10 legjobb kriptovaluta-csere platform 2020-ban

Úgy tűnik, hogy a kriptovaluta vásárlásának legjobb helyét keresi.

Azt kell mondanom, hogy jó helyen jár.

A TheMoneyMongers-nél hiszünk az alapos kutatásban és az ajánlásokban. És ezúttal is megértettük igényét, és az elmúlt hetekben számos kriptovaluta-cserét használtunk.

Miután elmondtuk, hogy eljutottunk egy megbízható kriptovaluta-tőzsde listájához kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Mielőtt azonban megosztanánk a listát, szeretnénk elmondani, hogy milyen paramétereket tartottunk szem előtt, hogy kiválasszuk ezeket a cseréket, és itt vannak ezek:

 • Cserélje az üzemidőt & állásidő
 • A cég hírneve & csapat
 • Díjak & kedvezményszerkezet
 • A tőzsde likviditása
 • Ügyfélszolgálati rendszer stb.

Tehát ezekre a dolgokra alapozva kuráltuk ezt a tőzsdei listát, ahol számtalan különböző módon lehet kriptovalutákat és altcoinokat vásárolni / eladni..


További kiegészítők nélkül itt van a lista:

PS: Készítsen fiókot 3-4 tőzsdén, még akkor is, ha csak az egyiket kívánja kereskedni, mert néha az új felhasználók hatalmas beáramlása miatt ezek a tőzsdék felfüggesztik az új regisztrációkat, jó lehetőség a hozzáférés a több tőzsdéhez..

Népszerű kriptotőzsdék Gyorsvásárlási linkek
CEX.io (Minden ország) Próbálja ki most
bitFlyer [EU, Japán, USA] Próbálja ki most
Coinbase (Egyesült Királyság, USA, Európa, Kanada stb.) Próbálja ki most
CoinSwitch (Minden ország) Próbálja ki most
Changelly (Minden ország) Próbálja ki most
Coinmama (Minden ország) Próbálja ki most
Wirex (Európa & Egyesült Királyság) Próbálja ki most
Binance.je (Egyesült Királyság & Európa) Próbálja ki most
Binance (Az USA kivételével) Próbálja ki most
LocalBitcoins (Minden ország) Próbálja ki most
Bitit (USA, Egyesült Királyság, Európa, Ausztrália, Kanada stb.) Próbálja ki most

A legnépszerűbb kriptovaluta-cserék áttekintése

# 1. CEX.io

Kereskedési párok kaphatók a Fiatban
Bitcoin BTC / USD
Ethereum ETH / USD
Csillag XLM / USD
XRP XRP / USD
Litecoin LTC / USD
Zcash ZEC / USD
Bitcoin Cash BCH / USD
Gondolatjel DASH / USD
Bitcoin Gold BTG / USD

CEX.io az egyik legrégebbi kriptovaluta tőzsde, amely ezen a téren működik 2013 óta. A CEX Londonból, az Egyesült Királyságból származik, amelyről azt gondolják, hogy kissé nyugodtabb környezet a kriptovaluták számára..

2016-ban kezdtem el használni a CEX-et, és azóta váltásom volt, hogy népszerű kriptovalutákat vásároljak fiat vagy BTC-re.

A BTC-t különböző fiat pénznemekben is megvásárolhatja a CEX-től.

De a CEX használatához először regisztrálnia kell magát az e-mail azonosítója segítségével, és be kell tartania az AML-KYC szabályokat. Az ellenőrzést követően (amely akár 24 órát is igénybe vehet) szabadon fizethet és kereskedhet olyan fiat pénznemekkel, mint USD vagy EUR.

Egy dolog, ami nagyon tetszik nekem a CEX-ben, az az, hogy lehetővé teszi, hogy kriptovalutákat vásároljon közvetlenül a Visa / MasterCard kártyáján keresztül, de előtte igazolnia kell a kártyáját (ennek ellenőrzése általában néhány órát vesz igénybe). Emellett proaktívan dolgoznak a Bitcoin Margin Trading Platform fejlesztésén.

Ettől eltekintve a CEX ugyanolyan biztonságos, mint a Coinbase, és kiváló biztonsági funkciókkal rendelkezik, például 2-faktoros hitelesítéssel és 24/7 ügyfélszolgálattal.

Regisztráljon ingyen a CEX-en

# 2. bitFlyer

bitFlyer a világ egyik legrégebbi állandó kriptovaluta-tőzsdéje. 2014 óta működnek ezen a téren, és világszerte több millió felhasználót nyújtottak kriptopénzek adásvételére.

Ők a legnagyobb tőzsde Japánban, és az egyetlen tőzsde, amely Japánban, az EU-ban és az Egyesült Államokban (46 államban, beleértve New Yorkot is) működik.

A bitFlyer infrastruktúráját a Wall Street-i veteránok építik professzionális kereskedők számára, minden olyan tulajdonsággal és erővel, amelyet elvárhat a világ egyik legnagyobb tőzsdéjétől. A bitFlyer használatával a Bitcoin, az Ethereum és más devizák könnyedén kereskedhetnek 24 × 7 alapon, hatalmas likviditási készletekkel.

A bitFlyer a mai napig elérte a 250 milliárd dollárt, és a CryptoCompare „AA” tőzsdének számít. A BitWise felvette őket a top 10 tőzsdék listájára is, valódi mennyiségekkel, különféle rendeléstípusokkal és versenyképes díjstruktúrákkal..

A banki betétek és a banki átutalások elfogadhatók a bitFlyer-en, és időről időre felhasználhatók, amikor olyan kriptovalutákat szeretne vásárolni, mint például BTC, ETH, ETC, LTC, & BCH, szóval mire vársz, próbáld ki.

Regisztráljon a bitFlyer oldalon ingyen

# 2. Coinbase

 • Szolgáltató országok: A Coinbase 42 országot szolgál ki.
 • Támogatott Fiat: USD, EUR, GBP (SEPA-n keresztül)
 • AML / KYC követelmények: Kötelező AML / KYC szükséges

A Coinbase az egyik legrégebbi állandó és legjobb bitcoin tőzsde, ahol népszerű kriptovalutákat vásárolhat / adhat el. 2012-ben hozták létre, azóta több mint 10 millió felhasználónak segített felszállni a kriptográfiai útra.

A tőzsde az Egyesült Államok területén kívül található, és több mint 90 országban szolgálja ki az ügyfeleket. Különösen, ha Egyesült Államokból, Egyesült Királyságból, Kanadából, Szingapúrból, Ausztráliából stb.

A Coinbase broker támogatja a BTC, ETH, BCH szolgáltatásokat, & LTC mostantól.

De jobb lesz:

Egy másik jó dolog ezzel a legnépszerűbb kriptotőzsdével, hogy lehetővé teszi olyan népszerű kriptovaluták kereskedelmét, mint a BTC, ETH, LTC, ETC, BCH stb..

Tehát, ha valaki Bitcoin-t akar vásárolni olyan fiat pénznemekhez, mint USD, EUR stb., Vagy BTC-vel szeretne kereskedni fiatra, akkor a Coinbase Pro az a hely, ahová menni kell !!

Végül a Coinbase új felhasználói további személyeket kaphatnak 10 dolláros bónusz BTC-ben amikor ezen a linken regisztrálnak és legalább 100 dolláros tranzakciót hajtanak végre !!

Iratkozzon fel a Coinbase-re ingyen

# 4. CoinSwitch

A CoinSwitch egy kriptovaluta-átváltó összesítő, amely különböző tőzsdékhez csatlakozik, mint például a Bittrex, a Binance, a KuCoin stb..

És az a jó benne, hogy nem igényel számlát vagy regisztrációt semmilyen tőzsdén, és nem is a CoinSwitch-en..

Sőt, láthatja, hogy a legjobb ajánlatok miként állnak rendelkezésre az Ön számára egy adott kriptovaluta-párra vonatkozóan, amelyet kereskedni szeretne.

Tehát csak vásároljon, adjon el, kereskedjen több mint 300 kriptovalutával, altcoinnal, tokennel, például Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) stb. A CoinSwitch segítségével.

Próbálja ki most a CoinSwitch-et

# 5. Changelly

A Changelly egy azonnali kriptovaluta-csere / csere szolgáltatás, de ehhez regisztrálnia kell magát az e-mail azonosítója segítségével.

De ezt egyszerűen megkerülheti egy alias e-mail azonosító használatával, és cserébe hozzáférést kap a teljes ellenőrizhető tranzakciós előzményekhez a Changelly-fiókjában.

Ez az egyik legegyszerűbb módszer a kriptovaluták közvetlen cseréjére anélkül, hogy a rendeléskönyvek fejfájásába kerülne. A Changelly ma már több mint 130 kriptovalutát támogat, és úgy vélem, hogy a kezelőfelülete egészen tiszta, még egy noob számára sem. A Changelly Exchange Service-ről szóló külön áttekintésünket is olvashatja.

És jobb lesz:

Elég alacsony jutalékot számítanak fel (0,25%), és a tranzakció befejezésének pillanatában a lehető legjobb árat kínálják.

Próbálja ki most a Changelly-t

# 6. Coinmama

Kereskedési párok kaphatók a Fiatban
Bitcoin BTC / USD
Ethereum ETH / USD
ADA ADA / USD
XRP XRP / USD
Litecoin LTC / USD
QTUM QTUM / USD
Bitcoin Cash BCH / USD
Ethereum Classic ETC / USD

Szeretne többféle kriptovalutát vásárolni / eladni?

Nos, meg kell néznie a Coinmamát, a legjobb helyet a kriptopénz vásárlásához.

A Coinmama kétségtelenül a legegyszerűbb és gyorsabb módja annak, hogy a világ minden tájáról vásároljon kriptovalutákat fiat számára.

A szolgáltatás 2012 óta aktív és már ügyfelek millióit szolgálta ki, ezért nem kell aggódnia megbízhatóságuk miatt.

Vásároljon kriptovalutákat percek alatt közvetlenül Visa vagy MasterCard hitel- vagy betéti kártyáival, de előtte regisztrálnia kell a Coinmamára, és be kell fejeznie az igazolást (a dokumentumok benyújtása után általában néhány órába telik az igazolás)

Tehát gyakorlatilag kriptovalutákat (8 kriptó) vásárolhat bármely pénznemben a betéti / hitelkártyáján keresztül a Coinmama-on keresztül, szinte azonnal.

Regisztráljon a Coinmamán ingyen

# 7. Wirex

A Wirex egy másik szolgáltatás, amelyet akkor használhat, ha olyan népszerű kriptovaluták iránt érdeklődik, mint a BTC, ETH, LTC, XRP, DAI.

A szolgáltatás jó hírű, mivel 2015 óta működik Londonból, az Egyesült Királyságból. Érdekes, hogy kriptovalutával teljes értékű bankszámlát kap az Egyesült Királyságban és az euróövezetben történő kriptovaluták működtetéséhez.

Kripto betéti kártyákat is kibocsát, de a fő USP az a könnyű, ha a fiat pénzét kriptovalutákra cserélheti

A rejtjelhez kapcsolt bankszámla szabályozott, és lehetővé teszi több pénznem, köztük a Bitcoin, USD, EUR, GBP megtartását. Emellett feltöltheti a számlát más bankszámlák fiat pénznemével, hogy kriptovalutákat vásároljon belőle.

Jegyzet: A Wirex olyan országokat is támogatni kezdett, mint Ausztrália, Hongkong, Malajzia, Szingapúr, Dél-Korea és Tajvan. A Wirex betéti kártya használatakor is, 0,5% -os cashbacket kap Bitcoin-ban.

Próbálja ki most a Wirex-et ingyen

# 8. Binance.je

A Binance.je (Binance Jersey exchange) a Binance tőzsde, amely kifejezetten az Egyesült Királyság és Európa lakói számára indult, hogy segítsen nekik BTC, BNB, LTC, ETH vagy BCH vásárlásában fiat pénznemekben, például EUR vagy GBP.

Természetesen ki kell töltenie egy KYC-t ezen a cserén, de a folyamat valamivel könnyebb, mint más cserék. Tehát, ha Ön Európában vagy Nagy-Britanniában lakik, és kriptovalutákat szeretne fiat pénznemükben vásárolni, akkor a Binance az út !!

Binance.je

# 9. Binance

Már rendelkezik BTC-vel vagy ETH-val, és más kriptovalutákkal szeretne kereskedni?

Nos, akkor látnia kell a Binance kriptovaluta cserét.

A bináris kriptovaluta-tőzsde 2019-ben uralta a piacot, és valószínűleg 2020-ban is ugyanezt teszi.

A Binance csak crypto-to-crypto csere, ahol 100 tonna zsetonnal és kriptovalutával lehet kereskedni BTC vagy ETH hasonló pénznemek letétbe helyezésével.

A Binance 2017-ben Kínából indult, és mára a legnagyobb kriptográfiai tőzsdévé vált a likviditás és a felhasználók szempontjából.

Ez egy megrendelési könyvcsere, ahol az Önhöz hasonló kriptográfusok valós idejű ajánlatot tehetnek, és élvezhetik az egyéb fejlett diagramtervezési funkciókat.

A Binance tőzsdével nem kell szigorú KYC-ellenőrzést elvégeznie, de ha magasabb visszavonási limiteket szeretne élvezni, végezzen el egy egyszerű Binance-ellenőrzést.

 • Hitelesített számla: 100BTC-t vesz fel 24 óránként
 • Nem hitelesített számla: 24 óránként vegye fel a 2BTC-t

Végül, ami a kereskedési díjakat illeti, a Binance az egyik legköltséghatékonyabb kereskedési platform, mivel csak 0,1% -ot számít fel kereskedési díjként, amelyben akár 50% -os kedvezményt is kaphat, ha úgy dönt, hogy a kereskedési díjat a Binance Coin-ban fizeti ( BNB), a megadott ütemterv szerint.

Regisztráljon a Binance oldalon

# 10. LocalBitcoins

A LocalBitcoins más néven az LBC, amint a neve is mutatja, csak egy Bitcoin-szintű társ-csereprogram, ahol a Bitcoin tényleges vásárlóival / eladóival találkozhat 200+ országban.

Találkozhat velük online vagy offline, a vételi / eladási ajánlat alapján, amelyet választott, és jelenleg a szolgáltatás több mint 15000 városban van jelen a világ minden tájáról.

Ezenkívül letéti alapú szolgáltatás, így nem kell aggódnia, ha valaki elfut a bitcoinjaival, mert letéti letétben tartják.

Letéti díjszolgáltatása szintén alacsony, mint 1%, ami szerintem teljesen korrekt a platformon végzett Bitcoin kereskedések felügyeletében.

Mire vársz még?

Hozzon létre LocalBitcoin fiókot most

# 11. Bitit

A Bitit székhelye Franciaországból származik, és 2015 óta működik ezen a téren.

A Bitit egyetlen célja, hogy zökkenőmentesen megkönnyítse a kriptopénzek vásárlását, és ennek érdekében integrálták a platformjukba a 10+ fiat és 15+ kriptovalutákat..

Különféle fizetési módok használhatók a Bitit használata közben, de a legnépszerűbbek az átutalásos és a hitelkártyák.

Tehát, ha valaki olyan embert szeretne vásárolni, amely Bitcoin-ot vagy más kriptovalutákat szeretne vásárolni olyan országokban, mint az Egyesült Királyság, Európa, Ausztrália, Kanada, Franciaország stb., Akkor megnézheti a Bitit.

Nézze meg a Bitit

Most neked

Tudom:

A tisztességes kriptovaluta-csere kiválasztása kihívást jelenthet, tekintettel arra, hogy olyan sok lehetőségünk van odakinn.

De emlékezz:

Nem szabad vakon támaszkodnia semmilyen tőzsdére, és mielőtt döntene, mindig ellenőriznie kell annak biztonsági intézkedéseit, likviditását, érmeajánlatait, ügyfélszolgálatát..

Tudom, hogy néhányan gondolkodtak azon, hogyan tudnak az ügyfélszolgálatról?

Nos, ezeket a cseréket felhasználtuk, és a Reddit-en keresztül a legjobb kriptovaluta-cserék néhány visszajelzésén keresztül is megerősítettük..

Néhányan közületek hiányozhatnak a Kraken és a BitStamp, mint például a cserék, de sajnálom, nem sokat használtam őket, ezért nem soroltam ide.

Remélem továbbá, hogy elég okos vagy ahhoz, hogy ne tartsd meg kriptovalutáidat ezeken a tőzsdéken, mert egyetlen csere sem biztonságos a kriptovaluta tárolására.

Ezenkívül szerezzen be egy olyan hardvertárcát, mint a Ledger Nano X vagy a Trezor, amely segít megtakarítani ezen vásárolni kívánt kriptovaluták 90% -át.

Mielőtt bezárnánk, a következőkre szeretnék válaszolni GYIK gyorsan?

 • Mi a legjobb kriptovaluta-váltás kezdőknek?

A Cex.io és a Changelly a legjobb kriptovaluta-csere kezdőknek. Támogatási rendszerüket úgy is tervezték, hogy segítse az újoncokat a kriptográfia elindításában.

 • Mi a legjobb kriptovaluta tőzsde nappali kereskedéshez

A Binance a legjobb kriptotőzsde a napi kereskedéshez. Legmagasabb likviditással rendelkezik a piacon, és erre van szüksége, ha napi kereskedést folytat.

 • Melyik a legjobb kriptovaluta-csere az USA-ban, az Egyesült Királyságban & India?

Az USA-Coinbase Pro, Egyesült Királyság esetében & USA- CEX.io és India esetében- Wazirx megette a legjobb kriptovalutákat, ahol bárki könnyedén kereskedhet kriptovalutákkal

Végül remélem, hogy ez a lista segít kiválasztani a megfelelő cserét; Azt javaslom, hogy legyen számlája legalább 4-5 tőzsdén, mert a tőzsdei diverzifikáció szintén kiváló módszer a kockázat minimalizálására.

De különben is, ossza meg velünk, melyik cserét választja végül?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector