Miért fog felrobbanni Cardano 2021-ben?

Tudja meg, miért robban fel az ADA 2021-ben

Mivel a piacon több mint 7000 kriptovaluta érhető el, a blockchain világ virágzik, és a következő néhány évtizedben tovább fog növekedni.

A kriptográfusok szerint 2021 a legjobb év a kriptográfiai eszközökbe való befektetésre, és az egyik legjobb kriptó, amelyre koncentrálni kell, a Cardano. Íme néhány ok, amiért Cardano 2021-ben fel fog robbanni.

2021-re tekintve: A Cardano ára meghatározó évre van-e beállítva?

2017 óta a Cardano folyamatos növekedést tapasztalt, és 2021-ben a befektetők számára a legfontosabb kriptók között van. A tartós árrally után sikeresen megugrotta a Ripple-t, és piaci korlát szerint ma a negyedik legnagyobb kriptovaluta. A Cardano egy nyílt forráskódú, decentralizált blokklánc projekt, amelynek célja a peer-to-peer tranzakciók megkönnyítése. Ez egy olyan platform, amely egyszerre alkalmazkodó és méretezhető, a magas biztonság mellett.


Számos ok támasztja alá azt az előrejelzést, hogy Cardano 2021-ben fel fog robbanni. Íme néhány közülük.

# 1: Megállíthatatlan növekedése

A Cardano (ADA) egy harmadik generációs kriptovaluta, amelynek megalakulása óta jelentős növekedés tapasztalható. Integrálni tudta az első generációs Crypto, a Bitcoin és a második generáció, az Ethereum ismertetőjegyeit. Új technológiák kihasználásával és integrált kutatási funkciókkal a Cardano valóban innovációt vezetett be a kriptopiacon.

Cardano erős szereplője volt a kriptotérben, és 2021 valóban újabb erős év lesz ennek a kriptovalutának az intelligens és intelligens funkcióival. A Cardano a piaci kapitalizációja szerint ma az első tíz kriptovaluta közé tartozik. 2020 júliusában Cardano piaci sapkája megközelítette a 4 milliárd dollárt, és egyetlen érme árfolyama 0,15 dollár volt, ami meglehetősen megfizethető.

# 2: Jelentős funkciók, amelyek megkülönböztetik a Cardanót

A legfontosabb tényező, amely a Cardanót többek között a legjobbá teszi, az Ouroboros blokklánca. Ez egy konszenzusos mechanizmus, amely egyedülálló Cardano esetében. Pontosan két blokklánc működik egymással párhuzamosan. A Ouroboros rendszer egy tétbiztosító (PoS) mechanizmus, amely garantálja a teljes biztonságot. A blokklánc fenntarthatóságának és biztonságának biztosítása érdekében a rendszer szakértői véleményektől függ, és véletlenszerűen választja ki a bányászokat, hogy elfogadják a tranzakciókat.

Cardano már tett egy lépést az Ethereum előtt azáltal, hogy megállapította az Ethereum által már régóta tervezett lépést, amely a tét igazolásának algoritmust használja.

Ettől eltekintve Cardano időrendeket használ, amelyeket korszaknak neveznek. Itt a tranzakciós blokkokat egy időkereten belül kell létrehozniuk az érintettek által szavazott „slot vezetőknek”. A korszakok az Ouroboros Praos Népszámlálási Algoritmus egyedülálló részei, és hasznosak a pénztárca teljesítményének javításában. A blokklánc Epoch fájlokban történő tárolásával a felhasználók csökkenthetik a blokklánc tárolásához szükséges fájlok számát és a merevlemezen lévő helyet.

# 3: Cardano építészete

A Cardano egyedülálló réteges blokklánc architektúrával rendelkezik, amelynek két fő eleme van. Az egyik a Cardano Settlement Layer (CSL), amelyet kriptovaluta tranzakciók végrehajtására használnak. A második a Cardano Computational Layer (CCL), amely lehetővé teszi a fejlesztők számára az alkalmazások belépését és karbantartását.

A legtöbb más kriptovaluta, például a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin vagy a Ripple egyrétegű mechanizmussal működik, amely átutalja és hitelesíti a tranzakciókat. Ez a Cardano egyik jellemzője, amelyet a befektetők nagyra értékelnek, és a fő ok, amiért a Cardano 2021-ben fel fog robbanni.

Ez a kétrétegű hálózat csökkenti a hálózati torlódásokat, a lassabb tranzakciókat és a magasabb díjakat, amelyeket gyakran egyrétegű architektúra okoz. A CSL zökkenőmentesen biztosítja a peer-to-peer tranzakciókat, és biztosítja a tokenek biztonságos továbbítását a felhasználók között. Ugyanakkor a CCL az az életelem, amely biztosítja a lánc biztonságát. Nulla talajként működik az intelligens szerződések kiépítésében, és olyan keretrendszerként, amely biztosítja a törvényi előírások betartását a joghatóságokkal.

# 4: Cardano intelligens szerződései

A Cardano réteges architektúrája megkönnyíti az intelligens szerződéseket, amelyek biztosítják méretezhetőségét, alkalmazkodóképességét és biztonságát. Úgy tervezték, hogy intelligens szerződéseit teljes mértékben kihasználja, lehetővé téve a platform számára, hogy önmegvalósító megállapodásokat kössön, amelyek nem igényelnek szakmai felügyeletet.

Az intelligens szerződések telepítése lehetővé teszi a decentralizált alkalmazások (DApps) támogatását. Ez megalapozza Cardano filozófiáját, hogy az egyszer kizárólag a hagyományos pénzügyi térben kínált szolgáltatásokat az innovatív blokklánc-megoldások révén elérhetőbbé tegye.

Fontolgatná a befektetést Cardano ADA?

Cardano fő frissítései

1. Cardano Mary kemény villája

A Cardano Mary kemény villája az egyik jelentős fejlesztés, amely elindította Shelly átmenetét Goguenbe. Más lehetőségek világát tárja fel mind a Cardano közösség, mind a blockchain technológiát használó vállalkozások számára.

A Mary keményvilla most a natív vagyontámogatást hozza Cardanóba, amely tovább felszabadítja a hálózat decentralizált finanszírozását. A Cardanót egy valóban több eszközből álló hálózattá is átalakítja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibocsássák és terjesszék a zsetonjaikat a Cardano blokkláncon.

2. Cardona’s Goguen Upgrade

Az egyik legjobb ok, amiért a Cardano 2021-ben fel fog robbanni, a Goguen frissítése, amely a Cardano blokklánc-hálózat legfontosabb kiadása lesz.

Az intelligens szerződések integrálásával a Goguen-korszak nagyobb technikai lehetőségeket nyit meg a fejlesztők számára DApps létrehozására. A Cardano két villán megy keresztül, hogy elérje a Goguen frissítését. Nemrégiben megalakult a Cardano fejlődésének második korszaka, amely Shelley néven ismert.

A Shelley-korszak decentralizálta a rendszer magját. Goguen végül több funkciót fog bevezetni a láncba, beleértve egy több eszközből álló blokklánc-terv megvalósítását.

A Goguen-korszak, amely a harmadik korszak, kézzelfoghatóbb lehetőségeket nyit meg a fejlesztők és a vállalkozások előtt. A Cardanót a szélesebb közönség számára teszi elérhetővé Marlowe-on keresztül.

Ez lehetővé teszi a pénzügyi és üzleti szakértők számára, hogy minden korábbi műszaki ismeret nélkül intelligens szerződéseket kössenek. Ezért a Goguen frissítés kibontakoztatja a vállalati szintű, kritikus, decentralizált intelligens szerződéses alkalmazások új fejlesztéseit, és jelentős lépésként jelöli meg a Cardano képességeinek fejlesztését..

Miért fog robbanni a Cardano az idén: A lényeg

Cardano halad előre és nagyobb magasságokat ér el. A Goguen-korszakra való áttérés lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy egy teljesen új ökoszisztémát hozzanak létre tudományos elveken és méretezhetőségen alapulva.

A Cardano ADA-ja a múlt héten 92% -kal emelkedett, 21 milliárd dolláros piaci felső határt elérve, és ez is oka annak, hogy a Cardano 2021-ben fel fog robbanni a kriptográfia rajongói szerint. Az ADA tehát készen áll a növekvő magasságok látására; a legújabb és a közelgő frissítéseknek köszönhetően a Cardano helyet foglal a 2021-es és a belátható jövőbeni befektetők kedvenc listáján.

eToro – A legjobb bróker Cardano ADA

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Olvass tovább:

Cardano árjóslás

Kezdő útmutató a kardánhoz és tippek az ADA-ba történő befektetéshez

A Cardano jó befektetés, és érdemes-e befektetnem a Cardanoba?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector