Milyen top 10 kriptovaluta fog felrobbanni 2021-ben?

Contents

A 10 legfontosabb kriptovaluta 2021-ben

2021-ben tervez kriptopénzek vásárlását vagy befektetését? Több mint 7000 kriptovalutával 2021-ben a befektetésre szánt legjobb kriptovaluták kiválasztása nem egyszerű dolog. Ne félj, mi a Trading Education-nál összeállítottuk a 2021-ben befektetésre szánt legjobb kriptovaluták listáját!

Különböző szakértők szerint a legjobb kriptovaluták 2021-ben nézhetők Bitcoin, Ethereum, Cardano, és Litecoin.

Ha ebben az évben tervez befektetni a kriptopiacra, jó hírünk van az Ön számára! Számos kripto rajongó szerint 2021 lesz a legjobb év a kriptovalutákba történő befektetésre.

Amikor el kell dönteni, hogy milyen kriptoba fektessenek be, a választás kissé elsöprő lehet, mivel több ezer kriptovaluta érhető el a piacon.

Nehéz és időigényes elvégezni a kutatásodat, és az érdemeseket a „terméketlenek” közé sorolni.


Ezért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a 10 kriptovalutát, amelyek várhatóan 2021-ben felrobbannak és még nagyobb hatást gyakorolnak a következő években.

Végül nincs egyetlen kriptovaluta sem, amelyet a legjobbak közül a legjobbakként emelhetnénk ki. Egyszerűen túl sok közül lehet választani, és a lista folyamatosan növekszik.

Számos kriptovaluta meglehetősen vonzó befektetési lehetőséget kínál, attól függően, hogy mit keres és milyen befektetési célja van.

Egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni, az a tapasztalatok szintje.

Például néhány kriptovaluta jó befektetés lehet a kezdők számára, míg mások fejlettebb kriptokereskedők számára.

Ezt is szem előtt kell tartania A legjobb kriptovaluták megvásárlása nem elegendő ahhoz, hogy sikeres kriptokereskedő legyen.

Vessen egy pillantást ezekre a legjobb kriptovalutákra, amelyekbe befektethet az idei évben, és 2021-et a jobb lábán kezdje.

A top 10 kriptovaluta, amely felrobban 2021-ben:

1. Bitcoin

2. Litecoin

3. Ethereum

4. Alap Figyelem Token

5.. Cardano

6.. Bitcoin Cash

7. Binance érme

8.. TRON

9.. EOS

10.. Fodrozódás

Gyors szó a biztonságról!

Sok kereskedő szemtanúja volt kriptográfiai útjának vége, mert nem fordított kellő figyelmet a biztonságra.

Ha valóban komolyan gondolja a kriptovalutákba történő befektetést, erőfeszítéseket kell tennie a befektetése biztonságának megerősítésével.

A kriptovaluta befektetők által elkövetett hibák közül sok a biztonsághoz kapcsolódik. Például a 2FA (kétfaktoros hitelesítés) engedélyezésének elfelejtése, az érmék cserébe hagyása, hardver pénztárca nem birtoklása vagy egyszerűen csalások áldozata.

Rövid szó az altcoinokról: mik azok az altcoinok?

Az altcoinokat nagyon egyszerűen meg lehet magyarázni. Bármely kriptovaluta, amely nem Bitcoin. Tehát alapvetően az összes kriptovaluta, a Bitcoin kivételével altcoin.

Az „altcoin” szó az „alternatív” és az „érme” szavak kombinálásával készült..

Ma már ezer-ezer altcoin található. Vannak olyan altcoin kereskedők is, akik kizárólag ezeket az érméket kereskedik.

Általánosságban elmondható, hogy az altcoinokat kockázatosabbnak tekintik, mint a Bitcoin kereskedését, de nem mindegyik altcoin azonos.

A viszonylag új altcoinok sokkal nagyobb kockázatot jelentenek, mint azok, amelyek az elmúlt mintegy tíz évben kezdtek meggyőződni.

Ennek ellenére az altcoinok, amelyekkel érdemes kereskedni, folyamatosan változnak. A kriptopénzpiac soha nem ül mozdulatlanul.

De térjünk vissza a vitatémánkhoz!

Tehát ebben a cikkben mindent megadunk Önnek, amit tudnia kell a 2021-re megvásárolható legjobb kriptovalutákról..

A cikk végére meg kell ismernie a legfontosabb kriptovalutákat 2021-ben, hogyan lehet befektetni ezekbe, és miért kell nekik lennie a legfontosabb szempontoknak az induláskor, valamint a legjobb kriptókkal, amelyekkel megkezdheti utazását..

Ha gyorsan és egyszerűen el akar merülni a kriptopiacon, akkor 0% jutalék, nézze meg eToro Exchange!

Milyen top 10 kriptovaluta fog felrobbanni 2021-ben?

Ez a lista mindig változni fog, mivel a kriptovaluták jönnek és mennek. Nem minden kriptó képes kiállni az idő próbáját, bár 2021-ben határozottan vannak olyanok, amelyeket ismerni fog.

Íme egy pillantás a 20 legfontosabb kriptovalutára 2021-ben:

1. Bitcoin (BTC) – 100 000 USD 2021 végére?

bitcoin logó

Amikor a legjobb 10 kriptovaluta, amelyekbe most befektethet, kriptovaluták általában, vagy csak intelligens kriptográfiai befektetések, minden megbeszélést a Bitcoin-nal kell kezdeni.

Miert van az?

Nos, ez azért van, mert a Bitcoin a mai napig a leggyakrabban használt kriptovaluta, amelyet gyakran „a kriptopénzek királyának” neveznek..

A Bitcoin fő célja, hogy globális, peer-to-peer digitális készpénzzé váljon, amely elválik a szabályozás bármely formájától, és így teljesen decentralizált. Szinte az összes többi kriptovaluta ötletet próbálta megismételni.

A Bitcoin volt az első kriptovaluta is, és még mindig sokan hiszik, hogy a végén ez lesz az utolsó.

Ettől eltekintve az oka annak, hogy miért kell tartania a Bitcoint a befektetési radarján, az az, hogy van a legnagyobb likviditás a kriptotérben, ami egyben a legjobb kriptovaluta vásárlás is, ha kezdő vagy.

Végül semmi bajod nem lesz Bitcoin vétele vagy eladása. Az emberek megállás nélkül vásárolnak és adnak el Bitcoin-t.

A másik végén mindig lesz valaki, aki készen áll a megrendelésének való megfelelésre. Nem csak ez, hanem a Bitcoin is ismert, hogy volatilitása ellenére az egyik legstabilabb kriptovaluta.

A Bitcoin befolyása, kereslete és tömeges elfogadása várhatóan az elkövetkező években nőni fog (talán jobban, mint bármelyik riválisa).

A kereslet növekedésével a Bitcoin ára várhatóan jelentősen emelkedni fog, mivel valaha csak 21 millió érme lesz.

A Tesla 1,5 milliárd dollárt fektetett be a Bitcoin-ba, és a jövőben elkezdheti elfogadni fizetésként a kriptovalutát. A hír megjelenésekor a Bitcoin ára azonnal körülbelül 14% -kal, érménként több mint 44 000 dollárra emelkedett.

De ez nem állt meg itt! 2021 februárjában a Bitcoin először haladta meg az 50 000 dollárt, amikor a nagyvállalatok kriptába ugrottak, és sikerült elérniük az 58 000 dollárt.

Sok szakértő egyetért abban, hogy a Bitcoin ára 2021 végére meghaladhatja a 100 000 dollárt, és a legújabb trendek mentén halad; Úgy tűnik, hogy a Bitcoin jó úton halad, hogy megfeleljen vagy akár meghaladja ezeket az elvárásokat.

Mindez elhiteti velünk, hogy a Bitcoin 2021-re a legjobb kriptovaluta.

Fontolgatta-e a vásárlást Bitcoin 2021-ben?

2. Litecoin (LTC) Visszatérés 360 dollárig és azon túl 2021-ben?

A Litecoinba történő befektetés megfontolásának egyik fő oka ebben az évben a magas likviditás és a nagy piaci sapka.

Ha el akarja kerülni a kockázatokat, maradjon távol a kisebb piaci sapkákkal és közösségekkel rendelkező érméktől, és válasszon olyan kriptovalutákkal, mint a Litecoin.

Miért gondoljuk, hogy a Litecoin ebben az évben és az elkövetkező években felrobban??

Nos, korlátozott mennyiségű 84 millió érme van (a Bitcoin 21 milliójához képest) és 12,5 LTC blokkos jutalom, ami nagyon magas blokkjutalom más kriptókhoz képest! (ilyen jutalommal a bányászok biztosan kibírnak.)

Is, az átlagos idő a Litecoin blokkjának kibányászására blokklánc körülbelül két perc, ami szintén gyorsabb, mint a mai kriptók többsége.

Ez, valamint az a tény, hogy a Litecoin egyike a négy legnagyobbnak Coinbase, sok szakértő úgy gondolja, hogy bármi is történjen a jövőben, a Litecoin minden bizonnyal az egyik altcoin marad, amely 2021-ben is erősen áll.

2021-ben még mindig a Litecoin tekinthető az egyik legjobb kriptovaluta, az erős verseny ellenére. Bár technikailag nem a legjobb, mégis kiváló befektetési lehetőségeket kínál.

A Litecoin 2021-re vonatkozó jóslatai jól mutatnak. Delma Wilson szerint a CoinPedia, „A [Litecoin] 2021 decemberéig elérheti a magasabb 360 dolláros szintet”, ezt a szintet 2017 óta nem láttuk.

Fontolgatta-e a befektetést Litecoin 2021-ben?

3. Ethereum (ETH) 2069 végéig elérte a 4569 dollárt?

ethereum logó

Nem tévedhet az Ethereummal.

Az Ethereum az egyik legjobb befektetési kriptovaluta, és ez volt az első nagy projekt, amelyet bemutattak okos szerződések, lehetővé téve a fejlesztők számára, hogy asztali és mobil decentralizált alkalmazásokat (dApps) indítsanak a blockchain technológia hátoldalán.

Azóta az Ethereum 2021-ig az első tíz kriptovaluta között maradt, és valószínűleg ez így marad az elkövetkező évtizedekben is.

Nem csak ezt, hanem Az Ethereum a második leglikvidebb kriptovaluta, rangsor közvetlenül a Bitcoin alatt. Ez azt jelenti, hogy nem lesz problémája az Ethereum vásárlásával vagy eladásával.

Csakúgy, mint a Bitcoin, mindig van valaki, aki a kereskedelem másik oldalán várja az Ethereum adásvételét.

Még egy oka annak a feltételezésnek, hogy az Ethereum az elkövetkező években is erős befektetés marad, az, hogy rendelkezik egy hűséges csapat és közösség.

Ez nagyobb esélyt ad az Ethereumnak arra, hogy stabil maradjon, és hosszú távon csak jóval növekedjen az értéke, jóval 2021 után.

Ezenkívül sokkal több Ether (Ethereum token) létezhet a Bitcoinhoz vagy a Litecoinhoz képest, ami azt jelenti, hogy kevésbé valószínű, hogy skálázási problémákkal találkozik, és kevésbé valószínű, hogy „zárt gazdasággá” válna, ahol csak kevesen férnek hozzá tokenekhez.

Az Ether jelző táplálja a dApp ökoszisztémát, ami azt jelenti, hogy fejlesztők és vállalatok millióinak lesz rá szükségük intelligens szerződéseik támogatásához és alkalmazások elindításához.

És ez még azelőtt megvizsgálja az összes többi jelzőt, amelyet az Ethereum támogat blokkláncán (például a TRON ERC-20 tokennek indult)!

A válaszadók 62% -a úgy véli, hogy az Ethereum, a Bitcoin után piaci kapitalizáció szerint a második legnagyobb kriptovaluta 2021-ben legalább 1900 dollárt fog elérni, így 2021-ben nézhető érme..

A Gazdasági Előrejelzési Ügynökség az Ethereum számára 2021-re 3 802 és 4569 dollár közötti árjóslást ad decemberig!

A Bitcoin után valószínűleg az Ethereum a következő kriptovaluta, amely 2021-ben felrobban.

Fontolgatta-e a befektetést Ethereum 2021-ben?

4. Basic Attention Token (BAT) 30,99% -os növekedés 2021 végére?

BAT logó

A BAT az egyik legforróbb és legjobb kriptovaluta volt 2018, 2019, 2020 folyamán, és úgy tűnik, hogy ezt a trendet 2021-ig is folytatni fogja.

Az Basic Attention Token (BAT) egy segédprogram token, amelyet a Bátor böngésző.

A BAT tokent a tartalomkészítők, valamint gyakorlatilag bárkinek tippelésére használják, akiknek hasznosnak találja az internetet. Ez egy hiánypótló terület, amely megérett a szedésre.

Kiválaszthatja, hogyan adjon nekik tippet bármilyen bepillantást nyújtó információért vagy tartalomért. Ennek nagyon sok lehetősége van, mivel a böngészőipar meglehetősen hatalmas.

Nem csak ezt, hanem a hirdetéseket megtekintő felhasználók jutalmat kaphatnak a BAT-ban is. Ez egy olyan terület, amelyet még fel kell tárni, és potenciálisan sok új lehetőséghez vezethet mind a végfelhasználó, mind a Bátor böngésző számára.

A koncepció mögött Brendan Eich áll, aki a Mozilla Firefox társalapítója és segített a JavaScript létrehozásában. Ilyen igazolásokkal meg lehet fogadni, hogy a BAT jövője fényes.

Annyi más érme összeomlása esetén a BAT meglepően következetes marad, ami jól mutatja az egészséges felhalmozódást.

Az érme iránti kereslet várhatóan nőni fog, ami valószínűleg 2021-ben a token árértékelésének növekedéséhez vezetne.

Végső soron azonban valóban attól függ, hogy a közösség hogyan növekszik a Brave böngésző körül, és hogy az emberek értéket látnak-e ötletükben.

Digitalcoin előrejelzése szerint 2021 decemberére a BAT érménként akár 0,77361743 dollárt is elérhet, ami 30,99% -os növekedést jelent!

Fontolgatta-e a vásárlást DENEVÉR?

kereskedelmi denevér

5. Cardano (ADA) – Óriási 10 dollár az év végére?

kardán logó

A Cardano erős játékos volt, mióta belépett a játékba 2015-ben és 2021-ben úgy néz ki, hogy ez egy újabb erős év lesz ennek a kriptopénznek.

A legfontosabb dolog, ami kiemelkedik Cardano-ban, az az Ouroboros blokklánc, ami valójában két blokklánc, amelyek egymással párhuzamosan működnek.

Az egyik blokklánc általános, hétköznapi tranzakciókkal, míg a másik intelligens szerződésekkel foglalkozik.

Az ötlet az, hogy a kettő elválasztásával a Cardano biztosíthatja a skálázhatóságot és a sebességet, mivel a két típusú tranzakció nem fogja lassítani egymást.

De sokkal több is folyik Cardano-val, mint amire először látni lehet.

Cardano egy harmadik generációs kriptovaluta úgy tűnik, hogy sok mindent elvégez, amit az Ethereum már csinál, de már használja a Proof of Stake algoritmust. Ezt a lépést az Ethereum már régóta tervezi.

Ráadásul a Cardano időrendeket is használ („korszaknak” nevezzük), ahol tranzakciós blokkokat kell létrehozniuk bizonyos időkereten belül a „slot vezetőknek”, akikre az érdekeltek szavaznak..

És itt van egy kis érdekes tény a Cardanóról: A Cardanót birtokló emberek akár 95% -a is Japánban található, és a Cardanót néha „japán Ethereumnak” is nevezik..

2021 februárjában a Cardano megközelítette a 30,7 milliárd dolláros piaci felső határt és egyetlen érme 1,07 dollár volt (meglehetősen megfizethető!).

Egyesek úgy gondolják, hogy Cardanonak még sok minden kínálkozik. Dare Shonubi, ír CoinPedia úgy véli, hogy 2021 végére elérheti a 10 dollárt is, ami ha igaz, az egyik legjobb befektetési érmévé tenné.

Fontolgatta-e a befektetést Cardano 2021-ben?

6. Bitcoin Cash (BCH) Megduplázódik 1000 dollárig, vagy megháromszorozódik 1500 dollárig?

A Bitcoin Cash tövisként működik a Bitcoin oldalán attól a naptól kezdve, amikor a Bitcoin blokklánc elágazott 2017 augusztusában, és három rövid éve alatt nagy figyelmet kapott néhány nagy névtől.

A „Bitcoin Jesus” -t – Roger Ver-t – gyakran a Bitcoin Cash mögött álló arcnak tekintik, aki korábban a Bitcoin nagyon hajthatatlan támogatója volt.

Sok Bitcoin Cash támogatóhoz hasonlóan ő is úgy véli, hogy az eredeti Bitcoin túlságosan megváltozott attól, aminek szánták.

A Bitcoin Cash támogatói rámutatnak arra, hogy a Bitcoin miként fogadott el olyan dolgokat, mint a Villámhálózat és a SegWit2x, amelyek véleményük szerint feleslegesek, és eltávolodnak Nakamoto fehér könyvében bemutatott eredeti elképzelésétől..

A Bitcoin Cash csapata azonban most az intelligens szerződések megvalósításán dolgozik, ami sokak szerint óriási kontrakciónak számít. Néhányan olyan erősen érezték ezt a dolgot, hogy ismét hajót ugrottak, ezúttal a Bitcoin SV létrehozására.

A másik kulcsfontosságú dolog, amellyel a Bitcoin Cash rendelkezik a Bitcoin felett sokkal olcsóbb díjak a tranzakciókért, valamint sokkal olcsóbbak befektetni.

Minden dráma ellenére a Bitcoin Cashnek még mindig rengeteg lehetősége van befektetni és szép vagyont szerezni.

2020-ban a Bitcoin Cash legmagasabb pontja februárban volt, ahol majdnem elérte a 9 milliárd dollárt piaci korlát, érménként megközelíti az 500 dollárt.

Aztán egy évvel később, 2021 februárjában a BCH ára érménként 695 dollárt ér el. Szakértők egyetértettek abban, hogy az érme 1500 dollárra tehető 2021 végéig.

Crispus Nyaga pénzügyi elemző, az Befektetési kocka, megalapozottabb előrejelzést adott, hisz a BCH eléri az 1000 dollárt ebben az évben.

Fontolgatta-e a befektetést Bitcoin Cash?

7. Binance érme (BNB) A bikák szerint 2021 végére 505 dollárt érhetünk el!

binance érme logó

A Binance Coin az egyik legjobb kriptovaluta 2021-ben, ha diverzifikálni kívánja portfólióját, és már rendelkezik olyan fontosabb érmékkel, mint a BTC vagy az ETH.

Az érme mögött álló vállalat, a Binance szilárd üzleti történelemmel és tapasztalt csapattal rendelkezik a fő koncepció mögött, amely egysegédprogram token’.

A Binance Coin értéke abból adódik, hogy mennyire hasznos, valamint a hasznosság iránti kereslet szintje, amely kedvezményt biztosít azoknak a kereskedőknek, akik más kriptovaluták vásárlására használják a Binance Exchange-en..

A Binance csere sikere sok befektető számára bizonyítja, hogy rendelkeznek képességekkel és erőforrásokkal az érme sikeréhez.

A Binance Coin jelenleg az egyik leglikvidebb kriptovaluta, a CoinMarketCap legjobb 10 helyezettje között van.

A mennyisége szintén folyamatos növekedést mutat. A volatilitás ellenére a Binance Coin ára az előző évben háromszorosára nőtt.

A Binance Exchange egyben a világ egyik leggyorsabban növekvő kriptovaluta-cseréje, és rendkívül népszerű.

A tőzsdén végzett bármely tranzakció a Binance Coin felhasználásával történik, így a BNB az egyik leggyorsabban növekvő kriptovaluta ebben az évben, a kereskedelem volumenét tekintve.

A Binance Coin elképesztő kilátásokkal rendelkezik 2021-re A Gazdasági Előrejelzési Ügynökség meglehetősen bullish előrejelzést adva a kettő között 439 és 505 dollár decemberre, abszolút hatalmas növekedés.

Befektetne-e Binance Coin 2021-ben?

8. TRON (TRX) – 185,89% -os növekedés öt év alatt?

tron logó

Az ok, amiért szívesen felvesszük a TRON-ot a listára, az az, hogy pár évvel ezelőtt megszerezte a BitTorrent-et.

Hosszú távon ez nagy dolgokat jelenthet a vállalat számára és azok értékét, ha biztonságosabb és decentralizált torrentezési módszereket sikerül kifejleszteni.

Egyesek olyan újításokra számítanak, mint a fájlrészek terjesztése a hálózaton és azok újrakombinálása a felhasználók számára a letöltéshez.

Végül a TRON-t ambiciózus kezdeményezésnek tekintik, az elkövetkező években sok minden fel van sorolva.

Egy másik ok, amiért a TRON szerepel a listánkon, az az, hogy a TRX vagy a Tronix (a Tron hálózaton használt kriptovaluta neve) azon kevés ERC-20 tokenek egyike, amelyek a főhálóra jutottak. A blokklánca működik és működik!

A TRON-nak 2021-ig több mint 4 millió számlája van (bár nem világos, hogy hányan aktívak). A növekedés meglehetősen lenyűgöző, és megmutatja, hogy a TRON mennyi potenciállal rendelkezik; nem sok más kriptovaluta állíthatja, hogy ennyi felhasználója van.

A CoinMarketCap szerint a TRX 2020-ban a 15. helyet foglalta el a piaci kapitalizáció szerint a legnagyobb kriptovaluták listáján..

A Tronix-ot a tartalomfogyasztók arra is felhasználhatják, hogy fizessenek a tartalomalkotóknak az eredeti anyagokhoz való hozzáférésért, a BAT-hoz hasonló módon.

Az érmék ezután a gyártók számlájára kerülnének, és fel lehet őket cserélni más kriptókra, vagy fel lehet használni különféle blokklánc-szolgáltatások kifizetésére.

Ezen okok miatt a szakértők úgy vélik, hogy a TRX jövőbeli altcoin, és a befektetőknek fontolóra kell venniük a további kutatásokat, mielőtt 2021-ben befektetnének..

Wallet Investor előrejelzések szerint a TRON eléri 0,0716 dollár egy év alatt és 0,152 dollár öt év alatt! Ez 185,89%!

Be kell-e fektetnie TRON 2021-ben?

9. EOS (EOS) – Őrült lehetőség 2221 dollárra 2021-re?

eos logó

Nagyon sok ember, aki foglalkozott az Ethereum hálózat hiányosságaival, máris az EOS-ra, vagy ahogy egyesek „The Ethereum Killer” -re hívják.

Az EOS már legyőzte az Ethereum néhány akadályát, például a dApps fejlesztéséhez szükséges követelményt a Solidity kódolásához közismert, hogy szolgáltatásokat nyújt a fejlesztőknek, beleértve a számlavezetési szolgáltatásokat és a programozási ismereteket nem igénylő adatbázisok létrehozását.

A befektetők dicsérik az EOS számos technológiai előnyét is, beleértve azt a tényt, hogy a platform sokkal gyorsabban teljesít, mint az Ethereum és a Bitcoin, és skálázhatóbb.

A felhasználóknak sem kell gázdíjat fizetniük a hálózat használatáért, ehelyett van egy központosított 21 kapuőrből álló csoport, akik jóváhagyják a tranzakciókat.

A hatalmas és nagyon lelkes közösség egy másik oka annak, hogy az EOS idén vonzhatja a figyelmét.

Ráadásul az EOS nagyon sikeres token eladást hajtott végre, és többet vásárolt, mint amire szüksége van ahhoz, hogy 2021-ben és az elkövetkező években teljes potenciálját ki tudja fejleszteni.

PrimeXBT megjósolja, hogy az EOS-nak van egy potenciálisan alacsony 1 dollár és egy őrült potenciális magas, 22 dollár 2021-re.

Befektetne-e EOS 2021-ben?

10. Ripple (XRP) – Visszatérhet-e 2021-ben tokenenként 1 dollárra?

Ami a piaci kapitalizációt illeti, a Ripple a hetedik helyen áll, szorosan követve Polkadot és Cardano.

A Ripple koncepciója és céljai kissé eltérnek a listán szereplő többi kriptovalutától, ami egészen különlegessé teszi

A Ripple egy vállalkozás által támogatott induló vállalkozás, amely pénzügyi elszámolási szolgáltatásokat kínál a bankoknak, amely lehetővé teszi számukra, hogy közvetlenül és azonnal tranzakciókat hajtsanak végre az országhatárokon túl.

Emiatt a Ripple inkább a nagy intézmények felé orientálódik, nem pedig az egyes felhasználók felé.

Az évek során a világ nagy bankjaival, például a amerikai bank, és több pénzintézet kívánja elfogadni a Ripple protokollt tranzakcióik felgyorsítása érdekében.

A szakértők úgy gondolják, hogy a Ripple 2021-ben és az elkövetkező években felrobbanhat jogi helyzet a SEC-vel (U.S. Securities and Exchange Commission) szabályozása szerint, akik szerint a Ripple-t értékpapírnak kell minősíteni.

Az árak azóta drámai módon csökkentek, ami elképesztő vásárlási lehetőséget teremtett, mivel sokan úgy vélik, hogy a Ripple leküzdi ezt az átmeneti válságot.

Shine Li ír Blockchain.news azt mondja:

“A Ripple-nek még mindig hatalmas esélye van arra, hogy megverje az öltönyt […] Kezdőként a Ripple-t már hivatalosan is virtuális pénznemként értékelte a Pénzügyi Bűnözés Elleni Hatóság (FinCEN).

Az XRP biztosan erőforrás marad a kriptovaluta közösség körében, és valóban az egyik legjobb kriptovaluta, csak egy kis időre van szüksége, hogy talpra álljon.

Városi távirat árajánlatot adott a Ripple-nek 2021-re vonatkozóan 1 dollár érménként 2021-ben.

Mindez azt jelentheti, hogy a Ripple az egyik legjobb kriptovaluta, amelybe 2021-re lehet befektetni.

Fontolgatta-e a befektetést Ripple 2021-ben?

Utolsó szavak a kriptovalutáról 2021-ben

Reméljük, hogy mostanra már van egy jó ötlete a a 10 legfontosabb kriptovaluta, amelyek 2021-ben felrobbannak és végül profitot hozhat Önnek, ha fontolóra veszi a befektetést.

Ne feledje, hogy a befektetés mindig kockázatos folyamat, és ez nem valami rohanó dolog.

Csak akkor hozhat befektetési döntéseket, miután jelentős időt töltött el a befektetési lehetőség kutatásával.

Ideális esetben meg kellene tudjon meg minél többet a választott kriptográf működéséről, ez a siker esélye, és ami talán a legfontosabb, mi befolyásolja az árát.

Megtisztelő említések: Egyéb kriptók, amelyeket 2021-re kell figyelni

A kriptovaluta játék drámai módon megváltozott 2020-ban, és 2021 elején számos új érme emelkedett.

Most, hogy 2021-re nem feltétlenül ajánlanánk ezeket az érméket, mivel még bizonyítaniuk kell magukat, neked is feltétlenül figyelned kell őket.

1. Polkadot (DOT)

A Polkadot szuper új a piacon, és csak a CoinMarketCap legjobb 10 helyezettje lett, miután csak 2020 augusztusában indult.

A Polkadot elsődleges célja az megkönnyíti a „láncok közötti” transzfert, lehetővé téve a különféle eszközök sokféleségét (nem csak kriptovaluta) megosztása a különböző blokkláncok között.

Nagyon jó ötlet, és valóban valami, amire a kriptovaluta közösségnek szüksége van.

Most már nagyon sokféle kriptovaluta van, és egyik sem tud kommunikálni egymással.

A Polkadot egyfajta elfogadás, hogy mindezen első számú harcért küzdő kriptók helyett inkább egymással kell dolgozniuk.

Meg kell említeni, hogy ezt az ötletet már többször javasolták a különböző kriptovaluták, csak úgy tűnik, hogy a Polkadot jól csinálja.

Az egyetlen igazi dolog, ami visszatartja a Polkadot-t, a viszonylagos fiatalsága. Ezért valószínűleg az a legjobb, ha egyelőre a pálya mellé ragaszkodunk, és megnézzük, képes-e a Polkadot felfelé haladni és stabilitást mutatni.

Ha a Polkadot továbbra is stabil növekedés jeleit mutatja, akkor ez lehet a következő nagy kriptovaluta radarunkon 2021 vagy 2022 végén.

2. Csillag (XLM)

A Stellar az utóbbi években kiesett a kegyelem alól, és jövője kezd tisztázatlanná válni.

De ez nem azt jelenti, hogy a kriptokereskedőknek csak ki kellene dobniuk.

Ne feledd a Stellar mögött álló emberek a Ripple-nél dolgoztak és a két projekt talán a leginkább hasonlít abból a szempontból, amit megpróbálnak elérni.

És ez azt jelentheti A Csillag lehet a legjobb fedezet a Ripple ellen, különösen a SEC-vel fennálló jelenlegi helyzet mellett.

Ha a Ripple továbbra is küzd a szabályozókkal, akkor láthatjuk, hogy a Ripple-t kedvelő kripto kereskedők a Csillagokhoz költöznek.

Olvassa el a Stellarról szóló cikkünket itt.

3. Láncszem (LINK)

A csodálatos 2020 után a Chainlink jelentősen felfelé emelkedett, és egyben a felső DeFi érme is.

Azoknak, akik nem tudják, A Chainlink célja, hogy „orákulumokkal” összekapcsolja a blokkláncot a külvilággal.

Az orákulum alapvetően információforrás, és lehetővé teszi a blokkláncok használatát, az intelligens szerződések reagálhatnak a blokkláncon kívüli eseményekre.

Ez határozottan szuper, de van egy probléma: hogyan tudja a Chainlink ellenőrizni azt az információt, hogy az orákulum a blokkláncot eredeti?

Hogyan lehetünk biztosak abban, hogy ezek az információk teljesen helytállóak? Milyen mechanizmusok vannak annak megakadályozására, hogy a hamis vagy félrevezető hírek okos szerződést indítsanak el?

Ezt félretéve, Digitalcoin megadja a Chainlinknek a árjóslás 2021-re 48,49 dollárból ami szép növekedést mutat.

Jövőre, 2022-ben láthatjuk, hogy a Chainlink felveszi a listánkat, ha képes lépést tartani a top 10 többi részével.

A Chainlinkről szóló cikkünket itt olvashatja el.

4. Dogecoin (DOGE)

A mémérme, a Dogecoin, tiszta viccként indult, és soha nem volt célja, hogy valaha is komolyan vegyék.

Valójában sokan azt hittük, hogy ez már rég elmúlt, de sajnos ez továbbra is a kriptográfia színterén áll.

A Dogecoin elsődleges felhasználása vált annak módja, hogy az emberek egymásnak tippeljenek, amikor hasznos információt vagy valami vicceset találnak az interneten.

De az igazi oka annak, hogy a Dogecoin-t néznie kell, az a dráma, amely utána következett A Redditors 2021 elején őrült magasságokba pumpálta az árat.

Azért tették ezt, mert úgy vélték, és joggal, hogy több Wall Street-i fedezeti alap tervezte a Dogecoin short-sale eladását, és ezt meg akarták akadályozni..

Most úgy tűnik, hogy a Redditors nagyrészt feladta, de felkészültek arra, hogy 2021-ben egy későbbi időpontban újabb emelkedést lehessen elérni.

Itt olvassa el a Dogecoinról szóló cikkünket.

Ne ítélje meg a kriptovalutákat csak a piaci sapka, az érme ára és a volatilitás alapján!

Míg mindenki pénzt szór a volatilis, magas kockázatú kriptovalutákra és elveszíti az egészet, akkor stabilabbá teheti a vagyonát valami stabilabbval.

A végén te nevetsz majd (a kereskedés valóban az, hogy következetes legyen, ne kockáztasson meg mindenkit).

Készítsen tervet, amikor úgy dönt, hogy befektet, és ésszerű célokat tűz ki maga elé, amelyekről tudja, hogy elérhetőek!

Például köztudott, hogy az altcoinba való belépés a legelején nagyon jövedelmező lehet.

Jellemzően szinte semmilyen értékkel nem indulnak, és ha elkezd egy kis figyelmet kapni, felértékelődik.

Nem hibáztathatja az embereket, hogy ismeretlen altcoinokkal akarnak bekapcsolódni, tudva, hogy ez egy lehetőség.

De az a helyzet, hogy mindkét irányban működik.

Bár van esély arra, hogy az új altcoinok felbukkanjanak az értékében, fennáll annak a lehetősége is, hogy teljesen elsüllyednek, és soha nem térítik vissza a megszerzett értéket, így egy teljesen haszontalan érmével hagyják ott, és valószínűleg soha nem fog megtérülni.

Ezért javasoljuk a Trading Education számára, hogy nézzen meg egy bevettebb érmét.

Melyik kriptovalutába kell befektetni 2021-re?

Az összes fent említett kriptovalutát sok szakértő és befektető biztonságos befektetésnek tekinti 2021-re.

Lenyűgöznek a mögöttük álló szilárd csapatok, erős közösségek, ambíciók és bevált történelem. A felsoroltak közül néhány kiváló kezdőknek is.

Akár a kriptopénzek világába készül belépni, akár meglévő portfólióját szeretné diverzifikálni 2021-ben a legnépszerűbb kriptovalutákkal, sok kriptovaluta-szakértő úgy gondolja, hogy e kriptopénzek bármelyikébe történő befektetés nagy sikertörténetté válhat.

Amikor ismeretlen kriptovalutákról van szó, amelyek alatt nagyon új és alig ismeretes kriptovalutákat értünk, nagy fokú óvatossággal kell eljárni..

Ez különösen igaz azokra az ismeretlen kriptovalutákra, amelyek értéke egyértelműen azonosítható ok nélkül emelkedett, és még inkább, amikor az emberek kifejezetten azt állítják, hogy nyereségre van szükség.

Ideális esetben olyan kriptovalutákat kell keresnie, amelyeknek megalapozott tapasztalata van.

És ezért nem túl meglepő, hogy a 2021-es listán szereplő kriptovaluták többsége, ha nem is mindegyik, jól ismert számodra; teljesítményük bizalmat adott nekünk.

Ettől eltekintve, itt van egy jó ötlet arról, hogy mit kell tennie valószínűleg a kriptovaluta kereskedési céljaitól függően:

Ha ragaszkodni szeretne olyan szilárd kriptovalutákhoz, amelyekről tudjuk, hogy jól teljesítenek, a legjobb lenne befektetni Bitcoinba, Litecoinba és Ethereumba.

De ha valami kalandosabb dologra vágyik, megnézheti az Basic Attention Token, a Cardano, a TRON és az EOS programokat, amelyek szintén nagy fedezetet jelentenek az Ethereum ellen is.

Kripto kereskedők, akik a Bitcoin jó alternatíváját keresik, a Bitcoin Cash a legjobb tét.

A kereskedőknek, akik szívesen vesznek részt a Binance Exchange-ben, kétségtelenül érdemes befektetniük a Binance Coin-ba.

Végül azok számára, akik valóban keresnek egy „hátrányos helyzetű történetet”, a Ripple az a krém, amely elképesztő vásárlási lehetőséget kínál most, ha legyőzi a SEC-t és visszapattan.

eToro – Vásároljon legnépszerűbb kriptovalutákat jutalék nélkül

etoro bróker

Az eToro sok éven át megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

Miért érdemes az eTorót választani?

Most már ismeri a legjobb 10 kriptovalutát, amelyekbe 2021-re lehet befektetni. Ha elég inspiráltnak érzi magát a kriptókkal való kereskedés megkezdéséhez, vagy ha ez a cikk némi extra betekintést nyújt a meglévő kereskedési ismereteihez, akkor örömmel tudja, hogy az eToro a kriptovalutákkal és CFD-kkel való kereskedés képessége akár 90+ kriptovalután is.

Az eToro kriptovalutával történő kereskedése bizonyos előnyökkel jár, például a következőkre való képességgel:

  • Kereskedelem egy jól bejáratott, erősen szabályozott céggel. Az Egyesült Államokban szabályozott, az Egyesült Királyság Pénzügyi Magatartási Hatósága, az Ausztrál Értékpapír és Beruházási Bizottság, valamint a Ciprusi Értékpapír és Tőzsde Bizottsága.
  • Hozzáférhet a legnépszerűbb kriptovaluták szélesebb köréhez: A kriptovaluta-kereskedelem globális úttörőjeként az eToro platformja már a világ legnépszerűbb digitális pénznemét kínálja.
  • Hosszú és rövid kriptovaluta CFD-k vásárlása és eladása. Ez azt jelenti, hogy potenciálisan profitálhat mind az emelkedő, mind a csökkenő piacokból.
  • Legyen része egy nagyobb titkosítási közösségnek: Megállapítottuk, hogy az eToro / s kriptokereskedők innovatív, hozzáértő és haladó gondolkodók, akik ugyanolyan lelkesek a blockchain jövőjéért, mint mi! Az eToro nem csak a befektetési platform, hanem ideális hely a kapcsolattartásra, a kapcsolattartásra és az ismeretek megosztására egymással.
  • Fedezze fel a kriptovalutákba történő befektetés legokosabb módját: Az innovatív CryptoPortfolio ™ a maga nemében elsődleges pénzügyi eszköz; a legjobban teljesítő kriptovaluták diverzifikált és kiegyensúlyozott portfóliója, amelyet az eToro befektetési szakértői szakszerűen kezeltek az optimális befektetés érdekében.
  • Hagyja, hogy tapasztalt kriptokereskedők dolgozzanak az Ön számára: Az eToro exkluzív CopyTrader ™ technológiája lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy összehasonlítsák a legjobb kereskedők teljesítményét, és úgy döntsenek, hogy automatikusan és valós időben megismétlik kereskedési tevékenységüket..

Főbb pontok

Ha emlékszel valamire a What Top 10 Cryptocurrencies robban fel 2021-ben, tegye ezeket a legfontosabb pontokat.

  • Soha ne hagyja figyelmen kívül a biztonságot, mielőtt befektetne a kriptovalutába. Biztonságban kell tartania befektetését! A hackerek 2021-ben csak okosabbak lesznek.
  • Bitcoin, Litecoin, Ethereum, BAT, Bitcoin Cash, Binance Coin, Tron, EOS és Ripple; Ezek a legfontosabb 10 kriptovalutánk 2021-re.
  • Tartsa be a bevált kriptovalutákat, amikor befektetni szeretne. Távolodjon el az ismeretlen kriptovalutáktól, különösen, ha azok profitot garantálnak.
  • Az eToro jelenleg a legjobb bróker, aki befektethet kriptovalutákba. Ők rendelkeznek a legjobb kriptovalutákkal, amelyekkel kereskedhetnek.

A top 10 kriptovaluta, amely felrobban 2021-ben (Infographic)

a top 10 kriptovaluta felrobban 2021-es infografikában

Ha szívesen olvastad a Milyen top 10 kriptovaluta fog felrobbanni 2021-ben, kérlek, adj neki egy lájkot, és oszd meg bárki mással, aki szerinted érdekes lehet.

További irodalom:

A legnépszerűbb kriptovaluták az Egyesült Államokban

A legjobb kereskedelemre szánt altcoinok 2021-ben

Cryptocurrency Day Trading

Népszerű kriptovaluták az Egyesült Királyságban

A legnépszerűbb kriptovaluták Ausztráliában

Kezdő útmutató a stabil állományokhoz

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van

A kereskedelem elemzése nem megbízható mutató a jelenlegi vagy a jövőbeni teljesítményre, mivel a körülmények idővel változhatnak. Mielőtt bármilyen befektetési döntést meghozna, tanácsot kell kérnie független pénzügyi tanácsadóktól.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector