Neo árjóslatok: Mennyit ér a NEO 2021-ben és azon túl?

NEO árjóslatok

Mennyit ér majd a NEO 2021-ben és azon túl?

Felmegy vagy összeomlik a NEO? Olvassa el a 2021–2025 közötti NEO árjóslatunkat

A NEO jóslatok vadászatán? Vagy küzdött, hogy megválaszolja a „jó befektetés a NEO?” Kérdést. Olvassa el. Ismerje meg a legjobb NEO ár-előrejelzési előrejelzést 2021-re és azt követően, és fedezze fel, mennyit érhet a NEO 2021-2025-ben.

A cikk írásakor a Neo (NEO) ára 48,63 dollár, piaci kapitalizációja pedig 3,41 milliárd dollár. Ez erőteljes növekedést jelent 2020 decemberének közepén érvényes értékéhez képest. Amikor tavaly cikket osztottunk meg a legfrissebb Neo árjóslatokról, az altcoin értéke 17,03 dollár volt, piaci korlátja 1,20 milliárd dollár volt. A jelenlegi befektetők számára ez a növekedés örvendetes hír volt – de mivel az eszköz a világ 23. legnagyobb kriptovalutájáról a 29. legnagyobbra csúszott, ez a növekedés elégséges ahhoz, hogy versenyképes maradjon?

Neo (NEO) Lehet, hogy nem az egyik legnagyobb név az üzleti életben, de ez a kriptó elismerést kapott arról, hogy Kína az első nyílt forráskódú blokklánc – és gyakran „kínai Ethereumként” emlegetik.


Amikor a Neo először 2014-ben megjelent a piacon, eredetileg Antshares néven dobták piacra. Csak 2017-ben vette fel a Neo nevet, amely görögül újat vagy fiatalt jelent. A Neo célja, mint egy stabil tabletta, a kriptográfia és a fiat pénznem közötti szakadék áthidalása. Ezt úgy teszi, hogy decentralizált platformot biztosít az emberek számára a nem digitális fizetések lebonyolításához.

Az indulás óta eltelt hat év alatt a Neo hírnevet szerzett, de magas volatilitást tapasztalt. Különösen 2017-2018-ban volt ez a helyzet, amikor a kriptopénzpiac széleskörű robbanása a Neo árának minden idők legmagasabb szintjére (ATH) 198,38 dollárra ugrott..

Ha arra kíváncsi, hogy „vajon a NEO jó befektetés-e?”, Akkor jó helyen jár. Ebben a cikkben a Neo árának 2021–2025 közötti áraival kapcsolatos frissített előrejelzéseket fogjuk megvizsgálni. Lehet-e az úgynevezett kínai Ethereum jó úton, hogy elérje minden idők legmagasabb értékét (ATH), 198,38 dollárt? Vagy Neo továbbra is lemarad a világ legnagyobb kriptóitól?

Ha gyorsan és egyszerűen meg akarja vásárolni a NEO-t, nézze meg eToro Exchange!

Mi a Neo (NEO)?

Mielőtt megvizsgálnánk a legvonzóbb rövid távú Neo árjóslatokat, összegezzük, hogyan működik a kriptovaluta. Mint a bevezetőben említettük, a Neo egy olyan platform, amelynek célja, hogy a felhasználók decentralizált digitális fizetéseket hajtsanak végre. Tehát hogyan csinálja pontosan?

Az egyik legfontosabb dolog, amire emlékezni kell a Neo kapcsán, hogy két különböző natív tokent használ. Ezek a NEO (a token, amelyet ebben a cikkben tárgyalunk) és a GAS. Habár vannak bizonyos hasonlóságaik, például mindkettőjük maximális készlete 100 millió, teljesen más célokat szolgálnak:

 • A NEO képviseli a Neo blokklánc tulajdonjogát. Ezeket a tokeneket blokkok hozzáadásához és a teljes hálózat kezeléséhez használják.
 • A GAS, amint a neve is mutatja, a Neo platformon belüli tranzakciók lebonyolítására szolgál. Amikor a felhasználók NEO tokent tartanak a pénztárcájukban, GAS tokenekkel jutalmazzák őket, amelyek ugyanúgy működnek, mint az Ethere az Ethereum hálózaton. A felhasználóknak tranzakciós díjakat kell fizetniük GAS-ban.

Ez a kétszintű rendszer megkülönbözteti a Neo-t számos versenytársától. Lehetséges közvetlenül vásárolni és kereskedni GAS-tokenekkel, de a legtöbb ember úgy dönt, hogy NEO-tokenekkel rendelkezik, mivel ezek a hálózat tétjét jelentik. Minden létrehozott új Neo blokk mellett 8 új GAS tokent osztanak szét.

Egy másik kulcsfontosságú dolog, amelyet a Neo-val kapcsolatban meg kell jegyezni, az a tény, hogy a tokenek nem oszthatók meg. Ez azt jelenti, hogy minden token egyetlen részvényt képvisel a vállalatban, és mivel a részvények nem oszthatók fel kisebb részekre, a NEO sem. A NEO jelenlegi 17,03 dolláros árán ez nem kérdés. Ez azonban a jövőben potenciálisan problémát jelenthet a befektetők számára.

Használjuk példaként a Bitcoinot, a kriptopénz úgynevezett királyát. Az írás idején egyetlen Bitcoin token költsége 19 287,47 USD. A leggazdagabb befektetők kivételével ez az ár megfizethetetlen, és sok ember számára lehetetlenné teszi egy zseton vásárlását, nemhogy többet. Szerencsére lehetséges megvásárolni egy BTC százalékát. Ez azt jelenti, hogy a befektetők mindössze 100 dollárért férhetnek hozzá a Bitcoinhoz, bármennyire is költeni szeretnének.

Ha a jövőben a NEO ára jelentősen megemelkedik, ez sokkal exkluzívabb befektetési lehetőség lesz. Ez azt jelentheti, hogy a jelenlegi befektetők számára nehezebb lesz eladni a zsetonjaikat, mivel minden eszközt teljes egészében meg kell vásárolni. Minél magasabb a költség, annál nehezebb megengedni maguknak az embereknek a vásárlást.

Szeretne többet megtudni a NEO-ról? Jó helyen jársz. Akár arra kíváncsi, hogy „A NEO jó befektetés-e 2021-ben?”, Vagy egyszerűen csak a kriptovaluta-trendek előtt akar haladni, olvassa el, hogy felfedezze a Neo 2021-re vonatkozó legfontosabb előrejelzéseit és azon túl..

Rövid távú neo-előrejelzések: 2021

A NEO 2021-re vonatkozó előrejelzése

Mit prognosztizálnak a kriptográfiai szakértők a NEO-ra 2021-ben?

Most, hogy elmagyaráztuk a Neo platform történetének egy részét, itt az ideje, hogy előre nézzünk a következő évre. Mit gondolnak a kriptovaluta-elemzők közül néhányan, hogy mi történhet a Neo árával 2021-ben? Meg tudják-e válaszolni a „vajon a Neo jó befektetés?” Kérdést

Korábbi Neo árjóslási cikkünkben a kilátások viszonylag bullish volt. A WalletInvestor és a Digital Coin Price is optimista volt Kína első nyílt forráskódú blokkláncjának jövőjével kapcsolatban, különös tekintettel a WalletInvestorra, és arra számított, hogy a Neo 2018 óta legsikeresebb éve lesz. Tehát hogyan változtak az előrejelzéseik a Neo legutóbbi növekedésének eredményeként?

Kezdjük azzal, hogy visszatérünk a WalletInvestorhoz. Frissített előrejelzései szerint a befektetési elemző platform most a következőket várja a Neo árával:

Ha összehasonlítjuk ezt a grafikont a WalletInvestor korábbi jóslatával, könnyű kissé csüggedten érezni magunkat. Először is, a platform csökkentette a Neo árára vonatkozó előrejelzését 2021 elején – még decemberben, arra számított, hogy a Neo 50 dollárt fog elérni az év első hónapjaiban. Azóta csökkentette ezt a várakozást, csak a maximális előrejelzései vezették az eszközt az 50 dolláros határ fölé.

Ennek ellenére jelentősen megemelte a 2021 végére vonatkozó előrejelzéseit. Bár korábban azt hitte, hogy a Neo értéke egész évben csökken, most szimmetrikusabb előrejelzést kap. Bár az év nagy részében csökkenő tendenciát mutatnak – a Neo ára a minimális előrejelzései szerint akár potenciális éves legalacsonyabbra, 0,000001 dollárra süllyedhet! – maximális jóslatai sokkal megnyugtatóbbak. A skála tetején 60 dollár feletti árakat láthattunk. Ez egy hatalmas hatótávolság, ami megnehezíti, hogy mire számítsunk. De mivel a Neo ára jelenleg még mindig emelkedik, a befektetők továbbra is reménykedhetnek a fényes jövőben.

Szóval, a Digital Coin Price is megváltoztatta az előrejelzéseit? Jó hír, hogy ez a platform valamivel optimistább, mint a WalletInvestor. Az előrejelzéseket az alábbi grafikonon láthatjuk:

Az első dolog, ami kiemelkedik ebben a jóslatban, a volatilitás szintje, négy csúcs és vályú formájában, amelyek egész évben egyenletesen helyezkednek el. A második dolog, ami kiemelkedik, az az, hogy a Digital Coin Price úgy véli, hogy a Neo egy bearish futam alatt zárja az évet, így 2021 decemberi ára az év legalacsonyabb lesz. Ennek a megfigyelésnek az ezüst bélése az a tény, hogy még a legalacsonyabb ára is valószínűleg jelentősen magasabb lesz, mint a jelenlegi értéke – valójában a platform úgy véli, hogy Neo 2021 során soha nem esik 60 dollár alá..

A legnagyobb bikafutás csúcsán, amelyre a Digital Coin Price előrejelzése szerint októberben kerül sor, az eszköz akár 78,43 dollárt is elérhet. Ez több mint 30 dollárral magasabb a jelenlegi 48,63 dolláros árnál, ami erősen arra utal, hogy a Neo növekedése még korántsem ért véget.

A DigitalCoinPrice azt jósolja, hogy a Neo az év legmagasabb értékét jóval később éri el az évben, mint a WalletInvestor, elemzésével pedig azt sugallja, hogy a kriptográfia 2021 májusában maximalizálódik. Mindazonáltal a két platform egyetértésben van a NEO értékét illetően. Mindkettő úgy véli, hogy a Neo 2021-ben megközelíti a 80 dollárt, ami jelentős javulást jelent a jelenlegi árához képest. Abban is egyetértenek, hogy Neo az év során soha nem süllyed ezen érték alatt.

Végső rövid távú NEO árjóslatunk a Long Forecastból származik. A Digital Coin Price-hoz hasonlóan ez a befektetési platform is úgy véli, hogy a Neo a következő évben magas szintű volatilitást fog tapasztalni.

Hónap Nyitott Alacsony-Magas Bezárás
Február 22,08 USD 51,39–45,71 USD 45,71 USD
Márc 45,71 USD 44,29–96,62 USD 47,62 USD
Április 47,62 USD 47,62–59,11 USD 55,24 USD
Lehet 55,24 USD 43,15–55,24 USD 46,40 USD
Június 46,40 USD 46,40–57,59 USD 53,82 USD
Július 53,82 USD 42,05–53,82 USD 45,21 USD
Augusztus 45,21 USD 38,30–45,21 USD 41,18 USD
Szept 41,18 USD 41,18–51,11 USD 47,77 USD
Október 47,77 USD 47,77–59,29 USD 55,41 USD
November 55,41 USD 47,29–55,41 USD 50,85 USD
December 50,85 USD 50,85–63,12 USD 58,99 USD

Amint azt a fenti táblázat adataiból láthatjuk, a Long Forecast arra számít, hogy a Neo ára minden hónap végén 45 és 60 dollár között mozog. Lehet, hogy ez nem tűnik rendkívül ingatagnak, de mivel a Neo ára minden hónap folyamán körülbelül 10 dollárral változik, nyilvánvaló, hogy nem lehet elsöprő mértékben bullish vagy bearish trendet látni.

A Long Forecast szintén óriási potenciális éves felárat adott, alacsonyabbal, 22,08 dollárral és 96,62 dollárral. Bár ezek egyszeri ingadozásnak tűnnek, hozzájárulnak a nagyon rendszertelen havi százalékokhoz!

Mi lesz a Neo ára 2021-ben?

Neo felmegy-e 2021-ben??

Összességében valószínűnek tűnik, hogy a Neo ára emelkedni fog 2021-ben – bár lehet, hogy nem látunk állandó bika trendet egész évben.

Úgy tűnik, hogy ez mind a digitális érme árának, mind a hosszú előrejelzésnek a következtetése. A WalletInvestor bizonytalanabb jóslatot adott, és a legalacsonyabban jegyzett adatok valóban hihetetlenül medvék. Az év vége felé azonban továbbra is késői áremelkedésre számít.

A Coinliker előrejelzése szerint a NEO ára az év legvégére eléri a 127,63 dollárt. A Previsioni Bitcoin szerint a NEO 2061 decemberéig 103,6 dollárt fog elérni. A Trading Beasts azt is elmondta látogatóinak, hogy látja annak lehetőségét, hogy a NEO ára 2021-ben 146 dollárig emelkedjen..

Összegezhetjük ezeket az eltérő 2021-es NEO-előrejelzéseket azzal, hogy a potenciális áremelkedést jelenleg sokkal drámaibbnak tartják, mint a lehetséges árcsökkenést, de ez nem azt jelenti, hogy a csökkenés kevésbé valószínű.

Fontolgatná a befektetést NEO?

Kíváncsi arra, hogy „a Neo ára hosszú távon emelkedni fog-e”? A NEO előrejelzései 2021-re hihetetlenül változatosak. Ha egy hosszú távú befektetési stratégiát részesít előnyben, vessünk egy pillantást a 2022-2025 közötti Bitcoin-előrejelzésekre.

Hosszú távú neo-előrejelzések: 2022-2025

Mit prognosztizálnak a kriptográfiai szakértők a NEO-ra 2022-ben és azon túl?

Most, hogy láttuk, mit várnak a legnépszerűbb kriptográfiai platformok a NEO-tól 2021-ben, nézzünk előre 2022-2025-re. A hosszú távú előrejelzések segíthetnek-e rávilágítani arra, hogy a rövid távú előrejelzések közül melyik lehet a legvalószínűbb??

Első hosszú távú NEO előrejelzésünk a Trading Beasts-től származik. 2022-re a platform azt jósolta, hogy a Neo ára a következő célokat fogja elérni:

Havi minimálár maximális ár
Jan 32,091 USD 47,193 USD
Február 32,427 USD 47,686 USD
Márc 32,742 USD 48.150 USD
Április 33,105 USD 48,684 USD
Lehet 33.470 USD 49,221 USD
Június 33,861 USD 49,795 USD
Július 34,252 USD 50,370 USD
Augusztus 34,668 USD 50,983 USD
Szept 35,097 USD 51,614 USD
Október 35.524 USD 52.241 USD
November 35,977 USD 52,907 USD
December 36,424 USD 53,565 USD

Sajnos a Trading Beast jóslatai nem izgatnak semmit. Mivel a maximális előrejelzések is valamivel magasabbak, mint a Neo jelenlegi 48,63 dolláros ára, egyértelmű, hogy ez a platform nem számít arra, hogy az eszköz bikafutása azonos ütemben folytatódik. Minimális és átlagos előrejelzése szerint még értéket is veszít, és 2022 januárjában a potenciális legalacsonyabb szintre, 32,091 dollárra esik. Még ennél is rosszabb, hogy a Trading Beasts negatív átlagos változásszázalékot idézett az év minden hónapjára.

Megnyugodhat, ha tudod, hogy a 2023-as és 2024-es előrejelzései meglehetősen kevésbé medvék, bár még mindig nem utalnak arra, hogy Neo különösen fényes jövő előtt áll. A következő csúcsokat, mélypontokat és átlagokat idézi a következő pár évben:

 • 2023: minimum = 36,897 USD, átlag = 46,855 USD, maximum = 62,456 USD
 • 2024: minimum = 43,018 USD, átlag = 55,100 USD, maximum = 72,109 USD

Ezek a számok kissé lesújtónak tűnnek, különösen összehasonlítva a következő öt év égig érő előrejelzéseivel más kriptovalutákra vonatkozóan. A fényesebb előrejelzéshez térjünk rá a Digital Coin Price-ra – amelynek viszonylag optimista előrejelzése 2021-re még csak a kezdet!

Amint azt a grafikonból láthatjuk, a Digital Coin Price azt várja, hogy lassan, de egyenletesen haladjon előre 2030-ig. Ha kíváncsi arra, hogy mit ér majd a Neo 2030-ban ’, ezeknek a statisztikáknak jó ötletet kell adniuk. A platform a következő hosszú távú NEO árcélokat jósolta a következő néhány évre:

 • 2022: 85,09 USD
 • 2023: 105,74 USD
 • 2024: 120,99 dollár
 • 2025: 140,15 USD
 • 2026: 174,24 USD
 • 2027: 184,52 USD
 • 2028: 215,52 USD

Ha ezek a jóslatok helyesek, ez azt jelenti, hogy a Neo új ATH-t fog elérni 215,52 dollárban, pontosan tíz évvel a korábbi 198,38 dolláros ATH után (amelyet 2018-ban ért el)..

Az olasz Previsioni Bitcoin kriptovaluta platform általában optimista előrejelzéseket ad a kriptopiacról 2021-ben, de mik a várakozásai a Neo-val szemben 2022-ben? Previsioni Bitcoin úgy véli, hogy 2022 a Neo eddigi egyik legjobb éve lesz, éves csúcsa, 155,1664 dollár 2022 januárjában következik be

Utolsó hosszú távú Neo árjóslatunk a Coinswitch-től származik. Ha arra kíváncsi, hogy „a Neo ára emelkedik-e hosszú távon?”, A Coinswitch jóslata nagyon biztató. 2025-re a platform előrejelzése szerint a Neo megdöbbentő 533 dollárt érhet.

A Coinswitch ezt a vetületet azzal indokolta, hogy a Neo blokklánc egyediségére hivatkozott, ami történelmileg arra ösztönözte a befektetőket, hogy a bearry futások alatt is megtartsák a hitüket a kriptovalutában. A platform úgy véli továbbá, hogy az elkövetkező évek új partnerségei növelhetik a Neo piaci pozícióját.

Mi lesz a Neo ára 2025-ben?

Neo felmegy 2025-ben?

E hosszú távú előrejelzések szerint a Neo ára valószínűleg 2025-ben emelkedni fog. Bár a Trading Beasts úgy véli, hogy a növekedés üteme hihetetlenül kicsi lesz, mégis elismeri, hogy a Neo 2024 folyamán kicsi nyereséget fog elérni. Price viszont arra számít, hogy 2025-ig a digitális eszköz értéke 140,15 dollár lesz.

A Cryptoground szerint a NEO 2025 decemberére elérheti a 250 dollárt. A Coinliker azt is elmondta látogatóinak, hogy látja annak lehetőségét, hogy a Neo ára 2025 végéig akár 245 dollárra is emelkedhet..

Hosszú távú befektetésként azt vetíti előre, hogy a NEO nagyon jól tudna teljesíteni. Előrejelzései szerint a NEO érme értéke 2021 végére 130,50 dollárra emelkedhet, 2022-ben 180,20 dollárra emelkedhet, és 2025-ig elérheti a 220,70 dolláros átlagárat..

Következtetés: A NEO árjóslási előrejelzése

Az alábbi jóslati adatok felvázolják a Lehetséges magas és alacsony NEO 2021-es, 2022-es, 2023-as, 2024-es és 2025-ös előrejelzés a műszaki elemzők és az ipar szakértői részéről.

Év Magas Alacsony
2021 143,20 USD 32,50 USD
2022 162,50 USD 45,20 USD
2023 190,00 USD 74,60 USD
2024 240,00 USD 105,10 USD
2025 340,00 USD 135,00 USD

Mennyit ér majd NEO öt év alatt?

A szakértők által felajánlott Neo árjóslat szerint a Neo 2021 végére 130 dollárra, 2022-ben 150 dollárra emelkedik, hogy 2025 decemberéig egészen 235 dollárig szárnyaljon..

A CoinLiker NEO előrejelzései alapján az érme ára várhatóan jelentősen emelkedni fog az elkövetkező években, 2021-ben 110 dollárral, 2023-ban 172 dollárral és 2025 decemberében 245 dollárral kereskedve. A Longforecast előrejelzése szerint egy NEO 2025 végéig 269 dollárt érhet..

Szóval, a Neo jó befektetés?

Szakértői előrejelzések szerint a Neo potenciálisan jó befektetés lehet. A WalletInvestor és a DigitalCoinPrice is optimista a Neo rövid távú kilátásaival kapcsolatban. Az összes jóslatot tekintve az az általános konszenzus látszik, hogy a Neo ára 2021-ben és 2025-ben is emelkedni fog.

Hogyan változott a Neo ára az idők során?

A jövőbeni előrejelzések mellett fontos a lehető legpontosabb előrejelzések elkészítése érdekében visszatekinteni a kriptovaluta múltbeli teljesítményére. Bár a Neo sokáig nem volt a piacon, árváltozásai az elmúlt években viszonylag szélsőségesek voltak – így segíthetnek-e nekünk abban, hogy eldöntsük, a cikkben szereplő jóslatok közül melyik a legvalószínűbb?

A Neo történelmi teljesítményét ezen az árdiagramon a Coinlib.io kriptovaluta elemző platformról láthatjuk. (Ne feledje, hogy ez a diagram csak az eszköz előrehaladását követi 2017-től, amikor az Antshares-ről Neo-ra váltott.).

A Neo 2017-ben kezdte meg a kereskedést, ebben az évben gyakran „kriptovaluta évének” nevezik. A megnövekedett befektetői bizalom – a kriptográfia növekvő elfogadásával és több száz (ha nem ezer) új eszköz bevezetésével együtt – azt jelentette, hogy a piac robbanásszerűen fellendült 2017 és 2018 között. A Neo tökéletesen időzítve volt, hogy kihasználja ezt a növekedést. Amint a diagramból láthatjuk, első csúcsa 2017 augusztusában következett be, amikor hat hónap 10 dollár alatti kiadások után 42,65 dollár értékre emelkedett.

Innen a Neo az egekbe ugrott, elérve 198,38 dolláros ATH-ját, amelyet 2018 januárjában ért el. Ezen a ponton a Neo népszerű kezdeti érmeajánlata (ICO) és az azt követő áremelkedés azt jelentette, hogy a korai befektetők megdöbbentő megtérülést (ROI) láttak 378 453 %!

Sajnos azonban ezek a magasságok nem tartottak sokáig. Májusra a kriptográfia ismét 50 dollár alá süllyedt, ami drámai ATH majdnem egynegyede, és az év hátralévő részében tovább zuhant. 2019 elején Neo még egyszer kevesebb, mint 10 dollárt ért. Bár időnként 11 és 12 dollár közötti árfolyamot ért el, teljesítményét alig lehetett bullishnak nevezni – mindeddig.

A jó hír az, hogy ára egyértelműen emelkedik. A koronavírus 2020 márciusi összeomlásának pusztítása után, amely szinte minden nagyobb kriptovaluta árának esését okozta, a Neo mérsékelt haladást mutatott az év második felében, szeptember 14-én elérte a 22,99 dollárt. És amikor a kriptopénzpiacon 2020 december végén hatalmas bikafutáson esett át, Neo nem sokáig maradt el. Január 3. és 11. között az eszköz értéke 14,28 dollárról 25,28 dollárra nőtt – és az ára azóta sem állt le.

Készen áll a befektetésre NEO?

Milyen tényezők befolyásolják a Neo árát?

A kriptopénzpiac az egyik legingatagabb a világon. Az ártrendeket köztudottan nehéz megjósolni – azonban számos tényező befolyásolhatja, hogy az érme értéket gyarapít-e vagy sem..

Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a legfontosabb okokat, amelyek miatt a Neo ára emelkedhet vagy csökkenhet. Megértve, hogy a különböző tényezők hogyan befolyásolhatják piaci teljesítményét, növelheti esélyeit arra, hogy érvényes kriptopénz-előrejelzéseket készítsen.

Vessünk egy pillantást a legfontosabb tényezőkre, amelyek befolyásolhatják a NEO árát.

Kereslet és kínálat

A kínálat és a kereslet kapcsolata a legfontosabb tényező, amely meghatározza bármely kriptovaluta árát. Ez mindenre kiterjedő tényező, mivel sok különböző esemény és kritérium („részfaktor”) befolyásolhatja, hogy több befektető akarja-e vásárolni vagy eladni eszközeit. Ha egy kriptográfia kínálata nagyobb, mint a kereslet, az azt jelenti, hogy az ár csökken. Ha a kereslet nagyobb, mint a kínálat, ez azt jelenti, hogy az ár emelkedni fog.

Kormányzati támogatás

A kormányzati szervek nem mindig támogatják a kriptovalutát. Alig öt évvel ezelőtt a kriptográfiai előírások sajnálatos módon nem voltak megfelelőek – és mivel a digitális eszközök egyre inkább érvényesülnek, sok hatóság arra ösztönzi az ipar szabályozásának erőteljesebb módszereit. Ez sok elemzőt attól tartott, hogy a közelgő szabályozási visszaszorítások veszélyeztethetik a kriptovaluta piacot a jövőben.

Neo-val nem. Amikor Hszi Csin-ping kínai elnök 2019 végén nyilvánosan a kriptovaluták mellett nyilatkozott, az új érdeklődést váltott ki az eszköz iránt. A Neo (vagy „a kínai Ethereum”) profitált ebből, sok kereskedő úgy vélte, hogy az elnök felelős azért, hogy felemelje a kriptovaluta árát.

Az intelligens szerződések népszerűsége

Az intelligens szerződések olyan digitális megállapodások, amelyek automatikusan kódolják a tranzakció konkrét feltételeit, például az Ön által fizetett pénzösszeget és azt a felet, akinek fizet. Az Ethereumhoz hasonlóan a Neo is támogatja az intelligens szerződéseket, megkönnyítve ezzel a felhasználók számára a biztonságos tranzakciók végrehajtását.

Amint a decentralizált fizetési rendszerek népszerűsége folyamatosan növekszik, az intelligens szerződések egyre fontosabb szerepet játszanak a kriptovaluta-környezetben. Az intelligens szerződéseket elősegítő platformok valószínűleg megnövekedett forgalmat fognak tapasztalni, és egyre több befektető szeretne bevásárolni ezt a technológiát. Ez azt jelenti, hogy növekedni lehet az olyan platformok iránti kereslet, mint a Neo (az árával együtt).

Meggondolná a NEO vásárlását?

Főbb pontok

 • Gyakran „kínai Ethereumnak” hívják, és ez az ország első nyílt forráskódú blokklánca
 • Két natív token létezik a Neo számára: NEO és GAS
 • Az írás idején a Neo értéke 42,63 dollár, piaci korlátja pedig 3 006 826 289 dollár.
 • A legújabb növekedés ellenére a Neo a világ 23. legnagyobb eszközéről a 29. legnagyobbra esett vissza.
 • A WalletInvestor hihetetlenül széles előrejelzést adott, és arra számított, hogy a Neo ára 0,000001 és 60 dollár közötti értéket ér el..
 • A digitális érme ára nem számít arra, hogy a Neo ára 2021 alatt bármikor 60 dollár alá csökken.
 • A Hosszú előrejelzés óriási potenciális éves árrést adott, alacsonyabbal, 22,08 dollárral és 96,62 dollárral. Arra számít azonban, hogy Neo 45 és 60 dollár között mozog.
 • 2024-re a Trading Beasts úgy véli, hogy minimális ára 43,018 dollár, átlagára 55,100 dollár és maximális ára 72,109 dollár lesz..
 • A Digital Coin Price optimistább, hisz 2028-ig új ATH-t láthatunk.
 • A kulcsfontosságú tényezők, amelyek befolyásolhatják az árát, mint a kereslet és kínálat kapcsolata, a kormányzati előírások és az intelligens szerződések növekedése

Ha a NEO 2021-2025-re vonatkozó előrejelzéseit kereste, reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a cikket. A kriptovaluta-befektetés közismerten kockázatos, és elengedhetetlen a robusztus kockázatkezelési stratégia megléte, ha fontolóra veszi a NEO hozzáadását portfóliójához.

Ha tetszett a cikkünk Neo árjóslatok: Mennyit ér a NEO 2021-ben és azon túl, kérjük, ossza meg befektetőtársaival.

Ha inspirációt érez a megfontoláshoz a NEO vásárlása, vagy ez a cikk némi extra betekintést nyújtott meglévő ismereteibe, örömmel tudhatja, hogy az etoro lehetőséget kínál Crypto eszközök megvásárlására és CFD-k kereskedésére akár 90+ kriptovaluták.

eToro – A legjobb platform a NEO vásárlásához

etoro bróker

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Reméljük, hogy élvezték ezt a cikket a 2021–2025 közötti időszakra vonatkozó Neo legfontosabb előrejelzéseiről. Akár meglévő befektető vagy, aki pozitív választ remél a „vajon a Neo jó befektetés?” Kérdésre, vagy valaki, aki fontolóra veszi az eszköz első felvételét portfóliójába, mindig ügyeljen arra, hogy elvégezze saját átvilágítását. mielőtt elfogadná az itt említett előrejelzéseket.

GYIK

Mire használható a Neo érme??

A Neo platform célja intelligens szerződések és decentralizált fizetési rendszerek kínálata, lehetővé téve az emberek számára, hogy mindennapi tranzakciókat hajtsanak végre a blokkláncon. NEO érme tokenjeit új blokkok hozzáadásához és a hálózat egészének kezeléséhez használják.

Neo jobb, mint Ethereum?

A „kínai Ethereum” néven ismert Neo számos kulcselőnyt kínál régebbi versenytársával szemben. A platform támogatja a programozási nyelveket, beleértve a JavaScript-et és a C ++ -ot, és úgy lett kialakítva, hogy kevésbé legyen kiszolgáltatott a támadásoknak. Ez fontos előny, tekintve, hogy az Ethereum két magas, 51% -os feltörést szenvedett el az elmúlt években, amelyek közül a legutóbbi 2020 augusztusában történt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector