Milyen előnyei vannak a Cardano kereskedelemnek?

A Cardano kereskedelem lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy a digitális eszköz tulajdonjogának átvétele nélkül spekuláljanak arról, hogy az ADA ára emelkedik vagy csökken-e vagy sem..

A Cardano (ADA) egy harmadik generációs megosztott blokklánc és platform, amely lehetőséget kínál DApps létrehozására és fejlesztésére. Az első blokkláncként, amely a szakértők által felülvizsgált tudományos megközelítést integrálja főbb értékeibe, a hálózat világszerte a médiában tudósított az új innovációról és stratégiáról. Az ADA napjainkban a világ egyik legfontosabb altcoinja.

Miért kell Cardano kereskedni?

A Cardano kereskedésének számos előnye van. Segít a kriptopiacon tapasztalt egyéneknek a kereskedelemben, függetlenül attól, hogy a kriptovaluta valamelyikét birtokolják-e vagy sem..

A kereskedelem arról szól, hogy megpróbálja meghatározni, hogy az ADA ára nő-e vagy csökken.


A Cardano kereskedelem előnyei a következők:

 1. Fokozott likviditás
 2. Minimalizált adóköltségek
 3. Expozíció tőkeáttétel alatt
 4. Cardano volatilitás
 5. Minimalista kereskedés és alacsonyabb az infláció kockázata
 6. Cardano piaci elérhetőség
 7. A lehetőség, hogy hosszú vagy rövid

1. Fokozott likviditás

A likviditás annak a mutatója, hogy a Cardano a piaci ár megváltoztatása nélkül mennyire könnyen és hatékonyan váltható készpénzre. A likviditás kritikus fontosságú, mert a technológiai kutatásokhoz jobb árképzést, gyorsabb feldolgozási időt és jobb pontosságot eredményez.

Mint csúcskategóriás digitális eszköz és intelligens szerződő DApp fejlesztői platform, az ADA ígéreteket és igényt tart arra, hogy a likviditási ranglistán szemmel tartsa az Ethereumot és a Tront. Jelenleg a Cardano értéktétele a kutatás-vezérelt intelligens szerződő DApp webhely szerepéből adódik.

Ehhez képest a Shelly frissítési teszt nemcsak az ADA-t képzi a teljes decentralizációra, hanem a kriptopiaci fölényre is. A Cardano új együttműködés révén optimalizálja az AlgoZ cserealgoritmusát és háttérismeretét likviditási célokból.

Általánosságban, mivel a kereskedéseket több piacon osztják szét, a Cardano piacot illikvidnek nevezik, ami azt jelenti, hogy a viszonylag kicsi ügyletek óriási hatást gyakorolhatnak a piaci kamatokra, kiszámíthatatlan követelményeket támasztva az ADA-val szemben..

Olvassa el még: Mi az a Cardano? Kezdő útmutató

2. Minimalizált adóköltségek

A Cardano-on történő fogadások és CFD-kereskedelem terjesztésének képessége jelentős adókedvezményeket nyújt a virtuális valuta tranzakciókkal szemben. Például, amikor a virtuális kriptográfiáját magasabb értékre cseréli, mint amire eredetileg vásárolt, tőkenyereség-adó (CGT) hatálya alá tartozik. Azonban a spread fogadásokkal, mivel nem feltétlenül az eszköz tulajdonosa, eltávolítja az egyenlegből az adókötelezettséget.

Másrészt a különbözetért kötött szerződés (CFD) továbbra is felelős a CGT-ért. Meg kell azonban csökkentenie a veszteségeit a CGT-kötelezettségből származó bevételeivel szemben, ami értékes CFD-ket tesz a fedezeti ügyletekhez. Ne feledje, hogy a Cardano kereskedés csak tapasztalt kereskedők számára nyitott, fogadásokkal és CFD-kkel.

3. Expozíció tőkeáttétel alatt

A magas tőkeáttételhez való hozzáférés újabb bónusz a CFD-k eladásakor a Cardanón. Ne feledje, hogy ez a Cardano piaci ingadozásaival kapcsolatos fogadásra utal, és nem a hagyományos kriptotőzsdéken történő vásárlásra és a valós kriptográfiai eszközök vásárlására. A CFD-k csak a Cardano árát figyelik, és az alapul szolgáló eszköz nem feltétlenül a CFD-ket forgalmazó kereskedők tulajdona.

Ennek feje, hogy az ADA CFD-ket forgalmazó kereskedők egyaránt profitálhatnak a bullish és a bearish piacokból. A tőkeáttétel lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy a tőkeáttételhez való visszatéréskor még nagyobb portfólió-lekötéseket nyissanak, mint a kereskedési számlájuk.

Fontos megjegyezni azt is, hogy befektetőként gondoskodnia kell arról, hogy megfelelő kockázatkezelési terv álljon rendelkezésre, amelynek tartalmaznia kell a megfelelő akadályokat. A tőkeáttétel növelheti a nyereséget, miközben megduplázza az eredményt is veszteség ha nem óvatos. Ez azonban hatalmas hatást gyakorolhat a befektető alsó sorára, ezért soroltuk a Cardano kereskedelem fejlõdésévé.

4. Cardano volatilitás

Annak ellenére, hogy a Cardano piac viszonylag új, a rövid távú kereskedelem nagymértékű volumene miatt jelentős volatilitással szembesült. Például a Cardano 16,39-szer ingatagabb, mint a DOW (Dow Jones ipari átlag). A teljes részvények és befektetések 96 százaléka kevésbé ingatag, mint a Cardano, és a Cardano elmúlt 30 napos rendszeres hozamának volatilitása meghaladja az összes globális részvény és portfólió 96 százalékát a teljes tőzsdéhez viszonyítva. Macroaxis.

Kijelentkezés: Cardano árjóslás

5. Minimalista kereskedés és alacsonyabb az infláció kockázata

A részvények piaci kereskedelme magában foglal bizonyos bizonylatok vagy garanciák megadását a tényleges kereskedelem képességéhez. A társaság részvényeinek vagy részvényeinek cseréjéhez egy brókert is igénybe kell vennie. Mégis, a Cardano vásárlása egyszerű és elegáns. Egyszerűen vásárol vagy ad el ADA tőzsdéken, és új eszközeit a pénztárcájába helyezi. A tőzsdei megbízások kifizetésének hagyományos módjától eltérően, amelyek köztudottan időigényesek, a Cardano átutalások általában azonnali.

A Cardano ellenáll az inflációnak is, ellentétben más hagyományos pénznemekkel, amelyeket központosított intézmények irányítanak. Az ADA mögött álló blockchain technológia korlátlan, és nincs ok arra gondolni, hogy értéke hosszú távon veszít.

6. Cardano piaci elérhetőség

A Cardano piac általában nyitva áll az Ön rendelkezésére álló kereskedésre a nap 24 órájában, a hét minden napján. Ez annak köszönhető, hogy a szokásos tőzsdéktől eltérően nincs központosított piacirányítás, amely átvenné a piaci órák irányítását. A kriptovaluta-tőzsdéken világszerte az ADA-tranzakciók közvetlenül az egyes kereskedők között történnek. Bár az ipar áttér az infrastruktúra fejlesztéseire, más néven „villákra”, bizonyos esetekben leállások lehetnek karbantartási célokra.

7. A lehetőség, hogy hosszú vagy rövid

A Cardanónak még mindig van jelentése, hasonlóan a részvény árához. Így, miután a piaci érték emelkedett, pénzt kereshet az ADA-érmék eladásával (shortolásával). Hosszúnak nevezed, amikor ADA devizát vásárolsz, és az ár növekedésére számítasz. Amikor azonban foglalkozik a Cardano árával, és kihasználja az egyszerre csökkenő és növekvő árakat, akkor ezt alacsonynak minősítjük..

Számos olyan csere létezik, ahol képes lesz hosszú vagy rövid távra lépni a Cardanóval, ahol ugyanakkor emelkedő vagy csökkenő sémára lehet számítani. A legtöbb webhelyen továbbra is hosszú vagy rövid lehet, ahol margin kereskedést végezhet.

Ne hagyja ki: Ethereum vs Cardano: Melyik kriptót kell megvásárolnia 2021-ben

Vásároljak vagy cseréljek Cardanót??

Fontos megérteni a Cardano vásárlása és kereskedése közötti eltéréseket, mielőtt szilárd döntést hozna. A CFD-k lehetővé teszik annak megítélését, hogy mekkora jövedelmezőséggel jár az ADA-ba történő befektetés, magasabb kockázattal jár. Fontos figyelembe venni bizonyos tényezőket, például a volatilitást, az adókötelezettségeket, és azt a döntését, hogy hosszú vagy rövidre megy-e, mielőtt a gázpedálra lépne. Ha részletesen szeretne tudni Cardanóról, nézze meg ezt a Cardano útmutatót.

Érdemes lehet megvásárolni a Cardanót, ha…

 • Szeretné teljes mértékben tulajdonosa lenni a megvásárolt Cardano összegnek
 • Örömmel fizet előre az eszköz teljes értékét
 • Nem bánja, ha bármilyen nyereség után tőkenyereség-adót fizet
 • Nem bánja, hogy vételre vagy eladásra vár egy cserefiókra
 • Nem bánja a bevezető korlátokat vagy a maximális betéteket
 • Rendkívül jó, ha további díjakat fizet a betétekért vagy a kifizetésekért
 • Szeretne komoly jutalmakat keresni Cardano megtartásáért

Érdekelhet a Cardano kereskedése, ha…

 • Spekulálni akar a Cardano árával anélkül, hogy birtokolná
 • Kihasználni szeretné pozícióját, hogy csak a költségek egy részét tegye előre
 • Kihasználni szeretné a Cardanóval folytatott spread-fogadások vagy CFD-kereskedelem adózási előnyeit
 • Azonnal el akarja kezdeni a kereskedést
 • Nem szereti a maximális betéti korlátokat
 • Nem szereti a betéteket vagy a kifizetési díjat fizetni

eToro – A legjobb bróker Cardano ADA

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok:

 • A Cardano kereskedés előnyei közé tartozik a megnövekedett likviditás, a minimálisra csökkentett adóköltségek, a tőkeáttétel alatti kitettség, a Cardano volatilitása, a minimalista kereskedés és az infláció alacsonyabb kockázata, a Cardano piaci elérhetősége, valamint a lehetőség, hogy hosszú vagy rövidre menjen.
 • A Cardano (ADA) egy harmadik generációs megosztott blokklánc és platform, amely lehetőséget kínál DApps létrehozására és fejlesztésére.
 • A kereskedelem arról szól, hogy megpróbálja meghatározni, hogy az ADA ára nő-e vagy csökken.
 • A Cardano 16,39-szer ingatagabb, mint a DOW (Dow Jones ipari átlag)
 • A Cardano piac általában nyitva áll az Ön rendelkezésére álló kereskedésre a nap 24 órájában, a hét minden napján.
 • A kisebb ügyletek óriási hatást gyakorolhatnak a piaci kamatokra, kiszámíthatatlan követelményeket támasztva az ADA-val szemben.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector