Mi vezet az EOS árához 2021-ben?

Elemző útmutató az EOS-ba történő befektetéshez 2021-ben

Hova fog menni az EOS ára 2021-ben?

Mi lesz az EOS árával 2021-ben? A kripto befektetők mindig azon gondolkodtak: mi vezérli az EOS árát?

Az EOS sok befektető radarján szerepelt, mivel az altcoin és annak platformja, az EOS.IO körül folyamatosan zakatoltak. A buzgóság az EOS kezdeti érmekínálatával kezdődött. Az első ICO csaknem egy évig tartott, amely az egyik leghosszabb ideig tartó az iparban. Nem csak ez volt a leghosszabb, de rekordot is emelt 4 milliárd dollár. Ez a kiemelkedő ICO teljesítmény szinte azonnal reflektorfénybe helyezte az EOS-t.

Fontos megfontolandó kérdés, hogy az EOS beváltotta-e hírnevét. Az EOS jó befektetés? Bár nehéz határozott választ találni erre a kérdésre, az egyik módja annak megvizsgálása, hogy azonosítsuk az EOS árának mozgatórugóit.

Melyek az EOS árának mozgatórugói?

Az EOS árát meghatározó három tényező a következő:


 • Hálózat fejlesztése
 • A kriptovaluta piac
 • Fokozott örökbefogadás

Miért pont az EOS?

A platform, az EOSIO egy nyílt forráskódú következő generációs protokoll. A jövőkép egy decentralizált blokklánc felépítése villámgyors tranzakciófeldolgozási sebességgel és gyakorlatilag tranzakciós díj nélkül. A platform középpontjában az intelligens szerződések állnak, amelyek lehetővé teszik a decentralizált alkalmazások kiadását.

Mivel a világ gyorsan halad a digitalizálás felé, a kriptovaluták arra törekedtek, hogy gyorsaságot és mozgékonyságot biztosítsanak a felhasználók számára, de nem soknak sikerült. Az EOS a következő szintre emelte a célt, mivel másodpercenként egymillió tranzakció elősegítésére törekszik. Ha ez megtörténik, akkor ez jelentősen fellendítheti a kriptopénzipart. Az EOS arra is törekszik, hogy növelje az intelligens szerződések használhatóságát azáltal, hogy platformjában beépített főbb szolgáltatásokat kínál, amelyek nemcsak a sebességet, hanem a könnyebbséget is növelik.

Az EOS sok hasonlóságot mutat a kriptovaluták királynőjével, az Ethereummal, és nemcsak beépítette a királynő néhány jellemző tulajdonságát, hanem az Ethereum hiányosságaira is összpontosított. Emiatt az EOS-t az „Ethereum gyilkos” vezető fejlesztő, Daniel Larimar. Larimart arra is hivatkozták, hogy elmondta, hogy az EOS rendelkezik a legerősebb infrastruktúrával a decentralizált alkalmazásokhoz.

Az Ethereum és az EOS közötti fő különbség a konszenzus mechanizmusa. Az Ethereum a tét igazolását (PoS) használja, míg az EOS Delegált tét igazolási (DPoS) mechanizmussal rendelkezik. A DPoS lehetővé teszi az EOS számára, hogy időt takarítson meg, mivel a hagyományos bányászatra nincs szükség. Az EOS hatékonyabb a tranzakciók feldolgozásakor. Az Ethereum 15 tranzakciót képes feldolgozni egy másodperc alatt, ahol az EOS óriási 1000 tps-t dolgoz fel, és még magasabbra, 1 millióra törekszik. Ezért az EOS nagyon skálázható. A bányászokat, vagy inkább validátorokat nem a zsetonok száma miatt választják, hanem egy demokratikusabb folyamat révén.

Mi különbözteti meg az EOS-t?

Az EOS nagyon ambiciózus kriptovalutának tekinthető. Az EOS 2018. január 18-án indult, és jelenleg fejlesztés alatt áll. Lenyűgöző az a fajta figyelem és támogatás, amelyet az EOS rövid idő alatt kivívott. Ez jelezheti azt a hype-t is, amelyet az EOS akkor hozhat létre, ha teljesen kifejlesztették.

Az EOS lényegében ugyanúgy működik, mint az összes kriptovaluta, mint fizetési rendszer. Alapján CoinList, Az EOS a tranzakciók feldolgozása során felülmúlta az olyan nagy hitelkártyákat, mint a Visa. Az EOS szintén sok hasonlóságot mutat az Ethereummal, bár az EOS más szintre emeli a dolgokat.

Az EOS képes számos tranzakció feldolgozására is, külön díjak nélkül. Ez az Ethereuméhoz hasonló egyedi mechanizmus révén érhető el. A blokkgyártókat a blokklánc fizeti, és így minden további díjat megszüntetnek. A keretrendszer egyensúlyának fenntartásában egy másik jellemző az inflációs ráta.

Következetesen két négyzet jön létre az EOS blokkláncon. De csak egy blokkgyártó engedélyezhet blokkot egy ponton. Ezek a korlátozások biztosítják, hogy a platform az ideális szinten működjön. Az a blokkgyártó, aki a megadott időtartam alatt nem szállít egyetlen blokkot sem, a hatékonyság érdekében röviden kivonul a hálózatból.

Az EOS hálózatot a szervezetek is felhasználhatják adatok bányászására vagy tárolására. Rendelkezik tárolási és szerver-tárolási funkciókkal is, amelyek mindenképpen elősegítik a decentralizált alkalmazások használhatóságát és gyártását.

Mivel az EOS egyik célja a blokklánc-technológia átvételének fokozása, az EOS-hálózatnak is jó a használata. A platform felhasználóbarát és viszonylag egyszerűbb.

Melyek az EOS ár mozgatórugói?

A kriptopénzek árainak megjósolása nagyon trükkös üzlet. Gyakran nem néhány tényező játszik szerepet, hanem tényezők sokasága. Nehéz megkülönböztetni és elemezni, hogy mely tényezőknek van nagyobb jelentősége. De mivel az árjóslás kiemelkedően fontos a befektetők számára, íme a főbb tényezők, amelyek szerepet játszanak az EOS árának meghatározásában.

3 tényező, amely az EOS-árat vezérli:

1. tényező: Hálózat fejlesztése

Az EOS hálózatának koncepciója sok embert vonzott felé. Ez az egyik oka annak, hogy az altcoin olyan sikeres volt az első érmékajánlatában. Azok a dolgok, amelyekre az EOS törekszik, sok ember számára vonzóvá válik. A hálózat azonban még nem teljesen fejlett. Bár az EOS néhány ígéretét teljesítette azzal, hogy hatalmas skálázhatóságot kínál, és gyakorlatilag költségmentesen, még nem látható, hogy az ígéretek közül mennyit fog teljesíteni az EOS.

2. tényező: A kriptovaluta piac

Bármely piacon az árakat ott határozzák meg, ahol a kereslet és a kínálat találkozik. A megnövekedett kínálat lehúzza az árakat, míg a megnövekedett kereslet felfelé húzza az árakat, Economics 101. De a kriptovaluta piac kissé egyedi; általában a kriptopénzek kemény sapkával rendelkeznek. Ezért a kínálatnak nincs meghatározó szerepe az árak meghatározásában. Ez meghagyja a keresletet. A kriptovaluta iránti kereslet a legfontosabb tényező az ármeghatározásban, mivel a kriptovaluta értéke a fogyasztó felfogásában rejlik. A kriptopénzek egyre elfogadottabbak. Ez természetesen növeli a kriptovaluták értékét.

A kriptovaluta piacon a Bitcoin óriási szerepet játszik. A kriptovaluták királyaként a Bitcoin döntően befolyásolja más kriptovaluták árait. Amint az iparág tanúja volt a 2017-es fellendülésnek, a kriptopénzek általában követik a Bitcoint. Az EOS korrelációs együtthatója 0,83 a Bitcoinnal. Ez azt jelenti, hogy a Bitcoin értékében bekövetkező bármilyen változás nagyban befolyásolja az EOS árát.

Bitcoin és EOS árkorrelációs diagram

1. ábra: Bitcoin & EOS árkorreláció Coinpredictor.

Az EOS-nak szintén szembe kell néznie a kriptovaluták királynője, az Ethereummal. Ez a verseny fenyegetést jelent az EOS áraira nézve, mivel az Ethereum az eredeti érmék egyike, és fellegvárát képezi a piac felett. Csak az idő fogja megmondani, hogy az EOS képes-e legyőzni a királynőt, vagy enged-e a királynő hatalmának.

3. tényező: Fokozott örökbefogadás

Az EOS elképzelése az, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a blokklánc technológiát, és növelje a használat egyszerűségét. Ezt szem előtt tartva tervezték és fejlesztik az EOS-t, hogy tömegesen alkalmazható legyen. Az EOS méretezhetősége az egyik jellemző jellemzője, mivel az EOS egymillió másodperc alatt egymillió tranzakció feldolgozására törekszik.

Az EOS alkalmas arra, hogy digitális fizetési platform legyen. Arra is törekszik, hogy okos szerződések és decentralizált alkalmazások révén ösztönözze a blokklánc-technológia használatát. Láttuk a kriptovaluták elfogadásának növekedését is, és ahogy az EOS közeledik a jövőképéhez, növekedést tapasztalhatunk az elfogadásában. A fokozott elfogadással az érme észlelt értéke növekedni fog, ami felfelé fogja hajtani az árát.

Fontolgatta-e a vásárlást EOS?

fektessen be az eos-ba

Árjóslás az EOS számára

Az EOS jelenleg a 14. helyen áll a kriptovaluta piacon, piaci tőkeértéke 2 929 576 070 USD. Körülbelül 950 millió altcoin érhető el és kemény kupakja van 1 milliárd zseton. Az EOS jelenlegi ára 3,10 USD. Az EOS 2020-ra tetőzött, 5,4 dollár körüli szintre, de nagyon alacsony süllyedés után megszakította a 3 dolláros ellenállási szintet, és jelenleg ezen a szinten stabil.

eos árdiagram

2. ábra: EOS Market Cap, Volume & Ár – Adatok jóvoltából: Coinmarketcap.

Az alapító, Daniel Larimer, a Steemit és a BitShares társalapítója is, és az EOS körül sok pozitív zűrzavar Larimer jó hírnevének tulajdonítható a kriptopénz világában. Ez az altcoin optimista jövőjének forrása is volt.

EOS árjóslási grafikon

3. Ábra: EOS – árjóslás Wallet Investor.

A Wallet Investor szerint az EOS-nak néhány jelentős ingadozása lesz az új évben. Az új év első hónapjaiban az EOS várhatóan 5 dollár körüli csúcsot fog elérni, de a legrosszabb esetben az EOS az 1 dolláros szint alá süllyedhet. A Wallet Investor azt is megjósolta, hogy röviden az EOS 64% körüli negatív változást tapasztalhat, és az EOS 1,103 dollárt eshet.

Az árjóslás által Coinliker.com nagyon optimista. A rövid távú árjóslás negatív, 10% -os változást mutat, de az EOS jó hosszú távú befektetés lehet. Mivel az EOS hálózat még fejlesztés alatt áll, a hosszú távú előrejelzések bizakodóak, mert a hálózat várhatóan hamarosan befejezi fejlesztéseit.

EOS ötéves árjóslás

4. ábra: Ötéves árjóslás CoinLiker

Összességében az EOS általános piaci hangulata bullishnak tűnik, ami azt jelezheti, hogy az EOS a jövőben növekedhet. Más tényezők, mint például a növekvő közösség, a fokozott elfogadás stb., Szintén kulcsfontosságú szerepet játszanak az EOS árának emelkedésében.

Készen áll a befektetésre EOS?

fektessen be az eos-ba

Az EOS-ba történő befektetés előnyei és hátrányai

Az EOS-ba történő befektetés előnyei:

✅ Az EOS másodpercenként akár 1000 tranzakciót is képes feldolgozni, és arra törekszik, hogy akár egymilliót is elérjen.

✅ Az EOS nagyon skálázható, költséghatékony és környezetbarát.

✅ A tét delegált igazolása biztosítja a nagyobb hatékonyságot.

✅ A DPoS demokratikusabbá teszi a hálózatot is.

✅ A blokkgyártók befektetnek a hálózatba, és így részesedéssel rendelkeznek az EOS-ban.

✅ Az árak jövőbeni előrejelzése optimistának tűnik, különösen hosszú távon.

Az EOS-ba történő befektetés hátrányai:

❌ Az EOS-nak volt néhány biztonsági problémája. Ban ben 2018. május, jelentésből kiderült, hogy a hackerek számos problémát tudtak azonosítani a hálózat biztonságában.

Concerns Az EOS decentralizációjával kapcsolatban is aggályok merültek fel, mivel az EOS-érmék 49,67% -a elérhető néhány felső címen. Ez azt jelenti, hogy ezeknek a címeknek az összejátszása a hálózat központosításához vezethet, mivel néhányan jogosultságot szereznek a hálózaton.

❌ A Block.one, az EOS mögött álló alapszervezet kiterjedt bevonása a hálózatba szintén nemtetszés forrása volt.

❌ Az EOS erős versenyben áll néhány bevett érme, például az Ethereum között.

Kezdjen el befektetni az EOS-ba az eToróval

kereskedelem eos

Az EOS várhatóan nagy potenciállal rendelkezik a jövőben, hosszú távú befektetéssel, mint nyereséges lehetőséggel. Ha az EOS-ba kíván befektetni, akkor az eToro a platformja.

eToro az egyik legnagyobb név a piacon, ha kereskedési platformokról van szó, mivel különböző források a legjobbak közé sorolják. Alos kínál néhány egyedülálló funkciót, például a szociális kereskedést, amely alkalmas kezdőknek, de speciális lehetőségeket kínál a szakértők számára is. A platform felhasználóbarát és a piac legalacsonyabb árát számolja fel.

eToro – A legjobb bróker az EOS vásárlásához

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

 • Az EOS rendelkezik a leghosszabb ICO-val, amely 4 milliárd dolláros rekordot gyűjtött. Jelenleg még fejlesztés alatt áll.
 • Az EOS árának mozgatórugói a hálózat, a kriptovaluta piac és az érme fokozott elfogadása
 • Az EOS egy nyílt forráskódú új generációs protokoll, amely intelligens szerződések révén decentralizált alkalmazásokat céloz meg.
 • Néhány kritikus szerint az EOS nincs teljesen decentralizálva, és a hálózat nagyon könnyen monopolizálható.
 • A jövőkép egy decentralizált blokklánc felépítése villámgyors tranzakciófeldolgozási sebességgel és gyakorlatilag tranzakciós díj nélkül.
 • Az EOS erőteljes versenyben áll az Ethereum részéről, mivel kissé hasonlóak.
 • Az EOS Delegated Proof of Stake mechanizmusa biztosítja a tranzakciók hatékonyságát.
 • Az EOS célja, hogy másodpercenként egymillió tranzakciót tudjon feldolgozni.
 • A hosszú távú árjóslások nagyon optimistának tűnnek, és egyes források 135 dolláros emelést jósolnak öt év múlva.

Reméljük, hogy ez a cikk tájékoztatta Önt az EOS-ról, és arra ösztönözte, hogy kezdje meg befektetését a kriptopiacon.

Ha tetszett ez a cikk, kérjük, ossza meg, hátha valaki más szeretne profitálni belőle. Ha többet szeretne megtudni más kriptovalutákról, nézze meg a kriptográfiai cikkeket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector