Milyen előnyökkel jár az Ethereum Trading?

Az Ethereum kereskedelem lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy az ETH tulajdonjogának átvétele nélkül spekuláljanak arról, hogy az Ethereum ára emelkedik vagy csökken-e vagy sem..

Az Ethereum közismerten segíti az egyéneket a decentralizált alkalmazások kiépítésében. A mellékelt alkalmazások a szavazási rendszerek, a biztonsági programok és a fizetési módok. A Bitcoin-hez hasonlóan az Ethereum szabadon működik, és nem tartozik egyetlen központi hatóság, például kormány vagy pénzügyi intézmény tulajdonába sem.

Vitalik Buterin az a gondolat, aki az Ethereum projektet életre hívta. 2015-ben társszervezői segítségével elindult a platform első verziója. Azóta a népszerűség folyamatos növekedése tapasztalható, miközben platformként szolgál az új Bitcoin-alternatívák előkészítéséhez is.

Miért kell kereskedni az Ethereummal?

Az Ethereum kereskedése nyereségesnek bizonyult. Az Ethereum kereskedés lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy spekuláljanak arról, hogy az ETH ára emelkedik vagy csökken, anélkül, hogy valaha is tulajdonjogot vállalnának rá.


Az Ethereum kereskedésével kapcsolatos előnyök széles skálája van, és itt találunk néhányat.

Az Ethereum kereskedelem előnyei a következők:

1. Az Ethereum lehet a jövő

2. Népszerűsége növekszik

3. Az Ethereum az áruvásárlás során is megtalálta alkalmazását

4. Az értékelések növekszik

5.. Az Ethereum a tőzsdék többségében kereskedhető

6.. Elérhetősége

7. Ethereum a DeFi királya

1. Az Ethereum lehet a jövő

Az Ethereum, a Bitcoin és számos más digitális valuta nagyon nagy potenciállal rendelkezik, és végül átalakíthatják a pénzügyi rendszert, hasonlóan ahhoz, amit az Uber és az Airbnb tett saját területén, és ugyanolyan hatalmas hatást gyakorolnak saját iparukra. Mivel a hagyományos piacok iránti bizalom napról napra csökken, és az egy évtizede történt pénzügyi válság utáni átmeneti időszakban egyre többen érdeklődnek az online piaci világ iránt..

2. Népszerűsége növekszik

Az elmúlt néhány évben az Ethereum egyre inkább a második legnagyobb digitális valuta. Ötletét Vitalik Buterin valósította meg, aki 2013-ban, csak 19 éves korában állt elő. Úgy gondolják, hogy a jelenlegi időben emberek milliói állítják be ezt a kriptovalutát a kriptopénztárcájukon. Vitatható azonban, hogy legfontosabb eleme az a tény, hogy a hálózat különféle harmadik féltől származó alkalmazásokat képes futtatni.

3. Az Ethereum az áruvásárlás során is megtalálta alkalmazását

Az elkövetkezendő években várhatóan nőni fog azon szervezetek száma is, amelyek megkezdik az Ethereum felkarolását. Például a Salt Lake City közelében található online kiskereskedő, az Overstock.com nevű vállalat a nyár folyamán bejelentette, hogy az ügyfelek vásárolhatnak az üzletükből, beleértve az ágyneműt, a bútorokat, a barkácsolást és többek között a kriptovaluta fizetést. Az Ethereum blokklánca terjeszkedik és széles körben alkalmazható. Ez csak pozitív hatással lesz az árára, és ezért előnyös lehet a kereskedők számára.

4. Az értékelések növekszenek

Az Ethereum devizaként ismert devizájának értékelése a Bitcoinhoz hasonló módon emelkedett az elmúlt hónapokban, amikor az emberek elkezdték átfogni a digitális valuták világát. Az éter kibocsátása évente 18 millióra korlátozódik, és a digitális valutával 2016 óta kereskednek nyilvánosan, és a jelenlegi pillanatban egy éter értéke 1233 dollár.

Bővebben: Ethereum árelemzése 2021-re

5. Az Ethereummal kereskedhet a tőzsdék többségében

Az Ethereumot nagyszámú kriptovaluta-csere platformján kínálják csereprogramként, így ebben a tekintetben Ön rugalmasan választhat. Az Ethereum a legkiemelkedőbb kriptotőzsdékből a legkevésbé ismertek közé tartozik. Kereskedhet az Ethereummal eToro is, amely világszerte a legjobb szociális kereskedési platform.

6. Elérhetősége

A Bitcoinnal ellentétben az Ether-nek nincs ellátási korlátja. Ezenkívül az Ether elérhetősége az idő múlásával ingadozhat, mivel sok éter egységet hozzáadnak és elvesznek egy meghatározott idő alatt.

7. Ethereum a DeFi király

A decentralizált finanszírozás (DeFi) ugrásszerűen növekszik, és az Ethereum áll a tetején. Míg a DeFi bevezetése folyamatosan bővül, ez hatással lehet az Ethereum árára, mivel nagyobb igény lehet a kriptovaluta befektetésére. Ez pozitív tényező a kereskedők számára, mivel nagyobb lehet a likviditás.

Vásároljak vagy kereskedjek Ethereumot?

Fontos, hogy teljesen megértse a kettő közötti különbséget, mielőtt az Ethereum vásárlása vagy kereskedése mellett dönt.

Érdekelhet az Ethereum megvásárlása, ha…

 • Teljes tulajdonjogot szeretnél venni a vásárolt Ethereum összegével
 • Örömmel fizet minden nyereség után tőkenyereség-adót
 • A decentralizált pénzügyek (DeFi) tetején lévő kriptovaluta tulajdonosa akarsz lenni
 • A nagy HODLer kripto közösség tagja akar lenni
 • Ön az Ethereum blokklánc küldetésének híve (decentralizáció)

Érdekelhet az Ethereum kereskedése, ha…

 • Érdekel az alacsonyabb díjtételű kriptográfia. Az éter tranzakciós díjai általában alacsonyabbak, mint a Bitcoiné.
 • Szüksége van a rugalmasságra, mivel az Ethereum egy teljes csomag, amely megkönnyíti a komplex hálózatok és szerződések létrehozását a különféle szolgáltatások és termékek számára.
 • Világos ütemtervű blokkláncot keres, mivel az Ethereum erős ütemtervet tartalmaz, egyértelmű előírásokkal a fejlesztésekről és a következő évre várható fejlesztésekről. Sok más kriptovalutában sajnos hiányzik ez a funkció.
 • A vállalati érdeklődés eleme az érdeklődésnek, mivel sok vállalat dolgozik az Ethereummal az ökoszisztéma javításán. Hasonló szintű támogatás csak kevés más blokklánccal találkozik.

eToro – A legjobb kriptovaluta platform az Ethereum kereskedésére

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok:

 • Az Ethereum kereskedés lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy spekuláljanak arról, hogy az Ethereum ára emelkedik vagy csökken-e
 • Az Ethereum közismert digitális platform, amely lehetővé teszi az egyének számára a decentralizált alkalmazások felépítését.
 • Az Ethereum szabadon működik, és nem rendelkezik egyetlen központi hatóság, például kormány vagy pénzügyi intézmény tulajdonában sem.
 • Az Ethereum a blockchain technológiára támaszkodik a működésében, és ez egy nyílt szoftverplatform. Világszerte sok számítógép tárolja ezt a blokkláncot, így decentralizált platform.
 • Az Ethereum blokklánc sok hasonlóságot mutat a Bitcoinnal; például rögzíti a tranzakciók előzményeit.
 • Az Ethereumot ugyanúgy árucikkek vásárlására használják, mint a Bitcoin-t.
 • Az Ethereum blokklánc-elfogadása folyamatosan bővül, ami csak a kereskedők javára mehet.
 • Az Ethereum, a Bitcoin és számos más digitális valuta nagyon nagy potenciállal rendelkezik, és átalakíthatja a pénzügyi rendszert.
 • Az elmúlt néhány évben az Ethereum egyre inkább a második legnagyobb digitális valuta.
 • Az Ethereumot egyre több szervezet fogadja el fizetésként – és ahogy az emberek jobban megismerik a kriptovalutákat, várhatóan az elkövetkezendő néhány évben növekedni fog azoknak a szervezeteknek a száma is, amelyek elkezdik átfogni az étert..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector