Miért fog a Bitcoin felrobbanni 2021-ben?

Tudja meg, miért robban fel a BTC 2021-ben

A Bitcoin 2020-ban mindenki figyelmét felkeltette, és az egyik legjobb befektetéssé válhatott az elmúlt évben. A kriptovalutának sikerült legyőznie korábbi, 2017-es összesített csúcsát, és átlépte a 47 000 dolláros határt, ezzel a világ legértékesebb kriptovalutája lett..

A Bitcoin 2021 február 9-én elérte a legmagasabb szintet, 47 697 dollárt. Jelenleg a kriptovaluta 50 000 dolláron forog. Számos oka van annak, hogy a Bitcoin 2021-ben fel fog robbanni, és ebben a cikkben megnézünk néhány okot.

Természetesen rengeteg megjósló jósolja a végzetet és a komorságot, és megkérdőjelezi a Bitcoin növekedését és növekvő jelentőségét a globális pénzügyi rendszerben. Az árboom és a növekedés mögött azonban konkrét okok állnak, amelyeket a Bitcoin várhatóan a következő néhány évben tapasztalhat. Nézzük meg néhány okát.

Előretekintés: Mi a Bitcoin kilátása 2021-ben?


A Bitcoin 2021-et egy bullish jegyen kezdte, és úgy tűnik, hogy ez a tendencia folytatódik a kriptovaluta esetében is. A Bitcoin jelenleg 50 000 dollár körül mozog; a kriptovaluta által generált érdeklődési szint mellett az ár még tovább fog növekedni. A Bitcoin jelentős intézményi érdeklődést vált ki, amely hatalmas szerepet játszhat a Bitcoin árában. Az olyan jelentős fejlemények, mint a MassMutual 100 millió dolláros Bitcoin vásárlásának meghirdetése és a JPMorgan Chase JPM-érméjének élőben történő bemutatása jelzik a Bitcoin által generált érdeklődés mértékét.

2021 a Bitcoin tömeges elfogadását is tapasztalja, köszönhetően a PayPal bejelentésének, miszerint a platform felhasználói vásárolhatnak Bitcoint és vásárolhatnak a Bitcoin segítségével. Ez a bejelentés hozzáférést biztosít a Bitcoin számára egy hatalmas piachoz, amely a kriptopénz tömeges elfogadását eredményezheti, ami felfelé emeli az árat.

A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a Bitcoin ára 2021 végére meghaladhatja a 100 000 dollárt, és a legújabb trendek mentén halad; Úgy tűnik, hogy a Bitcoin jó úton halad, hogy megfeleljen vagy akár meghaladja ezeket az elvárásokat.

4 ok, amiért a Bitcoin felrobban 2021-ben

# 1: A COVID-19 pandémiás és emelkedő infláció

Sokan a Bitcoin növekedését a világgazdaság általános bullish érzelméhez kötötték, és hogy a medvepiac alatt a Bitcoin esése gyors és meghatározó lenne.

Nos, a Bitcoin sikeresen teljesítette ezt a tesztet, és mindenkit tévedett. Amikor a COVID-19 járvány bekövetkezett, világszerte a gazdaságok nagyot sújtottak, a világ gazdaságai összeomlottak. A Bitcoin is erősen sújtotta, és az ára jelentősen csökkent. Azonban a deviza fellendülése érdekelt bennünket jobban.

Az egyik oka annak, hogy a Bitcoin 2021-ben fel fog robbanni, az emelkedő infláció. A gazdaságok ösztönzésére ösztönzés céljából a központi bankok és kormányok több pénzt nyomtatnak, ami a kínálat növekedéséhez vezet.

Ennek eredményeként az infláció is emelkedni fog. A Bitcoin immunis az inflációval szemben, így vonzó befektetési lehetőség a befektetők számára. Az emelkedő infláció azt látná, hogy a befektetők a Bitcoin-ot értékraktárként használják, tovább növelve az árát.

# 2: Intézményi érdek

Az intézményi érdeklődés fokozatosan növekszik a Bitcoin iránt, ami fontos oka annak, hogy a Bitcoin 2021-ben fel fog robbanni. Az intézményi érdeklődés a Bitcoin iránt már 2020-ban nyilvánvaló volt, és 2021-ben várhatóan növekszik..

Fontolja meg ezt: A GrayScale Bitcoin Trust (GBTC) nemrégiben megvásárolta az újonnan bányászott Bitcoin teljes készletét. Jelenleg körülbelül 4,4 milliárd dollár van a Bitcoin-ban.

A JPMorgan Chase JPM-érméje élőben lesz, és a MassMutual 100 millió dolláros Bitcoin-vásárlást hirdet, és jelzi a növekvő intézményi érdeklődést a Bitcoin iránt. A fentiek csak néhány példa, de nyilvánvaló, hogy az intézményi befektetők növelni fogják az érdeklődést a Bitcoin iránt. Mivel a befektetők normál befektetési eszköznek tekintik a Bitcoin-t, jelentős befektetési áramlásnak engedik meg.

Egy másik hatalmas ok, amiért a Bitcoin 2021-ben fel fog robbanni, a Tesla bejelentése, miszerint a vállalat 1,5 milliárd dollárt fektetett be bitcoinba. A bejelentés szerint a kriptovaluta ára 14% -kal ugrott meg. A beruházást a Tesla tágabb befektetési stratégiájának részeként írták le, amely maximalizálja a készpénz megtérülését. A Tesla befektetése újabb jele annak, hogy a Bitcoin komoly érdeklődést vonz befektetési eszközként.

A Mastercard és a BNY Mellon a közelmúltban nyilvánosságra hozta a Bitcoin új támogatását.

A BNY Mellon, az Egyesült Államok egyik legrégebbi bankja a közelmúltban megerősítette, hogy új egységet hozott létre az ügyfelek számára digitális eszközök tárolására, átadására és kibocsátására.

A Mastercard viszont bejelentette, hogy hamarosan támogatást nyújt a kriptovaluták számára a platformján, mivel „sokkal több lehetőséget teremt a vásárlók és kereskedők számára”. A fizetési óriás azt is megjegyezte, hogy a digitális eszközök egyre fontosabbá válnak a fizetési világban.

# 3: Bitcoin felezés

A Bitcoin három felező eseményen ment keresztül, és ezekről már régóta azt gondolták, hogy ezek a Bitcoin bika futásai mögött állnak. A bitcoinokat 10 percenként bányásszák, és minden felezés csökkenti ezt az összeget, ahogy a neve is mutatja, a felével.

A Bitcoin bányászatának jutalma 50 BTC-ről 25 BTC-re csökkent 2012-ben, és a következő évben a Bitcoin ára emelkedett és megtörte az 1000 dolláros korlátot. A 2016-os felezés után a jutalom felére csökkent 12,5 BTC-re, és bizony a Bitcoin 2017-ben újabb rallyt látott, amikor a kriptopénz 20 000 dollárra nőtt.

A legutóbbi Bitcoin felére 2020. május 18-án került sor, és bizony a Bitcoin lendületesen növekszik. Mi az oka az áremelkedésnek minden felező esemény után? Ez szűkíthető egyszerű keresletre és kínálatra. Mivel a Bitcoin befektetési eszközként kamatot generál, az események felére emelése dráguláshoz vezet, a Bitcoin kínálatának köszönhetően minden esemény csökken..

Ez jelentős mértékű érdeklődéshez vezet a Bitcoin iránt, amely elegendő érdeklődést generál, köszönhetően annak, hogy korlátlan potenciállal rendelkező befektetési eszköz. A felezés beépített kivitelként működik, amely kedvez az ár felértékelődésének, ami a Bitcoin árának megugrásához vezet, és mivel a legutóbbi felező esemény 2020-ban történik, ez lehet egy másik oka annak, hogy a Bitcoin 2021-ben fel fog robbanni.

# 4: A vállalatok tartalék pénznemként vásárolják a Bitcoin-t

A felező esemény után azt is láthatjuk, hogy a vállalatok felvásárolják a Bitcoint, hogy tartalék pénznemként használhassák.

Nagyon sok vállalat jelentős mennyiségű pénzt tart fenn tartalékban. Miért látjuk, hogy a vállalatok bizonyos tartalékaikat a Bitcoin-ba teszik? A vállalatok számára van értelme hosszú távú tartalékaik egy részét a Bitcoin-ra átcsoportosítani, hogy az fedezetként működhessen az infláció ellen.

Ha a vállalatok világszerte a teljes készpénz-tartalékuk töredékét is a Bitcoin-ba helyezik át, akkor a kriptopénz árának jelentős növekedését tapasztalhatjuk. Az infláció emelkedésével már látjuk, hogy a vállalatok mozgatják tartalékaik egy részét, a Bitcoin-t vásárló vállalatoktól már több bejelentés is megtörtént.

A Square mobil fizetési óriás 50 millió dolláros befektetést jelentett be Bitcoinba. A több mint 10 milliárd dollár értékű eszközöket kezelő Stone Ridge Holdings bejelentette, hogy mintegy 114 millió dollár értékben vásárolt Bitcoint.

A legjelentősebb bejelentést a MicroStrategy, a Nasdaq-ban jegyzett vagyonkezelő tette meg, amikor bejelentette, hogy 425 millió dollár értékben vásárolt Bitcoint, így a Bitcoin az elsődleges tartalék tartalékstratégiájában. A Bitcoinot tartalék pénznemként vásárló vállalatok egy másik oka annak, hogy a Bitcoin 2021-ben fel fog robbanni.

Miért fog a Bitcoin felrobbanni 2021-ben: Következtetés

Teljesen világos, hogy a Bitcoin jelentős növekedést fog tapasztalni az elkövetkező néhány évben. Ha csak 2021-et vesszük figyelembe, akkor a fenti okok elégségesek ahhoz, hogy megértsük, miért fog a Bitcoin 2021-ben felrobbanni. Ha stratégiázik és befektet, akkor jelentős profitra tehet szert.

Ezt szem előtt tartva a befektetések trükkös üzleti tevékenységek, és a piaci érzelmek pozitívan vagy negatívan befolyásolhatják a bitcoin árát. Alapvető, hogy alapos legyen a kutatás, megértse kockázati étvágyát, majd fektessen be a Bitcoin-ba. A jelenlegi növekedési és elfogadási ütem mellett nem lesz meglepő, ha a Bitcoin 2021-ben átlépi a 100 000 dolláros vagy akár a 150 000 dolláros határt.

eToro – A legjobb bróker a Bitcoin vásárlásához

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

5 ok a befektetésre a Bitcoin-ba 2021-ben

Bitcoin árjóslás 2021-re

A Bitcoin meghaladja a 44 000 dollárt, amikor a Tesla 1,5 milliárd dollárt vásárol

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector