Mi vezet a Tezos árához 2021-ben?

Elemző útmutató a tezókba való befektetéshez (XTZ) 2021-ben

Hova fog menni az XTZ ára 2021-ben?

Mi lesz Tezossal 2021-ben? Az első kriptovaluta a Bitcoin volt, 2009-ben. A Bitcoin után sok más kriptovaluta jelent meg, köztük a Tezos, és mostanra több mint 8000 van belőlük Coinmarketcap.

De egy kicsit kihívást jelentett az emberek és a befektetők számára annak megértése, hogy a kriptovaluták hogyan működnek és mi határozza meg az árukat, mivel a természetük más és viszonylag új.

Különböző gazdasági tényezők, például infláció, munkanélküliségi ráta stb. Befolyásolják a részvények vagy kötvények árát. De ami a kriptovalutákat illeti, más a helyzet. Mi határozza meg valóban az árukat?

Mi vezet a Tezos (XTZ) árhoz?

Három fő tényező befolyásolja leginkább a Tezos árát:


 • A tét növekvő népszerűsége
 • Tezos örökbefogadás
 • Összefüggés a Bitcoin-nal

Itt, a Trading Education-nél elemeztük ezt a három tényezőt, és az alábbiakban részletesen megmutatjuk, mit tudtunk meg.

Ha többet szeretne megtudni a Tezosba történő befektetésről, nézze meg ezt a Végső Tezos útmutatót.

Miért Tezos (XTZ)?

Miért fontolja meg a befektető a Tezosba történő befektetést? Mitől olyan különleges ez a kriptopénz? Az első Tezos-t 2014-ben javasolták egy fehér könyvben, majd 2018 szeptemberében megjelent. Ezenkívül a Tezos Whitepaper-t Arthur Breitman írta.

A Tezos egy blockchain alapú intelligens szerződéses platform. A natív kriptovaluta a tez vagy tezzie – XTZ. A Tezos nem az XTZ bányászatán alapszik, mint eddig A tét igazolása (PoS) konszenzusos mechanizmus, ahol a token tulajdonosok jutalmat kapnak abban, hogy részt vesznek benne.

A Tezos jelenlegi piaci felső határa 1 745 579 739 dollár, forgalmazott mennyisége 753 794 850 XTZ. Ami most van, a Tezos ára 2,31 dolláron áll.

A Tezos hírneve 2017-ben nőtt a kezdeti érmék felajánlásai miatt, 232 millió dollár sikeres előteremtésével.

tezos történelmi árdiagram

Tezos mindenkori ármozgások. Forrás: Coinmarkecap.

Készen áll a merülésre Tezos XTZ piac?

befektetni a tezókba

Mi vezeti a Tezos (XTZ) árát?

A Tezos price fennállásának története során hullámvölgyeket tapasztalt. 2020 jó év volt a Tezos számára, és az utóbbi időben az érme ismét figyelemfelkeltő volt, mivel 2020. augusztus 13-án elérte mindenkori csúcspontját, a 4,44 dollárt. Mint fentebb említettük, a Tezos nem bányászati ​​alapú; ehelyett a Proof of Stake (PoS) konszenzusos mechanizmusra támaszkodik.

Azonban mi befolyásolja a Tezos árát?

1. tényező: A tét növekvő népszerűsége

Minél nagyobb a kereslet a kriptovaluták iránt, annál jobban emelkedik azok ára. Amint fentebb említettük, a Tezos a tét konszenzusának bizonyítékát használja, és ez a legnépszerűbb kriptovaluta. A Stake Proof (PoS) előnyösebb, mint a Proof of Work (PoW) mechanizmus, mivel nem igényel drága hardvert. A tét nagyon népszerűvé vált 2019-ben, különösen 2020-ban. Következésképpen a Tezos iránti kereslet nőtt, ami az XTZ árának növekedését okozta, és 2020 augusztusában elérte a legmagasabb szintet is. Emlékezzünk arra, hogy 2020-ig a Tezos ára nem volt bármilyen jelentős növekedést tapasztal.

A Tezos a leginkább érintett kriptovaluta, 79,42% -kal. Forrás: Stakingrewards.com

2. faktor: Tezos örökbefogadás

A kriptográfia alkalmazása folyamatosan növekszik, mivel sok bank és pénzintézet felismeri a kriptovaluták fontosságát, így dollármilliókat fektet be a kriptóba, vagy elkezdi alkalmazni a blokklánc technológiát.

2020 szeptemberében a Coindesk számolt be a Forge, a francia befektetési bank techcentrikus leányvállalata, a Societe Generale kijelentette, hogy a Tezos blokklánccal kísérletezett a digitális értékpapírok és egy központi banki digitális valuta (CBDC) tesztelésére..

Sőt, a közelmúltban egy StezTech nevű Tezos fejlesztőcsoport bebocsátott Ethereum tokeneket indított, amelyek lehetővé teszik az ETH értékének a Tezos blokkláncba való áthelyezését. Kevin Mehrabi, a Wealthchain vezérigazgatója a Twitteren jelentette be december 12-én, hogy az új ETHtz nevű tokenek lehetővé teszik a Tezos felhasználók számára, hogy natív tokenek kereskedjenek az Ethereum árához kötve.

Kevin Mehrabi, a Wealthchain vezérigazgatója a Twitteren jelentette be az ETHtz elindítását.

A Welthchain egyike azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a StableTech-et alkotják, amely egy olyan fejlesztői csoportból áll, amely elkötelezett a DeFi fejlesztése iránt a Tezos blokkláncon. Ezenkívül az ETHtz-n keresztül a Tezos megpróbálja alacsonyabb díjazású lehetőségként felhívni a DeFi-tevékenységet az Ethereum hálózatról a saját blokkláncára..

A fentiekhez hasonló pozitív hírek a Tezos számára mindig befolyásolhatják az árat, mivel minél több a Tezos folyamatosan bővül, annál több befektető vonzódik majd, ami hatással lesz az árra és esetleg felfelé fog emelkedni.

3. faktor: Összefüggés a Bitcoin-nal

Bár a Tezos nem tartozik azon kriptovaluták közé, amelyek szoros összefüggésben vannak a Bitcoinnal, a Bitcoin árának változása mégis hatással lehet más érmék, köztük a Tezos teljesítményére.

Alapján Macroaxis, a Tezos és a Bitcoin közötti korrelációs együttható 2020 októberére, novemberére és decemberére 0,28. Két kriptotartomány közötti korrelációs együttható értékei -1 és +1 között mozognak. Tehát a Tezos és a Bitcoin esetében 0,28 azt mondja nekünk, hogy mégis van némi összefüggés a két pár között.

Tezos vs Bitcoin teljesítmény. Forrás: Macroaxis.com

Fontolgatná a befektetést Tezos XTZ?

befektetni a tezókba

Hogyan lehet befektetni a Tezosba (XTZ) 2021-re?

A kriptovaluták jelenleg egy speciális stádiumban vannak, a Bitcoin meghaladja a 30 000 dolláros árcédulát, és 2021 január elején eléri a 40 000 dollár feletti történelmi árat is, amelyet szintén minden idők legmagasabb árának jelölnek. Coingecko.

A figyelem mára a kriptovaluták felé nőtt, és sok szakértő előrejelzi a folyamatos növekedést, amelyet az altkoinok is követnek. A Tezos is nőni fog? Vessünk egy rövid pillantást a Tezos aktuális árára, és nézzük meg, mit szólnak a jövendőmondók.

Mennyibe kerülhet a Tezos (XTZ) ára 2021-ben?

Jelenleg a Tezos ára 2,31 dolláron áll. Walletinvestor, amely valójában nem ismert ennyire optimistán, amikor az előrejelzési érmék árai pozitívak a Tezosra vonatkozóan. Szerintük 2021-ben az ár elérheti az 5,06 dollárt.

tezos ár előrejelzési diagram

Tezos ársor és előrejelzési trendvonal 2020-2021. Forrás: Walletinvestor.

Digitalcoin azt mondja, hogy a Tezos ára 2021 áprilisától 2021 októberéig csökkenő üzemmódba fordulhat. Szerintük azonban az XTZ 2021 decemberében 5,23 dollárra emelkedhet, és mostantól 126,58% -os növekedést tapasztalhat.

tezos árjóslási diagram

Tezos (XTZ) 2021-es árpredikciós ábra. Forrás: Digitalcoin

Tezos (XTZ) ára 2021 után

A Tezos hosszú távú árjóslata is optimista.

Eléri-e a Tezos a 10 dollárt??

Bár lehet, hogy nem könnyű pontosan megjósolni az érme árát egy bizonyos időszakban, a Walletinvestor előrejelzése szerint 2023 decemberében a Tezos elérheti a 10,04 dollárt, ami szép nyereséget hoz azoknak, akik most befektettek. Ezek szerint a Tezos 2024 decemberéig elérheti a 13,11 dollárt, majd egy évvel később, 2025 decemberében a 15,95 dollárt..

Sőt, a Digitalcoin, bár a következő években jelentős árcsökkenést jósol a Tezos számára, mégis bizakodóak arra, hogy az XTZ 2026 februárjáig eléri a 12,43 dollárt, 442,75% -os növekedést regisztrálva

Van-e jövője a Tezosnak (XTZ)?

Tekintettel a decentralizált finanszírozás (DeFi) növekedésére és a Tezos ebben betöltött szerepére, akkor azt mondhatjuk, hogy a Tezosnak fényes jövője van. Figyelembe véve a Walletinvestor és a Digitalcoin fenti, a Tezos árának jövőbeni előrejelzéseit 442,75% -os növekedési potenciállal, akkor azt lehet mondani, hogy a Tezos valóban ígéretes projekt, ígéretes jövővel.

Ha általában rájuk nézünk, a kriptovaluták jövője biztos, mert már intézményesítésük kezdeti szakaszában vannak. A vállalatok, bankok és pénzintézetek továbbra is jelentős összegeket fektetnek a kriptovalutákba, különösen a Bitcoin-ba, és elkezdik a blokklánc-technológiát, beleértve a fent említett Tezos-t is, megvalósítani. Ezért ezek egyértelmű jelei annak, hogy a kriptovaluták a közeljövőben komoly versenytársak lehetnek a pénzügyi világban.

A Tezos (XTZ) jó vétel?

A Tezos ára a jövőben várhatóan emelkedni fog, és emiatt érdemes befektetni ebbe a kriptovalutába. Mivel az előrejelzések tele vannak optimizmussal, akkor ha most befektet a Tezosba, akkor jó profitot élvezhet a nem túl távoli jövőben.

A Tezos egy komoly projekt, amelynek elkötelezett csapata van, amelynek célja, hogy nyomot hagyjon azzal, hogy a decentralizált pénzügyi (DeFi) világ kulcsfontosságú elemévé válik.

Mivel azonban az előrejelzők azt jósolják, hogy 2021 hasonló lesz 2020-hoz a Tezos árait tekintve, ezért a Tezos hosszú távon jó befektetés – HODL. Azok, akik most befektetnek és türelmesek az előrejelzések szerint 2025-ig vagy 2026-ig várni, jó profitot élvezhetnek.

Készen áll a befektetések megkezdésére Tezos XTZ?

befektetni a tezókba

Milyen előnyei és hátrányai vannak a Tezosba történő befektetésnek (XTZ)?

Minden kriptovalutának vannak előnyei és hátrányai, amikor befektetni kell hozzájuk. Az alábbiakban bemutatjuk a Tezosba történő befektetés előnyeit és hátrányait.

A Tezosba történő befektetés előnyei:

✅ A Tezos nem egyszerűen kriptovaluta. Egyedülálló on-chain irányítással rendelkezik, amely az érmét olyan „demokratikussá” teszi, hogy az érmék birtokosai részt vehessenek a döntéshozásban.

✅ A Tezos egy innovatív blokklánc platform, amely szakértők szerint rengeteg lehetőséget rejt a jövőbeli növekedésre.

✅ A Tezos a Proof-of-Stake (PoS) konszenzusos mechanizmust használja, ami sokkal olcsóbb, mint a többi blokkláncé, amely a Munka Bizonyítását (PoW) használja.

✅ Sok vállalkozás alkalmazhatja a Tezos blokkláncot. Ha a Tezos bevezetése folyamatosan növekszik, a kereslet növekedni fog, ami az XTZ árának növekedését is eredményezi.

✅ Az előrejelzők azt jósolják, hogy a Tezos ára a jövőben növekedhet. Ezért van lehetőség nyereségbefektetésre a Tezosban.

A Tezosba történő befektetés hátrányai:

❌ A tezók népszerűsége az utóbbi időben növekszik. Mégis, közel sem az Ethereum vagy a Bitcoin. Tehát a Tezosból hiányzik a promóciós támogatás.

❌ A Tezos az ICO befektetőinek perébe nézett a token kibocsátásának késedelme miatt, ami rontotta hírnevét.

❌ A Blockchain fejlesztői nem biztosak abban, hogy milyen tranzakciós díjak és sebesség lesz, mivel a jövőben nőnek a Tezos igényei és használata, mivel sokan éretlen hálózatnak tartják.

❌ A Tezos legnagyobb versenytársa az Ethereum és a NEO. Az Ethereum aktívan növekszik, így a Tezosnak naprakésznek kell maradnia, anélkül, hogy elveszítené a fejlődés ütemét, hogy méltó versenytársa lehessen a jövőben.

Indítsa el befektetését a Tezos-ban (XTZ) az eToróval

befektessen a tezókba

Ha a cikk elolvasása után motiváltnak érzi magát a Tezosba vagy bármely más kriptovalutába történő befektetés megkezdéséhez, örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy eToro a befektetés megkezdéséhez a legelőnyösebb ügynökség. Az eToro egy könnyen használható platform, és emellett a világ legjobb brókercége a kereskedelemhez.

Vannak olyan funkciók, mint "Másolás kereskedés" ahol profi kereskedőt másolhat. Az eToro szociális kereskedési platformként is ismert, mivel a kereskedők szerte a világon különböző információkat és híreket terjesztenek a platformon belül, tájékoztatva Önt a kereskedés világának legfrissebb híreiről. Ezenkívül a biztonság a legmagasabb szintű az eToro esetében, mert ez egy olyan platform, amely hagyományokkal rendelkezik, és komolyan veszi a felhasználókat, és igyekszik a lehető legjobb élményt nyújtani.

eToro – A legjobb bróker a Tezos XTZ vásárlásához

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

 • Három fő tényező befolyásolja a legjobban a Tezos árát, a tét növekvő népszerűsége, a Tezos elfogadása és a Bitcoin kapcsolata.
 • A Tezos egy blockchain alapú intelligens szerződéses platform. A natív kriptovaluta a tez vagy tezzie – XTZ.
 • A Tezos nem az XTZ bányászatán alapul, mivel rendelkezik a Proof of Stake (PoS) konszenzusos mechanizmussal, ahol a token tulajdonosok jutalmat kapnak a részvételükért..
 • A Tezos hírneve 2017-ben nőtt a kezdeti érmék felajánlásai miatt, 232 millió dollár sikeres előteremtésével.
 • A Tezos minden idők legmagasabb szintjét, 4,44 dollárt érte el 2020. augusztus 13-án.
 • A Tezos a leginkább érintett kriptovaluta, 79,42% -kal.
 • A Tezos és a Bitcoin közötti korrelációs együttható 2020 októberére, novemberére és decemberére 0,28.
 • 2021-ben a Walletinvestor szerint a Tezos ára elérheti az 5,06 dollárt.
 • A Digitalcoin optimista, és azt jósolja, hogy az XTZ 2026 februárjáig eléri a 12,43 dollárt, 442,75% -os növekedést regisztrálva.

Valóban, reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a cikket, és ha igen, adjon nekünk egy lájkot és ossza meg, mivel lehet, hogy van valaki, aki szeretne profitálni belőle.

És végül: Ha további cikkeket szeretne elolvasni és több ismeretet szeretne szerezni a kriptovaluta-kereskedelemről, nézze meg a kriptográfiai cikkek terjedelmes szektorát.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector