Mi a Monero XMR? A Monero jó befektetés?

Mi az a Monero?

Monero, amelyet kódja is ismer, az XMR egy kriptovaluta, amelyet 2104 áprilisában indítottak el. A többi kriptovalutával ellentétben, Monero egy nyílt forráskódú és privát kriptovaluta, amely a skálázhatóságra és a decentralizációra is összpontosít. Monerót nem ezen a néven indították, hanem mint BitMonero de később egy héten belül a digitális pénznem mögött álló csapat csak azért nevezte át Monerónak, mert rövid és jelentése az eszperantó nyelvben „érme”. Beletelt egy kis időbe Monero XMR hogy piaci szenzációvá váljon. 2016 közepén a Monero piaci kapitalizációját megnövelték 5–183 millió dollár, 2017 közepén voltak, már elérte a 720 millió dollárt.

XMR általában olyan kriptovalutaként tévesztenek, mint a Bitcoin, bár ennek nem kellene lennie, mert teljesen más módon működik. Gyorsabban kötelező, egy privát, biztonságos és olcsó digitális pénznem amely fizetési forrásként használható a világ bármely pontján. A Bitcoin sokkal inkább elektronikus átutalási pénznem, amely miatt a BTC tulajdonosainak fizetniük kell az átutalási díjat, ha nincs ilyen díj a Monero XMR esetében, mivel nincs átutalás. Az XMR ezen funkciójának köszönhetően a csalárd és több napos visszatartási időszakok visszaterhelése nulla.

XMR nem központosítja egyetlen pénznem sem, amely miatt ez a pénznem nem lehet adóköteles, és egyetlen ország sem zárhatja be a törvény által. Más szóval, egy ország gazdasági állapota nem fogja befolyásolni az XMR értékét. A Monero értéke csak akkor nő és csökken, ha nagyon gyorsan vagy lassan kereskedik a piacon.

A Monero decentralizált, privát és digitális pénznem. Egyéb elektronikus készpénz esetén általában csak két tulajdonsága van; decentralizált és digitális, ahol a Monero megoldást kínál a digitális készpénz kereskedelmére anélkül, hogy valaki nyomon követné, beleértve az XMR-t fogadó személyt és a küldő személyt. Röviden, ez egy biztonságos, privát, követhetetlen, összekapcsolhatatlan és helyettesíthető digitális pénznem. A Monero ezen tulajdonságainak köszönhetően élvezi a következőket, és ezért a Monero jó befektetés, és ezért fektet be most Moneroba, hogy biztonságosabbá tegye pénzét és növelje annak értékét erőfeszítések nélkül.


OLVASSA EL, hogyan vásárolhat Monero (XMR) USD hitel- vagy betéti kártyával?

Magán:

Más digitális pénznemekkel kereskednek a nyilvános blokkláncokon, amelyek miatt bárki láthatja az Ön tranzakcióját, ahol a Monero saját privát blokkláncán kereskedhet. Ez biztosítja, hogy a Monero-n keresztül végrehajtott összes tranzakció alapértelmezés szerint privát marad. Csak Ön láthatja a pénzügyeit vagy a könyvvizsgálóját, ha úgy kívánja, hogy hozzáférést biztosít számára a fiókjához. Ez is teszi Monero, a piac legtitkosabb kriptovaluta. Még akkor is, ha XMR az online boltokban, fizessen be, vagy az összes többi bizonylat titokban marad.

Biztonságos:

A kereskedés minden folyamatának elvégzése Monero XMR, a fejlesztő biztonságos üzleti tervet dolgozott ki a felhasználói számára. Annak érdekében, hogy minden tranzakció biztonságossá váljon, memóriát adnak egy egyéni fiókhoz, amelyet akkor hoztak létre, amikor regisztrálta magát a Monero szoftverére. Ez a kód 25 szóból áll, amelyek felhasználhatók a fiók biztonsági mentésére. Az összes fiók titkosításra került. Ez meggyőződött arról, hogy a pénze akkor is biztonságos, ha valaki megpróbál hozzáférni a számlájához. Még az ellopott Monero is értéktelenné tehető ennek a rendszernek köszönhetően. Tehát egyetlen Monero elvesztése lehetetlen.

Követhetetlen:

Az összes tranzakció nyomon követhetetlenné tétele érdekében a Monero csengő aláírást biztosít, amely lehetetlenné teszi annak nyomon követését, hogy ki hozta létre a tranzakciót, ki a feladó és ki a fizetés nyugtája. Ez egy speciális tulajdonság, amely bizonyos típusú kriptográfiával működik. Más szavakkal, ugyanúgy működik, mint a VPN-munka, ahol megszakíthatja az internetes cenzúrát anélkül, hogy aggódnia kellene a kormány vagy akár az internetszolgáltató nyomán..

OLVASSA EL, hogyan vásárolhat Monero (XMR) USD hitel- vagy betéti kártyával?

Összekapcsolhatatlan:

További magánéletért, például az összeg elrejtése a tranzakció elől és egyéb, Monero adatvédelmi technológiákat használ mint a RingCT, a Ring aláírás és a lopakodó címek. Ez biztosítja, hogy nemcsak a feladó és a fogadó neve marad rejtve a tranzakció elől, hanem a tranzakció összege is rejtve marad. Ezeket az adatvédelmi technológiákat a Monero csak azért használja, hogy extra adatvédelmet nyújtson felhasználóinak.

Fungable:

Egy Monero mindig egyenlő marad egy másik Moneróval. Ennek oka az adatvédelmi technológiák XMR helyettesíthető digitális valuta. Ez biztosítja, hogy nem kell aggódnia, ha eladója vagy cseréje feketelistára teszi a Monero-t.

Ez nem az, a fentieken kívül; az XMR értéke napról napra növekszik. Beruházási célból ez elegendő ahhoz, hogy minden befektetőt vonzanak az adott pénznembe történő befektetésre. Nagyon jó egészséges és érett fejlesztői csapata van, akik azon dolgoznak, hogy ezt a valutát megbízhatóbbá, biztonságosabbá és nyomon követhetetlenebbé tegyék még a jövőben is, amikor a digitális pénznem felváltja a papír készpénzt. Tehát, ha hosszú távú befektetési célú digitális valutát keres, akkor az XMR egyedülálló és megbízható tulajdonságainak köszönhetően valóban a legjobb választás bármely más digitális pénznemhez képest. Bár az értéke XMR nem túl magas, mint a BTC-hez képest, ami megfizethető digitális valutává teszi a befektetési célú vásárlást.

Megtarthatja a Monero biztonságos és biztonságos hosszú távon a pénztárcájában, ha nem vállal kockázatot és biztonságos lehetőséget keres befektetésére.

Lépésről lépésre vásárolni Monero XMR hitel- / betéti kártyával

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector