Ripple vs Bitcoin: Melyik kriptot kell megvásárolnia 2021-ben

XRP vs BTC: Melyik legyen a portfólióban?

Lehet, hogy a Ripple és a Bitcoin már szerepel a befektetési portfólióban. De melyiknek van jobb befektetése 2021-ben és azon túl?

Kíváncsi a különbség a Ripple és a Bitcoin között? Jó helyen landolt. Ebben a cikkben: Ripple vs Bitcoin: Melyik kriptót kell megvásárolnia 2021-ben, meg fogunk különböztetni e két népszerű digitális érmét.

Nagy dolgok várhatók a kriptopiacon 2021-ben, mivel a nagy közéleti személyiségek és pénzügyi cégek továbbra is magukévá teszik a digitális valutát, és mivel az első tíz zseton szinte általánosan megjósolt áremelkedéssel még soha nem volt vonzóbb idő befektetni a kriptopénzekbe.

Ripple vs Bitcoin – Az XRP és a BTC összehasonlítása

Bárki, aki ismeri a kriptográfia befektetését, kissé zavarba kerülhet abban, hogy hova tegye a pénzét – különösen a jelenleg rendelkezésre álló zsetonok hatalmas száma miatt. A legtöbb befektetőnek azonban csak a legfelső szintű kriptókkal kell foglalkoznia – és bármely befektetési portfólió két alappillére valószínűleg mindig Bitcoin és / vagy Ripple lesz.


De hogyan mérik egymást a két kriptovaluta? A legtöbb ember tisztában van azzal, hogy a Bitcoin piacvezető, de vajon ez teszi-e a legjobb kriptovalutát 2021-ben? A következő cikkben alaposabban megvizsgáljuk az XRP-t és a BTC-t is, hogy kiderüljön, melyik nyújtja a legígéretesebb megtérülést az elkövetkező évben.

Tehát a Ripple jobb befektetés, mint a Bitcoin? Túl késő befektetni a Bitcoin-ba? Ha egyszerre fektet be a Bitcoinba és a Ripple-be?

És ami talán a legfontosabb, mi a különbség a Bitcoin és a Ripple között?

Tudja meg a részletes Ripple vs Bitcoin összehasonlító útmutatónkban.

Ha gyorsan és egyszerűen meg akar vásárolni Bitcoinot vagy Ripple-t eToro Exchange!

A versenyzők: Ripple vs Bitcoin

Először is, ha kíváncsi arra, melyik kriptot kell 2021-ben befektetni, akkor a Ripple-t és a Bitcoin-ot is érdemes megfontolni. Mindegyik érme azonban valami egészen mást hoz az asztalra, és minden leendő befektetőnek tisztában kell lennie a kettő közötti fő különbségekkel ahhoz, hogy hatékonyan kezelhesse elvárásaikat.

Bitcoin vs Ripple: Melyek a legfontosabb különbségek közöttük

Íme a két eszköz legfontosabb különbségei:

Háttér

Bitcoin kétségtelenül a létező leghíresebb kriptovaluta – és a piaci kapitalizáció szempontjából is messze a legnagyobb. Valójában a Bitcoin volt az, amely a kriptovalutát és a blokkláncot a térképre tette, amikor még 2009-ben elindult. A BTC eredete kissé rejtélyes, mivel senki sem ismeri igazán az eredeti Bitcoin-fehérlap: Satoshi Nakamoto szerzőjének valódi kilétét. De ez minden bizonnyal nem akadályozta a világ legnagyobb digitális pénznemének emelkedését.

A kezdeti rajongás után a Bitcoin néhány évig elcsendesedett 2013-ig, amikor a BTC ára hirtelen megugrott, és azok, akik a Bitcoinba fektettek, nagyon irigylésre méltó helyzetbe kerültek – több száz százalékos megtérülést tapasztaltak.

Folyamatos népszerűsége és piacvezető pozíciója azt jelenti, hogy a legtöbb befektető 2021-ben meg akarja vásárolni a Bitcoin-t, és gyakran ez az első kriptográfia, amelyet az új befektetők úgy döntenek, hogy beleteszik a pénzüket – és jó okkal.

További információ: Mi a Bitcoin? Kezdő útmutató

Fodrozódás nagyon különbözõ vadállat a Bitcoin-tól. Valójában a Ripple valójában az XRP mögött álló anyavállalat neve, nem pedig maga a token neve, bár a kettőt gyakran felcserélve használják. Van némi vita arról is, hogy az XRP valóban decentralizált-e vagy sem. Míg a protokoll alapítói ragaszkodnak hozzá, végül a Ripple Labs Inc. vezeti a show-t, amely a kriptográfiai közösség állítása szerint ellentmond a valódi decentralizációnak.

Egy másik kulcsfontosságú tudnivaló, hogy az XRP elsődleges célja eltér a Bitcoinétól. A Ripple-t a bankok és a nagyobb intézmények szem előtt tartásával fejlesztették ki. Az ötlet egy olyan rendszer bemutatása volt, amely felváltja a meglévő határokon átnyúló fizetési megoldásokat, például a jelenlegi ipari szabványt, a SWIFT-et. Természetesen ez azt jelenti, hogy az XRP árpotenciálja alapvetően kapcsolódik a nagy pénzügyi intézmények általi elfogadásához.

Aki 2021-ben vásárolni kívánja a Ripple-t, annak tisztában kell lennie azzal a SEC-perrel is, amely 2020 végén sújtotta a céget, ahol az amerikai szabályozó testület úgy döntött, hogy az XRP-t nem pénznemként, hanem eszközként kell kereskedni – ez az döntés megütötte az XRP árakat nagy értelemben. Ez azonban természetesen nem azt jelenti, hogy nem jó ötlet a Ripple-be befektetni – főleg, hogy az árak jelenleg alacsony szinten vannak.

Tranzakciók és sebesség

A kriptovaluták fontos megkülönböztetése gyakran kapcsolódik ahhoz, hogy az alapul szolgáló blokklánc hogyan kezelje a tranzakciókat. Bár önmagában nem kell megértenie a finomabb technikákat, bárkinek, aki befektetni akar a Bitcoin-ba, legalább tisztában kell lennie az alapokkal.

Bitcoin úgynevezett „proof-of-work” protokollt használ, amelyben a bányászokat a blokkokban található tranzakciók ellenőrzésére használják. A bányászatot nagy teljesítményű számítógépek végzik a Bitcoin hálózatán, amelyek összetett egyenleteket oldanak meg. Ennek során új BTC-vel jutalmazzák őket, valamint a tranzakciós információk ellenőrzésével megbízhatóvá és biztonságossá teszik a bitcoin fizetési hálózatot. További információ a kriptobányászatról szóló magyarázatunkban található.

Nagyjából tíz percet vesz igénybe egy új blokk létrehozása és ellenőrzése a Bitcoin hálózaton. Ha ezt valós értelemben vesszük, ez másodpercenként körülbelül 5 egyedi tranzakciónak felel meg, ami lenyűgözően hangozhat, de ez összehasonlítható a Visa másodpercenként 1700-zal. Valójában a Bitcoin tranzakciós arányát régóta a legnagyobb gyengeségnek tekintik, és számos altcoin kifejezetten ennek a kérdésnek a kezelésére jött létre.

Fodrozódás a tranzakciókat a Bitcoin hálózattól eltérő módon érvényesíti. Bányászat helyett a Ripple konszenzusos főkönyvet és jóváhagyott hálózati szerverek sorozatát használja a tranzakciók érvényesítéséhez. Ezáltal az XRP tranzakciók lényegesen gyorsabbak és kevésbé erőforrás-igényesek, mint a Bitcoiné.

Valójában az XRP másodpercenként 1500 tranzakciót képes végrehajtani. A tranzakciós költségek a Ripple hálózaton is lényegesen alacsonyabbak, ami némileg elengedhetetlen, ha az XRP a bankokat vonzza.

A hatékonyabb tranzakciós protokoll mellett a Ripple blokklánc számos különféle eszközt is képes kezelni, amire a Bitcoin nem képes. Valójában a rendszer hasznossága és lehetőségei miatt érdemes befektetni a Ripple-be. Bár hiányozhat a hagyományos kriptovaluta néhány kulcsfontosságú alapja, a potenciális befektetőknek szem előtt kell tartaniuk, hogy lényegesen más célkitűzéssel rendelkezik, mint a legtöbb.

Kereslet és kínálat

Aki bármit tud a kereskedésről és a befektetésről, tudja, hogy a keresletről és a keresletről van szó – és ez igaz, függetlenül attól, hogy Bitcoinba, aranyba vagy bármilyen más eszközbe kíván befektetni. Ha komolyan azt tervezi, hogy 2021-ben megvásárolja a Bitcoint, akkor már elgondolkodhat azon, hogyan lehet a BTC-nek valódi értéke, ha egyszerűen érméket lehet előállítani a hálózaton.

A válasz valójában meglehetősen egyszerű. A Bitcoin kínálata 21 millió BTC-re korlátozódik. Emellett a Bitcoin bányászatnak van egy beépített deflációs ellátási mechanizmusa, amelyet közismertebben felezésnek nevezünk. A felezés, amint a neve is mutatja, felére csökkenti a bányászok által kapott BTC-jutalmat, és ezzel korlátozza a Bitcoin ökoszisztémába juttatott teljes mennyiséget.

Megjegyzendő, hogy a dolgok keresleti oldalát illetően az online fizetési óriás, a PayPal nemrégiben támogatást adott a Bitcoin számára, megnyitva a kriptovaluta világát mintegy 330 millió felhasználója előtt. Elképzelhető, hogy ha ezek a felhasználók mindannyian a Bitcoin vásárlását választanák 2021-ben, akkor nem lenne elegendő BTC a megkerülésre.

Csakúgy, mint a Bitcoin esetében, bárki, aki befektetni akar a Ripple-be, tudni akarja a részvényáramlás modelljét. Ismét nagyon különböznek a dolgok a két kriptovaluta között. Az XRP jelentős részét letétben tartja a Ripple Labs. A vállalat ezután havonta legfeljebb 1 milliárd zsetont bocsát ki (a becslések szerint 100 milliárd teljes készletből), hogy támogassa a hálózati üzleti tevékenységeket. A fel nem használt tokenek ezután visszakerülnek a letéti letétbe.

Az XRP havi kiadását egy intelligens hálózatszerződés segíti elő, a protokoll biztosítja, hogy a hálózatban az XRP-tokenek túlkínálata miatt ne legyen lehetőség visszaélésre, és még ebben a rendszerben is sok évbe telik, mire minden az érmék forgalomban vannak. Ez a megközelítés azonban sok kritikát kapott a kriptográfiai közösség részéről – főleg, hogy az XRP mögött álló cég a pénznem ekkora részét birtokolja.

Ismételten mindenkinek, aki befektetni szeretne a Ripple-be, szem előtt kell tartania az XRP mögött álló szándékot. Az altcoin elsődleges felhasználása az egyéb eszközök átutalásának alappénznemeként való működése, nem pedig közvetlen peer-to-peer fizetési rendszer. Mint ilyen, soha nem illeszkedik a szokásos készlet-áramlás modellhez, és valószínűleg soha sem fog.

XRP vs BTC: Melyik a jobb befektetés?

Az egyes kriptovaluták néhány technikai szempontjának vizsgálata mindig ajánlatos, és gyakran rávilágíthat arra, hogy a piaci erők melyik hatással lehetnek a legnagyobb mértékben egy adott tokenre, de ezek csak a történet egy részét mondják el nekünk. Végül rengeteg innovatív kriptovaluta van a piacon, amelyek nem tudtak jelentős előrelépést elérni befektetési eszközként.

Ha mérlegeljük, hogy befektetünk-e Bitcoinba, vagy befektetünk-e a Ripple-be, akkor a pontos előrejelzés legegyszerűbb módja a különféle tényezők figyelembevétele. Először is, a jövőbeni elemzés során elengedhetetlen a korábbi ármozgások áttekintése. Természetesen számos vezető platform már elvégezte saját technikai elemzését, amelyet az alábbiakban figyelembe veszünk.

Érdemes meghallgatni a pénzügyi ágazat szakértőit ​​és prominens befektetőket is. Amikor a főbb szereplők úgy döntenek, hogy 2021-ben befektetnek a Bitcoin-ba vagy megveszik a Ripple-t, az mindig jó mutató, és bizonyos esetekben elegendő lehet az árak önmagában történő növelésére.

Ripple Vs Bitcoin – Főbb különbségek

Bitcoin vs Ripple: Ártörténet

Az egyetlen konkrét információ, amely az ármozgások elemzésével kapcsolatos, a jelkép története – bármi más csak sejtés. Befektetés előtt mérlegelni kell az egyes jelzők korábbi ármozgásait.

BTC

A Bitcoin ártörténete nem volt csodás. A néhány centes kereskedés kezdetektől kezdve folyamatosan haladt előre gondolkodó iparági bennfentesek, akik befektetni akartak a Bitcoinba. A BTC 2011-ben elérte paritását az amerikai dollárral, és azóta növekedése sztratoszférikus volt. 2011 és 2013 között a Bitcoin ára 1242 dollárra emelkedett – ami óhatatlanul a Bitcoinba fektetni kívánó mainstream kereskedők megugrásához vezetett.

A BTC ára 2017-ben 19 783,06 dolláros rekordot ért el, ekkorra a kriptovaluták ritkán kerültek ki a hírekből. Körülbelül ekkor kezdtek nagyobb intézmények befektetni a Bitcoin-ba, és a kriptovaluta még a legkonzervatívabb befektetők portfóliójában is megjelent.

Mindazonáltal nem volt egyszerű vitorlázás – a Bitcoin ára többször zuhant, beleértve a 2018-as 80% -os csökkenést. Mint ilyen, bárki, aki 2021-ben szeretne Bitcoinot vásárolni, tisztában kell lennie azzal, hogy még mindig reális esély van arra, hogy az érték a BTC értéke csökkenhet.

XRP

Az XRP nem volt ugyanolyan lenyűgöző árnövekedéssel, mint a BTC. A 2012-es kezdeti indulás után nagyon kevés volt az étvágy a Ripple-be való befektetésre 2017-ig, amikor az elérte az amerikai dollárral szembeni paritást. A növekedést általában azok a hírek vezérelték, amelyek szerint a mainstream pénzügyi intézmények feliratkoztak a RippleNet-re, ami óhatatlanul több kiskereskedőhöz vezetett, akik befektetni kívánnak a Ripple-be.

Az árak tovább szárnyaltak, míg végül 2018 januárjában elérte a mindenkori csúcsot, 3,08 dollárt. Ebben a szakaszban sok általános pénzügyi elemző inkább hajlandó volt befektetni a Ripple-be, és a dolgok jól néztek ki az altcoin számára. Az árak azonban azóta jelentősen csökkentek, és a SEC 2020-ban hozott döntése az XRP-t 0,25 dollár körüli mélypontra süllyesztette.

Bitcoin Vs Ripple: Jövőbeni jóslatok

Tehát mit árulhat el nekünk a kriptovaluta korábbi ármozgásai a jövőről? Akár a Bitcoinba, akár a Ripple-be kíván befektetni, a korábbi árpályák technikai elemzése az egyik legjobb eszköz a jövőbeli mozgások előrejelzésére.

BTC

A BTC előrejelzése 2021-ben általában pozitív. A TradingBeasts nagyon hihető pályát adott ki, és azt jósolta, hogy az árak folyamatosan emelkedni fognak, mivel az elkövetkező hónapokban több intézmény fektet be a Bitcoin-ba. Az írás idején a BTC meghaladta a 43 000 dollárt, és a TradingBeasts úgy véli, hogy 2021 legnagyobb részében fenntartja a növekedést, és átlagosan 67 000 dollárt jósol az év vége előtt..

Másutt a Gazdasági Előrejelzési Ügynökség derűlátóbb, 2021-ben jelentős növekedést jósolt a BTC számára. Valójában egész évben elhúzódó bikafutást prognosztizálnak, a BTC 2021 decemberére mintegy 375% -kal növekszik..

Végül a DigitalCoinPrice szintén elsöprő mértékben növekszik a Bitcoin-on. A platform technikai elemzése azt sugallja, hogy a BTC folytatja növekedését 2021-ben, 2021-ben elérve a potenciális csúcsot, 96 768,26 dollárt..

Természetesen ez a nagy elemzők közötti konszenzus azt sugallja, hogy körültekintő lehet a Bitcoin megvásárlása 2021-ben. A befektetőknek azonban figyelembe kell venniük a jóslatok közötti jelentős eltérést, és ennek megfelelően kell kezelniük elvárásaikat..

XRP

Az előrejelzések valamivel kevésbé egységesek, amikor az XRP-ről van szó. A TradingBeast-ek 2021-ben meglehetősen lapos pályán mutatják az altcoin értékét, és stabilan, de feltűnően emelkednek a márciusi 0,53 dolláros átlagártól 2021 decemberi körülbelül 0,55 dollárig..

Máshol, WalletInvestor nagylelkűbb a 2021-re vonatkozó Ripple-előrejelzésével. A platform szerint az XRP az év kétszer tetőzik, júniusban 0,63 dollár körüli értéket ér el, majd kissé visszaesik, majd az év végén a decemberi 0,82 dollárra emelkedik. 2021

Végül a jóslatok DigitalCoinPrice feküdj valahol a kettő között. Technikai elemzése azt mutatja, hogy az XRP 2021 legnagyobb részében 0,60 és 0,70 dollár között fog ugrálni, mielőtt november és december folyamán egy bika meglátná az altcoin évét 0,74 dolláron..

Az XRP pályája nem egészen olyan lenyűgöző, mint a Bitcoiné, de kevesen várnák másként. Ebben a szakaszban mindenkinek, aki 2021-ben tervezi a Ripple megvásárlását, ezt egy szélesebb kriptográfiai befektetési stratégia részeként kell tennie.

Bitcoin Vs Ripple: Mit mondanak a szakértők

Az XRP és a BTC összehasonlításunk utolsó szakasza megnézi, hogy a szakértők mit mondanak az egyes tokenekről. Gyakran ez nagyszerű mutatója a piaci hangulatnak, és ha egy nagybefektető hirtelen úgy dönt, hogy 2021-ben befektet a Ripple-be, vagy megvásárolja a Bitcoint, akkor nemcsak azt feltételezheti, hogy ez az alapos piaci elemzés hátterében áll, de a jelentős számadatok és intézmények érdeklődése is néha felmerülhet. a bika piac beindításához csak annyi kell.

Kevés jobb példa van erre, mint a Tesla 1,5 milliárd dolláros Bitcoin megszerzése 2021 februárjában. A hírek miatt a Bitcoin ára 17% -kal, 45,220 dollárra ugrott, ami rekordmagas. Ezen túlmenően az olyan technológiai iparágak véleménye, mint Elon Musk, annyi gravitát hordoz, hogy egyedül ők vezethetik az árakat, amint azt a Dogecoin tweetjével is láthattuk, szintén februárban.

Természetesen rengeteg ipari hang azt tanácsolja az embereknek, hogy vásárolják meg a Bitcoin-ot 2021-ben, olyan kulcsfigurák, mint Mike Novogratz és a Citibank Tom Fitzpatrick, a következő hónapokban hatalmas növekedést jósolnak a BTC számára. Számos más kiemelkedő iparági szakértő is jelzi befektetési szándékát a Bitcoin-ban, köztük Ric Edelman, az Edelman Financial Engines alapítója, aki úgy véli, hogy a befektetési portfólió 1% -át el kell különíteni a Bitcoinba történő befektetéshez.

Mindez nagyon jót tesz a BTC számára, de valaki azt tanácsolja az embereknek, hogy vásárolják meg a Ripple-t 2021-ben? Itt kevés a vélemény, és nem is beszélve sokkal megosztóbbakról. Vannak azonban elég nagy nevek, amelyek támogatják az XRP-t – nem utolsósorban számos prominens pénzügyi intézmény, mint például a JP Morgan, a Banco Santander és a Bank of America. Az ilyen banki nehézsúlyoktól való visszaélés minden bizonnyal azt sugallja, hogy ésszerűnek bizonyulhat a Ripple-be történő befektetés.

Az XRP-nek azonban sok rontója volt – különösen a SEC 2020-as ítélete óta. A Hackernoon rovatvezetője, Xenofon például úgy véli, hogy kevés esély van az XRP jelentős növekedésére 2021-ben, míg Frances Coppola közgazdász, aki a Forbes-nak és a Financial Times-nak ír. hogy a partinak vége az XRP-nek, és akik eredetileg a Ripple-be való befektetés mellett döntöttek, most azt akarják, hogy kitöltsék részesedéseiket.

Ripple Vs Bitcoin: Következtetés

A Ripple is jobb befektetés, mint a Bitcoin?

Valószínűleg mára meglehetősen nyilvánvalóvá vált, hogy kissé ellentmondásos annak a kérdése, hogy 2021-ben befektetünk-e a Bitcoin-ba, vagy megvásároljuk-e a Ripple-t. A két kriptovaluta drasztikusan eltérő befektetési lehetőségeket képvisel, és mint ilyen, a közvetlen összehasonlításból nem lehet sokat nyerni.

Valójában a kriptovaluták és a blokklánc kiszámíthatatlan világában a Bitcoin és a Ripple valóban kiegészítené egymást egy diverzifikált portfólió részeként. Ha úgy dönt, hogy 2021-ben megvásárolja a Bitcoint, akkor nyugodtan kijelenthető, hogy számíthat arra, hogy legalább némi növekedést tapasztal. Meg kell azonban jegyezni, hogy sokkal több zsetont szerezhet minimális ráfordítással, ha a Ripple-be fektet be.

A BTC körülbelül olyan stabil, mint amilyen a kriptovaluta, így ha csak egy tokenbe fektet be, akkor valószínűleg ez a legjobb tétje. Azok azonban, akik hajlandóak nagyobb kockázatot vállalni, még mindig fontolóra vehetik a Ripple 2021-es megvásárlásának lehetőségét, mivel az bizonyára rengeteg növekedési potenciállal rendelkezik, és az árát továbbra is visszafogja a SEC ítélete.

Bármelyik jelzőt választja, mindig emlékezzen arra, hogy a kriptopiacok köztudottan ingatagak, és semmi sem garantált. Míg az olyan vezetők pozitív megjegyzései, mint Elon Musk, egyik napról a másikra növelhetik az érme értékét, érdemes megjegyezni, hogy ez fordítva is igaz.

Végül a végső döntés rád tartozik. Milyen befektető szeretne lenni? Melyik technológia izgatja jobban? És ami jelenleg a leginkább alulértékelt?

Kitalálja a választ erre a kérdésre, biztosan tudni fogja, hogy a Ripple jobb befektetés-e, mint a Bitcoin!

Most már tudja a kritikus különbségeket a Ripple és a Bitcoin között. Ha inspirációt érez a vásárláshoz Bitcoin vagy Fodrozódás, vagy ez a cikk némi extra betekintést nyújtott a meglévő befektetési ismereteibe, örömmel tudhatja, hogy az eToro lehetőséget kínál Crypto eszközök vásárlására és CFD kereskedésére akár 90+ kriptovaluták.

eToro – A legjobb kriptovaluta platform

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

XRP Vs BTC – GYIK

Jó ötlet-e befektetni a Bitcoin-ba??

A kriptovaluta piacot köztudottan nehéz pontosan megjósolni, de bizton állítható, hogy nagy dolgok várhatók az elkövetkező hónapokban, és számos prominens ipari elemző azt tanácsolja az embereknek, hogy 2021-ben fektessenek be a Bitcoinba. Mindig azonban ne feledje, hogy az előrejelzések semmiképpen sem garantáltak – soha ne fektessen be olyan pénzt, amelyet nem engedhet meg magának elveszíteni.

Hol vásárolhatok Bitcoin-t 2021-ben?

Ha 2021-ben meg akarja vásárolni a Bitcoint, akkor meg kell találnia egy jó hírű brókert és meg kell nyitnia egy kereskedési számlát. Általában ajánljuk eToro kezdő befektetők számára, mivel teljes körű szolgáltatást kínál, valamint rengeteg oktatási forrást és útmutatást nyújt az induláshoz.

Befektetnék-e a Ripple-be?

Sokat spekulálnak arról, hogy 2021-ben érdemes-e megvásárolni a Ripple-t a SEC döntését követően, amely 2020 végén érte el az XRP-t. Számos szakértő azonban úgy véli, hogy a token még mindig hatalmas potenciállal rendelkezik, és már volt egy uptick azoknak, akik a Ripple-be fektetnek be 2021 nyitó hónapjaiban. A Ripple-t 2021-ben általában csak akkor szabad megvásárolni, ha az egy diverzifikált befektetési stratégia része..

Melyik kriptóba fektessek be 2021-ben?

A 2021-ben befektetendő kriptográfia megválasztása körültekintő kutatást igényel. Míg a legtöbb elemző azt javasolja a befektetőknek, hogy vásárolják meg a Bitcoin-t 2021-ben, bárki, aki ki akar ágazni, érdemes befektetni például a Ripple-be, a Dogecoin-ba vagy a Litecoin-ba is. Útmutatónk arról, hova kell befektetnie 2021-ben, segíthet a lehetséges tokenek rövid listájának összeállításában.

Bitcoin Vs. Egyéb kriptovaluták

  • Bitcoin vs. Ethereum
  • Bitcoin vs. Bitcoin Cash
  • Bitcoin vs. Cardano
  • Bitcoin vs Dogecoin
  • Bitcoin vs. Binance Coin
  • A 10 legfontosabb kriptovaluta, a Bitcoin kivételével

Ripple vs Bitcoin – Infographic

Tetszett a cikkünk Ripple vs Bitcoin: Melyik kriptot kell megvásárolnia 2021-ben? Ezután kérjük ossza meg mindenkivel, aki hasznosnak találhatja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector