Milyen top 10 kriptovalutát kell befektetni 2021-ben?

A legjobb befektetési kriptovaluták 2021-ben

2021-ben kriptovalutákba történő befektetést tervez? Szeretne megelőzni a titkosítási trendeket? A legjobb 10 kriptovaluta teljes útmutatójával megkönnyítettük a befektetést 2021-re.

A kezdőknek nehézségeik vannak megtalálni a legjobb kriptovaluta 2021-ben. Mindannyian ilyen helyzetben voltunk, úgyhogy ne aggódj! megértjük, hogy mennyire zavaró, amikor új kriptovaluta befektetéseket keresünk. És ezért a Trading Education itt segít.

Tehát a következő kriptovalutákat is keresi, amelyeket 2021-ben kell befektetni? Vajon azon gondolkodik, hogy „befektetnék-e a Bitcoinba?” vagy „befektetnem kellene-e az Ethereumba?”

Ha gyorsan és egyszerűen, 0% -os díjakkal szeretne elmerülni a kriptopiacon, nézze meg eToro Exchange!

A legjobb kriptovaluták 2021-ben:


1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Litecoin

4. Bitcoin Cash

5.. TRON

6.. Fodrozódás

7. Cardano

8.. Tezos

9.. IOTA

10.. Zcash

Sok kriptovaluta-befektető kezdi várni a 2021-et. Bármely kereskedő számára kulcsfontosságú képesség az új kriptopénz-trendek előrejelzése. De mivel a piacon több mint 7000 különböző altcoin található, hogyan lehet megmondani, hogy melyek lesznek a legjobb kriptovaluta-befektetések 2021-ben?

A kriptográfia jövője soha nem biztos, ezért a kriptovaluta-előrejelzések bonyolultak lehetnek – különösen a koronavírus-járvány nyomán bekövetkező volatilitási időszakok óta. Jó hír, hogy néhány kriptográfiai szakértő szerint 2021 lehet a kriptográfia éve, köszönhetően a piac helyreállításának és olyan fejleményeknek, mint a régóta várt Ethereum frissítések.

Ebben a cikkben elmagyarázzuk, mely kriptókat érdemes fontolóra venni 2021-ben a portfólióba történő felvételével kapcsolatban. Függetlenül attól, hogy Ön új-e a kriptovaluta befektetésben, vagy egy tapasztalt befektető, olvassa el, hogy megtudja a 10 legfontosabb kriptovalutát, amelyeket 2021-ben kell befektetnie.

Ennek az útmutatónak a végén megtudhatja, hogyan lehet megtalálni az ebben az évben befektethető kriptovalutákat. Továbbá, ha kereskedni akarsz, eToro segíthet neked is!

Készen áll arra, hogy megismerje a következő kriptovalutákat, amelyeket figyelembe kell venni 2021-re? Kezdjük el!

Melyek a 2021-ben befektetendő legfontosabb kriptovaluták??

Az alábbiakban megtalálja a legjobb 10 kriptovalutát, amelyekbe 2021-ben és azon túl is befektethet.

1. Bitcoin – BTC

bitcoin logó

Kérdezi magától, "fektessek be a Bitcoinba? a Bitcoin értéke már a csúcson van? vagy a Bitcoin a legjobb kriptovaluta 2021-ben befektetésre ?. Nos, kívánjuk, ha tudjuk! A következő információk azonban segítenek eldönteni, hogy jó ötlet-e a Bitcoin kriptopénzbe történő befektetés.

Nem lehet meglepő, hogy a Bitcoin a 2021-ben befektetendő kriptovaluták listáján az első helyen áll. Ez az úgynevezett „kriptopénzek királya” 2009-es indulása óta uralja a piacot – és semmi jele annak, hogy állapota megváltozik hamar. Valójában a kriptovaluta-előrejelzések szerint a Bitcoin az eddigi legerősebb évre állítható be.

Ryan Selkis, a Messari kriptopénzkövető webhely vezérigazgatója szerint a Bitcoin és az Ethereum megtartja felső pozícióit, amikor piaci kapitalizáció. Ez ellentétben áll számos más eszközzel, amelyek szerinte 2021-ben elveszíti rangsorát a top 10 kriptovaluta között.

Miután a piaci értéke 2020 márciusában zuhant, Bitcoin gyorsan helyreállt, és mind az ára, mind a piaci határa azóta az egekbe szökik. A március végi 4721 dolláros mélypontról, amikor a világon koronavírus-korlátozások kezdődtek, a kriptopénz 2021 január első gyengeségéig elérte a 40 000 dollár körüli árakat. A 2021. januári írás idején ára most 41.299 dollár..

Ez egy egészséges gyógyulási arány, amelynek ára alig több mint 8 hónap alatt több mint ötszöröse. Bár ez a változás mértéke nem szokatlan a volatilitásáról híres kriptovaluta számára, bátorítónak kell lennie minden olyan Bitcoin-befektető számára, akit aggasztott a márciusi hirtelen összeomlás.

Szóval mi a következő? Egyes szakértők úgy vélik, hogy ez a gyógyulás csak a kezdet. 2020 júliusában a Citibankhoz kapcsolódó diagram azt jósolta, hogy a Bitcoin ára hihetetlenül 120 000 dollárra emelkedhet 2021-ben! Ez 6-szorosa a legmagasabb árnak, 20 000 dollárnak, amelyet 2017-ben ért el.

2021 januárjában a JPMorgan, az a bank, amely valaha átverésnek nevezte a Bitcoint, most arra számít, hogy a BTC eléri a 146 000 dollárt.

Tehát a Bitcoin a következő kriptovaluta, amelyet 2021-ben fektet be?

Sok szakértő úgy gondolja, hogy a Bitcoin lehet az egyik legjobb kriptovaluta, amelyet 2021-ben lehet befektetni.

2. Ethereum – ETH

ethereum logó

Ha a Bitcoin a kriptopénz királya, akkor az Ethereum lehet az örökös! Ez a blokklánc platform a világon kívül a világ legnagyobb kriptovaluta, és a 2015-ös megjelenése óta erős piaci felső határt tartott fenn. Az írás idején piaci felső határa 138 milliárd dollár körül van..

A koronavírus-járvány körüli bizonytalanságok ellenére, amely szinte minden kriptográfia teljesítményét megrázta 2020 március végén, az Ethereum 2020 folyamán erős volt. Ha 2021-ben befektetési top kriptovalutákat keres, akkor ennek komoly versenyzőnek kell lennie.

Ethereum vs. Bitcoin: Az Ethereum jobb befektetés, mint a Bitcoin?

December végén az ára Ethereum elérte az 1000 dollárt – a legmagasabb ára, 2020-ban. Az érték növekedésének két kulcstényezője van. Az egyik a növekedés decentralizált finanszírozás (más néven DeFi). Az Ethereum platform számos olyan kriptót támogat, amelyek a DeFi szektort hajtják, mint például a Chainlink (LINK), a Wrapped Bitcoin (WBTC) és a Maker (MKR). Valójában az Ethereum csak 2020-ban 13,5 milliárd dollár értékű decentralizált tőzsdét dolgozott fel – szemben a 2019-es 3 milliárd dollárral!

A második tényező, amely biztosítja az Ethereum helyét a 2021-ben befektetni kívánt kriptovaluták listáján, az Ethereum 2.0. Ennek a várva várt frissítésnek 2020 végére be kell fejeződnie, és sokkal hatékonyabbá teszi az Ethereumot. Amint képes több tranzakció gyorsabb feldolgozására, láthatjuk, hogy az ára felrobban.

3. Litecoin – LTC

litecoin

Alig 170,56 dolláros árával a Litecoin nem feltétlenül a listán szereplő legforróbb kriptográfia. De 11 milliárd dolláros piaci kapitalizációval és a radar erős növekedésével érdemes megfontolni, ha azt tervezi, hogy 2021-ben megkezdi a kriptovaluta befektetését.

A 2021-ben befektetendő kriptovaluta listája nem lehet teljes anélkül Litecoin. Erős teljesítményt mutatott 2017-ben, több mint a növekedéssel 8000%.

Bár egyes befektetők látják Litecoin mivel a Bitcoin teljes zsírtartalmú cappuccino-jának sovány sapkája (2011-ben dobták piacra, és általában Bitcoin spinoffnak tekintik), hiba elutasítani ezt a kriptot egyenesen. Nem csak sokkal gyorsabb, mint a Bitcoin, mindössze 2 és fél percet vesz igénybe egy blokk feldolgozása, szemben a 10 perccel – ez is izgalmas fejleményeket tárt fel 2020 folyamán.

A szerepjáték (RPG) elindítása LiteBringer, amely a Litecoin blokkláncon fut, megugrott a tranzakciókban. A Litecoin Alapítvány szerint a LiteBringer miatt a tranzakciók száma egy hét alatt megháromszorozódott, ezek több mint 75% -át most a játék okozta. Ez a teljesítmény annyira biztató, hogy a CoinSwitch platform megjósolta, hogy a Litecoin ára 2021-ben elérheti a 600 dollárt.

Utolsó szó: A Litecoin szoros összeköttetése a Bitcoinnal a befektetőket nagyon érdekli a Litcoin, ezért a Litecoin szerepel a 10 legfontosabb kriptovaluta között, amelyekbe 2021-ben kell befektetni, és a következő kriptovaluta megtekintésére.

4. Bitcoin Cash- BCH

bitcoin készpénz

Először 2017-ben indult, a Bitcoin Cash gyorsan megütötte annak radarját, akit érdekel a kriptovaluta befektetés. Ez a peer-to-peer elektronikus készpénzrendszer az eredeti Bitcoin skálázható ágaként indult, miután a kereskedők aggályokat vetettek fel a Bitcoin skálázhatósága miatt. Jelenleg a világ hatodik legnagyobb kriptovalutája piaci tőke szerint, 8,2 milliárd dollárral.

Bár a Bitcoin Cash árára vonatkozó előrejelzések eltérnek, a StormGain kriptovaluta kereskedési platform előrejelzése szerint az elkövetkező 5 évben 500 dollárra emelkedik. Ha ez a helyzet, akkor 2021 kiváló alkalom lehet arra, hogy a Bitcoin Cash-t felvegye portfóliójába, a legjobb befektetési kriptovaluta erejéig.!

5. TRON- TRX

tron

A TRON-ot 2017-ben alapították, eredetileg az Ethereum hálózaton. Most egy független blokklánc platformra vált, és a tét igazolása algoritmus a tranzakciók feldolgozásához. A TRON jelenlegi piaci korlátja 3 milliárd dollár és 0,031 dollár, miért lehet a TRON az egyik legfontosabb kriptovaluta, amelyet 2021-ben kell befektetni?

Amint egyre több szervezet kezdi el elfogadni a TRON blokklánc platformot, a TRX értéke növekszik. Jelenleg többnek ad otthont decentralizált alkalmazások (dApps), mint az Ethereum, sok befektető arra gondolva, hogy a TRON fényes jövővel rendelkezik 2021-ben. Általános egyetértés az, hogy a Tron ára a következő év folyamán ingadozni fog, de a Coinpedia szerint 0,4 dolláros csúcsot érhet el, ami erős potenciális kriptovaluta befektetési lehetőség 2021-ben.

A Tronnak volt néhány figyelemre méltó áringadozása az elmúlt években, de a közelmúltban stabilizálódott. Ha ezt az érmét vizsgálja, mint a legjobb kriptovalutát, amelybe 2021-ben lehet befektetni, mindenképpen végezzen néhány kutatást, és kövesse a híreket.

6. Ripple- XRP

fodrozódás

A Ripple XRP volt a legjobb kriptovaluta, amelyet 2017-ben fektetett be, kb 36 000%

A Ripple, az egyik legérdekesebb kriptovaluta, amelyet 2021-ben kell befektetni, az a mindenre kiterjedő név, amely leírja mind a Ripple platformot (RippleNet), mind annak virtuális pénznemét (Ripple XRP). Az XRP jelenleg a világ negyedik legnagyobb kriptovaluta, híresen alacsony, mindössze 0,32 dolláros árral. Ha azt szeretné, hogy 2021-ben kezdjen el befektetni a top 10 kriptovalutába anélkül, hogy sok pénzt kellene költenie, a Ripple remek választás lehet az óvatosabb befektetők számára.

És ha befektetést tervez, akkor ésszerű lehet hamarosan elkezdeni. Bár a Ripple ára nem fogja elérni a Bitcoin sztratoszférikus árait, úgy tűnik, hogy 2021-ben áremelkedést terveznek. Egyes kriptopénz-előrejelzések szerint a Ripple valószínűleg egész évben folyamatosan növekszik, elérve a 2,94 dolláros potenciális csúcsot december.

Ethereum VS. Ripple: Melyik legyen a portfólióban?

A 2 USD feletti árak nem tarthatnak sokáig. Ugyanezek az előrejelzések a Ripple árát 2022 végére 1,72 dollárra tették, így az egyik befektetési stratégia az lehet, hogy megvásárolják a Ripple-t annak érdekében, hogy eladják, mielőtt az ár az összes csúcsról lecsúszik.

Megjegyzés: 2021 jó év lehet az XRP-be való befektetéshez, mivel az ára 72% -kal alacsonyabbra esett, mint a 2017 januárjában elért 3,4 dolláros csúcs. Tehát a Ripple még mindig jó lehetőség lehet fontolóra venni a következő kriptovaluta fektessenek be 2021-ben.

7. Cardano – ADA

kardán

Amikor Selkis 2021-ben közzétette a kriptovaluta-befektetésekre vonatkozó jóslatait, meglepett néhány kereskedőt azzal, hogy azt állította, hogy a Cardano a tizedikről az ötödik helyre ugrhat a világ legnagyobb kriptovaluták listáján. A tétbiztos blockchain platform, a Cardano ára 0,31 dollár, de ennek több mint 0,45 dollárra kellene emelkednie, hogy elősegítse a legjobb 5-ben való helyet..

Lehetséges ez? Sok jóslat szerint könnyen lehet. A piaci kapitalizáció az ártól függ, és a Cardano ára 2021 végéig potenciálisan meghaladhatja az 1,50 dollárt. Ez hatalmas növekedés a jelenlegi mindössze 0,31 dolláros árhoz képest.

A Cardano növekedésének egyik kulcsfontosságú tényezője a Hydra – egy 2. szintű skálázhatósági megoldás, amely azt ígéri, hogy a Cardano hálózat számára másodpercenként több mint 1 millió tranzakció feldolgozására lesz képes. A fizetések feldolgozásának képessége és okos szerződések off-chain (nem a blokklánc részeként) segít a Cardanonak a világ egyik leggyorsabb rendszerévé válni.

Ilyen óriási fejlemények mellett a Cardano, mint bármely más legjobb kriptovaluta, mindenképpen az egyik legfontosabb kriptovaluta, amelyet 2021-ben kell befektetni.

8. Tezos – XTZ

tezos

A Tezos jelenleg a világ 20 legnagyobb kriptovaluta között van, de 2021-es teljesítményével potenciálisan továbbléphet a listán. A TradingBeasts szerint a blokklánc-hálózat (amely 2017-ben rekordméretű ICO-val nyílt meg) lassú, de folyamatos növekedési időszakra van beállítva, 2020 2020 novemberének 2,15161 dollárjáról 2021 áprilisának végén 2,21197 dollárra nőve..

Évek óta tartó értékvesztés-sorozat után 2019-ben és 2020 első felében is a növekedés kilátása (bármennyire is kicsi) sok Tezos-befektető számára biztató kilátás. Ez a növekedés nagyrészt annak köszönhető, hogy a Tezos-t az Elevated Returns (ER) pénzügyi csoport választotta ki, amely egy blockchain platformot keresett, ahol 1,6 milliárd dolláros tokenizált felajánlásokat tudott kínálni ingatlanbefektetőknek.

A DeFi világa iránti növekvő érdeklődésnek köszönhetően az ER ezen befektetése kiváló hír az egykoron kósza kripto számára. Az ERX elnevezésű segédprogram-token 2020 vége előtt kezdődik meg.

9. IOTA- MIOTA

iota

A 1,25 milliárd dolláros piaci felső határral az IOTA nyílt forráskódú főkönyv és kriptovaluta úgy van kialakítva, hogy az eszközök közötti tranzakciókat feldolgozza a A tárgyak internete (IoT) hálózata. Az autóipar, a feldolgozóipar és a biztosítási ágazat szervezeteivel együttműködve – ami azt jelenti, hogy jó helyzetben van ahhoz, hogy kamatoztassa a DeFi szektor növekedését.

Bár a kriptovaluta-tőzsdék eltérnek a pontos számoktól, úgy tűnik, hogy az ipar egyetért abban, hogy az IOTA az előrejelzések szerint a következő években jelentős növekedést mutat. A Smartereum kriptográfiai híroldal még azt is felvetette, hogy a pénznem valamikor 2025 előtt elérheti a 38 dollárt, ami hatalmas ugrás a jelenlegi 0,4532 dolláros árhoz képest. Még ha ez az előrejelzés optimista is, nem valószínű, hogy az árak csökkenni fognak, egy biztonságos becslés szerint 4 dollár körül mozoghat.

Mivel az IoT előrejelzése szerint 2021-ben is növekedni fog, az IOTA erős versenyző mindazok számára, akik jövőre elkezdik befektetni a top 10 kriptovalutába.

10. Zcash – ZEC

zcash

A Bitcoin kódbázisa alapján a Zcash kriptovaluta (amelyet 2016-ban indítottak el) célja a digitális fizetések privátabbá tétele. Míg a Bitcoin blokkláncot úgy tervezték, hogy teljesen átlátható legyen, lehetővé téve minden felhasználó számára a korábbi tranzakciók nyomon követését, a Zcash szelektív átláthatósági politikát folytat. Ez azt jelenti, hogy a fizetéseket árnyékolni lehet a felhasználók magánéletének megőrzése érdekében.

Jelenleg a világ legnagyobb kriptovaluták listájának 31. helyén a Zcash ára 71,93 dollár, piaci korlátja pedig 763 millió dollár az írás idején. Hosszú előrejelzések szerint a Zcash ára valószínűleg 2022-ben csökken – de ez 2021 folyamán hirtelen emelkedéseket követhet, talán április, május és június folyamán..

Ha csak a kriptovaluta befektetéssel kezd, Zcash lehet, hogy nem megfelelő kiegészítés a portfólióhoz. De ha Ön tapasztalt befektető, akinek megbízható kockázatkezelési stratégiája van, akkor lehetséges, hogy bevásárolja ezeket az áremelkedéseket, mindaddig, amíg jól játszik a kártyáival. Intelligens stratégia lehet a Zcash-be történő befektetés most, amikor alacsony az ár, az értékesítés szándékával a magas növekedés időszakában. Ne felejtsd el – ha sikeres kriptovaluta-befektetésről van szó, az időzítés minden.

Szeretne befektetni a 10 legfontosabb kriptovaluta közé?

Most már tudja, mi a 2021-ben befektetni kívánt legfontosabb kriptovaluta, szilárd alapot kapott a kriptovaluta-befektetés megkezdéséhez. A következő lépés egy jó hírű kriptovaluta-közvetítő megtalálása

A több eszköz platformján eToro, elkezdhet befektetni a listán szereplő 10 legfontosabb kriptovaluta mindegyikébe. Akár korábban is kereskedtél kriptókkal, vagy csak betörsz ebbe a befektetési formába, felhasználóbarát szolgáltatása nagyszerű módja a devizák összehasonlításának és a kereskedés megkezdésének.

Ha Ön kriptográfus kezdő, aki a legjobb 2021-es kriptovaluta-tőzsdéket keresi, az eToro innovatív CopyTrader funkció értékes betekintést nyújthat a legjobb kriptovaluta kereskedési stratégiákba. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy valós időben figyelje a tapasztalt befektetők tevékenységét, majd automatikusan másolja döntéseiket. Ez egy nagyszerű módja a különböző stratégiák kipróbálásának, mielőtt megtalálná a nyerő formulát.

eToro – Vásároljon legnépszerűbb kriptovalutákat 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

Ne feledje azonban, hogy még a legjobb kriptovaluták sem garantáltan profitálnak. Ez azt jelenti, hogy elengedhetetlen az átvilágítás elvégzése és a robusztus kockázatkezelési stratégia megtalálása, mielőtt elkezdené a kereskedést a választott kriptovaluta tőzsdén.

Melyek a legjobb kriptovaluta kereskedési stratégiák 2021?

Ha meg akarja fedezni a 10 legfontosabb kriptovalutát, amelyeket 2021-ben be lehet fektetni, akkor nem elég csak azt kutatni, hogy „mi a legjobb kriptovaluta.” Meg kell találnia az Ön számára legmegfelelőbb kriptovaluta-kereskedési stratégiát is..

A kereskedelem minden bizonnyal a válasz a kriptovalutákba történő befektetések terén. A piac olyan helyzetbe került, hogy a kereskedőknek a legjobb módszereket kínálják a nyereség elérésére, ideértve az árrés-kereskedést, a shortolást és a hagyományos stratégiák alkalmazását..

Bár nincs tökéletes kereskedési stratégia, a különböző taktikák különböző emberek számára működnek. Íme néhány kulcsfontosságú dolog, amelyet figyelembe kell venni a kriptovaluta stratégia kiválasztásakor:

 • Melyik kriptovalutákba tervez befektetni?
 • A kiválasztott kriptovaluták hajlamosak ingadozni bizonyos időpontokban?
 • Mennyi időt tölthet a kriptovaluta piacok megfigyelésével?
 • Mik a végső kriptovaluta-kereskedési céljaid?

Miután megkapta a választ ezekre a kérdésekre, sokkal erősebb helyzetben lesz, hogy megtalálja az Ön számára a legjobb kriptovaluta kereskedési stratégiát. (Először lehet, hogy néhány különböző stratégiával kell kísérleteznie).

Akár gyorsan dönteni szeretne, akár inkább a hosszú játékot szeretné játszani, vessünk egy pillantást a 2021-es év legnépszerűbb kriptovaluta-kereskedési stratégiáira.

Hosszú távú kriptovaluta befektetési stratégiák

Ahogy a neve is sugallja, hosszú távú kriptovaluta befektetési stratégiák olyanok, amelyeknél elvárható, hogy a választott eszköz értéke hosszú távon jobban tökéletesedjen. Ahelyett, hogy hirtelen áringadozásokat váltana ki a nap folyamán, a hosszú távú stratégiák gondos tervezésre és önkontrollra támaszkodnak.

A hosszú távú befektetések általában 1 és 2 év közötti időkeretet kapnak. Néhány kereskedő azonban úgy dönt, hogy több mint egy évtizedig tartja befektetéseit. Kiválaszthatja, hogy a teljes befektetését e periódus elején zálogba kívánja-e adni, vagy változó összegeket fektessen be hosszú időn keresztül.

Ha kíváncsi arra, hogy egy hosszú távú kriptovaluta befektetési stratégia az Ön számára-e, íme néhány olyan tényező, amely segíthet eldönteni:

 • Hogyan számíthat arra, hogy a választott kriptovaluta teljesít a következő évben??
 • Milyen váratlan események okozhatják az eszköz eladását? Mennyire valószínű ezek az események? (Fontolóra veheti új szabályozások bevezetését, a potenciális kitörő versenytársakat és technológiájának skálázhatóságát).
 • Örülsz, hogy befektetést tartasz anélkül, hogy folyamatosan figyelnéd a piacot?

A hosszú távú befektetési stratégia megválasztásának számos előnye van, de ez nem mindenki számára megfelelő terv. Gyakran azok a befektetők a legalkalmasabbak, akiknek nappali munkájuk vagy egyéb igényeik vannak az idejükkel kapcsolatban, ami azt jelenti, hogy nem tervezik a piac percenkénti figyelemmel kísérését..

A hosszú távú befektetési stratégiák akkor is hatékonyak lehetnek, ha olyan kriptába fektet be, amelyben valóban hisz. Példaként mondjuk azt gondolja, hogy a legjobb kriptovaluta 2021-re a Bitcoin BTC lesz. Végrehajtja a kellő gondosságot, és közben felfedezi, hogy a vállalat hatalmas hiányt tölt be a piacon, meggyőző tervei vannak a jövőre nézve, és nemrégiben befektetett néhány új képességbe.

Ez azt jelenti, hogy jó okod van ezt hinni Bitcoin hosszú távon értékesebbé válik. Az erős kriptók képesek lesznek átvészelni a rövid távú ingadozásokat anélkül, hogy elhagynák általános felfelé mutató pályájukat. Ha úgy gondolja, hogy egy eszköz idővel jobban teljesít, a hosszú távú kereskedési stratégia megtalálása okos lépés lehet.

Rövid távú kriptovaluta befektetési stratégiák

A rövid távú kriptovaluta befektetési stratégia elméletileg lehetővé teszi, hogy gyorsan nyerjen. A rövid távú definíció tág lehet – bármi, ami néhány hónaptól egészen néhány másodpercig tart, rövid távúnak minősül, a pontos időkerettel a különböző tényezőktől függően.

Ezek a stratégiák az áringadozások beváltásának elvén alapulnak, nem pedig azért, mert arra számítasz, hogy a kriptovaluta idővel növekedni fog. A legtöbb kriptovaluta hihetetlenül ingatag. Amikor például a Bitcoin ára mindössze egy óra alatt 1000 dollárral zuhant vissza februárban, ez csak az ötödik legnagyobb óránkénti árcsökkenés volt a 2009-es indulás óta – rekordja elképesztő 20 000 dollár volt 2017 decemberében!

Lehet-e egy rövid távú kriptovaluta befektetési stratégia a megfelelő döntés az Ön számára? Ezeket a legfontosabb tényezőket kell figyelembe venni a mérlegelés előtt:

 • A veszteségek mindig valószínűek a kriptovalutába történő befektetéskor, még akkor is, ha 2021-ben befektetni választja az egyik legfontosabb kriptovalutát. Mennyi veszteséget fogad el?
 • Van-e elegendő ideje a kriptopiacok nagyon rendszeres figyelemmel kísérésére és az áringadozások azonnali reagálására??
 • A rövid távú stratégia nagyobb potenciális nyereséget eredményez-e, mint a választott eszközök hosszú távú stratégiája?
 • Ismerős vagy technikai elemzés? (Ez jó ötlet, ha rövid távú stratégia használatát tervezi, ezért meg kell ismerkednie vele, mielőtt elkezdené).
 • Mennyit és milyen gyakran ingadozott a választott titkosítás ára a múltban?

A rövid távú kriptovaluta befektetési stratégiák potenciálisan gyümölcsöző stratégiát jelenthetnek, amennyiben megfelel mind életstílusának, mind választott eszközeinek. Különösen alkalmasak olyan kriptovalutákra, amelyek alacsony piaci tőkével, de nagy kereskedési volumennel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy jelenleg sok kereskedő vásárol és ad el, ami folyamatosan mozgatja az árat.

Jó stratégia lehet az is, ha a kriptovaluta nemrégiben felkerült a hírekbe – még akkor is, ha nem tartozik a 2021-ben befektetni kívánt kriptovaluták közé..

Amikor az Pénzügyi Magatartási Hatóság (FCA) tanulmányt végzett annak megállapítására, hogy az Egyesült Királyságban hány ember hallott különböző kriptovalutákról – az eredmények sokatmondóak voltak. Nem meglepő, hogy a Bitcoin került az élre, a válaszadók 78% -a számolt be arról, hogy hallott a kriptográfiáról. De a következő legelterjedtebb, amiről a válaszadók mindössze 22% -a hallott A Facebook mérlege.

Ez a kriptográf még nem is kezdte meg működését, így figyelemre méltóságát teljes egészében a médiavisszhangja eredményezte. Ez azt jelenti, hogy a hírekben szereplő kriptók sokkal nagyobb valószínűséggel kapnak kamatot a kereskedőktől, függetlenül attól, hogy az egyik „legjobb kriptovaluta” -nak számítanak-e vagy sem.

A rövid távú befektetési stratégiákhoz jól alkalmazható egyéb kriptovaluták azok, amelyek egy kezdeti érmeajánlat (ICO). A befektetők ezeket a kriptókat általában nagyon alacsony áron tudják biztosítani, ami szinte biztos, hogy ingadozik, amikor a „piacon következő kriptovaluta” iránti érdeklődés növekszik..

A kriptovalutába történő befektetés az indulás kezdetén nem feltétlenül jó ötlet a hosszú távú befektetési stratégiához, kivéve, ha Ön tapasztalt befektető, aki valóban hiszi, hogy a kriptó jól fog működni (és diverzifikált befektetési portfólióval rendelkezik a minimalizálás érdekében a kockázat). Ha azonban egyszerűen csak a gyors tűzváltozások előnyeit kívánja kihasználni, az intelligens rövid távú befektetési stratégia lehet.

Hogyan lehet azonosítani a kriptovaluta és az ICO-csalásokat

Új kriptovaluták, mint pl NEO, Csillag, és IOTA (amelyről a fenti 2021-ben befektetni kívánt 10 kriptovaluta listáján olvashat) mind erős jelölt lehet az ilyen befektetési stratégiára. Ez azért van, mert ezek még nem főnevek, de még mindig meglehetősen jól helyezkednek el, amikor a világ legnagyobb és legjobb kriptovalutái vannak.

Természetesen vannak bizonyos hátrányai a rövid távú kriptovaluta befektetési stratégiáknak. Mielőtt bármilyen rövid távú kereskedési tervbe kezdene, tudnia kell ezeket:

 • Megkövetelik, hogy pillanatról pillanatra figyelemmel kísérhesse a piacot. Ez alkalmatlanná teszi őket azok számára, akik nem tervezik teljes munkaidős befektetővé válni.
 • Kockázatosabb stratégia, mint a hosszú távú kriptovaluta befektetési stratégiák.
 • Hihetetlenül megterhelő lehet! A befektetési döntések meghozatala akkor, amikor érzelmeket érez, impulzív cselekedetekhez vezethet, amelyek potenciálisan tönkretehetik az egyébként jól átgondolt stratégiát. Ha mégis rövid távú kereskedési stratégia mellett dönt, győződjön meg arról, hogy mindig felkészül a legrosszabbra, és érzi magabiztosan az érzelmeit..

További irodalom:

Cryptocurrency Day Trading

A legnépszerűbb kriptovaluták és kihívásaik

Hogyan lehet kereskedni a kriptovalutával 100 dollárral

Hogyan lehet megtalálni a legjobb kriptovalutákat azok kereskedésére

Mi következik a 2021-es kriptovaluta piacon?

Amikor a Bitcoin még 2009-ben elindult, a kriptopénzek világát kissé divatként elvetették. Gyors előrejutás 2020-ig, és ma már több mint 7000 különböző kriptovaluta van, amelyek együttes piaci felső határa meghaladja 1 billió dollár. Mivel az Egyesült Királyságban a válaszadók 78% -a elmondta az FCA-nak, hogy hallott a Bitcoinról, nyilvánvaló, hogy a kriptók gyorsan belépnek a mainstream-be.

Bár egyelőre nem számíthat arra, hogy a kriptovaluta a világ választott fizetési módjává válik (ne feledje, hogy az amerikaiaknak csupán 5% -a rendelkezik kriptovalutával), tagadhatatlan, hogy egyre inkább elterjed. Több online vállalkozás kezdi elfogadni a fizetést a legnépszerűbb kriptovalutákban, sőt láttuk, hogy bevásárlóközpontjainkban és utcáinkban kriptográfiai ATM-ek jöttek létre..

Olvass tovább: A legnépszerűbb kriptovaluták az Egyesült Államokban

Ahogy nő a DeFi és a dApps iránti kereslet, érthető, hogy egyes szakértők azt jósolják, hogy 2021 „a kriptográfia éve” lesz. Ha ez a helyzet áll fenn, akkor kemény verseny lesz. 2017 jelenleg az eddigi legkritikusabb barát év – több ezer új valuta indult el világszerte, aminek következtében a teljes piaci felső határ 4000% -kal felrobbant!

A legjobb kriptovaluta 2021-ben – Főbb pontok

2021-ben számos lehetőség kínálkozik a kriptovalutákba történő befektetésre, de az idén egyértelművé vált, hogy érdemes a lehető legjobb projekteket és érméket keresni. Az alábbiakban bemutatjuk a 2021-es kriptovaluta-befektetések legfontosabb pontjait.

 • 2021-et egyes szakértők „kriptopénz évének” hirdetik
 • A Bitcoin a legfőbb kriptovaluta, amelyet 2021-ben kell befektetni, az árak potenciálisan 120 000 dollárt érnek el
 • A decentralizált finanszírozás növekedése ösztönzi az olyan kriptók iránti érdeklődést, mint az Ethereum és a Tezos
 • Az, hogy 2021-ben melyik kriptovalutákat kívánja befektetni, a kockázatvállalási hajlandóságtól függ, olyan lehetőségek, mint például a Zcash, potenciális előnyöket kínálnak tapasztalt befektetőknek
 • Fontos megtalálni a megfelelő kereskedési stratégiát az Ön és menetrendje számára
 • Az időzítés minden, ami a sikeres kriptovaluta befektetéseket illeti
 • A hosszú távú kriptovaluta befektetési stratégiák jó választás lehetnek a kriptók számára felfelé
 • Ha úgy gondolja, hogy a választott befektetés idővel jól fog teljesíteni, akkor alkalmas lehet egy hosszú távú stratégiára
 • A rövid távú kriptovaluta befektetési stratégiák célja a gyors áringadozások bevétele
 • A rövid távú stratégiák kockázatosabbak lehetnek, mint a hosszú távú stratégiák, és megkövetelik, hogy folyamatosan figyelemmel kísérje a piacot
 • A Facebook Mérlege a második legelterjedtebb kriptovaluta az Egyesült Királyságban – annak ellenére, hogy valójában még nem indították el
 • Ha 2021 a kriptográfia éve lesz, akkor 2020-ra (az iparág rekordévére) van szüksége

2021-ben a fenti kriptovaluták bármelyikébe történő befektetés egy olyan gondolat, amelyet érdemes megfontolni, az előrejelzés mindegyikük számára eltérő mértékben ígéretes, és a befektetés könnyű, mint még soha.

Reméljük, hogy a 2021-ben befektetendő legfontosabb kriptovaluták listája hasznos volt. Bármi legyen is a befektetési stratégiád, a jelenlegi trendek és előrejelzések nyomon követése a legjobb módja annak, hogy 2021-ben a legjobb kriptovalutákkal teli erős portfóliót építsünk.

A legjobb kriptovaluták 2021-ben – GYIK

A kriptovaluta jó befektetés 2021-ben?

Fontos tudni, hogy a kriptovaluta mindig kockázatos befektetés, amely nem garantálja a megtérülést. Ennek oka, hogy a legtöbb kriptovaluta hihetetlenül ingatag. Sok kriptográfia azonban úgy véli, hogy 2021 lehet a legjobb év a kriptovaluta számára. Ha befektetés mellett dönt, mindig végezze el a megfelelő gondosságot, mielőtt 2021-re a legfontosabb kriptovalutákba fektetne.

Melyik kriptovaluta-csere a legjobb a kezdőknek?

Úgy gondoljuk, hogy az eToro több eszközből álló brókerplatform a legjobb kriptovaluta-csere kezdőknek. CopyTrader funkciója lehetővé teszi, hogy valós időben figyelje a tapasztalt befektetők kereskedési döntéseit, és automatikusan másolja a tetteiket. Ez nagyszerű bevezetést nyújt a 2021-es kriptovaluta-kereskedelem világába.

Hogyan lehet megtalálni a legjobb kriptovalutát, amelybe befektetni lehet?

Bár a 2021. évi kriptopénz-előrejelzéseket soha nem szabad tényként kezelni, a kriptovaluták kutatásához elengedhetetlen a legjobb befektetési kriptopénz megtalálása. A játék előtti tartózkodás segít azonosítani a kitörő kriptókat, biztosítani őket, miközben alacsony az áruk, és remélhetőleg eladni őket nyereségért.

Melyik kriptopénz növekszik a leggyorsabban?

A Litecoin jelenleg az egyik leggyorsabban növekvő kriptovaluta, részben a LiteBringer kiadásának köszönhetően. Éppen ezért egyes kereskedők arra számítanak, hogy a következő évben meghaladja a rekord növekedési szintet.

Mi következik a Bitcoin számára? A Bitcoin újra összeomlik?

Jó hír mindenkinek, akit a Bitcoin márciusi hatalmas összeomlása riasztott. Mivel ez a koronavírus-járvány okozta bizonytalanság következménye volt, a legtöbb szakértő úgy gondolja, hogy nem valószínű, hogy 2021-ben megismétlődne a bukás. Ne feledje azonban, hogy a Bitcoin nagyon ingatag, és lehetetlen megjósolni a jövőjét.

Mi a legjobb kriptovaluta?

A Bitcoin következetesen vezeti a legjobb és legsikeresebb kriptovaluták listáját. A világ legnagyobb piaci sapkájával és a legtöbb befektetővel rendelkezik. A kérdésre adott válasz azonban attól függ, hogyan definiálja a „legjobb” kifejezést. Egyes kereskedők úgy vélik, hogy a Bitcoin fenntarthatatlan, és az olyan alternatívák, mint a Bitcoin Cash, jobb hosszú távú befektetést eredményeznek.

Hogyan működik a kriptovaluta kereskedelem?

A kriptovaluta kereskedés a választott kriptovaluta adásvétele, azzal a céllal, hogy profitáljon annak áringadozásából. A kriptovaluta kereskedelméhez tőzsdén kell vásárolnia és eladnia, a saját személyes személyes pénztárcájában tárolt kriptot használva..

Most már tudod, hogy milyen kriptovalutákat kell befektetni 2021-ben. Ha inspirációt érez a kriptovaluta kereskedésének megkezdéséhez, akkor örömmel tudhatja ezt etoro lehetőséget nyújt Crypto eszközök megvásárlására 90-ig+ kriptovaluták. A kripto kereskedők diverzifikált portfóliót építhetnek a legnépszerűbb érmékkel.

Melyik kriptovalutát fektetné be 2021-ben?

Reméljük, hogy cikkünk Milyen top 10 kriptovalutát kell befektetni 2021-ben volt hasznos neked és spórolt egy kis időt kutatásában.

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van, és a múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeni eredményeket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector