EOS-hoz nem lehet kereskedni fiat valutával. Ebben az esetben meg kell vásárolnia egy másik kriptovalutát, például Ethereum vagy Bitcoin a fiat pénznemével, majd ezt kell használnia az EOS vásárlásához.

fektessen be az eos-ba

Tippek az EOS-ba történő befektetés előtt

1. Használjon kriptotárcát

Az EOS-t egy digitális pénztárcában kell tárolnia, hogy biztosítsa azok biztonságát. Az EOS tárolásának egyik legjobb helye egy offline hűtőtárolós hardvertárca vagy egy mobil alkalmazás, amely különféle alkalmazásokon keresztül elérhető..

Az EOS pénztárcáknak aktív és tulajdonos kulcsuk lesz. Ami fontos, hogy a tulajdonos kulcsát kizárólag Önnek tartsa fenn, hogy elkerülje vagyonának elvesztését vagy ellopását. Ne feledje, hogy ha véletlenül elfelejt egy kulcsot, nem fogja tudni visszaszerezni a hozzáférést. Ezért jegyezze fel a kulcsait.

2. Először kis összeggel fektessen be

Feltétlenül emlékeztetnie kell magát arra, hogy mennyire változékonyak a kriptovaluták, mielőtt bármelyikbe befektetne. Az utolsó dolog, amit tenni szeretne, az összes sürgősségi pénzeszköz befektetése, amikor az EOS mindig a legmagasabb, és egy órán belül leesik.

Ezt a hibát gyakran az áremelkedés miatti hype okozza. Fontos azonban megjegyezni, hogy a befektetéshez mindig fel van tüntetve a kockázat, és szeretnénk elkerülni minden felesleges kockázatot. Tehát ne felejtsd el, hogy ha készen állsz a befektetésre, óvatosan indulsz el, és a pillanat hevében kerüld el az életed megtakarításainak szerencsejátékát.

3. Tartson hosszú távú perspektívát

A kockázatkerülőbb lehetőség, különösen azok számára, akik frissen lépnek be a kriptopiacra, az, hogy finoman tartsa szem előtt a befektetéseit. A biztonságos tapasztalat megszerzése után érdekelheti a napi kereskedés. Az elején azonban érdemes lesz tesztelni a vizeket.

Tárolja a kezdeti befektetéseket, és folyamatosan naprakész, kövesse a piacot, és értékelje, hogy mi lesz a legjobb alkalom a kereskedésre. Könnyű azonnal megjósolni a magas árakat, főleg ha az előrejelzéseket jobbra és balra teszik ki, de bízzon megérzéseiben és legyen türelmes a kereskedési késztetései iránt. Az EOS iránti optimizmussal később később köszönheti meg magának.

4. Legyen naprakész

Kutatás – ez minden, ami valójában. Észre fogja venni, hogy vannak minták és trendek, ha képes vagy elég mélyre ásni. Mondanom sem kell, hogy folyamatosan tájékoztatni akarja a befektetéseit.

Figyelembe véve, hogy a kriptovaluták mennyire volatilisak, győződjön meg arról, hogy az idő múlásával nyomon követi annak teljesítményét és árait, hogy meghatározza, mikor a legjobb idő a keze beszennyeződésére. Ugyanakkor mindig jó ötlet diverzifikálni portfólióját, így minél jobban tájékozott marad, annál előnyösebb lesz befektetéseinek, amikor felmérjük más kriptók teljesítményét is.

5. Adótörvények vonatkozhatnak az EOS-ra

Az IRS 2014-ben közleményt adott ki azzal érvelve, hogy a kriptovalutákat tulajdonképpen tulajdonként, nem pedig monetáris eszközként címkézik az adók szempontjából. Ha azt tervezi, hogy elad vagy vásárol valamit az EOS-val, többért, mint amennyiért eredetileg vásárolta, akkor tőkenyereség-adó fizetendő. A törvények az Ön tartózkodási helyétől függően változhatnak, azonban erősen ajánlott nyilvántartást vezetni az EOS-tranzakciókról, hogy felkészülhessen, ha bármi előjön a törvényben. Az utolsó dolog, amire szüksége lesz, az a finom kopogás az ajtón.

Összegzésként elmondhatom, hogy az EOS az, ahol koncentrálni akar, főleg ha fejlesztő. A dApps előnye a fejlesztőknek ad lehetőséget arra, hogy tapasztalatokat szerezzenek arról, hogy milyen lesz a jövő. Figyelembe véve, hogy jelenleg mennyi pénzt öntenek bele, hiba lenne most hátat fordítani neki.

Ez vonatkozik minden kriptovaluta-vásárlásra, de ne hagyja figyelmen kívül az EOS-szal kapcsolatos kockázati szinteket. A nehezen megkeresett gazdagságot valamibe helyezi, abban a reményben, hogy a jövőben többet hoz majd belőle. Ezért maradjon tájékozott, és ne dobja be az összes pénzét egyszerre.

eToro – A legjobb platform az EOS vásárlásához

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

  • Az EOS egyfajta blokklánc-technológia, amely büszke a decentralizált operációs rendszerére.
  • Eddig az EOS piaci korlátja 4,3 milliárd dollár.
  • Az EOS lehetővé teszi a kereskedelmi méretű dApps fejlesztését, fejlesztését és gyártását a platformján.
  • Az EOS keretrendszerének célja olyan működő rendszer, amely egyedülálló, modern funkciókkal rendelkezik, például felhőalapú tárolással, felhasználói felismeréssel és szerver-tárolással.
  • A block.one nevű szervezet eredetileg 2017-ben alapította az EOS-t.
  • Az előrejelzések szerint 2025-ben az EOS ára 106,77 dollár körül mozoghat.
  • Nem lehet kereskedni az EOS-val. Meg kell vásárolnia egy másik kriptovalutát, például Ethereumot vagy Bitcoint a fiat pénznemével, majd ezt kell használnia az EOS megvásárlásához.

Ha az EOS-ba történő befektetésen gondolkodik, ne feledje, hogy hihetetlenül nagy a kockázat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector