[2020] Hogyan lehet Bitcoin vagy kriptohiteleket fedezet nélkül megszerezni?

Azonnali Bitcoin kölcsönt keres fedezet és hitelesítés nélkül?

Nos, jó helyen jársz !!

Az első dolgok először hadd tisztázzam a dolgot:

Nincs olyan, hogy Bitcoin vagy kriptohitel fedezet nélkül vagy hitelesítés nélkül.

Meglepődött?

Ha az vagy, akkor nem szabad, mert ez túl jó üzlet lesz, hogy igaz legyen.


Valószínű, hogy valaki megpróbálja átverni Önt, ha bármilyen megállapodást mutat be hasonló vonalakon.

Az elmúlt három évben szinte ebben az iparágban foglalkoztam, és az ilyen meseügyletek szinte mindig 100% -ban árnyékosnak vagy csalónak bizonyultak.

Tehát maradjon távol tőlük.

A következő lépés az, hogy megtudja a megfelelő Bitcoin-hitel- és kriptohitel-társaságokat, amelyek biztosítják a kriptovalutákat, hogy megfelelő összeget adjanak kölcsönöknek.

Így nem válik el digitális eszközeinek jövőbeni értéknövekedésétől, és ezzel egyidejűleg megkapja az igényeinek megfelelő kölcsönt..

Egyszerű, amikor megvan a pénz, adja vissza, és kapja vissza a kriptovalutáit vagy a Bitcoin-ot, bármit is tartson vissza biztosítékként.

Néhány házi feladatot elvégeztem az Ön nevében. Íme néhány vállalat, amelyekkel megpróbálhatsz Bitcoin- és kriptohiteleket szerezni, ha már tartasz

Azonnali Bitcoin hitel fedezet nélkül

Ha van Bitcoin vagy bármely más kriptovaluta, akkor ez a legjobb hely azonnali Bitcoin vagy kriptohitel megszerzéséhez. Ügyeljen arra, hogy kéznél tartsa a kriptopénztárcáját, valamint a fényképes igazolványát.

termék név Gyors linkek
BlockFi kriptohitelek [Támogatja az USA-t & Egyesült Királyság] Ellenőrizd most
BlockFi megtakarítási számla [Támogatja az USA-t & Egyesült Királyság] Ellenőrizd most

BlockFi [legjobb az amerikai ügyfelek számára]

A BlockFi egy komoly kriptohitelező, amely 2018 óta működik az Egyesült Államokból.

A társaság lassan indult, és most jó kockázati finanszírozással rendelkezik. De ez sem hisz abban, hogy biztosíték nélkül nyújtsanak Bitcoin-hiteleket.

Működésük főként az Egyesült Államokban található, és szolgáltatásaik a következő államokban állnak rendelkezésre: AL, AR, AZ, CA, CO, DC, DE, IA, IL, IN, KS, KY, MA, MD, ME, MI, MN, MS, NC, NE, NH, NJ, OH, OK, OR, PA, SC, TN, TX, UT, VA, WA, WV

Legfeljebb 50% -os LTV-értékű hiteleket bocsátanak ki, és a hitel minimális összege 5000 USD, ami azt jelenti, hogy 10 000 USD értékű fedezetet kell tartania kriptóban a jelenlegi LTV-nél..

Nemrégiben megszüntették szervezeti és felvételi díjaikat, hogy vonzóbbá tegyék a kriptotulajdonosok számára, hogy a hitelek megszerzése érdekében biztosítékként tartsák kriptovalutáikat ahelyett, hogy azonnal eladnák őket..

Biztosítanak egy BlockFi megtakarítási számlát is, és akár 8,6% -os kamatra is számíthatsz rajta keresztül. A kamatszámlák nem érhetők el CT-ben és New York-ban, ráadásul legalább 100 dollárt kell megtakarítási számlájukra adni ahhoz, hogy tisztességes jövedelemre számítsanak.

A folyamat egyszerű, csak keresse fel a BlockFi.com webhelyet, és regisztráljon az e-mail segítségével. Töltse ki a KYC-t, és küldje el a kriptográfiát a pénztárcájába, hogy fedezetként felhasználhassa. Miután a végétől alkalmazta és a BlockFi jóváhagyta, készpénzt vagy kriptohiteleket kap a kiválasztott kritériumok szerint.

Most kap hitelt a BlockFi-tól

Kölcsönvegyen Bitcoint fedezet nélkül

A bitcoinért való kölcsönköltség gyakori, de a Bitcoin-ban való kölcsön kölcsön fedezet nélkül nem olyan egyszerű !!

Igen, van egy vállalat, amely mindenféle fedezet nélkül nyújt hitelt a Bitcoin-ban és más kriptovalutákban.

Természetesen nem átverés, de nem nyújtanak hitelt a Bitcoin számára. Ehelyett a Bitcoin blokkláncát használják hitelkifizetéseik feldolgozásához. Úgy működnek, mint egy hagyományos finanszírozó, ahol a többi dokumentumát ellenőrzik, hogy tudják hitelképességét.

Tehát van egy finom különbség a Bitcoin hitelfelvétele és a Bitcoin által finanszírozott hitelek között. A Bitbond a későbbieket, míg a BlockFi az előbbit.

Ha az Egyesült Államokból származik, megpróbálhatja BlockFi kriptohitelekhez és kriptográfiai megtakarítási számlájához.

Remélem, hogy most már világos, és el akar gondolkodni ezen az ötleten, miszerint nem adja el a kriptográfiai állományait, és ehelyett fedeznie kellene, hogy azonnali hiteleket kapjon.

Végül, de nem utolsósorban végig kell menned a KYC folyamatot minden ilyen kriptográfiai fedezett hitelezési platformon. Nincs mód megkerülni. Úgy gondolom, hogy ésszerű ezt megtenni, mert nagy szükséged lesz bizonyítékra arra az esetre, ha valami baj történne.

Adios !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector