Mi vezeti a Ripple XRP árát 2021-ben?

Elemző útmutató a Ripple-be történő befektetéshez 2021-ben

Hova fog menni a Ripple ára 2021-ben?

Mi lesz a Ripple XRP árával 2021-ben? Mivel a kriptovaluták decentralizáltak, a kripto befektetők mindig azon gondolkodtak: mi vezérli az Rpple XRP árat?

A Ripple XRP jelenleg az egyik legnépszerűbb kriptovaluta – és ez lenyűgöző ebben. Különbözik a nagy macskák kriptovalutáitól, mint a Bitcoin és az Ethereum, mert nem a decentralizáció gondolatára épült. Lehetséges, hogy az XRP erősen kötődik maroknyi vállalkozáshoz, befektetési vállalkozáshoz és bankhoz szerte a világon.

Bár a Ripple hátrányosnak tűnhet, ha sok kereskedő tartja azt a gondolatot, hogy a kriptovaluta megváltó minősége az a szabadság mértéke, amelyet külső cégekkel szemben igénybe vehet. De a kriptovaluta-rajongók egyre inkább azt állítják, hogy ez lehet a Ripple XRP hatalmas sikerének titka.

Annak ellenére, hogy kissé nehéz megjósolni, hogy a kriptovaluta hogyan fog a jövőben növekedni vagy csökkenni, néhány kriptográfiai szakértő úgy gondolja, hogy a Ripple XRP megkülönböztető piaci elhelyezése azt jelenti, hogy túlélheti a piac néhány olyan hullámvölgyét, amely megzavarhatja a a kriptopénzipar megalapozása a jövőben.

Ha gyorsan és egyszerűen szeretne vásárolni vagy befektetni a Ripple XRP-be, akkor 0% jutalék, nézze meg eToro Exchange!


De mi vezérli a Ripple árát?

Négy fő tényező befolyásolja leginkább a Ripple árat:

 • A kriptovaluták szabályozása
 • Kereslet és kínálat
 • Bálna botok
 • Digitalizáció a pénzügyi iparban

Mi a Ripple XRP?

Mielőtt megértenénk, hogyan vezérelhető a Ripple XRP ára, elengedhetetlen tudni, hogy mi maga a kriptovaluta és annak egyedisége a kriptopénzek világában.

A Ripple XRP valamikor 2012-ben került a színre, és hasonlóan az Ethereumhoz, gyakran használják a natív valuta és a fizetési platform magyarázatára. A platform, amely a Ripple XRP-t kriptovalutaként tárolja, néven ismert RippleNet. A Ripple XRP jelenleg a világ negyedik legnagyobb kriptovaluta, és körülbelül 11 602 352 381 dolláros piaci sapkával rendelkezik, értéke körülbelül 0,256052 dollár..

A Bitcoin árfolyama kevesebb, mint hét nap alatt 9000 dollárról körülbelül 4000 dollárra esett vissza, míg az XRP értéke február 14-én 0,336300 dollárról (a legmagasabb értéket eddig 2020-ra érte el) március 12-én 0,1338500 dollárra esett vissza. De bár sok kriptó megtorlással tért vissza az elmúlt hét hónapban, az értékek visszaálltak a COVID19 előtti szintre (és egyes esetekben túlléptek rajta) 19, a Ripple azóta viszonylag bearish maradt.

A Ripple XRP hatalmas nyeresége – elképesztő 36 000% -kal nőtt – főként 2017 őszén jött el. Az alábbi ábra bemutatja a Ripple XRP árát a 2017-es más kriptovalutákhoz viszonyítva:

A 2017-es év legnagyobb kriptográfiai nyeresége más altcoinokkal szemben. Forrás: Coinmarketcap

Számos altcoin (a Bitcoinon kívüli kriptovaluta), amely utat talált a piacra, néhány alapvető kérdés megoldására épült. Ezeknek a kérdéseknek a készítői úgy gondolták, hogy végül akadályozzák a Bitcoin sikereit, akiket az összes kriptovaluta vezetőjeként tartanak számon. Kriptók, mint pl Bitcoin Cash azért építették, hogy relatív méretezhetőségük szempontjából riválisa legyen a Bitcoin. A Ripple viszont a kriptopénzek egy másik megkülönböztető elemére összpontosított: annak decentralizálás.

A Ripple XRP növeli a napi kereskedési mennyiségeket

A Crypto Compare Top Tier szerint a Ripple XRP 2020 első negyedévében óriási 72,23% -kal növelte napi kereskedési volumeneit, az előző év negyedik negyedévéhez képest óriási 72,23% -kal, az első negyedév 322,66 millió dolláros becslésével, míg a negyedik negyedévben 187,34 millió dollárral. . Az alábbi ábra ezt jobban szemlélteti:

Ripple XRP ára és mennyisége. Forrás: Zycrypto.com

Ahelyett, hogy befektetőknek és kereskedőknek ajánlott volna egy online ügyletet végrehajtani egy centralizált pénzintézet segítsége nélkül (amelynek többsége drága, potenciálisan bizonytalan és lassú), azt arra építették, hogy kevésbé stresszes legyen ezen pénzügyi intézmények számára az fizetési folyamatok. A transznacionális fizetések még drágábbak, lassabbak lehetnek, mint az országon belüli fizetések – és a világméretű vállalkozások naponta rengeteg ilyen pénzügyi ügyletet hajthatnak végre.

Néhány olyan vállalkozás és bank, amely jelenleg használja a Ripple XRP-t:

 • Axis Bank
 • Santander
 • UBS
 • Crédit Agricole
 • Westpac
 • Kanadai Királyi Bank
 • Nemzetközi deviza
 • American Express

A Ripple XRP 2021-es árjóslata

Mi a kriptopénz-előrejelzők véleménye a Ripple XRP árából 2021-re??

Néhány Ripple XRP-rajongó nem gondolja, hogy a medvemozgás miatt aggódni kell. Egy ismert kriptográfiai elemző úgy véli, hogy a Ripple XRP trendje jelenleg hullámformában mozog, ami azt jelenti, hogy közvetlenül az árfolyam megérintése után a $ 0,21 dollárba ismét emelkedni kezd. Az alábbi ábra jobban szemlélteti ezt a gondolatot:

A Ripple XRP uptrend előrejelzése 2021-re. Forrás: Jehu

További bizonyítékok vannak arra, hogy a Ripple XRP ára 2021-ben emelkedhet. 2021 augusztusának őszén a Flare Network, a Ripple partnere, nyilvánosságra hogy kétoldalú és megbízhatatlan kapcsolatot kívánt létrehozni az Ethereummal. Ennek az a következménye, hogy az Ethereum-alapú alkalmazások hozzáférhetnek az XRP főkönyvéhez, és fordítva is. Az Ethereum intelligens szerződéseinek a Ripple XRP-vel való beépítésével a Flare Network növelheti a kriptopénz funkcionalitását – ami növelheti a Ripple XRP iránti keresletet.

Robert Art, egy másik elemző is magabiztosabb a programban rövid távú pozíció of Ripple. Egyes befektetők úgy gondolják, hogy az Art előrejelzése valamivel inkább bullish, mint elfogadható a késői bizonyítékokat figyelembe véve. De néhány másik befektető úgy véli, hogy a Ripple hosszú távú tartásának fenntartása valóban a legésszerűbb dolog – elvégre, ha a Bitcoin kezdeti befektetői kitartanák a pesszimisták tanácsát, akkor nagy megtérülésnek lehettek tanúi. . A Ripple XRP ugyanazt az utat vontatja??

Előreláthatóan Brad Garlinghouse, a Ripple vezérigazgatója valóban hisz ebben. 2018-ban azt tanácsolta a Ripple kriptovaluta befektetőinek, hogy az elkövetkező éveket vegyék figyelembe, és ne napokkal vagy hetekkel korábban, amikor a befektetéseik hozamának elvárására vonatkozik..

A Cryptopolitan egynapos Ripple árjóslata azt mutatja, hogy a kriptovaluta eladási jelzésnek lesz tanúja, és az ára a 0,244 dolláros határ felé esik. Az altcoin november 9-én meghaladta a 0,255 dolláros határt.

Az előrejelzési diagram a Ripple árának egynapos elemzését mutatja. Forrás: Cryptopolitan

Ha a fenti elvárások helyesek, a Ripple befektetői erős megtérülést tapasztalhatnak az elkövetkező években. De ha a gazdaságot rosszul befolyásolja, akkor a Ripple ár alakulhat ki!

Mi vezet a Ripple XRP árához?

Alapvető fontosságú felismerni, hogy a Ripple múltbeli árainak értékelése mellett a fő tényezők, amelyek befolyásolhatják annak értékét az elkövetkező időben. Egyszerűbbé teszi a dolgot, ha végrehajtja saját piaci előrejelzéseit a kriptovaluták közelmúltbeli fejleményeitől függően, és végül oktatott választ talál a lekérdezésre: „Vegyek-e részt a Ripple XRP-ben?

Tehát nézzük meg, mi befolyásolja valójában a Ripple árát? Vagy mi vezérli a hullámzó XRP árakat?

4 tényező vezérli a Ripple árát 2021-ben

1. tényező: A kriptovaluták szabályozása

Az új kriptovaluta jogszabályok megjelenése várhatóan befolyásolja majdnem az összes érme értékét az ágazatban. De több elemző azt feltételezi, hogy – amint korábban ebben a bejegyzésben tárgyaltuk – a Ripple képes a legjobban túlélni a szigorú kormányzati beavatkozás kihívását. Ennek következtében, miközben az új jogszabályok képesek befektetői szorongást kelteni, és csökkenthetik a hagyományos kriptók árát, a a Ripple ára növekedhet.

2. tényező: Kereslet és kínálat

Minél erősebb a kriptók iránti kereslet és annál kisebb az elérhetőség, annál magasabb lesz az ár a gazdasági alaptörvénynek megfelelően. A Ripple árát, ellentétben a kriptovalutákkal, mint például a Bitcoin, szigorúan szabályozza a Ripple Lab, az anyavállalata. A kriptopénz értékének fenntartása érdekében a vállalkozás tulajdonképpen az összes rendelkezésre álló Ripple eszköz több mint ötven százalékát birtokolja.

Ha a Ripple anyavállalata azonnal el akarná aukciózni ezeket, új érmékkel látná el a kriptopiacot, amelyek jelentős hatással lesznek a Ripple XRP értékére.

3. tényező: Bálna botok

A bálna botok megléte drámai módon ellenőrzi a kriptovaluta tokenek értékét a kriptopörzén. Világosan megfogalmazva: a bálna robotok hatalmas szoftverüzemeltetők, amelyek azonnal tranzakciókat hoznak létre, néha egyidejűleg hatalmas mennyiségű eszközön és platformon együtt. Ez mesterségesen generálja a volatilitást, ami később fel vagy le tolja a kriptopiac értékét.

4. tényező: Digitalizáció a pénzügyi iparban

A pénzügyi ipar egyik legfontosabb kortárs jelszava a digitális átalakulás. A valóságban az Egyesült Királyság összes pénzügyi intézményének egyharmada a digitalizációt tűzte ki vállalatának a közeljövő legfontosabb céljául, a legfrissebb statisztikák szerint.

A kialakult struktúrák és az árfolyamok megnehezítik a vállalkozások számára az online tranzakciók lebonyolítását, ezért valószínűbb, hogy olyan technológiákat vizsgálnak, mint a Ripple. Az a tény, hogy a Ripple XRP végül képes lesz intelligens szerződések értékesítésére, még valószínűbbé válik, és ahogy egyre több intézmény veszi át ezt, a Ripple XRP piaca felpörög, hatékonyan növelve az értéket.

Megtanulják, hogyan kell befektetni a Ripple XRP-be

A Trading Education csúcsminőségű kereskedési tanfolyamokat állított össze, amelyek segítenek lépést tartani a Ripple XRP áringadozásaival, így tudni fogja, mikor kell belépnie a piacra és befektetnie a Ripple XRP-be. Nézze meg ma kereskedési tanfolyamainkat, hogy megkezdhesse útját a nyereséges kriptovaluta kereskedelem felé!

A Trading Education-nál nagyon aprólékosak vagyunk olvasónk sikerével kapcsolatban, ezért megosztjuk a befektetések ésszerűbb megközelítéseit.

Vásárolja meg a Ripple XRP-t az eToro Exchange-en

Tegyük fel, hogy alig várja, hogy elinduljon ide kereskedés Ripple, vagy ez az elemzés további betekintést adott az aktuális kereskedési információkba. Ebben az esetben örömmel fogadhatja ezt eToro lehetőséget kínál Crypto eszközökkel, beleértve a Ripple-t, és CFD-kkel való kereskedésre akár 90-ig+ kriptovaluták.

eToro: Vásárolja meg a Ripple-t 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro sok éven át megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

Főbb pontok

 • A Ripple XRP, amelynek értéke 0,2560522 dollár és piaci felső határa 11 602 352 381 dollár, a világ negyedik legnagyobb kripto.
 • A Ripple XRP együttműködött számos nagy költségvetési bankkal annak érdekében, hogy könnyebb legyen a transznacionálisabb, a többi kriptóval szemben.
 • Négy fő tényező befolyásolja a leginkább a hullámárat: szabályozás, kereslet és kínálat, bálnabotok és digitalizáció a pénzügyi szektorban.
 • A Ripple XRP-t 2012-ben vezették be, és 2013. augusztusában kezdetben 0,011 dollárra értékelték egy kriptográfia tőzsdén.
 • A koronavírus-járványt követő eseményeken február 14-én a Ripple XRP március 12-én 0,336300 dollárról (a legmagasabb érték 2020-ra) 0,1338500 dollárra zuhant..
 • A Ripple ipari elhelyezése azt jelentheti, hogy valószínűbb, hogy ellenáll a friss kriptotörvényeknek.
 • A Ripple XRP legpozitívabb előrejelzései azt sugallják, hogy a közeljövőben meghaladhatja a körülbelül 200 dolláros piaci árakat.
 • A konzervatívabb előrejelzések általában azt becsülik, hogy az érték 2025-re meghaladja a két dollárt.
 • A Ripple XRP leglátványosabb éve 2017 volt, amikor 36 000 százalékkal emelkedett az értéke.

Ami a Ripple XRP és az előrejelzések árát befolyásoló tényezőket, valamint Brad Garlinghouse, maga a Ripple Lab vezérigazgatójának ajánlását illeti, úgy tűnik, hogy ha képes a hosszú nézőpontra, akkor ésszerű lenne befektetnie valamilyen befektetéssel. a Ripple XRP-ben. Lehetséges, hogy nem tapasztalhatunk drasztikus áremelkedést, de a statisztikák azt mutatják, hogy sokak számára, akik hajlandóak hosszú távú opciókat választani, ez bölcs lépés lehet.

Bővebben: A Ripple jó befektetés, és fektessek-e bele?

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector