10 legjobb kriptovaluta, amibe most lehet befektetni

Anthony Pompliano, Alapító & A Morgan Creek Digital partnere mondja “A történelem kedves lesz azok számára, akik korán tudtak a Bitcoin-ról, és nem tettek semmit.”

És másodlagos vele.

Azt is szeretném hozzátenni, hogy „a történelem barátságtalan lesz azok számára, akik nem hajlandók alkalmazkodni és átfogni a kriptovalutákat és általában a blockchain technológiát”.

Emlékezik:

Ezt nem csak a befektetési területen értem, hanem összességében holisztikus módon.

De ha van befektetési lehetősége ebbe a technológiába, amely a digitális valuta jövője lehet, miért ne tenné meg?


Közületek sokan nem vehettek részt a 90-es évek internetes fellendülésében, akkor miért ne most? Amikor lehetőséged van bekopogni az ajtódhoz.

Természetesen nem azért vagyok itt, hogy rábeszéljek senkit, de szeretném megosztani gondolkodásmódomat, és elmondani, melyik a legjobb kriptovaluta, amelyet 2020-ban kell befektetni!!

De ha lehetősége van befektetni ebbe a technológiába, miért ne tenné meg?

Ha Ön egyike azoknak, kérdezze meg barátait, akik kriptovalutákkal kereskednek Milyen kriptovalutákat kell befektetni 2020-ban? ”

Jó helyen jársz !!

Jegyzet: Ez nem befektetési tanácsadás, és a TheMoneyMongers Team vagy a Szerző nem felelős semmilyen nyereségért vagy veszteségért. Azok, akik szeretnék tudni a kriptovalutákba történő befektetés okait, olvassák el ezt a végéig.

Tehát menjünk be:

Kriptopénzek befektetésre 2020-ban Gyorsvásárlási linkek
Bitcoin Vásároljon BTC-t most 
 Etherum Vásárolja meg az ETH-t most
Tezos Vásárolja meg az XTZ-t most
Litecoin Vásároljon LTC-t most
Binance érme Vásárolja meg a BNB-t most
Monero Vásároljon XMR-t most
Nexo Vásárolja meg a Nexo-t most
Cardano Vásárolja meg az ADA-t most
VeChain Vásároljon szakképzést most
Bancor Vásárolja meg a BNT-t most

A legjobb kriptovaluta, amelyet most vásárolhat meg 2020-ban

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb 10 kriptovalutát, amelyekbe most érdemes befektetni 2020-ban:

# 1. Bitcoin (BTC)

Először is:

Ne hagyja figyelmen kívül a Bitcoin-t.

A Bitcoin vásárlása kétségtelenül a legjobb hosszú távú befektetés a kriptovaluta piaci kapitalizációjába 2020-ban. A Bitcoin ára most már ésszerűbb, és nagyon kevés bitcoin vásárolható meg.

Minden elmondott és megtörtént, a Bitcoin továbbra is az egyik legbiztonságosabb kriptovaluta, amelybe befektetni lehet, és az egész kriptovaluta piaci kapitalizáció ezzel párhuzamosan mozog. Tekintsük a következő évek vagy évtizedek digitális pénznemébe történő befektetésnek.

Ezenkívül a Bitcoin technikai kompetenciája a Segwit, a Schnorr aláírások, a MAST, a MimbleWimble, a Bulletproofs, a bizalmas tranzakciók, a Sidechains, a Drivechains, a Villámhálózat területén napról napra növekszik, ami még nehezebbé teszi bármely más kriptovaluta felzárkóztatását.

A Bitcoin megvásárlása bármely népszerű kriptovaluta-csereplatformról, például a Coinbase-ről egyszerű, és biztonságosan tárolhatja a Bitcoin-t, a Web széles választéka, valamint a Bitcoin hardveres pénztárcái állnak rendelkezésre. Tehát nem látok okot arra, hogy a Bitcoin ne legyen senki portfóliójában, és akár a teljes portfólió 40-50% -a is lehet.

Most már tudom, hogy viszketnie kell, hogy megismerje a következő kriptot a 2020-ban befektetni kívánt legjobb kriptovaluták listáján, és annak Litecoinját.

Vásároljon Bitcoin-t most

# 2. Ethereum (ETH)

Mindig bullish voltam az Ethereum kriptóban, de a közelmúltban annak méretezési problémái nagy nyílt titokká váltak a világ előtt.

De nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az Ethereum célja szintén nagyon ambíció „a világ számítógépének lenni”, és ezért teljesen rendben van ilyen hibákra számítani a kettő között.

Az Ethereumnál egy másik dolog, amit meg kell jegyezni, hogy a világ épít rá, és rendelkezik a világ legkiemelkedőbb fejlesztői csoportjával.

Az Ethereum úttörő szerepet játszik a decentralizált alkalmazások és az intelligens szerződések területén, ami önmagában is hatalmas tényező.

Azonban nem vagyok tudatlan abban a tényben, hogy az Ethereum nagyon lemaradt a menetrendjéről, és súlyos skálázási és irányítási problémákkal is szembesül, de azt hiszem, simán visszapattan.

Jelenleg az árak mélypontot értek el, és nagyon vonzónak tűnik egy hosszú távú kripto portfólió vagy kereskedés szempontjából.

Közzététel: 10% Ethereumot tárolok a pénztárcámban, és miután az első 5 kriptovalutámat 2020-ban be akarom fektetni, megosztom a következő ötöt. Ne felejtse el megnézni a legjobb Ethereum pénztárcákat, amelyekkel biztonságosan tárolhatja az ethereumot.

Vásároljon most Ethereumot

# 3. Litecoin (LTC)

A Charlie Lee által létrehozott Litecoin, a Bitcoin nyílt forráskódú és decentralizált elágazása a HODL második legjobb kriptovalutáim közé tartozik..

A Litecoin-t azért hozták létre, hogy a Bitcoint ezüstként kiegészítse a Bitcoin aranyával, és eddig ez sikerült is azzal, hogy 2012 óta a top 10 kriptovaluta listáján szerepel..

Emellett a Litecoin kriptográfia a Bitcoin tesztközpontjaként szolgált a segwit, az atomcserék és a villámok bevezetésében..

A Plus Litecoin egyedüli fizetési felhasználási lehetőséggel rendelkezik, amelyhez tisztességes mennyiségű kereskedelemben használják. Ezen a lassú piacon azt is tapasztalhatja, hogy a Litecoin átlagosan napi 25 ezer tranzakciót dolgoz fel.

Több munkát végez a méretezés és az adatvédelem oldalán a Litecoin Foundation, amely elkötelezett a #PayWithLitecoin narratívájának előmozdítása mellett.

10-15% -os titkosítási portfólióm van a Litecoin-ban, és továbbra is halmozódni fog 2020-ban, ha a piaci kapitalizáció még a jelenlegi érték alá csökken, mert utoljára az LTC 4 hónapról 370 dollárra esett 7 hónap alatt.

Vásároljon most Litecoin-t

# 4. Binance érme (BNB)

A Binance, más néven Binance coin (BNB) a Binance exchange natív kriptovaluta.

A Binance saját kriptográfiai érméje 2017 augusztusában került bevezetésre a tőzsde elindításával, hogy megkönnyítse a kereskedési tranzakciós díjak alóli felmentést a Binance tőzsde felhasználóinak.

De most a Binance gyorsan bővíti elérhetőségét, és hamarosan elindítja saját Binance Chain-ját, valamint a Binance DEX-et, ahol ez a BNB érme több hasznot fog találni.

A Plus Binance érme közvetett előnyökkel jár a felhasználók számára, mert minden negyedévben nyereségük 20% -át felhasználják BNB-érmék visszavásárlásához és megsemmisítéséhez, hogy digitális szűkösséget teremtsenek a BNB kriptotulajdonosainak jutalmazására. És ez addig tart, amíg végül az összes BNB (100 millió) 50% -át visszavásárolják.

Ez kiváló módja annak, hogy megjutalmazzák érméinek tulajdonosait, valamint a Binance Chain és a Binance DEX révén a BNB több haszonnal és likviditással rendelkezik, ami végül áremelkedést eredményez 2020-ban és azon túl..

Vásároljon Binance érmét most

# 5. Tezos (XTZ)

A Tezos ’egy Ethereum versenyző, akinek kezdete nagyon ingatag volt még azután is, hogy 232 millió dollárt gyűjtött az ICO-ban.

De most a Tezos elindította mainnetjét, és arra készül, hogy a decentralizált alkalmazások és az intelligens szerződések következő domináns platformja legyen.

A Tezos egy blokklánc, amely önmagának frissítésével fejlődhet. Az érdekelt felek szavaznak a jegyzőkönyv módosításairól, beleértve magát a digitális szavazási eljárás módosításait is, hogy társadalmi konszenzusra jussanak a javaslatokkal kapcsolatban. A Tezos támogatja az intelligens szerződéseket, és platformot kínál digitális decentralizált alkalmazások kiépítéséhez.

Végül, 2018 júliusában Cameron és Tyler Winklevoss csendben hozzáadták a Tezos kriptovalutát (XTZ) a Winklevoss Capital (portfólió társaságok) részvényeikhez, ami önmagában is nagyon bullish jel. Ne felejtsen el megnézni néhányat a legjobb Tezos pénztárcák közül, amelyekkel biztonságosan tárolhatja XTZ-jét.

Vásároljon most Tezos-t

# 6. Monero (XRM)

Valami privát tranzakciót keres és névtelen a kriptográfiai portfóliójában?

Nos, Monero neked való.

A Monero egy nyílt forráskódú és decentralizált kriptovaluta, amely népszerű a digitális magánéletüket és biztonságukat értékelő emberek körében.

Monero nagyon magánember, és ez felhasználási lehetőséget biztosít számára. És érdekes módon a Monero-t túlnyomórészt a mély webes tranzakciókban is használják, és lehetetlen nyomon követni.

Azonban hadd emeljem ki azt is, hogy a magánélet folyamatos, sőt Monero folyamat az év elején kiszivárgott néhány tranzakciós információkat, de vezető fejlesztője, Riccardo javasolta, hogy „nincs egyszerű megoldás”.

De Monero izgalmas technikákon dolgozik, amelyeket Ring aláírásoknak, RingCT, Kovri és Stealth címeknek neveznek, hogy javítsa tranzakcióit és adatvédelmi mandátumát, ezért erősebb versenyző, mint a Zcash a befektetések terén..

Ráadásul a Monero inflációs rátája jóval alacsonyabb, mint a Zcashé, ami további jó ok arra, hogy a portfóliójában legalább 3-5% -os Monero legyen. Ne felejtse el megnézni a legnépszerűbb Monero pénztárcák listáját, amelyekkel biztonságosan tárolhatja XMR-jét.

Vásárolja meg a Monero-t most

# 7. NEXO (NEXO)

Nexo – A világ első azonnali kriptográfiai hitelét a Credissimo hajtja – a vezető európai FinTech-csoport 10 éves múltra tekint vissza.

Tehát, ha valaki nem hajlandó elválni kriptovalutáitól ezen a medve kriptopiacon, és még mindig tőkét szeretne érte, használhatja a Nexo-t.

A Nexo hiteleket azonnal kiadják, amikor biztosítékot ad kriptovalutáinak. Mostantól a Nexo több mint 200 joghatóságot és több mint 40 népszerű érmét támogat, és valódi osztalékot ad a Nexo token tulajdonosainak, amelyek még az S-nél is többek&P500 cégek.

Tehát, ha olyan blockchain projektet keres, amely működik és profitot termel az érdekeltek számára, akkor a Nexo az, akit érdemes megnéznie.

Vásárolja meg a Nexo-t most

# 8. Cardano (ADA)

A Cardano a harmadik generációs blokklánc platform decentralizált alkalmazások és intelligens szerződések fejlesztésére.

Ez is egy nyílt forráskódú és decentralizált platform, mint az Ethereum, de nagyobb ígéretre épül, hogy skálázható, irányítható és interoperábilis lesz.

Emellett a Cardano fejlesztése előtt tanulmányát alaposan áttekintették, és kizárólag magas színvonalú tudományos kutatáson alapul.

Ha hosszú távú befektetésre vágyik, akkor a Cardano érme igazán jól illeszkedik a kriptovaluták portfóliójához. A Cardanónak nagyon hosszú ütemterve van, amely néhány hónap múlva nem tűnik teljesnek, de a blokklánc él.

A Next Cardano új intelligens szerződéses nyelvvel rendelkezik, amely eltart egy ideig, mire a fejlesztők tapadást kapnak.

Ezért a Cardano hosszú távú befektetés, de biztosan hiszem, hogy heves versenytársa lesz az Ethereumnak és egy másik okos szerződéses platformnak. Ne felejtse el megtekinteni az ajánlott listánk néhány népszerű Cardano pénztárcáját, amelyekkel biztonságosan tárolhatja XMR-jét.

Vásároljon Cardano-t most

# 9. VeChain (VET)

A Vechain egy új, vállalati szintű blokklánc-megoldás-szolgáltató, amelynek célja a blokklánc-technológia kihasználása egy bizalom nélküli és elosztott üzleti ökoszisztéma kiépítése érdekében, amely önforgalmazó és skálázható.

Korábban 2017-ben arra összpontosítottak, hogy az IoT-alapú technológiát hasznosító ellátási lánc-menedzsment blokklánccá váljanak, de később kibővítették elképzeléseiket.

Eddig sikeresen alkalmazták a blockchain technológiai megoldásokat különböző iparágakban, mint például a luxuscikkek, a szeszes italok és a mezőgazdaság.

És ne tévesszen félre, mert ezek a felhasználási esetek túlmutatnak a koncepció bizonyítási szintjén, és már világszerte piacra kerültek.

A VeChain nemrégiben új márkanevet adott a VeChain Thorra, és most már rendelkezik saját blokklánccal, amelyet a jövőbeni skálázhatóság érdekében fejlesztenek.

Vásárolja meg a VeChain-t most

# 10. Bancor (BNT)

Lehet, hogy nem ért egyet velem, mivel ide helyezem a Bancort, de a Bancor likviditási hálózatáról érdemes beszélni ebben a rendkívül illikvid piaci kapitalizációban, különösen akkor, ha nincsenek biztonsági zsetonok.

A Bancor a világ első decentralizált likviditási hálózata, amely átalakítja az emberek értékteremtésének és megosztásának módját azáltal, hogy biztosítja a blockchain alapú eszközök folyamatos on-line likviditását.

És a Bancor protokollban az a jó, hogy szinte minden tokenhez likviditást lehet szerezni, ami ritkaság a kriptoszférában.

És rendelkezik a natív BNT tokennel, amely segít a tartalék megőrzésében és a likviditás biztosításában, ezért véleményem szerint egy drágakő, hogy a portfóliójában szerepel.

BuyBancor most

Mégis, zavartan?

Emlékezik:

A kriptovaluta befektetések (decentralizált, nyílt forráskódúak) nem az Ön országától vagy földrajzától függenek, ezért nem számít, hogy hol van !! Tehát nyugodtan fektessen be ezekbe az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból, Ausztráliából vagy Indiából származó kriptovalutákba.

Végül, ha időnként kriptovalutákba fektet be, akkor megfelelő pénztárcával kell rendelkeznie, hogy biztonságban tartsa az alapjait. Ezért itt csak azokat a kriptovalutákat soroltam fel, amelyeknek megfelelő pénztárcájuk van ezeknek a kriptopénzeknek a megtartására.

PS: Van a Ledger Nano S és a Trezor, hogy megóvjam a legtöbb kriptovalutát. [Élvezi most a Ledger Nano X-et, mivel sokkal jobb, mint mindkét pénztárca. Olvassa el itt a Ledger Nano X áttekintését. ]

Tehát mindez az én oldalamról szól ma, és most elmondja, hogy melyik a kedvenc, vagy melyik kriptót választja 2020-ra?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector