Stellar Lumens árjóslás 2021, látni fogjuk az XLM fellendülését?

A Stellar Lumens (XLM) felkelti a kriptovaluta-befektetők érdeklődését, és a 2021-re vonatkozó előrejelzési hírek felforrósodnak. A Csillagfejlesztési Alapítvány által kifejlesztett kriptopénz a 2017-es kriptopénz-buborék alatt népszerűségre tett szert.

A Stellar Lumens XLM jelentősen növelte piaci kapitalizációját és értékét, a piac egyik legmegbízhatóbb pénznemévé válva. A kriptovaluta, az XLM, vagyonának visszaesésével nézett szembe, köszönhetően a kriptovaluta-piac visszaesésének. Az elmúlt hónapokban teljesítmény javult. Nézzük meg a Stellar Lumens árjóslását rövid és hosszú távra.

Ha gyorsan és egyszerűen meg akarja vásárolni a Stellar XLM terméket, nézze meg eToro Exchange!

Ez az útmutató a mélyreható technikai elemzéstől az alapelemzésig mindent nyújt, hogy teljes képet kapjon a Stellar lumenről, és felajánljuk a Stellar XLM árjóslatait is a pénzügyi ágazat szakértőitől. A végére jobban megismerheti ezt az altcoin-t, és megnézheti, hogy a Stellar Lumens jó befektetés-e vagy sem.

Mi a Csillag Lumen?

Jed McCaleb 2014-ben alapította a Stellar Lumens-t. Bár nincs közel olyan erős ütőhöz, mint a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH) vagy a Ripple (XRP), a 20 legfontosabb kriptovaluta közé tartozik. McCaleb az Mt. Gox alapítója és a Ripple társalapítója is. Jed McCaleb nevéhez fűződik a kriptográfia úttörője, és ma azzá válik. McCaleb Joyce Kimmel állt össze a Stellar elindításával.


A Stellar elindítása után megalapították a Stellar Alapítványt, Patrick Collinsonnal, a Stripe vezérigazgatójával együttműködve. A Stellar Foundation egy nonprofit szervezet, amely támogatja a Stellar Lumens fizetési hálózat fejlesztését és bevezetését.

A Stellar 3 millió dollár alaptámogatást kapott Patrick Collinsontól és Stripe-től. Azóta a Csillag Alapítvány más partnerektől is kapott támogatást. Határokon átnyúló fizetési megoldásként erősítette meg magát, amely a bankrendszerhez nem hozzáférő magánszemélyek számára vagyonraktárat és módot kínál a pénzátutalásra minimális tranzakciós díjakkal.

A Stellar az IBM-szel fennálló partnerségükről és az IBM World Wire – a szabályozott pénzügyi intézmények globális hálózatának felépítéséről is ismert, amely egyszerre képes valós időben elszámolni és elszámolni a határokon átnyúló fizetéseket.

Mi az XLM?

Az XLM a Stellar Lumens natív kriptovaluta, amely a Stellar blokkláncot táplálja. Összesen 100 milliárd XLM jött létre. A létszámnak addig kellett növekednie, amíg el nem érik a teljes 105 milliárdos készletet. A Stellar felhasználói azonban 2019-ben megvétózzák ezt a tervet. A Stellar Alapítvány szabályozta az XLM-gazdaságot, csökkentve az XLM-et 105 milliárdról 50 milliárdra..

Az XLM a Stellar Lumens hálózaton végrehajtott tranzakciók üzemanyagaként értéket ad a kriptopénznek is. Az 50 milliárd XLM zsetonból 20 milliárd forgalomban van, míg a többi a Csillag Alapítvány őrizetében van..

Csillag lumenek árjóslása és ártörténete

A Stellar Lumens egy ideje nehéz időszakot él, a kriptopénz értéke az előre jelzett szint alá csökken. A dolgok azonban a kriptográfiát keresik. A Stellar Lumens határokon átnyúló fizetési technológiát kínál, és a kriptopénz növekvő népszerűsége várhatóan hosszú távon ösztönzi a növekedést.

Jelenleg az XLM árfolyama 0,239064 dollár, piaci korlátja pedig 25,2 milliárd dollár. Ez a kriptovaluta a legalacsonyabb áron volt 2017-ben, 0,002 dolláron kereskedett. Felélesztést rendezett és elérte minden idők legmagasabb árát, 0,93 dollárt.

A kriptopénz-piac egésze visszaesést tapasztalt, és az XLM sem volt kivétel. A medvepiacnak köszönhetően a kriptovaluta a legrosszabbul teljesítő kriptovaluta közé tartozott a kriptotérben, és értékének több mint 90% -át elveszítette a 2018-ban beállított rekordárakból. Az XLM 2018-ban 0,09 dolláros áron ért véget..

A 2019 is hasonló jegyzettel indult az XLM számára, a kriptovaluta irigylésre méltó hírnevet szerzett magának, amely a legrosszabbul teljesítő valuta közé tartozik. Az XLM 2019-ben elért legmagasabb ára 0,16 dollár volt, és alacsony árat, 0,04 dollárt jegyzett. Az XLM ára 2020-ban megemelkedett, de hamarosan 0,03 dollárra esett.

csillagos árdiagram

A Stellar Lumens árjóslata szerint azonban az XLM bikafutást fog tapasztalni, köszönhetően a befektetők kriptopiac iránti megújult érdeklődésének és a DeFi projektek növekedésének. Nehéz megjósolni, hogy a kriptovaluta milyen magasra fog kerülni pontosan. Az árjóslatok szerint azonban az XLM 2021 végére meghaladhatja az 1 dollárt.

Bővebben: Mi fogja vezetni a csillagos árat 2021-ben?

Csillag Lumen technikai elemzés

A technikai elemzés segít a befektetőknek és a szakértőknek megérteni egy eszköz hosszú távú növekedését és annak várható értékét. Ezt diagramminták, trendek és egyéb piaci jelek segítségével teszi. Mivel az XLM egy meglehetősen új kriptovaluta, volatilitást tapasztalhat, új magas és alacsony rekordokat állítva fel. Vizsgáljuk meg a kriptovaluta-szakértők Stellar Lumens árjóslását és a 2021-2025 közötti árjóslást.

Fontolgatná a befektetést Stellar XLM?

Csillag lumenek árjóslása a kriptovaluta szakértők által

A kriptovaluta-szakértők saját becsléseiket adták meg a Stellar Lumens számára, segítve a befektetőket abban, hogy eldöntsék, befektetnek-e a Stellar Lumens-be (XLM) vagy sem, és hogy az XLM értéke mennyivel nőhet.

vessünk egy pillantást arra, amit a 2021-es Stellar Lumens árjóslási szakértők mondanak. Íme néhány Csillag Lumens árjóslat.

Crypto Rating előrejelzése szerint az XLM 2021-ben 0,46 dollárra emelkedik.

Hosszabb árjóslatok állítsa, hogy a Stellar Lumens elérheti a 0,69 dollárt. A legtöbb szakértő úgy véli, hogy ezek az előrejelzések meglehetősen visszafogottak és szerények, tekintve az XLM múltbeli teljesítményét.

CoinSwitch megjósolta, hogy a Stellar Lumen partnersége az IBM-nel és a különféle kormányokkal 2021-ben 1 dollárra emeli az XLM árát.

Kereskedelmi állatok konzervatív Stellar Lumens árjóslást készített. Előrejelzése szerint az XLM rövid távon 0,10 dollár körül lesz.

CryptoGround előrejelzése szerint az XLM 2021-ben 0,74 dolláros árfolyamon fog kereskedni

Csillag lumenes árjóslás 2021

Íme néhány az XLM árelőrejelzései 2021-re vonatkozóan:

Wallet Investor egyéves előrejelzést 0,3045 dollárra, öt évre pedig 0,459 dollárt jósolt.

Befektetési Haven meglehetősen optimista volt az XLM árával kapcsolatban, és azt jósolta, hogy ára 2021-ben elérheti a 4 dollárt. Ez az ár akkor érhető el, ha nincsenek biztonsági hibák és a kriptovaluta szektor jól teljesít.

Monetize.info úgy véli, hogy az XLM ára 2021-ben 3 dollárt érhet el, köszönhetően az IBM, a Stripe és a Deloitte partnerségének.

Csillag lumenes árjóslás 2022-2023

Az XLM értéke 2022 legnagyobb részében 0,60–0,70 dollár között mozog. Valamikor augusztus környékén kismértékű csökkenés tapasztalható, de az XLM várhatóan 0,60 és 0,70 dollár között tart 2023-ig. Valószínűleg az XLM értéke 0,80 dollárra nő. . A Stellar várhatóan 1–1,50 dollár közötti szintre emelkedik az év végéig.

Csillag lumenes árjóslás 2024-2025

A legtöbb szakértő úgy véli, hogy 2025 végére az XLM ára 3 dollár körül lesz. Ha összehasonlítjuk a jelenlegi értékkel, akkor ez 600% -os növekedés.

Csillag lumenes árjóslás: Következtetés

A Stellar Lumens jelentős potenciállal rendelkezik, és láthattuk, hogy az ára gyorsan emelkedik. Ez olyan feltételektől függ, mint a piaci stabilitás és a Bitcoin teljesítménye.

Számos Stellar Lumens árpredikciós modell azt jósolja, hogy a kriptopénz a kriptográfia egyik legkeresettebb kriptopénzévé válhat, és értéke akár 5 dollárig is felmehet..

Az alábbi jóslati adatok felvázolják a Lehetséges magas és alacsony a technikai elemzők és a kriptográfiai szakértők által kínált 2021-es, 2022-es, 2022-es, 2025-ös és 2025-ös Stellar Lumens XLM-előrejelzés.

Év Magas Alacsony
2021 0,75 USD 0,17 USD
2022 1,25 USD 0,36 USD
2023 2,5 USD 0,80 USD
2025 4,2 USD 1,32 USD

Ha megbízható Stellar Lumens árjóslatot keresett, és azon gondolkodott, hogy „vajon az XLM jó befektetés-e?”, Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a cikket. Az itt szereplő jóslatok szerint az XLM fényes jövő előtt állhat.

eToro – A legjobb bróker Stellar XLM

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector