Miért lehet az Ethereum jó befektetés 2021-ben?

Mivel a Bitcoin (BTC) ára 2020 végén az egekbe szökik, és 2021-ben új csúcsokat ér el, a piaci kriptovaluta szerinti második kriptovaluta a befektetők elsődleges választása, mint a következő nagy dolog a befektetési térben.

Az Ethereum (ETH) 2021. február 17-én a világ második legnagyobb piaci sapkájával rendelkezik, 208,87 milliárd dolláron. Az Ethereumot intelligens szerződéseknek vagy DAPPS (decentralizált digitális alkalmazások) néven emlegetik. Ez egy nyílt forráskódú blokklánc tranzakciók lebonyolításához, és nem csak digitális pénz. Az Ethereum biztonságos blokklánc-technológiája segíthet az oktatási, az e-kereskedelem, a közösségi média és a telekommunikáció, a jogi és az egészségügyi iparágak forradalmasításában.

Az Ethereum évek óta második hegedűs szerepet játszik a Bitcoin-nál, de fokozatosan hullámokat csap be nemcsak a kriptográfia reflektorfényébe, hanem az egész befektetési tájba. Jelenleg népszerűsége azt jelenti, hogy a kezdő kriptográfiai befektetők elsősorban nem használhatják a BTC-t első tesztkísérletként a kriptopiacon, mivel a BTC-k ára meghaladja a kezdő befektetők szokásos árát.

Az Ethereum legnagyobb mozgatórugói a rajongói, akik úgy érzik, hogy ez a blokklánc-technológia képezné az internet alapját a nem is olyan távoli jövőben. Ezért nem meglepő, hogy több olyan Bitcoine van, amelyet az Ethereum blokklánc-hálózatába csomagoltak.

Azáltal, hogy még elsődleges versenytársa, a Bitcoin is kompatibilis az intelligens szerződésekkel, a felhasználók könnyen fel tudnák oldani és létrehozni olyan hagyományos eszközöket, mint a biztosítás és a kölcsönök. Számos jövőbeli alkalmazás futna az Ethereum blokkláncán, így minden befektetőnek, aki óriási nyereséget szeretne látni, fontolja meg a kriptográfiai eszköz hozzáadását a portfóliójába.

Más, csak digitális pénzt kínáló kriptovalutákkal ellentétben, az Ethereum nyitott egy olyan rendszer létrehozására, amely lehetővé teszi másoknak a blokkláncuk használatát, és ami még fontosabb, biztosítja, hogy az egyének emberi oldala teljes mértékben kifejezhető legyen online.


Felmegy az Ethereum 2021-ben?

ethereum ár

Az Ethereum nemrégiben rendkívül bullish futásnak indult. Csak 2020 szeptemberében, amikor az Ethereumot alaposan kutatták, és annak piaci kapitalizációja akkoriban csekély 43,9 milliárd dollár volt, 390,30 dollár és 112 450 000 forgalomban.

A kriptográfia jelenlegi ára annak nyomán következik be, amit a Bitcoin tett az elmúlt hónapokban, és ennek eredményeként különös figyelmet szentelt több olyan személynek (kezdő és tapasztalt kereskedőknek), akik úgy érzik, hogy ez a befektetők következő biztonságos menedékévé válhat.

Amennyiben ez a kijelentés megalapozott, a tüntetés mögött más tényezők is vannak, amelyek igazolják, hogy az Ethereum 2021-ben potenciálisan felmehet, és több árhatárt is átléphet, akárcsak kriptotestvére.

A tényezők 2021-ben tovább növelhetik az Ethereum árát:

  1. Innováció platformján

  2. Az Ethereum 2.0 elindítása

Platformján az innováció üteme hatalmas

Az Ethereum technológiája az internet jövője, és tervek készülnek úgy, hogy a jelenlegi web 2.0-ról új magasságokba kerüljön a Web 3.0-ban. Szinte minden olyan tevékenység, amely a kriptopénzek terében zajlik, az Ethereumon történik. A Dharma társalapítója, Brendan Forster szerint egy találkozó volt a San Francisco-i polichain irodákban 2018-ban, hogy megvitassák a digitális valuta jövőjét. Meglepő módon mind a 150 ember, aki megjelent a találkozón, egyetértett egy közös témában, a „decentralizált pénzügyekben (DeFi)”.

2020-ban, amikor a világjárvány térdre kényszerítette a tőzsdét, számos induló indult el a DeFi modell használatával, és ez az Ethereum tanfolyamát nemcsak piaci korlát szerint a második legnagyobb blokkláncként, hanem az eddig is elég kitartó kriptóként igazolta. hogy túlélje és teljes mértékben elfogadja.

A decentralizált pénzügyek célja a középső ember (bankok) leválasztása és a peer-to-peer pénzügyi rendszer bevezetése, amelyet az Ethereum blokkláncra épített decentralizált technológiák tesznek lehetővé. Ezzel a felhasználók intelligens szerződésekkel befektethetnek, kölcsönözhetnek és kölcsönözhetnek olyan protokollok és pénzügyi eszközök révén, mint a Yearn Finance, a Compound és az Aave. A DeFi-hez hasonlóan a startupok minden formájához rendkívül kockázatos megbízni, de ez semmiképpen sem akadályozta meg a befektetőket.

A Forbes szerint körülbelül 20,5 milliárd dollárt fektettek be a DeFi projektekbe 2021 januárjában. Ezenkívül a felhasználók biztosítási fedezetet is vásárolhatnak, hogy megvédjék részesedésüket.. Nexul Mutual fedezetet nyújt az intelligens szerződésekhez, és ez megvédi a felhasználókat az intelligens szerződési kódjaik akaratlan felhasználásától. A felhasználók az éterjelzőik révén további jövedelmet is generálhatnak a kriptográfiai állományukon..

Az Ethereum 2.0 elindítása biztonságot és méretezhetőséget adott a blokklánchoz

A frissítés 2020 őszén ment fel, és rendkívül élvezetessé tette a platform használatát. Elsődleges célja az Ethereum hálózat sebességének, hatékonyságának és méretezhetőségének növelése a szűk keresztmetszetek enyhítésével és több tranzakció feldolgozásával.

Az Ethereum 2.0 a tét igazolásának (PoS) mechanizmusát alkalmazza, míg az Ethereum 1.0 a munka igazolásának (PoW) mechanizmusát alkalmazza.

Az Ethereum 2.0 hálózata másodpercenként 100 000 tranzakciót támogat, míg az Ethereum 1.0 hálózata másodpercenként akár 30 tranzakciót is támogat. Ezenkívül a legtöbb PoS hálózat csökkent a hálózati biztonságért, mivel kis számú validátorral rendelkezik, ami központosítottabbá teszi. De az új frissítés biztonságos, mert decentralizált és minimum 16 384 validátort igényel.

Az Ethereum nemcsak digitális pénznem, hanem platformot kínál, amely a világ pénzügyeinek fog otthont adni. Figyelembe véve azt a tényt, hogy sok ember belefáradt abba, hogy pszichológiailag irányítsák őket, és megtagadják tőlük azt a szabadságot, hogy pénzzel bármit megtegyenek, a decentralizált finanszírozás fokozatosan új normává válik, vagy ahogy Lex Sokolin, a Global Fintech globális vezetője mondja: a globális pénzügyi ágazattól, amely közös szoftverinfrastruktúrán fut. Az Ethereumnak fényes jövője van, és saját eredményei alapján fog összegyűjteni, és nem idősebb testvére (BTC) kizsákmányolásán alapul..

Az Ethereum jó befektetés?

Az Ethereum árfolyama az elmúlt hónapokban emelkedett, és a következő hónapokban tovább fog emelkedni. Az érmék, például a részvények, az áruk és a fémek árai a kereslet és a kínálat törvényein alapulnak. Mivel egyre többen oktatják a blokklánc és a kriptográfia pénzügyi lehetőségeit, piaci befektetések révén több befektetés kerül a decentralizált pénzügyekbe.

Mivel az Ethereum a második legnagyobb blokklánc platform, a Crypto szakértői úgy vélik, hogy az ETH jó befektetés a többi kriptóhoz és eszközhöz képest. elemzők úgy vélik, hogy az Ethereum ára hosszú távon tovább nőhet.

Az egyik tényező, amely befolyásolja az Ethereum árát, a blockchain technológia egyre növekvő használata, amely egyre több sikeres kriptográfiai befektetőt vonz.

Egy másik ok az Ethereum jó befektetésévé az Ethereum 2.0, az Ethereum második iterációja. Az Ethereum 2.0 a bányászat helyett az energiahatékonyságra és a tétre összpontosít.

Nagyszerű példa erre az Uniswap, egy Ethereum alapú protokoll, amely felhatalmazza a kereskedőket, fejlesztőket és likviditásszolgáltatókat egy mindenki számára hozzáférhető és nyitott pénzügyi piacon. Az Uniswap decentralizált tőzsdéje február 15-én, hétfőn 100 milliárd dolláros kereskedelmi forgalmat ért el. Ez az első decentralizált tőzsde (DEX), amely eléri ezt a hatalmas számot. 2021 januárjában az Uniswap először 20 milliárd dolláros havi mennyiséget ért el.

Ez rendkívül fontos azoknak a befektetőknek, akik hosszú távon fontolgatják az Ethereumba történő befektetést. Ennek oka, hogy a kereskedelem volumene az egyik fontos kereskedési elem, amelyet nem hagyhat ki. Bár a kereskedési volumen nem az egyetlen eszköz, felbecsülhetetlen betekintést nyújt a befektetési döntésbe. Ahogy Dan Moskowitz, az Investopedia állítása szerint „logikusan, amikor több pénz mozgatja egy részvényt, kriptot, árut vagy fémet, az azt jelenti, hogy nagyobb az igény az eszközre”.

Ethereum árjóslás 2021-ben

Az Ethereum jelenlegi ára 1700 dollár és 1 842,88 dollár között mozog. 2021 februárjában a legnagyobb hírt vagy nyilatkozatot eddig a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk tette, aki végigjárta a beszélgetést, és 2021. február 8-án, hétfőn egy beadványban 1,5 milliárd dollárt vásárolt Bitcoin-ban, amiről a Wall Street Journal számolt be..

Mr. Musk a kriptopénzek használatának egyik lelkes híve. A Társaság (TESLA) kijelentette, hogy „halad annak érdekében, hogy az ügyfelek kriptovalutával fizethessenek termékeiért”. Figyelembe véve, hogy szinte minden kriptó valamilyen formában társul az Ethereummal a fejlett szoftvere eredményeként, ez azt jelenti, hogy az egyetlen kriptóban végrehajtott bármilyen befektetés közvetlenül pozitívan befolyásolja az Ethereum árát.

Ahogy a technológiai szektor egyik fő neve merész kijelentést tett egy kriptóban, több befektető is követni fogja a példáját, és mivel az Ethereum a második legnépszerűbb kriptográfia, valamint a második legnagyobb piaci fedéllel rendelkezik, a következő a sorban a menedék a befektetők számára.

A következő hónapokban az Ethereum tovább ígéri a befektetés és a technológia iránti óriási ígéretét. Sok szakértő, például a Blocktown Capital James Todaro véleménye szerint „az Ethereum akár 9000 dollárt is érhet”.

Véleményei alapvető elemzésen alapulnak, amely szerint az Ethereum erőteljesen profitál a decentralizált pénzügyi (DeFi) trendje révén, és ez lehet a második kriptográfia, amely eléri az 1 billió dolláros piaci cap mérföldkövet, mivel a Bitcoin (BTC) rally azt jelenti, hogy biztosan ez lesz az első. Ezt a gondolatot osztja a Moonrock Capital ügyvezető partnere és a Blockfyre társalapítója, Simon Dedic is, aki szerint az Ethereum érménként 9000 dollárt ér 2021-ben..

Bővebben: Ethereum árjóslatok 2021-2025

Hogyan lehet befektetni az Ethereumba?

Amint a kriptovaluták népszerűvé válnak, több tőzsde is működik, ahol befektetéseket tehet. Tapasztalatok és könnyű használat alapján, eToro nagyszerű platformot kínál, ahol vásárolhat és befektethet az Ethereumba.

Az első lépés, mint mindig az online fiók létrehozása során: REGISZTRÁLJ. Győződjön meg arról, hogy az Ön által megadott adatok hitelesek-e.

A második lépés a SZÁMLA ELLENŐRZÉSE. Fiókja biztonságának biztosítása érdekében és a KYC (Ismeri meg az ügyfelét) részeként feltöltheti vezetői engedélyét vagy útlevelét) és a lakcímét igazoló dokumentumot (internetes számla, banki vagy hitelkártya-kimutatások), amelyek segítenek személyazonosságának igazolásában..

A harmadik lépés a FIAT PÉNZTÁRA. Az ellenőrzési folyamat sikeres elvégzése után kövesse az utasításokat, és befizetheti a fiat valutát (USD, GBP vagy EURO), ami szükséges lépés az ETH megvásárlásához.

Az utolsó lépés az ELSŐ ETHEREUM-VÁSÁRLÁS. A számláján lévő pénzeszközökkel egyszerűen navigáljon az „Ethereum” oldalon, és első vásárlása útban van.

eToro – A legjobb platform az Ethereum vásárlásához

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Következtetés

Az Ethereum képes lenne bővíteni és megerősíteni státuszát a második helyen a népszerűség és a piaci sapka szempontjából, ha sok befektetőt oktatnak az általa nyújtott széles körű szolgáltatásról. Az Ethereum nemcsak digitális pénznem, hanem technológiája az internet jövője, ahol a jelenlegi Web 2.0-t új magasságokba emelné a Web 3.0-ban.

Radikális kriptóval, például vágyakozással. A pénzügyek (YFI) 2020 júliusának közepén 1000 dollár alatti értékről 2020 augusztusában meghaladó 30 000 dollárra, 2021 februárjában pedig 42 700 dollárra nőttek, amit az yInsure Finance kiadása, az ipar vezetőinek haragja és a decentralizált finanszírozott szektor növekedése, az ár Az előrejelzések szerint az Ethereum nagyszabású növekedése várható, ami 2021 végére megnöveli az árát és a piaci felső határt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector