Milyen 10 legnagyobb kriptovaluta fog felrobbanni ebben az évben?

A legfontosabb kriptovaluták, amelyekbe befektetni lehet ebben az évben

Idén kriptopénzek vásárlását vagy befektetését tervezi? Több mint 7000 kriptovalutával 2021-re a legjobb befektetési kriptovaluták kiválasztása nem egyszerű dolog. Ne félj, mi a Trading Education-nál felsoroltuk az idei év robbanásszerű legjobb kriptovalutáit.

Ha ebben az évben tervez befektetni a kriptopiacra, jó hírünk van az Ön számára! Sok kriptográfus szerint 2021 lesz a legjobb év a kriptovalutákba történő befektetésre, és nem nehéz felfogni, miért.

Gyorsan és egyszerűen el akar merülni a kriptopiacon a 0% jutalék? Nézze meg a eToro Exchange!

Amikor el kell dönteni, hogy milyen kriptoba fektessenek be, a választás kissé elsöprő lehet, mivel több ezer kriptóérme érhető el a piacon.

Nehéz és időigényes elvégezni a kutatásodat, és az érdemeseket a „terméketlenek” közé sorolni.


Ezért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a 10 kriptovalutát, amelyek várhatóan 2021-ben felrobbannak és még nagyobb hatást gyakorolnak a következő években.

Tehát minden további nélkül …

Az idei év 10 legrosszabb kriptovaluta:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Litecoin (LTC)
 3. Ethereum (ETH)
 4. Basic Attention Token (BAT)
 5. Binance érme (BNB)
 6. Ripple (XRP)
 7. Láncszem (LINK)
 8. Csillag (XLM)
 9. Polkadot (DOT)
 10. Dogecoin (DOGE)

Végül nincs egyetlen kriptovaluta sem, amelyet a legjobbak közül a legjobbakként emelhetnénk ki. Csak nem ilyen egyszerű.

Számos kriptovaluta meglehetősen vonzó befektetési lehetőséget kínál, attól függően, hogy mit keres és milyen befektetési célja van.

És egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni, az a tapasztalatok szintje.

Például néhány kriptovaluta jó befektetés lehet a kezdők számára (akik alapvető ismeretekkel rendelkeznek a kriptográfia és a kereskedelemben való pénzkeresés fogalmáról), míg mások fejlettebb kriptokereskedők számára alkalmasak (ismerik a technikai oldalát titkosítást, és pontosan tudja, mikor kell be- és kiszállni!).

Azt is szem előtt kell tartani, hogy a legjobb kriptovaluták megvásárlása nem elegendő ahhoz, hogy sikeres kriptokereskedő legyen.

Sok kereskedő szemtanúja volt kriptográfiai útjának vége, mert nem fordított kellő figyelmet a biztonságra. Ha valóban komolyan gondolja a kriptovalutákba történő befektetéseket, akkor erőfeszítéseket kell tennie a befektetése biztonságának megerősítésével..

A kriptovaluta befektetők által elkövetett hibák közül sok a biztonsághoz kapcsolódik. Például elfelejtve engedélyezni a 2FA-t (kétfaktoros hitelesítés), az érméket cserében hagyni, vagy nem birtokolni egy hardvertárcát.

De térjünk vissza a vitatémánkhoz!

Tehát ebben a cikkben mindent megadunk neked, amit tudnod kell a legfontosabb kriptovalutákról az idei robbanáshoz.

A cikk végére meg kell értenie a legjobb kriptovalutákat, hogyan lehet befektetni ezekbe, és miért érdemes megfontolnia, és miért érdemes megfontolnia a megvásárlást.

Itt van a listánk a ma felrobbanó legfontosabb kriptovalutákról:

1. Bitcoin (BTC) – A megállíthatatlan góliát a 146.000 dollár felé tart?!

Amikor a legjobb 10 kriptovaluta, amelyekbe most befektethet minden megbeszélést a Bitcoin-nal kell kezdeni.

Miert van az?

Nos, ez azért van, mert a Bitcoin a mai napig a leggyakrabban használt kriptovaluta, amelyet gyakran „a kriptopénzek királyának” neveznek.

A Bitcoin fő célja, hogy globális, peer-to-peer digitális készpénzzé váljon, amely elválik a szabályozás bármely formájától, és így teljesen decentralizált. Talán most elég egyszerű célnak tűnik, bár ennek ellenére szilárdan áll.

Ettől eltekintve az oka annak, hogy miért kell tartania a Bitcoint a befektetési radarján, az az, hogy van a legnagyobb likviditás a kriptotérben, ami egyben a legjobb kriptovaluta vásárlás is, ha kezdő vagy.

Végül semmi bajod nem lesz Bitcoin vétele vagy eladása.

A másik végén mindig lesz valaki, aki készen áll a megrendelésének való megfelelésre. Nem csak ez, hanem a Bitcoin is ismert, hogy volatilitása ellenére az egyik legstabilabb kriptovaluta.

A Bitcoin hatása, kereslete és tömeges elfogadása várhatóan az elkövetkező években növekedni fog.

2021 februárjában, A Bitcoin először tört át 50 000 dolláron ahogy a kriptopénz folytatta a gyűlést.

A Bitcoin kifejezetten felpörgött utána Tesla kiderült, hogy 1,5 milliárd dollár értékű bitcoinot vásárolt és azt tervezi, hogy a jövőben megkezdi a bitcoin fizetésként történő elfogadását.

Elon Musk mondta: „Úgy gondolom, hogy ezen a ponton a Bitcoin jó dolog. Tehát a Bitcoin támogatója vagyok. Mint mondtam, elkéstem a buliból, de a Bitcoin híve vagyok. És azt gondolom, hogy a bitcoin valóban azon a szélen áll, hogy a hagyományos pénzügyi emberek széles körben elfogadják őket. “

A kereslet növekedésével a Bitcoin ára várhatóan jelentősen emelkedni fog mivel valaha csak 21 millió érme lesz.

Még 2021 januárjában a Bitpay ügyvezető igazgatója, Sonny Singh elmondta a Bloombergnek, hogy arra számít, hogy a BTC a következő néhány hónapban eléri a 45 000 dollárt, és ezt az árjóslatot teljesen kifújták a vízből, amikor a Bitcoin érménként elérte az 58 000 dollárt..

Érdekes módon Singh megemlítette azt is, hogy ha a Bitcoin túllépné ezt a küszöböt, akkor az is lenne billió dolláros piacsá válása felé tart és valószínűleg látni fogjuk, hogy a kormányok hamarosan bekapcsolódnak.

Ryan Browne, ír CNBC arról is beszámolt, hogy a JPMorgan, az a bank, amely valaha átverésnek nevezte a Bitcoint, most arra számít A BTC eléri a 146.000 dollárt.

Fontolgatta-e a vásárlást Bitcoin (BTC)?

2. Litecoin (LTC) 2021 lesz az az év, amikor érménként 600 dollárra robbant?

A Litecoinba történő befektetés megfontolásának egyik fő oka ebben az évben a magas likviditás és a nagy piaci sapka.

Ha el akarja kerülni a kockázatokat, maradjon távol a kisebb piaci sapkákkal rendelkező érméktől és közösségekkel, és olyan kriptovalutákkal járnak, mint a Litecoin.

Miért gondoljuk, hogy a Litecoin felrobban ebben az évben és a nem túl távoli jövőben?

Nos, korlátozott mennyiségű 84 millió érme van (a Bitcoin 21 milliójához képest) és blokk jutalma 25 LTC. Ez egy magas blokk jutalom más kriptókhoz képest.

Ezenkívül egy blokk bányászatának átlagos ideje az LTC blokkláncon körülbelül két perc, ami szintén gyorsabb, mint a legtöbb kriptó.

Ez, valamint az a tény, hogy a Litecoin egyike a négy legnagyobbnak Coinbase, sok szakértő úgy gondolja, hogy bármi is történjen a jövőben, a Litecoin biztosan az egyik altcoin marad, amely továbbra is erősen áll.

2021-ben még mindig a Litecoin tekinthető az egyik legjobb kriptovaluta, az erős verseny ellenére.

A Litecoin 2021-re vonatkozó előrejelzései drámai módon változhatnak attól függően, hogy honnan néz.

Míg Érmekapcsoló arra utal A Litecoin „elérheti a 600 dollárt” (ami hatalmas!), A Gazdasági Előrejelzési Ügynökség megjósolja, hogy érmenként 182 dollárt érhet el legmagasabbra 2021 végére.

Mindazonáltal, ha jelenleg zajlik minden zűrzavar, lehetséges, hogy ez az előrejelzés kissé alacsony.

Fontolgatta-e a vásárlást Litecoin (LTC)?

3. Ethereum (ETH) Alulértékelt és kész forgatás érménként 2000 dollár felett?

Nem tévedhet az Ethereummal. Túl sok minden történik ezzel a kriptovalutával, hogy kudarcot valljon!

Az Ethereum mindig az egyik legjobb befektetési kriptovaluta lesz, bármikor az évben.

Mint azt valószínűleg tudjátok, az Ethereum volt az első nagy projekt, amelyet bemutattak okos szerződések, lehetővé téve a fejlesztők számára, hogy asztali és mobil decentralizált alkalmazásokat (dApps) indítsanak a blokklánc technológia hátterén, és ez 2021-ben az első tíz kriptovaluta között maradt.

Nem csak ezt, hanem Az Ethereum a második leglikvidebb kriptovaluta, rangsor közvetlenül a Bitcoin alatt. Ez azt jelenti, hogy nem lesz problémája az Ethereum vételével vagy eladásával. Teljesen tökéletes a befektetők számára.

A legtöbb ember, aki belekerül a titkosításba, elkezdi megvásárolni a Bitcoin-t, majd bekerül az Ethereumba, majd más kriptopénzekbe kezd bele.

Még egy oka annak a feltételezésnek, hogy az Ethereum az elkövetkező években is erős befektetés marad, az, hogy hűséges csapattal és közösséggel rendelkezik. Ez nagyobb esélyt ad az Ethereumnak arra, hogy stabil maradjon, és hosszú távon csak növekedjen az értéke.

Ezenkívül sokkal több Ether (Ethereum token) létezhet a Bitcoinhoz vagy akár a Litecoinhoz képest.

Az éter táplálja a dApp ökoszisztémát, ami azt jelenti, hogy fejlesztők és vállalatok millióinak lesz rá szükségük intelligens szerződéseik támogatásához és alkalmazások elindításához.

Ez egy decentralizált web vagy web 3.0, ahol a hatalom visszaadódik a felhasználóknak és a tartalomkészítőknek.

De talán az a legnagyobb ok, amiért az Ethereum 2021-ben fel fog robbanni váltás a tét igazolására, más néven Ethereum 2.0.

Ez a folyamat 2020 decemberében kezdődött és 2021-ig folytatódik, szakaszokban, pontos dátumokkal még nem közölve.

Ha az Ethereum képes befejezni a tét igazolására való áttérést, az hatalmas hír lesz, és kétségtelenül befolyásolja árát.

Digitalcoin előrejelzése szerint 2021-re az Ethereum eléri a 2087,59 dollárt. Mivel februárban már elérte az 1,8 ezer dolláros szintet, akkor valószínû, hogy meghaladhatja a 2000 dolláros határt!

Mindez arra késztette bennünket, hogy az Ethereum valószínűleg a következő kriptovaluta, amely 2021-ben felrobban.

Fontolgatta-e a vásárlást Ethereum?

4. Alapvető figyelmeztető token (DENEVÉR) Öt év alatt 192,83% -os növekedés ellophatja a BAT-ot!

Először 2017-ben indították el, a BAT az egyik legforróbb kriptovaluta volt 2018-ban, 2019-ben és 2020-ban, és az emberek mindenképpen beszélni fognak róla 2021-ben és azon túl is.

Az Basic Attention Token (BAT) segédprogram-token, amelyet a Bátor böngésző. A BAT tokent a tartalomkészítők, valamint gyakorlatilag bárki számára tippeljük, akinek hasznosnak találja az internetet.

Kiválaszthatja, hogyan adjon nekik tippet bármilyen bepillantást nyújtó információért vagy tartalomért. Ennek nagyon sok lehetősége van, mivel a böngészőipar meglehetősen hatalmas.

Nem csak ezt, hanem a hirdetéseket megtekintő felhasználók jutalmat kaphatnak a BAT-ban is. Ez egy olyan terület, amelyet még fel kell tárni, és potenciálisan sok új lehetőséghez vezethet mind a végfelhasználó, mind a Bátor böngésző számára.

Az Ethereumhoz hasonlóan a BAT is az internet decentralizálásának egyik módja annak biztosításával, hogy az alapok a megfelelő helyre kerüljenek.

A koncepció mögött Brendan Eich áll, aki a Mozilla Firefox társalapítója és segített a JavaScript létrehozásában. Ilyen igazolásokkal meg lehet fogadni, hogy a BAT jövője fényes.

Annyi más érme összeomlása esetén a BAT meglepően következetes marad, ami jól mutatja az egészséges felhalmozódást.

5. Binance-érme (BNB)

A Binance Coin az egyik legjobb kriptovaluta, amelyet meg kell vásárolni, ha diverzifikálni szeretné portfólióját, és meg szeretné tekinteni a világ legnagyobb kriptovaluta-tőzsdéje, a Binance Exchange mögött rejlő értéket.

A Binance Exchange szilárd üzlet, amelyet az vezet Changpeng Zhao (sokak által egyszerűen „CZ” néven ismert), aki nagy befolyással bír a kriptográfiai közösségben.

Hogy képet adjon arról, mekkora a Binance, 2021 februárjától, a 24 órás kereskedési volumen szempontjából a Binance Exchange értéke meghaladja a 28 milliárd dollárt, kétszer annyi, mint a második legnagyobb tőzsde, a HBTC szerint Statista.

A Binance Coin egy „érme”, ami azt jelenti, hogy értéke abból adódik, hogy mennyire hasznos, valamint a használati igény iránti igény.

A Binance Coin hasznossága pedig az kedvezményt biztosít a kereskedőknek, ha az érmét díjak megfizetésére használják fel cseréjükön.

Tehát, amint láthatja, a technikai képességek szempontjából nem különösebben lenyűgöző, de egyértelmű használati esete van, amelyet bárki meg tud fogni.

Kezdetben a Binance Coin által kínált kedvezmény nem tarthatott sokáig. 2017-től kezdődően eredetileg 50% kedvezmény volt a díjakból, majd 2018-ban 25%, majd 2019-ben ismét felére kellett volna csökkenteni 12,5% -ra.

De volt 2019-ben jelentették be hogy a Binance Coin a végtelenségig 25% kedvezménnyel marad. Az egyetlen aggodalom az, ha a Binance érmének későbbi szakaszában van jövője, vagy mindig csak “diszkont token” marad?

A Binance sikere sok befektető számára bizonyítja, hogy rendelkeznek készségekkel és erőforrásokkal az érme sikeréhez. És amint egyre többen rohannak bejutni a Bitcoinba, miközben felfelé lövöldöz, a Binance Coin csak magával ragadja.

A Binance Coin jelenleg az egyik leglikvidebb kriptovaluta, miután az elmúlt néhány évben a CoinMarketCap legjobb 10 közé került, ahol valószínűleg megmarad.

A Binance tőzsde a világ leggyorsabban növekvő kriptovaluta tőzsdéje. A tőzsdén végzett bármely tranzakció a Binance Coin használatával történik, így a BNB az egyik leggyakrabban használt kriptovaluta az idén, a kereskedelem mennyiségét tekintve.

Hogy megértsük, mennyit nyer a Binance Coin a 2021-es fellendülésből, in egy hét februárban értéke akár 102% -kal is növekedett, a CoinMarketCap szerint.

Ez éppen a Binance Coin-t teheti az egyik legjobb rövid távú kriptovaluta-befektetéssé.

Digitalcoin megjósolja, hogy Binance Coin értéke 209-ben 319,75 USD lesz de az év eleji váratlan növekedés miatt ez túl konzervatív jóslatnak bizonyulhat.

Befektetne-e Binance érme?

6. Ripple (XRP) – Potenciálisan a legjobb vételi lehetőség 2021-re?

2021 nem indult szépen a Ripple számára. Miután évek óta a harmadik a kriptotrónában a Bitcoin és az Ethereum után a piaci kapitalizáció szempontjából, a SEC úgy döntött, hogy hátat fordít nekik (erről bővebben alább).

A Ripple koncepciója és céljai kissé eltérnek a listán szereplő többi kriptovalutától.

A Ripple egy vállalkozás által támogatott induló vállalkozás, amely pénzügyi elszámolási szolgáltatásokat kínál a bankoknak, amely lehetővé teszi számukra, hogy közvetlenül és azonnal tranzakciókat hajtsanak végre a nemzetközi határokon túl.

Emiatt a Ripple-t gyakran inkább a nagy intézmények felé orientálják, mintsem az egyes felhasználók felé.

A Ripple korai napja óta van partner a világ nagy bankjaival, mint pl amerikai bank és több pénzintézet vizsgálja, hogyan tudnák a legjobban használni a Ripple protokollt.

De mint az elején mondtuk, a dolgok a Ripple-nél jelenleg nem olyan nagyok. Régi haverjuk, az amerikai SEC (Securities and Exchange Commission) úgy döntött, hogy nem akarnak többé barátok lenni.

A SEC azt állítja, hogy a Ripple több éven keresztül megsértette az értékpapír-törvényeket, amikor XRP-tokent adott el lakossági befektetőknek és most van bepereli őket, azzal a feltevéssel, hogy a Ripple-t valóban értékpapírként kell elismerni, nem pedig kriptovalutaként.

A kriptográfiai közösségben sokáig mindenki találgatta, hogy mikor történhet ilyen esemény, és melyik kriptográfia lesz az első.

Nem meglepő a per nagyon rövid idő alatt feldobta Ripple értékét, olyan mélypontokra esett, amelyeket évek óta nem láttunk.

Most, bár ez borzalmas hírnek tűnik, nem az.

Először is, Ripple jó eséllyel megveri a SEC-t bírósági ügyükben. Úgy tűnik, hogy a SEC drasztikusan félreértette, mi az a Ripple és hogyan működik, és a legtöbb kriptovaluta-hírek társasága mögöttük áll, amikor rámutat erre.

Másodszor, még akkor is, ha a SEC némi zajt ad a Ripple-nel, végül nem fogja megállítani őket. Továbblépnek és felépülnek.

Amire a kriptokereskedőknek valójában gondolniuk kell: „Wow! A SEC most hatalmas vásárlási lehetőséget ajándékozott nekünk! ”

Harmadszor, nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a valószínűséget, hogy a Bitcoin legutóbbi holdugrása valószínűleg meg fogja emelni a Ripple értékét is (eddig valószínűleg csillapította a SEC által okozott károkat).

CoinPedia megadja Ripple a 2021-es árjóslás 0,65 dollár az év végére, körülbelül 0,20 dolláros növekedés február óta.

Befektetné Ripple (XRP)?

7. Láncszem (LINK) – Érménként 54,795 USD egy év alatt?

A Chainlink az egyik legfrissebb érme, amely az elmúlt néhány évben bejutott a legjobb 10 közé, és mindenképpen megszerezte helyét.

Ikrek magyarázza a Chainlink-et:

„[D] a csomópontok központosított hálózata, amely oracle-en keresztül szolgáltat adatokat és információkat a blokkon kívüli forrásoktól az on-blockchain intelligens szerződésekig. Ez a folyamat az extra biztonságos hardverrel együtt kiküszöböli azokat a megbízhatósági problémákat, amelyek felmerülhetnek, ha csak egyetlen központi forrást használnak ”.

Azok számára, akik nem tudják, az orákulumok nem telepatikus lények, hanem azok, amelyeket „köztes szoftverként” emlegetnek olyan információkat vesz fel, mint a hírek a külvilágtól, és beviszi azokat a szoftverbe. A Chainlink esetében a blokklánc.

Ez mind azt jelenti, hogy A Chainlink intelligens szerződései reagálhatnak a való világban zajló hírekre. Ez szuperinnovatív, és nem olyasmi, amiről sokat beszéltek, mielőtt a Chainlink színre lépett.

A Chainlink másik érdekessége, hogy az vezet a DeFi-ben (bővebben a DeFi-ről alább!) szerint CoinMarketCap a legnagyobb piaci sapkával. Ez azt jelentheti, hogy amint a DeFi tovább növekszik, a Chainlink előnyhöz jut más kriptovalutákkal szemben.

A Chainlink-lel még mindig vannak problémák. Az egyik legfontosabb potenciális probléma, amint arra rámutatott James Sangalli a Mediumon, az a wNem lehetünk biztosak abban, hogy a blokkláncot tápláló információk vagy orákulumok érvényesek-e.

Ha a téves információ áthalad egy orákulumon, akkor aktiválhat egy intelligens szerződést, amelyet nem kellett volna aktiválni.

Ennek ellenére a Chainlink 2021-es árjóslása jól mutat Wallet Investor érménként egyéves előrejelzéssel 54,795 USD. A jelenlegi ár több mint kétszerese.

8. Csillag (XLM) – 2086 végéig érménként 0,586 dollár?

Bár a Stellar nem kap akkora figyelmet, mint korábban, a piaci kapitalizáció szempontjából jelenleg a 11. helyet foglalja el, és 2021 egy kis izgalmat adhat ebbe az érmébe.

A Stellar sok értelemben elég stabil sok más kriptovalutához képest, és nem okoz túl nagy zajt.

Amint leírta Investopedia, A Stellar „decentralizált protokoll a nyílt forráskódú kódhoz utalja át a digitális valutát fiat pénzre belföldön és határokon át”.

Tehát alapvetően az, amit a Csillag tesz, az az, hogy segítsen az embereknek pénzátutalásban egymás között, a digitális valutát (XLM) használva, bárhol a világon.

Ismerős? Meg kell, mert pontosan ugyanaz az ötlet áll a Ripple mögött. De van egy fő különbség; A megközelítés. A Stellar inkább a bank nélküli bankokra koncentrál, míg a Ripple inkább a pénzügyi intézmények összekapcsolására törekszik.

Ma a Csillagnak van nagyszámú partner, köztük a Deloitte, a Stripe és az IBM.

Ha aggódsz a Ripple helyzete miatt, a Stellar messze a legjobb fedezeti ügylet. Miért?

Itt lehet a tökéletes alkalom, hogy ragyogjon a Stellar számára, miközben mindenki a Ripple alternatíváját keresi.

Úgy tűnt, hogy van esély a Stellar talpra állására a 2017 végi kriptohullámban, de egyelőre még nem érte el ezeket a rendkívüli árakat.

A Stellar 2021-re vonatkozó előrejelzései drámai módon változhatnak, mivel a Stellar-t befolyásoló tényezők miatt nehéz megmondani, hogy a kriptográfia pontosan hova kerül.

Míg A Gazdasági Előrejelzési Ügynökség nem jósol sok változást az év végére, Wallet Investor úgy véli, érménként elérheti a 0,586 dollárt.

És akkor vannak optimistább jóslatok Bevételszerzés aki úgy véli, hogy a Csillag meghaladhatja a mindenkori csúcsot, 0,62 dollárt, hozzátéve azt is, hogy „érménként 1 dolláros XLM 2021 decemberéig nem lehetetlen”.

Mint a befektetés ötlete Csillag (XLM)?

9. Polkadot (DOT) – Útban érménként 50 dollárért ebben az évben?

A Polkadot a listánk legfiatalabb érme, amely 2019-ben, még két évvel ezelőtt sem csatlakozott a kriptográfiai világhoz.

Azóta meglehetősen agresszívan a top 10 kriptovaluta közé került, és az nagy valószínűséggel az következő nagy kriptovaluta.

De miután megértette, miről szól a Polkadot, teljesen meg fogja érteni, miért vált ilyen népszerűvé.

A Polkadot egy hatalmas probléma megoldását tervezi a kriptovalutában – több ezer kriptóval rendelkezünk, és nincs mód arra, hogy kommunikáljanak egymással. Az egyik blokkláncon található információkat nem lehet könnyen megosztani a másikkal.

A megoldás erre az interoperabilitás. A Polkadot azt tervezi, hogy híd lesz az összes kriptovaluta között.

Ahhoz, hogy a Polkadot projektben értéket láthasson, meg kell adnia ezt a nézetet a kriptovaluta nem csak arról szól, hogy a fiat pénzt egy digitális pénznemre cseréljük le, sokkal többet lehet tenni.

Végül nem egyszerűen egy kriptovaluta fogja uralni mindet, hanem sokan működnek együtt egymással, különböző célokra.

Az interoperabilitás bevezetésével a kriptovaluta közösség felé dolgozhatunk egy decentralizált web (web 3.0, amelyről ebben a cikkben sokat beszéltünk) létrehozása érdekében..

Szuper érdekes tudni; A Polkadot-ot Dr. Gavin Wood, az Ethereum egyik társalapítója hozta létre akit jóváírnak a Solidity programozási nyelv feltalálásaként, amelyet nemcsak az Ethereum, hanem az Ethereum blokkláncot használó összes többi kriptovaluta is használ.

Ilyen ragyogó elmével a projekt mögött nehéz nem látni Polkadot potenciális értékét.

Crispus Nyaga, író: InvestingCube ad Polkadot 2021-es érménként 50 dolláros árjóslása, ami mindenképpen lehetségesnek tűnik a jelenlegi árra való tekintettel.

10. Dogecoin (DOGE) – Vajon a Redditors újabb hulláma visszahozza-e 0,05 dollárra??

Még 2020-ban senki sem várta volna, hogy a Dogecoin a robbanásszerűen a 10 legfontosabb kriptovaluta listáján szerepeljen! És ennek valódi oka nem volt, amíg a Redditors kezébe nem került.

Dogecoin eredetileg viccnek hozták létre, szó szerint működő mém, ha akarja.

Talán mindennél többet mondhatna A Dogecoin egy szatíra az altcoinok gémjén az elmúlt pár évben.

Végül is, ha olyan sok ember készít kriptopénzeket olykor nagyon leegyszerűsített okokból, és sokan próbálják megoldani ugyanazokat a kérdéseket, miért ne hozhatnánk létre egy kriptot a Shiba Inu kutya alapján a „Doge” mémekből, hogy nevessenek az egész helyzeten?

Soha nem volt hivatott tartani. Ha időt szán arra, hogy részletesebben megvizsgálja, minden vicc, a tömbjutalomtól kezdve a keringő ellátásig.

De megtette. Dogecoin lett szórakoztató módja az emberek tippelésének az interneten a fórumokon, amikor éleslátó vagy hasznos információkat adtak neked, vagy ha olyasmit mondtak, ami megnevettetett. Ennek ellenére, senki nem számított arra, hogy pénzt keres a Dogecoin birtokában.

Mindez 2021 januárjában megváltozott, amikor egy Reddit csoport felhívott A SatoshiStreetBets a Dogecoin pumpálását tervezte amennyire csak lehetséges.

Meg akarták ismételni, mi történt a GameStop részvényekkel, csak ezúttal nem volt short ügylet a Wall Streetről.

Elon Musk látszólagos támogatása Twitter csak tovább motiválta a csoportot a folytatásra és több ember behozatalára. Egy ponton a Dogecoin értéke akár 800% -kal is növekedett!

Noha az izgalom nagyrészt alábbhagyott, el kell ismernünk ennek a lehetőségét. Természetesen ezt nehéz lesz megjósolni.

Az árjóslatok a Dogecoin számára egyelőre elég stabilak. Érmekapcsoló becslései szerint 2025-re érménként 0,05 dolláros csúcsot érhet el, „Ha nem jön létre semmi turbulencia”.

Végső szavak: melyik kriptovaluta fog felrobbanni 2021-ben?

Reméljük, hogy mostanra már jó ötlete van a az első 10 kriptovaluta, amelyek ebben az évben felrobbannak és végül profitot hozhat Önnek, ha fontolóra veszi a befektetést.

Tartsd észben, hogy a befektetés mindig kockázatos folyamat és ez nem valami rohanó dolog. Csak akkor hozhat befektetési döntéseket, miután jelentős időt töltött el a befektetési lehetőség kutatásával.

Bármilyen érmébe is nézi a befektetést, tudnia kell kívül és belül. Ne hagyd, hogy az izgalom motiváljon, hagyd, hogy a meglátásod motiváljon.

Melyik kriptovalutába fektessek be 2021-re?

Az összes fent említett kriptovalutát sok szakértő és befektető biztonságos befektetésnek tekinti.

Lenyűgöznek a mögöttük álló szilárd csapatok, erős közösségek, ambíciók és bevált történelem. A felsoroltak közül néhány kiváló kezdőknek is.

Akár a kriptopénzek világába készül belépni, akár meglévő portfólióját szeretné diverzifikálni 2021-ben a legnépszerűbb kriptovalutákkal, sok kriptovaluta-szakértő úgy gondolja, hogy e kriptopénzek bármelyikébe történő befektetés nagy sikertörténetté válhat.

Már úgy néz ki A Bitcoin felrobbant, de kérdés, hogy folytatja-e az idei robbanást? Sok szakértő úgy véli, hogy ennek nagy az esélye.

Talán a következő két érme, amely ebben az évben valószínűleg felrobban, a Ripple és az Ethereum.

A Ripple valószínűleg vissza fog térni a SEC bármely problémájához és annyi minden történik most az Ethereummal, lehet, hogy hatalmasat alulértékelik.

Másutt a Litecoin, amelyről nagyrészt megfeledkeztek, felrobbanhat, amikor senki sem keres, és a Stellar eséllyel lophatja el Ripple reflektorfényét.

Három másik nagy játékos között van a Binance Coin, amelynek értéke egy hét alatt 102% -kal emelkedett 2021 februárjában, valamint az újonnan érkezett Polkadot és a Chainlink, amelyek egyaránt felajánlják a kriptovaluta növekvő fájdalmainak megoldását.

Végül a BAT és a Dogecoin továbbra is megmutatja nekünk a kizárólag az internet számára működő kriptovaluta értékét.

A kriptovaluta jövőjének az elméd élén kell állnia

Ne csak 2021-re gondoljon, hanem gondolkodjon azon túl, még akkor is, ha csak rövid távon szeretne kriptovalutával kereskedni, a jövőre, öt, 10 évre kell gondolnia.

A Ripple szórakozása és a SEC-vel játszott játékok valószínűleg más híreket jelentenek más kriptovaluták számára – nemcsak ha nyer vagy veszít, de A SEC-nek most ízelítője lehet, hogy több kriptót visz bíróság elé.

És akkor itt van a bevezetés Bitcoin és Ethereum határidős CME azt mutatja, hogy most olyan szakaszban vagyunk, ahol a kriptopénzpiac sokkal érettebb, mint néhány évvel ezelőtt volt. Kétségtelen, hogy emiatt több kriptovaluta-kereskedelmet fogunk látni.

Mindkét fenti dolog, amire a kriptovaluta kereskedőknek figyelniük kell.

És sok más szempontot is figyelembe kell venni 2021-re vonatkozóan, amikor azon gondolkodunk, hogy milyen kriptovalutákkal kereskedjünk.

Noha megemlítettünk több kriptovalutát, amelyekkel jó lehet kereskedni, előfordulhat, hogy másokat is le kell hagynia.

A kriptokereskedőknek emlékeztetniük kell arra, hogy a kriptókat néhányszor ki kell törölniük portfóliójukból amikor úgy tűnik, hogy nem fogják visszaszerezni az egykori értéküket, és folyamatosan figyelik az új kriptovaluta-kibocsátásokat 2021-ben.

A Reddit a kriptovaluta-beszélgetések központjává válik

Emlékszel, hogy megemlítettük a Dogecoin őrült útját a Reddittel? Nos, úgy tűnik, hogy az ilyen események 2021-ben gyakoribbá válhatnak.

Amit kezdünk látni a Dogecoin és a GameStop részvényekkel, az az A Reddit olyan központi csomópontgá válik, ahol az amatőr kereskedők összefoghatnak és egyetlen erőként működhetnek.

Ez óriási fejlemény, mert bár ezek a kereskedők nem ugyanolyan hatalommal bírnak, mint a nagy intézmények, amikor egyként cselekszenek, számolniuk kell erővel, és nagy változást hozhatnak.

A kripto kereskedőknek vigyázniuk kell arra, hogy a Redditors megpróbáljon-e újból kihúzni egy ilyen flottát.

Amikor a legjobb kriptovalutát keresi 2021-re, a Reddit valószínűleg továbbra is jó kiindulópont lesz.

Mi a DeFi?

A „DeFi” a „Decentralized Finance” rövidítést jelenti. Alyssa Hertig, ír Coindesk, a DeFi-t a következőképpen magyarázza:

“[A] n átfogó kifejezés a pénzügyi közvetítők működésének megzavarására szolgáló kriptovaluta vagy blokklánc különböző pénzügyi alkalmazásaihoz”.

Lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjenek anélkül, hogy egy brókert használnának közöttük, egy harmadik felet, aki profitál az ügyletből.

Szóval, miért nagy ügy a DeFi??

Nos, ahogy Jeff Kauflin ír Forbes elmagyarázza, hogy „az az elképzelés, hogy a kriptográfiai vállalkozók decentralizált architektúrában, a vállalatok és a kormányok ellenőrzésén kívül teremthetik a hagyományos pénzügyi eszközöket”.

Megbízhatatlan architektúrát építenek, ahol megúszhatjuk azokat a nagyvállalatokat, amelyek profit növelése érdekében felfújják az árakat és természetesen saját hasznukra manipulálhatja a dolgokat, amiről a kriptopénz már kezdettől fogva szól.

Amit a következő évtizedekben láthatunk, az a brókerek lassú eltűnése és az egyes kereskedők nagyobb hatalma.

Ennek során nagyobb nyereség lesz az egyes kereskedők számára, mivel kevesebb lesz a nyereség és a piac könnyebben bejuthat.

Összeomlik-e a kriptopénzpiac 2021-ben??

Összeomolhat, erre mindig van esély. De egy összeomlás valószínűleg nem fog sokat hozni, kivéve vásárlási lehetőséget teremtsen és valószínűleg tovább fog növekedni.

Valószínűleg itt-ott kritikusokat fogunk látni, akik a kriptovaluta körül fognak verekedni, de végül ez nem igazán fog semmit tenni.

Egy dolgot kellene egyenesbe hoznunk a kriptovaluta nincs buborékban. Ez a buborék nem tágul és nem robbant fel sokszor.

Az a helyzet, amelyet most látunk a kriptopénzpiaccal, nem azonos a 2000-es évek elejének dotcom-buborékjával vagy a tulipánmániával.

Mostanra egyértelműnek kell lennie a kriptovaluta feltörekvő piac. Persze lehet, hogy ingatag, de sok minden az elején van.

Valójában ebben az évben egy egészen más piacot láthatunk, amely az érettség és szélesebb körű elfogadás jeleit mutatja.

Kulcsfontosságú tényező, amely felpörgeti a Bitcoin és más kriptovaluták értékét, az, hogy valójában sokkal jobban tudnak értéket tárolni, mint a fiat.

Ez különösen igaz a koronavírus-járvány óta a központi bankok egyre több pénzt nyomtatnak a gazdaság ösztönzésére. Ez különösen igaz az Egyesült Államok Federal Reserve-jére.

Most már eljutott oda, hogy A Bitcoin még az aranynál is jobb értékraktárnak tűnik!

Összességében tehát, ha bármelyik év úgy nézett ki, hogy valaha is jó lesz a kriptovalutának, akkor bizony 2021.

Végső szavak:

Reméljük, hogy mostanra jó ötletet kapott néhányról a top 10 kriptovaluta ebben az évben felrobban és végül profitot hozhat Önnek, ha fontolóra veszi a befektetést.

Ne feledje, hogy a befektetés mindig kockázatos folyamat, és ez nem valami rohanó dolog. Csak akkor hozhat befektetési döntéseket, miután jelentős időt töltött el a befektetési lehetőség kutatásával.

Melyik kriptovalutát kell befektetni 2021-ben?

Az összes fent említett kriptovalutát sok szakértő és befektető biztonságos befektetésnek tekinti.

Lenyűgöznek a mögöttük álló szilárd csapatok, erős közösségek, ambíciók és bevált történelem. A felsoroltak közül néhány kiváló kezdőknek is.

Akár a kriptovaluták világába készül belépni, akár meglévő portfólióját szeretné diverzifikálni 2021-ben a legnépszerűbb kriptovalutákkal, sok kriptovaluta-szakértő úgy gondolja, hogy e kriptovaluták bármelyikébe történő befektetés nagyszerű sikertörténetté válhat.

Miért kellene választanod eToro

Most már tudod, melyek az első 10 legjobb kriptovaluta, amibe befektetni lehet. Ha inspirációt érez a legfontosabb kriptovaluták kereskedelmének megkezdéséhez, vagy ez a cikk némi extra betekintést nyújt a meglévő kereskedési ismereteibe, akkor örömmel tudja, hogy az eToro lehetőséget kínál a Crypto eszközökkel és CFD-kkel való kereskedésre. 90+ kriptovaluta.

eToro – Vásárolja meg a legjobb kriptovalutákat jutalék nélkül

etoro bróker

Az eToro sok éven át megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A kriptopénzek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van

Az eToro kriptovalutával történő kereskedése bizonyos előnyökkel jár, például a következőkre való képességgel:

 • Kereskedelem egy jól bejáratott, szigorúan szabályozott céggel, ideértve az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság Pénzügyi Magatartási Hatósága, az Ausztrál Értékpapír- és Beruházási Bizottság, a Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet szabályozását..
 • Hozzáférés a legnépszerűbb kriptopénzek széles skálájához: A kriptopénz-kereskedelem globális úttörőjeként az eToro platformja már a világ legnépszerűbb digitális pénznemét kínálja.
 • Vétel és eladás, vagy hosszú és rövid kriptovaluta CFD-k, vagyis potenciálisan profitálhat mind az emelkedő, mind a csökkenő piacokból.
 • Legyen része egy nagyobb titkosítási közösségnek: Megállapítottuk, hogy az eToro kriptokereskedői innovatív, hozzáértő és haladó gondolkodók, akik ugyanolyan lelkesek a blockchain jövőjéért, mint mi! Az eToro nem csak a befektetési platform, hanem ideális hely a kapcsolattartásra, a kapcsolattartásra és az ismeretek megosztására egymással.
 • Fedezze fel a legokosabb módszert a kriptovalutákba történő befektetésre: Az innovatív CryptoPortfolio ™ a maga nemében elsődleges pénzügyi eszköz: diverzifikált és kiegyensúlyozott portfólió a legjobban teljesítő kriptovalutáktól, amelyet az eToro befektetési szakértői szakmailag kezeltek az optimális befektetés érdekében.
 • Hagyja, hogy tapasztalt kriptokereskedők dolgozzanak az Ön számára: Az eToro kizárólagos CopyTrader ™ technológiája lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy összehasonlítsák a legjobb kereskedők teljesítményét, és úgy dönthessenek, hogy automatikusan és valós időben megismétlik kereskedési tevékenységüket..

Top 10 kriptó, amelybe befektethetünk ebben az évben – Infographic

Főbb pontok

Ha emlékszel valamire a Melyik kriptopénzek felrobbannak ebben az évben? tegye ezeket a legfontosabb pontokat.

 • A Bitcoin vezeti az utat, és úgy tűnik, hogy ez lehet a legjobb kriptovaluta 2021-re. Lehet, hogy a Bitcoin végül elengedett, és lehetetlen lehet megállítani, hogy az arany értéke felé haladjon!
 • Az Ethereum sok mindent elkövet 2021-ben. Az Ethereum 2.0 a közelben van, és nagy valószínűséggel a Bitcoin iránti érdeklődés is befolyásolni fogja az árakat.
 • A Ripple jelentheti a 2021-es év legjobb vételi lehetőségét. A SEC-szel folytatott per nagy nyomot hozott, amely megkönnyíti a vásárlást. Ha nem, a Stellar lehet a legjobb alternatíva.
 • A Chainlink és a Polkadot talán a legjobb újonc 2021-re. Mindkét kriptó bekerült 2020 első tíz kriptovalutájába, és nem mutatják a lemondás jeleit.

További irodalom:

Az 5 legnépszerűbb kriptovaluta az USA-ban

Kriptovaluták az Egyesült Királyságban

A legnépszerűbb kriptovaluták Ausztráliába

A 10 legfontosabb kriptovaluta, a Bitcoin kivételével

Ha tetszett olvasni milyen top 10 kriptovaluta fog felrobbanni ebben az évben, kérlek, adj neki egy lájkot, és oszd meg bárki mással, aki szerinted is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector