13 legjobb Bitcoin pénztárca a BTC biztonságos tárolásához [2020-as kiadás]

Mielőtt nekilátnánk, hogy segítsünk Önnek kiválasztani a legjobb bitcoin pénztárca vagy a legjobb kriptovaluta pénztárca közül.

Hadd mondjak el egy rövid történetet!

Barátom elvesztett 3 BTC-t, amelyet megtakarításaiból vásárolt !!

Rahulnak hívják, és néhány hónappal azelőtt találkoztunk, ahol meséltem neki a bitcoinokról. Nem sokkal ezután beleakadt …

Elkezdte kutatni, és miután elégedett volt, vett egy kis bitcoinot. (természetesen anélkül, hogy velem konzultált volna, a BTC akkor 5000 dollár körüli kereskedést folytatott)

Biztos kíváncsi vagy, hogy mi ment rosszul?


Nos, én is az voltam a közelmúltig, amikor felhívott, és megpróbáltam a probléma gyökeréhez jutni.

Hosszú történet rövid:

Csak véletlenszerűen választja ki a Bitcoin pénztárcáját a játékbolt felett keresve. Az általa választott pénztárca viszonylag ismeretlen volt, és őrizetben lévő pénztárca volt. (Ne feledje, a privát kulcsokról szóló cikkünk: nem a kulcsokat, és nem az érméit több mint százszor támogatták a TheMoneyMongers oldalán)

Ami ezután történt, nyilvánvaló, hogy belegondolok…

A bitcoinok örökre eltűntek, és ő nagyon szar.

De mi értelme elmondani mindezt?

Ezt azért mondom neked, hogy elkerülhesd ezt a csapdát. Ez egy drága oktatás (jelenleg 3 BTC értékű), amelyet ingyen kap !!

És ezután,

Tudom, hogy a lehető legjobb BTC pénztárcát keresi az érmék hosszú távú tárolására. És azt kell mondanom, hogy te egy bölcs fickó vagy, ellentétben a barátommal, aki elmulasztotta velem konzultálni.

De előtte elmondom a legjobb BTC pénztárcákat; Szeretném, ha emlékezne ezekre a kritériumokra, amelyeknek alapul kell vennie bármilyen Bitcoin vagy kriptotárca választását.

Itt vannak ezek a kritériumok:

 • Csapat: Kell egy jó fejlődés & marketing csapat.
 • Egyszerű használat: A Pénztárcának könnyen használható felhasználói felületet kell tartalmaznia & UX.
 • Kompatibilitás: Kompatibilisnek kell lennie a különböző operációs rendszerek között.
 • Biztonság: A kompromisszumoktól mentesnek kell lennie a biztonsági előírásokkal szemben.
 • Közösség: Aktív felhasználói közösséggel kell rendelkeznie.
 • Őrző: Hozzáférést kell biztosítania a privát kulcsokhoz vagy a maghoz

Ezen kritériumok alapján a következő ajánlások állnak rendelkezésére az Ön számára a legjobb BTC és kriptovaluta pénztárca kiválasztásához. Az itt felsorolt ​​pénztárcák többségét egyszer vagy többször használtuk, és ezek közül néhányat még mindig használunk.

Tehát kezdjük el látni őket egyenként:

A legjobb Bitcoin & Crypto Wallet 2020 Gyors pénztárca linkek
Bitcoin (BTC) hardver pénztárca Ledger Nano X [Ajánlott]
Ledger Nano S
CoolWallet S
Trezor T modell
Bitcoin (BTC) iOS & Android Wallet Freewallet
Blockstream Green
Blockchain Bitcoin pénztárca
Bízzon Walletben
Bitcoin (BTC) asztali pénztárcák Electrum
Kivonulás
Bitcoin (BTC) internetes pénztárcák Coinbase pénztárca
Rahakott

A legjobb Crypto Wallet 2020 [beleértve a Bitcoin-t (BTC)]

Hardver pénztárcák

# 1. Ledger Nano X

A Ledger Nano X egy másik népszerű Bitcoin pénztárca, amelyet a közelmúltban dobott piacra a Ledger HQ.

A Párizsból származó Ledger HQ székhellyel rendelkező vállalat szintén úttörő vállalat a kriptovaluta hardveres pénztárcák gyártásában, és 2014 óta kezdte piacra dobni a kriptopénztárcákat..

A Ledger Nano X egy pendrive-szerű eszköz, amelynek digitális képernyője és két gombja van az oldalán. Asztali és mobilalkalmazásával összekapcsolva könnyedén navigálhat az ezen az eszközön tárolt kriptográfiai készletek között.

Ráadásul az eszköz soha nem szivárogtat ki magánkulcsokat, még akkor sem, ha fertőzött mobilokhoz vagy asztali számítógépekhez csatlakoztatja őket.

Soha ne felejtsd el, hogy a Ledger Nano S inicializálásakor készítsd el az alapszavaid biztonsági másolatát, mert ennek a magnak az elvesztése a kriptod elvesztését jelentené.

PS: Mindig vásárolja meg a Ledger Nano X-et erről a hivatalos weboldalról, más forrásokból, például az Amazon-ból származó vásárlások hibásnak jelentettek, ami a felhasználók pénzeszközeinek veszélyeztetését eredményezte.

Végül, ez a Bitcoin pénztárca Bluetooth-kompatibilis, és végpontok közötti titkosítást tesz lehetővé a nagyobb biztonság érdekében, miközben a mobilján vagy az asztali gépén keresztül tranzakciókat folytat.

Vásárolja meg a Ledger Nano X-et most

# 2. Ledger Nano S

A Ledger Nano S nem igényel bevezetést.

Ez minden bizonnyal a leghíresebb Bitcoin és kriptovaluta pénztárca, amelyet a Ledger HQ gyárt.

Természetesen a Ledger Nano S a Ledger Nano X előfutára, de soha nem veszélyezteti a biztonságát.

Ha kevés a költségkerete a kriptovaluta pénztárca vásárlásához, akkor érdemes megvásárolnia a Ledger Nano S-t, mivel az jelenleg meglehetősen olcsó. És a legjobb dolog az, hogy kevesebbet fizet ugyanazon biztonsági fokozatért.

Csakúgy, mint más pénztárcák, a Ledger Nano S lehetővé teszi, hogy biztonsági másolatot készítsen magjáról, beállítson PIN-kódot és jelszót, ha szükséges. Ettől eltekintve több mint 700 kriptovalutát és tokent tárolhat rajta, és átmehet az országhatárokon. Nézze meg itt részletesebben a Ledger Nano S által támogatott érméket.

PS: Mindig vásárolja meg a Ledger Nano S-t ezen a hivatalos weboldalon, a más forrásokból, például az Amazon-ból származó vásárlások hibásnak jelentettek, ami a felhasználók pénzeszközeinek veszélyeztetését eredményezte.

Ledger Nano S No

# 3. CoolWallet S

Nem vagyok benne biztos, hogy hallottál-e már a CoolWallet S-ről, vagy sem !!

Tehát hadd mutassam be. (Élvezem ezt a pénztárcát)

A CoolWallet S a legjobb kriptovaluta pénztárca, amelyet már kaphat a piacon, és nagyon klassz kezelni.

Ez egy hardveres pénztárca, amely úgy néz ki, mint egy hitel- vagy betéti kártya, és beépített akkumulátorral érkezik, amelynek töltése körülbelül 2 órát vesz igénybe. Ennek a karcsú pénztárcának az a szépsége, hogy kényelmesen elfér a fizikai fiat pénztárcájában vagy bárhol, ahol a hitelkártyáját őrzi.

Mostantól tárolhatja a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin, az XRP, a Bitcoin Cash és az ERC20 tokeneket stb. A CoolWallet S-n, ami a legjobb Bitcoin pénztárcát teszi lehetővé útközben. !!

Mobil pénztárca alkalmazással is rendelkezik, és a CoolWallet S Bluetooth-on keresztül kommunikálhat vele. Így a magánkulcsaid soha nem hagyják el a hardvert sem, és megadják a szabadságot arra, hogy a kriptovalutákat mobileszközön használja a biztonság veszélyeztetése nélkül..

Végül, a többi kriptotárcához hasonlóan, a CoolWallet S lehetővé teszi a helyreállítási vetőmag biztonsági mentését, és megbízható termék, amelyet több mint 150 000 vásárló használ az egész világon.

Vásárolja meg a CoolWallet S-t most

# 4. Trezor T modell

A SatoshisLab – az úttörő vállalat, amely 2013-ban feltalálta az első Bitcoin hardvertárcát, egy újabb kriptovaluta pénztárcát, azaz a Trezor Model T-t készített.

A Trezor Model T a következő generációs cryptocurrency pénztárca azok számára, akiknek hisz abban, hogy hosszú távon HODLing pénzeszközeiket.

A Tezor Model T pénztárca használatakor a magánkulcsai soha nem hagyják el ezt a hardvereszközt, és így is elérhetik kriptográfiai készleteiket az interaktív webalkalmazáson keresztül.

A T modell lehetővé teszi a helyreállító vetőmag biztonságos tárolását is. Rendkívül biztonságban kell tartania ezt a vetőmagot, mivel ennek elvesztése az egész alap elvesztésével járna.

Mostantól a T modell képes 650+ kriptovaluta és ERC20 tokenek tárolására. Ha további betekintést szeretne kapni, javasoljuk, hogy olvassa el a Trezor által támogatott érmékről szóló cikkünket, vagy ellenőrizze a Trezor vs Ledger áttekintését.

PS: Mindig vásárolja meg a Trezor Model T-t ezen a hivatalos weboldalon, más forrásokból, például az Amazon-ból származó vásárlások hibásnak jelentettek, ami a felhasználói pénzek veszélyeztetését eredményezte.

Vásárolja meg a Trezor Model T-t most

A legjobb mobil Bitcoin (BTC) pénztárcák / alkalmazások (Android / iOS alkalmazások)

#. Freewallet

A Freewallet az egyik legnépszerűbb mobiltárca a kriptoszférában, amely 2016 óta szolgálja a felhasználókat.

A Freewallet, az egyik legfontosabb letétkezelő, több pénznemet használó kriptopénztárca, amelynek teljes közönsége meghaladja a 3 millió felhasználót világszerte, és amely több mint 150 kriptográfiai eszközt támogat, beleértve olyan népszerű eszközöket is, mint a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin stb.

Ezeket az eszközöket biztonságosan tárolják az Ön eszközén, ahol csak te maradsz az ellenőrzése alatt, mivel azokat a Freewallet biztonságos hűtőtárolójában tárolják.

A Freewallet emellett beépített cserével rendelkezik 100+ kriptovaluta ellenében, és 13+ nyelven érhető el a globális közönség kiszolgálása érdekében. Ne aggódjon, hogy nincsenek KYC normák, és a Freewallet használatához egyszerű bejelentkezési és beállítási 2FA, PIN-kód és ujjlenyomat támogatással járulhat hozzá egy további biztonsági réteg hozzáadásához..

A Freewallet család tartalmazza a Multiwalletet, amely elérhető iOS, Android és webes verziókban, ezért ellenőrizze a Freewallet webhelyet, hogy egyszer biztonságossá tegye a kriptovalutákat.

Nézze meg most a Freewallet terméket

# 5. Electrum

Ingyenes Bitcoin könnyű pénztárcát keres a mobilkészülékéhez?

Ne keresse tovább az Electrum pénztárcát.

Az Electrum egy kizárólag Bitcoin-os pénztárca, amelyet az MIT licenc alapján fejlesztettek és regisztráltak, és minden bizonnyal a legmegbízhatóbb nyílt forráskódú mobil Bitcoin pénztárca.

Jobb lesz:

Az Electrum emellett lehetővé teszi a Bitcoin tranzakciós díjak testreszabását, és nagyon sok lehetőség van arra, hogy ezen a pénztárcán keresztül küldjön örökölt és különálló tranzakciókat..

Végül, az Electrum kissé alacsony pontszámot mutat, ha a felhasználói felületével összehasonlítják társaival, de ez nem aggasztja Önt, ne aggódjon, az érméi biztonságos pénztárcában vannak.

Mostantól az Electrum csak Android mobil eszközökhöz érhető el.

Letöltés Electrum Wallet

# 6. Blockstream Green (más néven GreenAddress Wallet Review)

A Blockstream Green minden bizonnyal a legfejlettebb és felhasználóbarát Bitcoin pénztárca a mobil eszközökhöz.

A Blockstream Green a GreenAddress pénztárca utódja, és fel van építve azoknak a Bitcoin-felhasználóknak, akik teljes biztonságot és biztonságot szeretnének élvezni a Bitcoin blokklánc által.

Ez egy több aláírással ellátott pénztárca, ahol az egyik magánkulcsot, a Green pénztárca szerverei pedig egy másikat tárolnak. Ez 2-FA hitelesítésként szolgál, ahol a felhasználók továbbra is ellenőrzik pénzeszközeiket.

Megkapja a testreszabható díjak és a szegwit tranzakciók szolgáltatását is, amelyeket a Zöld pénztárca teljes mértékben támogat, valamint a zsúfolt időkre vonatkozó Csere-by-díjak funkció mellett..

Végül nincs KYC, amellyel kezdhetném, és a Tor által engedélyezett pénztárca több nyelven elérhető, beleértve a brazil portugál, kínai, holland, angol, francia, német, olasz, japán, koreai, orosz, spanyol, ukrán nyelvet. És még sok más következik!

Mostantól a Blockstream Green pénztárca elérhető az iOS rendszerhez & Android-eszközök.

Töltse le a Blockstream zöld pénztárcát

# 7. Blockchain Bitcoin pénztárca

A Blockchain pénztárca 2012 óta van ezen a téren, és az egyik legmegbízhatóbb, nem őrizetbe vett kriptovaluta pénztárca a kriptoszférában, több mint 30 millió ügyféllel.

A legjobb dolog az, hogy Bitcoin pénztárcaként indult, amely mára számos más devizát támogatott, de a Bitcoin pénztárca felhasználói felülete még mindig robusztus.

Ez egy nem őrizetben lévő pénztárca, ahol 12 szavas magját megtartja biztonsági másolatként, és 4 számjegyű vagy biometrikusan hitelesíthet ujjlenyomat-felismeréssel.

Ez egy HD-pénztárca, amely már 18 nyelven támogatja a BTC, ETH, BCH és XLM fájlokat.

A Blockchain pénztárca mostantól mind az iOS, mind az Android készülékeket támogatja !!

Letöltés Blockchain Wallet

# 8. Bizalmi pénztárca (kriptovaluta pénztárca) [szponzorált]

A Trust pénztárca viszonylag új szereplő a kriptoszférában, mivel csak 2017-ben dobták piacra.

De ebben a rövid időszakban képes volt felhívni a figyelmet a Binance-re, mint a befektetők, akik pénztárcatechnikájukat másoknál jobbnak találták, és így megszerezték őket.

Természetesen a Trust pénztárca megbízható Ethereum pénztárcaként indult, de most kibővült más kriptovaluták, például a BTC, az LTC stb. Támogatására is.

A Trust pénztárca biztosítja a kriptovaluták teljes ellenőrzését, mivel bármikor mentheti magját ebből az ügyfél által tárolt pénztárcából. Ezenkívül egy többnyelvű pénztárca, amely integrálható a Trezor, Ledger, KeepKey stb. Típusú pénztárcákkal

Mostantól a Trust pénztárca iOS és Android készülékekhez egyaránt elérhető.

Töltse le a Trust Wallet alkalmazást

A legjobb Bitcoin (BTC) asztali pénztárcák

# 9. Electrum (Csak Bitcoin pénztárca)

Az Electrum az egyik legmegbízhatóbb nyílt forráskódú Bitcoin pénztárca, amelyet az MIT licencben regisztráltak és fejlesztettek.

Az Electrum pénztárca felhasználói felülete nem olyan jó, mint a többi társa, de a funkciók szempontjából mindenképpen a legfejlettebb. Ez azért van, mert az Electrum asztali alkalmazásával, amely egy könnyű alkalmazás, testreszabhatja tranzakciós díjait, valamint segwit tranzakciókat küldhet.

Továbbá, ha túl sok késés van a Bitcoin blokkláncán, használhatja a cserét díjakkal és a gyermek fizeti az Electrum pénztárca szülői funkcióját a tranzakció kibontásához.

Mostantól az Electrum pénztárca elérhető Linux, Mac rendszerre, & ablakok.

Letöltés Electrum Wallet

# 10. Kivonulás

Az Exodus az egyik első pénztárca, amelyet a kriptopénz korai napjaiban kezdtem használni.

Az Exodus kiválasztásának egyszerű oka az volt, hogy nagyon intuitív és könnyen használható. És még az is, hogy még ők is fejlesztik ezt a pénztárcát, az az, hogy olyan egyszerűvé tegyék, hogy még a nagymamád is használhatja.

Az Exodus egy asztali alapú kriptovaluta pénztárca, amely több mint 90 kriptokazettát támogat, köztük BTC, ETH, LTC stb. Az UI és az UX mellett nem veszélyezteti az Ön biztonságát, és kézhez van készítve elegendő biztonsági intézkedéssel.

Ezzel a pénztárcával továbbra is teljes mértékben ellenőrzése alatt tarthatja kriptovalutáit, mivel ez megadja a 12 szavas látnivalót, amire szüksége van !!

Az Exodus Wallet elérhető Windows, macOS és Linux rendszerekhez

Töltse le az Exodus pénztárcát

A legjobb online Bitcoin (BTC) pénztárcák (webes pénztárcák)

# 11. Coinbase pénztárca

Sokan először akkor kezdik a Coinbase-t, amikor Bitcoin-ot vásárolnak.

Természetesen ebben nincs semmi baj, de a Coinbase egy online pénztárca, amely mindig kapcsolódik az internethez.

Ez nem egy őrizetben lévő pénztárca, ahol a személyes kulcsokat vezérelheti. Ehelyett ez egy felügyelt kriptotárca, ahol a Coinbase szerverek tárolják az alapjainak kulcsait.

De ha valaki olyan, aki nem annyira hozzáértő a technikához, és nem akar belemenni a magányos megértésbe & nyilvános kulcsokat, használhatja a Coinbase pénztárcát a kriptovaluták tárolásához.

De ez nagyon kockázatos !!

Ezenkívül a Coinbase rendelkezik egy mobiltárca olyan verziójával, amelyet saját tárhelyen üzemeltetnek, vagyis ennek a pénztárcának a használatával saját magánkulcsait, így az eszközeit vezérelheti.

Nézze meg a Coinbase-t

# 12. Rahakott

A Rahakott a legjobb BTC pénztárca, ha online vagy webes pénztárcákról beszél.

Ez azért van, mert ez egy saját tárhelyű internetes pénztárca, ahol a privát kulcsokat vezérelheti. Ez teszi a legmegbízhatóbb webtárcává a bitcoinok tárolásához.

Sőt, ez is a legjobb online kriptovaluta pénztárca, ha letétkezelő megoldást szeretne, mert összesen hét kriptovalutát támogat (BTC, ETH, LTC, ZEC, DASH, BCH, XMR).

Jobb lesz:

A Rahakott-ra való regisztráció szó szerint 15 másodpercet vesz igénybe, és nem igényli az Ön e-mail címét, telefonszámát, sőt bejelentkezéshez és jelszavához sem szükséges.

De akárcsak egy becsületes, önálló tárhely:

Rahakott automatikusan létrehoz egy emlékeztető kifejezést az Ön számára. A mnemos kifejezés az alapjainak kulcsa; a legfontosabb az, hogy megfelelő módon megóvjuk és ne veszítsük el.

Próbálja ki a Rahakott pénztárcát ingyen

Következtetés: melyik a legjobb ingyenes Bitcoin / Crypto pénztárca kezdőknek?

Hmm, még mindig zavartnak látszol?

Ne legyél.

Csak azokat a Bitcoin és kriptovaluta pénztárcákat soroltuk fel, amelyek a legjobbak a kriptovaluták védelme terén. Tehát bármelyiket szabadon választhatja.

De ha valaki jelentős mennyiségű bitcoinral vagy bármilyen más kriptovalutával rendelkezik, akkor fontolja meg, hogy olyan pénztárcát vásárol, mint a Ledger Nano X vagy a Ledger Nano S, hogy hosszú távon megóvja kriptóit.

Másrészt, ha 500 dollárnál kevesebb kriptovalutát vagy BTC-t tart, választhat bármelyik fentebb felsorolt ​​mobil- vagy asztali pénztárcát !!

Van néhány GYIK is, amelyekkel szeretnék foglalkozni ebben az útmutatóban:

 • Melyik Bitcoin pénztárca jó, legit, a legbiztonságosabb, & a legbiztonságosabb?

Ledger Nano X & A Trezor Model T a legbiztonságosabb és legbiztonságosabb Bitcoin pénztárca a piacon. Ettől eltekintve a fentiekhez számos más pénztárcát is felsoroltunk.

 • Melyik bitcoin pénztárca támogatja a segwit?

Ledger Nano S, Ledger Nano X, Trezor T modell, és sok más szoftver és mobil pénztárca, például a Coinomi, a Green pénztárca stb. támogatja a segwit-et.

 • Ami a legjobb Bitcoin pénztárca díjak vagy díjak nélkül?

Nincs Bitcoin pénztárca díjak nélkül. Kötelező fizetni, ha azt szeretné, hogy a Bitcoin tranzakciója sikeres legyen. Ezt a díjat a bitcoin bányászok kapják meg a szolgáltatás nyújtásáért. Tehát nincs olyan, hogy Bitcoin pénztárca tranzakciós díjak nélkül. A Bitcoin pénztárcáját azonban úgy állíthatja be, hogy az alacsony tranzakciós díjakkal vagy a lehető legalacsonyabb díjakkal küldjön Bitcoin-t. Ehhez olyan Bitcoin pénztárcákat kell használnia, amelyek egyedi díjfizetési funkcióval rendelkeznek. Néhány ilyen pénztárca a Ledger Nano X, az Electrum, a Green Wallet, a Trust pénztárca stb.

 • Melyik a legjobb bitcoin pénztárca kezdőknek & új felhasználó?

A Ledger Nano X és az Exodus pénztárca bitcoin pénztárca a legjobb a kezdők számára.

 • Van olyan bitcoin pénztárca, mint a MyEtherWallet?

Rahakott pénztárcája egy Bitcoin pénztárca, amely kissé hasonlít a MyEtherWalletre.

Mindez a mi oldalunkról ebben a hatalmas útmutatóban a kriptopénztárcákon. Remélem, tetszett ez az útmutató, amely a Bitcoin és a crypto wallet véleményeket is tartalmazza

Ne felejtsd el megosztani ezt a barátaiddal & családtagok, akik keresik a legjobb kriptopénztárcák kriptovalutáik tárolására !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector