Mi fogja vezetni a DASH árat 2021-ben?

Elemző útmutató a Dash-be történő befektetéshez 2021-ben

Hova fog menni a Dash price 2021-ben?

Mi lesz a DASH árával 2021-ben? A kripto befektetők mindig azon gondolkodtak: mi vezérli a DASH árát?

A kriptovalutákba történő befektetés az új normális jelenség. Szakértők azt jósolják, hogy a kriptovaluta a jövő, ezért mindenki megpróbál feljutni a sávra. De a kriptovaluták volatilitása és kiszámíthatatlansága elrettentette a legtöbb befektetőt. A cseresznye a tetején az egyedülálló és szokatlan rendszer, amelyen keresztül az árak eldőlnek.

A hagyományos befektetésekkel ellentétben a piaci erők nem lépnek fel az egyensúlyi árszint, az optimális kereslet és kínálat elérése érdekében. A kriptovaluták modellje hasonlíthat a fix ellátási modellre. A kriptopénzek előre meghatározott ellátással rendelkeznek. Ez a tényező érvényteleníti az összes kínálati oldali hatást.

A DASH árát befolyásoló három tényező a következő:

  • Fogyasztói felfogás
  • Versenyző érmék
  • Kedvező környezet

Részletesebben elmagyarázzuk, hogy ezek a tényezők hogyan befolyásolják a DASH árát, de először miért a DASH?


Miért kellene a DASH után kutatnia?

A DASH az alapító Evan Duffield ötletgazdája volt. Az érmét 2014. január 18-án dobták piacra. Jelenleg a tizenötödik helyet foglalja el a kriptovaluta piacon. A DASH az árral kezdte a piacra dobását mindössze 0,213899 dollárral, de 2017-re óriási 1642,22 dollárt ért el. A DASH értékét ma 100 dollárra becsülik, teljes piaci kapitalizációja 920 millió dollár.

kötőjel árdiagram

DASH mindenkori ármozgások. Forrás: Coinmarketcap

A DASH, egy digitális pénznem, ugyanazon blockchain technológián alapul, amelyet a Bitcoin használ. A blokklánc-technológia jellegzetes jellemzőin kívül a DASH egyéb funkciókat is integrált, amelyek segítenek kitűnni. A DASH nagyobb adatvédelmet és nagyobb tranzakciós sebességet kínál. Éppen ezért a DASH népszerű volt a befektetők körében. Sőt, a DASH rendszerének nincs szüksége semmiféle külső finanszírozásra vagy irányításra. A modell fenntartható, mivel a DASH külső beavatkozás nélkül képes finanszírozni a rendszerét.

A DASH arra összpontosított, hogy széles körben elfogadott kriptovalutákban akadályokat képezzenek & skálázhatóság, fenntarthatóság, a tranzakciók egyszerűsége és költségei, valamint a biztonság. Ez a funkció teszi a DASH-t különállóvá a befektetők előtt, és reményteli dolgok szólnak a jövőjéről.

Mi különbözteti meg a DASH-t?

A három olyan tulajdonság, amely a DASH-nak villámgyors tranzakciósebességet és nagyobb adatvédelmet nyújt Masternodes, Privatesend és Instasend.

A kriptovalutákat azok a felhasználók bányásszák, akik megerősítik a megtörtént tranzakciókat. A DASH-t azonban bányásszák, de Masternode-ok is vannak. A Masternodes alapvetően olyan felhasználók, akik legalább ezer, jelenleg 100 000 dollár értékű DASH-érmét helyeztek el. A masternode hálózat folyamatosan növekszik. A Masternodes felelős a Privatesend és az Instasend névért, valamint az azonnali tranzakcióért. A masternodák alkotják az érme alapszerkezetét, és meghatározó jellemzők, amelyek biztosítják az érme biztonságát.

A Bitcoin nem kínál semmilyen adatvédelmet tranzakciók esetén. Minden részlet, beleértve a feladót, a fogadót is, köztudott és könnyen megtalálható az interneten. A DASH ennek alternatíváját kínálja. A DASH Privatesend szolgáltatása biztosítja a teljes névtelenséget, és a tranzakció részleteit senki nem tárja fel. A privatesend tranzakciók nem vezethetők vissza.

Mivel minden egyes Bitcoin eredetére vezethető vissza, a kereskedők könnyen megtudhatják, hogy egy Bitcoin részt vett-e valamilyen illegális tevékenységben. Mivel azonban a DASH magasabb adatvédelmet kínál, ez a helyettesíthetőség miatt megkülönbözteti. Minden egyes DASH érme helyettesíthető és nem különböztethető meg.

Az egyik fő kritika, amellyel a kriptovaluták, különösen a Bitcoin, gyakran szembesülnek, a hosszú tranzakciós idő. Ezt is jelentős akadálynak tekintik a Bitcoin digitális valutává válásának és nagyszabású bevezetésének útjában. Ahol a Bitcoin tranzakciók átlagosan 10 percet vesznek igénybe az Instasend opción keresztül, a DASH tranzakciókat pillanatok alatt megerősítik. Az Instasendért azonban további díjak merülnek fel. A szokásos DASH tranzakciók megerősítése körülbelül 2 percet vesz igénybe.

A DASH egyedülálló rendszere önfinanszírozó funkcióval rendelkezik. A Bitcoin bányászok minden jutalmat megkapnak, de a DASH bányászok jutalmának 10% -a visszakerül a rendszerbe, és befektetik a DASH-ba. Ennélfogva a DASH finanszírozhatja önmagát, valamint fenntarthatja önmagát. Az alap felhasználásáról a DASH hálózat résztvevőinek szavazata dönt. Ez a rendszer biztosítja, hogy a DASH hálózat ne stagnáljon, és növekszik, és alkalmazkodik a fejlesztésekhez.

Készen áll a merülésre a GONDOLATJEL piac?

A DASH árát befolyásoló tényezők

A DASH árát meghatározó tényezők mind a kereslet oldali. A kriptovaluta piacon a kínálati oldali tényezők nem játszanak szerepet az árszint megállapításában, mivel a kínálat már rögzített.

Számos olyan keresleti tényező létezik, amelyek károsak a DASH árára, de néhány fő:

1. Fogyasztói felfogás

A fiat pénz veszélyeihez hasonlóan a kriptovaluták értéke is a fogyasztók felfogásában rejlik. A kereslet növeli a kriptovaluta értékét. Tehát, minél többet gondolnak a kereskedők a DASH-ra, annál magasabb lesz a DASH értéke.

Bármely áru értéke nő, mert szűkös. Mivel a kriptovaluták utánpótlása előre meghatározott, ezek már szűkösek. Minél kevesebb DASH-érme van a piacon, annál többet fognak értékelni. A DASH teljes kínálata, kemény kupakja 18 millió érme, míg ehhez képest a Bitcoin kemény kupakja 21 millió érme. Ezért a DASH már rendelkezik a hiány elemével.

A fogyasztók felfogását a hírek és a szakértői vélemények is befolyásolják. A DASH alapítvány aktívan próbál partnerségeket létesíteni különféle cégekkel, és az elemzők optimistán tekintenek a DASH jövőjére. Ezek a tényezők nagyon pozitívan járulnak hozzá a fogyasztók felfogásához.

2. Versenyző érmék

A DASH jelenleg az első 15 helyen van, de a DASH fölötti 14 érme nagy hatással van értékére. A Bitcoin, a kriptovaluták királya vezeti a piacot, és egy új befektető számára a Bitcoin lenne a nyilvánvaló választás. Makró szinten úgy tűnik, hogy az összes kriptovaluta szinkronban mozog a Bitcoinnal, és viszonylag magas korrelációval rendelkezik.

Bár a DASH-nak nincs magas pozitív korrelációja a Bitcoinnal, a Bitcoin mégis hatással van az áraira. A Bitcoin befolyásolja az egész kriptovaluta piac piaci hangulatát. A Bitcoin értékének a közelmúltban tapasztalt növekedése bullish tendenciákat mutat a piacon

Más, egymással versengő érmék, amelyek nagyon hasonlítanak a DASH-ra, szintén képesek futni a DASH-nak a pénzéért. Mivel a DASH kritikusai léteznek, gyakran mutatnak hasonló érmékre, mint például a Monero, amelyek néhány dolgot sokkal jobban kezelnek, mint a DASH. Az ilyen versengő érmék növekedése határozottan károsítja a DASH piaci hangulatát. További fejlesztések, amelyek jobb, gyorsabb és olcsóbb érméket eredményezhetnek, a DASH elavulttá válhatnak.

3. Kedvező környezet

Ahogy a világ a digitalizáció felé halad, úgy tűnik, hogy a kriptovalutákat és hasonlókat egyre inkább elfogadják és elfogadják. Általános elképzelés szerint egy nap a digitális pénznem lenne a fizetési mód az egész világon. Úgy tűnik, hogy a DASH alapítójának jövőképe összhangban áll a világ jövőjével, ahogyan ez jelenleg látszik.

A 2017-es kriptovaluta-őrület után a dolgok kissé mérséklődtek, és a befektetők kissé óvatosak, de az év elején a Bitcoin elérte minden idők csúcsát, ami nyilvánvalóvá teszi, hogy a kriptopénz-piac közeledik a bullish hangulathoz.

Miért kellene befektetnie a DASH-ba?

A DASH-nak nagy lehetőségei vannak. Támogatást kapott néhány nagyon gondolt kriptovaluta-szakértőtől. A 2014-es 50 dolláros befektetés óriási 382 826 dollárt váltott volna 2017-ben.

A DASH nem azt a célt szolgálja, hogy értékraktár legyen; ehelyett egy működő kriptovaluta. A DASH komolyan részt vesz a digitális fizetési folyamatban, és ezt befolyásolja. A nagy pénzintézetek a készpénz és a DASH alternatíváit is vizsgálják életképes megoldásnak. Nagyon jó úton járhat a digitális fizetések piacának vezetése felé, ez az egyik oka annak, hogy a DASH-ba történő befektetés most jó lehetőség lehet.

Mi az előnye és hátránya a DASH-ba történő befektetésnek?

A DASH-ba történő befektetés előnyei

✅ A DASH-t az egyik legbiztonságosabb kriptovalutának tekintették. Jobb adatvédelmet és nagyobb biztonságot kínál, különösen a Bitcoin-hoz és a hasonlókhoz képest.

✅ A masternode hálózat garantálja a teljes névtelenséget, és egyetlen tranzakció sem vezethető vissza eredetére.

✅ Az érme cserélhető, ami azt jelenti, hogy minden érme egyedi, mivel egyetlen történelem sem vezethető vissza.

✅ A tranzakciós költség a Bitcoin töredéke is.

A DASH-ba történő befektetés hátrányai

❌ A DASH által kínált megnövekedett magánélet hátránya az illegális tevékenységekre való hajlam.

❌ Mivel a tranzakciók nem vezethetők vissza, esélyünk van arra, hogy a DASH-t illegális tranzakciókra használják fel.

❌ Ez nem tesz jót, ha a kormányok úgy döntenek, hogy a kriptovalutákat pórázra teszik és szabályokat hoznak, a DASH kétségtelenül a hatóságok mikroszkópja alá kerül.

Experts Egyes szakértők szerint a DASH rendszere ellentétes a kriptovaluták központi meggyőződésével, amely a decentralizáció. Amint a masternodák a piramis tetején ülnek, valaki, aki a masternodes többségét irányítja, teljes irányítást gyakorolhat az egész rendszer felett. Bár ez a forgatókönyv valószínűtlen és nehéz, nem teljesen lehetetlen.

❌ A DASH a kiadása során hibát is szenvedett. A hiba 2 millió DASH-érme bányászatát tette lehetővé az indításától számított 48 órán belül. Bár azóta nincsenek hibái, mióta egyes befektetők még mindig szkeptikusak.

Fontolgatná a befektetést GONDOLATJEL?

DASH 2019-ben és előtte

A DASH különösen ingatag ártörténettel rendelkezik, és a korábbi trendek segíthetnek a jövőbeni előrejelzésben. Az induláskor a DASH értéke 0,213899 dollár volt. 2016 közepén az érme mintha felkeltette volna a figyelmet, és az ár 16 dollárra emelkedett. Az érme megrázta a befektetési világot 2017-ben, amikor elérte minden idők legmagasabb szintjét, csaknem 1600 dollárt. Ez súlyos spekulációkhoz vezetett az érme jövőjével kapcsolatban.

A 2018-as medvepiac az összes kriptovalutát erősen sújtotta, beleértve a DASH-t is. Az érme alacsonyabbra, 45 dollárra csökkent az évben. De 2019-ben az érme lendületbe jött, átlépte a 100 dolláros határt, és akár 120 dollárra is emelkedett.

A DASH azóta is fenntartja árait, és jelenleg 100 dolláros ára van. A befektetők optimistaak az árakkal kapcsolatban, és remélik, hogy az új év jó lesz.

Mi a DASH jövője?

2021-es kilátások pozitívnak tűnnek. A DASH csoport aktívan partnerségeket létesít sok vállalkozással. A DASH nemcsak egyszerűen használható kriptográfia; több funkciót is kínál, és bármi más, de nehéz elkölteni.

A DASH csapata folyamatosan dolgozik a felhasználói élmény javításán, és hatalmas és biztonságos hálózatot hozott létre. A kriptovaluták közeljövőben történő bevezetése küszöbön állónak tűnik a DASH-val, esetleg az élen.

Primexbt előrejelzése szerint a DASH 2021-ben érménként 2000 dollárig emelkedhet, és az ár nem áll meg ebben. Mivel az érméket egyre inkább alkalmazzák, az árak éles felfelé haladhatnak.

kötőjel technikai elemzési diagram

A Dash technikai elemzése jelenleg azt mutatja, hogy a Dash készen áll a bullish visszatérésre. Forrás: Primexbt.

Ideális helyzetben a Primexbt szerint a DASH akár 8000 dollárba is kerülhet 2025-ig, ami valóban optimista. A DASH Labs Development szilárd csapata, a hálózat folyamatos fejlesztésével, komoly reményt ad a DASH számára, hogy a piaci kapitalizáció révén ismét élvezhesse a top 10-ben elfoglalt helyét. A hálózat folyamatos bővítése szintén hozzájárul az érme értékéhez.

Kezdje el a DASH kereskedést az eToróval

Az eToro a világ legjobb szociális kereskedési platformja. A DASH egyike az eToro által biztosított 90 kriptovaluta eszköznek, és elkezdheti befektetését.

Az eToro könnyen használható platformja és magas biztonsága miatt kiemelkedik. Az eToro egy hagyományokkal rendelkező brókercég, amely nem bármilyen tőzsde, amelyet váratlanul feltörhet, és elveszítheti vagyonát.

Az eToro használatával az eszközei biztonságban vannak. Akár a "Másolás kereskedés" platform, ahol lemásolhatja kedvenc kereskedőjét.

eToro – A legjobb bróker a DASH megvásárlásához

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

  • A DASH árát befolyásoló három tényező a fogyasztói felfogás, a versengő érmék és a kedvező környezet.
  • A DASH az alapító Evan Duffield ötletgazdája volt, és 2014. január 18-án indult. Jelenleg a tizenötödik helyet foglalja el a kriptovaluta piacon.
  • A DASH értékét ma 100 dollárra becsülik, teljes piaci kapitalizációja 920 millió dollár.
  • A három olyan funkció, amely a DASH-nak villámgyors tranzakciós sebességet és nagyobb adatvédelmet nyújt, a Masternodes, a Privatesend és az Instasend.
  • A DASH 2017-ben megrendítette a befektetési világot, amikor elérte minden idők legmagasabb szintjét, csaknem 1600 dollárt.
  • A Primexbt előrejelzése szerint a DASH 2021-ben érmenként 2000 dollárig, 2025-ben 8000 dollárig emelkedhet..

Végül a DASH a kriptovaluták egyik piacvezetője, és a hálózatot folyamatosan frissítik és módosítják. Ami megkülönbözteti a bitcointól, a kriptopénzek királyától, az alapító Evan Duffield elképzelése, aki érmét szeretett volna a Bitcoin összes pozitívumával, valamint a Bitcoin hiányzó jellemzőivel. A a tranzakciók egyszerűsége, gyorsasága és biztonsága, a DASH jellemző tulajdonságai. Úgy tűnik, hogy a DASH és a digitális innováció közötti szoros kapcsolat jó dolgokat ígér a jövője szempontjából.

A kriptovaluták azonban köztudottan kiszámíthatatlanok, és a DASH-nak nagyon erőszakos árfolyama van. Annak ellenére, hogy a jövő optimistának tűnik, a DASH olyan találatokat hozhat, amelyek hatékonyan kiszorítják a legjobb tizenöt klubból.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector