Mi fogja vezetni a Zcash árat 2021-ben?

Elemző útmutató a Zcash-ba történő befektetéshez 2021-ben

Hova fog menni a Zcash ára 2021-ben?

Az egyre növekvő kriptopiac mellett a befektetők örömmel várják azokat a kriptovalutákat, amelyek valami újat és mást kínálnak. A Zcash, a Bitcoin kemény villája, a piacon ismert a tranzakciókhoz kínált magánéletéről. De a profit maximalizálása vagy a kockázatok minimalizálása érdekében a kriptográfiai beruházásokban meg kell állapítani az említett kriptopénz árának mozgatórugóit. Tehát mi vezérli a Zcash árát?

A Zcash árát meghatározó három tényező:

 • Versenyző érmék
 • Zcash tapadás
 • A tranzakciós kérdések

Először azonban nézzük meg egy kicsit, hogy miért Zcash?

Miért Zcash?

A Zcash a Bitcoin kemény villája. Az alapítót, Zooko Wilcoxot nagyon lenyűgözte a Bitcoin blockchain technológiája. Mégis, miután látott néhány nyilvánvaló hibát, úgy döntött, hogy egy érmét kiszabadít a Bitcoin-ból számos fejlesztéssel, amelyek különválasztanák az eredeti kriptovalutától.


Az a kérdés, amelyet Zcash főleg a megoldására koncentrált, a magánélet volt. Mivel a Bitcoin blokklánca nyilvános, hiányzik belőle a tranzakciók névtelensége vagy magánszférája. Zooko szerint ez olyan tényező volt, amely hozzájárult ahhoz, hogy a Bitcoin ne váljon globális jelenséggé. Ennélfogva a Zcash fémjelzi a magánéletét.

Zcash hisz a magánéletben, különösen a pénzügyi adatok tekintetében, mivel ez döntő fontosságú a gazdasági lehetőségek, az egyenlőség és a szabadság szempontjából. A Zcash révén a felhasználók teljesen névtelen tranzakciókat hajthatnak végre, sem a feladó, sem a fogadó adatait nem fedik fel. Ez az első bizalmas nyílt forráskódú hálózat. A hálózat nem veszélyezteti a biztonságot és a megbízhatóságot sem.

Noha a Zcash nyílt forráskódú kriptovaluta, ezt továbbra is magánvállalkozás, a Zerocoin Electric Company nevezi. A céget azért nevezték el, mert a Zcash eredetileg Zerocoin néven volt ismert. Sőt, a Zcash mögött álló, képes személyek erős csapata folyamatosan arra törekszik, hogy javítsa az érmét.

A Zcash egy digitális pénznem, amely felhasználható mindennapi tárgyak vásárlásához és vagyon tárolásához. Lehet vásárolni, kereskedni és keresni.

A Zcash-nek is van egy nehezen huszonegy millió zsetonja, mint a Bitcoin. És a kínálat várhatóan 2032-re kimerül. A Bitcoin-hez hasonlóan a hálózatnak is van jutalmazási rendszere, hogy az érme utánpótlását ellenőrizzék.

Mi különbözteti meg Zcash-t?

A Zk-SNARKs technológia biztosítja a hálózaton végrehajtott tranzakciók magánéletét. A zk-SNARK egy új protokoll, amely nulla interaktivitással és nulla tudással fut. A felhasználónak és az ellenőrző csomópontoknak egyáltalán nem kell kölcsönhatásba lépniük a tranzakciók feldolgozásához.

Anonim tranzakciókkal kísért aggályok némelyikének megoldására a Zcash rendelkezik egy „Nézetkulcs” nevű megoldással is. A platform felhasználói rendelkeznek a nézetkulcsukkal, amelyen keresztül hozzáférhetőek a tranzakcióik előzményei. Megadható más felhasználóknak is, de természetesen a felhasználó hozzájárulására lenne szükség.

A hálózat kétféle tranzakciót kínál: átlátható tranzakciókat és árnyékolt magánügyleteket. Két különböző típusú cím létezik a hálózaton. Az első a t-addr nevű felhasználó eredeti címe, a második pedig azoknak a felhasználóknak szól, akik nem akarják, hogy a tranzakció részletei nyilvánosak legyenek. Az ilyen felhasználók választhatnak egy z-addr nevű árnyékolt címet. A feladó és a fogadó is választhat különböző címeket egy tranzakcióhoz. Például egy t-addr-val rendelkező küldő pénzt küldhet a z-addr-val rendelkező vevőnek, vagy a feladó és a vevő is folytathatja a z-addr-t.

Az átlátható és a magánügyletek közötti választás nagyobb rugalmasságot biztosít, mivel a mindennapi felhasználók problémákat tapasztalhatnak az árnyékolt magánügyletek során.

A magánélet alapvető jellemzőjén kívül a Zcash nagyobb méretezhetőséget és jobb sebességet is kínál. Ami a tisztességet illeti, a kriptopénzek királya és Zcash között valószínűleg Zcash nyer. Mindkét érme a munka bizonyításának mechanizmusát használja a bányászathoz. De ahol a Bitcoin bányászai fejlett és drága hardvert használnak, a Zcash nem kompatibilis az ilyen fejlett hardverekkel. Valójában a Zcash-t szokásosan elérhető hardvereken keresztül bányászzák. Ez nagyobb igazságosságot biztosít a Zcash hálózat számára, mivel a bányászat mindenki számára elérhető, nem csak a mély zsebbel rendelkező emberek számára.

Fontolgatná a befektetést Zcash?

A Zcash Price vezetői

Számos tényező játszik szerepet a Zcash árának meghatározásában, de főleg ezek a tényezők mind a keresleti oldalról származnak. Mivel a kriptovaluta kínálata előre meghatározott, az ármeghatározásban nem játszik jelentős szerepet. Tehát lényegében minden olyan tényező, amely befolyásolja a kriptopénz keresletét, végső soron befolyásolja annak árát. Néhány fontos tényező azonban kiemelkedik a Zcash árának elemzésénél. Ezek a tényezők a következők:

1. tényező: Versenyző érmék

Mivel a Bitcoin erős villája a Zcash, technikailag versenyez a Bitcoinnal. Önmagában ez bizonyos problémákat vethet fel az altcoin számára, mivel a Bitcoin az eredeti kriptovaluta és piacvezető. A Bitcoin-nal való verseny károsíthatja a Zcash értékét, de a Zcash egyedülálló és eltérő kínálatával a Zcash és a Bitcoin is valamennyire különböző területeken fekszik. Kemény villaként mindkét kriptovaluta alapszerkezete hasonló, de a hasonlóságok nem terjednek ki jellemzőikre.

Piacvezetőként a Bitcoin létfontosságú szerepet játszik az általános piaci hangulatban, és szinte minden főbb kriptovalutát, köztük a Zcash-t is megtart. Ezért a Bitcoin értékében bekövetkező pozitív változások pozitívan befolyásolják a Zcash árát, mivel mindkét érme pozitív korrelációt mutat.

A Zcash elsősorban arra összpontosít, hogy magasabb adatvédelmet biztosítson a felhasználók számára a tranzakciók során. Ez a hálózatot erősen versenyzi az olyan kriptovalutákkal, mint a Monero és a Dash, amelyek szintén a tranzakciók magánéletét célozzák meg. Az árak emelkedése és a versengő érmék elfogadása leértékelheti Zcash-t.

2. faktor: Zcash tapadás

A kriptovaluta árának fő mozgatórugója a befektetők fejében észlelt érték. A Zcash keresletének növekedése felfelé fogja hajtani az árát, és a kereslet nem más, mint felfogás. Minél több befektető és elemző reménykedik a Zcash jövőjében; annál magasabb lesz az észlelt értéke. Mivel az érme nagyobb tapadást tapasztal, és a felhasználók növelik a kiadásokat a platformon keresztül és keresztül, az árak emelkedésének lehetünk tanúi.

A névtelenség funkció mind az árát drágíthatja, vagy növelheti. Mivel a tranzakciók megnövekedett magánszférája visszatarthatja egyes iparágakat, ahol az átláthatóság fontos, a Zcash elfogadásától, másrészt arra ösztönzi az adatvédelmet is értékelő iparágakat, hogy a Zcash-t alkalmazzák, és a Zcash életképes lehetőségnek bizonyulhat a nagyszabású elfogadáshoz az ilyen iparágakban.

3. tényező: A tranzakciós kérdések

Néhány probléma kíséri a magánügyleteket a hálózaton. Főleg az illegális tevékenységek hotspotjává válhat, és ez a hálózatot bajba sodorhatja a hatóságokkal. Zcash megoldást javasolt nézetkulcs formájában, de ez nem életképes, mivel a nézetkulcsához való hozzáféréshez a felhasználó hozzájárulására lenne szükség. Aztán Zcash-nek is problémái vannak a méretezhetőséggel. A másodpercenkénti tranzakciók 6 és 26 között vannak, ami nem olyan magas, bár jobb, mint néhány nagyobb érmeé. Összefoglalva: Zcash-nak itt-ott van néhány kérdése, amelyeken a csapat fáradhatatlanul dolgozik. Ennélfogva a kriptovaluta értéke attól is függ, hogy a csapat milyen gyorsan fejleszti megoldásait a szembesülő problémákra.

Zcash árjóslatok

A Zcash ára jelenleg 61,46 dollár. 2020 nagyon sziklás volt a Zcash számára, mivel 25 dollártól 97 dollárig terjedt. Zcash ára kb 5000 USD az induláskor, ezért a fülek nem voltak kedveskednek neki, de az elemzők remélik, hogy ismét szárnyaló szinteken láthatják Zcash-t. Alapján eToro, az egyéves megtérülési ráta 156%.

A Walletinvestor szerint a rövid távú Zcash-befektetés nem biztos, hogy nyereséges, mivel az érme várhatóan nem fog jelentősen növekedni 2021-ben. Az alábbi ábrán a Zcash trendvonala hasonló formát látszik tartani, mint a 2020-as..

zcash rövid távú előrejelzés

A Zcash rövid távú árjóslása a Walletinvestor részéről

A Walletinvestor hosszú távú előrejelzése szintén nem tűnik optimistának. 2025-re a Zcash nagyon közel lehet 1 dollárhoz.

zcash hosszú távú előrejelzés

A Zcash hosszú távú előrejelzése a Wallet Investor részéről

A Long Forecast a rövid távú árak emelkedését jósolja, és 2021-ben a Zcash árának növekedését tapasztalhatja. A Long Forecast átlagosan 95 dollár körüli árat jósol a 2021-es évre. A hosszú távú előrejelzések azonban nem annyira reményteliek, és várhatóan Zcash évek múlva csak leértékelődik. 2025-ben a Long Forecast szerint a Zcash ára 50 dollár lehet.

zcash árjóslási táblázat

A Long Forecast Zcash árjóslata 2021-re

Kereskedelmi állatok arra számítanak, hogy a Zcash ára kissé stabil marad a 60 dolláros jel körül, az évek során fokozatosan emelkedik. Az ár 2025-ben 80 dollárra vagy annál magasabbra emelkedhet.

A Zcash előrejelzései nagyon zavarosak, és elgondolkodhat azon, hogy a Zcash jó befektetés-e vagy sem. Erre a kérdésre nincs határozott válasz, de úgy tűnik, hogy Zcash rendelkezik potenciállal. Jellemzői jellemzői megkülönböztetik a többi fő kriptovalutától, és a Zcash érvénytelenítheti az összes jóslatot, amikor ismét a legmagasabb szintre emelkedhet..

Bővebben: Zcash árjóslatok – mennyit ér majd Zcash 2021-ben és azon túl?

A Zcash előnyei és hátrányai

A Zcash-ba történő befektetés előnyei:

✅ A Zcash a bitcoin kemény villája, ami azt jelenti, hogy a bitcoin számos funkciójával rendelkezik, de sok frissítéssel is rendelkezik.

✅ A Zcash biztonságos, névtelen tranzakciókat kínál a zk-SNARK technológián keresztül.

✅ A Zcash nominális tranzakciós díjakat számít fel.

✅ A Zcash hálózat gyors és megbízható.

✅ A Zcash az egyik legnagyobb kriptovaluta a piacon, a 37. helyen a CoinMarkeCap ​​listán.

✅ A Zcash bányászata az emberek többsége számára hozzáférhető, mivel nem igényel fejlett hardvert.

Private Magánügyleteket kínál, valamint normál, átlátható tranzakciókat.

✅ A platform rendelkezik a „Nézetkulcs” nevű funkcióval is, amelyen keresztül a felhasználók megtekinthetik tranzakciós előzményeiket.

Hátrányok a Zcash-be történő befektetéshez:

❌ A Zcash hiányzik a méretezhetőségről, mivel csak 26 tranzakciót képes feldolgozni egy másodperc alatt.

❌ A Zcash privát tranzakciós ajánlata miatt a szabályozás ellenőrzése alá kerülhet.

❌ A hálózatot bűnözők visszaélhetnek illegális tevékenységek miatt is.

❌ A bányászati ​​jutalmak egy százaléka a befektetőkhöz kerül.

Invest In Zcash az eToróval

A kriptovaluta befektetése bonyolult. Nem csak a kriptopénzek kutatása és jövőbeni trendjeik elemzése nehéz, de az utána következő sem jobb. Ha a Zcash jó befektetésnek tűnik számodra, és befektetésen gondolkodsz, akkor biztosan kíváncsi vagy arra, hogy hol kezdjem.

Ha Ön először befektető, akkor az eToro a platform az Ön számára. eToro világszerte az egyik legnagyobb kereskedési platform, és ismert olyan tulajdonságairól, amelyek megkönnyítik a kriptovaluta kereskedelmet az elsősök számára.

Az eToro társas kereskedelem jellemzője lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy más szakértői kereskedők tranzakcióit lemásolják. Ha Ön tapasztalt kereskedő, akkor az eToro Önnek is kínál valamit. Kutatása és egyéb fejlett lehetőségei alkalmassá teszik a hivatásos kereskedők számára is.

eToro – A legjobb bróker a Zcash vásárlásához

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

 • A Zcash-ot 2017-ben indította el Zooko Wilcox. Ez egy kemény villa a Bitcoin-nak, de különféle frissítésekkel.
 • Ez egy nyílt forráskódú kriptovaluta, de magánszervezet áll a háttérben.
 • A Zcash árának mozgatórugói a versengő érmék, a Zcash vontatása és a tranzakciós kérdések.
 • A Zcash a Bitcoin adatvédelmi hiányának megoldására összpontosít.
 • A zk-SNARK technológia révén a hálózat interaktivitás és tudás nélkül képes feldolgozni a tranzakciókat, miközben biztosítja a biztonságot.
 • A hálózat rendszeres és privát árnyékolt tranzakciókat is kínál.
 • A Zcash 0,0001 ZEC token névleges tranzakciós díjat is kínál.
 • A Bitcointól eltérően a Zcash mindenki számára hozzáférhetővé tette bányászatát, mivel nincs szükség drága csúcstechnikai hardverekre.
 • A Zcash 21 millió zsetonnal rendelkezik, a Bitcoinhoz hasonlóan.

Ebben a cikkben reméljük, hogy megtalálta a választ a ZCash-szal kapcsolatos számos kérdésére. Ha többet szeretne tudni a kriptovalutákról, nézze meg a kriptográfiai cikkeket. Vagy ha el akarja kezdeni a kriptokereskedelem elsajátítását, nézze meg itt a tanfolyamokat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector