11 jövedelmező Bitcoin és Crypto társult program, amelyekről tudnod kell – 2020

A Bitcoin és a kripto társult programok hatékony módot kínálnak a kripto-specifikus közönség bevételszerzésére. Akár népszerű blogot, hírwebhelyet, YouTube-csatornát vagy Twitter-fiókot üzemeltet, a kriptográfiai társult programok visszatérő bevételi forrást hozhatnak, amelyre hónapokon át, néha pedig az elkövetkező években is lehet támaszkodni.. 

Sajnos több száz program létezik. A legjobbak megkeresése rendkívül időigényes folyamat. Szerencsére kutatócsoportunk mindent megtett érted! Órákon át órákon át kutattuk az internetet a legjobb bitcoin és kripto kapcsolt programok után. Ez az útmutató feltárja eredményeinket.

A 11 legnépszerűbb kripto társprogram

crypto affiliate program cryptohopper

1. CryptoHopper

A CryptoHopper egy automatizált kriptokereskedelmi bot, amely különféle tőzsdékben használható. A szoftver lehetővé teszi, hogy intuitív módon állítson be kereskedési stratégiákat, tesztelje azokat a korábbi adatok között, és pénzt keressen a kriptopiacokon. Csapatunk széles körben használta a CryptoHopper társult programot, és nagyon hatékony. Havonta több száz dollárt kerestünk affiliate linkünkkel, csak a egyetlen blogbejegyzés!


Ellenőrizze a A CryptoHopper társult program statisztikái itt találhatók. Az elmúlt években több mint 250 000 dollárt fizettek ki a leányvállalatoknak, és több mint 10 000 ember hirdeti termékeit. Ezek a statisztikák önmagukért beszélnek.

Az évek során a csapat kissé csökkentette az affiliate kifizetését, de még mindig érdemes megnézni, hogy hónapról hónapra fizetnek ki, mivel a CryptoHopper előfizetéses termék. Az alábbiakban láthatja, hogy egyes leányvállalatok hogyan reklámozzák a terméket oktatási tartalmú videókon keresztül.

HaasOnline Partnerprogram

2. HaasOnline

HaasOnline az egyik legnépszerűbb automatizált kereskedési platform a haladó kereskedők számára, és 2014 óta bevált rekordokkal rendelkezik. A Cryptohopperhez hasonlóan a HaasOnline is kereskedési botként működik, amely nyereséges kereskedési stratégiák segítségével automatikusan kereskedhet az Ön nevében. Az eszköz több mint 22 tőzsdét támogat, és mindegyiken kereskedni lehet.

A HaasOnline társult program szintén rendkívül versenyképes. A mai napig több mint 1 216 962 dollárt fizetett ki a termékeit népszerűsítő leányvállalatoknak. Ha van olyan kriptokereskedők közönsége, akiknek termékeket szeretne népszerűsíteni, ez egy társult program, amelyet ki kell fizetnie.

Ma már több mint 8000 leányvállalat csatlakozott a HaasOnline programhoz. Az átlagos jutalékfizetés 72 USD. Vessen egy pillantást a HaasOnline-ra affiliate program itt.

crypto affiliate program paxful

3. Fájdalmas 

A Paxful egy olyan platform, amely lehetővé teszi bitcoin vásárlását és eladását. Jelentős időt és vállalati erőforrásokat fektettek be a bevezetéshez azok Partnerprogram ami rendkívül előnyös a leányvállalat számára. 

A Paxful társult programmal megkapja az átváltási díjak 50% -át, amikor az egyik hivatkozott ügyfele bitcoinot vásárol a platformon keresztül. Üzenetet küldhet a csapatuknak, és kérheti, hogy fizessenek ki, amikor leányvállalatai bitcoinot is értékesítenek.

A Paxful program további fontos funkciója, hogy 10% -os társult jutalékot kap, amikor a 2. szintű referencia-felhasználók bitcoint vásárolnak. Ez azt jelenti, hogy toborozhat más leányvállalatokat, hogy csatlakozzanak a Paxful referral programhoz, és kereshessenek, amikor hivatkozott ügyfeleik bitcoinot vásárolnak. Ez nagyon egyedülálló az iparban, és lehetővé teszi leányvállalatok seregének felépítését.

bitcoin társult program cryptotrader.ax

4. CryptoTrader.Tax

Mióta az IRS kihirdette hivatalos kriptovaluta-adó iránymutatását és elkezdett lecsapni a kriptográfiai befektetőkön, kriptoadó kalkulátorok számos kereskedő arzenáljának eszközévé váltak. Az Exchange-számlák API-kulcsokon keresztüli vagy CSV-importálás útján történő egyszerű összekapcsolásával a felhasználók egyetlen kattintással előállíthatják a szükséges adóbevallásaikat a korábbi adatok alapján. Ezeket a jelentéseket importálhatja a TurboTax-ba vagy elküldheti egy adószakértőnek.

A CryptoTrader.Tax 25% élettartamra jutó jutalék programot kínál – a legjobb az adóiparban. Ez azt jelenti, hogy ha valaki rákattint az Ön linkjére és ügyfélvé válik, akkor passzív jövedelmet kap minden év után, amikor generálja az adóbevallását!

A jutalékon kívül az Ön leányvállalati linkje automatikusan 10% kedvezményt ad az embereknek, ezért ösztönözni kell őket arra, hogy az Ön leányvállalati linkje segítségével átkattintsanak. Tudjon meg többet a CryptoTrader.Tax-ról affiliate program itt.

Az alábbi példában láthatja, hogy a YouTube-felhasználók hogyan használják ki az affiliate programot.

Bitcoin IRA társult program

5. Bitcoin IRA

Ma már több mint 50 000 bitcoin- és kriptovaluta-tulajdonos használja a Bitcoin IRA-t a kriptográfiai eszközök tartására az öregségi számlákon.

Nem titok, hogy a nyugdíjszámlán keresztül történő befektetés hatalmas adómegtakarítási előnyöket eredményezhet. Ez rendkívül vonzóvá teszi a bitcoin és más kripto IRA-számlán keresztüli tartását azoknak a hozzáértő befektetőknek, akik meg akarják védeni vagyonukat az adóembertől.

A Bitcoin IRA társult program lehetővé teszi, hogy akár 75 dollárt keressen minden egyes hivatkozott ügyfél után, aki regisztrál egy Bitcoin IRA-fiókot. 30 napos cookie-kkal és több mint 400 millió tranzakcióval a program jó lehetőséget kínál bizonyos kapcsolt marketingszakemberek számára.

CoinRule Partnerprogram

6. CoinRule

Amint egyre több lakossági befektető kezd kriptot vásárolni és eladni, folyamatosan automatizáltabb megoldásokat keresnek kereskedésük elősegítésére. CoinRule egy olyan platform, amely lehetővé teszi automatizált kereskedési megoldások készítését kódolás nélkül.

Több mint 150 szabály közül választhat, például stop loss, trendek kiegyensúlyozása, napi csúcsteljesítmény és egyebek.

A CoinRule társult program 20% -os visszatérő jutalékot kínál a leányvállalatok tervei alapján. Ez egy nagyszerű program az automatizált kereskedést kedvelő, kriptográfiai közönséggel rendelkező tagok számára!

bitcoin társult program bybit

7. Bybit

A Bybit egy származtatott kriptovaluta-tőzsde, amely az utóbbi időben egyre népszerűbb. Valószínűleg látta őket a Twitteren, a YouTube-on vagy az interneten, ha egyáltalán kapcsolatban áll az iparral. Az ok, amiért látta őket: társult programjuk az egyik legjobb, és leányvállalataik jó pénzt keresnek az új származékos tőzsde népszerűsítésével.

A Bybit affiliate program lehetővé teszi, hogy jutalékot szerezzen az Ön által hivatkozott személyek, valamint az Ön által hivatkozott személyek számára. Ez egy piramis típusú rendszer, amely képes eredményeket elérni. 

Tudjon meg többet a Bybit társprogram itt.

crypto referral program érmealapja

8. Coinbase 

Mivel ilyen márkanév az iparban, nem gond, hogy a Coinbase társult program eredményeket hozhat a promóterek számára. A Coinbase gyakran az első vállalat, amely a kriptopénz világába szállítja az embereket. Bölcs dolog ezt a tényt előnyére fordítani.

Az affiliate program 50% -os jutalékot kínál az összes kereskedési díjért az első 3 hónap során, amikor a felhasználó a Coinbase.com oldalon tartózkodik. A hivatkozható emberek számának nincs korlátozása.

A kezdéshez kitöltéssel kell jelentkeznie a programra ez a forma. A jóváhagyást követően megkezdheti az egyedi társult link használatával történő hirdetést. A programnak lehetőségei vannak a sima kampánykövetésre és az affiliate jelentési funkciókra is.

trezor crypto affiliate program

9. Trezor

Egy másik háztartási név a kriptográfia világában – a Trezor egy hardvertárca, amely lehetővé teszi a kriptó biztonságos offline tárolását. A Trezorok mindenhol megtalálhatók, és az egyik oka annak, hogy ezt a társprogramot javasoljuk, ennek a ténynek köszönhető! A közönség ügyfelekké konvertálása sokkal könnyebb, ha a márka megalapozta a hitelességét.

A Trezor társult program 12-15% jutalékot kínál az ajánlásokért. Egy dolog, amit szeretünk ebben a társult programban, az az, hogy bitcoinban tud fizetni. 

A hardvertárcák a kriptográfia középszintű és haladó világának alapvető elemei. Ha van olyan közönsége, amely ebben a szakaszban van, ez nagyszerű társprogram lehet a kiaknázáshoz. Sajnos, mint a fent említettek, nem rendelkezik előfizetői komponenssel, így nem épít passzív jövedelemáramot.

Kucoin Partnerprogram

10. Kucoin

Kucoin az egyik leggyakrabban használt kriptovaluta-tőzsde a világon. Webhelyük szerint világszerte minden 4 kriptotulajdonos közül 1 Kucoin-nal van. Ez nagyszerű lehetőséget kínál a leányvállalatok számára, hogy népszerűsítsék a platformot és pénzt keressenek a Kucoin társprogram.

A Kucoin leányvállalatai a kereskedési díjak 30-50% -át megkapják attól függően, hogy hány személyt szállítanak a platformra. Ez az egyik legversenyképesebb leányárfolyam a piacon. Mivel a Kucoin társult program még mindig olyan új, manuálisan kell jóváhagynia, hogy regisztrálhassa magának a tagként. Regisztrálhat és regisztrálhat pont itt.

változékony társult program

11. Changelly

Több mint 2 millió ember használja, a Changelly egy népszerű kriptovaluta-tőzsde, amely 24/7 élő chat-támogatást és több mint 150 kriptovalutát kínál. Átlátható díjstruktúrával és felhasználóbarát platformmal ez nagyszerű csere lehet egy fejlettebb kriptográfus számára, aki alternatívákat keres a Coinbase, a Binance stb.. 

Még jobb, a Changelly társult program elég jövedelmező. 50% jutalékot kínálnak az összes hivatkozott felhasználó számára. Az affiliate program vonzotta a legnépszerűbb kriptográfiai médiumokat, mint a CoinTelegraph, a Coin Market Cap, a Coin Gecko és más, hogy az affiliate programon keresztül népszerűsítse Changellyt. Ha média tulajdonságot futtat, ez nagyszerű lehetőség lehet. Van egy widgetjük is, amelyet közvetlenül a webhelyére lehet telepíteni, és amelynek célja a konverziók növelése. 

Következtetés

Ez minden most! Csapatunk továbbra is figyelni fogja a különféle egyéb kriptovalutákat társult programok és hozzá fogunk adni ehhez a darabhoz, amikor azonosítjuk őket. Győződjön meg róla, hogy oly gyakran néz vissza. Ha futtat kriptovaluta társult programot, nyugodtan forduljon csapatunkhoz. Örömmel nézzük meg, és ha elég jó, adjuk hozzá ehhez a blogbejegyzéshez.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector