Mi fogja vezetni a csillagos árat 2021-ben?

Elemző útmutató a Csillaghoz 2021-ben

Hova fog menni az XLM ára 2021-ben?

Mi lesz a Stellar (XLM) árával 2021-ben? A kripto befektetők mindig azon gondolkodtak: mi vezérli az XLM árát?

A Stellar 2014-ben indult Jed McCaleb ötletgazdájaként. McCaleb a Ripple egyik alapító atyja, és folyamatos vita folyik arról, hogy a Stellar a Ripple villája-e. Az alapító azonban maga tagadta ezt a vitát azzal, hogy kijelentette az érmék nagyon különbözőek. A fő különbség e két kriptovaluta között az, hogy míg a Ripple főleg a pénzügyi intézményekre összpontosít, a Stellar inkább a mindennapi emberekre összpontosít, és pénzügyi befogadásra törekszik.

A Stellar a kriptopénz és a pénzügyi világegyetem közötti repedések pótlására vállalkozott. Ettől a ponttól kezdve Stellar kezdte együttműködés sorozata néhány nagy névvel a FinTech világában. A szervezetekbe beletartozik az IBM, a Stripe és a Deloitte, valamint a kontinensek néhány más jelentős intézménye.

csillagos árdiagram

Csillagok mindenkori ármozgásai. Forrás: Coinmarketcap


A Stellar gyorsan a kriptovaluta piac egyik legfontosabb szereplőjévé vált. Természetesen a befektetők, mind a meglévő, mind az új befektetők szívesen megtudják a választ arra, hogy mi vezérli a Stellar árait? Mivel ez a válasz rejti a Stellar jó befektetési gyakorlatának titkait.

A Stellar árait befolyásoló tényezők a következők:

 • Szociális hatás
 • Versenyző érmék
 • Örökbefogadás

De először is, mi váltotta fel az érdeklődést a Csillag iránt. Miért Csillag?

Miért Stellar (XLM)?

A Stellar a Bitcoin gyorsabb, sokoldalúbb unokatestvérének tekinthető, amelynek nincs szüksége bányászatra. A tokenek csak a bolygón bárhol cserélhetők három-öt másodpercig. Ez az altcoin ideális tengerentúli tranzakciókhoz. Világszerte a mobiltelefonokon keresztül végrehajtott szerény és gyors tranzakciók különösen értékesek lehetnek abban az esetben, ha valaki eldugott területen tartózkodik, anélkül, hogy hozzáférne bankokhoz. És még akkor is, ha a bankok hozzáférhetők, a tengerentúli tranzakciók karjaiba és lábába kerülhetnek, de a Stellar esetében ez csak fillérekbe kerül, egészen pontosan egy fillérbe. Egy tengerentúli tranzakció költsége kb 0,00001 Lumen amelynek ára csak egy cent. Ez arra a találgatásra is vezetett, hogy a következő napokban a Stellar nagyon jól kiszoríthatja a Western Union-t és az ehhez hasonló embereket.

A Stellar integrált tőzsdével rendelkezik, ahol olyan nagy altcoinokkal lehet kereskedni, mint az Ethereum, és a platform különösen előnyös, ha a Lumeneket devizákra cserélik további tranzakciókhoz..

A Stellar hálózatba egyedi inflációs mechanizmust építettek be. Ezen mechanizmus révén a Csillag Lumen kínálata évente 1% -kal növekedne, az eredeti ellátás százmilliárd altcoin mellett. Viszont túl lett szavazva, és most az altcoin fix mennyiségű ötvenmilliárd érme. A teljes kínálatból húszmilliárdot vásárolnak, cserélnek és hasznosítanak az egész piacon, míg az Alapítvány a többit a hálózat fejlesztése és fejlesztése felé fordította.

Jed McCaleb a Ripple és az Mt. egyik alapító atyja. Gox. McCalebre hivatkoztak, amiért az Mt. utáni, nem túl jó hírnév miatt kirúgták a Ripple igazgatótanácsából. Gox hack. Annak ellenére, hogy Jed McCalebnek nem volt jó hírneve az iparban, nem sokkal a Ripple Labs elhagyása után McCaleb 3 millió beruházást kapott egy ír cégtől a Stellarhoz. Csillagok ma a 11. legnagyobb helyet foglalja el kriptovaluta.

Fontolgatná a befektetést Stellar XLM?

Mi különbözteti meg a Stellart (XLM)?

Míg a Bitcoin 8-10 percet vesz igénybe egyetlen tranzakció feldolgozásáig, a Stellar körül tudja dolgozni 1000 csak egy másodperc alatt, és ez is névleges költséggel. A névleges díj általában arra szolgál, hogy a platform ne kerüljön támadások elé.

A tranzakciófeldolgozási protokoll a Stellar fémjelzi. A főbb kriptovalutákkal ellentétben a Stellar-nak egyedülálló protokollja van Csillagkonszenzus jegyzőkönyv (SCP) a szokásos Munkaigazolás vagy Tétbizonyítás helyett. Az SCP nem igényel bányászokat, és a tranzakciók gyorsan feldolgozhatók & biztonságosan. A protokoll hátránya azonban az, hogy bányászok nélkül részben decentralizáltnak tekintik. A zsetonokat tőzsdéből kell megvásárolni.

Az IBM-szel való partnerség valóban sok befektető radarjára helyezte a Stellart, mivel az IBM és a Stellar is ambiciózus célokat tűz ki célul. A Stellar és az IBM együttesen arra törekszik, hogy pénzügyi befogadást érjen el a világ nagyon távoli területein. Sőt, pénzügyi infrastruktúrát építenek, és valóban a mindenki számára elérhető pénzügyi befogadás küldetésébe kezdtek. Jelenleg a Stellar és az IBM a déli csendes-óceáni régiót célozta meg, amely a nagy gazdaságoktól, például Ausztráliától a távoli régiókig, például Vanuatuig terjed..

A Stellarral kapcsolatos legnagyobb aggodalmak a befektetők számára a csapat. A csapat, annak ellenére, hogy különféle vezetőket és szakértőket tartalmaz, mégis kicsi. A társalapító, Jed McCaleb hírneve szintén nagy gondot jelent. Különböző területeken landolt perek útja során, és természetesen ő felügyelte a csere egyik legnagyobb csapkodását. Védekezésében Jed McCalebnek jó néhány teljesítmény van az övében, de a kritikusok általában felügyelik ezeket az eredményeket.

Ami a jó oldalon van, a Stellar jól teljesít, és úgy tűnik, hogy minden egyes nap nagyobb tapadást ér el.

A csapattal kapcsolatos aggodalmak nem egyenlőek magával az altkoinnal kapcsolatos aggodalmakkal. A Stellarnak eddig jó híre volt. Sem az altcoin, sem a platform még nem lett feltörve. Bár volt egy viszonylag kisebb hack, ahol Lumens megérte 400 000 dollár ellopták, a feltörést a pénztárca hiányosságai okozták, nem pedig a Csillag Lumen miatt. Ami a Stellar biztonságát illeti, nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a Stellar megfelelő biztonságban van ahhoz, hogy már most felhasználható legyen. A Stellar elég biztonságos ahhoz, hogy része lehessen az IBM globális blokklánc-tevékenységének, akkor a befektetőknek nem kell aggódniuk. Önmagában ennek a valóságnak kell egy kicsit a biztonságának mértékéről beszélnie, mert az IBM soha nem fog összeállni egy bizonytalan altkoinnal.

Melyek a csillagok (XLM) árának mozgatórugói?

3 tényező, amely az XLM árát vezeti:

1. tényező: Társadalmi hatás

A Stellar szervezet nonprofit szervezet, ami kissé szokatlan. A szervezet nem pénzbeli jutalomért működik; ehelyett a szervezetek néhány célja a szegénység felszámolása és a bank nélküli személyek pénzügyi befogadásának felszámolása. Ezért a társadalmi hatás óriási szerepet játszik a kriptopénz értékében. Jó néhány ember társadalmi küldetése miatt fektet be a Csillag Lumenbe, és a hatása miatt úgy gondolja, hogy a szervezet megvalósul. A Stellar és az IBM együtt a Csendes-óceán déli részén vállalt egy projektet pénzügyi szolgáltatások nyújtására, különösen a távoli szigeteken. Az ilyen projektek, amelyekben a Stellar szervezet aktívan részt vesz, reflektorfénybe kerültek a kriptopénzzel, és a jövőben jó dolgokra lehet számítani a Stellar áraiból.

2. tényező: Versenyző érmék

A kriptovaluták királya, a Bitcoin piacvezető. Az Altcoins megpróbálta trónfosztani a királyt, de nem sikerült. A Bitcoin óriási hatással van a kriptovaluta piacra, és a legtöbb főbb kriptovaluta pozitív korrelációt mutat a Bitcoinnal. A Bitcoin változásai mindenképpen hatással lesznek a piacra és így a Stellarra.

Csillag korreláció a Bitcoin diagramdal

Csillagkorreláció a Bitcoin-nal. Forrás: Coinpredictor.

Sőt, mivel a Stellar folyamatos vitája arról szól, hogy a Ripple kemény villája, a Stellar némileg hasonlít a Ripple-re, és az altcoinokat erős versenytársaknak tartják. Ennélfogva a Ripple értékének változásai felfelé vagy lefelé ösztönözhetik a Stellar érdeklődését.

3. tényező: Elfogadás

A Stellar nagyon hasonlóan működik, mint a Paypal. A Stellar tulajdonságai miatt ideális mikrohívásokhoz, pénzváltásokhoz és tengerentúli tranzakciókhoz. A Stellar szervezet célja, hogy a digitális fizetések és pénzváltások mainstream platformjává váljon. Ahogy az altcoin elfogadása növekszik, annak értéke is emelkedni fog. A Stellar iránti megnövekedett kereslet felemelné az árait. A jelenlegi előrejelzések alapján úgy tűnik, mintha a Stellar előkészítené az utat a digitális fizetések áttérő platformjává váláshoz, és elfogadása a közeljövőben ugrásszerűen növekedni fog.

Csillag (XLM) árjóslatok

Jelenleg a Stellar Lumens ára 0,1667 dollár. Az év során a Stellars ára valahol 0,9 dollár körül ingadozott, de jelenleg némi felfelé mutató ingadozás tapasztalható. Ezek az előrejelzések azt mutatják, hogy a Stellar pozitívan kezdné az új évet, és még magasabbra is felmászhat. Az eToro szerint az 1 éves megtérülési ráta 292%.

Annak ellenére, hogy egy token értéke meglehetősen alacsony, a Stellar általános piaci kapitalizációja nagyon magas, és a piaci hangulat emelkedő, ami tovább jelzi az új év pozitív kezdetét.

Csillagár-előrejelzés 2021 diagram

Csillagár-előrejelzési diagram 2021. Forrás: Digitalcoin

A szerény jóslatok azt mutatják, hogy a Stellar Lumens 0,6 dollár körül stabilizálódhat az új évben, míg más szakértők szerint a Stellar Lumens elérheti az 1 dolláros határt. Többnyire a rövid távú előrejelzések a csökkenő piacokat jelzik, míg hosszú távon jó haszonkulccsal lehet számolni.

A 2021-ig tartó inverz fej- és vállképződés után a Stellar várhatóan az egekbe szökik és új csúcsot ér el 2023 és 2025 között..

Csillagos hosszú távú árjóslási előrejelzés

Csillagos hosszú távú árjóslási előrejelzés. Forrás: Primexbt.

Bővebben: Csillagos árjóslás – mennyit ér majd 2021-ben és azon túl?

A Stellar (XLM) jó befektetés?

A Stellar blockchain hálózat egy nyílt forráskódú, forgalomban lévő részlet alapítvány, amely bátorítja a tranzakciókat. A Stellar környezet arra számít, hogy az erőforrások közötti és a határokon átnyúló cserék egyszerűbbé, gyorsabbá és praktikusabbá válnak. A Stellaron alapuló decentralizált alkalmazások (vagy dApps) anélkül hajtanak végre tranzakciókat, hogy a készpénz kívülálló anyagokon megy keresztül (és ezzel különféle költségeket és díjakat csökkentenek).

A többi fő kriptovalutával ellentétben a Csillag szervezet nonprofit szervezet, tehát a profit nem a hátsó motívum; ehelyett a Stellar látja el a pénzügyi befogadást. A Stellar arról is gondoskodik, hogy az altcoin megfeleljen az ICO-előírásoknak, mivel célja a világ legnagyobb fizetési platformjává válni.

A Stellar platform lánc tranzakciókat is képes feldolgozni. Ez azt jelenti, hogy ha nem áll rendelkezésre az a pénznem, amellyel át akarja váltani, akkor a platform először egy olyan közvetítő pénznemre cseréli le a pénzét, amelynek lehetősége van a kívánt pénznemre, majd végül a kívánt pénznemre váltja. A Stellar rendelkezik egy beépített cserével is, amely külső egység nélkül képes minden átutalásra.

A Stellar azon rossz hírnevén kívül, amelyet az évek során megszerzett, a Stellar jól teljesített. Ez az egyik legnagyobb kriptovaluta és az egyik legolcsóbb, valamint jól skálázható. A Stellar nagy potenciállal rendelkezik, és ez jó befektetés lehet.

Készen áll a befektetések megkezdésére Stellar XLM?

A csillagokba történő befektetés előnyei és hátrányai (XLM)

A Stellarba történő befektetés előnyei:

✅ A Stellar villámgyors, biztonságos és jól méretezhető.

✅ Csak egy másodpercet vesz igénybe, amíg a hálózat legfeljebb 1000 tranzakciót feldolgoz.

✅ A tranzakciófeldolgozási protokoll megbízható tranzakciókat kínál, amelyek villámgyorsak is.

Ed Jed McCaleb hírességek alakja, mivel megalapította a Ripple-t és az Mt.-t is. Gox.

✅ A tranzakció költsége nominális. A Stellar ideális külföldi tranzakciókhoz.

✅ A Stellar mögött néhány nagy pénzügyi vállalat áll.

A Stellarba történő befektetés hátrányai:

❌ A Stellar Consensus Protocol nem igényel bányászatot az ügyletek feldolgozásához, ezért a bányászok hiánya a Stellar részleges decentralizációjához vezetett.

❌ Az alapító, Jed McCaleb, rossz hírnévnek örvend az iparban, és részt vett néhány perben.

❌ A Stellar nagy versenyben van, különösen a Ripple részéről, ami megnehezíti az érme népszerűségének növekedését, kiemelve annak előnyeit.

Invest In Stellar (XLM) az eToróval

Ha a Stellar Lumensbe kíván befektetni, akkor ne keressen tovább! Fektessen be eToro Ma. Az eToro egyszerűvé és egyszerűvé tette a kriptovalutákba történő befektetést. Nincsenek bonyodalmak, és néhány lépésben létrehozhat egy fiókot.

Az eToro platformja elérhető és könnyen használható. Az eToro a piacon a legolcsóbb árakat is kínálja. Az eToro felkínálja a jellemző szociális kereskedési funkciót, amely ideális azoknak az amatőröknek, akik újak a kriptovaluta befektetések terén. A szociális kereskedelem mellett az eToro olyan funkciókkal is rendelkezik, amelyek jól alkalmazhatók tapasztalt kereskedők számára.

eToro – A legjobb bróker Stellar XLM

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

 • A Stellar 2014-ben indult, és eljutott az első tíz rangsorolt ​​kriptovaluta közé.
 • A kínálat 50 milliárd zsetonnal nehezen elérhető.
 • A Ripple és az Mt. alapítója társalapítója. Gox.
 • Az alapítónak a múltban volt némi nyilvánossága, és a hatás a Csillagokig csorgott.
 • A Steller egyedülálló Stellar Consensus Protocol-ot használ, amely nem igényel bányászatot és biztosítja a biztonságos tranzakciókat. Az SCP azonban konszenzust is felvet az altcoin decentralizációjával kapcsolatban.
 • A csillagos tranzakciók egy fillér töredékébe kerülnek, és a hálózat másodperc alatt akár 1000 tranzakciót is képes feldolgozni.
 • A Stellar partnerséget vállalt az IBM-mel, a Deloitte-val és a Stripe-nel, valamint a FinTech ipar néhány más jelentős nevével.
 • A Stellar és az IBM együtt a déli-csendes-óceáni régió pénzügyi integrációjára összpontosít, ahol a világ legtávolabbi szigeteit célozzák meg.
 • Az altcoin nagyon biztonságosnak tekinthető.
 • A Stellar árának mozgatórugói az egymással versengő érmék, főleg a Bitcoin és a Ripple, társadalmi hatása és általános bevezetése.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector