Mi vezet az IOTA árához 2021-ben?

Elemző útmutató az IOTA-hoz 2021-ben

Hova fog menni a MIOTA ára 2021-ben?

Mi lesz az IOTA (MIOTA) árával 2021-ben? A kripto befektetők mindig azon gondolkodtak: mi vezérli a MIOTA árát?

Az IOTA az egyik viszonylag újabb kriptovaluta. Az IOTA Sergey Ivancheglo, David Sontesbo, Serguei Popov és Dominik Schiener ötletgazdája. A többi figyelemre méltó kriptovalutához hasonlóan az IOTA-t is megalapozták azzal a céllal, hogy digitális fizetési rendszert hozzanak létre, de ennek a rendszernek a jellemzője a skálázhatóság, a biztonság, a hatékonyság és az alacsonyabb díjak. Az IOTA arra is törekedett, hogy a rendszerek közötti hatékony adatátvitel csatornájaként szolgáljon.

Az IOTA jelzőjét, kriptovalutáját MIOTA-nak hívják.

Melyek az IOTA árának mozgatórugói?

Az IOTA árát meghatározó három tényező:


 • Az IOTA hálózata
 • A kriptovaluta piac
 • Fokozott örökbefogadás

Miért IOTA?

Az olyan nagy érmék, mint a Bitcoin, a blokklánc technológiát használják, ahol a tranzakciókat bányászok segítségével hagyják jóvá, az IOTA-nak is megvan a maga egyedi mechanizmusa, az úgynevezett Directed Acyclic Graph (DAG), más néven Gubanc. A Tangle rendszerben a bányászok nem kötelesek feldolgozni a tranzakciókat; ehelyett egy főkoordinátor látja el a munkát. Ez a rendszer segít kiküszöbölni a tranzakciókhoz kapcsolódó költségek nagy részét. Ez az oka annak is, hogy az IOTA-nak az egyik legalacsonyabb tranzakciós díja van a kriptovaluta piacon.

Míg a blockchain megkönnyíti a visszalépést és több eszközt igényel, annál nagyobbra nő a platform, a DAG ennek ellenkezőjét teszi. A ötletes IOTA Tangle az innováció nagyobb alkalmazkodóképességet eredményez, és gyorsabbnak és jelentősen biztonságosabbnak bizonyul, annál nagyobb az akció a hálózaton, az alapítók szerint.

Amint többen használják az IOTA rendszert, a hálózat méretezhetőbbé válik. Forrás: Bitdegree.

Jelenleg a status quo megakadályozza az adatok hozzáférhetőségét, és az információk általában a terjeszkedő tömegek helyett csak néhány irányítására korlátozódnak. Különösen mostanáig, amikor az információ egyre jelentősebbé válik, az IOTA megoldást kínál erre az adatpiacukkal.

Az IOTA piactér egy decentralizált információs kereskedelmi központ szemléltetése, amely azt tervezi, hogy az információkat minden javadalmazó fél számára hozzáférhetővé tegye. Az információkat a kapcsolódó eszközök valós időben gyűjtik és cserélik. Ezenkívül a Data Marketplace elképzelhetővé teszi a dinamikus adatfolyamok biztonságos értékesítését és elérését. Az IOTA Data Marketplace ügyfelek vásárolhatnak vagy eladhatnak MAM-ot vagy maszkos hiteles üzenetkezelést. Röviden: a piactér megoldást jelenthet a mai adatproblémákra.

Mivel a Quantum computing fejlesztés alatt áll, sok mindent veszélyeztetett. A kriptovaluták kriptográfiája nem feltörhető, de miután kifejlesztették a kvantumszámítást, képes lesz feltörni a kriptográfiát, ami fontos kérdés, mivel a szervezetek fáradhatatlanul dolgoznak a kvantumszámítás fejlesztésén. Az IOTA újra és újra bebizonyította, hogy futurisztikus kriptovaluta. A fejlesztők azt állították, hogy IOTA-t készítettek kvantumálló. Tehát, valahányszor fejlesztik a Quantum számítástechnikát, mindannyian választhatunk egy ellenálló kriptovalutára, és kétségtelenül, amikor ez megtörténik, az IOTA piaca fel fog robbanni, amikor a befektetők özönlenek rá.

Mi hajtja az IOTA árát?

Bármely befektető, új vagy szakértő számára a befektetés fontos szempont, hogy kiderítse azokat a tényezőket, amelyek befolyásolják az eszköz árát. Ez lehetővé teszi számukra az árak és a jövőbeli trendek előrejelzését. De ami a kriptovalutákat illeti, az a tényezők meghatározása, amelyek befolyásolják az áraikat, trükkös. A kriptovaluták köztudottan ismertek a volatilitásról és a kiszámíthatatlan ugrásokról. A kriptovaluták jellege is meglehetősen zavaró. Az Egyesült Államokban egyes szervezetek a kriptovalutákat eszközként határozták meg, míg mások áruként. Az egyedi jelleg további kérdéseket vet fel az ármeghatározással kapcsolatban.

3 tényező, amely az IOTA árat vezérli:

1. tényező: az IOTA hálózata

A blockchain technológia egyik fő hibája a növekedéssel skálázhatósága. Minél jobban növekszik a hálózat, annál lassabban és költségesebbé válnak a tranzakciók. A Tangle rendszer azonban megoldást kínál erre a problémára. Mivel a Tangle rendszernek csak központi koordinátora van, a rendszer úgy működik, hogy a felhasználók számára kötelezővé teszi mások tranzakcióinak feldolgozását is. Ez az egyedülálló rendszer azt jelenti, hogy minél többen vannak a hálózaton, annál gyorsabbak lesznek a tranzakciók. A Tangle rendszer rendelkezik úgynevezett végtelen skálázhatósággal. Ez a rendszer exponenciálisan hatékonyabb, mint a szokásos Proof of Work blockchain technológia. A tárgyak internetének beépítése a rendszerbe úgy tűnik, hogy ez a jövő kriptovalutája.

Jelenleg a Tangle rendszer nem a maximális kapacitásával működik. A Tangle technológiája forradalmi, és örökre megváltoztathatja a kriptovaluta világot, de jelenleg a kriptovaluta világ nem igazán volt tanúja annak, amit a Tangle tehet. A Tangle teljes potenciálja nem került kiaknázásra, és a befektetők az egész világon arra a pillanatra várnak, amikor tanúi lehetnek a Tangle bátorságának. Amikor elérkezik ez a pillanat, Tangle biztosan felszáll.

2. tényező: A kriptovaluta piac

A kriptopénzpiac általános piaci hangulata hatalmas hatással van az összes kriptopénzre. A kedvező piaci környezet arra ösztönzi a befektetőket, hogy többet fektessenek be, akármelyik érmébe is. Ahogy 2017-ben láttuk, a piaci konjunktúra minden kriptovalutának segített elérni minden idők legmagasabb szintjét, és a kriptovaluták többsége a mai napig nem tudta átlépni a fellendülés idején kialakult csúcspontjait. A kriptovaluták egyre népszerűbbek, ami jó dolgokat ígér a piac számára. A pozitív piaci trendek a végtelenségig pozitívan befolyásolják az IOTA-t.

bitcoin iota korrelációs grafikon

Bitcoin és IOTA összefüggés. Forrás: Coinpredictor.

3. tényező: Fokozott örökbefogadás

Az IOTA fokozottabb elfogadása felfelé fogja növelni az IOTA iránti igényt. A kereslet káros szerepet játszik az IOTA áraiban, mint minden kriptovaluta, mivel a kriptovaluták kínálatának kemény határa van, főként a kereslet révén alakítják ki az árakat. Az IOTA egyedi kialakítása miatt ideális egy mikrofizetési platform számára.

Mivel a tranzakciókat olyan felhasználók bányásszák, akiknek jutalmat kell fizetniük a blockchain technológia számítási képességeiért, a tranzakciók sokba kerülnek. Valójában a Bitcoin rendelkezik az egyik legmagasabb tranzakciós költséggel. A Tangle rendszerben a bányászok hiánya kiküszöböli a tranzakciókhoz kapcsolódó magas költségeket. Mivel a felhasználóknak tranzakciókat kell feldolgozniuk, és ez nekik kötelező, a tranzakciók gyakorlatilag ingyenesek.

A tranzakciók nominális költségei teszik az IOTA-t ideálisnak a mikrofizetésekhez. Egyre több kisvállalkozás vált online, és biztonságos és biztonságos digitális fizetési módot igényel; Az IOTA megoldást kínál problémáikra. Az előrejelzések azt mutatják, hogy az IOTA a nominális tranzakciós díjak és a tranzakciók egyszerűsége miatt hamarosan a mikrokifizetések platformjává válik.

Fontolgatná a befektetést IOTA (MIOTA)?

Az IOTA jövője

Az IOTA neves csapat mögött áll, és különféle partnerségeket hoztak létre. Az IOTA nagy potenciállal rendelkezik, és az innovatív technológia számos felhasználási eset esetén megvalósítható.

Az IOTA technológiája valóban futurisztikus és forradalmi. Ez az első kriptovaluta, amely a tárgyak internete technológiáját használja. Az IOTA célja, hogy ne csak fizetési platform legyen, hanem adatpiac is, és az IOTA mikroszintű fizetési platformként való életképessége fenomenális. Az alapítók azt is állítják, hogy az IOTA ellenáll a kvantumszámításnak.

Az IOTA kockázata és haszna aránya jelenleg jónak tűnik. Az IOTA jelenlegi ára az 0,3038 USD, amely közel áll a következő ellenállási szinthez. A piaci hangulat bullish, és az ellenállási szint kitörése után az árak szárnyalni fognak.

Jelenleg a világ 32. legnagyobb kriptovaluta, és ez a szám várhatóan nagymértékben javulni fog az elkövetkező években.

Az IOTA árjóslata

A befektetők azon a véleményen vannak, hogy az IOTA mint hosszú távú befektetés kedvezőbb. Várhatóan 2025-re az IOTA átlépte minden idők csúcsát, és valahol 5 dollár felett stabil lesz.

Rövid távon az elemzők azt jósolták, hogy az IOTA átlépheti az 1 dollárt, ha a piac továbbra is bullish marad, de 2021 vége felé az árak jobban lefelé fordulhatnak. A szerény jóslatok szerint az ár 0,35 dolláros szinten alakulhat, ami jóval meghaladja az eladási zónát, tehát nincs miért aggódni. A biztonság kedvéért azonban választhatunk egy középtávú pozíciót.

iota ár-előrejelzési grafikon

IOTA hosszú távú trendvonal. Forrás: Walletinvestor.

Az IOTA jó befektetésnek tűnik-e?

Az egyedi Tangle rendszer hátránya, hogy az IOTA még mindig viszonylag új. A rendszert úgy tervezték, hogy növekedésével hatékonyabbá váljon, mivel még új, és nem is olyan hatékony. A tranzakció ideje teljesen függ a felhasználótól és attól, hogy a tranzakciók ellenőrzéséhez milyen gyorsan tudják megoldani a Work puzzle bizonyítékát. A tranzakciók akár néhány percet is igénybe vehetnek, ami nem vonzó dolog a felhasználók számára.

Nos, az IOTA központi koordinátora központi. Ezért az IOTA rendszer nem teljesen decentralizált, és abban a kriptovaluta világban, ahol az embereket vonzza a központi hatóság hiánya és a centralizációval kapcsolatos problémák, az IOTA-nak óriási hátránya van. Ha a központi szerver valamilyen okból kifolyólag leáll, az az egész hálózatot összeomlik, és ha sérül, akkor az egész hálózat sérül.

Az IOTA-nak technikai problémái vannak a főkoordinátorral, és napok óta nem működik. Ez sok kétséget ébresztett a befektetők előtt az IOTA biztonságával és megbízhatóságával kapcsolatban. A befektetőknek továbbra is a rendszerhiba állandó fenyegetésével kell működniük, ami egyáltalán nem jó az IOTA jövője vagy jelen szempontjából.

Bár a fejlesztők óvintézkedéseket tettek a hálózat manipulációjának megakadályozása érdekében, a felhasználónak nyernie kell 34% erő a hálózat változásainak végrehajtására. A Bitcoin esetében azonban a szükséges energia óriási 51%, tehát relatív értelemben beszélve sokkal könnyebb felülírni az IOTA rendszerét, mint a Bitcoin. Ezért az IOTA nem biztos, hogy olyan biztonságos és biztonságos, mint az alapítók célja volt.

A Tangle technológiával az IOTA feltárta a méretezhetőség titkát, és végtelenül méretezhetőnek tekinthető. Annak ellenére, hogy az IOTA jelenleg néhány akadály előtt áll, bármely befektető elmondhatja, hogy nagy potenciállal rendelkezik. Az IOTA innovatív technológiájának felhasználási esete sok. A jövő bizakodónak tűnik, mivel az erők az IOTA javát szolgálják, és várhatóan az IOTA hamarosan legyőz minden akadályát és fel fogja használni valódi lehetőségeit.

iota árjóslás 2021

IOTA árjóslási diagram. Forrás: Digitalcoin

Készen áll a befektetésre IOTA (MIOTA)?

Az IOTA-ba történő befektetés előnyei és hátrányai

Az IOTA-ba történő befektetés előnyei:

✅ Ez az első kriptovaluta, amely a tárgyak internetét használja és beépíti a tervezésébe.

✅ A tranzakciók költségei nominálisak.

✅ Az IOTA infrastruktúrája teljesen eredeti.

✅ Az IOTA hálózata megoldást kínál a blockchain technológia veszélyeire a Tangle révén

✅ A Tangle rendszer végtelenül méretezhető.

✅ Az IOTA ideális mikrofizetésekhez.

✅ Az IOTA is sokáig képes feldolgozni az adatokat tranzakciókkal, és folyamatban van az adatpiaccá válás.

A Forradalmi és futurisztikus technológiával rendelkezik.

✅ Az IOTA rendszer arra törekszik, hogy a tranzakciókat azonnal fel tudja dolgozni.

✅ Az IOTA arra is törekszik, hogy kvantumrezisztenciává váljon.

Az IOTA-ba történő befektetés hátrányai:

❌ A befektetők és a szakértők egyaránt szkeptikusak az IOTA biztonságával és megbízhatóságával kapcsolatban.

❌ Az IOTA rendszerben szükség van egy főkoordinátorra, ami sok problémát vet fel.

❌ A rendszer nincs teljesen decentralizálva.

❌ Az IOTA-nak számos olyan technikai hibája volt, amelyek miatt a rendszer napokig működőképtelen volt.

❌ A rendszer felülírása és kezelése viszonylag egyszerű.

❌ Az IOTA a feltörések áldozata lett, ami bizonyítja, hogy a rendszer nem túl biztonságos.

Kezdjen el befektetni az IOTA-ba az eToro segítségével

Ha Ön kezdő vagy szakértő, befektetés céljából eToro a te helyed. Az eToro az egyik vezető kereskedési platform. Ha az IOTA-ba kíván befektetni, kezdje az eToro-val nulla jutalékkal! Az eToro nagyon hozzáférhető, és nincsenek rejtett díjai. A szociális kereskedelem fémjelzi a must-try lehetőséget, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy lemásolják az ismert kereskedők összes korábbi és jövőbeli kereskedését.

eToro – A legjobb bróker az IOTA vásárlásához

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

 • Az IOTA-t azzal a céllal hozták létre, hogy digitális fizetési platform legyen, de nagyobb skálázhatósággal, biztonsággal és biztonsággal.
 • Az IOTA beépítette a dolgok internetének technológiáját a tervezésébe.
 • A kriptovalutát MIOTA-nak hívják, és az IOTA nem csak pénzt, hanem adatokat is továbbít.
 • Célja, hogy adatpiaccá váljon.
 • A főbb kriptovalutákkal ellentétben az IOTA egyedülálló Directed Acyclic gráfokkal rendelkezik, Tangle néven.
 • A Tangle rendszer kiküszöböli a bányászok szükségességét és ezáltal a hozzá kapcsolódó költségeket.
 • Az IOTA végtelenül skálázható, és a tranzakciók gyakorlatilag ingyenesek, így ideális a mikrofizetésekhez.
 • Az alapítók azt állítják, hogy az IOTA ellenáll a kvantumszámításnak.
 • Az IOTA biztonságot szenvedett, és néhány feltörést hajtott végre.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt az útmutatót, és ha igen, ossza meg, mivel lehet, hogy valaki más szeretne profitálni belőle.

És végül: Ha további cikkeket szeretne elolvasni és több ismeretet szeretne szerezni a kriptovaluta-kereskedelemről, nézze meg a kriptográfiai cikkek terjedelmes szektorát.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector