Miért fog az ETH és az XRP felrobbanni 2021-ben?

Tudja meg, miért robbant fel az Ethereum és a Ripple 2021-ben

2020 pozitív év volt a kriptovaluták számára. A kriptográfia az elmúlt néhány évben, 2018-as gondjai óta, folyamatosan növekszik. Az olyan valuták, mint az Ethereum és a Ripple, az árfolyam-emelkedést 2020-ban látták. Mindkét kriptovaluta esetében a kiskereskedelmi és az intézményi érdeklődés drámai módon emelkedett az elmúlt egy évben. A befektetők alig várják, hogy a bullish futás 2021-ig folytatódjon. Mi fogja ösztönözni növekedésüket 2021-ben?

Nézzük először az Ethereumot

Miért fog felrobbanni az Ethereum 2021-ben??

Az Ethereum az egyik legrégebbi kriptovaluta. Piaci részesedését és népszerűségét tekintve is a második legnagyobb kriptovaluta, csak a Bitcoin után. Az Ethereum platform intelligens szerződésekkel teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy teljesen biztonságos tranzakciókat hajtsanak végre. Az Ethereum anyapénzének, az Ether-nek nincs felső határa, így az Ethereum sokkal skálázhatóbb, mint társai. A szakértők azonban úgy vélik, hogy két fő tényező fogja ösztönözni az Ethereum növekedését. Ezek az Ethereum 2.0 és a decentralizált finanszírozás küszöbön álló érkezése.


Mi az Ethereum 2.0? Az Ethereum 2.0 bevezetését a Bitcoin óta a legjelentősebb eseménynek tartják. Az Ethereum 2.0 olyan régóta fennálló kérdésekkel fog foglalkozni, amelyekkel az Ethereum szembesül, különösen a skálázhatóság és a biztonság kérdéseivel.

Mi tehát az Ethereum 2.0? Serenity vagy Eth2 néven is ismert, foglalkozik az Ethereum hálózat méretezhetőségével, sebességével és hatékonyságával. A frissítés lehetővé teszi a platform számára további tranzakciók feldolgozását, kiküszöbölve a hálózat szűk keresztmetszeteit.

Az Ethereum 2.0 azt fogja látni, hogy az Ethereum áttér a munkabiztonsági konszenzusos mechanizmusról a konszenzusos mechanizmusra. A tét igazolásával a bányászat fokozatosan megszűnik, növelve a hatékonyságot és elavulttá téve a drága ASIC-eket. A munkabiztonsági rendszerben a bányászok egymással versenyeznek a számítási teljesítmény felhasználásával, összetett matematikai problémák megoldására és tranzakciók érvényesítésére. Miután a probléma megoldódott és a tranzakció érvényesült, a rendszer hozzáadja a blokklánchoz, és a blokkláncot alkotó többi tranzakcióval együtt tárolja..

A bányászok jutalmazzák erőfeszítéseiket éter formájában, amely akkor keletkezik, amikor a tranzakciók hozzáadódnak a blokklánchoz. Ezzel a megközelítéssel az a probléma, hogy energiaigényes és hatalmas mennyiségű számítási teljesítményt igényel, ami a bányászat koncentrálódásához vezet néhány ember kezében.

A tét igazolása másképp működik. A bányászok helyett a validátorok titkosításuk egy részét megszerzik, hogy megszerezzék a jogot a blokklánc tranzakcióinak ellenőrzésére. A validátorok blokkot javasolnak a titkosításuk és az idejük alapján. Más validátoroknak igazolniuk kell, hogy láttak egy blokkot, ezt követően hozzáadják a blokkot a blokklánchoz. Amikor egy blokk hozzáadódik a blokklánchoz, az érvényesítőt éter formájában jutalmazzák.

Az Ethereum 2.0 az Ethereum skálázhatósági problémáival is foglalkozik. A frissítés másodpercenként akár 100000 tranzakció feldolgozását ígéri a szilánkosítás megvalósításával.

A decentralizált pénzügyek (DeFi) az Ethereum 2021-es növekedését is képes elősegíteni. A DeFi segít az embereknek hitelt felvenni, pénzt számlákra befizetni és pénzügyi termékekkel kereskedni, mindezt közvetítők és papírok nélkül. Az Ethereum az a platform, amelyre a DeFi épül. Az Ethereum intelligens szerződéseket használ, amelyek decentralizált blokkláncon futó programok.

Az Ethereumon a DeFi az Ethereum méretezhetőségétől függ. A DeFi projektek alkotják az Ethereum ökoszisztéma nagy részét. A DeFi hihetetlen növekedést ért el, és a növekedés összefonódik az Ethereum fejlődésével.

Az Ethereum és a DeFi növekedése megváltoztathatja a pénz felhasználását. Az Ethereumon található DeFi képes megváltoztatni a pénzügyi világ működését.

Olvass tovább: Ethereum VS. Ripple: Melyik legyen a portfólióban?

A hullámzás növekedési kilátásai

Miért fog Ripple felrobbanni 2021-ben??

A Ripple egy kriptovaluta platform és egy pénznem. A Ripple protokollt úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a gyors és olcsó tranzakciókat. A Ripple számos partnerséget kötött a világ legnagyobb vállalataival. Ezek a partnerségek összhangban vannak a Ripple erőfeszítéseivel, amelyek az anyanyelvének, az XRP-nek az általános bevezetését szorgalmazzák. Az év eleje óta a Ripple több partnerséget kötött.

A határokon átnyúló tranzakciók esetében a Ripple már most is a preferált platform. Az XRP-t hídvalutának nevezhetjük. Nem tesz különbséget a hagyományos fiat pénznemek vagy más kriptovaluták között. Ez rendkívül megkönnyíti az egyik pénznem cseréjét egy másikra.

A Ripple már több mint 40 országban elérhető, és több mint 200 pénzintézettel kötött le. A Ripple lehetővé tette a bankok számára, hogy új, korábban nehezen elérhető piacokon kínáljanak fizetéseket. A pénzügyi intézmények jelentős ösztönzőkkel rendelkeznek a Ripple-hez való kötődéshez. Új bevételi forrást kínál számukra azáltal, hogy hozzáférést biztosít az új piacokhoz. A tranzakciós költségek alacsonyabbak, és kevesebb likviditásigényük van.

A Ripple nemrég bejelentette, hogy kapcsolatba lép az ETH Zürich-szel, a Ryerson Egyetemmel és az Instituto Tecnologico Autonomo de Mexico-val (IATM). A platform a Zürichi Egyetemmel együtt dolgozik a világ első interdiszciplináris kutatóközpontjának létrehozásán a DeFi ökoszisztémában.

Az XRP emellett készen áll arra, hogy rohamosan növekedjen, a december 12-re tervezett, nagyon várt légcseppnek köszönhetően. Pénzváltás A Coinbase kölcsönadta támogatását az airdropnak, ahol az XRP-t birtokló felhasználók szikrajelzőket kapnak a tőzsdékről. A legtöbb szakértő azt jósolja, hogy a Ripple és az XRP jelentős növekedést fog elérni 2021-ben.

eToro – Vásároljon Ethereumot és Ripple-t 0% jutalékkal

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector