Tezos árjóslatok – Mennyit ér az XTZ 2021-ben és azon túl?

Mennyit ér a tezosz 2021-ben és azon túl?

Felmegy vagy lezuhan a Tezos? Olvassa el a 2021–2025 közötti Tezos XTZ árjóslatunkat

Hogyan befolyásolta a legutóbbi bikafutás a Tezos kilátásait? Ha arra kíváncsi, hogy „jó-e a Tezos befektetés?”, Akkor jó helyen jár. Megosztjuk a 2021-re és a későbbiekre vonatkozó legjobb Tezos-előrejelzést. egy pillantást vetünk a Tezos XTZ-re, hogy megtudjuk, mit szólnak a szakértők a jövőbeni teljesítményéhez, és mennyit fog érni a Tezos 2021-ben és azon túl.

December elején a Tezos ára 2,41 dollár volt, piaci korlátja pedig 1.811.686.035 dollár volt. Ez azt jelentette, hogy ez volt a világ 19. legnagyobb kriptovaluta – de hogyan változtak ezek az adatok az elmúlt hónapokban?

Lehet, hogy az országos médiát a Bitcoin monumentális növekedése foglalkoztatta, de a kriptográfiai befektetők számára a legutóbbi bikafutás sok gondolkodásmódot hozott. Nem csak az úgynevezett „kriptopénz-király” ringatja értékét 2020 vége óta. Még a Tezos is, amely főként lassú és stabil volt az ICO-n keresztüli 2017-es rekordgyors indítása óta, felzárkózott a növekedéshez.

Az írás idején a Tezos ára 3,69 dollár, piaci korlátja pedig 2,8 milliárd dollár. Ez azonban nem annyira lenyűgöző, mint amilyennek hangzik. Lehet, hogy az XTZ meghaladta korábbi 4,36 dolláros összesített csúcsát (ATH), de teljesítménye nem volt elegendő ahhoz, hogy versenyelőnyt biztosítson számára. Ez immár a 28. legnagyobb kriptovaluta a világon, ami azt jelenti, hogy további kilenc eszköz megelőzte vezető szerepét.


Ebben a cikkben megosztjuk a 2021–2025 közötti időszakra vonatkozó Tezos legnépszerűbb árjóslatait. Megtaláltuk a frissített előrejelzéseket, amelyek segítenek megválaszolni a „jó befektetés a Tezos?” Kérdést, ezért olvass tovább, hogy többet tudj meg.

Tezos (XTZ) a világ 19. legnagyobb kriptovaluta. Az Initial Coin Offering (ICO) útján indult 2017-ben, amikor hihetetlen 232 millió dolláros befektetésével rekordokat döntött – de 2020 többségében a befektetők és az elemzők is meglehetősen elkeserítették a közelmúlt teljesítményét. Szerencsére ez most kezd változni, és sokan elgondolkodnak azon, hogy mi ennek a digitális eszköznek a hosszú távú kilátása.

A Tezos egy intelligens szerződéses platform, amelyet a versenytől a saját láncolatú irányítási modellje különít el (erről bővebben később). Natív jelzője tez vagy tezzie (XTZ) néven ismert. Harmadik generációs kriptovalutaként alapítói nagyon szerették volna elkerülni azokat a buktatókat, amelyekbe a régebbi kriptók – különösen a Bitcoin – belezuhantak. Ide tartozik a Bitcoin munkabiztonsági algoritmusa és vitatott kemény villái.

Ha gyorsan és egyszerűen meg akarja vásárolni a Tezos XTZ-t, a 0% Bizottság, nézze meg eToro Exchange!

Szeretne többet megtudni a Tezos XTZ-ről? Jó helyen jársz. Akár arra kíváncsi, hogy „a Tezos jó befektetés-e 2021-ben?”, Vagy egyszerűen csak a kriptovaluta-trendek előtt akar tartani, olvassa el, hogy felfedezhesse a 2021-re és a későbbiekre vonatkozó legfontosabb Tezos-előrejelzéseket.

Mi az a Tezos (XTZ)?

Az egyes Tezos árjóslatok megértéséhez elengedhetetlen megérteni, hogy pontosan mi a Tezos, és miért különbözik a piacon lévő többi kriptó többségétől.

Mint a bevezetőben említettük, a Tezos olyan platform, amely támogatja az intelligens szerződések használatát. Az intelligens szerződések automatikusan kódolják a tranzakciók konkrét feltételeit, például a fizetett pénzösszeget és azt a felet, akinek fizet. Mivel az egyes tranzakciók feltételei bele vannak írva a fizetést megkönnyítő technológiába, ez azt jelenti, hogy a Tezos teljesen átlátható – sok kereskedő számára vonzó tulajdonság. (A kriptovaluta fejlesztői szerint a „Tezos” név az okos szerződés görög szójából származik.).

A Tezos másik meghatározó jellemzője az önszabályozó modell. Irányítási szabályai lehetővé teszik az érdekeltek számára, hogy jóváhagyják a protokollfrissítéseket, amelyeket azután azonnal telepíthetnek a hálózatra. Ez nemcsak azt jelenti, hogy a hálózat gyorsan alkalmazkodni tud a változásokhoz, hanem azt is, hogy a felhasználók közvetlenül részt vesznek a blokklánc irányításában. Ez demokratikusabb hálózatot eredményez.

A Tezos blokklánc vonzereje és az ICO rekorddöntő jellege ellenére a kriptográfia nehézségekbe ütközött a megjelenéskor. Alapítói közötti vita azt jelentette, hogy a platform elindítása határozatlan időre elmaradt, ami miatt a befektetők jogi eljárást indítottak a Tezos Alapítvány ellen. Ezt az esetet elvetették, amikor a Tezos eredetileg elindult, ami 2018-ban jóval késõbb történt.

Rövid távú Tezos árjóslás: 2021

A Tezos XTZ árjóslata 2021-re

Mit prognosztizálnak a kriptográfiai szakértők a Tezos XTZ számára 2021-ben??

Amikor 2020 decemberében először feltártuk a Tezos árjóslatait, sok platform úgy vélte, hogy a kriptográfia ingatag útra indul. Bár az olasz Previsioni Bitcoin kriptográfiai platform volt a legoptimistább kilátásokkal, arra számított, hogy az XTZ a korábbi ATH-ján túlra kerül, és megdöbbentő, 18 dollár feletti értéket ér el, mások azonban nem voltak annyira pozitívak. A Digital Coin Price például úgy gondolta, hogy a Tezos éves mélypontján 4,76 dollárra eshet. Szóval, mit gondolnak a szakértők most?

Kezdjük a Digital Coin Price felülvizsgálatával. Örvendetes gondolkodásmód szerint a platform frissített előrejelzései messze vannak a 2020-as komor jóslatoktól.

Bár a Digital Coin Price továbbra is bizonyos volatilitási szintre számít, a meglévő Tezos befektetők megkönnyebbülten fellélegezhetnek, ha ez az előrejelzés helytálló. A tavalyi negatív értékek helyett ez a grafikon azt mutatja, hogy az XTZ árát 2021 áprilisában új 6,02 dolláros ATH-ra lehet beállítani. Bár ezt az árat az év egészében nem fogja fenntartani, az éves Az alacsony lenyűgöző 4,79 dollár – még mindig biztonságosan magasabb, mint a korábbi ATH.

Ezek az árak a Tezos átlagára körülbelül 5 dollár 2021-re. Ez valóban nagyon biztató, különösen, ha ellentétben állunk a tavalyi előrejelzésekkel. Bár a Digital Coin Price valószínűleg nem számíthat a Previsioni Bitcoin által látott égig érő értékekre, mégis azt sugallja, hogy a Tezos fényes jövő előtt áll.

Az egyik platform, amely úgy gondolja, hogy megválaszolható, az olasz kriptográfiai webhely Previsioni Bitcoin. Ez a webhely korábban optimistán viszonyult számos kriptovaluta kilátásaihoz, és egyértelmű, hogy a Tezos sem kivétel, amint az alábbi grafikonon láthatjuk:

tezos árdiagram 2021

A Previsioni Bitcoin házon belüli algoritmusa szerint azt jósolja, hogy a Tezos ára 2021 márciusában nyílik 2,52 dollár értékben. Az év első hat hónapjában valószínűleg nagyon fokozatos növekedési ütemet fogunk látni. A fordulópont láthatóan júliusban következik be, amikor az ár eléri a 4,6059 dollárt. Innentől kezdve a trend lényegesen növekszik, az XTZ ára pedig 2021 decemberéig hihetetlen 18,78 dollárra emelkedett..

Ha ez az előrejelzés helytálló, az azt jelenti, hogy a Tezos rakétára állítható a korábbi 4,3606 dolláros csúcson (ATH). Ez kiváló hír lenne a befektetők és azok számára, akik pozitív választ remélnek a „fel fognak menni a Tezos?” Kérdésre. Tehát a többi Tezos előrejelzés egyetért a Previsioni Bitcoin-szal?

A második rövid távú Tezos (XTZ) árjóslatunk a Long Forecastból származik. A befektetési platform nem olyan optimista, mint a Digital Coin Price, de nem hiszi, hogy az eszköz jelentősen csökkenni fog az év során.

Tezos Price-előrejelzések 2021-ben

Hónap Nyitott Alacsony-Magas Bezárás Hónap,% Összesen,%
Márc 3,28 USD 1,88–3,91 USD 3,65 USD 11,3% 30,4%
Április 3,65 USD 3,41–4,53 USD 4,23 USD 15,9% 51,1%
Lehet 4,23 USD 3,30–4,23 USD 3,55 USD -16,1% 26,8%
Június 3,55 USD 3,55–4,41 USD 4,12 USD 16,1% 47,1%
Július 4,12 USD 3,43–4,12 USD 3,69 USD -10,4% 31,8%
Augusztus 3,69 USD 2,88–3,69 USD 3,10 USD -16,0% 10,7%
Szept 3,10 USD 3,10–3,79 USD 3,54 USD 14,2% 26,4%
Október 3,54 USD 3,54–4,40 USD 4,11 USD 16,1% 46,8%
November 4,11 USD 3,22–4,11 USD 3,46 USD -15,8% 23,6%
December 3,46 USD 3,27–3,77 USD 3,52 USD 1,7% 25,7%

Éves legalacsonyabb értéke 2,80 dollár és éves csúcsa 5,63 dollár – mindkettő a Long Forecast várhatóan ebben a hónapban megtörténik – egyértelmű, hogy az eszköz remegő kezdésnek indul. 2021 folytatásával azonban a platform úgy véli, hogy a Tezos ára kissé stabilizálódni kezd, átlagosan 3,50 dollár körül mozog. Lehet, hogy ez nem a monumentális bikafuttatás reménye, de ez még mindig meglehetősen felemelő jóslat az ilyen bizonytalansággal szemben.

Egyetért-e a Wallet Investor e jóslatokkal? A jó hír az, hogy ugyanazt a kilátást részesíti előnyben, mint a Digital Coin Price. Mindkét platform úgy véli, hogy a Tezos új, 6 dollár körüli ATH felé tarthat, amint azt az alábbi grafikonon láthatjuk.

A Wallet Investor számításai szerint a Tezos továbbra is emelkedni fog, amíg 2021 márciusa körül egy kis süllyedés nem következik be. Ez az eszköz árát alig 4 dollár alá csökkenti (még mindig lenyűgöző éves mélypont), de lehet, hogy csak egy csökkenő kiigazítás – végül is a későbbi bikafutás visszaszállhat, és júniusban 5,5 dollár körüli csúcsot érhet el. Ez a minta az év előrehaladtával folytatódik, és a Tezos visszaesik egy tiszteletre méltó 4 dollárra, hogy az éves csúcsára, 6 dollárra ugrik..

A Wallet Investor átlagos árjóslatai szerint a Tezos 3,95 és 6 dollár között mozog. A maximális előrejelzések szerint ezek a számok közelebb vannak az 5,6 és a 6,8 dollárhoz, míg a minimális előrejelzések 3,2 és 4,6 dollár körül mozognak. Még a legalacsonyabb adatai sem túl elrettentőek, ami kiváló hír azoknak a jelenlegi befektetőknek, akik korábban kétségbe estek az eszköz lassú haladása miatt.

Mi lesz a tezók ára 2021-ben?

Az előrejelzések szerint a Tezos ára 2021 vége előtt 6 dollárt érhet el. Ez új ATH-t jelezne az eszköz számára, miután évek óta meglehetősen lehengerlő árak voltak a legutóbbi bullish futása előtt..

Bár a Long Forecast kevésbé optimista az XTZ kilátásaival kapcsolatban, még a minimális előrejelzései sem túl zavaróak. Úgy véli, hogy a Tezos átlagosan 4 és 5 dollár közötti értéket érhet el, végül 2021-t 3,77 dolláron zárhat.

Felmegy-e Tezos 2021-ben??

Hihetetlenül valószínűnek tűnik, hogy a Tezos ára 2021-ben emelkedni fog. Az általunk szereplő jóslatok közül a legpesszimistábbak is úgy vélik, hogy a Tezos nem süllyed a 2020 decemberi értéke alá, ami arra utal, hogy 2021 kiemelkedő év lehet a vitatott eszköz számára.

A Tezos további 2021-es előrejelzései a következők:

 • Tizenegy: 4,279 dollár
 • Kereskedelmi vadállatok: 3,0944 dollár
 • Previsioni Bitcoin: 9.14475 dollár

Fontolgatná a befektetést Tezos XTZ?

befektetni a tezókba

Hosszú távú Tezos árjóslatok: 2022-2025

Mit prognosztizálnak a kriptográfiai szakértők a Tezos XTZ-re 2022-ben és azon túl?

Az egyik legszembetűnőbb hosszú távú Tezos árjóslat, amelyet előző cikkünkben szerepeltünk, a Digital Coin Price-ból származott. A (most frissített) számításai szerint nem csak 2021-ben lehet az eszköz negatív számokba csúszni. 2024-re a platform előrejelzése szerint az XTZ – 0,67 és – 3,89 dollár között marad 2024 első kilenc hónapjában, mielőtt októberben visszaugrott 4,80 dollárra..

Erre a volatilitásra soha nem látott volna. Tehát hogyan hasonlítja össze a Digital Coin Price frissített előrejelzése?

Elmúltak a döbbenetes volatilitási szintek, amelyeket a Digital Coin Price még decemberben megjósolt. A 2022-2028 közötti előrejelzéseket szemügyre véve láthatjuk, hogy a kilátások sokkal simábbak, a Tezos értéke évről évre folyamatosan emelkedik. A platform a következő árcélokat idézte a következő évekre:

 • 2022: 6,01 USD
 • 2023: 7,39 USD
 • 2024: 9,21 USD
 • 2025: 11,25 USD
 • 2026: 12,52 USD
 • 2027: 13,56 USD
 • 2028: 15,3 USD

Bár láttunk hasonló adatokat a Previsioni Bitcoin-tól, aki szenzációsan azt jósolta, hogy a Tezos 2021 végére eléri a 18 dollárt, ez az előrejelzés sokkal reálisabbnak tűnik. Messze áll attól a jóslattól, amelyet a Digital Coin Price tett decemberben. Ha ez pontosnak bizonyul, az azt jelentené, hogy a Tezos ára 2030-ig tartó időszakban több mint kétszeresére nő. Aki kíváncsi arra, hogy „vajon a Tezos jó befektetés-e 2030-ig”, ennek örvendetes hírnek kell lennie. De vajon a többi jóslat egyetért-e??

A Tezos 2022-2025 második hosszú távú árjóslata a Trading Beasts-től származik.

Az alábbi táblázat bemutatja a 2024-es Tezos-árak előrejelzését:

Havi minimálár maximális ár átlagár
Jan 3,30 USD 4,85 USD 3,88 USD
Február 3,24 USD 4,77 USD 3,82 USD
Márc 3,23 USD 4,75 USD 3,80 USD
Április 3,29 USD 4,84 USD 3,87 USD
Lehet 3,35 USD 4,92 USD 3,94 USD
Június 3,41 USD 5,01 USD 4,01 USD
Július 3,46 USD 5,10 USD 4,08 USD
Augusztus 2,41 USD 3,54 USD 2,83 USD
Szept 2,48 USD 3,65 USD 2,92 USD
Október 2,55 USD 3,75 USD 3,05 USD
November 2,62 USD 3,86 USD 3,09 USD
December 2,69 USD 3,96 USD 3,17 USD

Sajnos a Trading Beasts jóslatai nem felelnek meg a Digital Coin Price-nak. A platform egyetlen pillanatra sem várja, hogy a Tezos ára 5,02 dollár fölé emelkedjen (ami jóval alacsonyabb, mint a Digital Coin Price maximális előrejelzése), abban a hitben, hogy ehelyett átlagosan 2,5 és 4 dollár között mozog. Ez pesszimistább, mint sok előrejelzés, amelyet 2021-re láttunk, ezért mindenképpen kiábrándító lenne ilyen értékeket látni néhány év múlva.

Figyelemre méltó, hogy a Trading Beasts nagyon hasonló előrejelzéseket adott mind 2022-re, mind 2023-ra vonatkozóan. Bár nem számít arra, hogy a Tezos ára 2023 előtt 4 dollárt fog meghaladni, az általános növekedési ráta hihetetlenül kicsi. Ez nem jelent jót azoknak a befektetőknek, akik azon gondolkodnak, hogy az eszköz legutóbbi bikafutása nem más, mint divat.

2022, 2023 és 2024 decemberére a Trading Beasts a következő minimum, maximális és átlagos előrejelzéseket adta meg:

 • 2022. december: minimum = 2,57 USD, maximum = 3,77 USD, átlag = 3,02 USD
 • 2023. december: minimum = 3,35 USD, maximum = 4,92 USD, átlag = 3,93 USD
 • 2024. december: minimum = 2,70 USD, maximum = 3,96 USD, átlag = 3,17 USD

Jó hír, hogy a Wallet Investor sokkal optimistább. Bár minimális előrejelzései 5 dollár körül mozognak az év folyamán, a maximális jóslatok sokkal egészségesebbek, 2025 december végéig 16,15 dollárt tesznek ki. Ez átlagosan 10 dollár körüli jóslatot ad az év nagy részében – biztató jel a bárki kíváncsi arra, hogy a Tezos eléri-e a 10 dollárt?

Bár gyakran előfordul, hogy a kriptovaluta-előrejelzések változnak, ezek az előrejelzések hihetetlenül meggyőzőek. Ha nem áll közelebb a „jó befektetés a Tezos?” Kérdés megválaszolásához, akkor fontos, hogy 2022-2025 elé nézzen, hogy a hosszú távú kilátások pozitívabbak-e.

Kezdjük azzal, hogy visszatérünk a Previsioni Bitcoin-hoz. Figyelembe véve a 2021-re vonatkozó előrejelzéseit (messze) a legoptimistábbak közül a három közül, amelyeket ebben a cikkben szerepeltünk, úgy gondolja a platform, hogy a Tezos folytatja bullish teljesítményét 2022-ig és azon túl is?

tezos árdiagram 2022

Nyilvánvaló, hogy a Previsioni Bitcoin nem várja, hogy a Tezos kitörési trendje fenntartható legyen. Bár ez a grafikon optimistának tűnik, szemben a DigitalCoinPrice és a Trading Beasts 2021-es előrejelzéseivel, tagadhatatlanul csökkenő futást mutat. A platform előrejelzése szerint az XTZ ára áprilisra visszaesik 12,83475 dollárra, a következő hat hónapban továbbra is 12 és 14,5 dollár között mozog, majd novemberben 9,30225 dollárra zuhan. Arra számít, hogy ez az év vége előtt 11,65725 dollárra emelkedik, de ez még mindig kevésbé optimista, mint a 2021-re vonatkozó várakozásai.

Szerencsére a jó hír az, hogy más jóslatok pozitívabbak. Cryptocoinsociety.com úgy véli, hogy a Tezos 2025-ben 24,06 dollárt fog elérni. A platform a Tezos stabil önigazgatását és intelligens szerződések fogadására való képességét két tényezőként említi, amelyek elősegíthetik ezt a növekedést.

Hosszú távú befektetésként azt vetíti előre, hogy a Tezos nagyon jól tudna teljesíteni. Előrejelzései szerint a Tezos XTZ token értéke 2021 végére 4,56 dollárra emelkedhet, 2022-ben 6,21 dollárra emelkedhet, és 2025-re elérheti az 15,42 dolláros átlagárat..

Mi lesz a tezók ára 2025-ben?

Hosszú távú előrejelzéseink kevésbé meggyőzőek, mint a 2021-re vonatkozó értékek. A Kereskedelmi Vadállatok nem várják el, hogy a Tezos ára 2022-2025 között sokat emelkedjen, hisz az eszköz 2025 decemberében zár, átlagosan mindössze 3,17137 dolláros áron.

A Wallet Investor és a Digital Coin Price viszont sokkal optimistább. Mindketten úgy vélik, hogy a Tezos 2025 körül körülbelül 15 dollárt érhet.

befektetni a tezókba

Felmegy-e Tezos 2025-ben??

Összességében valószínűnek tűnik, hogy a Tezos 2025-ben fel fog menni – legalábbis a Wallet Investor és a Digital Coin Price szerint. 16 dolláros potenciális csúcsár mellett a kilátások jelenleg pozitívak.

A Tezos 2025-re vonatkozó egyéb hosszú távú előrejelzései a következők:

 • Crypto Coin Society: 24,06 USD
 • Tizenegy: 18,634 dollár
 • Hosszú előrejelzés: 5,40 USD

Következtetés: Tezos XTZ árjóslási előrejelzés

Az alábbi jóslati adatok felvázolják a Lehetséges magas és alacsony a Tezos XTZ 2021-es, 2022-es, 2023-as, 2024-es és 2025-ös előrejelzésének előrejelzése, amelyet műszaki elemzők és iparági szakértők ajánlanak.

Év Magas Alacsony
2021 7,30 USD 0,90 USD
2022 13,50 USD 2,50 USD
2023 17,30 USD 1,90 USD
2024 22,76 USD 3,18 USD
2025 34,42 USD 8,50 USD

Hogyan változott a tezók ára az idők során?

A Tezos múltbeli teljesítményének elemzése az egyik legfontosabb lépés, amelyet meg kell tennie, ha befektetni szeretne, ezért nézzük meg, hogyan változott a Tezos XTZ ára a múltban.

Mint a cikkben korábban említettük, a Tezos teljesítménye a piacra lépéskor kissé kiábrándító volt. Az a tény, hogy a kriptovaluta ilyen hosszú ideig felszabadult, azt jelentette, hogy a befektetői érdeklődés csökkent, és egyes esetekben felháborodássá vált. Ennek eredményeként a rekordot elért ICO által ígért magas árak soha nem valósultak meg, így sok ember csalódottnak érezte magát, mire valóban meg lehetett kezdeni az XTZ kereskedését.

A Coinlib.io grafikonja felvázolja a Tezos ártörténetét 2017 óta:

Miután elindították, a Tezos teljesítménye főleg meglehetősen statikus volt. A kriptopénzipar többségével ellentétben lemaradt a hatalmas inflációról, amely 2017-2018-ban megrendítette a piacot. Míg a legtöbb eszköz ebben az időszakban tapasztalta az ATH-ját (a Bitcoin 20 000 dollárt ért el, míg a Ripple XRP megdöbbentően 36 000% -kal nőtt), a Tezos szokatlan, mivel a második legfrissebb ATH 2020-ban történt.

Az egyik legnagyobb összeomlás, amelyet a grafikonon láthatunk, még 2020 márciusában történt. Bár a Tezos nem volt elkapva a 2017–2018-as piaci robbanásban, az új koronavírus elsöpörésével történt, az egész iparágra kiterjedő összeomlás elől nem kerülte el. a világon keresztül. Szinte minden kriptovaluta ára drasztikusan csökkent, mivel a befektetői bizalom komoly ütést hozott.

Február 24. hétfő és március 16., hétfő között az XTZ ára 2,8137 dollárról mindössze 1,5099 dollárra esett. Annak ellenére, hogy sikerült felépülnie, sőt visszamászott, hogy augusztusban új ATH-t érjen el, ez megmutatta, hogy a globális események milyen gyorsan képesek átalakítani a piacot és összeomlani az eszközöket.

Szerencsére a Tezost utolérte a legutóbbi bikafutás, bár haladása nem volt olyan lenyűgöző, mint mások. 2021. január 1-jétől a Tezos ára 1,990 dollárról 3,59 dollárra emelkedett. Február 15-én még 5,419 dollárra is rúgott – ez egy rövid életű, de örvendetes ATH.

A cikk következő szakaszában közelebbről megvizsgálunk néhány olyan tényezőt, amelyek befolyásolhatják a Tezos XTZ árát.

Készen áll a befektetésre Tezos XTZ?

befektetni a tezókba

Milyen tényezők befolyásolják a tezók árát?

A legfontosabb kriptovaluta-előrejelzések mellett fontos megérteni néhány kulcsfontosságú tényezőt, amelyek befolyásolhatják az eszközök, például a Tezos árát. Ez megkönnyíti az esetleges kitörési időszakok (vagy összeomlások) előrejelzését az aktuális eseményekre reagálva.

Bár a jóslatok remek kiindulópontok, ha arra gondolsz, hogy „vajon a Tezos jó befektetés?”, Nem támaszkodhatsz csak az előrejelzésekre. A piacot valóban kiszámíthatatlan tényezők rázhatják meg, kiemelkedő példaként szolgálhat az idei koronavírus-összeomlás. Megértve, hogy a különböző események hogyan befolyásolhatják a Tezos árát, hatékonyabb készenléti stratégiát hozhat létre, ha bármi váratlan történik.

Vessünk egy pillantást az első három tényezőre, amelyek befolyásolhatják az XTZ árát.

Kereslet és kínálat

Ez az első számú tényező, amely meghatározza, hogy a Tezos ára valószínűleg emelkedik vagy csökken. Amikor egy eszköz kínálata nagyobb, mint a kereslet, akkor az ár csökken, mert nincs verseny a részvényekért. Amikor a kereslet nagyobb, mint a kínálat, az ár növekedni fog. Ugyanis többen akarják megvenni, mint eladni.

A kínálat és a kereslet is számos különböző részfaktortól függ. Ezek határozzák meg, hogy a befektetők több Tezót akarnak-e vásárolni, vagy eladják-e meglévő kínálatukat. Az alábbiakban néhány további tényezőt elmagyarázunk.

A közösségi média említései

Ami a kriptovaluta hírnevét illeti, a közösségi média képes megteremteni vagy megtörni. Szoros összefüggés van az eszköz által online megkapott említések száma és a befektetői figyelem mennyisége között. Ha egy kriptovaluta rossz sajtót kap a közösségi oldalakon, az összetörheti a bizalmat, és ennek következtében csökkenhet az ára – még akkor is, ha a rossz sajtó nagyrészt indokolatlan.

Amikor az alapító csapat tagjai közötti feszültség miatt a Tezos elindítása elmaradt, széles körű felháborodást váltott ki a potenciális befektetők körében. Azok az emberek, akik pénzt tettek be a rekordot elért ICO-ba, a közösségi médiába mentek, hogy megosszák csalódottságukat – és ennek eredményeként egyre többen elvesztették bizalmukat az egykor hevesen várt altcoin iránt. Ez volt az egyik mozgatórugó a Tezos kiábrándító ára mögött, amikor végül 2018-ban belépett a piacra.

Magas rangú partnerségek

A Tezos árát befolyásoló másik kulcsfontosságú tényező a partnerség. Amikor egy kriptovaluta jó hírű vállalkozással együttműködik, rendkívül kedvező hatással van az árára, mert javítja az eszköz használhatóságát. Minél több valós felhasználási esettel rendelkezik egy adott kriptográfia, annál nagyobb az igény a szolgáltatására – és ezért magasabb az ára.

Néhány példa a Tezos partnerségére:

 • Latin-Amerika legnagyobb befektetési bankjaként ismert Banco BTG Pactual
 • Alliance Investments az Egyesült Királyságban
 • Nomadic Labs
 • Koreai Egyetem Blockchain Kutatóintézete

Fontolgatná az XTZ vásárlását?

Főbb pontok

 • A Tezos rekordot döntött az ICO-n keresztül, de késett az alapító csapata feszültségei miatt
 • A Tezos hálózat támogatja az intelligens szerződéseket, és megkülönböztethető az önszabályozó struktúrájával
 • 2022-ben a Previsioni Bitcoin azt jósolja, hogy a Tezos 11,65725 dollár értékkel zárja az évet – jóval alacsonyabb, mint a 2021-es előrejelzése
 • A DigitalCoinPrice azt állítja, hogy az XTZ ára – 0,67 és – 3,89 dollár között marad 2024 első kilenc hónapjában, mielőtt októberben visszaugrik 4,80 dollárra.
 • A Cryptocoinsociety.com egyedül azt jósolja, hogy a Tezos 2025-re meghaladhatja a 20 dollárt
 • A Digital Coin Price azt jósolja, hogy a Tezos átlagára 2021-re körülbelül 5 dollár lesz.
 • A Long Forecast úgy véli, hogy a Tezos 3,50 dollár körül mozog majd 2021 legnagyobb részében.
 • A Wallet Investor úgy véli, hogy a Tezos 2021-ben 6 dollárt érhet el.
 • 2025-re a Digital Coin Price úgy véli, hogy a Tezos értéke 11,25 dollár lehet, 2028-ig 15,3 dollárra emelkedik.
 • A Beasts kereskedése kevésbé optimista, arra számít, hogy a Tezos 2022-2025 többségében 5 dollár alatt marad.
 • A Wallet Investor 16,151 dolláros csúcsárat jósolt 2025 december végére.
 • A Tezos 4,3606 dolláros ATH-ja 2021 februárjában megtört.
 • A Tezos árát befolyásoló kulcsfontosságú tényezők közé tartozik a kereslet és kínálat kapcsolata, a közösségi médiában való említések gyakorisága és magas rangú partnerségei.

Ha a Tezos XTZ előrejelzéseit kereste 2021-2025-re, reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a cikket.

Akár a Tezos már szerepel portfóliójában, akár fontolgatja a befektetés megkezdését, reméljük, hogy ez a cikk segített megválaszolni a „jó befektetés a Tezos?” Kérdést. A DigitalCoinPrice által látott negatív értékek különösen elbátortalanítják, de a Previsioni Bitcoin és a Cryptocoinsociety.com nem látja el ugyanazt a gyászos jövõt.

Bár mindannyian szeretnénk azt hinni, hogy a DigitalCoinPrice hibás, fontos, hogy tisztában legyünk az összes lehetséges kimenettel, mielőtt befektetnénk egy eszközbe. Az ilyen előrejelzések elemzésével kiigazíthatjuk befektetési stratégiánkat, és jobban felkészülhetünk a várható ingadozásokra.

Ha tetszett a cikkünk Tezos árjóslatok: Mennyit ér az XTZ 2021-ben és azon túl, kérjük, ossza meg kereskedő társaival.

Ha ön is szívesen kezdene el kereskedni a Tezos-szal, érdemes tudni, hogy az eToro több eszközből álló kereskedési alkusz lehetőséget kínál arra, hogy akár 90 kriptográfiai eszközzel (beleértve a Tezókat is) és CFD-vel kereskedjen.+ kriptovaluták.

eToro – Tezos vásárlás 0% jutalékkal

Regisztrálj az eToro számára, és kezdje meg a Tezos kereskedését vagy a top Tezos befektetők lemásolását külön díj nélkül. Nincsenek kezelési díjak vagy egyéb rejtett költségek.

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Érdemes-e megvásárolni a Tezost??

Arra a kérdésre, hogy érdemes-e megvásárolni a Tezókat, nincs egyértelmű válasz. Az előrejelzések szerint a Tezos hosszú távú kilátásai az új ATH-tól a negatív értékű hónapokig terjednek. Mint minden befektetési döntésnél, érdemes megvenni, ha hisz a technológiában, és úgy gondolja, hogy az eszköz valóban jól teljesíthet a jövőben. Ha pusztán az előrejelzésekre alapozza befektetési döntéseit, akkor végezzen még egy kis kutatást a céggel kapcsolatban, hogy kiderüljön-e hite az ajánlatában.

A Tezos elérheti a 100 dollárt?

A Tezos nem valószínű, hogy a következő öt évben eléri a 100 dollárt. Nem lehetetlen, hogy 2030-ra eléri a 100 dollárt, de egy ötéves időkereten belül a 25 dollár valamivel reálisabb törekvés.

Jobb a Tezos, mint az Ethereum?

Mivel a Tezos az Ethereum platformra épült, és megkönnyíti az intelligens szerződéseket, sokan hasonlítják össze a két eszközt. Azok az emberek, akik úgy gondolják, hogy a Tezos valóban jobb, mint az Ethereum, általában a tétbiztosítás (PoS) algoritmusának használatát idézik, amely fenntarthatóbb, mint az Ethereum munkabiztosítási (PoW) algoritmusa. (Az Ethereum a várható Ethereum 2.0 frissítés részeként PoS-re vált át).

További irodalom:

A 10 legfontosabb kriptovaluta 2021-ben

A 10 legfontosabb kriptovaluta, a Bitcoin kivételével

Mint mindig, a cikkben tárgyalt Tezos árjóslatok az iparági elemzők véleményét alkotják. Mint ilyen, határozottan javasoljuk a független kutatást és / vagy szakképzett szakemberrel folytatott konzultációt a befektetési döntések meghozatala előtt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector