Mi fogja vezetni a Cardano árát 2021-ben?

Elemző útmutató a Cardano ADA-ba történő befektetéshez 2021-ben

Hova fog menni a Cardano ára 2021-ben?

Mi lesz a Cardano ADA árával 2021-ben? A kripto befektetők mindig azon gondolkodtak: mi vezérli a Cardano árát?

A Cardano egy harmadik generációs decentralizált alkalmazás (Dapp) fejlesztés és egy nyilvános blockchain platform. A befektetők figyelték a Cardanót az integrált áttekintett kutatás egyedülálló tulajdonsága miatt. Jelenleg a kriptovaluta piac 8. helyén van, és már jó ideje megtartotta rangját.

A Cardano iránt nagy az érdeklődés, ami miatt sok befektető feltette a kérdést: Mi vezérli az árait?

A Cardano árait befolyásoló három tényező a következő:

 • Örökbefogadás
 • Versenyző érmék
 • Piaci erők

Részletesebben elmagyarázzuk, hogy ezek a tényezők hogyan befolyásolják az ADA árát, de először miért érdemes a Cardano-ra figyelni?


Miért Cardano (ADA)?

A kriptovaluták harmadik generációja megtanulhatta az első kettő tanulságait. A Cardano képes volt integrálni az első generáció, a Bitcoin és a második generációs Ethereum jellemző tulajdonságait. Ezenkívül bevezette innováció integrált kutatási funkciójával a piacra. A Cardano az újabb technológiákat és fejlesztéseket is felhasználta az első és a második generációs érmék tulajdonságainak finomítására.

kardán ár mozgási diagram

Cardano mindenkori ármozgások. Forrás: Investing.com

A Cardano réteges architektúrájával sikeresen javította a kriptovaluták méretezhetőségét, tartósságát és biztonságát. Cardano képes volt áthidalni azokat a hiányosságokat, amelyeket elődei létrehoztak.

A Cardano fejlesztőinek elképzelése az volt, hogy helyreállítsák az emberek világgazdasági keretébe vetett hitét azáltal, hogy fokozzák a vállalkozás biztonságérzetét & átláthatóság a nemzetközi piacokon. A Cardano nagy figyelmet fordított azokra az emberekre is, akik nem férnek hozzá a pénzügyi szolgáltatásokhoz. A Cardano Alapítvány különféle fejlesztési projekteket vállalt a világ elmaradott régióiban a pénzügyi befogadás elősegítése érdekében.

Mivel a decentralizált alkalmazások egyre népszerűbbek, a biztonsággal kapcsolatos kérdések és aggályok arra késztették a Cardanót, hogy biztonságosabbá tegye a decentralizált alkalmazásplatformot.

Mi különbözteti meg a Cardanót (ADA)?

Cardano (ADA) Jeremy Wood és Charles Hoskinson ötletgazdája. Korábban dolgoztak az Ethereum-on, és ennélfogva jobban megértik azokat az elsődleges akadályokat, amelyekkel az Ethereum szembesült.

A Cardano a 2017-es megjelenése után azonnal tapadásra tett szert, főként azért, mert foglalkozott az Ethereum nyelvi és virtuális gép-tervezéssel kapcsolatos aggályaival. A Cardano tovább különítette el magát a versengő érméktől azáltal, hogy erősen részt vett az Academia területén, és komoly kapcsolatokat hozott létre az Academia-val. A kutatási integráció a Cardano dizájnjába mindenképpen jellemző a Cardano.

Eredetileg a Cardano csak tíz tranzakciót tudott feldolgozni egy másodperc alatt, ami problémát jelentett az érme méretezhetősége szempontjából. Nemrégiben megjelent egy papír, amely egyedülálló réteget javasolt a Hydra nevű megoldásnak. A Hydra képes feldolgozni a tranzakciókat a láncon kívül, és lehetővé teszi a Cardanó számára, hogy annyit dolgozzon fel millió tranzakció egy másodperc alatt.

Az interoperabilitás kulcsfontosságú a kriptovaluták tömeges elfogadásához az egész világon, és ez a Cardano egyik célpontja, mivel arra törekedett, hogy bővítse az interoperabilitást a kriptopénzek világában és hálózataiban. A rendszerfrissítési protokollok és a blokklánc-irányítási modellek két ilyen kísérlet.

Bevezették a Cardano számára teljesen egyedülálló új konszenzusos rendszert, Ouroboros néven is. Ouroboros a Bizonyítás a tét (PoS) mechanizmusa, amely garantálja a fokozott biztonságot. A Ouroboros rendszer véletlenszerűen választja ki a bányászokat a tranzakciók elfogadásához. A rendszer a szakértők által felülvizsgált kutatásoktól is függ, hogy megbizonyosodjon a blokkláncok fenntarthatóságáról és biztonságáról.

Fontolgatta-e a befektetést Cardano ADA?

Cardano (ADA) árvezető tényezők

3 tényező, amely az ADA árát vezeti:

1. faktor: Elfogadás

A Cardano alkalmazásának növekedésével nő az értéke. A Cardano egy viszonylag új kriptovaluta, és bár hatalmas közösségi bázissal rendelkezik, még hosszú utat kell megtennie. A Cardano célja, hogy olyan dApp platformdá és digitális valutává váljon, amely pénzügyi befogadást biztosítana a bank nélküli emberek számára. Indulásakor a Cardano óriási támogatást kapott, és a közösség folyamatosan exponenciálisan növekszik.

2. tényező: Versenyző érmék

A Bitcoin, az első generációs kriptovaluta továbbra is piacvezető. A kriptovaluták királya, jogosan. Bármely új vagy régi érme számára a piacon való behatolás súlyos versenyt jelent a királlyal. És nincs sok olyan érme, amely képes lesz sikeresen versenyezni a Bitcoinnal. A Bitcoin azonban általában hajlamos az érmék felfelé húzására, ezért pozitív összefüggés van a Bitcoin és a Cardano között. Tehát, ha minden jól látszik a Bitcoin és általában a kriptovaluta piac számára, akkor Cardanótól pozitív dolgokra lehet számítani.

Cardano összefüggés a Bitcoin-nal

Cardano összefüggés a Bitcoin-nal. Forrás: Coinpredictor.

A Cardanóhoz hasonló szerkezetű és jellemzőkkel rendelkező egyéb érmék közé tartozik a NEO, a Block, a Lisk stb. Ezek az érmék veszélyt jelentenek az árára, és ezen érmék értékének növekedése a Cardano leértékelését eredményezné. Bár a Cardano hosszú utat tett meg a Bitcoin-tól, az eredeti érmétől, a piac dinamikus és folyamatosan frissül. Ha a Cardano nem tart lépést az idővel, akkor nem tud új versenytársakkal találkozni.

3. tényező: Piaci erők

A kereslet és a kínálat piaci erői határozzák meg az áruk optimális árszintjét. A hiány itt a meghatározó tényező. Minél kevesebb egy áru vagy áru, annál magasabbra fogják értékelni. Mivel a kriptovaluták korlátozott kínálattal rendelkeznek, a keresleti tényezők inkább károsak az ármeghatározásra, mint a kínálati oldal. A piacon, amikor a kereslet és a kínálat találkozik, ott állapítják meg az optimális árszintet. A kereslet felfelé vagy lefelé nyomást gyakorolhat az árakra.

Mi a Cardano (ADA) jövője?

Úgy tűnik, hogy a Cardano (ADA) jövőbeli előrejelzései két végletet rejtenek. Míg egyes elemzők az ár lefelé irányuló spirálra számítanak, addig más előrejelzések szerint 5 dollár az ára körülbelül öt év múlva. Millió dolláros emelkedés vagy csökkenés várható-e, millió dolláros kérdés. A Cardano ára nagymértékben függ a kriptovaluta piac általános teljesítményétől.

A jóslatok 2020 elején optimisták voltak, és várható volt, hogy a Cardano értéke 2 dollárra emelkedik. Mivel azonban az év majdnem véget ért, a Cardano ára közel sem volt a megjósolt árához. A 2020-as évre vonatkozó szerény előrejelzések stabilitásot jeleztek az EU körül 40 centes márka amelyet Cardano sikeresen el tudott érni. Ez a stabilitás jelzi a jövőbeli emelkedő tendenciákat.

Cardano rövid idő alatt hatalmas közösségi támogatást nyert. A Cardano a mérnököket, a Blockchain szakértőket és a kutatókat egy fedél alá tömöríti, így valódi fordulatokat és óriási lehetőségeket láthatunk a jövőben. Kihasználva, hogy minden pozitívan működik, a Cardano úton lehet, hogy a Bitcoin után a legjobb blokklánccá váljon.

A Cardano (ADA) árjóslata

A Cardano a tíz legfontosabb kriptovaluta közé tartozik, piaci kapitalizációja 4,84 milliárd dollár. A Cardano (ADA) rangja miatt kezdettől fogva a befektetők radarján van. A Cardano egyedülálló tulajdonságai a figyelem középpontjába kerültek. Az egyik dolog, amelyről Cardano ismert, megbízható és hiteles csapata. A Cardano által kínált megoldások a Bitcoin és az Ethereum hiányosságaira vonzották a befektetőket.

A Cardano nemrégiben emelkedő csúcsokat ért el, és a csúcsot mintegy 0,172 dollárra tette.

A Cardano 2021-es árjóslási táblázata

Cardano árjóslat 2021. Forrás: Previzionibitcoin.

A Cardanót számos, a legmagasabb rangú kriptovaluta-tőzsde azonnal elindította, közvetlenül a megalakulása után, és jó követést ért el. Az induláskor a Cardano ára 0,021 dollár volt. Az ADA minden idők legmagasabb szintjét 2018 elején érte el, amikor megdöbbentő 1,22 dollárra emelkedett. A piaci kapitalizáció is kivételes ütemben nőtt, és 0,56 millió dollárból kiindulva 2018-ra 31 milliárd dollárra emelkedett.

Szakértők azt jósolják, hogy a Cardano az új év elejétől megugorhat. Az előrejelzések a Cardano fényes jövőjét mutatják, némelyikük ugyanolyan reményteli, mint 2023-ban elérni a 2 dolláros határt. 2025-re a Cardano a 3 dolláros jel közelében lehet, és akár átlépi is, ha minden jól megy.

Számos olyan bullish mutató létezik a piacon, amely egy optimista hosszú távú befektetési forgatókönyv felé mutat. Szakértők szerint az árak várhatóan megduplázódnak a következő évben.

Cardano 2020 és 2027 közötti előrejelzési diagram

Cardano 2020 és 2027 közötti előrejelzés. Forrás: Digitalcoin

A Cardano (ADA) jó befektetés?

A Cardano (ADA) számos megkülönböztető tulajdonsággal rendelkezik, amelyek alapján jó befektetésnek tűnik.

Csapat

A Cardano csapata nagyon jó hírű és hiteles. A Cardano alapítói korábban az Ethereum-on dolgoztak, és az Ethereummal szerzett tapasztalataik révén képesek voltak megtervezni egy kriptovalutát, amely megfelel az Ethereum tulajdonságainak, de egyik hiányosság sem. A csapat olyan módon tudta beépíteni a kutatásokat, hogy azok kiemeljék a Cardanót. Három neves szervezet is támogatja.

Technológia

A Cardano néhány nagyon fejlett szintű technológiát integrált a korábbi kriptopénzek kihívásainak leküzdésére. Ez nem csak digitális pénznem, hanem egy teljes platform az intelligens szerződésekhez és a decentralizált alkalmazásokhoz. Az Ouroboros lehetővé teszi, hogy a Cardano akár skálával is méretezhessen 4 millió szorosa a Bitcoin energiahatékonyságának.

Biztonság

A Cardano (ADA) a biztonság mellett kinyitotta a méretezhetőség titkát. A Ouroboros rendszer biztosítja a tranzakciók biztonságát, ugyanakkor hatékony is.

Készen áll a befektetésre Cardano ADA?

A Cardano-ba történő befektetés előnyei és hátrányai (ADA)

A Cardano-ba történő befektetés előnyei:

✅ A Cardano jövőképe a gazdasági rendszer megerősítése és pénzügyi szolgáltatások nyújtása azok számára, akiknek nincs hozzáférésük.

✅ A Cardano mögött erős vezetés áll. Az alapítók az ETH-t is alapították.

✅ Ez egy harmadik generációs érme, és kitölti a BTC és az ETH sok hiányosságát.

✅ Cardano (ADA) a 8. helyen áll a kriptovaluta piacon.

A Egy egyedülálló, szakértők által felülvizsgált kutatási integrációs rendszerrel rendelkezik.

✅ A Cardano képes egymillió tranzakció feldolgozására egyetlen másodperc alatt Ouroboros-szal.

✅ A Cardano pénztárca segíti az interoperabilitást a keresztláncokban.

✅ A Cardano kétrétegű rendszere biztosítja, hogy a tranzakciók és az adatok ne keveredjenek, mivel mindkettőt különböző rétegeken tárolják.

✅ A Cardano fokozott biztonságot és magánéletet kínál.

✅ A programozási nyelv, a Haskell, pontosabb és dinamikusabb matematikai ellenőrzési módszerekkel.

✅ A Cardano önellátó, mivel a bányászatból származó jutalmak 25% -a a kincstárba kerül, ahol ezeket az alapokat on-chain szavazással fejlesztésre használják.

A Cardano-ba történő befektetés hátrányai:

❌ A Cardano viszonylag új, és eltart egy ideig, amíg megalapozza magát, mint az Ethereum vagy a Bitcoin.

❌ Cardanót erős kritika éri az on-chain szavazási rendszerrel kapcsolatban.

❌ A funkciókat nehéz lesz frissíteni vagy eltávolítani.

❌ Nincs megfelelő belső szabályozás a szavazási rendszer számára.

❌ A rendszer hajlamos a trollokra.

❌ További funkciókra és frissítésekre van szükség ahhoz, hogy az érme teljesen működőképes platform legyen, és ne csak digitális pénznem legyen.

Ongoing Folyamatos problémák vannak Daedalusszal, a pénztárcával.

❌ A Cardano blokklánca fejlesztés alatt áll.

❌ Jelenleg a Cardano csak 257 tranzakciót képes feldolgozni egy másodperc alatt.

Kezdjen el befektetni Cardano-ba (ADA) az eToróval

kereskedelmi kardán

A Cardano jól hangzik-e az Ön számára? Optimista vagy Cardano jövőjével kapcsolatban? Szeretne befektetni Cardanoba?

Ha igen, akkor kezdje el az eToro befektetését még ma. eToro az egyik legjobb szociális kereskedési brókercég. Az eTorót a kriptovaluta-befektetések elsőszámú ügynökségeként értékelték. Számos olyan előnyt kínál a kriptovaluta kereskedők számára, amelyek sehol máshol nem találhatók, beleértve a megbízások szinte azonnali végrehajtását.

Az eToro könyvelési nyitása szintén nagyon magas, és az eToro nominális díjakat számít fel. A kereskedési platform az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Európában és Ausztráliában erős szabályozással rendelkezik, így az egyik legbiztonságosabb.

eToro – A legjobb bróker Cardano ADA

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

 • A Cardano egy harmadik generációs nyilvános blockchain platform.
 • A kriptográfiai piacon a 8. helyet foglalja el a piaci sapka tekintetében.
 • Cardano jövőképe a világgazdasági rendszerbe vetett hit és a pénzügyi befogadás helyreállítása.
 • A Cardano rendszerbe integrálta a lektorált kutatásokat.
 • A Cardano mozgatórugói közé tartozik a fokozott bevezetés, a piaci erők és más versengő érmék.
 • A Cardano egyedülálló PoS mechanizmussal rendelkezik, az Ouroboros néven, amely biztosítja a biztonságot.
 • A Hydra méretezési megoldás jelenleg folyamatban van.
 • A Cardano 2018-ban elérte mindenkori csúcsát, 1,22 dollárt.
 • A jövőbeni előrejelzések szerint 2025-ig 5 dolláros árszint emelkedhet.

Reméljük, hogy ez a cikk tájékoztatta Önt a Cardanóról, és arra ösztönözte, hogy kezdje meg befektetését a kriptopiacon. Az utóbbi időben a kriptovaluták egyre inkább növekedni kezdtek, a Bitcoin és az Ethereum vezető szerepet tölt be és intézményesül.

Ha tetszett ez a cikk, kérjük, ossza meg, hátha valaki más szeretne profitálni belőle. Ha többet szeretne megtudni más kriptovalutákról, nézze meg a kriptográfiai cikkeket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector