Mi az Ethereum, és érdemes-e befektetni az Ethereumba 2021-ben?

Érdekli az Ethereum? A 2021-es év előrelátása abban a reményben, hogy a jelenleg zajló koronavírus-járvány hatása a pénzügyi szektorra enyhül? Ezután olvassa tovább, hogy megtudja, mi az Ethereum, és döntse el maga, hogy megéri-e az Ethereumba történő befektetés 2021-ben.

Az Ethereum népszerű befektetési választás a kriptovaluta-kereskedők és a blockchain-rajongók körében, ezért a Trading Education-nél itt vagyunk, hogy segítsünk megérteni a kriptovaluta-befektetés bonyolultságát és a titkosítás sikereit.

Ethereum elmagyarázta, mi ez?

Mi tehát az Ethereum, és érdemes-e 2021-ben befektetni az Ethereumba? Még akkor is, ha új ismeretei vannak a kriptovaluta befektetési szektorban, talán tudja, hogy az Ethereum – natív érmeéterével (ETH) – a világ második legnépszerűbb kriptovaluta projektje és a Bitcoin egyik fő versenytársa.

Az Ethereumot 2015-ben egy fiatal és ambiciózus csapat indította, Vitalik Buterin látnok vezetésével. Kevesebb, mint egy évtized alatt, Az Ethereumnak nemcsak a kriptovaluta befektetéseket, hanem a hagyományos pénzügyeket is sikerült megtérülési ponttá alakítani.

Az Ethereum sokkal több, mint egy kriptovaluta. Ez egy nyílt forráskódú blokklánc platform, amely támogatja az intelligens szerződések, a decentralizált alkalmazások (dApps), a decentralizált pénzügyi (DeFi) projektek és a lenyűgöző számú zseton fejlesztését.


ERC-20 tokenekről vagy az Ethereum blokkláncon létrehozott érmékről beszélünk, meg kell említenünk, hogy számos jól ismert kriptó, például Tron, elindult az Ethereum platformon.

Az Ethereum nemcsak lenyűgöző számú innovatív befektetési lehetőséget fogadott el, hanem a finanszírozáson túl is képes a különböző szektorok fejlesztésére. Néhány terület, ahol az Ethereum technológiai fejlődéshez vezethet, a játék, az orvostudomány, a zene és a személyes adatok ellenőrzése.

Emlékszel a Crypto Kitties körüli őrületre? Nos, tudta, hogy ezt az ikonikus blokklánc alapú játékot az Ethereum fejlesztette ki? Mennyire klassz!

Tehát mi az Ethereum egyszerű szavakkal? Az Ethereum sok minden, igaz! De egy fő dologra emlékezni kell: az Ethereum egy blokklánc projekt, amely átalakította az egész befektetési szektort, így az ETH 2021 után is jó ideig vonzza a befektetőket.

Hogyan működik az Ethereum?

Noha nem kell informatikai géniusznak vagy egy Solidity (az Ethereum programozási nyelvének) szakértőjének lenni ahhoz, hogy 2021-ben elkezdhesse az Ethereumba történő befektetést, jó, ha ismeri az Ethereum mögött álló alapelveket. Lássuk, hogyan működik!

Az Ethereum, mint bármely más kriptográfiai platform, decentralizált, csomópontok vannak elosztva az egész világon. Ez azt jelenti, hogy nincsenek hatóságok, nincs függőség a központi bankoktól, és nincs harmadik fél, amely éghajlati tranzakciós költségeket szabna ki.

Más szavakkal, az Ethereum lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy harmadik felek felhasználása nélkül megállapodjanak egymással. Pénzt akar átutalni vagy árut eladni? Szeretne adománygyűjtő projektet indítani? Az Ethereum mindezeket a folyamatokat alacsony költségekkel és gyors feldolgozási idővel teszi lehetővé.

Nem csoda, hogy az Ethereumot az intelligens szerződések királyának tartják, amelyek olyan önállóan végrehajtó programok, amelyek csökkentik a csalás kockázatát. Mivel az adatokat a blokklánc tárolja, a felhasználók könnyen láthatják a tranzakciókat és kezelhetik saját adataikat.

Az Ethereum fejlesztői csapata bővül és egyértelmű célokat tűz ki, hogy segítsen a rendszernek a skálázhatósági problémák és hibák kezelésében. Ha a dolgok a tervek szerint alakulnak, az Ethereum 2.0 hamarosan elindul, így 2021-ben az Ethereum a tétbiztosításra összpontosít majd a munkabiztosítás helyett.

Ettől az Ethereum remek befektetési lehetőség lehet – ez olyan befektetési lehetőség, amelyet mindenképpen érdemes megfontolni.

Mi az éter?

Ha csábítónak találja az Ethereum mögött rejlő technológiát, és úgy gondolja, hogy az Ethereumot érdemes 2021-ben befektetni, akkor tudjunk meg többet Az Ethereum anyanyelve: éter!

Mi akkor az Ether? Az Ether vagy az ETH azért jött létre, hogy segítse a programozókat a platform támogatásában és a folyamat összes energiaköltségének fedezésében. Az éter intelligens szerződések lebonyolításához használt gázként is működik.

Egy dolgot meg kell jegyeznünk, hogy az éter nincs korlátozva, ami az Ethereumba történő befektetés egyik előnye. Ellentétben, A Bitcoin 21 millió érmére korlátozódik.

éterellátás

Az éterellátás növekedése (Forrás: EtherScan; Letöltve: https://etherscan.io/chart/ethersupplygrowth)

Érdekes módon az éter mindössze 0,04 dollár volt, amikor bemutatták a kriptográfiai közösségnek, és 2017-ben meghaladta a 1400 dolláros szintet.

Most, amikor választ kap a „Mi az Ethereum és az ETH?” Kérdésére, nézzük meg, hogy jó-e az Ethereumba történő befektetés 2021-ben.

Érdemes-e 2021-ben befektetni az Ethereumba??

Az Ethereum a második legnagyobb és legnépszerűbb kriptográfiai platform a Bitcoin után. Ennek piaci felső határa 135,6 milliárd dollár, 24 órás kereskedési volumene pedig 20 095 961 090 dollár, 2021 januárjától számítva, ami az ETH-t a második legtöbbet forgalmazott kriptovaluta.

A 2020-as év sok befektetés, köztük a kriptovaluta-kereskedelem számára is viharos év volt. A folyamatos világjárvány által kiváltott 2020 márciusi medve piac a kriptográfiai közösséget zihálásra késztette.

Szerencsére az Ethereumnak sikerült újra felemelkednie. Míg márciusban az egyik ETH 95 dolláron kereskedett, most egy ETH 1190 dolláron kereskedik (a fentiek szerint), ami méltóvá teszi az Ethereum befektetését.

Hogyan fejlődött az Ethereum az utóbbi időben?

Ahhoz, hogy megértsük, érdemes-e az Ethereum-ot 2021-ben befektetni, naprakésznek kell lennünk a legfrissebb újításokkal és a kriptográfiai hírekkel – olyan tényezőkkel, amelyek felforgathatják a kriptovaluta közösséget..

Mint korábban elmondtuk, az egyik legjobban várt esemény az Ethereum 2.0 elindítása. Bár néhány fejlesztő, például Ryan Selkis úgy gondolja, hogy a frissítés elmaradhat jövő évig, tény, hogy sokan izgatottak a közelgő változások miatt.

És képzeld csak: Az Ethereum tranzakciók napi egymillió fölé nőttek!

ethereum tranzakciók diagram

Ethereum tranzakciók (Forrás: YCharts; Letöltve: https://ycharts.com/indicators/ethereum_transactions_per_day)

Míg az Ethereum helyettesítésére több száz versenyző próbálkozik, az EOS, a Tron és a Cardano az Ethereum fő riválisai között van, az Ethereum továbbra is az egyik vezető kriptó a tömeges átvétel terén. DAz ata azt mutatja, hogy több mint 4,5 millió aktív Ethereum felhasználó van.

A fejleményekről szólva nem hagyhatjuk figyelmen kívül a világjárvány hatását. A kormányok még mindig harcolnak az új koronavírus ellen, és elkezdhetik a kriptopénz bevezetését. Egyszerűen azért, mert sokan attól tartanak, hogy a készpénzfizetések növelhetik a COVID-19 terjedését.

Ezenkívül azokon a helyeken, ahol a gazdaság szűkül és az infláció növekszik, az ETH és más kriptók kereskedési volumene új csúcsra emelkedett.

Fontolgatná a befektetést ETH?

Mennyit ér az Ethereum?

Most, amikor többet tud az Ethereum és az Ethereum 2021-es befektetéséről, azt is megkérdezheti, hogy mennyit fog érni.

Az igazság az, hogy senki sem tud pontosan megjósolni a kriptovaluta befektetését a piacot nagy volatilitás és bizonytalanság jellemzi. A legjobb, amit tehetünk, ha elemezzük a múlt teljesítményét, és figyelembe veszünk olyan tényezőket, mint a kereslet és kínálat, a piaci hangulat, a kriptográfiai hírek és a várható technológiai újítások.

Például a DeFi növekvő jelentősége, valamint a várható Ethereum 2.0 miatt az ETH-árak emelkedhetnek – a koronavírus-járvány globális kereskedelemre és gazdaságra gyakorolt ​​következményei ellenére..

A Wallet Investor által adott árjóslatok szerint az Ethereum jó rövid távú befektetés Az ETH 2021 első felében átlagosan 1591,3 dollárral kereskedhet. Hosszú távon azonban az ETH 2023 végére elérheti a 4500 dollárt (ugyanezen forrás szerint).

A Trading Beasts viszont azt várja, hogy az Ethereum 2022-re 2600 dollár körüli áron kereskedjen.

Érdekes, hogy a Digital Coin Price szerint az Ethereum pozitívabb jövővel rendelkezik. Egyes befektetők, például Ian McLeod elmagyarázzák, hogy a Bitcoin-befektetők áttérhetnek az Ethereum befektetésekre, ami a Bitcoin árának esését és az Ethereum árának emelkedését okozná.

Más szélsőségesebb jóslatok, például a Érme kapcsoló, állítsa, hogy az ETH 2025-re elérheti a 7844 dollárt.

Ha az elkövetkező években az Ethereum széles körben elterjedt az egész világon, értéke növekedhet és elérheti a 10 000 dollárt. Szakértő James Todaro például azt mondja, hogy a DeFi növekedése miatt az Ethereum érménként 9000 dollárért adhat el a közeljövőben.

Hasonló árelőrejelzések és adatelemzések alapján a szakértők úgy vélik, hogy az Ethereum elérheti a billió dolláros piaci felső határt.

Befektetnék-e az Ethereumba?

Tehát, ha hajlandó befektetni az Ethereumba 2021-ben, akkor mélyreható ismereteket kell szereznie a kriptopénzpiacról és minden olyan tényezőről, amely befolyásolhatja az Ethereum jövőjét és árait.

Ezenkívül kutatnia kell, és el kell döntenie, hogy a lehetséges jutalmak meghaladhatják-e a kockázatokat. És higgy nekünk: A kriptovaluta-befektetés kockázatos vállalkozás lehet, ha nem megfelelően végzik.

Riasztó módon a számok azt mutatják, hogy a kereskedők 90% -a pénzt veszít és az első évben végleg abbahagyja a nem hatékony képzést és a gyenge döntéshozatalt..

De hé! Egyike lehet a top 10% -os befektetőknek. A kriptovalutába történő befektetés nagy nyereséghez vezethet, ha tudja, hogyan kell kártyázni és veszteségeket vállalni.

Kinek kellene megfontolnia az Ethereum ETH hozzáadását portfóliójába 2021-ben?

Az Ethereum befektetési potenciálja miatt 2021-ben egyre több kezdő és tapasztalt befektető hajlandó hozzáadni az Ethereumot portfóliójához.

Mint tudjuk, a portfólió diverzifikáció nagyszerű módja a kockázatok csökkentésének azáltal, hogy különböző eszközökbe fektet be.

Az ETH-ba történő befektetés nagyszerű lehetőség:

1. Kriptopénz kereskedők:

Nyilvánvaló, hogy az Ethereum a kriptovaluta-kereskedők, köztük a nappali kereskedők kívánatos eszköze, akik hisznek az ETH befektetésében, mind rövid, mind hosszú távon..

2. Forex kereskedők:

Tekintettel a 2019–2020-as koronavírus-járvány fiat pénznemekre gyakorolt ​​hatására, sok forex kereskedő a kriptovaluta-befektetések felé fordulhat, amelyet egyesek biztonságos menedékként érzékelnek.

3. Blockchain-rajongók:

Az Ethereum sokkal több, mint egy kriptovaluta. A dApps és az intelligens szerződések fejlesztésének lehetővé tételével az Ethereum fokozta a blokklánc-technológia használatát és alakította a decentralizált finanszírozás jövőjét.

Mi az Ethereum, és érdemes-e befektetni 2021-ben? | Végső szavak

fektessen be az ethereumba

Innovatív technológiájával és ideológiájával kétségtelen, hogy az Ethereum átformálta az altcoin-befektetés világát.

Annak ellenére, hogy az Ethereumnak számos hullámvölgye volt, köztük az Ethereum (ETH) és az Ethereum Classic (ETC) közismert megosztása, Ethereum – a Bitcoin egyik legnagyobb riválisa – bebizonyította, hogy itt van, hogy 2020 után is sokáig maradjon.

Noha rajtad múlik, hogy 2021-ben befektetsz-e az Ethereumba, ne felejtsük el, hogy egyes szakértők úgy vélik, hogy ez meghaladja a 2000 dollárt, és a közeljövőben akár 9 000 dollárt is elérhet.

Most már tudja, mi az Ethereum, és miért érdemes befektetni az Ethereumba 2021-ben. Ha úgy dönt, hogy befektet az Ethereumba, akkor örömmel tudhatja, hogy az etoro akár a Crypto eszközökkel, köztük az Ethereummal, és a CFD-kkel is képes kereskedni. 90+ kriptovaluta.

eToro – A legjobb kriptovaluta platform mind kereskedők, mind befektetők számára

Az eToro sok éven át megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

Főbb pontok

  • Az Ethereum a második legnépszerűbb kriptográfiai platform a Bitcoin után.
  • Az Ethereum több, mint egy kriptovaluta. Lehetővé teszi a dApps és az intelligens szerződések fejlesztését, előkészítve a decentralizált finanszírozás jövőjét.
  • Az Ethereum natív kriptotartalmú ETH-ja az egyik legtöbbet forgalmazott eszköz, jelenleg 461,83 dolláron kereskednek.
  • Az idei év egyik legjobban várt eseménye az Ethereum 2.0 bevezetése, amely a tétbiztosításra kerül.
  • Az ágazatban tapasztalható magas verseny és volatilitás ellenére a szakértők pozitívan viszonyulnak az ETH áraihoz és a jövőbeni növekedéshez.
  • Végezze el saját kutatását. Mielőtt eldöntené, hogy befektet-e az Ethereumba (ETH), feltétlenül gondosan vegye figyelembe az Ethereum árát befolyásoló tényezőket..

Ön szerint az Ethereum jó befektetés 2021-re??

Ha tetszett a cikkünk Mi az Ethereum, és érdemes-e befektetni az Ethereumba 2021-ben kérjük, ossza meg mindazokkal, akiket érdekel a kriptográfia-befektetés és a blokklánc-technológia.

Olvass tovább:

Ethereum árelemzése 2021-re

Mi az Ethereum? Kezdő útmutató az Ethereumhoz és tippek az ETH-ba történő befektetéshez

Hogyan lehet befektetni az Ethereumba: A végső kezdők útmutatója

Milyen előnyökkel jár az Ethereum Trading?

GYIK

Mit ér majd az ETH 2021-ben?

Míg az árjóslások szinte lehetetlenek a kriptopénzpiac nagy volatilitása miatt, különösen pénzügyi és társadalmi turbulencia idején, a szakértők pozitívan nyilatkoznak az Ethereum 2021-es növekedéséről. Adatelemzés és árjóslatok alapján az ETH potenciálisan magas 2021-ben 2300 dollár.

Hosszú távon egyes szakértők úgy vélik, hogy az ETH érménként akár a 9000 dollárt is elérheti.

Milyen kriptókat kell befektetni 2021-ben?

Sok befektető 2021-es növekedést vár el abban a reményben, hogy a dolgok a normális állapotba kezdenek visszatérni a folyamatos koronavírus-járvány ellenére. A 2021-ben befektetni kívánt legfontosabb kriptók közé tartozik az Ethereum, a Bitcoin, a Ripple, a Litecoin, a Tezos és a Cardano. Mindig végezze el a kutatását és vegye figyelembe a kockázatokat, mielőtt befektetne a kriptovalutába.

Befektet az Ethereumba és a kriptovaluta gazdaggá tesz?

A kriptovaluta befektetés egy kockázatos pénzügyi vállalkozás, amely azonban idővel hozzájárulhat a vagyon növeléséhez. Ahhoz, hogy pénzt keressen az ETH-val vagy más kriptóval, tisztáznia kell pénzügyi céljaikat, a kriptovaluta-kereskedelemre vonatkozó oktatásra és gyakorlatra kell összpontosítania, és pénzt kell befektetnie, amelyet elveszíthetnek..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector